Felsökning av nätverkskort Offline-Inga anslutningar tillgängliga (med röd X)

Felsökning av nätverkskort Offline-Inga anslutningar tillgängliga (med röd X)
Nätverkskortets felupplösning Ej ansluten Det finns inga tillgängliga anslutningar
"Offline - Inga anslutningar tillgängliga"
För några dagar sedan fick jag en Windows 10-uppdatering, som bröt mitt nätverkskort, i den meningen att ett rött X dök upp på nätverkskortsikonen, i själva verket är det en röd cirkel med ett vitt X inuti. Förutom detta röda X visas meddelandet "Offline - Inga anslutningar tillgängliga" när du håller musen över nätverkskortet längst ner till höger.
Jag sa att det bara var ett bios-initialiseringsproblem eftersom vi hade snabbstart aktiverat på moderkortet i bios; Men jag öppnade min bärbara dator Acer V15 Nitro och så vidare.

Det är inte det första brott mot Windows 10 som.
Samma problem som jag hade och en för ett år sedan.... Att vara något som dyker upp en gång om året, när våren kommer ???

Löst för felet "Offline - No Connections Available".
Lösningen jag erbjuder är faktiskt en tillfällig lösning som gäller om du slår på datorn och problemet uppstår. Sann upplösning måste komma från Microsoft som en uppdatering som löser problemet. Visst är det något mindre som kommer att lösas.

Bli av med det röda X- och Offline-meddelandet - Finns inte anslutningar tillgängliga?


1. Click dreapta pe "Acest PC" sau "This PC"
2. Apăsați "Gestionare" sau "Manage"
3. Pe stânga apăsați pe "Manager dispozitive" sau "Device manager"
4. Pe dreapta faceți veți avea toate dispozitivele hardware, cautați placa de rețea
5. Faceți click dreapta pe placa de rețea "cu triunghi galben" și apăsați "scanare pentru modificări hardware"

Det är allt, men glöm inte, den här åtgärden kommer inte att lösa problemet. Problem kan uppstå igen vid nästa omstart, och du måste återuppta proceduren som beskrivs ovan.

Vänligen lösa Microsoft-problemet!
Låt oss hoppas att Microsoft kommer att lösa detta problem snabbt, eftersom inte alla känner till denna metod för tillfällig lösning; Och som du antagligen vet, tenderar människor att gå över hela datorn och tro att de har gjort skadan, och under denna "reparationsprocess" gör de mer skada genom datorn.
Det är frustrerande, för att vissa har gjort kredit, som de måste betala många avbetalningar, köpa en dator eller en bärbar dator och hemma nästa dag, bommen, den röda X. Detta är ett reellt fall med en vän som, efter att ha gjort en kredit, köpte en bärbar dator, efter att han kom hem fick han dödstimmen, att han inte gick till sitt nätverkskort; Lycka till att jag kunde hjälpa honom.

handledning aseamanatoare

Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning
Det snabbaste sättet att ladda ner drivrutiner
PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn
Fel 0x80070422 Windows Update eller andra tjänster - TUTORIAL VIDEO
Överlag upptäckt - fel - Skärmöverlagring upptäckt

Nätverkskortfel Löst Offline-Inga anslutningar tillgängliga - videohandledning

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Det är vad Microsoft har gjort i den dåliga baren senast, de har tagit på Apples, jag tror att det kommer att skada vissa saker.
  Skype med varje uppdatering har fler och fler problem, jag vaknade att jag inte kan ansluta från windows till skype-kontot ... .. i webbläsaren fungerar skype.
  Försök att tvinga världen till Windows 10 och deras adresser, att sparka på ansiktet utnyttjar bristen på lagstiftning.
  Tills de vaknar som de från "Aplle" med några försök och de kommer att vara tysta.
  Lös på ovanstående:
  1-automatisk uppdateringsfönster av:
  2-Windows-säkerhetskopiering före uppdatering:
  3-avinstallera problemdrivrutiner och installera från maskinvarukomponenttillverkaren.
  Tack och mycket hälsa.

 2. De säger: Linux att leva (det är bra, rent och billigt!)

 3. Ionica sade han

  Jag har w10 länge. Nu några månader gick jag över till 1709-versionen, så startar datorn sig igen. Ibland några timmar och ibland på dagar eller veckor. Förra veckan två gånger.
  Händelse-ID 41 Source Kernel-power ... ..
  Jag har inte lyckats fixa problemet. Många har det här problemet och Microsoft gör ingenting.

  • Sergiu sade han

   Hej jag är densamma med samma fel (händelse-ID 41 Källkärnkraft) startar bara om i spel. Min lösning var ominstallation av Windows 10 ver.1709 passerade några 3 månader och jag hade inga problem att spela något spel. Jag glömde att nämna att problemet uppstod efter att jag gjorde uppgraderingar.

 4. VanGogh sade han

  Hej Cristi, vilka DNS-apparater använder du? Vilka offentliga DNS rekommenderar du?

 5. marius sade han

  Bra är inte relaterat till detta ämne, men jag vill att du ska hjälpa mig om möjligt
  Jag försöker göra uppgraderingar till Windows och slutligen berättar detta meddelande (programvaran kan inte starta eftersom api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll saknas från computer.Try reinstaling programvaran för att åtgärda problemet )
  många tack

 6. Catalin sade han

  Hej, jag har ett problem, hur kan jag ta bort alla lösenord, mappar och så vidare från Opera-webbläsaren i Chrome? Jag vet att handledning om Mozilla och Chrome, men problemet är att Chrome inte visar mig Opera-webbläsaren för att göra den överföringen. Det enda transperet jag kan göra är i HTML, men det sparar inte lösenordet!

 7. denyssa sade han

  Hej. Kan du hjälpa mig med ett dikteringsprogram?

 8. Catalin sade han
 9. Hej jag har problem med Windows 10 med internet, nätet går men webbläsaren fungerar inte
  hittills har jag bara lyckats göra firefox på grund av att jag har rensat proxyn.
  till andra webbläsare när jag försöker att proxy utan proxy sparas inte. tack

 10. Flory sade han

  Jag löste ett 404/403 vpn-proxyfel “http: //xx.xx.xx/~iprevert/r.php? Nin_u = czovL3d3dy5nb29nbGUucm8vP2d3c19yZD1jcix” zc2wmZGNyPTAmZWk9d1FlQ 3Q% 1D & Jag kan säkert surfa på nätet på vilken webbplats som helst.

Tala Your Mind

*