Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning

Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättare.

För några månader sedan hade jag några problem med Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). När vi spelar något spel på någon minut 5 blocket bild och mus och högtalarna hördes brummande irriterande. När jag fick det genom att eliminera alla möjliga orsaker, drog vi slutsatsen att grafikkortet föraren var lite tveksam. Men hur man ska vara grafikdrivrutinen, när var sista tillgängliga platsen Nvidia? Bara förra förare, det är också det bästa, eller hur? Inte alltid! De senaste drivrutinerna är optimerade för de nyaste ansikten och ibland kan göra siffrorna på äldre hårdvara. Kan ingripa och allehanda programvara oförenligheter, som ger dig lugn över huvudet. Det kan i ett spel att fungera felfritt och i ytterligare ett enda siffror.
Jag äntligen löst problemet genom att installera en äldre förare på tillverkarens webbplats laptop. Jag satte detta problem på Windows-konto, vilket var lite grym på den tiden.
För några dagar sedan kontaktade jag en kollega som hade samma problem på en dator ganska bra; och att ett år efter lanseringen av Windows 10; sedan insåg jag att det inte är från Windows, men drivrutinerna från Nvidia, som snart kommer att växa större än ett operativsystem.
Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning
Nvidia drivrutiner kommer med alla mina underverk som sagt, en egentligen inte behöver, men börjar i hemmet och förbrukar resurser bakgrund, och det är helt falska.
Symtom som tyder problem med drivrutinerna till grafikkortet:
1. Låsskärmen bild
2. Block musen för korta perioder
3. Datorbilden fastnat och svarar
4. Plötslig utträde ur spelet (stopp spela)
5. Blå skärm felmeddelande följt av omstart
6. Plötsligt starta om datorn
7. Låsskärmen följt av gäll högtalare
8. Kör hårt spel som gick normal
9. Svart skärm comeback först efter omstart
10. Spel som arbetade, inte startar alls
Lösningar på problem grafikkort drivrutin:
Merparten av tiden är att det är underverk att byta ut videokortdrivrutinen med en äldre. Men det kan inte göras ändå.
Även om du avinstallera och installera en annan förare i november, kommer Windows automatiskt ingripa och sätta föraren tillbaka; Så jag gjorde ingenting.
Steg Vidarebosättning rätt drivrutin för ditt grafikkort:
1. Vi måste se till att banditen inte ominstallera Windows. För detta går till: Control Panel / System / Advanced System Settings / Hardware / Device Installation Settings, iar aici alegeți nu și salvați.
2. Avinstallation görs Display Driver Uninstaller i felsäkert läge (viktigt)
3. Installera drivrutinen sker efter omstart. Det är att föredra att ladda ner en liten gammal förare och avmarkera all skit du inte behöver.
Nedladdningar:
1. Display Driver Uninstaller
2. Äldre Nvidia drivrutiner
Om du har problem med drivrutiner rekommenderar:
Så här installerar du drivrutiner för okända komponenter eller okänd enhet
Hur gör jag säkerhetskopiera alla förare med Double Driver
Hur man laddar ner drivrutiner för Lenovo bärbar eller stationär
… ..Andra om förare
Videohandledning - Felsökning av spel, byte av videodrivrutiner

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Calin sade han

  Jag upprepar jag har glömt hur det känns att ge blå skärm fel och oförenligheter vinner nonsens :)) för användning av Linux 2005 få vinna en gång i en blå måne. driveru problem och om vi väljer Linux ägare av universella. och fungerar perfekt. pt vinna och inte gå in felsäkert läge bruk revounistaller

 2. Fanica sade han

  Jag tyckte du sa att du inte arbetar med spel, det har kommit att lust över? Kanske du laptop, något går ok.Ai något kinezarie? .Om Så glöm det det gråa !!!

  • Claudel sade han

   Förmodligen avses spelen bara för att göra handledningen.
   Den bärbara datorn är en av kvalitet, Acer V Nitro park

  • par sade han

   nu vet du hur det är ... de är alla kineser. åtminstone de varor som anländer till Rumänien. men den bärbara datorn är mycket bra. tillverkarna ger det fortfarande till förarna. de bryr sig inte heller om att reparera dem snarast. de stannar så här i 3, 4 månader.

 3. LucianGL sade han

  Cristii har något videodrivrutinen och Intel? Om så är fallet, vad är ett litet problem och jag hälsar dig på en processor och en mer avancerad grafikkort till en rog.Anume i mitt fall asus asus erbjuder på den officiella förare allt, och Intels med nvidia beleaua.Pe du kan uppdatera till den senaste versionen, men intel föraren går mycket bra på asus tjänsteman, men om du lägger den senaste drivrutinen för intel, då CPU-kylare lägga mer luft Intel har mer arbete med köns 10 20% mer, och byta från intel på NVIDIAs greoaie.Cu Men om du lämnar gamla förare kan inte använda wi-di i intel.Ar vara något att minnas för ägare laptop med två grafikkort (Intel + NVIDIA).

  • LucianGL sade han

   Kompletterings komma med en relativ betydelse:
   Jag försökte många versioner (även om jag inte kan säga att det alltid kommer något), som jag sa att jag har en ASUS ROG gaming laptop G750JY-T4036D (länk detaljer: http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4710hq-2-50ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-2-x-128gb-ssd-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4036d/pd/D8DZWBBBM ); som jag ville ge den skärmspegling på en Chromecast men jag märkte att det under inga omständigheter fungerar på Windows 7 med någon modifierad eller officiell drivrutin (antingen trådlös eller Intel-video), på Windows 10 löste jag problemet med drivrutinen från Intel men han ville inte ha den trådlösa .... men i slutändan lyckades jag bara skapa anslutningen på Windows 8.1 pro med de officiella drivrutinerna, inklusive den trådlösa från Intel. Detta problem relaterat till drivrutiner gäller inte bara föraren (ny eller gammal) utan även för Windows-operativsystem. Det är mycket möjligt att i Windows 7 eller Windows 10 kommer en drivrutin att skapa problem för dig och i Windows 8.1 fungerar det perfekt som det är mitt problem. Problemet såväl som lösningen jag nämner diskuteras på de officiella forumen snälla asus och utan någon konkret lösning. Jag skulle lägga till den här aspekten i Cristis handledning eftersom det är mycket viktigt. .Jag specificerar att de operativsystem som används har hämtats officiellt från windows (länk officiella windows 8.1: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .En Pleasant vecka

 4. Petru sade han

  Hmm, jag har exakt samma problem och tro att han är grafikkortet BIOS, brände jag plattan. AMD gäller denna korrigering, eller hur? Och om jag har en CD med drivrutiner för ditt grafikkort, är det rekommenderat att använda den?

 5. cata sade han

  Kan sparas genom en ominstallation av Windows.nota 10.

 6. Sebastian sade han

  Salut!
  Vad tycker du om hostinger för en webbplats ??
  En liten webbplats

 7. Stefan sade han

  Hej Cristi, spela WoT?

 8. dan sade han

  hej. tutorials äldsta saknas?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  inte startar:
  Server hittades inte: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

 9. ViorelR sade han

  Tack användbar handledning.

 10. Tommy sade han

  WTF, 1 miljoner besök per månad, grattis! similarweb.com berättar att 61% av visitoirs är från Rumänien, 2,5% av England, Italien% av 5, 6% av Brazos ect ... väl åtminstone det i andra länder betalar bättre reklam. Endast en liten crontab: ta bort € 1000 med många visite månad?

 11. gabriel87 sade han

  Hej Cristi! Jag skulle vilja att du hjälpte mig i ett problem, jag vet inte om jag kan lägga upp ett problem här. min men äntligen ... den installerades nyligen på min windows 8 pc på 64 bitar och även om jag fick höra att den inte är kompatibel med fifa-spel lyckades jag dock installera några av spelen i fifa-serien, nämligen fifa 2006,2008,2009 , 2006 och ett tag gick men igår när jag ville gå in i ett av spelen dubbelklickade jag på spelikonen och jag fick ett meddelande som "fifa XNUMX kräver hårdvarugrafikacceleration" och jag vet varför Jag kanske letade efter lösningar på nätet men jag kunde inte hitta en lösning på detta problem och jag skulle vilja att du berättade för mig om det är möjligt vad som kan göras, hur kan jag lösa det? God dag och jag väntar på ett svar så snart som möjligt.

 12. Ionel Manea sade han

  Vill ha råd eller ett yttrande. Jag köpte två datorer med wni.7 Home Premium ingår, samma modell, samma konfiguration, samma pris, etc. En fungerar perfekt, kommer den andra att höra en telefon i högtalarna till varje förflyttning av musen, en rulla några run-scrolling webbsidor på en webbplats.
  Jag Shimba högtalare, jag Shimba ljuddrivrutiner, jag provat de flesta av de alternativ som finns på nätet. E garanti, är tätad (jag kan inte titta inuti), har inget installerat än operativsystemet, någon vecka sedan jag tog. Jag undervisar tillbaka, eller du går till jobbet ?.
  Tack på förhand

 13. Dumitru Damian sade han

  Jag löste problemet med min AMD (ATI Mobility Radeon HD 5470) Jag hade windows 7, jag bytte till windows 10. Mina spel och filmer fungerade inte längre, de fungerade väldigt, väldigt ryckiga ..! Jag installerade DDU, jag raderade den befintliga drivrutinen och jag installerade en från 09.2012 och den rör sig mycket bra…. tack så mycket min vän….! du är jätte hjälpsam….! fortsätt ... ...! än en gång tusentals tack ...!

 14. victorstoicescu sade han

  Grattis på födelsedagen, hälsa och allt du vill!
  Jag äger en AMILO Xi 1547
  Intel 945PM + ICH7-M CPU: Intel® Core ™ Duo-processor T7200 (2.0GHz, 667 MHz, 4MB L2 cache)
  Grafik ATI Mobility ™ Radeon® X1800 med 256 MB GDDR3 dedikerad video-RAM och MXM-III-teknik - Högpresterande ultra-gängad 3D-grafikmotor - Advanced Shader Model 3.0 Support (för realistiskt mobilspel) - Avivo ™ Display Technology (för överlägsen kvalitet på bilder och videor) - HDTV redo med HDCP-stöd - Uppspelning av HD-video i allt format upp till 1080p * - PowerPlay 6.0 för längre batterilivslängd.
  Jag installerade XP, WIN 7, WIN 10 (VISTA och WIN 8 undviker dem, jag gillar inte).
  Problemet uppstår i 10 WIN: grafikkort inte fysiskt sett: WIN 10 gå med integrerad video, Microsoft förare, men långsamt (RAM 2GB)
  I 7 är win inget problem, det är därför jag använder den.
  Har du några tips för WIN 10 på detta grafikkort?
  Större fråga till den bärbara datorn i diskussion: HDD
  Jag köpte den utan hårddisk och fungerade inte med bara en Fujitsu; Jag har lagt en (faktiskt mer) och kan inte installera någonting så på dem. Den andra hårddisken kan använda den för datalagring utan några problem.
  För uppgradering till en högre SSD och / eller hårddisk hittade vi bara ett företag. http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Fujitsu/amilo-xi-1547
  Vad skulle vara problemet och hur kan jag lösa det?
  VAD ÄR SPECIAL PÅ DENNA SSD / HDD? för den här bärbara datorn?
  Jag vet att det är moraliskt föråldrat, men som du får det mig att gå vidare ... (jag tappar nätter, nerver, öl och försöker göra en piska ... som inte spricker).
  Tack så mycket för svaret, oavsett vad det är (jag fick i alla fall fel ordning mellan ... öl ...).
  Grattis på födelsedagen!

 15. andrei sade han

  hej jag har detta problem bara för att jag fastnar på filmer på nätet och YouTube kan hjälpa mig någon

Tala Your Mind

*