Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning

Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning
4 (1) 80%

Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättare.

För några månader sedan hade jag några problem med Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). När vi spelar något spel på någon minut 5 blocket bild och mus och högtalarna hördes brummande irriterande. När jag fick det genom att eliminera alla möjliga orsaker, drog vi slutsatsen att grafikkortet föraren var lite tveksam. Men hur man ska vara grafikdrivrutinen, när var sista tillgängliga platsen Nvidia? Bara förra förare, det är också det bästa, eller hur? Inte alltid! De senaste drivrutinerna är optimerade för de nyaste ansikten och ibland kan göra siffrorna på äldre hårdvara. Kan ingripa och allehanda programvara oförenligheter, som ger dig lugn över huvudet. Det kan i ett spel att fungera felfritt och i ytterligare ett enda siffror.
Jag äntligen löst problemet genom att installera en äldre förare på tillverkarens webbplats laptop. Jag satte detta problem på Windows-konto, vilket var lite grym på den tiden.
För några dagar sedan kontaktade jag en kollega som hade samma problem på en dator ganska bra; och att ett år efter lanseringen av Windows 10; sedan insåg jag att det inte är från Windows, men drivrutinerna från Nvidia, som snart kommer att växa större än ett operativsystem.
Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning
Nvidia drivrutiner kommer med alla mina underverk som sagt, en egentligen inte behöver, men börjar i hemmet och förbrukar resurser bakgrund, och det är helt falska.
Symtom som tyder problem med drivrutinerna till grafikkortet:
1. Låsskärmen bild
2. Block musen för korta perioder
3. Datorbilden fastnat och svarar
4. Plötslig utträde ur spelet (stopp spela)
5. Blå skärm felmeddelande följt av omstart
6. Plötsligt starta om datorn
7. Låsskärmen följt av gäll högtalare
8. Kör hårt spel som gick normal
9. Svart skärm comeback först efter omstart
10. Spel som arbetade, inte startar alls
Lösningar på problem grafikkort drivrutin:
Oftast ersättnings grafikkort föraren med en äldre mirakel. Men det kan inte göra det ... i alla fall.
Även om du avinstallera och installera en annan förare i november, kommer Windows automatiskt ingripa och sätta föraren tillbaka; Så jag gjorde ingenting.
Steg Vidarebosättning rätt drivrutin för ditt grafikkort:
1. Vi måste se till att banditen inte ominstallera Windows. För detta går till: Kontrollpanelen / System / Avancerade systeminställningar / hårdvara / Enhetsinstallationsinställningar och väljer att inte spara här.
2. Avinstallation görs Display Driver Uninstaller i felsäkert läge (viktigt)
3. Installera drivrutinen sker efter omstart. Det är att föredra att ladda ner en liten gammal förare och avmarkera all skit du inte behöver.
Nedladdningar:
1. Display Driver Uninstaller
2. Äldre Nvidia drivrutiner
Om du har problem med drivrutiner rekommenderar:
Så här installerar du drivrutiner för okända komponenter eller okänd enhet
Hur gör jag säkerhetskopiera alla förare med Double Driver
Hur man laddar ner drivrutiner för Lenovo bärbar eller stationär
... ..altele Om förare
Video Tutorial - Lösa problem i spel, grafikdrivrutiner ersättning
facebookTwitterGOOGLE_PLUSreddit

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Calin Hon sade:

  Jag upprepar jag har glömt hur det känns att ge blå skärm fel och oförenligheter vinner nonsens :)) för användning av Linux 2005 få vinna en gång i en blå måne. driveru problem och om vi väljer Linux ägare av universella. och fungerar perfekt. pt vinna och inte gå in felsäkert läge bruk revounistaller

  view Kommentar
 2. Fanica Hon sade:

  Jag tyckte du sa att du inte arbetar med spel, det har kommit att lust över? Kanske du laptop, något går ok.Ai något kinezarie? .Om Så glöm det det gråa !!!

  view Kommentar
  • Claudel Hon sade:

   Förmodligen avses spelen bara för att göra handledningen.
   Den bärbara datorn är en av kvalitet, Acer V Nitro park

   view Kommentar
  • par Hon sade:

   Nu vet du hur det är ... allt är chinezarii. åtminstone varor anländer i Rumänien. men laptop som är mycket bra. 1 maj förare ger tillverkarna stolpen. eller bry sig om att åtgärda dem ASAP. är så många 3, 4 månader.

   view Kommentar
 3. LucianGL Hon sade:

  Cristii har något videodrivrutinen och Intel? Om så är fallet, vad är ett litet problem och jag hälsar dig på en processor och en mer avancerad grafikkort till en rog.Anume i mitt fall asus asus erbjuder på den officiella förare allt, och Intels med nvidia beleaua.Pe du kan uppdatera till den senaste versionen, men intel föraren går mycket bra på asus tjänsteman, men om du lägger den senaste drivrutinen för intel, då CPU-kylare lägga mer luft Intel har mer arbete med köns 10 20% mer, och byta från intel på NVIDIAs greoaie.Cu Men om du lämnar gamla förare kan inte använda wi-di i intel.Ar vara något att minnas för ägare laptop med två grafikkort (Intel + NVIDIA).

  view Kommentar
  • LucianGL Hon sade:

   Kompletterings komma med en relativ betydelse:
   Jag försökte många versioner (även om jag inte kan säga att det alltid kommer något), som jag sa att jag har en ASUS ROG gaming laptop G750JY-T4036D (länk detaljer: http://profitshare.ro/l/2978834 ); att jag ville ge skärmen spegling på en Chromecast men jag märkte att under inga omständigheter gå på Windows 7 med alla förare ändras eller tjänsteman (antingen trådlöst eller intel video) på Windows 10 jag löst problemet med förare Intel men ville inte trådlöst ... men till slut lyckades jag göra anslutningen endast på Windows 8.1 officiella pro förare, inklusive Intel trådlöst. Problemet i samband med förare detta gäller inte bara för föraren (ny eller gammal) men även operativsystemen Windows windows.Este mycket möjligt att en förare 7 10 eller fönster för att skapa problem i din Windows 8.1 går perfekt som Om meu.Problema lösning och tala om vad som diskuteras på den officiella forum vänligen asus utan lösning ger concreta.As slutföra denna handledning Cristi detta som mycket important.Deci skapar problem inte bara förare utan också Windows operativsystem .Precizez operativsystem som används laddades ner från den officiella Windows (Windows 8.1 officiell länk: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .En Pleasant vecka

   view Kommentar
 4. Petru Hon sade:

  Hmm, jag har exakt samma problem och tro att han är grafikkortet BIOS, brände jag plattan. AMD gäller denna korrigering, eller hur? Och om jag har en CD med drivrutiner för ditt grafikkort, är det rekommenderat att använda den?

  view Kommentar
 5. cata Hon sade:

  Kan sparas genom en ominstallation av Windows.nota 10.

  view Kommentar
 6. Sebastian Hon sade:

  Salut!
  Vad tycker du om hostinger för en webbplats ??
  En liten webbplats

  view Kommentar
 7. Stefan Hon sade:

  Hej Cristi, spela WoT?

  view Kommentar
 8. dan Hon sade:

  hej. tutorials äldsta saknas?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  inte startar:
  Server hittades inte: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  view Kommentar
 9. ViorelR Hon sade:

  Tack användbar handledning.

  view Kommentar
 10. Tommy Hon sade:

  WTF, 1 miljoner besök per månad, grattis! similarweb.com berättar att 61% av visitoirs är från Rumänien, 2,5% av England, Italien% av 5, 6% av Brazos ect ... väl åtminstone det i andra länder betalar bättre reklam. Endast en liten crontab: ta bort € 1000 med många visite månad?

  view Kommentar
 11. gabriel87 Hon sade:

  Cristi Hej! Jag skulle vilja hjälpa mig och jag i en fråga inte vet om jag kan lägga upp det här problemet. min men ändå ... Jag var nyligen installeras på Windows PC 8 på 64 bit och även om jag fick höra att det inte är förenligt med spel FIFA men vi lyckats installera några spel serie fifa nämligen fifa 2006,2008,2009 och en period gick men igår när jag ville få ett av de spel jag gav dubbelklicka på ikonen för spelet och verkade mig ett meddelande som "FIFA 2006 Kräver hårdvara grafisk acceleration" och nustiu av vad kan vi sökte lösningar på nätet men jag upptäckte att jag kunde lösa detta problem och jag skulle vilja berätta om du kan vad man gör hur kan jag fixa? God dag och räknar med ett svar snart.

  view Kommentar
 12. Ionel Manea Hon sade:

  Vill ha råd eller ett yttrande. Jag köpte två datorer med wni.7 Home Premium ingår, samma modell, samma konfiguration, samma pris, etc. En fungerar perfekt, kommer den andra att höra en telefon i högtalarna till varje förflyttning av musen, en rulla några run-scrolling webbsidor på en webbplats.
  Jag Shimba högtalare, jag Shimba ljuddrivrutiner, jag provat de flesta av de alternativ som finns på nätet. E garanti, är tätad (jag kan inte titta inuti), har inget installerat än operativsystemet, någon vecka sedan jag tog. Jag undervisar tillbaka, eller du går till jobbet ?.
  Tack på förhand

  view Kommentar

utsiktsplats

*

banderoll