om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. anonymitet sade han

  Mycket bra tutorial! tack
  Mr Adrian kan göra en handledning om confidentialitete inställningar i Facebook, är det nya systemet ganska invecklad och gömmer många funktioner, jag fick ganska öron genom det :))
  Tack på förhand!

 2. Dani_ella76 sade han

  Så kära facebookanvändare .... Försök att prata på ditt Facebook-konto mer om din mamma, far, mormor, farfar eller eventuellt de husdjur du äger. "Ah, hur bra du är." "Eller låt min mamma dö hur mycket jag älskar dig". För att du aldrig kan veta hur galen du slutar älska och hon ber dig om lösenordet för kontot. Men ... om du fortfarande råkar bli överraskad av detta " Din kära vän, att be om ditt konto ... du kommer att göra det ... -Du tar din flickvän i handen och med största allvar säger du till henne ... -Min kära .. Facebook-konto? Det finns inget sådant i mitt liv .. l -Jag raderade, jag vet inte ens vad det är sedan jag träffade dig. Och det skulle finnas två stora och breda varianter ... eller så vaknar du med en stekpanna i huvudet eller så visar han visdom och säger ... - ah min kärlek hur kan jag inte tro dig. Och om du fortfarande har idén att fråga mig ... "vad skulle du göra?" Han kommer att säga det .... Jag har inget Facebook-konto [och jag har verkligen inte] .men mellan de två alternativen? ... Jag skulle välja båda.

  • DavidT sade han

   Dani_ella76:
   Så kära användare av facebook .... Och D-tra försöker tala för d-handel facebookmai än mamma, pappa, mormor, morfar eller möjligen klappa dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på detta konto och mindre med fraser som ,,, "ah vad bra du är." "" eller dö mor hur mycket jag älskar dig ".För att du aldrig vet vad du får galna och ber dig att älska mintenas lösenord från cont.Dar ..daca men du råkar bli överraskad av denna "iubitanebuna d-tra att be om kontot ... -Kommer du gör det ... älskade handen och ta på största allvar ... -.Draga mea..contfacebook berätta? det finns inget sådant i mitt liv .. jag raderas inte ens vet vad killen när jag träffade två versioner tine.Si så stor och bred ... .ori du vaknar med en pan huvudet eller ge bevis visdom och säga ... Ah min kärlek som om du fortfarande inte cred.Si kommer att tänka på idén att fråga mig ... "vad du gör"? kommer deras säger så ... jag .eu Facebook-konto [ och verkligen jag inte] ... men mellan de två versionerna? ... du väljer, både ess.

   Dani_ella76:
   Så kära användare av facebook .... Och D-tra försöker tala för d-handel facebookmai än mamma, pappa, mormor, morfar eller möjligen klappa dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på detta konto och mindre med fraser som ,,, "ah vad bra du är." "" eller dö mor hur mycket jag älskar dig ".För att du aldrig vet vad du får galna och ber dig att älska mintenas lösenord från cont.Dar ..daca men du råkar bli överraskad av denna "iubitanebuna d-tra att be om kontot ... -Kommer du gör det ... älskade handen och ta på största allvar ... -.Draga mea..contfacebook berätta? det finns inget sådant i mitt liv .. jag raderas inte ens vet vad killen när jag träffade två versioner tine.Si så stor och bred ... .ori du vaknar med en pan huvudet eller ge bevis visdom och säga ... Ah min kärlek som om du fortfarande inte cred.Si kommer att tänka på idén att fråga mig ... "vad du gör"? kommer deras säger så ... jag .eu Facebook-konto [ och verkligen jag inte] ... men mellan de två versionerna? ... du väljer, både ess.

   Dani_ella76:
   Så kära användare av facebook .... Och D-tra försöker tala för d-handel facebookmai än mamma, pappa, mormor, morfar eller möjligen klappa dem detineti.Deci ..lasati excapadele helvete på detta konto och mindre med fraser som ,,, "ah vad bra du är." "" eller dö mor hur mycket jag älskar dig ".För att du aldrig vet vad du får galna och ber dig att älska mintenas lösenord från cont.Dar ..daca men du råkar bli överraskad av denna "iubitanebuna d-tra att be om kontot ... -Kommer du gör det ... älskade handen och ta på största allvar ... -.Draga mea..contfacebook berätta? det finns inget sådant i mitt liv .. jag raderas inte ens vet vad killen när jag träffade två versioner tine.Si så stor och bred ... .ori du vaknar med en pan huvudet eller ge bevis visdom och säga ... Ah min kärlek som om du fortfarande inte cred.Si kommer att tänka på idén att fråga mig ... "vad du gör"? kommer deras säger så ... jag .eu Facebook-konto [ och verkligen jag inte] ... men mellan de två versionerna? ... du väljer, både ess.

   Dan, varifrån och vart så dum? Jag tror inte att du redo har en flickvän för en dag eller daua och du börjar ge dina lösenord, kreditkorts, bankkonto, husnyckel, du sätta allt du hennes namn och vad som inte gör jag inte ias ange lösenordet till något till någon, även om jag skulle ha gift bror eller son 20 år ger ingen jag skulle inte ge ditt lösenord.

 3. Dani_ella76 sade han

  Jag tror att pannan vet om dig ... Visdom går i helvete.

  anonymitet:
  Mycket bra tutorial! tack
  Mr Adrian kan göra en handledning om confidentialitete inställningar i Facebook, är det nya systemet ganska invecklad och gömmer många funktioner, jag fick ganska öron genom)
  Tack på förhand!

 4. HEJ !! Du kan göra en VIDEO Windows Vista installation när du startar CA CALCULATORU visa mig PRES ELLER EN Chey CD DVD visa efteråt mig en CD ÅTERHÄMTNING FEL CA striked knappt NEDLADDAD Windows® LAM och inte har ändrats 3 GB

 5. Dani_ella76 sade han

  David jag skämtade ... Jag skämtade bara ... sz ... ..men? Du förstod inte vad jag menade i min kommentar. David och förresten heter jag inte Dan, jag är Dani så jag är inte en man utan en kvinna ... Men eller som jag tackar dig för rådet. Och ja ... du har rätt i allt du listade ovan ... ... mindre med 20 år ... det skulle finnas en hiba, men det skulle inte vara mitt jobb ... du kan inte döma någon utan att veta orsakerna ... även då. God kväll David.

  DavidTDan, varifrån och vart så dum? Jag tror inte att du redo har en flickvän för en dag eller daua och du börjar ge dina lösenord, kreditkorts, bankkonto, husnyckel, du sätta allt du hennes namn och vad som inte gör jag inte ias ange lösenordet till något till någon, även om jag skulle ha gift bror eller son 20 år ger ingen jag skulle inte ge ditt lösenord.

  • Dani å ena sidan jag rakt på sak och en annan jag ville och underhålla de som läser översynen, eller hur du fick idén, jag vill inte smutsiga rutan Kommentarer från förklaringarna, om du vill id röra det är david.tenal eller hitta mig på facebook David Tenal

 6. mörka sade han

  alexandru:
  HEJ !! Kan du göra en video när du startar Windows Vista installation CA CALCULATORU visa mig PRES ELLER EN Chey CD DVD visa efteråt mig en CD ÅTERHÄMTNING FEL CA striked knappt NEDLADDAD Windows® LAM och inte har ändrats 3 GB

  Skriv in sökrutan längst upp till höger ...: Installera och optimera operativsystemet Windows Vista. Var det svårt att göra en sökning på webbplatsen? ... Eller om inte på webbplatsen då på google.

 7. Finns det ett sätt att se någons meddelanden, det vill säga se vem en vän är på, till exempel på FB, se vem som "läser" med om det finns den här metoden, att se med vem den personen "läser"?

 8. Calin sade han

  Jag har ett förslag handledning, nämligen att göra en tutorial hur man startar en ISO bild direkt utan att gå hårt hela din Windows eller Linux heller. Det finns vissa program som gör det här jobbet men inte gå på alla operativsystem som Easy BCD. Jag skulle verkligen använda den. för de människor som jag installerar skållning system är inte alla bra eller cdrom DVDROM. Jag är säker på andra fånga dem väl. Ms trevligt om du

 9. Madalina sade han

  Sir Adrian Jag har en fråga: Jag kan se vem som är online på Facebook, även om du inte har i min lista? Och om du kan hur kan jag göra?
  Tack för alla de nya saker som du lära av dina tutorials

 10. Men det kan återställa raderade meddelanden? Jag tog bort några meddelanden tro att jag inte använder och vi behöver det nu, finns det något sätt att återhämta sig? om inte på facebook PC kan veta vad som skrivs på det !! Tack!

 11. glans sade han

  hur aktiverar jag utvecklaren till vänster. Jag hade det men det försvann .. Jag såg vem som kommenterade eller vad de gillade eller gav ... Tack !!

 12. jhon23 sade han

  Hej Jag har en fråga om meddelanden oavsiktligt raderade eller vår vilja på facebook kan återhämta sig någonsin, kan detta med VRUN program eller något annat, måste vi hämta några meddelanden gamla över 6 månader av en konversation och inte vet hur man gör, om någon har idéer eller hanteras så ser fram emot ditt råd tack.

 13. cris sade han

  Hej! Jag vill uppmärksamma er på följande nämligen: Jag pratade med en vän chattar på facebook. vid ett tillfälle han bort några meddelanden i konversationen, då han torkade konto. tanken är att jag har fortfarande samtal med honom, men är inte komplett. vissa meddelanden jag inte längre se. Det var inte normalt att bo i min inkorg? varför i min inkorg talar om för mig att jag har tillåtelse att se dessa meddelanden? men jag kan se andra i samma konversation? Förklara för mig. tack på förhand

 14. Bra! Jag skulle vilja ställa en fråga om jag raderade facebook-konto, samtal som vi har haft i arkivet förblir vänner? Su torka en gång existerar inte mitt konto ????

 15. marius Cristian sade han

  Jag ser inte fram i ett inlägg alternativ.

 16. lindra sade han

  Jag har också en fråga..ok ... Jag förstår att vi raderar konversationerna permanent men vi har ett alternativ ... där vi kan se alla bilder vi skickade till en vän även om vi raderade konversationen med honom.
  För att vara mer exacta..am jag torkas conversatia..am började när en noua..si bilder prisvärda alternativ i alternativen ovan tråd, jag försvarar alla bilder som skickats via chatt. Finns det något sätt att tas bort permanent och bilder med konversation?

 17. Ciprian sade han

  Hej ge mig information om att ta bort konversationer arkiv Facebook. Jag raderade exakt vilka åtgärder det ser ok men jag ser inte något tusen en person som sade att han fortfarande ser mina samtal, de vill veta. Raderade dem permanent samtal att fortfarande gå och möta en annan vagn där du kan se det? Person efter att jag raderade allt jag läst mia Tack

  • adrian Gudus sade han

   Som jag sa i handledning. Du kan bara ta bort samtal som uppstår till dig på Facebook, ditt konto, chat avsnitt. Vad du skrev / svar du sa och vad som framgår hans chatt, kan du inte ta bort dig. Han kommer att behöva radera vad som verkar honom.
   Det skulle vara kulmen för dig att ha makt att radera min chatt, vår konversation även om du också deltog. Du gjorde det på egen hand och kanske känner jag att hålla konversationen igång ...

 18. Ciprian sade han

  Problemet är att jag inte skrev till honom, någon annan ser konversationerna som raderas, det är sant, han har mitt lösenord att jag också kommer att lösa det här ... men om de tas bort där han går för att se är det möjligt att gå till de allmänna alternativen från koppla bort och gå till det sista alternativet med blått och har laddat ner en kopia av alla mina data? Och en mycket fråga. Viktigt, kan det raderas därifrån? Jag ser fram emot ditt svar. Tack

 19. andreea sade han

  Hej!

  Jag skulle vilja fråga om du vet om dina Facebook-konversationer förblir lagras någonstans i datorn, i valfri mapp eller mapp dold webbläsare som vi får på fb.

  En annan fråga är om någon form av chattkonversationer med hjälp av sin dator bort kvar någonstans?

  Tack och förväntar ett svar.

 20. Finns det inget sätt att ta bort konversationer? Jag skulle verkligen behöva ... Och jag förstod att det är postat för att skapa ett arkiv på datorn med all aktivitet på Facebook, inklusive de raderade meddelandena ... Men det fungerar inte ... Hjälp

 21. Corina sade han

  Hej!
  för några dagar sedan .. av nerver och djävlar hade jag skickat ett meddelande på FB till en person, då tänkte jag ta bort det .. det var inte kryssat för att han skulle ha sett det och jag raderade det från telefonen med delete..men Jag förstår inte hur han fick det. Nu skulle jag vilja hitta det för att personen i fråga ljuger. Snälla, hur kan jag hämta meddelandet? För att inte tala om att jag skulle be honom att skicka tillbaka det. Hjälp mycket

 22. Hallå

  Om jag raderar mitt Facebook-konto permanent, behålls konversationerna i arkivet med de vänner jag pratade med eller kommer de också att raderas permanent därifrån? …… Eller finns det något sätt att ta bort konversationer från din vänlista?

 23. Dan ionescu sade han

  allt visa hur man dölja det faktum att du kan läsa ett meddelande från inkorgen vet en som har sänt // // utan att se, men hur kan jag veta att den person som tar emot meddelandet avsändaren och aktiverar // // läst meddelande läsa inkognito. Varför synkroniserar med gmail och facebook hur man gör / ?? tack,

 24. gabi danci sade han

  Varför kan jag inte se meddelanden som är äldre än en dag på konversation med någon ... till exempel visar mig inte igår någonting, tack

 25. adrian daniel sade han

  God morgon. Vem kan berätta för mig vad den grå torget framför en person på chatten?

 26. cristian mirea sade han

  Jag vill ta bort meddelanden på facebooc frukt men vet inte kommer att hjälpa mig

 27. ma3mihai sade han

  Hi Adrian!

  Kan du berätta gärna om jag kan återställa en borttagen konversation?

 28. ionutz sade han

  Jag har en fråga vänligen kan du hjälpa mig mycket och jag har arkiverat en konversation på Facebook och AKM dearhiva kan du inte hjälpa mig vänligen !!! tack

  • adrian Gudus sade han

   Var mer exakt, vad betyder "jag kan inte packa upp det"? Vad händer när du vill packa upp det?

 29. Georgeta Popscu sade han

  Tack! Det kan återställa en borttagen Facebookvän? Tack!

 30. hjälpa !!! Hur kan jag ta bort en diskussion om budbäraren men ska tas bort och den person som jag gick denna diskussion ???????????

 31. florin sade han

  Vackra tack ^ _ ^

 32. Genna sade han

  Mitt dilemma är följande ... Jag hade en konversation med någon, efter att personen plötsligt gav mig blocket. Mitt verkliga problem är att jag inte längre kan se meddelanden som skickats av denna person i konversationen bara de skrivna av mig. Tack på förhand

 33. costi gheo sade han

  comversatie om jag hade en chatt med en vän på facebook och vill ha lite comversati tas bort och från honom och från mig vad jag skulle vilja ha ett svar så snart som möjligt och en tydlig

Tala Your Mind

*