Acer BIOS-uppdatering, svart skärm bug

Uppdatera BIOS är normalt när vi har problem. Om din bärbara dator eller på ditt moderkort, är det inga problem, inte kräver en BIOS-uppdatering.
I mitt fall, jag har problem när din bärbara dator acer VN7 ur vänteläge och har svart skärm; Och för att visa bilden måste du klicka flera gånger på pekplattan eller tangentbordet.
En BIOS-uppdatering kan lösa kompatibilitet med hårdvara, såsom nätverkskorten wifi nya hårddiskar för hög kapacitet och nya generationens SSD-enheter.
Tidigare har vi har talat om BIOS-uppdateringar; Jag gjorde även en BIOS-uppdatering från diskett (Ledsen för ljud och bild) eller gigabyte @bios. Eller kanske du vill se hur man gör BIOS-uppdatering Asus moderkorteller kanske UEFI uppdatering för Asrock.
Förr i tiden en BIOS-uppdatering var ett slags spöke, men nu processen är super enkelt och intuitivt; Även en oerfaren användare kan göra det om mindre uppmärksam.

Acer BIOS-uppdatering, svart skärm bug

Hur uppdaterar BIOS?
1. Ladda ner Bios lämpliga för laptop eller våra korthållare
2. Bios packa och kör exe
3. Vänta tills processen slutar
Observera!
Det är mycket viktigt att ladda ner uppdateringen BIOS rätt, annars kommer det inte att fungera.
Drivrutiner, manualer och BIOS sajter för att hitta Acer Acer officiell supportsida.


Videohandledning - Uppdatera Acer BIOS, fixa fel på svart skärm


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. titi Visan sade han

  Cristi Hej! 10 fönster och jag vet inte varför knapp startar inte längre svarar på högerklicka och som sådan inte har tillgång till funktioner där. Vad att göra? Tack för din tid.

  • Du kan installera alla program som du har gjort ändringar i registret.
   Försök att gå tillbaka till en återställningspunkt där allt gick fel, Om du aktivt systemåterställning, naturligtvis.

 2. Sall Cristi, går detta för alla typer av bärbara ???? Eller går för PC ??

  • Vad jag gjorde i handledning gäller Acer. För andra bärbara eller stationära moderkort är liknande metoder; Men uppmärksamhet måste hämta särskild modell av laptop BIOS. Även BIOS handledning, kan du inte installera på andra Acer.

 3. lucian sade han

  Win 10 där du inledde uppdatering av BIOS UEFI installerat? Jag frågar detta eftersom när du försöker uppdatera BIOS på en Toshiba laptop med Win 7 installerad på inställningen bios "Legacy", fick jag en kategorisk vägran från Flash programvara. Skrapa gör någonstans känsla eftersom UEFI BIOS och förmodligen inte kan uppdateras endast på detta sätt. Det finns möjlighet att tillverkaren inte längre vara störd att göra en BIOS kan uppdateras och icke-UEFI-läge. Om du vinner 10 installerat icke-UEFI, som har ställt in "Legacy" i bios, kommer jag bekräfta att BIOS UEFI kan installeras på det här sättet, inte beroende på hur du ställer in och allt beroende kökstillverkare .

 4. Cristi bra, och jag har nu möjlighet att gratulera er för det arbete du sätter här och även följa dig till handledning des..referitor tillräckligt idag, har jag en Acer Travel 5335, 7 Win, 32- bit, Intel Celeron 925 Intel GMA 4500MHD är äldre men jag har samma problem som liknande i handledningen. Jag fick länken som du lämnade honom, gjorde jag alla inställningar för min modell laptop, men ärligt när jag markerad ruta bios för att se vad jag ladda ner laptop, jag vet inte faktiskt vad du ska välja, särskilt som det inte finns någon en färsk uppdatering (som förra 2011) och jag såg att för din modell av Acer installerat en ny 2015..Te snälla om du kan se och berätta vad BIOS-uppdatering ska jag välja? Tack och höra bara bra

 5. Cristy sade han

  Cristi Hej, jag har en Acer laptop, jag installerade Windows 8.1 och jag har ett problem. När du ger det stängs, stannar på efter lampan slocknar (den bärbara datorn är på, men skärmen är fortfarande svart), och när jag ger omstart, startar ibland fastnar {skriva på skärmen, fryser skärmen praktiken}. Vänligen snäll mot mig och berätta vad problemet är.

 6. eduard min sade han

  Hej Cristi. Jag har en Acer Aspire 7750G, i5 2450M, med 2 Intel- och AMD-grafikkort och jag har problem med videodrivrutinerna ... det ger mig alltid fel och blå skärm efter att jag har installerat dem. Snälla hjälp mig. (Jag hade ett chip grafiskt defekt och har bytts ut) då började problemen men fortsätter nu ...)

  • eduard min sade han

   med Windows 7 nu ... innan jag vann 10 men jag fick veta att det inte passar den här bärbara modellen

 7. Hej Jag har ett problem med en Acer laptop ES1-532G-P8HS. Jag gjorde en fabriksåterställning av din bärbara dator BIOS respekt och när jag räddade min nyckel F10 mörk svart skärm. Starta det som ingenting visas. Vad kan det vara? Snälla hjälp mig!

 8. George sade han

  Hello. Jag har en Acer Aspire E5-575G Intel Core i5-7200U Ram 8GB, Disk 1TB, NVIDIA GeForce 940MX 2GB. Jag gjorde uppdatera bios eftersom jag försökte alla möjliga lösningar på följande problem: Disk 100%. Jag försökte alla möjliga inställningar och vi har inaktiverat några funktioner, men också omedelbart in Disk 100% och kraschar. Har du stött på sådana problem W10?

 9. mario sade han

  sal cristi Jag uppdaterade bios med samma problem, men efter uppdateringen löstes problemet inte på acer ES1 521 TACK

Tala Your Mind

*