Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop

Idag, om du vill ha en kraftfull dator, måste du ta en av spel; Även bärbara datorer processorer inte längre att erbjuda seriösa företag.
Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop
Hela branschen kretsar bärbara datorer till ultrabooks; Det skulle vara ett problem om extremt låg effekt processorer skulle ha lite liv i dem. Tyvärr ULV processor, 20 minuter efter hosta och du börjar dimma upp.
Eftersom vi behöver prestanda och hastighet så jag så snabbt kan göra tutorials, beslutade jag att skaffa mig en ny laptop.
Jag gick igenom butikerna att se dem live, och du kan prova tangentbordet och pekplattan (viktigt för mig).
Efter flera misslyckade äventyr med ultrabooks, kom jag att min tid allmosor. En ultrabook, men för andra är det perfekt för mig är värdelös. Enkelt fyllning dem i hörnet efter 10-15 minuters användning, varefter jag var tvungen att minska min arbetstakt; Det är inte bra alls!
Efter testade två ultrabooks, en varelse Acer Aspire Switch 12, Jag sökte en spelbärbar dator, eftersom bara dessa har processorer för män. Till och med affärs-bärbara datorer har varit lite dumma ... Vad fan är vi 2015, 800 MHz basfrekvens? Intel Intel Core M.
Bai nene, vet du vad? Jag vill prestanda! Jag är inte alltför intresserad av design, uppmärksamhet på detaljer och annan skit likt mode-ister; Jag vill ha en stark kärna, gigahertz hastighet, IPS-skärm, hastighet, grafik kompetens, bra tangentbord, hastighet, varvtal och hastighet.
Acer Aspire V15 Nitro, billig och bra gaming laptop
När vi sökte marknaden väl, som jag ögonen på Acer Aspire V15 Nitro (VN7). Det är en anständig gaming laptop och ganska överkomligt. Nu tror inte att det är fritt; Det är billigare än andra spel bärbara datorer, men billigare än en vanlig bärbar dator.


Fördelarna med Acer Aspire V15 Nitro (VN7)!
IPS-skärm i någon konfiguration
processorer allvarliga
SATA slot fri M.2
Mycket effektiv kylning
Autonomi bra för en bärbar speldator
Högsta prestanda för sitt pris
Mycket högt ljud för en bärbar dator
Jack combo väl anpassat i mjukvara
Nackdelar V15 Nitro (VN7)!
100% plastkonstruktion
3 battericeller
Spelbärbar dator Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1 med Intel® Core ™ i7-4710HQ 2.50 GHz-processor, Haswell ™, 15.6 ″, Full HD, 16GB, 1TB + 8GB SSHD, nVidia GeForce GTX 860M
Detta gaming laptop billigt och bra, ger mig prestanda jag behöver när borta från kontoret skrivbordet. Jag kan gå vidare, säger att denna laptop är ännu mer kraftfull än min nuvarande skrivbord. Otroligt!
Priset kan vara lite högt för många spelare, men vi måste komma ihåg att endast processor och grafikchip i denna bärbara dator kostar cirka 800 euro; Om vi ​​tar hänsyn till fallet, kylare, moderkort, trådlöst kort, hårddisk, IPS-skärm och andra, ser vi att priset inte är så högt. Slutligen kan jag rekommendera denna "billiga" och bra spelbärbar dator.


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Ciprian sade han

  rocket laptop

 2. Det skulle vara intressant att se hur binda Raspberry PI seriella bitar med Windows 4 10 ett företag (eller android); "Billiga" laptop!

  • Nu beror det på vad vi menar, när vi säger "billig spelbar bärbar dator"
   Två frågor:
   Porsche 911 från 20.000 euro är billigt eller dyrt?
   En Logan 30.000 är billigt eller dyrt?
   En gaming laptop bör vara mycket performnat; Och lagt så prestanda i en bärbar dator är inte en lätt uppgift. Förutom detta är komponenterna är dyra. CPU är bara 300-400 euro. 300 euro till du köper en ny bärbar dator, i samma storlek.
   Publishing spel och program i dag behöver ström, annars går eller går normalt.
   Jag försökte att redigera / koda en tutorial på en normal bärbar dator och visar mig förloppsindikator medan beräknade 6 timmar. Även om du inte kan göra någonting; 20 minuter efter beräknad tid ökat till 12 timmar för processorn termiska strypning in.
   I vissa fall kan det inte finnas någon prestanda.

 3. Nu ärligt jag tror inte att du köpte. Det tas emot från någon butik presentation och rekommendation.
  med de här pengarna gör jag en spelenhet som jag håller mig lugnare med eftersom den inte värms upp ...
  fff hårda men det är dyrt laptop. och spel på display 15?

  • adrian Gudus sade han

   Ingen säger att du måste spela på skärmen, du ansluter den snyggt till en TV. Nu har hela rumänska en "plasma" i huset även om den materiella situationen inte tillåter dem. Hur kan vi inte ha plasma när alla våra grannar har, även igår såg jag grannen från fyra tillsammans med sin fru bära en mycket stor LG-TV. De passar knappt i hissen med honom.

 4. Constantin sade han

  Hej, Cristi om du kan göra en tutorial router Asus RT-AC56U i repeater skulle jag ha mycket nytta om du kan jag tacka dig mycket. Jag förklara varför jag skulle använda (mig och min bror bor på ett avstånd av ca 25-35m, jag har en Internet-anslutning och bandbredd mycket bra här i Spanien och han vill min tillåtelse att dela hans från min internet-anslutning via wifi i delar pengar) nu tror jag att om vi köper två routrar som du också: my lämnar im routerläge och cumnatu vägen repeater skulle använda vad vi behöver, särskilt mellan hans hus och du har inte häck med leptop signalen skulle vara något i sitt hus, men vill ha wifi i hela huset. Än en gång tack.

 5. Bra försök, men termerna "laptop" och "spel" har ingenting gemensamt.

  • lucian sade han

   Visst de har, men ROG intervallet från Asus eller Alienware, inte på denna blå kontakt papper.

   • I överlämnades till utformningen av en bärbar dator, vilket gör spelupplevelsen obekväm.
    inte mycket mening med att sätta in pengar på ett Alienware, när du kan köpa en enhet kontoret minst 40% effektivare, samma pengar.
    bärbar dator är något bärbart ... när du spelar spel behöver du inte bärbarhet, så jag ser verkligen inte poängen med att köpa en bärbar dator för att spela på den. men nej, var och en med sin egen damblaua.

 6. lucian sade han

  Jag rekommenderar en rog551. På 4000 och hitta lite samma specifikationer.

  • + 1 ASUS ROG serie ..

   • Asus rulz, men:
    Alla företag har goda gaming laptops:
    Alienware
    MSI
    asus
    Lenevo
    acer
    Clevo
    Nu är det beror på vad han vill att varje.
    Prestanda för liknande hårdvara, är modeller från olika tillverkare praktiskt taget identiska. Detaljer gör skillnaden, med så M.2 slot, kyla, skärm, hölje, ljud, batteri, etc. Apecial för mig är det viktigt att en bärbar dator för att vara så lätt och tunn.

 7. Jag gillar den bärbara datorn och ser handledning som du sa. Från den lilla erfarenhet har jag märkt att för mig en matt skärm är mycket bättre för dina ögon, såg jag och skriva specialfunktioner display: Acer ComfyView, sa du något som inte återspeglade, fråga, skärm e ips matta och Acer passera denna ComfyView sak?

  • Comfy View hänvisar till anti reflekterande skikt, inte nödvändigtvis till IPS. Här hittar du skärmar TN Comfy View

   • "Comfy View hänvisar till det antireflekterande lagret", tack, det intresserar mig. Jag har sett: Dell- TrueLife, Acer- CineCrystal, även Acer man skriver tydligt Anti-Glare, Lenovo - VibrantView, Toshiba- TruBrite. Kanske är många inte intresserade av denna aspekt men för mig är en bärbar dator / skärm med antireflekterande / matt beläggning bekvämare för ögonen.

 8. Anderson sade han

  Men vad har ett "spel" på 1500-2000 lei? Jag ger 5400 lei, vad fan får jag tre bärbara datorer med de pengarna.

  • På 1500-2000 lei måste säga att jag inte kan hitta gaming laptop; Om du vill köra äldre spel.
   Om du vill spela GTA5, Batlefield4, COD BO3, Witcher3, etc., behöver du minst GTX860M.
   Du kommer att se i granskningen helt, eftersom dessa spel vi behöver allvarliga makt.

   • Anderson sade han

    Jag säger inte att det inte är bra bärbar dator, men det är för dyrt. Bara du sa att vi kan spela med en upplösning 1368 768 * gtx840m eller 940m.
    Den bärbara datorn är din för evigt eller du har fått en översyn och efter det du? Jag tror inte att du har så mycket pengar för att köpa så fortfarande stiga.
    Jag har en bärbar dator med en upplösning på 2008 1440 900 *, men det är ganska gammal men fortfarande pågår. Jag satte W7 ursprungliga licensen och flugor kingston ssd v300 120.
    Cristi för din bärbara dator, bäst och stabila spel och sätta dem i alla fönster 7. (Mitt råd)

    • SorinC sade han

     Skriv i texten ovan vad som händer med den bärbara datorn ……. och detta med "Jag tror inte att du har så mycket pengar, ännu att köpa ett sådant verktyg" .... Jag vet inte hur jag ska berätta för dig, så att det låter trevligt och inte förolämpar dig ... ... om du inte har råd med det betyder det inte att en annan inte kan arbeta, tjäna pengar och ha råd med något. Det är som om du tror att Ferrari-bilar bara ägs av dem som gör dem, för resten "har inte råd att köpa ett sådant verktyg", men Det finns dock människor som ser ut som om de har en Ferrari och inte klarar det 🙂

   • Marius L. sade han

    Genom detta svar, du bara låta mig kommentera bekräftade denna handledning https://videotutorial.ro/cele-mai-bune-laptopuri-de-gaming-ieftine/
    Med andra ord bekräftade du bara hypotesen att du presenterar vissa produkter som "mest" bara med tanken på vinstdelning. Som jag sa då har jag ingenting emot vinstdelning, jag är medveten om att du måste tjäna pengar på detta projekt på något sätt, men snälla återigen: VAR MÅL !!!

    • Bai Marius, har du gått galet med Profitshare denna sida!
     Alla webbplatser på planeten som har metoder för monetarisering. Vad vill du att dö av hunger? Naturligtvis, det betyder inte att vi är prostituerade.
     En gång fick jag en gadget för granskning; LG G3, som jag inte mycket beröm; Därför dem som har gett mig har varit ganska cool produkt.
     Jag köpte den här bärbara datorn med mina "cache-pengar", det är därför jag kan säga vad jag vill om den, och det är precis vad jag gjorde. Jag sa att det inte har de bästa materialen. Men prestanda är något annat.
     Vad vill du att jag ska säga att det är kål, om din bärbara dator är bra?
     Om du följer handledningarna där jag rekommenderade bärbara bärbara datorer, och utan att vara hatare, kommer du att se att jag sa att: På en spelbärbar dator med 850 eller 950 meter kan du bara spela dekanter på 1366 × 760, vilket är en upplösning som det grafiska ansiktet kan bära.
     Varje produkt som jag rekommenderar, gör det bara om jag är övertygad om att produkten är en bra affär. Innan dess hade jag två andra bärbara datorer som jag inte kan rekommendera dem, eftersom de kan göra med Acer Aspire V15 Nitro.

     • Marius L. sade han

      Jag hänvisade inte till den här bärbara datorn. Men lite ovan, sa du själv: "Vid 1500-2000 lei måste jag säga att du inte kan hitta en bärbar datorspel". För ungefär två månader sedan trodde du att du kunde köpa sådana bärbara datorer med dessa pengar, eftersom du kallade en videohandledning "De bästa billiga speldatorerna" och nominerade bärbara datorer i detta prisklass. Något är inte anslutet. Tror du inte att du motsäger dig själv? Var berättade du sanningen?

 9. bogdan Ionut sade han

  Hej Cristi. Jag skickade ett e-postmeddelande relaterat till en Asus ZenPhon 2 med några problem, relaterade till kameran, 4G ... Nyare när vb via sms, mottagaren får dubbla sms. Vad skulle vara orsaken, vars telefon är skyldig och vad kan jag göra för att lösa situationen? Tack på förhand

 10. Michael Stefano sade han

  Det beror på hur du definierar "billigt". Förra året tog en vän en ROG med specifikationer på ca. identiska och gav 4000 lei.

 11. Iulian sade han

  Hej!
  Specifikationerna är inte förbises, det är en vacker och kraftfull bärbar dator, men för spel? NEJ!
  Först och främst bör det noteras att Acer är väldigt dålig när det gäller "KYLNING".
  Laptop att efter 40min spelar Witcher är i 3 85 grader. WTF!
  ASUS ROG, ala ja! Det förtjänar sitt rykte i spelbranschen.
  Annars går denna laptop inte motivera pengar.
  Gör prissegmentet där det inramade, men förblir besviken om du köper det.

 12. Jag har en Acer Aspire E15, modell E5-572G-75MW, jag öppnade den, jag lade till 4 GB RAM-minne och en SSD Corsair GT och nu går den väldigt bra. Jag bytte termopasta på processorn och grafikchipet, vilket jag rekommenderar att du gör också, kontrollera nyfiken temperaturskillnaden, jag har nu nästan 10 grader mindre när jag spelar (Combat Arms, på full monitor HD). Förresten, jag har inga problem med kylning av något slag ...))), pastan jag applicerade är Arctic MX-4, den bästa till det här priset.

 13. LucianGL sade han

  Cristi nu om du har en bärbar dator prestanda något rekommenderar jag du installerar OS X Yosemite (Mac) och du ser diferenta.Eu jag installerat på min Asus gaming laptop G750JY-T4050D
  ( http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-rog-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4720hq-2-60ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-ssd-2-x-128gb-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4050d/pd/DVYFLMBBM )
  och även en stor stor skillnad Windows (antingen 7 eller 8 eller 8.1 eller 10). Du kan se från jämförelse enkel / lätt. Jag säger att det är inte lätt, men resultaten är som
  Samtidigt ökar prestandan

 14. lucian sade han

  Grattis förvärv. Jag har märkt detta mönster. Främst kortplats M2 en stor fördel som den erbjuder produkter dyrare än 17 tum. I själva verket tillräckligt dyra produkter, även mycket dyra, inte erbjuda FHD IPS, M2, SSH, GTX eller högre 860m med GTX960m, bakgrundsbelyst tangentbord, dubbla kylare och att 15,6 tum. Jag vet inte om WIDI stöder som modeller från Toshiba. Ett bra pris och prestanda, och några fläktar kommer att berätta olika andra märken, är Acer väl utformad produkter till priser som de ställer på marknaden även på kontoret kategori. De är väl utrustade! Kanske plast knarrar och locka fingeravtryck, men dessa är skadlig eller anmärkningar vissa feminister som inte har någon aning om hur det väger IT-prestanda.
  Jag ser fram emot att se honom inne med en SSD M.2 och att presentera den som flugor

 15. Marian sade han

  Varför valde du en bärbar dator med Linux och inte Windows en? Vad är skillnaden mellan Linux och Windows?

  • om du har din bärbara dator i butiken fönster som säger om 5900 kostnad. 5 miljoner licensierade oem fönster.
   så om du köper en bärbar dator med linux eller freedos betalar du hårdvarupriset, om du köper en bärbar dator med fönster på den från butiken inkluderar det "riktiga" priset på hårdvaran även Windows-licenspriset. hårdvarupris + Windows-pris = ganska mycket, jag borde ta det med Linux.

 16. Alltid videotutoriale kvalitet, grattis! Rugaminte komma med en osammanhängande laptop ovan. Eftersom jag gjorde Windows Update 10 ett tag sedan du råkar hitta datorn på, vet inte om andra går så men blev irriterande och tror att återvända till Win 7, om det inte finns något gjort ! Du kan hitta en lösning på detta problem, från vad jag har sökt på nätet kan vara moderkortets BIOS och min grundläggande baza.Placa är ASRock H81M. Tack på förhand!

  • Se att för varje dator / moderkort du hittar på tillverkarens webbplats några nyare BIOS som gör din bärbara dator eller moderkortet för att komma överens bättre med Windows 10. Och jag uppdatera bios för denna laptop.

 17. Jag gjorde det updade moderkortets BIOS, som vi såg i handledningen, men problemet med enstaka pesista Slå PÅ! En fortsätta leta på tillverkaren och kan hitta något nytt! Tack så mycket!

 18. Marius C. sade han

  Hello Cristi. På senare tid har jag själv några problem med enheten startar PC men inte skicka bilden till bildskärmen och inte höra att pip vid start. Cam som kan vara problemet? Och i fall hårddisken är ok saker han kan överföra genom ett rack eller en USB-adapter för din bärbara dator, inklusive filer som jag hade på skrivbordet, nedladdningar, etc på den hdd?

  • marius sade han

   Visst kan du, om du inte kan starta och hur du lägger det varför inte bege dig till en tjänst?

 19. framgång sade han

  Den bärbara datorn som jag har presenterat inte har någon optisk enhet och USB 2.0, hur kan installera ett operativsystem med USB 3.0?

  • Marius L. sade han

   Och om den inte har USB 2.0, vad? Är det världens ände? D'oh .... Tvärtom är det bättre att den har USB 3.0 => bättre överföringshastighet! USB 3.0-lagringsenheter fungerar också på USB 2.0. Därför kan du enkelt installera operativsystem. Det var i tuppens sinne. Hur kunde en bärbar dator säljas om ett operativsystem inte kunde installeras på den ???????? !!!!!!!!!!

   • marius sade han

    Framgång är just här, men inte så stort problem, om du vet vad du ska göra är enkel.

   • Costelina sade han

    L Marius inte 3.0 USB-drivrutin får därför inte ses i BIOS
    Jag trodde att jag visste det här jobbet

    • Marius L. sade han

     Vanligtvis bärbara datorer som bara har USB-portar 3.0 har ett alternativ i BIOS inställnings fas USB boot / BIOS USB 2.0. Denna möjlighet måste vara aktiverat. Jag tror att producenterna inte ta hänsyn till denna situation? Vara allvarliga!

 20. Andrew sade han

Tala Your Mind

*