Hur gör jag säkerhetskopiera alla förare med Double Driver - video tutorial

Hej vänner, i denna handledning kommer vi prata om förare, särskilt om hur man gör en backup förare och hålla det för en regnig dag.
Backup förare är en mycket viktig uppgift, tar bara några sekunder till honom facm, då kan vi bli av med timmar av en sökning på nätet, jag tror att ni alla skulle behöva göra en backup för förare i systemet kurs och en i systemet, skulle jag göra mig min backup (i fall något händer mig), tyvärr kan inte.
För att säkerhetskopiera alla drivrutiner behöver vi en programvara som kan göra detta, jag hittade den, mjukvaran heter Double Driver och den är gratis, den är lätt att använda och den rör sig extremt snabbt, bättre att inte kunna ...
Efter nedladdning Double Driver kommer att se två exectuabile, är en kommandoraden och att den andra är det grafiska användargränssnittet (som intresserar oss), andra filer i arkivet inte riktigt intresserar oss, det betyder inte att de inte är användbara .
Mjukvaran körs direkt, ingen installation rutin efter lanseringen vi står inför ett enkelt gränssnitt med några knappar på toppen och en del till fots, kommer du att se vad gör varje handledning.
Det finns flera alternativ för säkerhetskopiering:
1.Optiunea grundläggande förare staplas prydligt i mappar (rekommendation utvecklare) alternativet är bra om drivrutiner sätta på CD.
2.Se göra ett arkiv av alla förare (min rekommendation att installera om systemet) bra alternativ för montering på minnet.
3.Arhiva själv extrakt är självuppackande verkställighet.
Jag hoppas att du finner detta användbara program för att säkerhetskopiera drivrutiner, ärligt talat jag tror att alla borde göra sina säkerhetskopior tar bara några sekunder och kommer att bli av sökning gigant arbete med förarna på nätet.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Dorinel sade han

  tutorialu mycket bra notering 20

 2. Stefan sade han

  Hej Cristi, jag har en fråga hur kan någon inte kan ladda ner alla så video tutorials som du är här och du använder mig också mars intresserade inte hämta en från den webbplats som tutorials du har på plats och jag vill att du Treu undrar vilka inställningar för att göra dem den spelare som du använder eller annan spelare bara spelar ingen roll downloada.Multumesc kan inte avancera!

 3. sailorriver sade han

  Mycket bra detta program använder ganska des.Singura problem var att återställa skrivardrivrutinen kan inte gå till mig, men annars ok.Aplicatie not 10.

 4. korrekt tillämpning. Tack för informationen.

 5. Ett utmärkt program. Mycket användbart. Jag kände honom men visste inte hur man gör återställa. Inte stoppa mig förvånad. Ni var stor.

 6. En funktion som är också värt att nämna är mycket användbar är att jobbet gjort på andra hårddiskar inte bara på den dator där det körs, bifoga en hård på en annan dator som inte startar vet hur scanaze hårddiskar i fråga, bara att visa honom vägen till fönstren på den disken.

 7. Tack till all personal videotutorial.ro. Du är super bröder, hantverkare, hantverkare.
  Double Driver går smort. Jag klättrade filer och drivrutiner på plats för att ADrive, de är rika och har pengar för att köpa flera hårddiskar.

 8. dyrbar sade han

  Hej killar !! du har den coolaste webbplats videotutoriale not 25. Bravo, tineto så vidare.

 9. Razvan sade han

  vad heter det exakt? Velay varför eller hur ?? pliss

 10. madalyn2010 sade han

  gör "bra" till en annan bra och cool handledning.

 11. florin sade han

  Hej allihopa ! Cristi Jag har ett problem när jag ger det en säkerhetskopia för att göra mig till körbar någon gång får jag ett felmeddelande med "Skicka felrapport, skicka inte" Vet du hur jag kunde lösa detta problem?

 12. Bulgac sade han

  E faorte till dem som gör bra denna programvara installeras många förare, gav det en scan och fann endast 3 tusen förare som behöver göra backup, den andra som du sa och du kommer oadata med Windows.

 13. anonym sade han

  Ja kan endast hämtas av en mjuk inspelning av spel, dvs installera ett program Fraps som du kan spela spel, du kan spela in och på webbplatser om du startar programmet du får i systemfältet och rulla klämman på hemsidan respektive i fullskärmsläge och sedan registrera det och helt enkelt så att du kan kopiera från eller vilken typ av plats videor nu väl förstått som håller kvaliteten på varje video på webbplatsen.

 14. Michael. sade han

  foatre lång hård Jag undrar om det finns en sådan mjuk och ni jag har svarat på din fråga

 15. matcastl sade han

  Utmärkt, liksom alla andra videotutoriale ännu. Jag skulle vilja att lära sig, eller så kan bli föremål för en Videotutorial: hur gjorde det en gång snabb- omstart omstart Windows och inte systemet. tack

 16. madalyn2010 sade han

  om jag installerar om Windows kan du använda denna programvara för att återställa draiverelor ???

 17. hack43485 sade han

  madalyn2010: om jag installerar om Windows kan du använda denna programvara för att återställa draiverelor ???

  Du hörde inte vad han sa Cristi i handledningen, du döv, du från en annan planet, behöver du inte läsa eller inte har citesti.Iti lärt sig att säga ett tips: Bara tror inte att växter och djur.

  • Adrian sade han

   madalyn2010:
   Hör "hacka" sluta äta skit miljarder?  

   Var noga med att språk kompis, om du vill fortfarande ha möjlighet att besöka denna plats för att titta tutorials och lämna kommentarer! Nästa avgång flyga blinkar och tillgång till denna webbplats det kommer att begränsas. Capisci?

   Och nu har jag och jag tar en halv ....
   Jag misstänker att många av er kommer att titta på tutorials här sättet ... från sila ... att fördriva tiden ... att skolan ... när Profu undervisa geometri i rymden, gjorde hjälm som fan, clefaiti eller snarare idissla en gummi oförskämt sätt och titta ut genom fönstret där du kan fördriva tiden snabbare.
   Om du inte känner kunna titta på ett huvud-svans handledning är på rumänska och du inte kan läsa texten ovan i denna video tutorial, då du inte spelar !!
   Ge en gång spela om du inte förstår något, ciuleste öron och lyssna noga vad de säger, om du vill hitta något att lära sig något och hitta svaret på din fråga genom.

   • madalyn2010 sade han

    Adrian:
    Var noga med att språk kompis, om du vill fortfarande ha möjlighet att besöka denna plats för att titta tutorials och lämna kommentarer! Nästa avgång flyga blinkar och tillgång till denna webbplats det kommer att begränsas. Capisci?Och nu har jag och jag tar en halv ....
    Jag misstänker att många av er kommer att titta på tutorials här sättet ... från sila ... att fördriva tiden ... att skolan ... när Profu undervisa geometri i rymden, gjorde hjälm som fan, clefaiti eller snarare idissla en gummi oförskämt sätt och titta ut genom fönstret där du kan fördriva tiden snabbare.
    Om du inte känner kunna titta på ett huvud-svans handledning är på rumänska och du inte kan läsa texten ovan i denna video tutorial, då du inte spelar !!
    Ge en gång spela om du inte förstår något, ciuleste öron och lyssna noga vad de säger, om du vill hitta något att lära sig något och hitta svaret på din fråga genom.
      
    Jag förstod Adriane och jag såg i avsky app och inte som scoala.daca webbplatsen för skola som inte ens komma in honom!

 18. Csabaxb sade han

  Bra handledning är till hjälp för många av oss. Jag använde det en gång, går bra, men jag har många fönster drivere.Am original + kopiera till CD. Även så moderkortet. När du installerar systemet med endast 2 CD-skivor. Jag hoppas att hålla upp både utbytesenheten.

 19. mycket bra handledning !!! innan allt så !!! jag själv två frågor, nämligen:
  1. Antag att vi gör säkerhetskopiering på Windows XP ... gör vi återställningen i Windows 7 eller Vista?
  2. Tycker du inte att det är dags att göra självstudien med Hirens Boot Cd ?? ,,
  från min synvinkel är mycket intressant ,, ,, jag sa tidigare förhoppningsvis inte bli plictositor ... ..multumesc för att förstå! Gigel.

  • Adrian sade han

   Gigel: Mycket bra handledning !!! innan allt så !!! jag själv två frågor, nämligen: Antag att vi 1.sa Backup på Windows XP ... kommer att göra återställning i Windows 7 eller Vista 2.nu tycker att det är dags att göra Hiren s handledning? boot CD ,, ??
   från min synvinkel är mycket intressant ,, ,, jag sa tidigare förhoppningsvis inte bli plictositor ... ..multumesc för att förstå! Gigel.  

   Om du tar det logiskt, och du vet att för varje operativsystem ingen specifik förare, det är här du omedelbart inse att även om du skulle kunna återställa drivrutiner från XP på en Vista eller 7 de kommer inte att fungera, det är därför när du går att ta föraren frågade vilket operativsystem du har. XP har en annan typ av förare skrivna för systemarkitektur och som annars Vista drivrutiner och så vidare. Har du hört talas om logiskt tänkande?

 20. Razvan sade han

  hur exakt är det som kallas Velay? att du kan göra en Windows 7 förändrats.

  • Adrian sade han

   RazvanHur exakt är det som kallas Velay? att du kan göra en Windows 7 förändrats.  

   vLite för Vista och 7 eller nLite för XP (Om nLite, vi redan har en handledning gjort, faktiskt 2 tutorials, ett om hur man kan integrera program i injekteringsbruk installation fönster och en om att installera och använda den nLite. Du hittar sökrutan i upp till höger i svart ram, skriver:. hur man kan integrera program i Windows-installation kit, du anger och du hittar handledning, eller skriva nLite, du anger och du hittar om vLite men vi för närvarande inte har)

 21. välkommen

  Jag har en fråga genom till er alla:

  -Jag Hade moderkort och processor bultande, jag köpte en annan (P5b-VM) processor (Intel CPU 3200) men inte rensas med dessa drivrutiner
  -Om Du använder webbplatsen för tillverkaren det ger mig 6 förare om de använder webbplatsen för TousLesDrivers det ger mig total andra och om han ser andra som använder lätt drver extra
  -Att Säga att de tar allt, om jag går i min dator (hantera) har allt OK

  Nu undrar jag att du måste ta på alla eller att använda dem som jag är helt i dimma

  tack

  • Adrian sade han

   DAN: Vi välkomnar er alla en fråga genom: -Jag hade moderkort och processor bultande, jag köpte en annan (P5b-VM) processor (Intel CPU 3200) men inte rensas med dessa drivrutiner
   -Om Du använder webbplatsen för tillverkaren det ger mig 6 förare om de använder webbplatsen för TousLesDrivers det ger mig total andra och om han ser andra som använder lätt drver extra
   -Att Säga att de tar allt, om jag går i min dator (hantera) Jag undrar OKAcum allting måste bära allt eller att använda dem som jag är helt i ceataMultumesc  

   Folosestele dem på tillverkarens webbplats!

  • DAN: Vi välkomnar er alla en fråga genom: -Jag hade moderkort och processor bultande, jag köpte en annan (P5b-VM) processor (Intel CPU 3200) men inte rensas med dessa drivrutiner
   -Om Du använder webbplatsen för tillverkaren det ger mig 6 förare om de använder webbplatsen för TousLesDrivers det ger mig total andra och om han ser andra som använder lätt drver extra
   -Att Säga att de tar allt, om jag går i min dator (hantera) Jag undrar OKAcum allting måste bära allt eller att använda dem som jag är helt i ceataMultumesc  

   Vanligtvis räcker det som tillverkaren erbjuder dig. Om han inte erbjuder mer betyder det att windows har en "skillnad". De på klistermärkena du nämnde erbjuder förmodligen också drivrutiner som "Mr. Windows" täcker genom att installera.

   Om du fortfarande ser i Enhetshanteraren efter installation som saknade något kan du söka senare. För nu ge honom slå med att erbjuda produktens hemsida.

 22. madalyn2010 sade han

  hej iobit.com är ett program som heter IObit Toolbox som är en funktion av säkerhetskopiering, återställning och update.5 stjärnor på den här guiden

 23. Grattis igen för att folositoarele videotutoriale än du tror! Tack för ditt tålamod och för det arbete de lämnar. De är mycket användbara och fullständig. Jag gör min back-up just nu. Jag använde andra program som var fria eller var gränserna för den fria versionen, som Driver Detective, etc. Än en gång du har all min aktning.

 24. tack killar

 25. Mycket användbart handledning. Och jag hade en hel del problem att hitta förare av datorer som vi installerar om Windows.

 26. Palamariu Tudorita sade han

  Jag vill om du fortfarande kan titta igen handledning om prog. Kill Disk,

  Jag tycker att det är inte mer?

  • Adrian sade han

   Palamariu Tudorita: Jag skulle vilja om du fortfarande kan titta igen handledning om prog. Kill Disk, jag tycker att det är inte mer?  

   Vi har inte och har ingen handledning om programvaran du pratar om, men jag tror att vi har ...

 27. Stefan sade han

  Sall killar kan ni berätta ett program som berättar för mig vad temperaturen är moderkortet och processorn ... Tack !! Jag väntar på svar!

  • Adrian sade han

   Stefan: Sall killar kan du säga till mig jag säga att ett program som har värme moderkort och procesoru ... Hälsningar !! Väntar svar!  

   SpeedFan är gratis, kan du hitta i Google!

 28. Stefan sade han

  speefac temperatur hdd visar mig hur sal inställning kan hjälpa mig pls

  • Adrian sade han

   Stefan: Speefac temperatur hdd visar mig hur sal inställning kan hjälpa mig pls  

   Det borde visa dig alla temperaturer, om det inte visar dig är din dator för gammal och har inga sensorer för en sådan sak ... Du har inget att konfigurera om ditt moderkort inte har nödvändiga sensorer.

 29. Stefan sade han

  CEMI Look på SpeedFan http://i36.tinypic.com/ehd5s9.jpg

 30. Gepeto sade han

  Mycket användbart !!!
  Jag har en rugaminte om du kunde göra en tutorial nLite visa oss hur vi integrerar förare som Leam extraheras med denna programvara Double Driver ptr jag vill göra min en Windows med nLite men tyvärr inte vet hur man väska förare i dem så jag såg allt som annars förbises nLite handledning och lärt sig Modifikator men inte vet hur man kan integrera drivrutinerna extraherats med hjälp av denna programvara i Windows XP med nLite Modifikator.

  Snälla jag behöver en tutorial KÖN INTEGRATION MED FÖRARE nLite !!!

  Plis.

  • Adrian sade han

   GepetoMycket bra !!!
   Jag har en rugaminte om du kunde göra en tutorial nLite visa oss hur vi integrerar förare som Leam extraheras med denna programvara Double Driver ptr jag vill göra min en Windows med nLite men tyvärr inte vet hur man väska förare i dem så jag såg allt som annars förbises nLite handledning och lärt sig Modifikator men inte vet hur man kan integrera drivrutinerna extraherats med hjälp av denna programvara i Windows XP Modifikator med nLite.TE vänligen AM BEHÖVER En handledning kön iNTEGRATION med förare !!! nLite Plis .  

   Det visade sig i denna handledning om AHCI. Skriv upp i sökrutan till höger: AHCI, tryck enter och du hittar handledning

   • Gepeto sade han

    Adrian:
    Det visade sig i denna handledning om AHCI. Skriv upp i sökrutan till höger: AHCI, tryck enter och du hittar handledning  

    Adrian fortfarande har en Mika problem jag såg handledning som du föreslog men acolytes när vi valt den mapp där mina förare Min Adik ombord video och ljud och mer hade det inte sätta Leam heras från fönster med programvaran Double Driver som Kristus gjorde handledning men när jag ville integrera drivrutinerna extraherats i Windows XP inte gå genom att jag bad om en handledning för att se hur han gör det för mig inte gå till cristi gick men jag gick inte, byggde han andra förare i och andra som jag är intresserad av att integreras i Windows-drivrutiner du extraherade med Double Driver och vi gjorde.
    Kan ni hjälpa mig ???

 31. mircea sade han

  ledsen att jag inte lägga så hade länkar men jag hoppas att se och asa.multumesc

 32. Hej. Jag har ett problem med hårddiskar, Jag har nyligen köpt en Samsung Spinpoint hård F3 1TB, 7200 rpm, 32MB, SATA baserade 2 och min styrelse endast stöder SATA. C ska jag göra? Min styrelse bygger Asus k8u-x. Jag nämner att jag har 2 ATA-hårddiskar, den nya Samsung vechi.Am monterad hårddisk och BIOS att starta Windows 7 miljoner utseende men inte skildra systemet

 33. dragos sade han

  Bravo gjorde allt detta tuto ..

 34. Jag frågade raspons till c aboveand kommer rogggggggggggggggggg

  • Adrian sade han

   sebyy: Jag vill ha en till c raspons jag frågade aboveand kommer rogggggggggggggggggg

   Visa som de gamla hårddiskar har en bygel som du inställd på att vara slav (klicka HÄR att se vad jag menar exakt) SATA växlar automatiskt till Masters kräver inte Jumper. System för att veta hur man sätter det bygel du har ritat på hårddisken etikett, det kommer att säga att det stift stift förenas för att ställa hårddisken vara slav

   • Adrian:
    Visa som de gamla hårddiskar har en bygel som du inställd på att vara slav (klicka HÄR att se vad jag menar exakt) SATA växlar automatiskt till Masters kräver inte Jumper. System för att veta hur man sätter det bygel du har ritat på hårddisken etikett, det kommer att säga att det stift stift förenas för att ställa hårddisken vara slav

    Tack för råd Adrian har inte provat men jag har provat andra metoder för att prova på din .Jag försöker installera Windows på hårddisken endast 7 Samsung och överraskning var inte svårt, men BIOS att starta från den prioriterade startenheten tabu det visa acolooo men huvud tabu är där de med primär ide master eller slav null se där, det brukar jag visa alla hårddiskar, det ser bara vid uppstart miljoner .Jag tror det beror på min styrelse stöder endast grundläggande och Sata s hardu Sata II .Hur kan jag lösa detta problem? Imform vänta! Tack för hjälpen !!

  • soriboss sade han

   sebyy: Jag vill ha en till c raspons jag frågade aboveand kommer rogggggggggggggggggg  

   Icearca att kunna ta ut dem gamla windosul och LASAL du bara installera en SATA och du kan gå prova

 35. soriboss sade han

  acronics programvara använder disk eller mapp och se om til ser

 36. Sebyy med hårddiskar är ett stort problem, och ett konkret och korrekt svar kan bara ges av Cristi Teo som gör dessa videohandledning ...

 37. Här Jag vill veta hur du kopierar en Widows Vista Ultimate rättegång 30 dagar från Microsoft för Windows 7 där men jag har letat för att hitta för Windows Vista Ultimate och jag hittade, som kan hjälpa mig att ifrågasätta genom det?

  • Adrian sade han

   OctavSe, jag vill veta cumpot att kopiera en Widows Vista Ultimate rättegång 30 dagar från Microsoft för Windows 7 där men jag har letat för att hitta för Windows Vista Ultimate och jag hittade, som kan hjälpa mig att ifrågasätta genom det?  

   Mirosoft inte erbjuda hämtning av Windows Vista eller XP än Windows 7.

 38. Jag hälsar du tittar på en hel del tutorials och vi alla avseenden! Jag lärde mig från hur du använder datorn och hur det vara till hjälp mullte el.dar jag har lärt mig en sjal plåga, och han på netto mine.Am från rds, när jag installerar Windows, jag in fel internet och jag kunde inte stänga sin t, då jag rätt inställd jag lärt rds pasi.Cum kan fly först eftersom jag siffror anslutning och inaktivera det är mer komplicerat! tack! Oseara bra

  • Adrian sade han

   lia: Jag hälsar du tittar på en hel del tutorials och vi alla respekt jag lärt dig hur du använder datorn och hur det vara bra mullte el.dar jag har lärt mig en sjal plåga, och han mine.Am! netto från rds, när jag installerar Windows, jag in fel internet och jag kunde inte stänga sin t, då jag rätt inställd jag lärt rds pasi.Cum kan fly först eftersom jag siffror anslutning och inaktivera mer komplicerat! tack! Oseara bra  

   ta bort anslutningen förgäves, det är inte ditt fel ... För att radera den gamla anslutningen går du till kontrollpanelen (du vill inte ens säga vilka fönster du använder, som om vi gissade stjärnorna ... kom sedan gråtande ... som jag Jag förklarade för xp och du har 7) gå sedan till nätverks- och internetanslutningar och sedan nätverksanslutningar och där ser du alla anslutningar, nätverkskortet och de 2 anslutningarna. Klicka på den gamla anslutningen (högerklicka) och välj från snabbmenyn Radera.

   Hur svårt var det? om du på något sätt har ett annat operativsystem (jag förklarade för Windows XP) kan jag bara säga att du ska vara frisk, och en annan gång att lära dig att ställa frågor kommer jag inte att förklara den åttonde gången! om du vill att någon ska hjälpa dig, ge sedan information, säg vilket system du har, vad du gjorde, vad du försökte lösa problemet, vad som inte fungerar, vilket felmeddelande du får, men tyvärr lägger du problemet i den här kommentaren asa ... i 8 peri ...

 39. Jag vet inte kanske du vet bättre ... men jag tror att om jag har drivrutinerna officiellt kopierade och jag kopierar dem på en pinne eller på partitionen d: eller e: och du installerar dem enligt regeln så är jag säker på att mina fönster kommer att fungera stabilt ... Jag hade till och med möjlighet att Jag gör en beckup gjord med acronis sann bild på windows och ändå är det en viss skillnad ... att veta några grundläggande regler:
  -Att Ha en Windows Licensing eller torrents men du vet att inte ändras och praxis zicim det är som Licensing
  -Om fortfarande barn då torents fönster på fönster för att bränna honom med Nero eller alkohol 120% som lägre hastighet möjlig på en DVD-RW ordagrant
  -vid installation, till exempel använder jag Windows Vista Ultimate, och jag formaterar aldrig C-skivan med Windows Vista Ultimate men jag använder en CD i början eller nyligen har jag en startbar pinne där jag har Windows XP Extreme och jag sätter in pinnen sedan återställer jag starta F12 jag stickar och jag formaterar NTFS disk C med Windows XP och efter att den har formaterats 100% tar jag bort minnet sedan lägger jag DVD med Windows Vista och installerar Windows Vista, jag formaterar så till exempel gillar jag inte hur det formaterar Vista det blir en mycket snabb formatering och det är inte särskilt bra ...
  -Efter att jag har installerat Windows Vista ger jag en omstart och jag installerar drivrutinen och om den ber mig att starta om startar jag definitivt om och uppdaterar Windows ... vid inställningar se tutorialele.ro förklaras allt ...

 40. mircea sade han

  kommer att tigga för att göra en handledning om hur du anpassar snabbmenyn på descktop.

 41. mircea sade han
 42. När jag försökte att installera hårdvaran Windows® samsung Ata Jag hade andra hårddiskar bort och lämnas endast på rymmen igen, jag glömde att nämna!

  • Adrian sade han

   sebyy: När jag försökte installera hårdvaran Windows® samsung Ata vi hade andra hårddiskar bort och lämnade bara på rymmen igen, jag glömde att nämna!  

   BIOS ser din SATA hårddisk om du bara lämna honom? om du vet var att se om du ser hdd se att vi har en handledning om BIOS. Skriva i sökrutan övre högra hörnet av den svarta kanten: Några korta förklaringar om BIOS, du anger och du hittar handledning.

   • Adrian:
    BIOS ser din SATA hårddisk om du bara lämna honom? om du vet var att se om du ser hdd se att vi har en handledning om BIOS. Skriva i sökrutan övre högra hörnet av den svarta kanten: Några korta förklaringar om BIOS, du anger och du hittar handledning.

    Jag tittade på tutorialu ge mig din BIOS är olika, så 2 sätta SATA-hårddisk, BIOS ser endast miljoner varav välja var att starta, men jag se var noll visar mig är att med alla hårddiskar där herre och slav. Jag vet inte hur jag ska förklara det precis som du .Jag försökte SPOS u pon ATA hårddiskar på de slav och ingenting

  • Adrian sade han

   sebyy: När jag försökte installera hårdvaran Windows® samsung Ata vi hade andra hårddiskar bort och lämnade bara på rymmen igen, jag glömde att nämna!  

   Du ser att SATA-hårddisk och en bygel honom där han kan ställa begränsad till SATA 1 beror nu på vilken typ av hårdvara du ... (bör ha det)

   • Adrian:
    Du ser att SATA-hårddisk och en bygel honom där han kan ställa begränsad till SATA 1 beror nu på vilken typ av hårdvara du ... (bör ha det)

    Så nu har jag tagit bort alla hårddiskar anslutna och kvar på lam sata bygel och jag har båda platser som 2 miljoner platser primu inte visar platsen för 2lea bios på mitt block inte får något i bios http://www.youtube.com/watch?v=Wn17xkLR52k bara har så många funktioner det visas i stället för att ringa huvud hårdvara såsom Sata gånger utan att jumper eller hoppare istället att välja start där det verkar att starta

  • Adrian sade han

   sebyy: När jag försökte installera hårdvaran Windows® samsung Ata vi hade andra hårddiskar bort och lämnade bara på rymmen igen, jag glömde att nämna!  

   Samsung bygeln på stift placerade 3 och 4 på hårddisken S-ATA I

 43. marius sade han

  Hej Jag har en fråga för samer som kan hjälpa mig jag vill ha en webbplats där ingenting annat än en chatt, att vi kan comvorbi fler vänner, hur kan jag göra detta och vad jag sålla trebuie.Va vänligt ajutatima.

 44. marius sade han

  Hej Jag har en fråga för dem som kan hjälpa mig, jag Sami en webbplats som vi bara prata något annat, hur kan jag göra detta och vilket program vi vänligt ajuatima nevoie.Va.

 45. marius sade han

  Jag ser det inte hjälper någon, men ni ska veta en tempel chatt?

 46. mircea sade han

  Vänligen meddela killar gör en handledning om hur du anpassar mer kontextmenyn till vänster ovan descktop har en länk där du kan be alla inspira.va

  • Adrian sade han

   mircea: Komma på killar lämna ett handledning om hur du anpassar mer kontextmenyn till vänster ovan descktop har en länk där du kan be alla inspira.va  

   Varför inte skriva det till datorn? Åh du inte vet engelska? Invato! Du har translate handledning: Hur översätta och hur man korrekt uttalar engelska, vilket du hittar sökrutan längst upp till höger! Vill du använda din dator? undervisa då din dator och kunna, kan du använda någon handledning finns på nätet.

   • mircea sade han

    Adrian:
    Varför inte skriva det till datorn? Åh du inte vet engelska? Invato! Du har translate handledning: Hur översätta och hur man korrekt uttalar engelska, vilket du hittar sökrutan längst upp till höger! Vill du använda din dator? undervisa då din dator och kunna, kan du använda någon handledning finns på nätet.  
    adrian inte det är inte bara på engelska men jag handledning för att bättre förstå hur och varför fac.Sincer Jag försökte säga det som står där och gick mia inte riktigt förstå exakt, som tilltalar dig och det verkade bra idé handledning.

 47. marius sade han

  vanessa säger:

  Marius: Jag ser att inte hjälpa någon, men ni ska veta en tempel chatt?
  .....................................
  ... Klicka här ... och ... Klicka här ...

  Mam Jag menade om jag kan hjälpa till med några html-kod som detta ge Genu

  Chatt .. .. chattkod ....

  så om det finns något tempel eller ladda ner http://www.freewebtemplates.com/ något liknande cahttps: //www.videotutorial.ro/ PAGE_ID = 1106

 48. Tyvärr! Eftersom jag sa något viktigt, jag har Windows XP Home Edition v2002.iar från snabbmenyn vi försökte men raderingsfunktionen är inte aktiv eftersom jag försökte ta bort 2 och förmodligen kan inte ta bort eftersom de rds.La samma namn från nätverksanslutningar har följande:
  1.Broadband
  rds-bredband-ansluten -wan miniport ...
  2.LAN eller Hig Gratis internet
  rcs & rds-LANeller höghastighetsinter ... -ansluten Attansic L1Gigabit Ether ...
  den senare görs av mig utan att veta stegen, och vilka är de rätta stegen, jag åt på min hud.
  När du är ansluten, ansluter mig båda, men kommer även att starta endast 1,
  och sedan öppnar netu, men sällan och tala om för mig hur kan jag bli av med facuto misstag, försökte jag att inaktivera och går förmodligen gjort mycket fel inställning på conexiune.Va tack! Health.

  • Adrian sade han

   lia: Förlåt att jag säger något viktigt, jag har Windows XP Home Edition v2002.iar från snabbmenyn vi försökte men ta bort funktionen är inte aktiv eftersom jag försökte ta bort 2 och förmodligen kan inte radera det har samma namn från rds.La nätverksanslutningar har följande:
   1.Broadband
   rds-bredband-ansluten -wan miniport ...
   2.LAN eller Hig Gratis internet
   rcs & rds-LANeller höghastighetsinter ... -ansluten Attansic L1Gigabit Ether ...
   den senare görs av mig utan att veta stegen, och vilka är de rätta stegen, jag åt på min hud.
   När du är ansluten, ansluter mig båda, men kommer även att starta endast 1,
   och sedan öppnar netu, men sällan och tala om för mig hur kan jag bli av med facuto misstag, försökte jag att inaktivera och går förmodligen gjort mycket fel inställning på conexiune.Va tack! Health.  

   Du anger också där jag sa ovan, och vid den gamla anslutningen högerklickar du och inaktiverar och högerklickar sedan och tar bort ... doooh!

 49. Jag väntar på svar snälla …… !!

  • Adrian sade han

   sebyy: Asteptt mig en rasponss vänligen ...... !!  

   Hur har anslutit stift med horisontell jumper ASA eller vertikal ASA ? (Klicka på ord skrivna i rött SAA)

 50. Väl den enda vertikala vi visste att gå så jag försökte hittills, jag visste inte att gå horisontellt men nu försöker jag och ge dig omedelbar raspons som händer.

 51. Jag försökte jumperu horisontellt och på båda ställena jag ser bara start atatnu förstå att inte se bortom :( miljoner. Hardu Jag var med en granne och han har 2 Sata moderkort för perfekt äpple förstöra jumper 3 plus fortfarande har en anslutna hårddiskar i kompet och 2 sata gruvan är för gammal 2.Placa jag säga exsistat något sätt går jag på något sätt? som jag är sal incapoi. Tack

 52. Cosmin sade han

  Salut.Spunetimi till mig om ersättning fönster till datorn och jag CD med drivrutiner efter påse Windows, som Sami går netul ljud, etc. kan göra handledning för att dra drivrutiner på en CD, använder jag programu detta?

  • Adrian sade han

   Cosmin: Salut.Spunetimi till mig om ersättning fönster till datorn och jag CD med drivrutiner efter påse Windows, som Sami går netul ljud, etc. kan göra handledning för att dra drivrutiner på en CD, använder jag programu detta?  

   Kom igen, du är cool ... Tja, är det inte det som diskuterades i videohandledningen ovan? Glöm det mer noggrant utan att rulla.

 53. augustin sade han

  Du kan göra en handledning om hur man flytta en databas till en plats när vi vill ändra värd webbplats snälla, skulle det vara ganska bra för dem som har webbplatser.

 54. Hej! Jag hoppas att jag inte kommer att bli arg med min envishet, men inte att ta bort något som jag försökte stänga av och ta bort och kan inte. Istället har jag rätt att ta bort. Jag försökte Systemkonfiguration, avmarkera tjänster, netw ansluta + omstart och åter tickade + omstart och jag visas igen, och jag tror att eftersom du inte kan radera
  en förare är gjord av närstående Attansic Utility GigaEthernet, tror jag, jag ger mig själv att parerea.principalu Mege är som Addicted och tillhörande extra scap.Va Jag ville tacka er och önskar er alla en god hälsa!

 55. Tack så mycket och gratulationer för det arbete som de skickar till oss!

 56. Ja varför inte ta intinplat tutorials?

 57. Cosmin sade han

  Bra! Jag har en fråga (inte relaterade handledning, men jag hoppas att ni kommer att hjälpa mig ännu). Jag har en dator som har USB-portar, mikrofon och hörlursuttag på framsidan av huset. Jag undrar om det finns någon plats där ess kan köpa dem montera uttagen eller om det finns någon möjlighet att ha de här uttagen. Tack för svar !

 58. Salut.Nu vet exakt var de kan ställa en fråga så att fästa den här guiden, även om han har sett videokurs el.Am Kontakt Cristi med avast 5 och momrnt givet att nämna brandväggen Zone Alarm .Adica sade han använder antivirus med denna firewall.Trebuie att använda brandvägg tillsammans med antivirusprogram? Windows operativsystem inte har en brandvägg? ursäkta om jag frågar dumma saker, men jag är inte byggt med asta.Cand jag vill frågar allmänna saker där du måste Ptr skriva?. Jag antar att jag inte aici.Si där det är möjligt att få ett svar? Tack Sorin

 59. Sorin, antivirus används tillsammans med zonalarm brandvägg, men innan du installerar zonalarm titta på video tutorial om zonalarm ...

 60. Hej. Jag träffade ett problem som jag gjorde med dubbla förare backup, återställning och efter omstart jag såg att jag ville ont skadade grafikdrivrutinen, resterande förare arbetade ok.Mentionez som det som vi inte behöver installera antivirus VRT att göra backup.

  • Cosmin sade han

   AlexHej. Jag träffade ett problem som jag gjorde med dubbla förare backup, återställning och efter omstart jag såg att jag ville ont skadade grafikdrivrutinen, resterande förare arbetade ok.Mentionez som det som vi inte behöver installera antivirus VRT att göra backup.  

   Tja du gav starta efter restaurering? Vanligtvis du installerar drivrutiner måste du starta om

 61. Cosmin du inte ens läsa min kommentar, bara rusa att ge sfaturi.Am sade i den granskning som vi precedend restar "`Ve given återställande efter omstart'' Verkar bara se

 62. Gör mig att förstå! Om jag installerar om Windows kan väska dem i stället för förare?

 63. andrei Razvan sade han

  förklara en nybörjare som mig att göra vad som är bäst? Vad är förebild eller dubbel backup förare skillnaden? tack

  • andrei Razvan:? Förklara en nybörjare som mig att göra vad som är bäst Paragon eller dubbel backup förare Vad är skillnaden Tack  

   Skillnaden är enkel: Med dubbla drivrutiner säkerhetskopierar du bara drivrutiner. På rumänska är drivrutinerna små filer som möjliggör optimal användning av vissa enheter (video, ljud, webbkamera, skrivare etc.). Vanligtvis efter att du har installerat om Windows måste du också installera drivrutinerna för dessa enheter (du kan hämta dem antingen från installations-CD: n för den enheten eller laddas ner från nätet). Dubbelförare samlar alla förare, "sätter dem på malbollar"; och om du installerar om Windows behöver du inte leta efter varje cd för webbkamera, skrivare, grafikkort etc.

   Med Paragon säkerhetskopiera alla WinXP (hela partition C). Uppenbarligen detta inkluderar och drivrutiner, allt. Att skapa en bild av partition C med allt det, alla Windows-inställningar som används vid tidpunkten. I den här bilden återställning av Windows senare om du har problem. Det är som en ominstallation, bara det kommer att ta mycket mindre (5-15 minuter).

   Om du vill göra en fullständig säkerhetskopiering jag skulle rekommendera Acronis True Image på bekostnad av Paragon Drive Backup. Det är enklare och mer intuitivt, jag skulle inte ändra för någon annan programvara. Självklart är det bara en personlig åsikt.

 64. andrei Razvan:? Förklara en nybörjare som mig att göra vad som är bäst Paragon eller dubbel backup förare Vad är skillnaden Tack  

  Tja, om du tittar på handledning med Paragon förare och dubbla huvud-svans utan scroll skillnad ensam du skulle ha förstått att Gud bröder eller rumänska nene inte förstår? Paragon backup hela partition C vid full Windows operativsystem, vilket innebär program, Windows-drivrutiner och allt är på driv C. Double Driver backup endast förare. Således, om du installerar om Windows och återställa förare som gjorts med dubbla förare, kommer du inte bara drivrutiner och programvara och inställningar som skulle ha hänt om det görs förebild återställa backup.

 65. Gabriel sade han

  mycket hårt för att göra handledning förståelig för alla, jag tror att alla besökare på webbplatsen hittar något nytt att lära av dig ...
  tillåt mig att påpeka ett litet fel i den här självstudien, att du sparade säkerhetskopian på partition C, vilket kommer att leda till att den raderas när du installerar om Windows ...
  hålla upp det goda arbetet!

  • Gabriel: Mycket högt din strävan att göra tutorials för alla, jag tror att alla besökare hitta citera något nytt att lära dig ... låt mig påpeka ett litet fel i handledningen, att du sparade back-up partition C, vilket kommer att leda till Steger-talet med att installera Windows ... hålla upp det goda arbetet!  cite mig

   Det finns ingen erroare, om du tittat noga handledning huvud-svans, även sa att han inte skulle sparas backup på C, men i C handledning Platsen valdes för dess enkla och demonstration.

 66. andrei Razvan sade han

  Tack så mycket för lamurire.Sanatate.

 67. stefan sade han

  Ja, det är perfekt. Användbar handledning
  med den enda nämna att grafikkortet måste installeras separat (inte korrekt installerad, kanske bara i mitt fall)
  Grattis till handledning

 68. Hallå. Kanske är det inte rätt ställe, så när jag installerar windowsu, i nätverksanslutningar för att mitt nät ska fungera borde jag ha internetanslutning och lokal anslutning men jag har inte dem, det är inte ett allvarligt problem eftersom jag ringer någon på 2 minuter han gör dem men i framtiden kanske den personen inte är här längre (i samma stad med mig, liten stad), han går in i fastigheterna genom min dator - hårdvara och enhetshanterare tror jag, hur löser jag problemet? Jag frågade honom om det finns några drivrutiner men han sa att det inte fungerar så, det måste göras från en dator

 69. laurel sade han

  Mycket bra applikation ... men det förblir ett litet frågetecken ... I allmänhet installeras ett operativsystem om på en dator när det är infekterat eller står inför vissa driftsproblem. Vad händer om jag säkerhetskopierar drivrutiner till en dator med sådana problem (virus, fel etc.)? Kommer inte heller den här säkerhetskopian att innehålla virusfiler som, efter återställning, efter att Windows har installerats om, leder till nya problem och programfel ????

  Väntar på svar. Tack!

 70. Samma fråga som lagrar och jag vill veta om inte beckup och skrivare. Tack.

 71. Sall
  Om det inte går netul längre verk program ??

 72. NVIDIA nForce 10 / 100 Mbps Ethern Jag behöver den här drivrutinen kan du hjälpa mig

 73. titi33 sade han

  Ziua.Scuze bra om något Offtopic men jag sökte mitt problem och jag hittade något nära.
  Jag win7ultimate med 8500 GT grafikkort.
  Vin7 installerat en grafikdrivrutin.
  Om du är upp till den senaste grafikdrivrutinen från nVidia frågar mig
  där desarhiveze PAK och föreslår C: nvidia.
  Efter installationen men C: ökning med omkring 700 4-500 mb mb som är
  C: nvidia.
  Frågan är vad som kan ta bort utan att skada något? .
  På samma sätt, där säkerhetskopia som skapats efter uppgradering WIN, som med denna dyning
  Jag har inget utrymme för win7.
  Någon kan upplysa mig?
  Snälla.

 74. augustin sade han

  Mycket bra dubbel drivrutin, såg jag handledningen svansfästet.

 75. sklipy sade han

  Hej, jag ska posta här, jag tycker att det är det bästa stället! Det är också relaterat till ämnet, även om jag borde ha lagt upp det här ämnet på ett specialforum; men jag är ett fan av videotutorial.ro jag kommer att publicera här! Ok, först och främst, för dem som har ett asus k8-ux-moderkort vet du mycket väl att förutom XP och äldre Linux-distributioner kan du inte installera 'att vara ett gammalt kort stöder inte nyare versioner av Windows' i det här ögonblicket när jag skriver det här inlägget "det är från ett Windows 7 installerat på exakt detta asus k8-ux-kort" hur ?! Först och främst tar det nerverna utsträckta till maximalt, tid och mycket kinesiskt arbete ': 1 att ha installerat en xp med alla drivrutiner' (om du inte installerar den) efter att du är klar med xp 'koppla bort hårddisken och använd den andra partitionen' för i den andra partitionen, (OBS! det kan fungera med DUAL BOOT !!!) installerad som om du bara hade den partitionen 'installera Windows 7, en normal installation bara att i slutändan ser du att du inte har drivrutiner och du kommer inte att hitta support för dem på nätet heller "stäng datorn och montera hårddisken du har xp installerad på" starta pc och starta med win 7 och enhetshanteraren välj uppdatering till drivrutiner "men inte det automatiska alternativet, välj det manuella alternativet och gå till partitionen där du installerade Windows XP och lät den uppdatera sig själv! Det är allt, jag hoppas att jag var till nytta för dig. Tack till videotutorial.ro för möjligheten att ge denna information!

 76. Super hårt, definitivt kommer att hjälpa många.
  Vänta typ platser så här!
  Jag gillar människor som inte ger upp, om slutligen framgång är sötare när det är svårt att uppnå.

 77. sklipy sade han

  Tack, nu såg jag att jag skrev med fötterna :)) Jag ber om ursäkt, jag hoppas att det är förstått 'det var sent och efter nästan en dag av sökning och installation var jag trött' äntligen vad jag vill lägga till är att om du har denna tavla: "ASUS K8-UX" försök inte installera xp-drivrutiner direkt över Windows 7 för att det inte fungerar! ' Det enda sättet jag hittade ett efter många tester är det som beskrivs ovan 'Jag är ledsen att jag inte kunde använda någon programvara för fångst' för detta men jag hoppas att det förstårs 'Tack igen'.

 78. vladandrey456 sade han

  Hur återställer jag dirverele sparas i en mapp utan att använda dubbla drivrutin eller annan programvara av detta slag?

 79. marius sade han

  Tack för min tutorial är användbart.

 80. i några dagar har jag ett problem med det här felet "MSVRC100.dll saknas från din dator" hur kan jag fixa det ... .aaa och ja jag installerade Microsoft Visual C ++ 2010 igen ja förgäves

 81. Efter installationen av Windows 7 var internet slut ... jag testade Drivemax och något annat men jag behöver internet för att leta efter drivrutiner ... Vad ska jag göra?

  • prova 3dpchip är en utmärkt mjukvara —- >> (3dpchip.com) —- >> kategori (HEMSIDA) —- >> (senaste nedladdning av 3dpchip) och ladda ner den installera den, och få drivrutinerna väldigt enkla

 82. MARINUS sade han

  miljarder tack för det arbete du gjorde ... du hjälpte mig mycket med denna videohandledning ... TACK, TACK, TACK !!!!

 83. Mircea Gheorghe-Velicu sade han

  bra
  eller jag kan fråga
  att veta hur man installerar drivrutiner, grafikkort
  Mulcumesc

  • Drivrutinen för grafikkortet du tar på tillverkarens webbplats och installera den acesteiea. Eller om du har Windows Vista / 7 / 8.1 kan du installera via automatiska uppdateringar.

Returlänkar

 1. [...] Nedan följer några handledning där vi pratade om säkerhetskopiering, nedladdning och installation av drivrutiner. Så här säkerhetskopierar du alla drivrutiner med Double Driver Hur man installerar drivrutiner för okända komponenter eller okänd enhet Var och hur man gör [...]

 2. […] Jag rekommenderar: Så här installerar du drivrutiner för okända komponenter eller okänd enhet Hur säkerhetskopierar du alla drivrutiner med Double Driver Hur laddar jag ner drivrutiner för bärbar eller stationär Lenovo ... ... annat om drivrutiner Handledning

 3. […] Så här säkerhetskopierar du alla drivrutiner med Double Driver [...]

Tala Your Mind

*