PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn

PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn

I morse fick jag ett felmeddelande när du startar datorn, förblev det i en boot loop, visa meddelanden belastning: Förbered automatisk reparation, Diagnos datorn eller försöka reparationer.
Natten innan flödet stoppas under några sekunder och datorn plötsligt stängs och förblir stängd efter att strömmen återhämtning, eftersom så jag ställa in bios, ska förbli stoppad om en effekt stannar oväntat.
När jag började jag hittade problemet och ville fixa det på något sätt. Tyvärr alla försöker, var det ingenting. Jag sökte på nätet och lösa de flesta av de råd skickade mig till installera om operativsystemet; En operation ganska tidskrävande nerver. Jag har flera program installerade, var och en med sina inställningar, jag vill inte förlora dem alla.
Missnöjd, började jag att prova på något sätt återhämtning, särskilt som det verkade ett problem enkelt lösas. Efter ett par timmar lyckades jag återställa raderade filer från skadade boot med en pinne som jag satte Windows 10.
Dessa problem kan uppstå när:
När startar plötsligt och oväntat PC
Det slutar att matas
När en uppdatering avbryts plötsligt,
När du ansluter till en dator hårddisk med ett annat operativsystem,
När vi satt felaktigt dubbla startkonfigurationer,
När vi Matrix RAID driver brister.
När olika hårdvara förändring
När vi har en dum BIOS-inställningar
I handledningen visade jag allt från hur de ser otäcka meddelanden, att starta upp med framgång. Dessutom omfattas vi några alternativ i återhämtningen menyn, för att se att problemet inte kan lösas med återställningsmenyn på skivan är absolut nödvändigt att använda en pinne eller DVD med Windows 10 som det kommer att åtgärda problemet .
För dem som inte vet att göra en skiva eller stick med Windows 10:
Varning:
Du kommer bara intresserad hur man gör USB-minnet med Windows 10
Windows Installation Tutorial 10 från A till Ö
I vissa fall är det sannolikt att vara större problem. Du kan ha fysisk hårddisk problem eller problem med SATA-styrenheten.
steg:
1. Gör pinne eller DVD med Windows 10
2. Känga från pinnen eller DVD
3. Välj: Datorservice (ingen installation).
4. Den blå fönster välj "Felsökning / Avancerade alternativ / Startreparation.
Video Tutorial - PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Karolin sade han

  Jag såg dig på den berömda World of Tanks. Hur många strider har vad smeknamn du, är du en del av en klan? Jag spelar det här spelet är intensivt brinner det och jag investerat en massa pengar i detta spel. Il Open Beta spelet när det var över 5 år att säga det, inte andra men kanske vi kunde göra en pluton. Tack och lycka till handledning.

 2. rares sade han

  Mycket bra handledning. För nu har du ämnen för handledning om hur många fönster har detta problem, men det är ett ben otaliga fantastisk, du är upptagen och vill ha och inte :)))))) Använd Windows 10 med tillförsikt, sarkasm :)))) )

  • marius sade han

   Win10 är ett operativsystem för power-användare eller personer med förmåga att anpassa sig, i varje fall för amatörer eller svag i hjärtat.

   • MIKI sade han

    Allvarligt! se nästa, nästa, sedan avsluta! Microcost görs ptr pengar! Så och inget mer! Live öppen och fri!

   • rares sade han

    Var har du uppfylla den "geni" :))))))))))))))))))? Resten vi gör, vi använder Android? eftersom du bara installera fönster och nästa nästa nästa ... .No'm mot Android. Du föredrar att titta på en film fixa sedan Windows® Iara 3 dagar sedan en film, läsa något :))))) Tro inte att du hatar Windows® men att säga att endast de länder använder när alla gör så bara att ios hört eller om de har råd, du förstår vad jag menar

 3. iris sade han

  Går på en minidator med segern 10., Eller en tablett.?

 4. Calin sade han

  Merus fönster problem. Som jag har sagt och jag upprepar byta till Linux Du har inte redan facuto. Och låt oss vinna endast när en dual boot Musa idé. linux intampani inte så många problem som vinner. Vissa kommer att säga ja nej mer går bra eller inte vet vad spelprogram. används endast vinna då. även ångan är över 300 spel för Linux. plus inte till VB-emulering etc.

 5. nicolae sade han

  Tack för. handledning. Du behöver inte förlora några data?

 6. Katalin sade han

  ? Broder, varför inte får du den tanken för en månad sedan ... du sparat mig en dags arbete: installerat Windows + förare + mjukvara + spel (för att ladda ner på ursprungs game over 60 giga betyder timmar, om du abonnemang gigabit) ... ändå ptr förvisso en .multumesc hända mig igen, och tack vare er ... jag scos.o bra kväll.

 7. marius Tut sade han

  Hej. Jag ska försöka vara kortfattad, men jag tror inte att lyckas, eftersom du måste detaljer.
  Jag dualboot på en SSD: Windows och Windows 8.1 10. Mergin detta alternativ i flera år, med början augusti förra året att göra uppdateringar från Windows till Windows 7 10.
  Under flera dagar inte längre starteaza normal ingen av OS, gör exakt det handledning: Förbered automatisk reparation, Diagnos datorn, då inte börja bära - kanske - omstart, och efter att ha valt någon OS visar logotypen med blå fönster och sedan ... .ecran svart.
  Om jag har tålamod, lämnar honom så det var möjligt flera gånger för att ta plats efter 5-1-15 minuter.
  Jag nämna att under detta system verkar fungera i bakgrunden som HDD LED blinkar, eller om du sätter i en CD eller pinne
  Det slog mig inte vara bunden till grafikdrivrutinen, så de två laster framgångsrika, jag installerade en annan förare (sista) på både OS, men fenomenet kvarstår.
  Lösa min (absolut irriterande och som inte kommer att acceptera på obestämd tid) är - bara ett ögonblick - File Restore Acronis Reseved med en tidigare gjord backup med det.
  Min fråga, om du vet mer än fenomen, vad som händer med det här File Reserverat för 100MB?! Ändrar eller vad? Systemet, efter denna reserverade File Restore belastning ... men bara tills den första omstarten. Inte knappast starta från andra operativsystem går, tills samma återställning.
  Vad att göra? Jag försökte en gång, ungefär en månad sedan (i samma mål) totalt Återställ varje OS separat från tidigare säkerhetskopior, men inte löst. Vid ett tillfälle kunde han gå normalt, men bara tills för några dagar sedan. Så?

  • rares sade han

   Varför dual boot Windows och Windows? "So?!"

   • marius Tut sade han

    Enkel.
    Om du vill använda PC-FECIORU mig och mina 14 år.
    Jag gör videobearbetning och jag vill behålla mitt system så ren (speciellt partition med OS Win 8.1) och han vill klämma på 10 Win (100% spel).
    Logik?

    • rares sade han

     Ja, i det här fallet ja, jag har inget emot galen komplicerat men om du har bara 2 fönster på många platser har problem ... plus det är nästan ett ben låda eller en hård varandra även om denna kostnad

 8. Ionut sade han

  Jag hade samma problem för några dagar sedan, löste vi helt enkelt. Jag avstängd PC 5 minuter efter jag tände det fungerade perfekt.

 9. Daniel sade han

  välkommen
  Fråga: Du gav en check disk?
  om du gav skriftligen handledning jag är ledsen att jag missade
  en bra dag

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte be om ursäkt för saker du kan göra med flit. Ditt problem är att du har vidtagit och som en logisk följd, förlorar du när du sa exakt vad du frågar.
   Med avsikt att göra en handling vars konsekvens härleds genom enkel logik och sedan be om ursäkt, kallas hyckleri
   Jag tar mindre tid att följa handledning svansfästet än att skriva en kommentar

 10. Calin sade han

  en handledning vänligen upplysta tangentbord och det är om skillnaden i mekaniska tangentbord är en ljus och en nonmecanica

 11. Daniel Radu sade han

  Cristi, du spelar Minecraft? Om du spelar många FPS du har?

 12. zame77 sade han

  Hej! Och bra användbar handledning. Det kan göra en handledning om hur man växlar tillbaka till Windows efter 7 30 dagar?

 13. cris sade han

  Hej Cristi, skickade jag ett e-postmeddelande, väntar på ditt svar.

 14. Mycket util.Felicitari!

 15. cris sade han

  Jag tackar er för svar Cristi men från vad jag hört efter dagen för juni 29 inte längre kan uppgradera gratis Windows 10.Este sant eller jag har fel?

 16. adrian sade han

  Hej Jag leptop ACER (ett år 2015) Jag bröt hdd, jag gick till tjänsten och sade att HDD inte kan repareras och köpte en annan hårddisk (inte ny, har 3 år, är hdd bra utan ett fel) .I i mullion hdd och jag gav leptop börja, startar att installera Windwos plats och varje gång jag skrev <<< ingen startbar enhet visas tryck på valfri tangent <<<. jag har en leptop av 2012 ( har Windwos installerat på ett smidigt sätt) och jag bytte HDD platser, så HHD inte windows jag installerade i leptop av 2012 och första gången jag gav i början jag kunde installera Windows utan problem. (både HDD fungerar på leptop av 2012) .Jag installerad flera gånger på både hdd leptop ACER din2015 och varje gång jag skrev <<< ingen startbar enhet visas tryck på valfri tangent <<<. Du kan göra en tutorial om detta problem, ge mig ett svar

  • rares sade han

   Det finns "ett problem", anger erkänna eller se BIOS uppsättning att känna igen en omstart bios något förmodligen inte starta från DVD / pinne och hårddisken är tom och han kängor ... det är den första läraren på platsen förklaringar bios

 17. Daniel Radu sade han

  "Fitze Windows 10"

 18. Julian sade han

  Hej. Jag har ett fel som förefaller mig efter att jag installerat om Windows på en bärbar dator från Toshiba.

  "Hårdvaran configurationfieldis tom.
  Kontrollera datum och skriva korrekt SMBIOS värde "

  Min väns laptop som hennes att increcat gav formatera och återställa fönstren.
  Jag installerade vinna och jag 10 ovan inträffar ... Om du trycker på någon knapp går fönstren, om inte, är det fortfarande svart bakgrund och massage ...

  Vänligen da.mi råd om hur man bli av med det, eller åtminstone vägleda mig till en webbplats, programvara lösa problemet ...
  Det är svårt irriterande situation ... Tack på förhand

 19. Mihaela sade han

  Var är handledningen disk 10 fönster?

 20. Cristi Hej!
  För några dagar sedan hade jag samma problem på mitt fall fungerade inte laptop.In reparationsmetod med käpp startbar (Windows 10 Pro), även i DOS metod Bootrec.exe, kommando sfc / scannow gjort scanning, ptr hitta skadade filer, men berättade att han inte kunde repare.DiskPart berättade att hårddisken är okej, jag trodde först att det var ett problem som jag löste HDD.Cum: jag använde ett USB-minne startbar USB Tehnicians med Macrium Reflektera; den bärbara datorn jag har samma programvara installerad på att spåra och som hade gjort den senaste månaden en fullständig säkerhetskopia av den enhet som är systemet (inklusive partitioner liten dold) jag startat upp från pinnen, valde jag återställa från bilden och färdig i 16 min.Dupa starta Windows har startat normalt och utan probleme.Ca eftersom jag antar att det är dags för en uppdatering installerad defekt eller ofullständig prov uppdatering av Microsoft, eller variant 2: jag antar att vi bröt någon aktivitet datainsamling av Microsoft spåra min ptr problem föreföll mig efter att jag gav starta om tvingade ptr min hårddisk visas i Aktivitetshanteraren som används 100%.
  Det är den metod som fungerade ptr mig perfect.Totul fungerar perfekt nu, vi har inte förlorat installerade program, inställningar, etc.

 21. iodorin sade han

  Hur kan jag installera Microsoft kant tack installera om Windows utan

 22. alexandra sade han

  Jag har ett problem med din dator, om någon kan hjälpa. När den stannar SMBIOS start och det kommer inte längre kostnad.

 23. George Ionita sade han

  Mig allt jag inte gå, gör precis som du gör, men efter att ha gett mig som inte kunde vara reparat.Ce att göra? Jag har sett filmer och jag provat andra alternativ men ändå inte mers.Va Svara så fort och evicient.Multumesc jag väntat.

 24. Cristian hej, hur kan jag lösa detta problem https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

 25. Alberto aby sade han

  Hej Kristus. Jag har ett problem som jag försökte sami återställa Windows och 10 tusen ljus pc kraschade, och när inte arbetsbelysning och allt är blå och namnet är ingenting som jag visas innan du vet profil och du kan hjälpa mig?

 26. sorin Tanasa sade han

  Jag är Sorin, hjälp mig snälla, om en telefon E-boda, skriver mig på telefon: "Tyvärr systemverktyg stoppas", måste man säga att i det förflutna jag installera det fortfarande själv olika applikationer och en han sade till min rot-ez telefon, inte säga hur just berättade att rootarea har två program som jag nu har installerat på din telefon, så att du inte får göra rot. Jag visste inte att göra att jag bara nedladdade program, en superuser och Frame ... vet inte hur. Okej. Om du kan hjälpa mig. Telefonen är en dual sim E-boda Eruption V200, quad core. Tack.

 27. George sade han

  W10.Am hatar 7 vidare och gå just nu finns det ingen joc.w10 tenderar att förvirra förare greu.Cred video jag ska gå tillbaka 7.Am w8.1 förstå att det skulle vara det bästa operativsystemet till licens idag men jag inte så ... Kanske Cristi förklarar varför w10 "störande" grafikdrivrutiner som denna och om Microsoft göra något åt ​​det.

  • adrian Gudus sade han

   Det är ett relativt nytt operativsystem. Låt oss ge honom ett par månader efter att vi kan prata.

 28. ADRIAN sade han

  Hur blir jag av detta fel Felkod 0xc0000225

 29. Albert sade han

  Ring mig börjar

 30. gabriela sade han

  om bara en blå skärm visas med alternativ starta, stänga av, starta om och uppdatera, vilka alternativ har jag? nework berättar mig också nej, det är för att jag konfigurerade fel, verkar det så. idéer? soultii? tack

 31. Jag slog nyligen ett problem som jag inte kan lösa. Jag win.10 och när jag vill starta datorn visas fel 0xc00000e9. Jag gjorde en skivreparation och jag känner inte igen den. Vad rekommenderar du mig?

 32. Jag glömde att säga att jag försökte återgå till win.10, men utan framgång, startar inte heller på DVD eller på pinnen. Jag har en klinker-pc med en centralenhet, de gamla 12-åren. Jag väntar på förslag, tack.

 33. Emilian sade han

  Herr Cristi väldigt bra självstudie, liksom alla de andra för vilka du förtjänar grattis och veckor
  vår, minst eller inte bra i IT
  Men jag har två förslag till dina handledning
  1- metod eller metoder som fungerar, om hur du avinstallerar eller reparera djupfryst installerat C-frysta, inte längre är öppen (shift + dubbelklicka på ikonen) till kan det på grund av detta inte heller dezghet.si Jag kan inte avinstallera det längre, jag gick till 2 i flera år och nu vill jag inte öppna någon färg. Det är på bas PC eftersom jag installerade samma djupa frigörare och det är där det går.
  Hur kan problemet lösas annorlunda, med undantag för ominstallation.
  2-en detaljerad installationshandledning (vad ska du acceptera och vad inte de frågor som ställs), inställning och
  använder BlueStacks.
  .Tack på förhand.

 34. bmarius sade han

  Dålig chans, eller mer sannolikt, bara 25% av fallen.
  Installation är den mest troliga händelsen om du kommer in i denna situation.

 35. Irinel sade han

  Jag har installerat om windows och inte håller 2 i timmar, och det är problemet igen. Jag har installerat om honom eftersom jag inte vet hur många gånger och allt detta händer med mig; Vad är problemet med?
  Snälla, jag vill snabbt ha ett säkert svar, på grund av vilken komponent dessa siffror gör! Jag har sökt och tänkt på grund av hårddisken men jag är inte säker!

 36. Vasile sade han

  Förklara extremt dum!

 37. Daniel sade han

  När jag försöker starta får jag återställning Din dator / enhet behöver repareras, vad kan jag göra?

 38. EMIX sade han

  Cristi Hej!
  Jag har problem med min dator och det blockerar inte

 39. Hej.
  Jag hade en dator som jag delade med min fru och dotter. PC tillät mig inte att installera Win x64
  Jag hade 3 HDD med Win 10 Pro x32, 2 hdd SATA gamla 2 och HDD SATA 3 av 1 tera.
  På den gamla datorn gick de smidigt och vi kontrollerade dem med F8. För den gamla datorn hade jag Video integrerad i styrelsen
  bas men jag använde ett gt8600-videokort och jag hade 4 GB Ram.
  Vi tog en PC idag med UEFI, 8 GB Ram, och integrerad video som passar med att vara bättre än den gamla GT 8600.
  Det här är historikern.
  Jag flyttade bara 3 HDD med sina system till den nya PC: n såg dem och anpassades till den nya datorn omedelbart.
  inga problem. I det här läget gick jag ungefär 2 månader utan incident.
  Efter 2 månader fick jag en 128 M2 Sata SSD på vilken jag installerade Win 10 X64.
  Allt bra några dagar efter att problemen började, utan problem med utfodring visas
  meddelandet med "Scan drive error" eller ingenting visas men när det startas om kommer det in i rutan som nämns av dig
  Ibland visas en lång text längst ner på skärmen för att reparera enhet x och slutligen vaknade jag för att hitta en
  3 HDD-partition på antingen en, antingen primär, logisk eller Systemåterställning,
  Jag skyllde SSD och tappade den.
  De senaste dagarna installerade jag XDUMX Win 3 Pro x 10 från MS på hårddisken.
  Till min glädje började samma problem. Så det var inte SSD utan Win 10 pro x64.
  Problemet är att det inte skannar OS-partitionen som har X64-vinst utan träffar i en annan hårddisk som ibland
  till och med ta bort den.
  Nu är jag rädd att använda x64 igen. Tur jag hade kloner och löst snabbare.
  Det är skymning.
  Har någon någon aning.
  Cristi, när du löser med Win Disk är ögonblicket löst eller problemet dyker upp igen?
  PS. Om någon har läst min POMELNIC igen och särskilt förstår ... ..en öl
  stor.
  Långt och välmående liv.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.