Problem med Windows 10 och lösa netul

Windows 10 är ett stabilt operativsystem, men vi ibland skapa problem, vilket är ganska märkligt i 2016. Vi skulle ha förväntat att vid det här laget, Microsoft att fokusera mer på stabilitet; Men det verkar viktigare är ett verk av insamling av data från användare.
På mitt arbete PC, Windows 10 har alla uppdateringar hittills. Ibland uppstår ett problem med nätet, ett rött "X" och budskapet att det inte finns något samband. NIC är Intel, vilket innebär att alla tredje klass tillverkaren Intel farbror! Men problemet med "Offline" "Inga förbindelser tillgängliga" kvarstår. Det är ganska konstigt eftersom du tror att du har gjort något fel och börja dra kablar bakom enheten eller på routern, router störd, nätverkssamtal leverantör etc.

Problem med Windows netul 10 - Beskrivning

Problemet med detta nät webbplats på Windows 10 inte alltid förekomma, men bara i vissa tider, så att ta oss ur meloner. Observera att några återställer problemet försvinner, men återigen, vi är 2016 ...
De goda nyheterna delen!
Jag hittade en lösning genom att skanna hårdvaruförändringar "Enhetshanteraren". Lös det här området bör tillämpas när ett problem eftersom jag upprepar, är en tillfällig lösning.
Vid ett annat tillfälle hittar vi lösningar för problem med wi-fi netto på Windows 10. Skriv mig i kommentarfältet, vilken typ av problem du med netul wi-fi eller trådbundet till Windows 10, och jag ska försöka att inkludera det i nästa och denna handledning.
För problemet "Begränsad anslutning" Jag inbjuder dig att titta på dedikerad handledning.
Video Tutorial - Problem med Windows 10 netul


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Okas sade han

  Lösningen är: högerklicka på Uppdatera drivrutin Bläddra datorn välja från en lista över enheter och där 2 förare väljer du den nedersta nästa fråga slutgiltigt löst och vuala

 2. Alex sade han

  hej,
  Jag 10 alla fönster och alla anslutande bredband Jag har ett annat problem ..
  Jag ger jag hämta något från nätet eller tittar på en video..pica netul och måste räkna felsöka eller ge Inaktivera / Aktivera Ethernet som deras revina..Si göra det ganska des..Pentru en fil 1gb 4-5 faller ori..avand ihåg att ladda med 10 mb / s

  Tack!

 3. Ovidiu sade han

  Hej Cristi, och jag har samma problem men wifi måste gå ut igen leptop att ha wifi, verkar det med rött kryss på wifi.

  • Jag är medveten om och jag kommer att inkludera den i guiden som jag skall sluta med wi-fi problem på Windows 10.

   • lucian sade han

    Hej. Fast samma problem. 10 på wifi och vinner, förlorar anslutningen och andra anslutningar men ser mycket märkligt att det inte var ansluten till omstart, då allt återgår till det normala.

    • mihai sade han

     upplever exakt samma problem och jag förlorar wifi-anslutning och ser resten enda som inte var. Även om en förlust så huvudet från tid till annan om jag ger bara en torrent ner en lös omedelbart varje gång

    • Kom med handledningen för Wi-Fi-anslutning, att jag har kämpat i en månad och jag har inget emot det:

 4. Cristina58 sade han

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  Bluetooth-inställningar, hittade jag: Generic Bluetooth-adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am HÄNDELSER klickade och jag hittade ovanstående resultat
  USB-enhet \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 kräver ytterligare installation.
  BTH Device \ MS_BTHBRB \ & 7f1af4c6 & 6 1 1 & kräver ytterligare installation.

  Jag försökte ansluta min kabelbox och USB.Inainte installera valfri enhet, med mappar C och D visar en pop-up talar om för mig att jag har en ny enhet, kunde jag klickar, välja vad och fac.Am en bluetooth pinne, som jag gjorde i Windows 7, 8 och 8.1
  Det är komplicerat eftersom de inte känner till ABC i denna profesii.M jag tänkte som en kabel jack 3,5 kommer att lösa problemet, men vad händer med bluetooth laptop som, om man tänker på det ... ..l har alltid haft problem. jag gjorde eller med datakabeln, eller överföra filer i Dropbox och gata.Acum och Dropbox uppgradering och frågar mig hur jag har nog där ... ..vai och-bitter mine.Multumesc och ser fram emot ditt tips

 5. vlad sade han

  Salut! Jag har ett problem, spader konstant trådlösa bärbara dator. Den bärbara datorn är en Lenovo Windows G585 10. Även använda en trådlös adapter TP-LINK trådlösa kortet för den bärbara datorn eller föraren kopplar ständigt. Vänta era förslag, möjligen en Videotutorial. Tack på förhand.
  Med vänliga hälsningar,
  vlad

 6. Utmärkt! Grattis till ditt hårda arbete! Jag ville verkligen att skriva till dig om det här problemet! Tack, Cristi! Jag har ett problem och jag vet att bara du kan ge mig ett korrekt svar. Jag har en Acer One Win 10 10 som levereras med förinstallerat. Jag kan inte starta från pinnen med android på det i någon form. Jag sökte överallt men hittade för lite information om det här problemet. Om du vill engagera än att ge dig all information, även veta om du kan eller inte. Även om jag vill sätta ett annat operativsystem kan inte. BIOS-inställningarna är förvånansvärt begränsad. Tack på förhand!

  • BIOS (UEFI) inaktiverar "säker boot" och ändra initieringen av "UEFI" i "Legacy", att om man håller sig till Legacy.

   • Salut! Är denna modell: Acer laptop En 2 1 10 i, Intel® Atom ™ Z3735F till 1.83GHz, 10.1 "Touch, 2GB, eMMC 32GB, Intel® HD Graphics, Windows 10.
    Vet att jag tog på alla sidor och vi har inte lyckats göra något. Vänligen om du kommer till en sådan modell knapp, försök att starta Android på den. Win 10 för mig verkar alltför mager men är utmärkt för kontor. Det var super om du lyckas sätta Android. Väntar på nästa svar från er, jag är nyfiken om du kommer att kunna ge honom i slutet. Tack för uppmärksamheten.

    • Sergiu sade han

     Du måste sätta in BIOS-lösenord handledare (i säkerhet, kan du stänga senare om du vill), så att du har tillgång till fler inställningar; Du kan inaktivera "säkra boot" som du rådde Cristi)

  • florin sade han

   Tabletten kommer med en låst bootloader låsa bootloaderul..multe di fabrica.trebuie slå cap.daca Snapdragon-processor har något att göra med arkitektur eller Intels ARM..daca Atom..at ger ingen chans ..

   • Och så tror jag som kommer från fabriken. Det är som de säger ... .unica använda. Win och du har bilden reinnstala oändligt zappa bios men allt vi gjorde nimic.Am gjorde uppdatera BIOS direkt från dem men inte gå ..

  • Sergiu sade han

   Jag skrev en gång i går kväll och visade inte svaret. Försök igen! Du kan starta på vad du vill, måste du sätta din BIOS-lösenord handledare och kommer att låsa de inställningar du behöver. Du har flera alternativ boot och / eller inaktivera "säker start".

   • Hello !. Jag såg svaret, tack. Jag har inget alternativ för något på den tiden. Jag kommer att försöka igen.

 7. rares sade han

  Jag träffade problem som det på många datorer med Windows XP, 7, 8.1 på 10 träffade jag eftersom jag försökte 2 gånger och jag sluta, problem: fick Refactor anslutning rds, för att ge omstart PC, routeru att vila, att koppla nätverkskort och för att ansluta - eneble - tee ... inte behövde göra dem alla på en gång, men 1-2 lösning av vad jag sa försöker ställa fram Addicted, nu vill inte säga att Windows är en katastrof, inget är perfekt. Ubuntu Foloesec på cirka 2-3 månader på bra mozilla jag inte längre gick ingenstans tills Addicted stänga och öppna det, jag trodde det var första gången på nätet eller routern sedan satte jag krom och slutligt

 8. Nicholas sade han

  välkommen
  Och jag har ett problem som jag tror är relaterat till alla Internet-anslutningen på Windows 10 nämligen till exempel om du lyssnar på musik på nätet (youtube, radio, etc.) hoppar ryckig och säga att vi drivrutiner till ljudkortet hittills och jag träffade ett problem som i 3 10 olika datorer alla med fönster.

  • George sade han

   Jag hade samma problem, men se att efter nästan en månad försvann hoppet kommer inte upprepas

 9. tibi sade han

  Kanske du ska tala om problemet med partitioner, med rätt till partitioner. Jag vet att det finns ett problem och kan inte förstå ibland allt fungerar ok, ibland måste man "Kör som administratör" för att köra eller att följa alla möjliga sätt. Jag förstår inte problemet och träffa några spel, till exempel., Som fungerar perfekt i Windows 7 och jag är säker på att det är fel av dessa rättigheter till partitioner

 10. marius sade han

  Hello Cristi,

  Wifi stött på följande problem:
  - Ofta jag öppna datorn (Windows 10) inte automatiskt ansluter till det trådlösa nätverket. Jag nämner att jag har en trådlös adapter från TP-LINK. Jag måste ge manuell frånkoppling och anslutning.

  Med vänliga hälsningar,

  • Romica sade han

   God kväll! Lösa, i mitt fall, var: 1. Jag laddade ner den senaste drivrutinen från tillverkarens webbplats; 2. Jag avinstallerade den befintliga drivrutinen med IObit Uninstaller eller Revo Uninstaller; 3. Jag installerade den nya drivrutinen; 4. Jag har konfigurerat anslutningsadaptern och ansluten; 5. Jag startade om datorn för att kontrollera om anslutningen är. VARNING FÖR ATT brandvägg! Anslutning måste ställas in HOME (HEM) PUBLIC där. Säkerhet sviter kräver installation av AC välja vilken typ av anslutning, såsom beskrivits ovan. Nu en möjlig orsak till driftstopp adapter är gammal förare som inte är kompatibel med W10.

  • Så jag gjorde och jag ,, ansluta och koppla tröttna. Jag trodde att det routeru eller de från kabeln, jag gick med kukar överallt. tills jag inser att alla var när vi åkte 10 vinna.

 11. Fanica sade han

  För dem som har problem wi-fi laptops, stanna på Windows probleme.Nu kommer inte att lösa problemet, efter byte till andra fönster, eftersom det finns många oförenlighet med driverele.Acest kan hända i Windows XP ... etc.Nu Windows verktyg är att skylla, men voastre.Mai du besöker 25 service och ge roni en kompatibel moderkort om du vill smaka och sedan 10.Si fönster, inga fönster 10 något utöver Windows 7.Adica Windows 7, gör dig avslappnad, medan Windows 10 kan ge dig slå cap.Resursele konsumeras är ungefär samma, inte Cortana i Rumänien (endast vi i Rumänien och rumänska språket förväxlas med "romarna" och ingen översättare MS) .Concluzie: Windows 10 fungerar OK på system som är kompatibla!

 12. "Detta kan hända i Windows XP, ... etc.Nu Windows verktyg är att skylla men voastre.Mai kolla 25 service och ge roni en kompatibel moderkort om du vill smaka och fönster 10"

  Jag förstår att efter beställning 2 "verktyg" från butiken med Windows installerat licens måste jag gå till jobbet för att ändra nätverkskortet ???

 13. Grigor Danut sade han

  Hej Jag Cristi Louise Irland och jag hade samma problem några månader efter att jag har installerat Windows 10 (ursprungligen hade vi windows 8). Intro dag laptop när jag började jag såg att ingen längre kan ansluta till den trådlösa routern jag försökte ansluta trådbundna och så jag kunde inte ansluta till Internet. Jag kom in på webbplatsen från Dell och jag hämtade två förare genom att relatera internetanslutningen och det verkar som om problemet är löst eftersom jag hade problem med att ansluta till internet när jag hämtade två förare.
  Tack så mycket för denna tutorial.

 14. Grigor Danut sade han

  Cristi Hej Jag bor i Irland och jag hade samma problem några månader efter att jag har installerat Windows 10 (ursprungligen hade vi windows 8). Intro dag laptop när jag började jag såg att ingen längre kan ansluta till den trådlösa routern jag försökte ansluta trådbundna och så jag kunde inte ansluta till Internet. Jag kom in på webbplatsen från Dell och jag hämtade två förare genom att relatera internetanslutningen och det verkar som om problemet är löst eftersom jag hade problem med att ansluta till internet när jag hämtade två förare.
  Tack så mycket för denna tutorial.

 15. roman sade han

  Vanligtvis när det bryts mig wi-fi-anslutning och visar mig ett rött kryss i nedre vänstra hörnet av skärmen jag går in flygplansläge och sedan koppla bort den och jag ansluta till nätverket

 16. Gideon sade han

  Lösning: Windows 7

 17. Corneliu I. sade han

  Win 10 genererar många bp ....! Wi-fi (ASUS) 97Mb nedladdning, ladda 57Mb direkt: 267 MB, upp 7,6Mb !!! .. förklaring av RDS "Win.10" är att skylla ! .På sin bärbara dator var Wiin 7: 297 Mb 176Mb Ladda ner och ladda upp !, det på min kabel ... .Övrig pb.:cate gång ha öppna filer ,, ,, förare glömma ser parrole, vänsterklicka inte fungerar ... etc ... måste startas om varje gång. Inte vill göra min poäng restaurering ... etc..Parerea: Win 10 gratis PTR är inte .. "färdig" .. De använder oss (med ca exakta ritningar med Microsoft) och förbättrar "huden vår "Förmodligen att när de når" final "får vi en" varning "som var försök och daterad ... ..trebuie betalt!

 18. Dragos sade han

  Dell 15 3521 kopplar från Wi-fi var 40-45 minuter, försökte jag alla drivrutiner från tillverkarens webbplats, inklusive Windows 8.1

 19. Stefan sade han

  välkommen
  10 på wifi och vinner, förlorar din anslutning, måste du ge upp allt återgår leptop starta normal eller stänga och öppna wifi .I en ny Lenovo leptop .Crezi du kan hitta en lösning. tack

  • Bra! Har du försökt att avbryta Energispar?
   Dvs.> anger Enhetshanteraren> högerklicka på din WiFi-enhet (för mig är Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> fliken Egenskaper> Power Management> avmarkera Låt datorn för att stänga av den här enheten för att spara ström.
   Jag gjorde det när jag inte längre har problem.

 20. Calin sade han

  ja stora KKT fönster. Jag ser alltid att kommentera när handledning fönster. bara fönster är de största problemen. Jag linux går smidigt och utan nerver etc. I dual boot och vinna ger mig problem jag har haft någon netto eller jag och jag och jag UEFI cv. bara kan inte göra någon 2 1.60 månader UEFI uppdatering och verkar göra är att ge och att starta och uppdatering som alltid förekommer. Om inget svar förväntas upplösning

 21. antimicrocost sade han

  Grand Microcost har fel! KKT ben massa pengar, gjorde badrum bröder inte har tillräckligt med pengar för att ge något som skapar problem? Du måste vara masochistiska att installera något! Hur som helst Linux är och kommer alltid att vara MOCA som inte pengar!

 22. Andrew sade han

  hej,

  Har problem med att högerklicka på startfältet. Ingen meny visas alltid att vara nära öppna fönster. Har du en lösning för det?

  Tack!

 23. vlad sade han

  hej,

  Följ tutorials för en lång tid som vi gör och vi har inte sett mycket en handledning kopplad till en kamera för att ta bilder anständigt för någon som brinner för fotografering för att ta bilder bara behöver enstaka.
  Jag vet att svaret är det enklaste sättet är att ha en smartphone och har löst problemet, men jag tror att allt är bättre apparat.

  Och om du kan glida lite av en idé ämne för en annan handledning som Lytro ljusfält Illum verkar något mer avancerad än vad som är kanon, Sony, Panasonic och andra.

  Tack!

 24. rares sade han

  Jag hoppas att det inte finns några problem med netul nätet utan något eftersom du inte kan lösa andra problem. En pinne med Ubuntu dig ur problemet

 25. Nancy sade han

  för mig är det en konstig sak, det vill säga om du sätter huden inställningen för netul trådlös router vid varje session kopplar och måste handväskan SSID och lösenord; om det är synligt sätta inga problem; wired've träffat många fall och inte bara 7 10; Tack Cristi information.

 26. Alex sade han

  I Windows 8 hade jag det här problemet, jag försökte allt jag kunde prova (uppdaterade drivrutiner installerade avinstalle av olika processer i systemet) Jag gav upp och flyttade till w7. Jag använde w7 upp dök 10 och jag installerade det bara för att se hur det går och jag märkte att går smidigt, det gjorde jag aldrig haft problem, jag har en äldre bärbar dator på Windows 8 inte gå alla fyllning CD förare och drivrutiner laptop istället på Windows 10 har alla drivrutiner installerade som standard Windows inte vet vad problemet var, men jag tror att drivrutinerna från cd påverkar Addicted, försök att inte installera några drivrutiner eller ge uppdateringar till Windows-drivrutiner

 27. mara studie sade han

  Det är bra att veta! Tack!

 28. Daniel sade han

  Jag har ett annat problem: om du öppnar en ny flik i den nya sidan får jag ett meddelande om att det finns problem eller dns internet ... etc sparande inte längre skriva !!! Och exakt hur detta sker bara om vi öppnar och ladda ner några BitComet .Efter installera (w10 x64) märkte jag att problemet inte har försvunnit (jag installera andra skäl) och jag använde samma händer med andra webbläsare och de öppnar ny flik!

 29. Daniel sade han

  AST är felet: Kan inte nås Denna webbplats

  videotutorial.ro DNS-serveradress kunde inte hittas.
  prova:
  Uppdatera sidan
  Kontrollera proxy, brandvägg, och DNS-konfiguration
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. Daniel sade han

  Jag upptäckte något annat: lämna endast om problemet kvarstår maximal nedladdningshastighet ... om jag hämta mindre (ungefär hälften) går alla OK.

 31. silviu sade han

  Jag fann också själv dessa problem, men någon gång inte längre ser någon wi-fi och ingen nätverkskort, i början av installera om Windows inte vet hur många gånger, och efter ett tag inte längre ser wi-fi och inte ens anslutning till nätverkskabeln, gick jag till verksamhet inom handledning, och säger att han inte kan installera findca är inte anslutning, men vi löste annars och se att det fungerar, försvinner varje gång wi-fi, ut allt vi USB, ge starta och gå

 32. nicu sade han

  Hej, jag ser fram emot 10 win lösning för att ansluta till routern varje gång du öppnar din dator. Jag kunde ansluta wi-fi router och netul verk. Men periodvis öppnar jag min laptop över ikonen visar en stjärnkoppling säger att det inte finns något nätverk tillgängligt. Den enda lösningen är att stänga det tryckte på knappen och öppna den igen. Jag vinner 10 licensierade och uppdateringar dagligen. Vad kan jag göra det blir irriterande situation. Jag tror förrän de har rättat felet av Microsoft kan du hitta en lösning. Jag försökte leta efter uppdateringar för förare, men i Enhetshanteraren berättar att pågå är installerade. Detta händer inte i tidigare versioner av vinsten.

 33. horatio sade han

  Cristian Hej! Problemet är wifi under en Win10, höst ba, ba gå mycket hårt, wifi ba måste nära den för att öppna den, ba inte anslutningen. Detta problem dök upp för några dagar. Hittills arbetet gick bra. Tack!

 34. Ovidiu sade han

  Och det händer mig som ett exempel ... ofta förlorar min anslutning när jag öppnade uTorrent och mycket hårt på torrent download ... Problemet jag har och trådbundna och trådlöst och vet inte hur man rättar till det.

 35. Tack vare wi-fi fönster 10. Enkelt lösas. Gratulationer PTR. Rumänska uppfinningsrikedom.

 36. Daniel sade han

  Hej!
  Snälla hjälp mig och jag vet inte hur man nätverk och se wuindows 10 tre häst är uppfyllda kontor tack

 37. Hej, snälla hjälp mig, jag går netul mycket hårt, vi försökte ett virus, men jag tycker inte ens ett virus, tror inte det på grund av den hastighet, jag ladda ner 2-5 Mb / s .... . laptop går väl problemet är interna

 38. Alexandru sade han

  hej,

  Jag har ett problem med wifi-anslutning till den bärbara datorn. Jag är ansluten till ett trådlöst nätverk med laptop och gick för ett par dagar och sedan plötsligt jag inte kan ansluta till nätverket med din bärbara dator (telefon och surfplatta jag kan ansluta till det nätverket). Jag gick från en vän och gick till jag ansluter till wifi är inga problem på mig ser jag "No internet säkrad" i mitt nätverk. Jag försökte ta bort nätet och logga in igen, men det fungerar inte.
  Vad kan jag göra?

  tack

 39. Cristi Hej!
  1.Driverul installerat Microsoft är en generisk signatur?
  2.Optinea drivrutinsinställningar i Power Management, "Tillåt att datorn stänger av enheten för att spara ström" är aktiverad?
  3.Ai verifierade tjänster: RPC, RPC Endpoint Mapper, Windows Conection chef, etc?

 40. cristian sade han

  Salut! 10 Jag har Windows installerat på datorn, men misslyckas med att få kontakt med smartphone (via datakabel). Någon som vet hur jag kan göra? Jag försökte med handledning, men jag lyckades ändå. Tack !!!

 41. andrei sade han

  sal, jag har ett problem, lite konstigt att säga, jag försöker sätta honom att leta efter uppdateringar för Windows säger mig att det går inte att ansluta till Internet, jag gav inte ett nät och jag eroare0 * 8019001
  Jag 10 hur Windows

 42. Jag behöver lösning för wifi, det är frustrerande DRQ, alla andra enheter på routern förefaller mig, till alla vänner ska visas på mig ... inte min laptopu.

 43. florin sade han

  Jag gjorde välkommen uppgradering från 7 win10 wifi fungerar inte och berätta vad som är under detta när vi konfigureras routerns inställningar wifi
  "Du har valt att inte ansluta till någon av de tillgängliga trådlösa nätverk"

 44. Jag har ett problem. Den försvann wifi-anslutning. Wirelles inte hitta ett nätverk. Inte bara verkar inställningar Flight. Wirelles inte visas alls. Kan någon hjälpa?

 45. Jag löste problemet, enhetens chef tvungen att ge honom wirelles aktivera plattan. Men nu har jag ett annat problem, hitta routern, jag har full signal men går ingen netto sida. Internet-alternativ, förändring startsidan för intenet sker hela tiden ,, about: blank ". Schema sida på google.com ingenting händer ingenting.

 46. Jag har ett problem med netul, jag har en router och datorn som jag skriver är anslutna, men du kanske inte ansluta till Internet. Jag har en triangel med ett utropstecken på inställningsikonen. Jag skriver för att återställa nätverkskonfigurationen, det 2 eller sagt och gjort ännu ... Eftersom det fortfarande inte fungerar. Det verkar ibland med en ikon flygplansläget men jag kan inte öppna fönster eller något ... Jag 10. Vad kan jag ge?

 47. Valentin sade han

  Hej, wifi drivrutin för Lenovo IdeaPad 110 där jag kan få det?

 48. Mircea sade han

  Hej, jag har samma problem med Windows Internet 10. WiFi-anslutning är på, och efter en tid att användaren kopplar från Internet och jag försvinner mitt nätverk. Ser alla nät i det område, utom min. I enhetshanteraren förefaller mig inte det minsta fel. Jag råda mig att göra?
  Tack på förhand

 49. Hej, jag har ett problem i Windows 10..uneori sitter på laptop och efter en viss tid helt enkelt kopplar Wi-Fi..si om jag försöker att återansluta merge..dupa inte en omstart allt återgår till normal..Cauze? ??

 50. cip sade han

  Salutare.am och jag problem med Windows trådlöst 10 när jag slog det trådlösa är aktiverad och du trycker på knappen på HP Pavilion g6 Flight aktiverar i stället för trådlös, på något sätt vet du vad som kan göras? tack

 51. Jag har en bärbar HP x360 med bildskärmsdrivrutiner touchscreen.Se förlora om de uppgraderar till Windows 10? Är det möjligt att efter uppgradering touchscrenul slutar fungera? Tack.

 52. cristian sade han

  Cristi hej Jag har ett stort problem jag har en Windows 10 av laptopu paus ... Det känns som mitt problem kommer inte att spela nätverksspel gör du känner till något sätt hur gör jag fixa detta?

 53. cristian sade han

  Cristi hej Jag har ett stort problem jag har en Windows 10 av laptopu paus ... Det känns som mitt problem kommer inte att spela nätverksspel gör du känner till något sätt hur gör jag fixa detta? Jag använder wifi

 54. Jag har ett problem. Den försvann wifi-anslutning. Wirelles inte hitta ett nätverk. Inte bara verkar inställningar Flight. Wirelles inte visas alls. Kan någon hjälpa?

 55. aurel sade han

  God morgon Ctisti. Mitt problem är att jag inte kan ansluta till nätet på min dator i rds-nätverket, ger mig 813-felet, vilket visar detta fel, med engelska jag har inte den och hur kan den lösas?
  Jag nämner att jag har 10 pro och nätverksanslutningen är på en tråd utan en router, tråden kommer in och ut ur en liten plastlåda. Tack med respekt,

 56. Cristi slaut en fråga jag har en bärbar dator och netto Romtelecom när jag ansluter med kabel ser högre hastighet 100mbps samma bärbara dator till samma företag ser mitt nät hastighet 1gb av idéer för att åtgärda många tack

 57. välkommen
  Jag ansluter via Wi-Fi till min bärbara dator och ett tag kan jag inte ansluta till Skype och ger mig följande fel: "Skype kunde inte ansluta" "Kan inte ansluta. Detta Wi-Fi-nätverk svarar inte korrekt. Försök att ansluta till ett annat nätverk. "
  Snälla hjälp mig att lösa detta problem.
  tack
  mihai

 58. razvan1980 sade han

  cristi välkomna
  tills nyligen som handlar om 2 vecka min laptop en Lenovo 100 15bybd fungerar perfekt ansluten via wifi-router hyras rds ... sedan inte jag ge honom huvudet till nästa problem ... se nätverk wifi, men när jag ansluter sade tillgängligt nätverk utan internet ... går till ... rj45 kabeln är ansluten till någon annan enhet i nätverket wifi.mentionez gå smidigt som vi vinner lenovo 10.
  Kan ni hjälpa mig?

 59. costi sade han

  Hej, jag använder vinna 10, uppdatera hittills Gigabit från Realtek, anslutning till rds gigabit 1gb router från dem ZTE att vinna 7 eller 8 kan hämta hastighet mer än 10MB / s istället på Win 10 går inte mer än 10MB / s, oavsett om den laddas ner till hård eller ssd. Kan du lösa på något sätt?!

 60. Alex sade han

  Men om jag inte har den uppdaterade druven finns det ett problem?

 61. ION DONICI sade han

  APARES den gula triangeln med utropstecken på wi-fi men nätet är ...

 62. Hej! Jag har ett litet stort problem med WIFI. Den bärbara datorn läser inte det trådlösa kortet, eftersom den trådlösa adaptern inte visas. Fungerar den bärbara datorn som den inte har trådlös, har det hänt någon? Tack på förhand.

 63. Ovidiu sade han

  Jag är inte längre på brädet och fastnar i flygläge, flygplansläge är inaktiv. vad kan jag göra?

 64. stefan sade han

  Hej du laddar ner en 10 minuter efter att ha fallit WiFi laptop och jag stänger det igen för andra 10 min wifi ... och så förväntar sig ett förslag [E skyddas] tack

 65. Liviu sade han

  Jag har en dator med spel moderkort aorus b360 3 Wi installera Win och när den når sidan för att hitta ett nätverk, finner ingenting och sätter mig för att skapa en Microsoft offline. Hur hittar jag mitt nätverk när jag loggar in på kontot för Microsoft Online sedan jag vinner aktiverat e-post.

 66. MIRCEA POPA sade han

  vem kan samideaosolutiede starta om nätet för den bärbara datorn med kabel går min facebook utan kabel inte nu lingsaaruter och inte skicka signal bara med delegeringskabel

 67. John sade han

  Howdy. Jag har Windows 10 och mitt internet, som är anslutet direkt med kabel, stängs av automatiskt när jag laddar ner något med hög hastighet och använder webbläsaren samtidigt. Samma sak händer när jag laddar ner två stora filer samtidigt. Tror du att det är ett problem med hastighetsbegränsning, finns det en inställning jag behöver ändra?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.