Problem med Windows 10 och lösa netul

Windows 10 är ett stabilt operativsystem, men vi ibland skapa problem, vilket är ganska märkligt i 2016. Vi skulle ha förväntat att vid det här laget, Microsoft att fokusera mer på stabilitet; Men det verkar viktigare är ett verk av insamling av data från användare.
På min arbetsdator har jag Windows 10 med alla uppdateringar uppdaterade. Ibland finns det problem med nätet, ett rött "X" och meddelandet att det inte finns någon anslutning. Nätverkskortet är Intel, vilket inte betyder en tredjehandstillverkare, Intel nene! Problemet med "Offline" "Inga anslutningar tillgängliga" kvarstår dock. Det är ganska konstigt eftersom du har intrycket av att du gjorde ett misstag och började dra kablarna bakom enheten eller runt routern, störa routern, ringa nätverksleverantören etc.

Problem med Windows 10 - beskrivning

Detta problem med nätet på Windows 10 visas inte alltid, utan bara vid vissa tidpunkter, så länge det tar oss ur vattenmelonen. Vi märker att problemet med några få omstarter försvinner, men än en gång är vi 2016 ...
De goda nyheterna delen!
Jag hittade en tillfällig lösning genom att söka efter hårdvaruändringar i "enhetshanteraren". Denna fix måste tillämpas varje gång problemet uppstår, eftersom jag upprepar att det är en tillfällig lösning.
Vid ett annat tillfälle hittar vi lösningar för problem med wi-fi netto på Windows 10. Skriv mig i kommentarfältet, vilken typ av problem du med netul wi-fi eller trådbundet till Windows 10, och jag ska försöka att inkludera det i nästa och denna handledning.
För de med problemet "Begränsad anslutning" inbjuder jag dig att titta på dedikerad handledning.
Videohandledning - Problem med Windows 10 Net


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Okas sade han

  Lösningen är: högerklicka på Uppdatera drivrutin Bläddra datorn välja från en lista över enheter och där 2 förare väljer du den nedersta nästa fråga slutgiltigt löst och vuala

 2. Alex sade han

  hej,
  Jag 10 alla fönster och alla anslutande bredband Jag har ett annat problem ..
  Jag ger jag hämta något från nätet eller tittar på en video..pica netul och måste räkna felsöka eller ge Inaktivera / Aktivera Ethernet som deras revina..Si göra det ganska des..Pentru en fil 1gb 4-5 faller ori..avand ihåg att ladda med 10 mb / s

  Tack!

 3. Ovidiu sade han

  Hej Cristi, och jag har samma problem men wifi måste gå ut igen leptop att ha wifi, verkar det med rött kryss på wifi.

  • Jag är medveten om och jag kommer att inkludera den i guiden som jag skall sluta med wi-fi problem på Windows 10.

   • lucian sade han

    Hej. Fast samma problem. 10 på wifi och vinner, förlorar anslutningen och andra anslutningar men ser mycket märkligt att det inte var ansluten till omstart, då allt återgår till det normala.

    • mihai sade han

     upplever exakt samma problem och jag förlorar wifi-anslutning och ser resten enda som inte var. Även om en förlust så huvudet från tid till annan om jag ger bara en torrent ner en lös omedelbart varje gång

    • Kom med handledningen för Wi-Fi-anslutning, att jag har kämpat i en månad och jag har inget emot det:

 4. Cristina58 sade han

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  Bluetooth-inställningar, hittade jag: Generic Bluetooth-adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am HÄNDELSER klickade och jag hittade ovanstående resultat
  USB-enhet \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 kräver ytterligare installation.
  Enhet BTH \ MS_BTHBRB \ 7 & 1f4af6c6 & 1 & 1 kräver ytterligare installation.

  Jag försökte ansluta min kabelbox och USB.Inainte installera valfri enhet, med mappar C och D visar en pop-up talar om för mig att jag har en ny enhet, kunde jag klickar, välja vad och fac.Am en bluetooth pinne, som jag gjorde i Windows 7, 8 och 8.1
  Det är väldigt komplicerat eftersom jag inte känner till ABC för detta yrke. Jag trodde att en 3,5-jack-kabel skulle lösa problemet, men hur är det med den bärbara datorns Bluetooth, som om jag tänker på det ... ..Jag hade alltid problem. Jag kan antingen hantera datakabeln eller överföra filerna till Dropbox och det är det. Nu ber Dropbox mig att uppgradera och hur jag har tillräckligt där… ..vägen för mig bitter. Tack och jag ser fram emot ditt råd.

 5. vlad sade han

  Salut! Jag har ett problem, spader konstant trådlösa bärbara dator. Den bärbara datorn är en Lenovo Windows G585 10. Även använda en trådlös adapter TP-LINK trådlösa kortet för den bärbara datorn eller föraren kopplar ständigt. Vänta era förslag, möjligen en Videotutorial. Tack på förhand.
  Med vänliga hälsningar,
  vlad

 6. Utmärkt! Grattis till ditt hårda arbete! Jag ville verkligen att skriva till dig om det här problemet! Tack, Cristi! Jag har ett problem och jag vet att bara du kan ge mig ett korrekt svar. Jag har en Acer One Win 10 10 som levereras med förinstallerat. Jag kan inte starta från pinnen med android på det i någon form. Jag sökte överallt men hittade för lite information om det här problemet. Om du vill engagera än att ge dig all information, även veta om du kan eller inte. Även om jag vill sätta ett annat operativsystem kan inte. BIOS-inställningarna är förvånansvärt begränsad. Tack på förhand!

  • Från bios (uefi), inaktivera "säker start" och ändra startläge från "UEFI" till "Legacy", om du har en pinne för Legacy.

   • Hallå ! Det är den här modellen: Laptop 2 i 1 ACER One 10, Intel® Atom ™ Z3735F upp till 1.83 GHz, 10.1 ″ Touch, 2 GB, eMMC 32 GB, Intel® HD Graphics, Windows 10.
    Vet att jag tog på alla sidor och vi har inte lyckats göra något. Vänligen om du kommer till en sådan modell knapp, försök att starta Android på den. Win 10 för mig verkar alltför mager men är utmärkt för kontor. Det var super om du lyckas sätta Android. Väntar på nästa svar från er, jag är nyfiken om du kommer att kunna ge honom i slutet. Tack för uppmärksamheten.

    • Sergiu sade han

     Du måste ange administratörslösenordet i BIOS (i säkerhet kan du inaktivera det senare om du vill), så att du får tillgång till flera inställningar; du kan inaktivera "säker start" som Cristi rekommenderade)

  • florin sade han

   Tabletten kommer med en låst bootloader låsa bootloaderul..multe di fabrica.trebuie slå cap.daca Snapdragon-processor har något att göra med arkitektur eller Intels ARM..daca Atom..at ger ingen chans ..

   • Och jag tror att det är så det kommer från fabriken. Det är som att säga ... den enda användningen. Den har bilden av Win och du kan installera om den på obestämd tid men med alla knapparna i bios lyckades jag inte med någonting. Jag uppdaterade också bios direkt från dem men det fungerar inte.

  • Sergiu sade han

   Jag skrev igen igår kväll och svaret visade sig inte. Jag försöker igen! Du kan starta från vad du vill, du måste ange ditt chefslösenord i BIOS och de inställningar du behöver låses upp. Du kommer att ha flera startalternativ och / eller inaktivera "säker start".

   • Hello !. Jag såg svaret, tack. Jag har inget alternativ för något på den tiden. Jag kommer att försöka igen.

 7. rares sade han

  Jag har stött på liknande problem på flera datorer med Windows XP, 7, 8.1, klockan 10 träffade jag inte eftersom jag försökte det två gånger och gav upp, problem: Jag var tvungen att göra om anslutningen till RDS, att starta om kl. pc, för att stanna kvar på routern, för att koppla bort nätverkskortet och ansluta det - eneble - LAN- ... Jag behövde inte göra dem på en gång utan 2-1 lösningar från det jag sa att vi försökte tills nätet startade, nu vill jag inte säga att windows det är en katastrof, ingenting är perfekt. Jag har använt Ubuntu i ungefär 2-2 månader och på mozilla fungerade det plötsligt inte ordentligt förrän jag stängde det och öppnade det igen, första gången jag trodde att det var från nätet eller routern satte jag krom och det löstes permanent

 8. Nicholas sade han

  välkommen
  Och jag har ett problem som jag tror är relaterat till alla Internet-anslutningen på Windows 10 nämligen till exempel om du lyssnar på musik på nätet (youtube, radio, etc.) hoppar ryckig och säga att vi drivrutiner till ljudkortet hittills och jag träffade ett problem som i 3 10 olika datorer alla med fönster.

  • George sade han

   Jag hade samma problem, men se att efter nästan en månad försvann hoppet kommer inte upprepas

 9. tibi sade han

  Kanske kommer du också att diskutera frågan med partitioner, med rättigheterna till partitioner. Jag vet att det finns ett problem och jag kan inte förstå det, ibland fungerar allt ok, ibland måste du köra som administratör för att arbeta eller följa alla typer av metoder. Jag förstår inte vad problemet är och jag möter det i vissa spel, till exempel, som fungerar perfekt i Windows 7 och jag är säker på att det är fel på dessa rättigheter från partitionerna

 10. marius sade han

  Hello Cristi,

  Wifi stött på följande problem:
  - många gånger när jag öppnar datorn (Windows 10) ansluter den inte automatiskt till det trådlösa nätverket. Jag nämner att jag har en trådlös adapter från tplink. Jag måste koppla bort den och ansluta den manuellt.

  Med vänliga hälsningar,

  • Romica sade han

   God kväll! Lösa, i mitt fall, var: 1. Jag laddade ner den senaste drivrutinen från tillverkarens webbplats; 2. Jag avinstallerade den befintliga drivrutinen med IObit Uninstaller eller Revo Uninstaller; 3. Jag installerade den nya drivrutinen; 4. Jag har konfigurerat anslutningsadaptern och ansluten; 5. Jag startade om datorn för att kontrollera om anslutningen är. VARNING FÖR ATT brandvägg! Anslutning måste ställas in HOME (HEM) PUBLIC där. Säkerhet sviter kräver installation av AC välja vilken typ av anslutning, såsom beskrivits ovan. Nu en möjlig orsak till driftstopp adapter är gammal förare som inte är kompatibel med W10.

  • Så jag gjorde och jag ,, ansluta och koppla tröttna. Jag trodde att det routeru eller de från kabeln, jag gick med kukar överallt. tills jag inser att alla var när vi åkte 10 vinna.

 11. Fanica sade han

  För dem med wi-fi-problem på bärbara datorer, stanna kvar vid fönstren som inte kommer att orsaka problem. Problemet löses inte när man byter till ett annat fönster, eftersom det finns många inkompatibiliteter med drivrutinerna. Detta kan också hända i Windows XP, ... etc. Windows är inte att skylla utan dina verktyg. Gå till tjänsten och ge 25 RON på ett kompatibelt kort om du vill smaka på Windows 10. Och då har Windows 10 inget mer än Windows 7. Jag menar en windows 7, gör dig avslappnad, medan windows 10 kan ge dig huvudvärk. De förbrukade resurserna är ungefär desamma, Cortana finns inte i Rumänien, vi är bara i Rumänien och det rumänska språket förväxlas med "rumäner" och de har ingen översättare vid MS). Slutsats: Windows 10 fungerar OK på kompatibla system!

 12. "Detta kan också hända i Windows XP, ... etc. Det är inte fönstren som är skyldiga utan dina verktyg.

  Jag förstår att efter att ha beställt 2 "verktyg" från butiken med fönster installerade med licens, måste jag gå till tjänsten för att byta nätverkskort ???

 13. Grigor Danut sade han

  Hej Jag Cristi Louise Irland och jag hade samma problem några månader efter att jag har installerat Windows 10 (ursprungligen hade vi windows 8). Intro dag laptop när jag började jag såg att ingen längre kan ansluta till den trådlösa routern jag försökte ansluta trådbundna och så jag kunde inte ansluta till Internet. Jag kom in på webbplatsen från Dell och jag hämtade två förare genom att relatera internetanslutningen och det verkar som om problemet är löst eftersom jag hade problem med att ansluta till internet när jag hämtade två förare.
  Tack så mycket för denna tutorial.

 14. Grigor Danut sade han

  Cristi Hej Jag bor i Irland och jag hade samma problem några månader efter att jag har installerat Windows 10 (ursprungligen hade vi windows 8). Intro dag laptop när jag började jag såg att ingen längre kan ansluta till den trådlösa routern jag försökte ansluta trådbundna och så jag kunde inte ansluta till Internet. Jag kom in på webbplatsen från Dell och jag hämtade två förare genom att relatera internetanslutningen och det verkar som om problemet är löst eftersom jag hade problem med att ansluta till internet när jag hämtade två förare.
  Tack så mycket för denna tutorial.

 15. roman sade han

  Vanligtvis när det bryts mig wi-fi-anslutning och visar mig ett rött kryss i nedre vänstra hörnet av skärmen jag går in flygplansläge och sedan koppla bort den och jag ansluta till nätverket

 16. Gideon sade han

  Lösning: Windows 7

 17. Corneliu I. sade han

  Win 10 genererar mycket pb.!…: På wi-fi (ASUS) ladda ner 97Mb, ladda upp 57Mb, direkt: 267 Mb, Ladda ner, 7,6Mb ladda upp !!! .. Förklaring till dem från RDS: ”Win.10 ″ e av skuld! .På sin bärbara dator med Wiin 7 var: 297Mb Ladda ned och 176 Mb ladda upp!, Detta på min kabel! left ... etc. ... Måste startas om varje gång. Han vill inte längre göra en återställningspunkt ... etc .. Min åsikt: Win 10 är gratis eftersom det inte är ... "slutfört": .. De använder oss (genom direkt anslutning till Microsoft) och förbättrar det på huden "Förmodligen att efter att det har nått" slutet ", kommer vi att få en" varning "att det var en rättegång och från ... .. måste den betalas!

 18. Dragos sade han

  Dell 15 3521 kopplar från Wi-fi var 40-45 minuter, försökte jag alla drivrutiner från tillverkarens webbplats, inklusive Windows 8.1

 19. Stefan sade han

  välkommen
  10 på wifi och vinner, förlorar din anslutning, måste du ge upp allt återgår leptop starta normal eller stänga och öppna wifi .I en ny Lenovo leptop .Crezi du kan hitta en lösning. tack

  • Bra! Har du försökt att avbryta Energispar?
   Det vill säga> ange Enhetshanteraren> högerklicka på wifi-enheten (för mig är det Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> egenskaper> fliken Energihantering> avmarkera Tillåt att datorn stänger av den här enheten för att spara ström.
   Jag gjorde det när jag inte längre har problem.

 20. Calin sade han

  ja stora KKT fönster. Jag ser alltid att kommentera när handledning fönster. bara fönster är de största problemen. Jag linux går smidigt och utan nerver etc. I dual boot och vinna ger mig problem jag har haft någon netto eller jag och jag och jag UEFI cv. bara kan inte göra någon 2 1.60 månader UEFI uppdatering och verkar göra är att ge och att starta och uppdatering som alltid förekommer. Om inget svar förväntas upplösning

 21. antimicrocost sade han

  Grand Microcost har fel! KKT ben massa pengar, gjorde badrum bröder inte har tillräckligt med pengar för att ge något som skapar problem? Du måste vara masochistiska att installera något! Hur som helst Linux är och kommer alltid att vara MOCA som inte pengar!

 22. Andrew sade han

  hej,

  Har problem med att högerklicka på startfältet. Ingen meny visas alltid att vara nära öppna fönster. Har du en lösning för det?

  Tack!

 23. vlad sade han

  hej,

  Följ tutorials för en lång tid som vi gör och vi har inte sett mycket en handledning kopplad till en kamera för att ta bilder anständigt för någon som brinner för fotografering för att ta bilder bara behöver enstaka.
  Jag vet att svaret är det enklaste sättet är att ha en smartphone och har löst problemet, men jag tror att allt är bättre apparat.

  Och om du kan glida lite av en idé ämne för en annan handledning som Lytro ljusfält Illum verkar något mer avancerad än vad som är kanon, Sony, Panasonic och andra.

  Tack!

 24. rares sade han

  Jag hoppas att problemet med nätet inte existerar alls för utan nätet kan du inte lösa andra problem. En pinne med Ubuntu tar dig ur problemet 🙂 du kan konfigurera en router, du kan kontrollera om du har ett nät….

 25. Nancy sade han

  för mig är det en konstig sak, det vill säga om du sätter huden inställningen för netul trådlös router vid varje session kopplar och måste handväskan SSID och lösenord; om det är synligt sätta inga problem; wired've träffat många fall och inte bara 7 10; Tack Cristi information.

 26. Alex sade han

  I Windows 8 hade jag det här problemet, jag försökte allt jag kunde prova (uppdaterade drivrutiner installerade avinstalle av olika processer i systemet) Jag gav upp och flyttade till w7. Jag använde w7 upp dök 10 och jag installerade det bara för att se hur det går och jag märkte att går smidigt, det gjorde jag aldrig haft problem, jag har en äldre bärbar dator på Windows 8 inte gå alla fyllning CD förare och drivrutiner laptop istället på Windows 10 har alla drivrutiner installerade som standard Windows inte vet vad problemet var, men jag tror att drivrutinerna från cd påverkar Addicted, försök att inte installera några drivrutiner eller ge uppdateringar till Windows-drivrutiner

 27. mara studie sade han

  Det är bra att veta! Tack!

 28. Daniel sade han

  Jag har ett annat problem: om jag öppnar en ny flik, på den nya sidan får jag ett meddelande om att det finns problem relaterade till internet eller dns ... osv. Jag kommer inte ihåg exakt hur det är skrivet !!! Och detta händer bara om jag har bitcometeren öppen och laddar ner något Efter att ha installerat om (w10 x64) märkte jag att problemet inte försvann (jag installerade om det av andra skäl). Jag använde andra webbläsare och lider också när jag öppnar en ny flik!

 29. Daniel sade han

  AST är felet: Kan inte nås Denna webbplats

  videotutorial.ro DNS-serveradress kunde inte hittas.
  prova:
  Uppdatera sidan
  Kontrollera proxy, brandvägg, och DNS-konfiguration
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. Daniel sade han

  Jag upptäckte något annat: problemet kvarstår bara om jag låter nedladdningshastigheten vara maximal ... om jag ger den nedre nedladdningen (ungefär hälften) ALLT GÅR OK.

 31. silviu sade han

  Jag fann också själv dessa problem, men någon gång inte längre ser någon wi-fi och ingen nätverkskort, i början av installera om Windows inte vet hur många gånger, och efter ett tag inte längre ser wi-fi och inte ens anslutning till nätverkskabeln, gick jag till verksamhet inom handledning, och säger att han inte kan installera findca är inte anslutning, men vi löste annars och se att det fungerar, försvinner varje gång wi-fi, ut allt vi USB, ge starta och gå

 32. nicu sade han

  Hej, jag ser fram emot 10 win lösning för att ansluta till routern varje gång du öppnar din dator. Jag kunde ansluta wi-fi router och netul verk. Men periodvis öppnar jag min laptop över ikonen visar en stjärnkoppling säger att det inte finns något nätverk tillgängligt. Den enda lösningen är att stänga det tryckte på knappen och öppna den igen. Jag vinner 10 licensierade och uppdateringar dagligen. Vad kan jag göra det blir irriterande situation. Jag tror förrän de har rättat felet av Microsoft kan du hitta en lösning. Jag försökte leta efter uppdateringar för förare, men i Enhetshanteraren berättar att pågå är installerade. Detta händer inte i tidigare versioner av vinsten.

 33. horatio sade han

  Cristian Hej! Problemet är wifi under en Win10, höst ba, ba gå mycket hårt, wifi ba måste nära den för att öppna den, ba inte anslutningen. Detta problem dök upp för några dagar. Hittills arbetet gick bra. Tack!

 34. Ovidiu sade han

  Detsamma händer mig, till exempel ... mycket ofta går anslutningen bort när jag öppnar utorrenten och det är väldigt svårt att ladda ner från torrenten ... Jag har problemet på kabeln och trådlöst och jag vet inte hur jag ska lösa det.

 35. Tack vare wi-fi fönster 10. Enkelt lösas. Gratulationer PTR. Rumänska uppfinningsrikedom.

 36. Daniel sade han

  Hej!
  Snälla hjälp mig och jag vet inte hur man nätverk och se wuindows 10 tre häst är uppfyllda kontor tack

 37. Hej, snälla hjälp mig också, mitt nät fungerar väldigt hårt, jag försökte ett antivirusprogram, men det hittar inte ens ett virus för mig, jag tror inte att det beror på hastigheten, det laddar ner mig med 2-5 Mb / s ... Den bärbara datorn fungerar bra, problemet är internt

 38. Alexandru sade han

  hej,

  Jag har också problem med wifi-anslutningen till den bärbara datorn. Jag anslöt till ett trådlöst nätverk med min bärbara dator och det fortsatte i några dagar och sedan kan jag plötsligt inte längre ansluta till det nätverket med min bärbara dator (med min telefon och surfplatta kan jag ansluta till det nätverket). Jag gick också till en vän och han gick för att ansluta till sin wifi utan problem, jag får "Inget internet säkert" på mitt nätverk. Jag försökte ta bort nätverket och logga in igen men det fungerar inte.
  Vad kan jag göra?

  tack

 39. Cristi Hej!
  1.Driverul installerat Microsoft är en generisk signatur?
  2. Är alternativet från drivrutinsinställningarna till Strömhantering aktiverat "Tillåt att datorn stänger av enheten för att spara ström"?
  3.Ai verifierade tjänster: RPC, RPC Endpoint Mapper, Windows Conection chef, etc?

 40. cristian sade han

  Salut! 10 Jag har Windows installerat på datorn, men misslyckas med att få kontakt med smartphone (via datakabel). Någon som vet hur jag kan göra? Jag försökte med handledning, men jag lyckades ändå. Tack !!!

 41. andrei sade han

  sal, jag har ett problem, lite konstigt att säga, jag försöker sätta honom att leta efter uppdateringar för Windows säger mig att det går inte att ansluta till Internet, jag gav inte ett nät och jag eroare0 * 8019001
  Jag 10 hur Windows

 42. Jag behöver lösningen för wifi, det är väldigt frustrerande, på alla andra enheter visas min router, för alla mina vänner visas den bara på min bärbara dator, inte nu.

 43. florin sade han

  Jag gjorde välkommen uppgradering från 7 win10 wifi fungerar inte och berätta vad som är under detta när vi konfigureras routerns inställningar wifi
  "Du har inte valt att ansluta till något av de tillgängliga trådlösa nätverken"

 44. Jag har ett problem. Den försvann wifi-anslutning. Wirelles inte hitta ett nätverk. Inte bara verkar inställningar Flight. Wirelles inte visas alls. Kan någon hjälpa?

 45. Jag löste problemet, från enhetshanteraren var jag tvungen att aktivera det på wirelles-kortet. Men nu har jag ett annat problem, hitta routern, jag har full signal men ingen netsida fungerar. Vid Internetalternativ, ändra alltid hemsidan för Internet visas alltid "om: tomt". Förgäves ändrar jag sidan på google.com, ingenting händer.

 46. Jag har problem med nätet, jag har en router och det skriver till min dator att jag är ansluten men jag kanske inte kan komma åt internet. Jag har en triangel med utropstecknet på inställningsikonen. Han skriver till mig för att återställa nätverkskonfigurationen, sa och gjorde två gånger till ... att det fortfarande inte fungerade. Jag får en ikon med flygplansläge då och då men jag kan inte öppna den eller något ... jag har windows 2. Vad kan jag göra?

 47. Valentin sade han

  Hej, wifi drivrutin för Lenovo IdeaPad 110 där jag kan få det?

 48. Mircea sade han

  Hej, jag har samma problem med Windows Internet 10. WiFi-anslutning är på, och efter en tid att användaren kopplar från Internet och jag försvinner mitt nätverk. Ser alla nät i det område, utom min. I enhetshanteraren förefaller mig inte det minsta fel. Jag råda mig att göra?
  Tack på förhand

 49. Hej, jag har ett problem i Windows 10..uneori sitter på laptop och efter en viss tid helt enkelt kopplar Wi-Fi..si om jag försöker att återansluta merge..dupa inte en omstart allt återgår till normal..Cauze? ??

 50. cip sade han

  Salutare.am och jag problem med Windows trådlöst 10 när jag slog det trådlösa är aktiverad och du trycker på knappen på HP Pavilion g6 Flight aktiverar i stället för trådlös, på något sätt vet du vad som kan göras? tack

 51. Jag har en bärbar HP x360 med bildskärmsdrivrutiner touchscreen.Se förlora om de uppgraderar till Windows 10? Är det möjligt att efter uppgradering touchscrenul slutar fungera? Tack.

 52. cristian sade han

  hej cristi Jag har också ett stort problem Jag har Windows 10 Jag känner för att bryta min bärbara dator ... Mitt problem är att det inte fungerar att spela spel i nätverket på något sätt vet du hur jag kan fixa det här?

 53. cristian sade han

  hej cristi Jag har också ett stort problem Jag har Windows 10 Jag känner för att bryta min bärbara dator ... mitt problem är att det inte fungerar att spela spel i nätverket på något sätt vet du hur jag kan fixa det här? Jag använder wifi

 54. Jag har ett problem. Den försvann wifi-anslutning. Wirelles inte hitta ett nätverk. Inte bara verkar inställningar Flight. Wirelles inte visas alls. Kan någon hjälpa?

 55. aurel sade han

  God morgon Ctisti. Mitt problem är att jag inte kan ansluta till nätet på min dator i rds-nätverket, ger mig 813-felet, vilket visar detta fel, med engelska jag har inte den och hur kan den lösas?
  Jag nämner att jag har 10 pro och nätverksanslutningen är på en tråd utan en router, tråden kommer in och ut ur en liten plastlåda. Tack med respekt,

 56. Cristi slaut en fråga jag har en bärbar dator och netto Romtelecom när jag ansluter med kabel ser högre hastighet 100mbps samma bärbara dator till samma företag ser mitt nät hastighet 1gb av idéer för att åtgärda många tack

 57. välkommen
  Jag ansluter via wi-fi till min bärbara dator och under en tid kan jag inte längre ansluta på skype vilket ger mig följande fel: "Skype kunde inte ansluta" "Det går inte att ansluta. Detta wi-fi-nätverk svarar inte korrekt. Försök att ansluta till ett annat nätverk. "
  Snälla hjälp mig att lösa detta problem.
  tack
  mihai

 58. razvan1980 sade han

  cristi välkomna
  tills nyligen menar jag ungefär 2 veckor min laptop en lenovo 100 15bybd fungerade perfekt ansluten via wifi till routern hyrd från rds ... sedan dess kan jag inte räkna ut nästa problem ... se wifi-nätverk men när jag ansluter står det nätverk tillgängligt utan internet ... Gäller även med kabeln ansluten till rj45 ... alla andra enheter går utan problem till wifi-nätverket. Jag nämner att på lenovo har jag vunnit 10.
  Kan ni hjälpa mig?

 59. costi sade han

  Hej, jag använder vinna 10, uppdatera hittills Gigabit från Realtek, anslutning till rds gigabit 1gb router från dem ZTE att vinna 7 eller 8 kan hämta hastighet mer än 10MB / s istället på Win 10 går inte mer än 10MB / s, oavsett om den laddas ner till hård eller ssd. Kan du lösa på något sätt?!

 60. Alex sade han

  Men om jag inte har den uppdaterade druven finns det ett problem?

 61. ION DONICI sade han

  DEN gula triangeln visas med utropstecknet på wi-fi men nätet är ...

 62. Hallå! Jag har ett stort problem med WIFI. Den bärbara datorn "läser" inte det trådlösa kortet, precis som den trådlösa adaptern inte visas på nätverksadaptrarna. Fungerar den bärbara datorn som om den inte har trådlöst, har det hänt någon? Tack på förhand.

 63. Ovidiu sade han

  Jag är inte längre på brädet och fastnar i flygläge, flygplansläge är inaktiv. vad kan jag göra?

 64. stefan sade han

  god morgon när jag laddar ner något efter 10 minuter wifi faller från den bärbara datorn stänger jag det och jag har wifi igen i ytterligare 10 minuter ... och jag väntar fortfarande på ett förslag på [e-postskyddad] tack

 65. Liviu sade han

  Jag har en dator med spel moderkort aorus b360 3 Wi installera Win och när den når sidan för att hitta ett nätverk, finner ingenting och sätter mig för att skapa en Microsoft offline. Hur hittar jag mitt nätverk när jag loggar in på kontot för Microsoft Online sedan jag vinner aktiverat e-post.

 66. MIRCEA POPA sade han

  vem kan samideaosolutiede starta om nätet för den bärbara datorn med kabel går min facebook utan kabel inte nu lingsaaruter och inte skicka signal bara med delegeringskabel

 67. John sade han

  Howdy. Jag har Windows 10 och mitt internet, som är anslutet direkt med kabel, stängs av automatiskt när jag laddar ner något med hög hastighet och använder webbläsaren samtidigt. Samma sak händer när jag laddar ner två stora filer samtidigt. Tror du att det är ett problem med hastighetsbegränsning, finns det en inställning jag behöver ändra?

Tala Your Mind

*