Fel 0x80070422 Windows Update eller andra tjänster - TUTORIAL VIDEO

Fel 0x80070422
0x80070422-felupplösning på Windows Update eller andra tjänster - TUTORIAL VIDEO
Felet (0x80070422) visas om det har gjorts ändringar i vissa inställningar i Windows.

Vad är felet (0x80070422)?


I mitt fall uppstod detta fel på Windows Update, och ingen uppdatering kan göras till Windows.
Felet "0x80070422" kan också uppstå i samband med andra tjänster eller till och med när du installerar vissa Windows-uppdateringspaket.

Felupplösning 0x80070422.


Vi blir av med det här felet om vi startar den tjänst som stoppas. I mitt fall fungerar Windows Update inte längre, och när Windows Update-tjänsten startar har felet gått bort och Windows Update har börjat fungera.

Hur startar vi en stoppad tjänst på Windows?


Pe Desktop / click dreapta pe "Acest PC" / Gestionare / Servicii și Aplicații / Servicii / "serviciul" Windows Update / dublu click / in tab-ul "General" alegeți "Startup type" Automatic / Apply (se aplica) și OK

0x80070422-fel på Windows Update eller andra videoklippstjänster

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alexandru Enache sade han

  Felet "Uppdatering för Windows 10 version 1709 för x64-baserade system (kb4041994) - fel 0x80070643" har du en idé om hur man åtgärdar det? Jag nämnde att jag försökte mycket av metoderna på nätet och jag lyckades inte. Jag har bara delvis löst den här uppdateringen, men det är inte en långsiktig fix. Jag väntar på svaret från vem som har det här felet och om hon kunde lösa det på något sätt. tack

  • Prova rätt klick: C, egenskaper, dick rengöring, välj allt och rengör systemfilerna, häll dem igen när du markerar dem kontrollera och radera eller okej.
   Jag har fått det felet för att jag inte lade min dator uppdateras till slutet och jag stängde den med japanen.
   framgångar

 2. florin sade han

  Bra Cristi.
  Om du vill stoppa en uppdatering i Windows 10 använder jag "wushowhide" och du kan blockera vad du inte vill uppdatera.

 3. marcel sade han

  Tack så mycket för dessa handledning. När det gäller dagens artikel får jag följande fel:
  Oxc1900200 och Oxc1900201. Jag har också gjort en separat partition men det visas fortfarande! Kan någon hjälpa mig?
  Tack.

 4. dani sade han

  Jag får det felet när jag vill göra en startbar pinne med windows. på 2 olika klistermärken

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.