Fel 0x80070422 Windows Update eller andra tjänster - TUTORIAL VIDEO

Fel 0x80070422
Lös fel 0x80070422 i Windows Update eller andra tjänster - TUTORIAL VIDEO
Felet (0x80070422) visas om det har gjorts ändringar i vissa inställningar i Windows.

Vad är felet (0x80070422)?


I mitt fall uppstod detta fel på Windows Update, och ingen uppdatering kan göras till Windows.
Felet "0x80070422" kan också uppstå med andra tjänster eller till och med när du installerar vissa Windows-uppdateringspaket.

Felupplösning 0x80070422.


Vi blir av med det här felet om vi startar den tjänst som stoppas. I mitt fall fungerar Windows Update inte längre, och när Windows Update-tjänsten startar har felet gått bort och Windows Update har börjat fungera.

Hur startar vi en stoppad tjänst på Windows?


Pe Desktop / click dreapta pe "Acest PC" / Gestionare / Servicii și Aplicații / Servicii / "serviciul" Windows Update / dublu click / in tab-ul "General" alegeți "Startup type" Automatic / Apply (se aplica) și OK

Fel 0x80070422 i Windows Update eller andra tjänster - videohandledning

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alexandru Enache sade han

  Fel "Uppdatering för Windows 10 version 1709 för x64-baserade system (kb4041994) - fel 0x80070643 ″ Har du någon aning om hur man löser det? Jag nämner att jag försökte nästan alla metoder på nätet och jag lyckades inte. Jag löste bara delvis att dölja den här uppdateringen, men än en gång är det inte en långsiktig lösning. Jag väntar på svar från vem som har det här felet och om han lyckades lösa det på något sätt. Tack

  • Prova rätt klick: C, egenskaper, dick rengöring, välj allt och rengör systemfilerna, häll dem igen när du markerar dem kontrollera och radera eller okej.
   Jag har fått det felet för att jag inte lade min dator uppdateras till slutet och jag stängde den med japanen.
   framgångar

 2. florin sade han

  Bra Cristi.
  Om du vill stoppa en uppdatering i Windows 10 använder jag "wushowhide" och du kan blockera det du inte vill uppdatera.

 3. marcel sade han

  Tack så mycket för dessa handledning. När det gäller dagens artikel får jag följande fel:
  Oxc1900200 och Oxc1900201. Jag har också gjort en separat partition men det visas fortfarande! Kan någon hjälpa mig?
  Tack.

 4. dani sade han

  Jag får det felet när jag vill göra en startbar pinne med windows. på 2 olika klistermärken

Tala Your Mind

*