PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn

PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn

I morse fick jag ett felmeddelande när du startar datorn, förblev det i en boot loop, visa meddelanden belastning: Förbered automatisk reparation, Diagnos datorn eller försöka reparationer.
Natten innan flödet stoppas under några sekunder och datorn plötsligt stängs och förblir stängd efter att strömmen återhämtning, eftersom så jag ställa in bios, ska förbli stoppad om en effekt stannar oväntat.
När jag började jag hittade problemet och ville fixa det på något sätt. Tyvärr alla försöker, var det ingenting. Jag sökte på nätet och lösa de flesta av de råd skickade mig till installera om operativsystemet; En operation ganska tidskrävande nerver. Jag har flera program installerade, var och en med sina inställningar, jag vill inte förlora dem alla.
Missnöjd, började jag att prova på något sätt återhämtning, särskilt som det verkade ett problem enkelt lösas. Efter ett par timmar lyckades jag återställa raderade filer från skadade boot med en pinne som jag satte Windows 10.
Dessa problem kan uppstå när:
När startar plötsligt och oväntat PC
Det slutar att matas
När en uppdatering avbryts plötsligt,
När du ansluter till en dator hårddisk med ett annat operativsystem,
När vi satt felaktigt dubbla startkonfigurationer,
När vi Matrix RAID driver brister.
När olika hårdvara förändring
När vi har en dum BIOS-inställningar
I handledningen visade jag allt från hur de ser otäcka meddelanden, att starta upp med framgång. Dessutom omfattas vi några alternativ i återhämtningen menyn, för att se att problemet inte kan lösas med återställningsmenyn på skivan är absolut nödvändigt att använda en pinne eller DVD med Windows 10 som det kommer att åtgärda problemet .
För dem som inte vet att göra en skiva eller stick med Windows 10:
Varning:
Du kommer bara intresserad hur man gör USB-minnet med Windows 10
Windows Installation Tutorial 10 från A till Ö
I vissa fall är det sannolikt att vara större problem. Du kan ha fysisk hårddisk problem eller problem med SATA-styrenheten.
steg:
1. Gör pinne eller DVD med Windows 10
2. Känga från pinnen eller DVD
3. Välj: Datorservice (ingen installation).
4. I blå fönstret väljer du "Felsökning / Avancerade alternativ / Startreparation.
Video Tutorial - PC start fel, förbereda automatisk reparation, Diagnos datorn
Shaun har ägnat större delen av sitt yrkesliv åt funktionell träning (kroppsvikt) huruvida det har handlat om kampsport eller combatfitness i den brittiska armén. Han är ambassadör för Vibram fem fingrar och Battlebagrepresentant i Sverige. Shaun har omfattande kunskaper om rörelsemönster och posturala obalanser, dessa är bara några av de verktyg som han har förvärvat under årens lopp. Shauns träningsmetoder och tillvägagångsätt har testats och har gett resultat för hundratals människor i olika åldrar och med olika bakgrunder.

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

kommentarer

 1. Karolin Hon sade:

  Jag såg dig på den berömda World of Tanks. Hur många strider har vad smeknamn du, är du en del av en klan? Jag spelar det här spelet är intensivt brinner det och jag investerat en massa pengar i detta spel. Il Open Beta spelet när det var över 5 år att säga det, inte andra men kanske vi kunde göra en pluton. Tack och lycka till handledning.

 2. rares Hon sade:

  Mycket bra handledning. För nu har du ämnen för handledning om hur många fönster har detta problem, men det är ett ben otaliga fantastisk, du är upptagen och vill ha och inte :)))))) Använd Windows 10 med tillförsikt, sarkasm :)))) )

  • marius Hon sade:

   Win10 är ett operativsystem för power-användare eller personer med förmåga att anpassa sig, i varje fall för amatörer eller svag i hjärtat.

   • MIKI Hon sade:

    Allvarligt! se nästa, nästa, sedan avsluta! Microcost görs ptr pengar! Så och inget mer! Live öppen och fri!

   • rares Hon sade:

    Var har du uppfylla den "geni" :))))))))))))))))))? Resten vi gör, vi använder Android? eftersom du bara installera fönster och nästa nästa nästa ... .No'm mot Android. Du föredrar att titta på en film fixa sedan Windows® Iara 3 dagar sedan en film, läsa något :))))) Tro inte att du hatar Windows® men att säga att endast de länder använder när alla gör så bara att ios hört eller om de har råd, du förstår vad jag menar

 3. iris Hon sade:

  Går på en minidator med segern 10., Eller en tablett.?

 4. Calin Hon sade:

  Merus fönster problem. Som jag har sagt och jag upprepar byta till Linux Du har inte redan facuto. Och låt oss vinna endast när en dual boot Musa idé. linux intampani inte så många problem som vinner. Vissa kommer att säga ja nej mer går bra eller inte vet vad spelprogram. används endast vinna då. även ångan är över 300 spel för Linux. plus inte till VB-emulering etc.

 5. nicolae Hon sade:

  Tack för. handledning. Du behöver inte förlora några data?

 6. Katalin Hon sade:

  ? Broder, varför inte får du den tanken för en månad sedan ... du sparat mig en dags arbete: installerat Windows + förare + mjukvara + spel (för att ladda ner på ursprungs game over 60 giga betyder timmar, om du abonnemang gigabit) ... ändå ptr förvisso en .multumesc hända mig igen, och tack vare er ... jag scos.o bra kväll.

 7. marius Tut Hon sade:

  Hej. Jag ska försöka vara kortfattad, men jag tror inte att lyckas, eftersom du måste detaljer.
  Jag dualboot på en SSD: Windows och Windows 8.1 10. Mergin detta alternativ i flera år, med början augusti förra året att göra uppdateringar från Windows till Windows 7 10.
  Under flera dagar inte längre starteaza normal ingen av OS, gör exakt det handledning: Förbered automatisk reparation, Diagnos datorn, då inte börja bära - kanske - omstart, och efter att ha valt någon OS visar logotypen med blå fönster och sedan ... .ecran svart.
  Om jag har tålamod, lämnar honom så det var möjligt flera gånger för att ta plats efter 5-1-15 minuter.
  Jag nämna att under detta system verkar fungera i bakgrunden som HDD LED blinkar, eller om du sätter i en CD eller pinne
  Det slog mig inte vara bunden till grafikdrivrutinen, så de två laster framgångsrika, jag installerade en annan förare (sista) på både OS, men fenomenet kvarstår.
  Lösa min (absolut irriterande och som inte kommer att acceptera på obestämd tid) är - bara ett ögonblick - File Restore Acronis Reseved med en tidigare gjord backup med det.
  Min fråga, om du vet mer än fenomen, vad som händer med det här File Reserverat för 100MB?! Ändrar eller vad? Systemet, efter denna reserverade File Restore belastning ... men bara tills den första omstarten. Inte knappast starta från andra operativsystem går, tills samma återställning.
  Vad att göra? Jag försökte en gång, ungefär en månad sedan (i samma mål) totalt Återställ varje OS separat från tidigare säkerhetskopior, men inte löst. Vid ett tillfälle kunde han gå normalt, men bara tills för några dagar sedan. Så?

  • rares Hon sade:

   Varför dual boot Windows och Windows? "So?!"

   • marius Tut Hon sade:

    Enkel.
    Om du vill använda PC-FECIORU mig och mina 14 år.
    Jag gör videobearbetning och jag vill behålla mitt system så ren (speciellt partition med OS Win 8.1) och han vill klämma på 10 Win (100% spel).
    Logik?

    • rares Hon sade:

     Ja, i det här fallet ja, jag har inget emot galen komplicerat men om du har bara 2 fönster på många platser har problem ... plus det är nästan ett ben låda eller en hård varandra även om denna kostnad

 8. Ionut Hon sade:

  Jag hade samma problem för några dagar sedan, löste vi helt enkelt. Jag avstängd PC 5 minuter efter jag tände det fungerade perfekt.

 9. Daniel Hon sade:

  välkommen
  Fråga: Du gav en check disk?
  om du gav skriftligen handledning jag är ledsen att jag missade
  en bra dag

  • adrian Gudus Hon sade:

   Du kan inte be om ursäkt för saker du kan göra med flit. Ditt problem är att du har vidtagit och som en logisk följd, förlorar du när du sa exakt vad du frågar.
   Med avsikt att göra en handling vars konsekvens härleds genom enkel logik och sedan be om ursäkt, kallas hyckleri
   Jag tar mindre tid att följa handledning svansfästet än att skriva en kommentar

 10. Calin Hon sade:

  en handledning vänligen upplysta tangentbord och det är om skillnaden i mekaniska tangentbord är en ljus och en nonmecanica

 11. Daniel Radu Hon sade:

  Cristi, du spelar Minecraft? Om du spelar många FPS du har?

 12. zame77 Hon sade:

  Hej! Och bra användbar handledning. Det kan göra en handledning om hur man växlar tillbaka till Windows efter 7 30 dagar?

 13. cris Hon sade:

  Hej Cristi, skickade jag ett e-postmeddelande, väntar på ditt svar.

 14. Leo Hon sade:

  Mycket util.Felicitari!

 15. cris Hon sade:

  Jag tackar er för svar Cristi men från vad jag hört efter dagen för juni 29 inte längre kan uppgradera gratis Windows 10.Este sant eller jag har fel?

 16. adrian Hon sade:

  Hej Jag leptop ACER (ett år 2015) Jag bröt hdd, jag gick till tjänsten och sade att HDD inte kan repareras och köpte en annan hårddisk (inte ny, har 3 år, är hdd bra utan ett fel) .I i mullion hdd och jag gav leptop börja, startar att installera Windwos plats och varje gång jag skrev <<< ingen startbar enhet visas tryck på valfri tangent <<<. jag har en leptop av 2012 ( har Windwos installerat på ett smidigt sätt) och jag bytte HDD platser, så HHD inte windows jag installerade i leptop av 2012 och första gången jag gav i början jag kunde installera Windows utan problem. (både HDD fungerar på leptop av 2012) .Jag installerad flera gånger på både hdd leptop ACER din2015 och varje gång jag skrev <<< ingen startbar enhet visas tryck på valfri tangent <<<. Du kan göra en tutorial om detta problem, ge mig ett svar

  • rares Hon sade:

   Det finns "ett problem", anger erkänna eller se BIOS uppsättning att känna igen en omstart bios något förmodligen inte starta från DVD / pinne och hårddisken är tom och han kängor ... det är den första läraren på platsen förklaringar bios

 17. Daniel Radu Hon sade:

  "Fitze Windows 10"

 18. Julian Hon sade:

  Hej. Jag har ett fel som förefaller mig efter att jag installerat om Windows på en bärbar dator från Toshiba.

  "Hårdvaran configurationfieldis tom.
  Kontrollera datum och skriva korrekt SMBIOS värde "

  Min väns laptop som hennes att increcat gav formatera och återställa fönstren.
  Jag installerade vinna och jag 10 ovan inträffar ... Om du trycker på någon knapp går fönstren, om inte, är det fortfarande svart bakgrund och massage ...

  Vänligen da.mi råd om hur man bli av med det, eller åtminstone vägleda mig till en webbplats, programvara lösa problemet ...
  Det är svårt irriterande situation ... Tack på förhand

 19. Mihaela Hon sade:

  Var är handledningen disk 10 fönster?

 20. radu Hon sade:

  Cristi Hej!
  För några dagar sedan hade jag samma problem på mitt fall fungerade inte laptop.In reparationsmetod med käpp startbar (Windows 10 Pro), även i DOS metod Bootrec.exe, kommando sfc / scannow gjort scanning, ptr hitta skadade filer, men berättade att han inte kunde repare.DiskPart berättade att hårddisken är okej, jag trodde först att det var ett problem som jag löste HDD.Cum: jag använde ett USB-minne startbar USB Tehnicians med Macrium Reflektera; den bärbara datorn jag har samma programvara installerad på att spåra och som hade gjort den senaste månaden en fullständig säkerhetskopia av den enhet som är systemet (inklusive partitioner liten dold) jag startat upp från pinnen, valde jag återställa från bilden och färdig i 16 min.Dupa starta Windows har startat normalt och utan probleme.Ca eftersom jag antar att det är dags för en uppdatering installerad defekt eller ofullständig prov uppdatering av Microsoft, eller variant 2: jag antar att vi bröt någon aktivitet datainsamling av Microsoft spåra min ptr problem föreföll mig efter att jag gav starta om tvingade ptr min hårddisk visas i Aktivitetshanteraren som används 100%.
  Det är den metod som fungerade ptr mig perfect.Totul fungerar perfekt nu, vi har inte förlorat installerade program, inställningar, etc.

 21. iodorin Hon sade:

  Hur kan jag installera Microsoft kant tack installera om Windows utan

 22. alexandra Hon sade:

  Jag har ett problem med din dator, om någon kan hjälpa. När den stannar SMBIOS start och det kommer inte längre kostnad.

 23. George Ionita Hon sade:

  Mig allt jag inte gå, gör precis som du gör, men efter att ha gett mig som inte kunde vara reparat.Ce att göra? Jag har sett filmer och jag provat andra alternativ men ändå inte mers.Va Svara så fort och evicient.Multumesc jag väntat.

 24. elios Hon sade:

  Cristian hej, hur kan jag lösa detta problem https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

 25. Alberto aby Hon sade:

  Hej Kristus. Jag har ett problem som jag försökte sami återställa Windows och 10 tusen ljus pc kraschade, och när inte arbetsbelysning och allt är blå och namnet är ingenting som jag visas innan du vet profil och du kan hjälpa mig?

 26. sorin Tanasa Hon sade:

  Jag är Sorin, hjälp mig snälla, i samband med en mobil e-boda, jag skriver på skärmen: "tyvärr systemverktyg stoppas", måste man säga att i det förflutna jag installera det själv olika applikationer och någon fortfarande han sade till min rot-ez telefon, inte säga hur, bara berättade att rootarea har två program som jag nu har installerat på din telefon, så att du inte får göra rot. Jag visste inte att göra att jag bara nedladdade program, en superuser och Frama ... jag vet inte hur. Ok. Om du kan hjälpa mig. Telefonen är en dual sim E-boda V200 utbrott, quad core. Tack.

 27. George Hon sade:

  W10.Am vidare 7 hat och nu inte kan gå ordentligt någon joc.w10 tenderar att förvirra greu.Cred grafikdrivrutinerna som går tillbaka till 7.Am förstod att w8.1 skulle vara det bästa operativsystemet till men jag har en stund så ... kanske vi Cristi förklarar varför w10 "störande" grafikdrivrutiner som denna och om Microsoft göra något åt ​​det.

  • adrian Gudus Hon sade:

   Det är ett relativt nytt operativsystem. Låt oss ge honom ett par månader efter att vi kan prata.

 28. ADRIAN Hon sade:

  Hur blir jag av detta fel Felkod 0xc0000225

utsiktsplats

*

arabiskabulgariskaFörenklad kinesiska)Kinesiska (traditionell)kroatiskatjeckdanskaholländskaSwedishestniskafinskafranskatyskgrekiskhebreiskahindiungerskaindonesiskaitalienskajapanskkoreanskalettiskalithuanianMalayNorskapolskaportugisiskarumänskaryskaserbianslovakslovenskaspansksvenskathaiturkiskaukrainskavietnamese