Samson C01U presentation, mikrofon i studiokvalitet USB - video tutorial

Hej vänner, idag kommer jag att presentera en professionell mikrofon, Samson C01U det är en kvalitet kondensatormikrofon som ansluts till datorn via USB, kommer den att ersätta min nuvarande mikrofon som har mindre och ger sin ande.
När jag öppnade lådan och tog fram mikrofonen kunde jag inte tro hur hårt det är, jag hade läst om det men jag trodde inte att det var så svårt, jag tror att den väger nästan ett kilogram. Den är gjord helt av metall och ser extremt solid ut, även botten, där USB-kabeln är ansluten, är också tillverkad av metall. I en värld överväldigad av plast är det trevligt att se ett föremål tillverkat av metall, som om det har en retro luft, eftersom de gamla säger "saker görs inte som tidigare".
Ljudet är helt enkelt fantastiskt, kommer du att se detta i handledningen. Taken mikrofon röst omvandlas till en digital signal bevaras men också låta som en naturligt varm och är nära dig, precis som radion. Ingen annan mikrofon som jag inte kan spela jag hörde något.
Denna mikrofon är perfekt för dem som vill spela in röst, radio, voice-over, podcast och video tutorials naturligtvis.
Samson C01U är en kondensatormikrofon som är uppbyggd kring den berömda C01 (kondensatormikrofon XLR), har en stor öppning av 19mm kvalitet och en ADC (analog-digitalomvandlare). C01U polaritet är fast typ hyper CardioidDet gör att sången till en hög kvalitet ingen omgivande ljud. Resoler-bitars ljud 16, 44.1 / 48kHz.
Mikrofonen är inte rekommenderas för dem som ibland använda en mikrofon, dessa mikrofoner att eftersom priset kan tyckas tillräckligt hög för tillfällig användning.
Tyvärr kringutrustning marknaden är ganska stor lucka mellan låga slutet mikrofoner och kvalitet, kan priset hoppa från 100 lei för billiga mikrofoner direkt till 300 lei för kondensor.
Jag rekommenderar denna mikrofon till dem som vill skriva, tolka, att blanda, att utfärda online-radio etc. Det är en mycket bra investering till ett anständigt pris.

varning

Ljudet var inte ändrats på något sätt, vanligtvis tutorials rena bakgrundsljud och justerar volymen, men i denna tutorial jag gick till ingenting, är ljudet ursprungliga, som han var registrerad, precis som du höra exakt vad kan dessa mikrofoner.
Den första delen filmades med Nikon DSLR D5100 och ljud med en mygga.
Den andra delen är skärmdumpar, Camtasia är Camtasia ljud som spelats in mikrofon gammal A4Tech PKS-635K.
Den sista delen är skärmdump med Camtasia är Camtasia ljud intregistrat i mikrofonen igen, Samson C01U.
Båda mikrofonerna var på samma avstånd från högtalaren och Lavalier om DSLR monterades på kragen, som fästen normalt.
Volymen på både mikrofoner fånga skrivbordet var inställd på 100, förutom mikrofonen A4Tech mottog en ökning 10%, därför att de inte har tillräckligt hög känslighet.

Väntar på era åsikter i kommentarfältet.

Stor diafragma kondensatormikrofon Samson C01U (Rabattkupong 88NX2AZW )

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. hej,
  Ja, ja det låter mycket bra.
  Ms videotutorial.ro!
  Min källa DET !!!

 2. Costelina sade han

  det stämmer med den här mikrofonen det låter trevligare (men också priset ...)
  Cristi och Adrian varför inte göra tutorials på Ubuntu?
  Jag vill veta hur man använder Ubuntu som Windows; om du kan och spel som skulle vara problem
  att vi inte har ubuntu speciellt spel som Wolfenstein shooter det är därför.
  Ni har visat många gånger hur man konfigurerar Windows i minsta detalj (systemunderhåll, prestanda) Jag vill lära sig och jag gillar ubuntu på fönster Tack killar

 3. Raluca-Adreea sade han

  Grattis handledning! Machetes ett fantastiskt jobb.

  Och jag skulle ha ett problem.
  Jag skulle vilja köpa mig en bärbar dator, men jag är inte bra.
  Jag vill skicka dina 2-3 rekommendationer.
  Som budet vara företrädesvis tills 2.000 lei.
  Tack!

 4. Cristi kunde höras ganska väl och på webbkameran, precis som du ger den till Camtasia 48000Hz och Daia Sasha daia du säger att ljud inte vet vad noises du där på Realtek i ljudkortet brusreducering och Acoustic Echo och Daia annan hade kontrollerat höra alla ljud över din röst. Jag rekommenderar att du gör vad jag sa och ge honom Camtasia ersätta 48000hz ge 44000Hz och göra en test något 44000 med 320KBPS och lägga det i kommentarerna med Screenr eller som de kallar det på platsen Ala desktop inspelning. Detta prov att se och göra, jag är väldigt nyfiken !!!

  • ASUS:
   Cristi kunde höras ganska väl och på webbkameran, precis som du ger den till Camtasia 48000Hz och Daia Sasha daia du säger att ljud inte vet vad noises du där på Realtek i ljudkortet brusreducering och Acoustic Echo och Daia annan hade kontrollerat höra alla ljud över din röst. Jag rekommenderar att du gör vad jag sa och ge honom Camtasia ersätta 48000hz ge 44000Hz och göra en test något 44000 med 320KBPS och lägga det i kommentarerna med Screenr eller som de kallar det på platsen Ala desktop inspelning. Detta prov att se och göra, jag är väldigt nyfiken !!!

   I nästan 5 år Camtasia video och ljud omkodning, där signalkvaliteten du inte kan få dem att göra vad du vill. Hittills har jag kan säga att jag gjorde det men nu undrar mikrofonen inte fungerar.
   Kvaliteten kan du få med kvalitetsverktyg.

 5. Raluca-Adreea:
  Grattis handledning! Machetes ett fantastiskt jobb.

  Och jag skulle ha ett problem.
  Jag skulle vilja köpa mig en bärbar dator, men jag är inte bra.
  Jag vill skicka dina 2-3 rekommendationer.
  Som budet vara företrädesvis tills 2.000 lei.
  Tack!

  Vi har en guide till att köpa en bärbar dator, även köpa en netbook, och du letar efter på webbplatsen.

 6. Raluca-Adreea sade han

  Cristi-admin: Ui netbook, och du letar efter på webbplatsen.

  Jag såg handledningen. Tyvärr EMAG inte längre i lager.

 7. Cristi-adminJag har nästan 5 år Camtasia video och ljud omkodning, där signalkvaliteten du inte kan få dem att göra vad du vill. Hittills har jag kan säga att jag gjorde det men nu undrar mikrofonen inte fungerar.
  Kvaliteten kan du få med kvalitetsverktyg.

  Ja, jag har också en Logitech C270 webbkamera och du kan höra rakblad på 44000Hz, ingen bas hörs som du sa ... Jag vet inte, kanske kamerans mikrofon är dålig. Men jag vet inte, jag skulle prova den här versionen på 44000Hz eftersom jag har två mikrofoner från Logitech-webbkameran och en äldre mikrofon från ljudkassetterna med 5-stifts rund jack-uttag genom en adapter ansluten till datorn på 3.5 mm-uttaget och du kan inte höra något med det heller, jag vet inte vad det kan vara. För att bemästra det hälsosamt skulle jag gå till Sennheiser Hi-FI-kvalitetsverktyget mycket bättre än vad du har

 8. Raluca-Adreea: Jag såg handledningen. Tyvärr EMAG inte längre i lager.

  Om du har tålamod om 2 dagar jag kommer att publicera en guide med de mest kostnadseffektiva bärbara datorer.
  Men i5 processor XXXX letar efter något, skulle jag gå ut med detta:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, svart

 9. lucyana sade han

  Vacker mikrofon är verkligen värt investeringen ... Att bemästra det friskt.

 10. Cristi-adminOm du har tålamod om 2 dagar jag kommer att publicera en guide med de mest kostnadseffektiva bärbara datorer.
  Men i5 processor XXXX letar efter något, skulle jag gå ut med detta:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, svart

  Att jag har en vän jag kan säga att det är det mest kostnadseffektiva laptop har HDD Hitachi 500GB har, men inte gå långt med honom, för att fly efter att ha ätit och pa HDD hade gjort Badura, och tog en helt ny WD Caviar Black 500GB 16MB / buffert. En mycket bra bärbar dator.

 11. corleone sade han

  Jag vill veta vilken storlek och vad har den här guiden upplösning. Väl lastmaskiner last, last 4 sekunder för att vara där någon en halv minut och till slut inte längre avbrott. Jag vill bara både storlek och upplösning av denna video tutorial. Tack för svaret.

 12. florin sade han

  Utmärkt ljud till skillnad integrerad mikrofon som används innan!

 13. corleone:
  Jag vill veta vilken storlek och vad har den här guiden upplösning. Väl lastmaskiner last, last 4 sekunder för att vara där någon en halv minut och till slut inte längre avbrott. Jag vill bara både storlek och upplösning av denna video tutorial. Tack för svaret.

  Upplösning med 1280 720

 14. corleone:
  Jag vill veta vilken storlek och vad har den här guiden upplösning. Väl lastmaskiner last, last 4 sekunder för att vara där någon en halv minut och till slut inte längre avbrott. Jag vill bara både storlek och upplösning av denna video tutorial. Tack för svaret.

  Jag förstår inte vad du kunde hjälpa men be:
  Upplösning 1280 × 720
  storlek 300MB
  Aaa, jag glömde, den första videon (gjord med dslr), filmades 1080 och jag gjorde nedskalning i Camtasia. Nu har han också 1280 × 720, som hans bröder 🙂
  Om du menar hur kör tutorials, ska du veta att vi använder en speciell streaming server, så laddar så bra och kan ske i en bråkdels sekund.
  Progressiv nedladdning kan inte röra sig så bra, om vi sätter denna kvalitet på progressiv nedladdning hade enda klagomål. Egentligen hade sett progressiv nedladdning och klagade hela dagen, plus falla plats flera gånger om dagen. Nu är vi drifttid toppen.
  Om du går hårt, inte från oss, är det från netul nya jättegryta nätet för att mata 500 domän, dubbel gigabit.
  Jag visade en handledning hur lite band konsumera en handledning från oss, till skillnad från andra videosajter som drunknade hela bandet.
  Streaming är magi, trolldom är ren, det vodooooo.

 15. Jag är glad att du gillar ljudet, nu är jag mer "radio".

 16. Andrew sade han

  Jag hälsar användbar handledning. Att mikrofonen har en mycket god ljudkvalitet. Jag köpte mig två dagar sedan från en stationär mikrofon A4 TECH gav jag honom 50 lei och ljudkvaliteten är mycket bra. Jag har ingen bakgrundsbrus, vilket innebär att störande prasslande ljud hörs tydligare än vad vi hade innan jalopy mikrofon. TECH även de från A4 gör personliga kvalitetsmikrofoner till ett pris helt ok i förhållande till kvaliteten. Jag är mycket nöjd med denna mikrofon är bra för vad de gör med det, som talar om Skype och Google Talk. Det finns också mikrofoner lämpliga priser, jag leta efter nästan ett år och en mikrofon bästa kvalitet och pris.

 17. andrey vlad sade han

  Kanske säger Treu att säga detta, men återigen, är du den coolaste, den bästa platsen för handledning i världen i min mening !! Jag skulle vilja berätta vänligen var kan jag köpa en sådan en USB-mikrofon är i Targu Mures, men jag minns inte att se på någon butik hittills. . . och om bärbara datorer om möjligt, ber jag er att rekommendera mig något tills 1500 tusen lei eftersom skrivbordet inte hantera mig och något jag inte har råd med dyra 1500 nu. . . Tack!

 18. Stefan sade han

  Hej Cristi skulle vilja veta om du har några problem c redigera eller hausse tutorials eftersom ungefär en månad eller 2 nästan alla tutorials din du ge dem i helskärm jag försvarar olika artefakter och ränder (detta bara händer dig på sajten) Jag vill vet om det är jag eller VRO grafikkort problem eller om Internet från dig.
  Jag hoppas att jag inte störa någon med frågan.
  Bunden handledning är mycket bra förvärv och jag tror att jag ska få en för mig själv att jag behöver ljudkvaliteten registrerats.

 19. sorin Chiran sade han

  En mikrofon som är värt alla pengar :) jobbet låter bra;)

 20. Florin78 sade han

  Jag skulle vara nyfiken om högtalarna låter så snart du talar, är det inte mindre i några bråkdelar av en sekund än din röst. Om jag vill mai vb folasesc genom en headsetmikrofon för mjuk, det är naturligtvis dåligt och hörs vb sedan än jag som eko ​​förmodligen där min anslutning sker genom en programvara. Därför skulle jag vilja veta om detta mikrofonen hörs genom högtalarna från datorn till din röst när man pratar exakt? tack

 21. Stefan:
  Hej Cristi skulle vilja veta om du har några problem c redigera eller hausse tutorials eftersom ungefär en månad eller 2 nästan alla tutorials din du ge dem i helskärm jag försvarar olika artefakter och ränder (detta bara händer dig på sajten) Jag vill vet om det är jag eller VRO grafikkort problem eller om Internet från dig.
  Jag hoppas att jag inte störa någon med frågan.
  Bunden handledning är mycket bra förvärv och jag tror att jag ska få en för mig själv att jag behöver ljudkvaliteten registrerats.

  Du har förmodligen problem med avkodning innehåll, vi regelbundet försöka höja kvaliteten på din hårdvara och förmodligen inte hålla jämna steg.
  Fortfarande försöker göra en uppdatering av Flash eller använda Internet Explorer och se om du gör.
  Det vore bättre att tala om för oss och vilken maskinvara du har.

 22. Florin78:
  Jag skulle vara nyfiken om högtalarna låter så snart du talar, är det inte sedan mindre catevafractiuni andra än din röst. Om jag vill mai vb folasesc mikrofon från castiprintrun mjuk kurs som är dåligt och hörs vb sedan än jag som eko ​​förmodligen där min anslutning sker genom en programvara. Därför skulle jag vilja veta om detta mikrofonen hörs genom högtalarna från datorn till din röst när man pratar exakt? tack

  Övervakning av programmet är nästan omöjligt, kan du bara använda den här inställningen för att kontrollera volymen, men inte kan övervaka alla poster, särskilt om du pratar, desto värre den försening som förvirra dig.
  De är något dyrare mikrofoner som hörlursutgång, är att hårdvaruövervakning i realtid utan dröjsmål.
  ⦆ Hörlursutgång modeller.
  Samson G Track
  blå Yeti

 23. Florin78 sade han

  Tack ptr Cristi respons. Jag använde hörlurarna litet program som kan Vb SAM Broadcaster och när du spelar musik som DJ som och säga att det låter som ett eko fördröjd mig. Nu har jag inte har installerat den. Jag vet inte hur du ansluter direkt till hörlursuttaget lite rosa 3.5. Det är bäst att göra som du sa Cristi, att köpa en liten direktanslutning men jag behövde inte alltför använda nu. Tack igen för ditt svar

 24. Stefan sade han

  Cristi-admin: Kanske du har problem med avkodning innehåll, vi regelbundet försöka höja kvaliteten på din hårdvara och förmodligen inte hålla jämna steg.
  Fortfarande försöker göra en uppdatering av Flash eller använda Internet Explorer och se om du gör.
  Det vore bättre att tala om för oss och vilken maskinvara du har.

  Intel Core i7 2600
  Kingston RAM minne 8gb ddr3
  Seagate Barracuda SATA HDD varvtal 3 7200 2tb
  Asus GeForce grafikkort 210 64 bit 1gb (jag snart kommer att förändras med en GeForce GTX gigabte 670)

 25. Stefan sade han

  Jag såg moderkort
  Asus p8z68-v lx

 26. Stefan:
  Jag såg moderkort
  Asus p8z68-v lx

  Försök att inaktivera maskinvaruacceleration i Flash.
  Jag tror att du har problem med drivrutiner eller operativsystem. Maskinvaran bör korrekt avkoda strömmen.
  Jag har inte hört någon som har sådana problem på plats. I allmänhet inte gå eftersom äldre dator eller Net svaga, annars inte har problem.
  Strömmen är densamma för alla.

 27. KEOPSS sade han

  Mycket högt ljud superb Cristi känns skillnaden mycket !! Öka till så många tutorials med denna mikrofon super !!!

 28. asus sade han

  Cristi Jag glömde att fråga där du köpte denna mikrofon?

 29. augustin sade han

  Du lovade att göra en tutorial var Romtelecom nätverk, var handledning görs endast för RDS.

 30. augustin sade han

  Du lovade att göra en handledning om hur man startar en dator på distans via Internet med WOL eller Wake on LAN magiska paket om Romtelecom nätverk, var handledning görs endast för RDS.

 31. andrey vlad sade han

  Cristi, säg som butiken kan jag ta ett sådant usb mikrofon, eller bara på internet kan jag beställa?

 32. AdrianGudus sade han

  asus:
  Cristi Jag glömde att fråga där du köpte denna mikrofon?

  Anstränga sig för att läsa texten ovan handledning och ta reda på! Du har ett presentkort

 33. Stefan sade han

  Vänligen kan du göra en tutorial på kylvatten, nämligen om Abalos färdiga lösningar på marknaden, såsom corsair h100 men även om den anpassade (jag är intresserad främst processor).

 34. augustin:
  Du lovade att göra en handledning om hur man startar en dator på distans via Internet med WOL eller Wake on LAN romtelecom magiska packetsin fall var handledningen görs endast för RDS.

  Tyvärr i mitt område Romtelecom kablar stals och inte längre har någon 6 månader netto från dem. När de sätter kablarna på plats för att göra fler tutorials om Romtelecom anslutning.
  Som händer oss i Rumänien, stjäla kablar, brunnslock, metallstängsel och andra mirakel. Inte tänka på de problem som du kan stöta på andra tur att jag hade just då 2 + netto separat abonnemang från Orange mobil annan var i trädet / träd i sin bas. Även efter 6 månader har inte lagt kabeln på plats.

 35. Stefan:
  Vänligen kan du göra en tutorial på kylvatten, nämligen om Abalos färdiga lösningar på marknaden, såsom corsair h100 men även om den anpassade (jag är intresserad främst processor).

  När vi fick tag i en flytande kylsystem på henne för att göra en presentation. Lyckligtvis dagens processorer inte längre behöver kylning så aggressiv om du inte är en die-hard överklockning-er.
  Tillverkningsprocesser minskat processorkretsar och det inte förbrukar så mycket, även om de förbrukar, använda energi mer effektivt. Rest energi (värme) är mycket effektiv och kan avledas i tid med en bra luftkylare.

 36. Cozmin sade han

  hej.
  försöker ladda ner en film på en webbplats ofta tvivelaktig, felaktigt installerad i datorn ett webbläsartillägg som kallas "överhängande"; när jag försöker öppna Google Chrome i stället för Google Chrome öppnas, öppnar "search.iminent". problemet är nu som helt enkelt inte kan ta bort det från datorn skit!
  lösningar?
  Tack.

 37. Costelina sade han

  Cozmin:
  hej.
  försöker ladda ner en film på en webbplats ofta tvivelaktig, felaktigt installerad i datorn ett webbläsartillägg som kallas "överhängande"; när jag försöker öppna Google Chrome i stället för Google Chrome öppnas, öppnar "search.iminent". problemet är nu som helt enkelt inte kan ta bort det från datorn skit!
  lösningar?
  Tack.

  Mitt råd till dig skrivet i körning msconfig och se vad startar start inaktiverar där och se allt tvivelaktiga efteråt

 38. corleone sade han

  Cozmin:
  hej.
  försöker ladda ner en film på en webbplats ofta tvivelaktig, felaktigt installerad i datorn ett webbläsartillägg som kallas "överhängande"; när jag försöker öppna Google Chrome i stället för Google Chrome öppnas, öppnar "search.iminent". problemet är nu som helt enkelt inte kan ta bort det från datorn skit!
  lösningar?
  Tack.

  När du öppnar Google Chrome trycker du på knappen längst upp till höger, går till inställningar, tillägg och avmarkerar rutan med aktiverad och lite till höger har du möjlighet att ta bort den från Google Chrome. Det skulle finnas ett annat alternativ, klicka på Start, på Kontrollpanelen, på Avinstallera programmet och därifrån leta efter "Imminent Toolbar" eller bara "Imminent". Jag hoppas att jag hjälpte dig.

 39. Cozmin sade han

  Jag ska försöka, tack så mycket.

 40. Cristi Hej! Mycket bra tutorial, hur tycker du om Samson Q1U? Jag vill använda den för en online-radiostation och några skivor. Tack!

 41. denix sade han

  Jag har en webbkamera A4Tech PKS-635K identisk med den som används av dig förrän nu toturial, broadcast mikrofon. Jag såg handledningen och såg att rösten hörs mycket öppen, med flera höga frekvenser. Hur kan jag justera själv på webcam mikrofon A4Tech PKS-635 att ha mer hög?

 42. florin sade han

  C01U mellan Samson och C1U Behringer, som är bättre?

 43. Hej, Vänligen mycket om du kan hjälpa mig! Hur kan jag få tag i mikrofonen? Jag är från Moldavien, men vi har inte mikrofonerna så om du kan hjälpa mig Cristi! Tack!

 44. Salut.Am en mikrofon Behringer C-1U ge bine.Il inte höra när den är ansluten till datorn och försöker spela in ett hörbart surr i bakgrunden ganska tare.Acelasi surrande ljud från mikrofonen och det skulle vara problemet web.Stii ? Kan ni hjälpa mig?

  • Det kan vara källan, prova på en annan dator.

  • Costelina sade han

   och mig (jag leptop) när den är införd jak webbplats från högtalarna hör ett surrande arbete olidlig när hårddisk
   och jag hört talas om detta problem och andra användare här Videotutorial
   Realtek ljudkort och jag antar att det är föraren som är Windows Vista, installera det på
   windows 8 —–har ljud men jag har inte den mixern separat

 45. Jag har ett problem med denna mikrofon, kan du höra bakgrundsljud något som en prasslande och förstår inte varför, är det mycket svårt, men det är irriterande, särskilt om du inte talar något, ser jag att du inte hör deleoc .Sunetul är Realtek ALC887.

 46. där du köpte?

 47. Viorel sade han

  Bra ziua.Va säga om du sätter en USB-adapter jack till 3.5 dezavantaj.Cam jag skulle ha några problem med ljudkortet stöder interna och den externa USB inte bara Jack och jag skulle vilja sal ansluta där.
  Vänligen om du kan en raspuns.Multumesc

 48. bacila sade han

  Salve! 2 dagar nu och jag har mikrofonen Samson CO1U Pro. Ja det är lite för känslig, alltför känslig även så för allmänt bruk. Jag förstår att signalen är digital och USB-driven mikrofon och tänkte att om jag kunde göra en adapter, dubbla USB och jack? Tanken är att använda 3.5 jack och jack!
  Om du har idéer, säg. BAFTA tutorials Cristian, gör en enastående arbete!

 49. Leo sade han

  Jag kan se på Android

 50. Andreialin sade han

  Salut! Jag har en mikrofon 6.3 och jag tog adapter från 6.3 3.5 laptop och helt enkelt inte läst det, men jag läste den som en högtalartelefon. Jag försökte ansluta till en station direkt av jack 6.3 men den bärbara datorn fungerar inte och ingen dator. Varför?

  • adrian Gudus sade han

   Det kan du inte för, troligen har du en enda kombinationsjack (TRRS) på din bärbara dator. I det här fallet måste du använda ett splitteruttag. Skriv upp i sökrutan högst upp till höger "Hur man ansluter en extern mikrofon till din telefon eller surfplatta" tryck på Enter-tangenten så hittar du en handledning som förklarar vad jag sa ovan

 51. Alexandru sade han

  Det ljudet med pucklar, det måste vara från ljuddrivrutinen, jag märkte hela tiden att ljuddrivarna har några dynamiska ljudkompressorer ... (dessa mikrofoner är anslutna via jack till ljudkortet)

  Och från utjämnaren om du ger basen större är tendensen att skära dig från den höga nivån för att markera din bas. Inte särskilt trevlig sak / när du inte har en bas, låter dina höjdpunkter bra, när din bas kommer, är dina toppar långsamma. Den irriterande skiten

Returlänkar

 1. […] C01U, en mikrofon som jag använder varje gång jag gör en skärmdumpshandbok. Samson C01U presentationshandledning, en mycket billigare mikrofon. Någon tid efter att jag gjorde självstudien där jag presenterade Samson-mikrofonen presenterade jag en [...]

 2. […] Om du behöver en mikrofon för skrivbord, spel, skype, messenger etc. rekommenderar jag starkt Samson C01U-mikrofonen. Låt mig veta i kommentarfältet som du tror att du kan höra mer

 3. […] Presentation av Samson C01U, USB-mikrofon i studiokvalitet [...]

Tala Your Mind

*