Jämfört mikrofoner Sony ECM-V1BMP vs DPA 4060

Hej vänner, i dag testar vi mest uppskattade miniatyrmikrofon är producerad av DPA i Danmark och modellen är DPA d: screet 4060.
Kanske nu du inte har hört talas om företaget DPA, som beror på att de inte gör produkter som är inriktade på allmänheten, företaget DPA producera mer för professionell ljud och mikrofoner som de gör är exceptionella.
DPA-företaget grundades 1992, då två ingenjörer från Brüel & Kjær bestämde att de kunde göra något annat än utrustning för ljudtestning och teknik. På kort tid lyckades de få många priser för innovationer och kvalitet.
Hur vi kom till denna mikrofon?
3 månader sedan köpte jag en Sony UWP trådlös lavalier D11. Produkten är utmärkt övergripande, men jag kände mig som mikrofonen kan vara mer. Så jag bestämde mig för att forska på marknaden och slutligen jag stannade vid halsbandet mikrofon DPA d: screet 4060, men lite information om honom plöjning. Bristen på information om DPA 4060 drivit mig att göra denna tutorial och ta in Rumänien och lite information om dessa saker.
4060 DPA är en mycket känslig mikrofon med en utmärkt dynamiskt omfång och nativt bakgrundsbrus extremt liten. Dessutom 4060 är mycket liten och kan gömmas någonstans även i sikte. På teatrar och i filmer, är denna mikrofon gömd i håret och peruker. Förresten, i filmen Les Miserables dialoger och musikscener fångades med denna mikrofon.
I demonstrationsvideo i början använde jag Sony mikrofon lager och i det andra vi ändrat DPA. De var identiska inställningar samt mikrofonplacering.
Jag beklagar att jag inte var tillgängliga och andra lavaliere, eftersom du kan ge en tydlig bild.
Varför Sony inte gillar mikrofonen?
Jag kan inte säga att jag inte gillar, precis som ljudet är lite instängt ibland och känsligheten är mycket mindre Sony.
Varför har inte den bästa mikrofonen från Sony?
På grund av kostnaden!
Vilka andra bra lavaliere finns på marknaden?
Audio Technica AT899
Sennheiser MKE2, MKE1
Sony ECM 55, 77 ECM ECM 88
Voice Technologies VT401
Landsman B3, B6, EMW
spårvagn TR50
COS SANKEN 11
Observera!
Denna mikrofon fungerar inte direkt ansluten till datorn. För att använda den måste du ansluta den till en inspelare med nätadapter (Zoom H1, H2n, ...) eller till ett trådlöst kit med en kompatibel adapter.
När du köper denna mikrofon, måste du välja och en adapter som kommer att betala honom separat. Paketet kommer bara två mikrofongaller (platt och mjuk boost).
Om du behöver en mikrofon för skrivbord, spel, kommer Skype, Messenger, etc., rekommenderar dra Samson mikrofon C01U
Tala om för mig rutan comantarii som tyckas ljud bättre?relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Costi sade han

  salutare.poate inte posta plats, men jag skulle vilja fråga ceva.niste tutorials på tasker ansökan som en ansökan binevenite.este super, och jag tror att många skulle vara intresserade av det

 2. decebal12345 sade han

  Sony föreföll mig som låter mycket bra. Då märkte jag att DPA hörs tydligare och starkare.

  • Inställningarna var densamma för båda mikrofonerna, men du måste ha i åtanke att dessa inställningar har gjorts för Sony mikrofon och DPA var mindre gynnade.
   De med utbildade öron kommer att märka små störningar som kommer från förförstärkare rum, som ligger på en volym för stor för DPA mikrofon. I den situation där volymen är i rummet, kommer DPA mikrofon ljud definieras bättre.
   DPA 4060-mikrofonen är en "het" mikrofon och därför måste volymen ställas in noggrant. Om volymen är för hög översvämmas förförstärkaren i rummet med signal och misslyckas med att göra sitt jobb ordentligt, i slutändan kan artefakter visas i ljudkolumnen.

 3. Constantin sade han

  Hej alla jag har och jag har en begäran till er Cristi Adrian Jag rekommenderar dig till en DNS-server som inte ger mig allvarliga problem eller vad inte, att registrera en domän ¨exemplu.com¨ eller ¨exemplu.net ¨ jag inte önskar ¨exemplu.ro¨. Tack.

  • Om du menar toppdomänerna, det är dessa myndigheter som kan ge områden.
   För Forum är trevligt att arbeta med RoTLD direkt.
   För .com spelar ingen roll, alla arbetar som återförsäljare (undvika GoDaddy).
   Om du menar serverprogramvaran version, då Bind DNS-server är den mest populära.

   • Constantin sade han

    Tack Cristi respons.
    Håll tio allt så att du gör ett mycket bra jobb med inpartasi av dina kunskaper med oss. Bafta ytterligare.

 4. ReCuler sade han

  SAL
  du säger
  (Undvik GoDaddy)
  Varför? / Antireclama?

  • GoDaddy svårt att bli av med (komplicerad procedur) om du vill flytta din domän till en annan server.
   Jag erbjuder tips och råd, anti inte annonsera eftersom de inte har intressen på detta område.

 5. Valentin sade han

  Jag skulle vilja se en tutorial på DSLR som skjuter.
  Grattis till allt du gör! Bravo!

  • Jag ska göra en guide och fotografering med olika förvärvs enheter.
   Vad som väntar, behöver vi veta innan, etc, etc.
   I den här guiden och förmodligen tala om min erfarenhet med video foton enheter, inklusive digitala systemkameror som vi har haft.

 6. Constantin sade han

  Hej alla Lumes, Cristi Adrian Jag har bett tidigare och jag tror att jag var den enda handledning med en NAS installation av en äldre dator. Jag förstår att för de få människor som frågar den här guiden (om du har en gammal dator i huset) går till affären för att köpa en dator eller NAS komponenter för Montri sagt. Allt och du kan börja en serie tutorials hur man skapar en webbsida och ta med den hem på en dator med exempelvis det bästa operativsystemet för detta projekt, vi alla vet och du Cristi du sa fönster 7 / 8 / 8.1 och XAMPP är inte en allvarlig lösning. Jag kallar denna tutorial eller en serie av tutorials om möjligt delvis på grund videotutorialele laget Videotutorial.ro föregående år 2009 jag är säker på att är lite föråldrade och att du vet och till exempel: (SEO Pack har flera konfigurationsalternativ närvarande, installation av bästa plugins etc.) Om det finns människor som är intresserade av detta ämne låt dina kommentarer. Jag hoppas att ni inte tar den här kommentaren som illvilja från min sida föreslår jag bara dessa videotutoriale du bestämma om du vill och om du kan uppnå dessa ACET eller videotutoriale. Tack.

  • Jag lovar att du kommer att börja en serie tutorials om hur du använder äldre datorer till olika uppgifter (näsa, webb, ftp, mediaserver.
   När jag sa att XAMPP är inte en allvarlig lösning, menar jag att använda denna lösning för en produktionsserver 24 / 7. Till exempel videotutorial.ro oss kan vi inte använda XAMPP.
   XAMPP eller wampp används för testning och utveckling. Vidare är produktionen igång på dedikerade lösningar (VPS, dedikerad server).

 7. Anderson sade han

  Hej Cristi eller Adrian, vad sägs om en serie om FreeBSD, eftersom det finns endast om Ubuntu webbplats, som de flesta av er vet, men inte alltför FreeBSD använder ett rör runt. Det var ett förslag, du avgöra om det är värt, menar jag en som förtjänar en hel del och Peter dem som vill bli chefer Server etc.

  • BSD utveckling är svagare än Linx där utvecklare är mycket mer.
   Free BSD några år sedan ansågs att inrätta och underhåll av näten.
   Nu Linux är en topp när det gäller servrar och nätverk. The Free BSD-användare är de som bekant med systemet och har ingen anledning att ändra.
   Jag tror inte att en handledning Free BSD skulle ha stor framgång.
   Kanske om det fanns efterfrågan, skulle jag jab.

 8. stam sade han

  Synd den här webbplatsen jag ser att du inte publicerar något. 1 handledning per vecka? Vad händer? Du har inte längre tid? Ta andra medarbetare om du inte har tid. En annan övergiven webbplats ...

  • Takten i utstationering inte är etablerad, det är naturligt.
   Vi arbetar inte på band, posted när vi har något färdigt. Vi litar inte på media, vi har inga tidsgränser, utan tillsats av KG.
   Det finns tusentals webbplatser på Internet som sätter minimikraven för dygns 5 inte nödvändigtvis måste vänta på oss.
   I allmänhet vi snabba ämnen som behöver information och tester, och det tar tid.
   Vår uppfattning är att kvalitet är viktigare än hastighet och kvantitet. Vi vill inte bidra till det buller som andra producerar den.

   • stam sade han

    Tidigare har du också lagt upp 1-2 handledningar om dagen ... på transportbandet

    • Jag tror inte att jag någonsin har gjort två tutorials dag.
     Kanske fanns det perioder när man går för att skriva oftare, men de var undantag.
     Även nu, om du råkar avsluta arbetet på mer handledning igång under samma period, takten i tjänsten kan påskyndas.
     Postăţile men vanligtvis de inte är så tät att igen, dokumentera och testa tar tid.
     Till exempel arbetar nu på översynen OnePlus En recension som jag vill vara extremt noggrann, eftersom detta inte är en traditionell telefon. Du kommer att se varför!
     Dokumentation och handledning och recensioner testning är tidskrävande och kan spridas över mycket långa tidsperioder. Starta en dyker en annan, måste gå tillbaka till något annat, etc., etc. Arbetet är omfattande, och när alla sitter ner på sin plats, tid utstationerings.
     Jag måste erkänna att ibland mitt huvud är en storm av information, som ibland överstiger, då måste vi stoppa dator, telefon och komma upp för luft, annars kommer det inte kommer att lämna / ange något i / huvud.
     Men jag kan inte klaga, som jag älskar att göra, och gör det med stor glädje.

     • alex sade han

      fortsätt inte med oneplus längre. är av inget intresse. att göra handledning för att hjälpa oss. det här telefonporslinet är inte meningsfullt

 9. Sergiu sade han

  hej. kan du göra en handledning om hur man gör en e-postserver på Linux? Jag tror att många skulle vara intresserade.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.