Hållbar USB-pinne PC-dator utan att data förloras vid omstart

Hållbar USB-pinne PC-dator utan att data förloras vid omstart
Hållbar USB-pinne PC-dator utan att data förloras vid omstart
Android x86 är en Android-version för PC som kan köras från en USB-minne utan att behöva installera Android på din dator. Problemet med dessa USB-live-pinnar är att de inte behåller sina data efter omstart.

USB-pinne med Android för PC som inte förlorar data vid omstart!


Vi hittade det bästa sättet att köra Android på datorn utan att installera den permanent men samtidigt hålla data mellan användningarna.

Vilken metod använde jag för den ihållande Android-pinnen?


metod skapa en pinne med uthållighet det finns många. Från att skapa stickbilder till stickpinnar.
Men jag valde en annan metod.

Installera Android x86 på USB-pinnen.


För att inte bry dig om alla komplicerade inställningar, valde jag efter en hel testdag att installera Android x86 på USB-pinnen, precis som jag installerade Android på datorns hårddisk.

Skapa en beständig Android x86-pinne?

 • Vi behöver två USB-pinnar eller en pinne och en live x86 Android-CD
 • Eventuellt behöver vi det SDFormatter verktyg, för korrekt formatering av pinnen
 • Den första pinnen (eller cd) kommer att få den på Android x86 (som jag visade dig in Denna handledning)
 • På den andra pinnen kommer vi att installera Android x86 från den första pinnen

  steg:

 • 1. Formatera pinnen som vi kommer att installera Android x86
 • 2. Sätt i båda pinnarna i datorn (en tom och en med Android x86)
 • 3. Ange bios och ändra Legacy istället för UEFI
 • 4. Starta om och skriv in startmenyn där du väljer Android x86-pinnen
 • 5. Från startmenyn för Android x86 väljer du det sista alternativet, installationsalternativet
 • 6. Välj den tomma, nyformaterade USB-pinnen från skivlistan
 • 7. Välj att formatera NTFS-filsystemet
 • 8. Fortsätt installationsguiden exakt som i handledning …… men OBS!

Varning:

 • Under installationen kommer du att ha en inställning som du måste vara försiktig med. Jag hänvisar till inställningen för Windows-startändring. Du måste välja INTE, som på bilden nedan.
 • USB-stick ihållande Android-PC-dator utan dataförlust vid omstart - videohandledning

  relaterade Tutorials


  Om Cristian Cismaru

  Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
  Lära sig så du lär!

  Kommentarer

  1. marcel sade han

   Super ... ... låt oss se installationen på en netbook

  2. Alexandru sade han

   Cristian bra trevligt tutorial, jag uppskattar ditt arbete, skulle jag vara glad om du gör laptop hårddisk, eftersom jag tror att många använder Windows XP ska kunna installera Android Saxons plus och jag tror att Android är inte lika sårbar som Windows XP. Framgången fortsätter.

  3. Hello Cristi,
   Tack för dessa handledning. Jag är verkligen intresserad av att installera android på en äldre dator. Om du bestämmer dig för att göra en sådan handledning, berätta vad vi behöver för det här benet.

  4. Ivancu aurel sade han

   Kära herr Cristian Cismaru,
   Först jag ber om ursäkt för mitt inlägg om detta ämne. (Jag kan inte räkna ut hur annat jag kunde diskutera med dig)
   Min kommentar är faktiskt en begäran att svara på en fråga som jag inte har hittat i mitt svar.
   fråga:
   Hur kan en videohandledning på YouTube översätta ljud (inte text) till rumänska?
   PS
   Det finns flera designprogram som jag vill lära mig med den här lösningen - billigare - än att delta i olika utbildningar, särskilt i nybörjarfasen.

   • Adrian Guduş sade han

    Tyvärr finns det ingen mjukvara eller metod som automatiskt kan göra det. En översättare som gör dubbel i rumänsk måste också ringa och kostnaderna, genom en enkel och logisk avdrag, kommer att ligga över priset för att delta i några träningar.

    • Ivancu aurel sade han

     Tack för din feedback.
     Jag kanske uttalade fel - Inte nödvändigtvis automatiskt -
     Kanske genom sekventiell bearbetning efter nedladdning av filen till din dator, men jag vet inte vad jag ska använda.
     Är det möjligt med en "skype-översättare" mellan två datorer?

  5. Samson Vasile sade han

   Bra. Jag gillade tutorialul.Eu jn äldre dator med Windows XP och jag vill göra för min dotter android datorsystem, utan att vara installerat på datorn. Nu en fråga: kan du köra pulk på vilken dator som helst? De installerade programmen installeras på stik eller i datorn?

  6. Costel sade han

   Hello. Cristi, jag har en pinne med winsetupfromusb med flera operativsystem på den. Kan jag sätta denna android med uthållighet utöver andra system utan att bryta något?

  7. Cristi kan hjälpa mig att välja arv eller uefi i bios och om han väljer arv eller uefi, och hur skulle jag bättre kunna bilda en pinne på arvet, eller vill uefi lägga Windows 10 på pinnen?

  8. Danyel sade han

   Jag väntar på att se hur man installerar den på din dator

  9. Hej Cristi, vad tycker du om remix os och phoenix os?

  10. Baravo, tack för handledningen. Inget förändras i min bios. Jag har all energi och har en enkel bios som aldrig ger huvudvärk.

  11. Segrare sade han

   Du måste installera det, men vad gör du med drivrutinerna, för det ansluter inte till internet. Jag försökte detta på en HP-netbook och försökte ändra de ultimata fönstren på den "trasig" självklart köpte jag den från någon som han normalt kom med förinstallerad Windows-starter. Istället fungerar den väldigt bra med Linux (jag använde ubuntu ).

  12. Iustin sade han

   Jag har en fråga om samsung s7 demo live-enhet. Finns det möjlighet att använda en 4G-pinne för att kunna ringa?

  13. Constantin sade han

   Hej, Cristi, men en tutorial hur man installerar Android på hallon 3, jag försökte flera varianter men det fungerar inte bra, tack, hejdå.

  14. George sade han

   Hej, jag gjorde det exakta sättet du sa, men det fungerar inte att köra Android på min dator eller på min bärbara dator.
   Stannar på Android x86 x64: # _ och härifrån ingenting …… ..
   Vad är det för fel? tack

   • patrick sade han

    Hej, jag har samma problem. Jag försökte på två olika skrivbord och 2 bärbara datorer och det fungerar inte på någon om jag försöker springa efter pinnen, om jag kör live fungerar det för mig ... ..Jag tror inte alla processorer, grafikkort etc stöds. min fjäder

    • Stefan sade han

     välkommen
     Exakt samma sak som jag gjorde. Jag använde olika lådor och försökte starta från en bärbar dator och ett skrivbord. Båda samma resultat som ovan. Det går inte live eller den ena på den andra pinnen

  15. Narcis Sandu sade han

   kan du göra en Android-installationshandledning i dualboot med Windows 10?

  16. Milian sade han

   hej jag har följande problem: i bios kan jag inte ändra Legacy istället för UEFI,
   Jag har två Acer-bärbara datorer med Intel-atom och vind. 7 och vind 10, en toshiba bärbar dator och en Sony Vaio och ändå kan inte ändra Legacy istället för UEFI. tack

  17. cornel sade han

   Hej!
   Fain handledning. Jag följde de steg du beskrivit på flera bärbara datorer och med olika pinnar. Android Run-alternativet går bara en gång i slutet av installationen. När den bärbara datorn har startats om, fungerar den inte längre, den startar inte bara i android. Har du någon aning om det är fel? har det hänt? Jag gör något fel.
   Grattis till ditt arbete, vet att jag har din webbplats sparad - med stift på alla bärbara datorer /

  18. Poenaru Mihai sade han

   Hur kan jag kontakta dig för att lösa problemet? Jag kan inte öppna pinnen. En annons visas och säger att anslutningen inte kan göras.

  Tala Your Mind

  *