Test överföringshastighet på USB HDD rack 3.0 - video tutorial

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att presentera ett rack 3.0 USB-hårddiskar 2,5 "det är producerad av Inter-Tech / Sinan (inte alltför känd). Med hjälp av denna rack med en SATA-hårddisk på en extern hårddisk kan få ganska snabbt, mycket snabbare än någon extern USB-hårddisk 2.0.
Förra gången jag visade "Hur fungerar en extern hårddisk från en gammal hårt med hjälp av en billig rack"Nu använder vi alla rack billigare men mycket snabbare.
Rack USB 3.0 Sinan produkten är samma pris med liknande produkter på USB 2.0. Vid denna tid visas fortfarande värt USB-lagringsenheter 2.0 ger 3.0 USB-gränssnitt en hastighet som knappast kan ignoreras. Naturligtvis om det är kringutrustning: webbkamera, mus, tangentbord, Bluetooth pinne, oavsett du är på USB eller USB 2.0 3.0, det kräver inte alltför mycket bandbredd.
I testet som vi gjorde i slutet av handledning för att se mycket tydligt skillnaden i hastighet mellan de två rack. Har klargjort, konfigurationen var densamma förutom racket i det första testet var ett rack och USB 2.0 i andra loppet jag hade en USB-rack 3.0.
Om du vill göra ett test med en USB-SSD monterad i racket 3.0, skriv till mig i rutan.

Inter-Tech yttre rack pris SinanPower GD-25621, 3.0 USB (Mycket snabbare än någon extern hårddisk)

Hårddisk till en extern hårddisk:

Seagate Momentus bärbar hårddisk ST500LM012, 500GB, 5400rpm, 8MB, SATA 2

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Du kan göra en handledning när den är ansluten till en digital kamera som du kan använda den som en webbkamera?

 2. PalAlexander sade han

  Jag vill prov ssd

 3. PalAlexander sade han

  Cristi känna någon skillnad jämfört nav anslutna enheter när de ansluts dem direkt på baksidan usbul 3.0 på moderkort

 4. PalAlexander:
  Cristi känna någon skillnad jämfört nav anslutna enheter när de ansluts dem direkt på baksidan usbul 3.0 på moderkort

  Inte känner någon skillnad, en gång anslutna till ett nav, är det omedelbart kände i systemet. Hastighet är utmärkt, såväl som svar kringutrustning. Hub är en kvalitet.

 5. PalAlexander:
  Jag vill prov ssd

  Vi kommer att göra ännu bättre vore flera förfrågningar, jag vill inte tråka ut er med handledning som.

 6. När du har gjort handledning rack 2.0 usb jag ihåg att jag har en hårddisk från en bärbar dator sitter fortfarande (har ersatts med en SSD) och köpte http://www.pcgarage.ro/rack-uri/spire/minipod-usb30/
  Jag gjorde tester på presenter och du bara görs med Crystal och HD tune.Pe usb2.0 jag fick om 33MB / s och usb3.2 om 93MB / s.Am använda USB-portarna på din tallrik är alla baza.HDD Seagate Momentus bara har 5200 640 rpm GB.
  Jag är nöjd med racket även om det har en separat strömförsörjning för användning i mobiltelefonen.
  Som obs. hdd om du kan göra det en extern hårddisk köpa en rack.Nu det lönar sig att köpa och HDD rack eftersom det är billigare och en extern hårddisk företag.

 7. Mircea85 sade han

  Jag vill ha en handledning med en test SSD

 8. Daros sade han

  cristian Cismaru: Vi ska göra ännu bättre vore flera förfrågningar, jag vill inte tråka ut er med handledning gillar.

  Ingen fråga om tristess, visar oss och testa SSD, tack!

 9. Daros sade han

  Cristi, visa oss och testa SSD på USB3.0!

 10. felbehandling sade han

  "Jag gillar allt om IT, jag gillar att utbyta erfarenheter och information som vi samlar varje dag."
  Som ni många andra, därmed framgången för denna webbplats. Jag uppskattar varje gång vi delar vad som är nytt eller även om jag inte användbar i daglig användning av datorn. Om hängande någonstans mellan nervceller, förblir en information om hårdvara, mjukvara eller äldre eller ny teknik som effektiviserar mig eller mitt arbete öppnar nya horisonter framför datorn jag kan säga att vi hade en vinst. Jag väntar fortfarande med intresse de tutorials på VIDEOTUTORIAL.ro.
  Att vara frisk och jag önskar er all lycka!

  PS Från min synvinkel skulle det vara intressant att jämföra prestandan hos en SSD ansluten USB2 och laUSB3 är ganska många, liksom jag själv, som fortfarande inte får USB3 och SSD och vill se live vad "förlora".

 11. Cosmin sade han

  Det skulle vara intressant att se hur SSD.Vreau och flugor på mig för att se

 12. Doru sade han

  det skulle vara intressant handledning med SSD men om du tar att exculudeti nav som det saktar lite
  credetima jag själv som ett nav och det är en skillnad på DC 7-8 mb / s mellan nav och höghastighetsportar på baksidan av datorn
  hälsningar DD

 13. Adrian sade han

  Ingen handledning är inte tråkigt. Härifrån alla tar vad han vill och intresse. Super hårt.

 14. Handledning komma med mac?

 15. FaqTask sade han

  Gå med ssd testu inte att ställningen kan åsidosätta 200 mb / s.

 16. FaqTask:
  Gå med ssd testu inte att ställningen kan åsidosätta 200 mb / s.

  Jag tror att det skulle kunna gå, du ser att läsa från buffert knuffade turbo ärligt och jag är nyfiken på att se vad den kan göra, särskilt som det är en billig rack.

 17. Liviu sade han

  Gör en handledning och glädja SSD. Jag är verkligen nyfiken ...

 18. Ibland tester är mindre relevant och verkliga hastigheten är viktigare när du kopierar filer. Det finns flera program som ser exakt överföringshastigheten, såsom UltraCopier eller Teracopy.

 19. marius sade han

  Bra med vad andra program kan göra och jag tackar så mycket provningshastighet

 20. HD Tune är ett bra program för att testa hårddisken.

 21. dany sade han

  Kom och tutorialu "med SSD och om du kan göra en tutorial på en usb så här: http://freetimepc.files.wordpress.com/2013/05/pizap-com13674014716031.jpg

 22. dany:
  Kom och tutorialu "med SSD och om du kan göra en tutorial på en usb så här:http://freetimepc.files.wordpress.com/2013/05/pizap-com13674014716031.jpg

  Det är inte USB, är eSATA-p, att Power eSATA.

 23. dany sade han

  cristian Cismaru: Det är inte USB, är eSATA-p, att Power eSATA.

  Jag sa till mig själv USB pt. Det ala frågetecken visas att USB och jag försökte och gå som usb
  Förresten, du sa det eSATA-p, hur man använder ???

 24. Adrian sade han

  Salut!
  Tack för denna tutorial och rack rekommendation som jag tycker är mycket bra i pris och prestanda.
  Jag tänkte, vad händer om jag sätter en SSD i denna rack. Jag förväntar mig en hastighet på över 200 Mbps. Överraskningen var att bara inte uppföra sig väl, jag låser filer och nyare inte längre känner igen. Kunde inte stå SSD?
  Jag ser fram emot att testa din SSD.
  tack

 25. George sade han

  Salut!
  Jag fick nyligen en extern hårddisk "WD My Passport Ultra" en 1 tb. Jag skulle vilja ansluta hd bil för att lyssna på musik. 3.0 har USB-hårddisk. Du kan informera om du kan ansluta hdd hjälp jack till bilen?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.