Den snabbaste USB-minne handmonterade 3

Allt vi vill ha så snabba lagringsenheter, inte slösa tid filöverföring. SSD är mycket snabb, men kan inte anslutas snabb dataöverföring. USB-enheter är mycket portabel och lätt att använda för överföring mellan datorer.

Den snabbaste USB-minne 3

I utkastet till idag ett gift / gift en SSD med USB-port 3.0 använda ett galler som särskilt utformade för att fungera med SSD M.2. I sammanhanget om du vill göra en extern hårddisk från en gammal hårddisk, följ handledning montering en extern hårddisk med en gammal hårddisk eller en handledning 2.5 SSD i ett externt rack.
Även om vi har en handledning med en SSD på en extern rack, här på plats, tänkte jag som ett rack av 2.5 är alltför stor; Avslutningsvis vände jag mig till ett rack till M.2 SATA SSD.
I en handledning för att se hur lätt det är att göra oss en supersnabb SSD Stick. Visst dess hastighet är inte lika hög som den bärbara datorn när SSD är inkopplad direkt M.2; Trots detta, med typisk overhead USB, som är typ av skvaller mellan styrenheter, lyckades vi nå 450 MB / s läs si 270 MB / s skriv.
Marknads SSD är externa, men är dyrare och större än den uppsättning av min tutorial.
Vad kan vi göra med en sådan SSD USB 3.0?
1. Windows To Go (fönster i fickan)
2. Med hjälp av en levande Linux-distributioner med uthållighet cache
3. Olika aktiviteter som kräver hastighet USB
Varför behöver vi!
1. Chef meştereală
2. En SATA SSD M.2
3. Ett rack M.2 till USB 3.0
En annan idé: Kanske du vill bifoga en hårddisk i stället för optisk enhet på din bärbara dator
rekommendationer:
Kingston Industrial 120 GB SATA Solid State Drive
ZTC åskhölje NGFF M.2 SSD till USB 3.0 - guld aluminiumskal, 5 storlekskort - 6 GB / s
Båda produkterna kan levereras i Rumänien


Videohandledning - snabbaste USB 3 Stick


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Hej Cristi, kan du göra en handledning om hur vi kan blockera annonser direkt från ASUS routrar?

 2. Bravo killar är starkast i detta område, jag är glad att det finns en sådan plats där vi kan lära oss vad vi inte vet felictarile min lycka.

 3. util.la vackra och fler tutorials! spor

 4. ion dan sade han

  Hälsningar och lycka till! Du övertygade mig så att jag gjorde beställningen (645 lei) och jag väntar på att sätta ihop den ... Vad sägs om hypotesen där jag delar och installerar den: Android + Linux + Windows så att jag kan starta på alla stationära, bärbara datorer, surfplattor? En videohandledning om detta ämne skulle vara intressant ...
  Tack igen pt.tutoriale (jag märkte att ta itu med den nya tekniken är extremt lovvärt !!!).
  Kommer att följa från början och jag älskar utvecklingen av webbplatsen! [Boby inte en del av laget?]

 5. marius sade han

  hälsning
  Har du någonsin undrat över framtiden för videotutorial.ro? Var har han varit, var är han och vart går han? Enligt min mening, om något nytt skulle komma in, förmodligen lite diversifiering, kan jag fortfarande ha fel. Jag har följt sajten länge och precis som alla självstudier med "hej vänner" startar, en grupp som jag anser vara en del av, som bland vänner är jag också intresserad.
  Med vänliga hälsningar,
  marius

  • Marius Hej!
   försöker alltid att ge användbar innehåll utan faller i fällan ytlig.
   Visst dag idag allt utvecklas mycket snabbt och alla webbplatser började visa allt mycket snabbt, ytlig och standardiserad.
   Vi fick se en översyn av 2 minuter, där hittar vi kan dela tekniska men personliga åsikter.
   Alla objekt är bara kopiera den första artikeln publicerats om ett ämne.
   Videotutorial.ro dig möjlighet att förstå hur en sak går, teknik, service, server, etc; Inte bara hur och vad det heter.
   Marknaden för alla. Vi vill inte ändra vårt; I stället vill vi ständigt förbättra.
   Försök att inte tvivla kolonn när man kör med trafiken.
   Vår idé:
   Att göra något med glädje och dela information med alla. Lär dig att lära dig. Jag känner för att göra något intimt; Som att prata med en vän, som jag berätta vad jag har upptäckt att mina idéer kom. Vän är du!
   Vi går med handledning i flera riktningar, inte bara sitta på vanliga; För vanliga blir tråkigt mycket snabbt.
   Videotutorial.ro gjordes inte efter ett recept öga på sökstatistik och motordata; Hur de görs nästan alla webbplatser idag.
   Recept för framgång i dag (nyckelfärdiga)
   Uppackning webbplats (öppna rutor)
   Webbplats annonser (användargenererat)
   Seo Services webbplats (som 10 Daily Unikt)
   Facebook-sida optimering (paket gillar)
   Site News (stuvad några ord för att vara)
   Tech platser (översatta artiklar)
   Platser av alla (spelar ingen roll att samla alla besökare)
   Vem som helst kan göra en webbplats av ovanstående; Du behöver bara några dollar från början och känner för att skriva.
   Alla utgivare i Rumänien vilja hitta en användbar information, en guide bra gjort, en bra förklaring på vad som helst. Tyvärr finns det inte många ställen som värd användbar information, och vill se att ingen partitcipe.
   Vi gillar att läsa på Wikipedia, se en bra dokumentär, läsa en detaljerad recension ... Men vem gör dem?

 6. ThLegend sade han

  Vacker handledning och mycket användbar och intressant och som vanligt förklaras och förstås vackert av mig och andra förstås! Men ... Gud hjälp mig och skydda mig från allt som är dåligt i denna värld .... att Windows 10 fortfarande är väldigt ful, så jag har aldrig sett ett så otäckt operativsystem i mitt liv, det är super mega ful, det är fortfarande väldigt ful, väldigt ful och så ful, så det deprimerar mig när jag tittar på han!

 7. remus Dite sade han

  Jag köpte samma modell som du och blått ljus sitta kvar, men jag inte öppna min ssd som stokare enhet måste formateras i någon specifik format? Jag 8.1.multumesc fönster!

  • Varje ny skiva måste initiering.
   Inloggning Diskhantering och följ guiden; Och om du inte öppnar guiden och starta den manuellt: högerklicka på enheten ofördelade, svart färg, och göra dem initiering skapa en partition, tilldela dem ett brev och formareaz det.

 8. remus Dite sade han

  Jag lyckades, det är ok, jag vill tacka dig vid det här tillfället det är väldigt bra ssd gav mig ett 480 av 480-test ganska bra testat i en toshiba-bärbar dator med ssd. Tidigare lovades jag av din kollega i en tidigare handledning att han kommer att göra en handledning baserad på hur vi kan skapa en säkerhetskopia med fabriksåterställning efter att vi har installerat allt vi ville ha. Detta är för att rädda oss från att installera om Windows, program .... För att säga lite identiskt med tillverkaren vet jag att de skiljer sig från leverantör till leverantör dell, toshiba. På toshiba skulle jag vara intresserad, men inte bara i ett program som kan göra detta, inte bara i ett visst varumärke, det är också användbart för andra människor. Återigen tack, jag hälsar dig med respekt!

 9. ViorelR sade han

  Hälsningar, användbar handledning.

 10. Thomas sade han

  Hej. Söka efter ett tag som port för att ta bort sata usb3. Allt jag hittat är usb3 till SATA (stadsdels bärbar dator). Jag äger en Acer Aspire 5738pg har ingen usb 3. Om du hittar något please let me know.

Tala Your Mind

*