Den snabbaste USB-minne handmonterade 3

Allt vi vill ha så snabba lagringsenheter, inte slösa tid filöverföring. SSD är mycket snabb, men kan inte anslutas snabb dataöverföring. USB-enheter är mycket portabel och lätt att använda för överföring mellan datorer.

Den snabbaste USB-minne 3

I utkastet till idag ett gift / gift en SSD med USB-port 3.0 använda ett galler som särskilt utformade för att fungera med SSD M.2. I sammanhanget om du vill göra en extern hårddisk från en gammal hårddisk, följ handledning montering en extern hårddisk med en gammal hårddisk eller en handledning 2.5 SSD i ett externt rack.
Även om vi har en handledning med en SSD på en extern rack, här på plats, tänkte jag som ett rack av 2.5 är alltför stor; Avslutningsvis vände jag mig till ett rack till M.2 SATA SSD.
I en handledning för att se hur lätt det är att göra oss en supersnabb SSD Stick. Visst dess hastighet är inte lika hög som den bärbara datorn när SSD är inkopplad direkt M.2; Trots detta, med typisk overhead USB, som är typ av skvaller mellan styrenheter, lyckades vi nå 450 MB / s läs si 270 MB / s skriv.
Marknads SSD är externa, men är dyrare och större än den uppsättning av min tutorial.
Vad kan vi göra med en sådan SSD USB 3.0?
1. Windows To Go (fönster i fickan)
2. Med hjälp av en levande Linux-distributioner med uthållighet cache
3. Olika aktiviteter som kräver hastighet USB
Varför behöver vi!
1. Chef meştereală
2. En SATA SSD M.2
3. Ett rack M.2 till USB 3.0
En annan idé: Kanske du vill bifoga en hårddisk i stället för optisk enhet på din bärbara dator
rekommendationer:
Kingston Industrial 120 GB SATA Solid State Drive
ZTC åska SSD till USB Område NGFF M.2 3.0 - Gold Aluminum Hållarkragens storlek 5 Board - 6GB / s
Båda produkterna kan levereras i Rumänien


Video Tutorial - Den snabbaste USB-minne 3


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Hej Cristi, kan du göra en handledning om hur vi kan blockera annonser direkt från ASUS routrar?

 2. Bravo killar är starkast i detta område, jag är glad att det finns en sådan plats där vi kan lära oss vad vi inte vet felictarile min lycka.

 3. util.la vackra och fler tutorials! spor

 4. ion dan sade han

  Hälsningar och tillväxt i alla! Du har övertygat så jag beställa (645 lei) och jag montera det ... Vad sägs om man antar att de delar det och installera Android + Windows + Linux så att du kan starta från vilken dator som helst, bärbar dator, surfplatta? Det skulle vara intressant en Videotutorial om detta ämne ...
  Tack igen pt.tutoriale (jag märkte att ta itu med den nya tekniken är extremt lovvärt !!!).
  Kommer att följa från början och jag älskar utvecklingen av webbplatsen! [Boby inte en del av laget?]

 5. marius sade han

  hälsning
  Har du någonsin ställde frågan om framtiden videotutorial.ro? Där var, var och riktning? Jag tror att det skulle vara lämpligt att ange något nytt, kanske mindre diversifiering, kan du vara fel ändå. Spårning plats och så mycket som påbörjar någon handledning "Hej vänner" grupp som tror att de tillhör, mellan vänner, och jag frågar.
  Med vänliga hälsningar,
  marius

  • Marius Hej!
   försöker alltid att ge användbar innehåll utan faller i fällan ytlig.
   Visst dag idag allt utvecklas mycket snabbt och alla webbplatser började visa allt mycket snabbt, ytlig och standardiserad.
   Vi fick se en översyn av 2 minuter, där hittar vi kan dela tekniska men personliga åsikter.
   Alla objekt är bara kopiera den första artikeln publicerats om ett ämne.
   Videotutorial.ro dig möjlighet att förstå hur en sak går, teknik, service, server, etc; Inte bara hur och vad det heter.
   Marknaden för alla. Vi vill inte ändra vårt; I stället vill vi ständigt förbättra.
   Försök att inte tvivla kolonn när man kör med trafiken.
   Vår idé:
   Att göra något med glädje och dela information med alla. Lär dig att lära dig. Jag känner för att göra något intimt; Som att prata med en vän, som jag berätta vad jag har upptäckt att mina idéer kom. Vän är du!
   Vi går med handledning i flera riktningar, inte bara sitta på vanliga; För vanliga blir tråkigt mycket snabbt.
   Videotutorial.ro gjordes inte efter ett recept öga på sökstatistik och motordata; Hur de görs nästan alla webbplatser idag.
   Recept för framgång i dag (nyckelfärdiga)
   Uppackning webbplats (öppna rutor)
   Webbplats annonser (användargenererat)
   Seo Services webbplats (som 10 Daily Unikt)
   Facebook-sida optimering (paket gillar)
   Site News (stuvad några ord för att vara)
   Tech platser (översatta artiklar)
   Platser av alla (spelar ingen roll att samla alla besökare)
   Vem som helst kan göra en webbplats av ovanstående; Du behöver bara några dollar från början och känner för att skriva.
   Alla utgivare i Rumänien vilja hitta en användbar information, en guide bra gjort, en bra förklaring på vad som helst. Tyvärr finns det inte många ställen som värd användbar information, och vill se att ingen partitcipe.
   Vi tycker om att läsa Wikipedia, att se en bra dokumentär, att läsa en detaljerad genomgång ... Vem gör dem?

 6. ThLegend sade han

  Trevligt och mycket hjälpsam handledning och intressen och som vanligt är vackert förklaras och förstås av mig själv och andra förstås! Men ... Gud hjälpe mig och jag feresească allt dåligt i denna värld .... så svårt urâţel är Windows 10, så som ett operativsystem ur smäll även jag har sett i mitt liv är super mega ful, hårt urâţel längre, högt högt allt och urâţel så trycker mig när jag tittar på han!

 7. remus Dite sade han

  Jag köpte samma modell som du och blått ljus sitta kvar, men jag inte öppna min ssd som stokare enhet måste formateras i någon specifik format? Jag 8.1.multumesc fönster!

  • Varje ny skiva måste initiering.
   Inloggning Diskhantering och följ guiden; Och om du inte öppnar guiden och starta den manuellt: högerklicka på enheten ofördelade, svart färg, och göra dem initiering skapa en partition, tilldela dem ett brev och formareaz det.

 8. remus Dite sade han

  Jag lyckades det ok, jag vill att du miltumesc detta tillfälle är mycket bra ssd gav mig för att testa med 480 480 tillräckligt bra testas i en bärbar dator från Toshiba med SSD. För en tid sedan var jag lovade din kollega i en handledning passerat, kommer det att göra en handledning baserad på hur vi kan skapa en säkerhetskopia för att återställa wizzard fabriken efter att vi installerat nya allt jag ville. Det till oss från vidarebosättning Friendly Windows-program .... Mindre identisk med producenten säger, vet att de skiljer sig från leverantör till leverantör Dell, Toshiba. Toshiba jag skulle vara intresserad av inte bara ett program som inte bara kan fsce att endast ett visst märke som är uitila och andra. Än en gång, tack, hälsar dig med respekt!

 9. ViorelR sade han

  Hälsningar, användbar handledning.

 10. Thomas sade han

  Hej. Söka efter ett tag som port för att ta bort sata usb3. Allt jag hittat är usb3 till SATA (stadsdels bärbar dator). Jag äger en Acer Aspire 5738pg har ingen usb 3. Om du hittar något please let me know.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.