Hur vi testa en hårddisk eller USB-minne

Denna video läraren kommer att presentera två fria program som kommer att hjälpa oss att fatta ett beslut när man ser att köpa antingen en extern hårddisk, hårddisk eller USB-minne.
Ofta när vi vill köpa ett USB-minne eller en hårddisk produktdetaljer kan vara vaga eller inte helt tacka oss och då måste vi testa komponenter själva och ta det bästa beslutet.
Vad skulle behöva intresserar oss i det ögonblick då vi vill köpa en hårddisk eller USB-minne?

-Buffer HDD
-Interfata Connection
-växlad Rotation
Tillgång Mean Time
• bullernivån (tomgång)
• bullernivån (söka)
Titta på denna video tutorial du kan läsa mer om en viss komponent i datorn som hårddisk.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. DOOMZOR sade han

  Grattis till dina tutorials mycket framgångsrika, hålla upp det goda arbetet!
  Totorialului om ämnet ovan använde jag HD Tach för mig att kolla min hardisckului prestanda. Lagen är ganska gamla varelse bland bitarna Kre Leam inte ändras för en bra tid

  CPU-användningen är 20%
  Genomsnittlig läs 45Mb / s

  Jag misstänker k genomsnittlig läsning kan inte ändras som en den karakteristiska av hårdvara, men försöker att göra en jämförelse med handledningen oroar mig något skillnaden mellan 2% (i video) och 20% (i mitt fall) och jag undrar om det finns något sätt att minska den procentsatsen genom en metod som utesluter inköp av nya låtar. Jag antar att det är CPU-användning statistik beror bara på hårdvara prestanda och inte moderkortet Kre är en relativt ny dual core processorer Gygabyte 3Ghz.

 2. boby_admin sade han

  för DOOMZOR
  Ingen anledning till oro eftersom jag har en ganska kraftfull processor och det är därför jag äter bara 2% av proc.si materia och hårddisk.
  Det är normalt om vissa delar av din lilla gamla att äta mer resurser.
  Det finns flera sätt att dina äta mindre resurser
  -Att köpa dina ingredienser nyaste och mest avancerade kurs
  -Att Göra din BIOS-uppdatering
  -kan hårddiskkonfiguration är inte rätt inställd i BIOS
  -kan ha en mindre kraftfull processor

 3. beb3_mykk sade han

  hmz ... .Jag måste testa också ... bra program och bra handledning !!

 4. radu77 sade han

  Bra tutorial.

 5. boby_admin sade han

  @radu77:
  Radu uppskattar våra tutorials som du vill, men om du tror att de synpunkter 3 ord kan du komma till toppen du har fel
  Jag hade någon som var precis som du och så småningom beslutade jag att ta bort dem alla omdömen
  Adrian har över 1000 om kommentarerna på webbplatsen för att veta att det inte har gjort i denna stil
  Jag hoppas att ni förstår vad jag vill ta upp

 6. radu77 sade han

  Tyvärr det är inte min avsikt, men jag såg bara handledningen och vad jag gjorde med .Crede mig inte ens vill få topp år allt som intresserar mig är att lära av voi.Daca du vill radera kommentarerna inte bry mig alla mina tacka tutorials som kan spåra och jag hoppas att ni låter mig göra det i continuare.Va tack och jag kommer inte tråka ut er med kommentarer min vilja.

 7. Adrian sade han

  @radu77: Vi är inte upprörd över att du lämnar kommentarer men lämnar ett förslag ett problem inte 2-3 ord ... fyll i rutan i onödan !!! vad betyder "bra handledning" ???? Vi vet också att det är bra, du behöver inte bekräfta det! Allt på videotutorial.ro är bra ... du behöver inte bekräfta det längre ... vi ser fram emot frågor, problem men inte två ord!

 8. Cosmin sade han

  Jag såg att handledning ii hard.Mie temperatur förefaller mig inte inträffa dc ??? Har någon hjälp plss

 9. Cosmin: Jag såg att handledning ii hard.Mie temperatur förefaller mig inte inträffa dc ??? Har någon hjälp plss :(

  Betyder inte att du nödvändigtvis ett problem på hårddisken, kan du inte temperatursensor på din modell.
  Oroa dig inte, inte visas alls hårddiskar temperatur.

 10. alexxx_steaua sade han

  Jag har installerat HD Tach men jag går inte att öppna program för Windows Vista jag kan inte arbeta?

 11. alexxx_steaua sade han

  hd mina gb har 320 och 41 graders temperatur är inte så börvärden för handledning 21 41 examen är en grad hög temperatur är bra att ???????????????

 12. Jag skulle Frut och jag kunde säga något om den här guiden, men tyvärr även efter ca. 30 min. Jag kunde inte se någonting. längre fungerar? eller kan vara skyldig till att min dator. Alla bune.celelalte le`am såg tutorials som är utmärkta.

 13. ok. ledsen, började handledning

 14. cipanu332 sade han

  Jag har en extern hårddisk gb 640 från Packard Bell kan TV.DAR att koppla ihop och jag har ett problem när jag ser en film jag inte få subtitrarea.ce kan göras?

  • Adrian sade han

   cipanu332: Jag har en extern hårddisk gb 640 från Packard Bell kan TV.DAR att koppla ihop och jag har ett problem när jag ser en film jag inte få subtitrarea.ce kan göras?  

   Få manuell textning och kasta i en spelare med att dra och släppa (håll vänster klicka och du ge textnings taget om spelare)

   Vänligen i framtiden inte att skicka samma fråga flera gånger, ser du vart du publicera, skicka samma fråga kommer inte att besvaras snabbare!

 15. sal.am och jag Maxell 4gb ett USB-minne som dike 2 partitioner (en de2mb och resten av Stick) .Vi kan inte torka partition som för 2mb.daca du kunde hjälpa mig på något sätt.

 16. Valentin sade han

  Jag gillar den här guiden och tycker att den är ganska användbar. ja han skulle behöva hjälp. Jag har en WD1001FALS och Everest berättar inte för mig hur många skivspelare den har och hur många läshuvuden …………. Vad gör jag?

 17. Jean sade han

  Salut!
  Jag installerade HD Tune Pro 4.50 testversion, jag tog en dator. 16 GB USB-minne, jag formaterade den, startade programmet, gav Skriv-kommandot från riktmärket och meddelandet dök upp: "Skrivning är inaktiverad. För att möjliggöra skrivning, ta bort alla partitioner."
  Jag var fel någonstans eller inte testa på Skriv rättegång?

 18. sasha-097 sade han

  Jag har en fråga om vi har en andra hårt som du ansluter bara kabel som har en utgång cela som du ansluter till SATA och grundläggande och Hard PLCA ELLER ANNAT OCH MUST MA

 19. ghitza sade han

  kanske är det inte rätt kolumn, eller kanske sökte jag inte tillräckligt på din webbplats ... men jag har också ett stort problem ... .. Jag vill partitionera ett 8G-minne .... vill jag göra det?. .Jag ser fram emot ... svara ... tack i förväg ..

 20. marius sade han

  Intressant och mycket användbar handledning. Bra jobbat :)

 21. herod anidorin sade han

  Salve .. Jag håller med om vad jag har sett hittills här, defragmentering osv men jag såg alla tutorials. i många jag visste vad jag skulle säga och jag lärde mig mer här. Det är bra !!

  Tack för all information och det är bra att det finns killar som du ..

  bra dag bra år !!!

 22. Jag har en extern hårddisk transcend butik jet25 kapacitet 160 gb.am gjort ett misstag och jag vände i maj functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kunde det hända? Jag 7 fönster på en dator och ser i diskhantering men skriva, inte initialize.in min dator kan inte vi vede.nu formatez.ce det är mer smärtsamt är att vi har en hel del data som du inte vill pierd.nici Windows XP kan inte vi vede.ma någon hjälpa? tack

  • AdrianGudus sade han

   adi: Jag har en extern hårddisk transcend butik jet25 kapacitet 160 gb.am gjort ett misstag och jag vände i maj functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kan det hända jag 7 fönster på en dator och du? men ledningen ser disk skriv, inte initialize.in min dator kan inte vi vede.nu formatez.ce det är mer smärtsamt är att vi har en hel del data som du inte vill pierd.nici Windows XP honom inte vede.ma kan någon hjälpa? tack  

   Du kan inte sätta in en omvänd USB ... den kommer inte in, om du inte slår på den med en hammare ... gjorde du det?

 23. cojocariu sade han

  Liksom alla texter i rumänska, att använda diakritiska tecken, kan läsas lättare.

 24. bra Jag har en PC med Windows 8.1 och AMD Athlon x4 och när jag vill överföra att hålla film jag kopiera med 3-5mb / s på en bärbar dator processor mindre vi överföringshastighet 15-20 mb / s som kan jag göra för att öka min hastighet överföring

 25. Rusoiu Virgil sade han

  Jag köpte en sticka från 1T efter ebay och jag kan inte få honom att gå. Jag formaterar det i ntfs och vill inte kopiera allt jag försöker eller inte vill öppna efter kopiering. Jag kopierade filmen Pearl Harbor och ville inte öppna den men datorkopiken gick smidigt, jag öppnade upp med alla filmer. Nu vill han inte kopiera längre, han gör ett kopieringsfel. Jag försökte bilda det i ordning och jag gick bara upp till 78% och ville inte ha det alls. Vad kan jag göra i den här situationen?
  Kan jag återställa det eller är det fel på fabriken?

 26. David Laurentiu sade han

  Jag har samma problem med en Kingston of 256 GB, köpt från AliExpress. Skriv bara vad han vill ha. Och läs ännu mindre. Så ser allt, Diskhanteraren säger att det är bra, Paragon säger att det är bra, ATTO Disk Benchmark detsamma. Vissa mappar kan inte nås och kan bara raderas genom att omformatera. Jag formaterar det på alla vanliga sätt. Ett tips skulle få mig bra. Tack på förhand!

Tala Your Mind

*