Den snabbaste externa lagringsenheten, SSD på ett USB 3.0-rack - videohandledning

Hej vänner, som jag lovade, i dag ser vi hur en SSD Corsair Force flyttar på GT 3.0 extern USB-rack.
För att testa använde vi en äldre version av Everest, men det spelar ingen roll hur som helst, alla bitar är bitarna. För att undvika överföring hastighetsbegränsningar vi infört snabbt en RAM-diskDenna mini partition kan erbjuda hastigheter upp till 10.000 MB / sÄnnu större om vi använder DDR3 minne med hög frekvens.
Uppriktigt sagt, förväntat mer, men det verkar som om rack controller USB 3.0 var flaskhalsen (datahastighet för låg). Men jag nådde hastigheter 180 MB / s, tillräckligt för alla. Vi måste tänka på att vi är på USB och tills nyligen det maximala beloppet per USB-hastighet var cirka 2.0 35 MB / s.
För den som söker en förbättrad prestanda PC hårddisk för operativsystemet, jag föreslår att du håll ögonen öppna dessa dagar jag kommer att publicera en intressant tutorial som kommer att hjälpa.

Ladda ner AS Cleaner 0.5


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. yonut sade han

  RAM-disk Vad menar jag ?? mest nybörjare !!! istället för att gå att sätta hårddisk eller RAM jag fick det fel?

 2. ion sade han

  Bifoga en print screen från hårddisken konfigurationen av den bärbara datorn. http://i42.tinypic.com/34g5x5t.jpg

  Om jag köper denna ssd det går?
  http://www.emag.ro/flash-ssd-kingston-hyperx-3k-2-5-120gb-sata-3-sh103s3-120g/pd/E4H9TBBBM/?ref=list_p1_l2#Ancora_Opinia

  • Mossa sade han

   Du kan placera vilken SSD du vill på något system förutsatt att moderkortet har SATA (helst 3 men det är ok och 2) och källan har sata-strömkabel (om du inte har molex-adaptrar - sata)

  • Da

 3. corleone sade han

  Jag vill se och även snälla Mr Cristi att göra en installation av ett Windows-operativsystem företrädesvis 7 Enterprise (tror att det är samma och n video) på Corsair SSD Force GT. Att skjuta med kameran.

  Jag stöder någon för denna tutorial video.

 4. adrian Gudus sade han

  yonut:
  RAM-disk Vad menar jag ?? mest nybörjare !!! istället för att gå att sätta hårddisk eller RAM jag fick det fel?

  Du länkar till handledningen ramdisken i texten ovan handledning. Klicka på ordet RAM-disk och du kommer att gå direkt till video tutorial

 5. ion sade han

  corleone:
  Jag vill se och även snälla Mr Cristi att göra en installation av ett Windows-operativsystem företrädesvis 7 Enterprise (tror att det är samma och n video) på Corsair SSD Force GT. Att skjuta med kameran.

  Jag stöder någon för denna tutorial video.

  Och jag håller

 6. John Julian sade han

  corleone:
  Jag vill se och även snälla Mr Cristi att göra en installation av ett Windows-operativsystem företrädesvis 7 Enterprise (tror att det är samma och n video) på Corsair SSD Force GT. Att skjuta med kameran.

  Jag stöder någon för denna tutorial video.

  Ja, jag är intresserad av mig.

 7. Cristi vet nu att vara off-topic men du säger förtjänar en lei 200 3gs iphone ???

 8. SLUT sade han

  CLEANER AS inte i texten handledning nedladdning

 9. Cristi, lämnade du länk för AS Cleaner 0.5. Jag sökte på nätet och jag har inte hittat. Ganska behaga honom något att klättra på en server och vi kan ladda ner det. Tack!

 10. Emil:
  Cristi, lämnade du länk för AS Cleaner 0.5. Jag sökte på nätet och jag har inte hittat. Ganska behaga honom något att klättra på en server och vi kan ladda ner det. Tack!

  Kom som jag satte nedladdningsservern videotutorial.ro ser det som text.
  De från OCZ inte låter dig ladda ner den om du inte använder.

 11. SLUT:
  DownloadAS CLEANER är inte i texten handledning

  Nu är det.

 12. zame77 sade han

  Kristus är uppstånden! Att vara frisk och njuta! Glad påsk!

 13. Viorel sade han

  Tack för handledningen, det är mycket intressant, men jag förstod inte, spårar vi svansfästet, bra om jag kör renare inte ta bort data på SSD, skriva med 1 även om operativsystemet installerat?

 14. Viorel:
  Tack för handledningen, det är mycket intressant, men jag förstod inte, vi spåra svansfästet, och du spelar acestAs Cleaner tar inte bort data på SSD, skriva med 1 även om det installerade operativsystemet sistemulde?

  Jag tror att det är självklart att en SSD endast kan tas bort om det operativsystem som körs på den. Är exakt hur skulle du klippa grenen under hans fötter, varför skulle du göra det?

 15. dragos sade han

  hej om du gjorde i den sista handledning för att ställa in en budget PC
  vänligen gör en tutorial installation obegränsad budget

  tack på förhand

 16. Andrew sade han

  När en visas handledning prestandaförbättring hdd operativsystem?

Returlänkar

 1. […] PC? 1. En snabb pinne, minst 20 MB / s när du skriver. 2. Remix OS-operativsystem För dem som har en extern hårddisk, istället för en pinne, rekommenderas att du använder Rufus-applikationen istället för Remix OS USB Tool-applikationen, [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.