Ta bort Windows.old efter ominstallation eller uppgradering

Ta bort Windows.old?
Windows.old är en mapp i partition C: /, som blir kvar efter en ominstallation av Windows, eller uppgradera till en senare version av Windows (en uppgradering).
När man försöker ta bort Windows.old, slog vi vägran av systemet för att radera innehållet Windows.old; Faktiskt några filer raderas, men de flesta av dem kvar och de kan inte tas bort under några omständigheter.
Radering fungerar inte eftersom dessa mappar och filer, i Windows.old markeras som systemfiler och skyddade.
För att ta bort Windows.old, behöver vi inte tredje part, använder vi bara Diskrensning, en Windows-verktyg som användare inte riktigt använda den.
Dess användning Diskrensning för att ta bort Windows.old är en mycket bra idé eftersom det är redan i datorn och inte heller ta bort någon annanstans, liksom andra rengöringsprogram.
Ta bort Windows.old?
1. Högerklicka på C: enhet /
2. egenskaper
3. diskrensning
4. Klicka på "Rensa upp systemfiler" efter analysen
5. Efter analys har du valt "Tidigare Windows-installationer"
6. Klicka på OK och i dialogrutan "Radera filer"
7. Nu ha tålamod och inte avbryter processen!relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tiby sade han

  Bra, säg några där jag kunde få en nyckel, licensiera vi Windows 7, och en annan dator vind. 8.1

  eller om du gör och du behaga en handledning för dem som har licensierat Windows,
  en fråga, jag har fönster 8,1 företag, innebär detta att de kan få en licens för Windows 10 företag?

  • Så du har tillgång till gratis 10 Windows måste du ha en Windows-licens 7 eller 8.
   Om Windows med Windows du köpte i butiken eller om du har köpt Windows innebär att du kommer att få uppdateringar. Dava nej, nej!
   Windows-licens kan köpa från butiker med IT-produkter.

  • Hej Jag har ett problem med Windows installerat på kalkerpapper hade 10.Am detaljhandeln w 8.1 jag uppgraderade till w10, allt var ok.Am formaterat hårddisken och ominstallerat w10 har ungefär en månad för att rengöra .När han gjorde fönster en uppdatering och det återkom gamla fönster och spårning Mege som fan. Jag gjorde och återflyttning w10 och återigen var ok, men efter ungefär en månad åter en Windows Update problem reaparut.De gammal och sedan hur jag bli av med detta problem Please ge mig råd vad du ska göra ? den bärbara datorn inte har detta problem endast på kalkerpapper som har ssd.

 2. hej.
  Jag övervaka detta: philips 227E3LHSU / 00.
  Jag hade inga problem 60 ramar / s
  Tack för videon.

 3. Gogu sade han

  Cristi bra idag Jag gjorde uppgradering från Windows till Windows 8.1 10 här http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 tar ca 3 timmar men inte längre vistelse med ingenting i PC efter installationen, trebiue att installera alla program från början, och naturligtvis stanna Windows.old

 4. sklipy sade han

  Mr Cristi, fönster 10 finns här: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ! kan länka är användbar för dem otåliga

  • ady Moraru sade han

   Hej! Jag laddade ner Windows på länken jag har dat.Totul är ok bara inte vet hur det activez.Tin nämna att jag hade fönster licens 7 pro och jag gjort en reservation för. Jag gjorde 10.Instalarea fönster på några råd till stick.Rog kan jag aktivera Windows 10 laglig !!!!!!!

   • Marius L. sade han

    Sannolikt att ha förlorat licensen, om du ren har installerat, snarare än att uppgradera. Brådska gör avfall!

    • ady Moraru sade han

     Hej! Till slut tog vi hand om det !!! Jag skriver här för att känna andra som har gjort misstaget att jag gjorde eu.Mi jag installerat om Windows 7 tillbaka, jag vände och sedan jag har laddat ner programmet ala Media Creation Tool och gjorde uppgradera !!!!! på detta sätt lyckades vi hålla min licens !!!! jag hoppas att vara till nytta för någon vad jag skrev här !!!! en vacker kväll och hålla det ffffff så vidare !!!!! jag lärde mig mycket från dig !!!!! Tack !!!!!!

 5. Ionut sade han

  Normalt jag skulle ha haft att gå eftersom jag har en ryckig grafikkort ATI Radeon HD-serien gamla 4000 här videon men jag hade inga problem, möjligen eftersom det fanns många rörelser

 6. Marius Florin sade han

  Cristi hej Jag har aldrig haft problem med 60 fps super sett bättre lycka än någonsin tidigare är fortfarande den hetaste

 7. Catalin sade han

  ptr dem som har licensierat windosul 7,8 8.1 hämta eller monteringssats här http://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 och uppdatera direkt utan att vänta på anmälan det bästa .... och ja det ser bestial ut med 60 bilder.

 8. Catalin sade han

  ... Och en sak till, efter uppdatering (jag laddade ärligt ner iso-bilden först och installerade windos 10 från Windows, och efter installationen förblev windos aktiverad) ... det finns ett helt lagligt verktyg som säkerhetskopierar Windows 10-licensen- avancerad tokenshanterare ... samma som används för Windows 8 eller 8.1. När du har säkerhetskopierat kan du installera om startlindaren tusentals gånger ... eftersom det verktyget kommer att aktivera windos 10 på obestämd tid ... en god kväll.

 9. adrian Gudus sade han

  YouTube-spelaren säger att 720p och 1080p skulle ha 48 bilder, inte 60 ...

 10. Cosmin sade han

  hej,
  Jag har också ett problem ... idag 29.07.2015 när Windows 10 lanserades kunde jag installera det exakt efter 13:8.1 på en bärbar dator med Windows 7, och det gick utan problem. Men jag har en annan tvetydighet ... på en dator med Windows 7 gav det mig ett slags misslyckande, vilket innebär att Windows försökte en annan uppgradering (dold) och misslyckades. Sedan sökte jag på google och hittade en "tvingad" uppdatering, praktiskt taget samma sak, det är bara kommandot från cmd. Allt bra och vackert, jag installerade det, det fungerar bra, bara att i Windows Activation får jag något med "anslut windows till internet för att slutföra aktivering" ändå något med internetanslutning ... vad kan vara problemet? eller hur jag kunde lösa det. Jag vill nämna att windows uppfyller kraven, och det är inte piratkopierat, det har en OEM-licens för livet (från windows XNUMX).
  Tack, Cosmin.

  • adrian Gudus sade han

   Kanske du har en säkerhetssvit som innehåller brandvägg. Stoppa brandvägg.

   • Cosmin sade han

    hej,
    Tack för svaret, men jag löste det. Jag startade om datorn, jag gick dit i inställningarna till "Activation", jag tog bort kabeln från internet, jag väntade ca 10-15 sekunder, sedan satte jag tillbaka den och det fungerade. Är det okej hur jag fortsatte? (Jag såg inte svaret just nu och den här tanken kom till mig).
    Tack, Cosmin.

 11. Cristi sade han

  Jag har också en fråga som en obs att du vet allt ...
  Jag har också en Netis wf2419l Wifi och jag ville uppgradera den och efter att den nådde 100% startades den om och jag glömde ip-adressen och den avger ingen signal och jag kan inte komma åt 192.168.1.1 si .och ingen återställning ja från knappen ... vad rekommenderar jag att jag väntar på svar

 12. bogdan Fedeles sade han

  Hälsningar

  Du vet hur jag kan spara licens efter uppgradering från 8.1 10? Jag funderar på att göra en ny installation och det skulle bidra till att ha en licens sparat på något sätt.

 13. Hej grabbar . Igår kl 13:28 fick jag en uppdatering varefter jag fick möjlighet att uppgradera till Wind.10. Installationen tog cirka 30 minuter varefter jag testade applikationerna och spelen som var installerade på det gamla operativsystemet (Wind.7 Pro i mitt fall). Efter denna uppgradering fungerade allt perfekt, från de installerade drivrutinerna till de applikationer som användes senare. Första intrycket ... är WoW !!!

 14. * tidigare använda applikationer ... (sorry 🙂)

 15. Alberto hub sade han

  hej jag står inför ett dilemma och vill råda mig och mig
  I Audio Driver realteck HD Audio är ljudeffekterna en inställning som kallas utjämnings intensitet om du kryssa låter bra, men jag vet inte om det är äkta att höra ljuden låga länder vill veta kommer du håller på eller av att veta om det är normalt att användas
  Jag hoppas att ni iteles vad jag ville säga på engelska berättar loudness equalizer

  • andy sade han

   Hej, Alberto! Jag har det aktiverat denna funktion för ljud vara lika överallt. Jag föredrar att höra att ljudet samma (ex. YouTube några videor ljudet är högre och mer långsamt till det ljud som jag vill rita). Jag hoppas att jag har klarats upp!

   • Alberto sade han

    tack för rådet men när du spelar ett spel och du hör till exempel ett ljud som inte vill vara lika, som viskning eller steg som inte borde höras som ljudet av ett vapen ...

 16. Ladda ner denna app beroende på vilket operativsystem du vill (X 32 eller x64). Eller, återigen med denna ansökan: Media Creation Tool kan ladda ner ISO version Wind.10 eller direkt från ett USB-minne. Hämta länk: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

 17. Cristi på YouTube jag bara möjlighet att 1080 48p maximala ramar.

 18. Gabriel Costel Irescu sade han

  Din handledning är mycket bra, men det finns en annan möjlighet, det finns ett alternativ i Windows 10. Stegen är som följer. Ange SYSTEM från början eller från meddelandecentret. Ange följande alternativ i systemet, LAGRING, klicka sedan på C: -skivan (i partitionen där operativsystemet finns) När du har angett C: -skivan till vänster visas en serie data, om musik , ... filer i de sista raderna nedan är också Windows.old, klicka på filen som ska raderas. det handlar om vad jag gjorde. Jag hade också en Windows 7-spricka med uppdaterade uppdateringar och den aktiverades. Den aktiverades på Windows 7 och Windows 8.1. Allt är perfekt. Jag vill säga att jag kunde uppgradera till en Acer Aspire 1500, de gamla modellerna, bara den har 4 GB RAM och HDD, 320 Hybrid och den går mycket snabbt.

 19. Ovidiu sade han

  hej, verkligen visar AQM en fråga för tine.eu Jag har Windows Update 10 från 8.1 10 nu vi pro pro, ville jag veta om jag formaterar min sjal kan använda ISO 10 8.1 gånger måste installera om Windows med Licenza, tack

 20. Peter sade han
 21. Traian sade han

  fortfarande inte avlägsnas folderol tusen windows.old

 22. Csabaxb sade han

  Hej, jag tvingade uppgradering, kraftigt varade nedladdning, var uppgraderar gjort 20 minuter. Från 8.1. Radera gamla fönster men inte lyckats, bröt han windows 10, var tvungen att leta efter en ISO och installera. Jag gjorde installera ren, och efter anslutning till nätet, Windows aktiveras automatiskt. Ptr. @alberto, tar jag inte aktiv equalizer. E stranden så väl i filmer.

 23. En handledning om det mest hälsosamma paneler laptop med ögonen blir trötta hårdast eller inte existerar?

 24. Mircea Rusu FLORIN sade han

  Hej, handledning utmärkt !!! gå till punkt,
  Vad är "Tillfälliga Windows-installationsfiler"? att jag märkte att det tar mer plats än gamla Windows
  tack

 25. florin sade han

  Snälla hjälp mig i trubbel. Jag uppgraderade till Windows 10 7 Pro PRO från Windows och kan inte installera webbkameran på den bärbara datorn. I enhetshanteraren säger att det är installerad men har ett utropstecken. Toshiba kameran är installerad på en Toshiba Satellite C650 (modell gjord för tyska och österrikiska), tyvärr inte längre hitta någon i deras arkiv, eller jag vet inte hur det caut.Ce kan du rekommendera att göra i denna situation, sade Windows-installationen 10 mig att min dator är kompatibel och har ingen kompatibel enhet.

  • Vanligtvis webbkameror webbplats är att ladda ner ett antal webbkameror: Chicony, Liteon, Philips, etc. Kanske du har hämtat något olämpligt.
   Men i slutändan, om webbkameran fungerar bra.

   • florin sade han

    Väl bara inte fungerar, och jag installerade installerade den ursprungliga drivrutinen från Toshiba.

    • Drivrutin för Windows 8 eller 10. Om inte, prova att ladda ner drivrutinen från en annan webbplats.
     Här finns två alternativ:
     1. Inte rätt drivrutin för kameran.
     2. Det finns ingen drivrutin för Windows 8 eller 10.

     • florin sade han

      Du dreotate förare är att Windws 7. Vad kan jag göra i denna situation, förutom att vänta tills en förare gör PTR Win 10 eftersom C650 tillverkas inte längre på ett tag. Det är möjligt att installera en drivrutin Toshiba PTR från ett annat rum? Jag har fortfarande en fråga jag ställer alltid lösenordet från öppningen Microsoftinainte Os gemenskap. Du vet hur jag kan bli av med detta?

 26. Peter sade han

  Hej Cristi, händer något om jag tar bort "tillfälliga Windows-installationsfiler" med den här metoden? Det tar upp 6,21 GB. Tack på förhand !

 27. Peter sade han

  Jag uppgraderade till Windows 10 och flyttar oväntat bra utan några problem med drivrutiner eller kompatibilitet med andra program! Tack så mycket!

 28. George sade han

  Jag ville uppgradera till Ultimate 7 10 Pro. Diskrensning i Windows 10 där i Egenskaper, fliken Allmänt. Jag såg med Sök, degeaba.Am försökte ta bort inställningarna Windows.OLD-Storage-SYSTEM (C) för tillfälligt Windows Old -Fisiere ger radering men ingenting händer. Mig allt jag säga efter en månad kommer att raderas automatiskt.

  • adrian Gudus sade han

   Diskrensning Om du inte har, du troligtvis Windows Home 10 som, om jag inte misstar mig, har Diskrensning

 29. Ser bra!

 30. florin sade han

  Samma problem som George. Jag 10 Pro och Windows.

 31. bra! Jag laddade ner efter 29 juli, från torrents, vinn 10 Pro build 10240 och vem hjälper mig att få en licensnyckel för Windows-aktivering ... ..initiera det jag hade installerat win 8.1 också utan licens

 32. luca man sade han

  Tyvärr har jag inte har blivit av med gamla W., även om jag respekterade exakt, instruktioner i Videotutorial;
  Jag misslyckades i alla sex försök under de senaste sex dagarna jag hoppas något samband med följande specifikationer:
  1. Jag hade 7 licensierade W;
  2. I W 10 9 dagar innan den officiella lanseringen, som en deltagare i programmet Insider;
  3. Uppdaterad med uppdateringar som förekommer därefter;
  4. Samsung EVO SSD 850 125 GB (nyligen installerats på skrivbordet) fungerar perfekt;
  5. Det är synd W. gammal att ockupera så mycket utrymme, även eller särskilt om det är på SSD.
  Vänligen bortskaffande W.old lösning.

 33. Catalin sade han

  Hej Cristi Tack för handledningen, precis vad du räddade mig, som jag hade ingen mer utrymme att jag har nyligen köpt en mini pc pipo x 8 bara ta en titt och du avge ett yttrande, har 2 Os platser 8.1 android och vinna, gjorde vi uppdaterar vinsten och lämnades 10 2 15gb av avsatts för disk~~POS=TRUNC windows.Am utrymme ges förresten 10 hemmets fönster och du har disk~~POS=TRUNC disk~~POS=TRUNC i sökfältet och kör som administratör, jag ser de gamla fönstren har 12gb men endast efter disk~~POS=TRUNC torkas 2,5 gb Varför?

 34. Catalin sade han

  Tack så mycket Cristi jag torkas 27,9 GB om du tror endast Windows .old, tack så mycket än en gång.

 35. Costin Ciudin sade han

  Hej Cristi, efter några dagar vinner 10 gjort flera upp-dateuri och sedan PC inte sluta, bara sluta hdd men fansen fortsätter att arbeta, jag sökte på nätet och det verkar vara ett vanligt problem win8 10 att vinna och en del med en lösning, men för de flesta av denna lösning är inte bra, kan det i framtiden att undersöka frågan och sätta oss här för att göra en handledning om hur du släcka den? Tack så mycket en bra dag!

 36. Catalin sade han

  Hej Cristi, jag har just uppgraderat till W 10 home premium och allt går ok. Ursprungligen ändrade jag det virtuella minnet, men jag återvände till automatiskt läge (jag har 4 giga-ramar och jag säljer automatiskt). Vi vill ta bort filen från C som kan ses i "dimma" windows bt (dvs. den som hjälpte till att installera W10). Det här är den första frågan. Det vill säga om jag kan använda den mappen för att skapa en DVD med W10?
  Min "Windows gamla" mapp har 21 spelningar !!!!. Partition C är 100, inga badrum, men jag blev förvånad över den gamla W-storleken. Jag tar alltid bort C och formaterar. Jag erkänner att jag uppgraderade till W 10 efter nästan 2 år med W7, men det fungerade bra och jag hade inga virus. Kan jag använda diskrensning för att rensa W gamla tyst? Den bärbara datorn är en ThinkPad från Lenovo Edge från 2011. Tack!

 37. florin Ionut sade han

  Tack, det var mycket bra handledning.
  Ceva..Vreau ännu att skjuta mig med åtgärd men kan inte eftersom de ger alltid ett slags blinkar svart skärm och sparas inte något i mp4.
  Jag har svår ATA ... är det problemet?
  Jag släpper min PC specs här

  Ram: 3 GB
  Processor: Pentium Dual Core E2160 1.80GHz
  Grafikkort: GeForce SE 7300 / 7200 GS
  Hårt: 160 GB ATA

  Om du vet varför jag inte kan filma med action eller om det inte fungerar för mig, rekommendera mig en så att jag inte filmar på 3 minuter i en 1 GB ...
  Jag försökte alla versioner av Windows från xp till 10 i rad, men förgäves ...

 38. välkommen

 39. Det hjälpte mycket denna tutorial, du är bra stark väl förklara mycket väl. tack

 40. Monica sade han

  Tack så mycket för informationen klart och väl exponerade bort Windows.old relaterade till mig var bra, löste jag problemet länge olöst.

 41. Costica Achim sade han

  Tack så mycket .Om inte att denna information kunde inte avinstallera den gamla versionen av Windows.

 42. vlad Zarnescu sade han

  Tack!

 43. Dumitru Dragos sade han

  ? Hej jag heter Dragos och jag har problem med vad som nu ser imii säger att det är virus eller skadad, jag försökte med antivirus vad kan jag göra jag ntrat där men udda nimiknmi show nimik om inte med ilska tacka C: \ Users \ 10 \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ INetCache \ IE \ UBBXCY29

 44. Jag gjorde vad vi såg i videon men kvar win.old vad man ska göra ??

 45. Tack!

 46. Dinu sade han

  Hej!
  Jag har en fråga: När en arbetsstation Asus Vivo V230IC hur man installerar Windows med hjälp av USB-minne, och hur kan jag ta bort och Windows förinstallerat.
  Workstation kom med Windows förinstallerat.
  Tyvärr frågor, jag vet inte vanligt någon i denna grupp.
  Tack!

 47. Hej, tack än att hjälpa mig en hel del att veta

 48. cristian sade han

  men hur kontaktar jag dig för att hjälpa mig och mig att ta bort Windows 10 och installera XP ... det är allt jag frågar

 49. Nina Lupu sade han

  Tack 10 med grattis. Du räddade mig från nerver och problemen som orsakas av windows.Bravo!

 50. Catalin sade han

  Tack för din hjälp. Jag behövde verkligen ta bort från vinn 10, vinn 7 förinstallerade dem.

 51. Tack så mycket. Igår fick jag uppgradering (uppdatering) och jag stannade med några 5 gb. Så med din hjälp släppte jag 27 gb (vinn gamla) Merci fain.

 52. florin sade han

  hej, din bra handledning har varit en stor hjälp.
  Jag har en fråga, spelet World of Tanks och vid en tidpunkt efter 5 verkar 6 kamp för mig att vi Memory underlåtenhet att starta om spelet inte förstår varför han började göra detta arbete systemet ser ut som de 5 2430 m cpu @ 2,40 GHz 2,40 GHz RAM 6gb (2,7 användbar) Windows 7 professionell 32 bit är HP Pavilion g 6 hade en Windows 7 till 64 bit och jag bytte hårdvara som tog blå bröst och jag inte har att göra med det, men jag var detta problem är grafikkort är Intel (R) HD Grafics 3000 om du kunde hjälpa Miar vara mycket hjälp tack så mycket

 53. … Hej ! det finns en möjlighet att återställa .rugj-filen eller dekryptera den påverkade informationen

Tala Your Mind

*