Ta bort en fil låses eller låses upp med gratis Unlocker

Problem med mappar eller blockerad?

Denna video läraren kommer att presentera hur du kan ta bort eller låsa upp en fil med hjälp av programvara Unlocker.

Ofta händer oss kan vi inte längre ta bort en fil som körs antingen en tjänst eller en process i fönster som inte vet eller kan inte stoppa honom.

Ett problem kan bli när när jag startade om datorn mapp eller fil förblir blockerad.

Därför bjuder vi in ​​dig att titta på följande video tutorial och hämta och installera programvara Unlocker tillsammans lämnar bakom ett operativsystem funktionell frigör

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)

 


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Även högljudda tack.

 2. Om inte kommer att ta bort det och gå in felsäkert läge efter omstart och gick ms raderas men det är bättre här guiden

 3. Adrian sade han

  Bravo Madalin ... Grattis, och det här är en metod! Men varför komplicera oss själva när vi kan göra det mycket enklare och utan omstart 😉

 4. Andrew sade han

  Hallå! Jag installerade Windows Vista och försökte ta bort några filer men det fungerade inte. Jag installerade en upplåsning men förgäves ... :( den tar fortfarande inte bort dem ... Vad råder du mig att göra?

 5. Adrian sade han

  Jag tror att du måste titta närmare på handledningen! titta noga utan att bläddra så förstår du bättre! Det beror på vilka filer du vill ta bort ... Jag tror inte att Windows-filerna raderas ens med upplåsning!

 6. beb3_mykk sade han

  ee när jag hade problem att filerna blockerad :(

 7. Rusu sade han

  hur radera Windows Vista från Windows XP-dator bag

 8. NALLE PUH sade han

  treaba.merci underbart vacker kristall admin

 9. du vet inte hur du låser upp 'youtube' ... någon blockerade det för mig och jag kan inte komma in alls 😐 .. väntar på svar :)

 10. webdan sade han

  elena:
  stiisi inte hur det låser "YouTube" ... för mig .cineva blockerad och kan inte komma in alls ..astept svar :)

  väljer här.Jag hoppas att du klarar det ...

 11. Ciprian sade han

  e super handledning upprör mig en mapp vfeo 4 månader och jag kunde ge sitt format som inte fungerade antingen som vi försökt och fungerade inte i safemode men detta program gick att åtgärda
  tack och respekt för hela laget

 12. Bulgac sade han

  hårt, men använda dokumentförstörare ställa upp.

 13. oktav sade han

  När jag såg "Unlocker" -handledningen är det ett bra program, men när jag kopierar det, varnar antivirusprogrammet nod32 mig att det är ett virus, kanske fungerar det inte på Windows Vista eller vad som händer, vem kan förklara det för mig? .

 14. oktav sade han

  Jag förstår, så genvägar 32 på eBay ser det som ett virus …….

  • Adrian sade han

   oktav: Jag förstår, så eBay genvägar 32 nod ser som ett virus .......  

   Upplåsningsprogrammet är en ren programvara. om du sa nod sa du allt. NOD är inte det bästa eller bra antivirusprogrammet alls ... Jag personligen har en mycket dålig åsikt om det och jag föreslår att du ändrar det så snart som möjligt. Baga Avira eller avast 5 där min kollega Cristi gjorde en tutorial. Också om Avira gjorde jag två självstudier, för att hitta dem skriva upp i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." längst upp till höger: avira eller skriv avast 2 ge enter och du hittar handledningarna. Bli av med den noden så fort du kan.

 15. oktav sade han

  Så du måste avmarkera 100% eBay-genvägar..Du måste vara bäst och du måste vara övertygad om vad du säger, men det sägs inte i det här fallet att om du vill avmarkera eller lämna kontrollerad, ta t.ex. från Cristi he när han säger att vi måste avmarkera dessa adoner så säger han oss säkert att vi inte behöver dem ... och något annat behöver du ha en brandvägg, till exempel har jag ett zonlarm och när du använder en upplåsning så varnar brandväggen dig och kolla Remenber denna inställning och sedan klicka på Neka, det var vad jag var tvungen att berätta för dig annars hur man använder upplåstaren förklarade Bobi ... Jag väntar på kommentarer från dig!? ...

 16. oktav sade han

  Och om du installerar eBay-genvägar kommer du inte att ha några problem !!! ... förresten är Adrian inte Bobis del ... först och främst och jag tror Bobi inte kommer att bli upprörd över att du måste få lite råd från oss För det andra tävlar en zonalarm och en östlig nod32 4 antivirus i linje med Kaspersky och berätta inte för mig att (avast avira) verkligen inte förtjänar att bli så berömd i tredje raden av dig Adrian, SI eset hade varnat mig för att det finns ett fel i vilket program (eBay-genväg) inte är till nytta något liknande detta, tro mig inte prova kaspersky och eset nod och du kommer att övertyga dig själv ....

 17. Vasile sade han

  Jag har ett problem som jag har en fil lam lösenord låst och vet inte hur man ska låsa upp den?

 18. mostwanted sade han

  Jag behövde det! Tack så mycket!

 19. tibyarad sade han

  Tack Bobi är intressant program, jag installerade det jag kom för att köra en låt i Winamp och torka och gav fel, inte raderas.
  Jag gjorde provet program ges bort arkiverade iam medan jag öppnade den och gick.
  Vad jag kan säga är att det är super ok om du vill ta bort körbara mer.

  Du gjorde ett bra jobb
  Grattis

 20. Tinel sade han

  Hej. Jag köpte den med ett 4 gb-telefonminneskort och jag gick i ca 3 dagar, då ville jag lägga till mer musik men det var helt enkelt lösenord och jag vet inte hur man låser upp det ... Jag försökte formatera det för ingenting. gå ... kan någon hjälpa mig. Tack för förståelsen

  • Tinel sade han

   Tinel: Salut.Me Jag köpte ett minneskort telefon 4gb hon och jag promenerade omkring 3 dagar, då jag ville ha dig lägga till musik utan bara lösenord och vet inte hur deblochez..am försökt Sal format och fortfarande inte gå förgäves k ... kan hjälpa mig för att förstå cineva.Multumesc

 21. Eduard sade han

  Hej! Jag har ett problem hur kan jag bort ett antivirusprogram programu ger Unlocker inte sluta arbeta när unlockeru och visas sedan försvinner och du måste göra.

 22. cristi sade han

  Jag fastnar 8gb sal och jag tror inte att min plats är öppen blockerad ke vad man ska göra?

 23. andreica sade han

  Jag var fast på datorn stationer radio.va spunetimi Vänligen vad ska jag göra?

 24. Ionut sade han

  väldigt bra handledning men för mig är det ett annat problem, jag ska försöka beskriva så exakt som möjligt vad vb är: så för en tid sedan installerade jag ett annat fönster, sedan raderade jag gamla windows men jag hade en mapp kvar i den (från windows gamla ) problemet är att när jag vill radera den mappen ger det mig ett fel: "omöjligt att hitta mappen eftersom den inte längre finns i C /" ,,, kontrollera platsen ... etc men den har ingen annan plats, mitt ID är ionut_gabriel46 !!

 25. Zidaru sade han

  Hej! Jag 16 GB USB-minne, och kan inte formatera den. och ge mig fel varje gång: som är skyddad. Finns det en lösning formatering 32 fostret? .multumesc Förhand för ditt svar, alla de bästa!

 26. Veaceslav Creul sade han

  Jag kan skicka och ta emot meddelanden om facebook.Cand ge referens tycks skriva till mig att tillfälligt blockerat tillgången. Hjälp mig, eftersom det några dagar vet inte vad jag ska göra? Tack. Veaceslav

 27. Cristea Codrut sade han

  Vänligen trevligt om jag kan hjälpa mig och någon med en lösning på följande problem: I partition D hade vi en mapp med filmer försvann men togs inte bort från partitionen (mellanslag partition D förblivit densamma) Om du ger sökningen tycks mig men denna mapp som D: \ found.000 \ dir0000.chk \ .. sedn potten sänder denna mapp i den partition som var.

 28. JAG INSTALLERAT MITT WINDOWS INTERFACE ROMAIN PACK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MINE WINDOWS TILL RUMÄNISKT OCH DET INTE INSTALLERAR DET, DET GÖR MIG ETT FEL VAD KAN JAG GÖRA SVAR SNART !!

 29. Adrian sade han

  Tack så mycket för handledningen. Jag behöver det och jag är glad att du lärde mig hur man kan lösa det här problemet. Alla de bästa och gratulationer för arbetet särskilt användbart!

 30. YoMan sade han

  ba fan. Jag lyckades ta bort mappen (eller snarare för att flytta den till korgen) och därifrån kunde jag inte ta bort det.

 31. YoMan sade han

  Skaffa din IObit Unlocker. skillnaden mellan IObit Unlocker och Unlocker gratis är: Iobit Unlocker låser upp flikar eller filer som hålls upptagna av andra processer utan att ta bort dem, vi kan enkelt göra det själva. Upplåsning gratis förstör din fil eller mapp värre. Gör ett test för att "radera" det (när du flyttar det i korgen). En gång i kundvagnen kan du INTE göra för att radera den, bara flytta den där du vill så kan du bara låsa upp den med IObit och sedan radera den själv.

 32. xxl sade han

  Upplåst är bra prog lam använts tidigare, men det finns andra alternativ, t.ex. CCleaner, Windows Task Manager eller total Unistal att ta bort en fil

 33. Constantin sade han

  Tack så mycket Mr Cristi. Du har varit till hjälp.

 34. Ionutjust4you sade han

  Hej, efter en tid fick jag en pinne 8 gb TDK, jag in i datorn och upptäckte flera mappar med filmer jag försökt att ta bort dem, men inte visas bort, försökte jag att formatera resultatet blev följande: disken är skrivskyddad, jag måste exakt att sticku inte slå på / av skydd, typ av som jag håller berättade att han introducerades till någon annan för att spåra sannolikt att virused, jag har provat en hel del program inklusive Genius Hpusb format, har du ett förslag? Tack!

 35. Jag har ett 16 GB minneskort där jag filmade HD-video ca. en timme. och jag kan inte se någonting. när jag spelar på kameran visar det mig att jag fortfarande har plats för 1 minuts filmning, men när jag vill se står det att ingen video hittades! Problemet började lite tidigare när jag lade in kortet i en kortläsare och kopplade det till en Samsung smart-tv, sedan dess fungerar inte mitt kort. om du vet något ... tack!

 36. Catalin sade han

  Tack !!! Med Unlocker gjorde sig av en datafil som jag häller i en massa virus! Även om det går igenom av antivirus, men vid ett tillfälle hade gett sin sköld

 37. cristina sade han

  Hej!
  Jag har en fråga.
  Program presenteras av du kan låsa upp och videoklipp på youtube? Det verkar ett hänglås och de kan inte kopiera, för uppläggning på en webbplats. Kan jag bara kopiera, men jag vill lägga upp dem för att kunna läsas direkt. Eller hur kan jag göra?
  Tack.

  • Nej det kan du inte. Detta program dödar de processer som gör det omöjligt att radera en fil. Det låser inte upp krypterade arkiv eller andra sådana åtgärder. Att sätta en video på youtube på en webbplats som du vill. För att besökare ska kunna se videon på din webbplats och inte omdirigeras till youtube måste du bädda in den videon. Du gör detta genom att gå till avsnittet "Dela" och sedan till "Inbäddad kod". Kopiera den koden och klistra in den på din webbplats.

  • adrian Gudus sade han

   Hänglås verkar som att du ställa in synlighet för den privata klipp. Du kommer att behöva ställa in synlighet Onoterade / Public Onoterade eller kopiera som du kan bädda in på din webbplats. Du går i din YouTube Video Manager och du kommer att ha en lista över alla dina videoklipp. I knappen Redigera bredvid varje klipp du / redigera. Genom att klicka på den kan du ändra synligheten för det klippet: Offentlig, onoterade eller privat

 38. Hallå ! När jag klickar på en mapp visar det mig varianter till exempel: Jag klickar på skype och det visar mig programmet winrar.browser och andra och det låter mig inte ange eller avinstallera applikationerna ...…… ge mig lite råd tack

 39. Budurca sade han

  Hur man låser fiender i spelet

 40. Budurca sade han

  Jag gå med i laget
  Team Iphone 6
  Samsung Galaxy laget

 41. så jag förstår verkligen varför restriktioner har lagts på spelautomaterna stargames.ro eller quasargaming.ro på sargames det ger dig två spel av 2 och på quasar säger det mig att anslutningen är privat Jag fortsatte att installera program för att ändra land ip men de var gratis 50-3 dagar ... bra men nu jobbar jag inte med dem jag väntar på svar. …… bft alla.

Returlänkar

 1. [...] Det kan också ta bort nödvändiga filer eller mappar. Vi gjorde en tutorial med Unlocker-programvara för en tid sedan, det gör ungefär samma sak, skillnaden skulle vara att Unlocker integreras i snabbmenyn [...]

Tala Your Mind

*