Hur man tar bort ett Yahoo Mail- eller Gmail-konto - videohandledning

Hej vänner, till dagens handledning lära sig att ta bort ett konto från Yahoo Mail eller Gmail-konto. Förmodligen de flesta av oss har Yahoo Mail eller Gmail-konto när jag var yngre och PC oss verka som en pjäs. Nu jag växte upp, vissa är allvarligare, vi ingått ett företag (företag) och jag vill ha en ny adress per post för att representera oss, ta itu med allvarliga och ingen med ett namn gjort caterinca det så vi allvarligt bevisa för potentiella medarbetare. I själva verket kan det inte ens någon roll vad vi vill ta bort Yahoo Mail eller Gmail-adress utan bara vill ta bort och så. Proceduren för att ta bort en Yahoo Mail eller Gmail-konto är så enkelt som möjligt så länge du vet vad du ska göra, va?
Innan vi börjar arbeta måste jag nämna att när vi tar bort ett Yahoo Mail-konto kommer det inte att raderas omedelbart utan inom 90 dagar. Men när vi klickar på knappen "Ja, stäng det här kontot" kommer vi inte att kunna komma åt den och vi kan inte skapa en annan e-postadress med samma adress.
Ta bort ett Gmail-konto kräver också en period av 2 dagar och samma, och Gmail är fortfarande att vi kan inte till en annan e-postadress med den gamla adressen.

Länk till radera Yahoo Mail-konto: https://edit.yahoo.com/config/delete_user

Som sagt, jag inbjuder dig att följa med denna video tutorial för att se hur man ska gå exakt att ta bort ett konto från Yahoo Mail eller Gmail

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. pc1990 sade han

  Radon Tv Movie Player tycks mig ett bra ämne

 2. vlad sade han

  Vi ses Bagai paulechinoct@ Yahoo.com som en alternativ när du tar bort din Gmail-adress på Yahoo faktiskt var [e-postskyddad].com

 3. daniela balans sade han

  Det var bättre om du hade gjort den här guiden med lite mer tid i urma..dar be ..poate ansågs mindre important..altele prioritare.Acum vara där en månad och kanske något mer jag stängde mig en budbärare iD och en e-mail..dar inte vad du sa d-trafikerade Gemailul till förstå att de inte är i vagnen eller förstår eller? toppmötet inte att radera ditt konto eller kan komma han? -är möjligt och detta? -som om da..imi kommer från min egen prostie.Mentionez skratt vid kontroll iD på dedector det verkar avatarul.Confirmarea borttagning activ..pina och jag hade aldrig hur man ser henne igen eftersom jag inte kunde komma in i id.Bine jag har inte hittat information som julen ..

 4. adi sade han

  Du gör mycket bra handledning och jag kommer att följa varje ton zi.Va ge 10 för dessa tutorials. Du är mycket skicklig.

  • daniela balans sade han

   adi: Du gör mycket bra handledning och jag kommer att följa varje ton zi.Va ge 10 för dessa tutorials. Du är mycket skicklig.

   Ja .. det är verkligen ... väl valda ord ... det var .. det är..och kommer att bli ... Magiska kan göra ... när hon vill..Kan hon göra från regnet ... Sol .. och från solen..Blå-men inte vi glömmer ... att även en örn kan bryta en vinge ... och då når den ödet ... allt öde ... beslutar.

 5. daniela balans sade han

  Det hade varit bättre om du hade gjort den här guiden för länge sedan ... kanske du inte gav den den betydelse den förtjänar .. även om den har .. För en tid sedan sa jag .. en månad eller kanske ännu bättre Jag raderade också ett röra-id och ett e-postkonto ... men jag tog inte bort det du sa..och Gemail. Vad fan jag gjorde vet jag inte ... det stämmer jag kunde inte ange det id .. så jag kunde inte läsa om jag fick e-postbekräftelsen. Jag förstår att jag varken finns i kundvagnen eller i kundvagnen? Det är möjligt att id inte kommer att raderas och dess topp Jag kan inte skriva in det längre? När jag går in i deduktorn - för jag vet inte annat, visas det aktiva id och avataren för det id. Om jag gjorde något dumt ... till och med kommer jag att skratta åt min dumhet. Jag såg din handledning sitta vid bordet ... annars skulle jag drunkna i mat. God dag för. Jag tycker att det är dåligt för mig.Ett svar också för mig om du har tid ... kanske du kan skingra min tvivel ... tack i förväg.

  • daniela balans sade han

   daniela balans: Det var bättre om du hade gjort den här guiden med mer tid sedan ... inte heller kan ta din ..with all betydelse med tanke på att ..are .Med en tid sedan att säga ..en månad eller till och med väl jag torkade mig en budbärare iD och en e-mail..dar jag torkas och vad du sa Mr tra..si Gemailul.Ce fan jag gjorde jag inte stiu..cert är att jag har inte kan ange en id som jag hade ..deci som redan läst när jag fick mail från confirmare.Sa förstå att de inte är i vagnen eller i små vagnar? är det möjligt att en id inte raderas och ovanpå du kan inte gå med honom? -Att dedector när jag kommer på andra sätt, jag vet inte id verkar aktivt och id.Daca avatar som jag gjorde en dum ... även jag skratta åt dumhet mea.Bine jag såg handledningen d-tra ... annars sitter vid bordet med mancarea.Zi bra för mig drunkna. d-tra och jag tror mine.Un svar och dåligt för mig om du lyckas mig timp..poate sopas bort indoiala..multumesc väntat.

   I OFFERT - När jag skrev kommentaren och skickade den på webbplatsen fick jag inte ett kodfel - jag såg inte min kommentar publicerad - så jag upprepade - naturligtvis kunde jag inte upprepa samma ord som bara Jag skriver inte ut dem på DVD - jag gör inte något argument för detta för att bara det idet inte betyder ... liv och död.

 6. psaddict sade han

  Du kan göra en tutorial på Radio RARMA :). Programmet har tusentals radiostationer över hela världen, sorterade efter land, är nästan alla stationer i Rumänien rumänska och nyckelfunktion i detta program är att du kan och spela in från radio. Den har en mycket intressant system som du kan ladda i RAM flera positioner och sedan kan du växla direkt från en till en annan

 7. madutz sade han

  steg kan göras genom borttagningen av kontot sidan, inte att kopiera text handledning ändå bra handledning, bravo!

 8. Calin sade han

  handledning: hur man vända Yahoo mail beta

 9. Catalin sade han

  Hej, kan du göra en handledning om hur man gör din radiostation? Inte Winamp med ett program som den med Winamp inte gå till mig.

  Tack.

 10. adrian sade han

  Du kan göra en handledning program Yahoo! widgets

 11. alex sade han

  Jag skulle vilja ha en serie handledning om photoshop cs5 om möjligt m. Tack

 12. sklipy sade han

  Jag skulle vilja presentera ett litet tecken på tacksamhet Team videotutorial.ro
  en minut klipp läggs ut på YouTube .No s mig som vet vad spektakulära men det är gjort som ett erkännande av den plats, varifrån jag lärde mig många saker som tog mig ur många probleme.Multumesc

 13. Razvan sade han

  Du kan göra en handledning om 2011 ställa upp?

 14. AndreiNet sade han

  Jag skulle föreslå att ha en handledning om DeskMotive

 15. Catalin sade han

  Offtopic.
  Jag ville fråga om du kan göra en tutorial hur man ändrar inställningar gampadurilor (t.ex. USB JPD-DUALFORCE [om den högra spaken gamepad]) för att gå till Fifa 2011.
  Jag vet att jag var fel artikel, och förutom att jag är säker på att jag besöker länge en virtuell gemenskap där en majoritet av människor med sunt förnuft som hjälper mig om jag visste hur eller kommer att förbise om jag inte gör det.
  Tack igen och jag hoppas att jag kan hjälpa någon.
  god dag
  Ovanpå: Mycket bra artikel, använde han en hel del.

 16. mihai sade han

  Hej Jag skulle vilja göra en handledning om Bandicam
  är en stor fånga mjukvaran
  fångar desctop och i spel
  desctop gör fånga med ljud, och fångar upp ljud (ingen mikrofon)
  och andra förtjänar att veta om det
  många vet bättre än Fraps programvara som behandlar 10 100 sekunder mb
  som gör kompression samtidigt
  Bandicam gör och kompression och avskiljning
  men överraskning sacadeaza inte ens passar spelet inte känns som gör fångsten
  du kan se i realtid och FPS som Fraps är stor
  10 minuter film i spel ocpupa ungefär hälften 1gb
  Det är mycket miljarder jämfört med Fraps som upptar 10 10 minuter gb
  10 minuter att fånga skrivbordet upptar 90 100 beror mb ..
  bandicam.com efter fotograferingen testversion kan bara 10 minut gräns
  men vi har inte mer till dem som laddar upp på YouTube är tillräckligt.
  Jag hoppas att denna översyn var bra, och jag hoppas att göra en tutorial på
  Han och många kommer publiken

 17. sebi sade han

  hur du aktiverar mina prylar? Jag har inte någon rätt när de klickar på skrivbordet ... Jag gjorde en inställning ... och då de inte be ajutatiima am..va.
  AM WIN 7

  • AdrianGudus sade han

   sebi:
   hur du aktiverar mina prylar? Jag har inte någon rätt när de klickar på skrivbordet ... Jag gjorde en inställning ... och då de inte be ajutatiima am..va.
   AM WIN 7

   Högerklicka på skrivbordet och på snabbmenyn väljer Gadegts. Du kommer att se ett fönster. Dubbelklicka på önskad gadget i fönstret och det kommer att visas på skrivbordet

  • anonym sade han

   sebi:
   hur du aktiverar mina prylar? Jag har inte någon rätt när de klickar på skrivbordet ... Jag gjorde en inställning ... och då de inte be ajutatiima am..va.
   AM WIN 7

   Gå in på kontrollpanelen där uppe för att se "stora ikoner", ange sedan programfunktionerna och klicka sedan på vänster sida på svängfönstrets funktioner på eller av och se att du har kontrollerat Windows-plattformskakor om du inte kontrollerar och startar om nu för att högerklicka på skrivbordet den här funktionen.

 18. Valy sade han

  Vänligen Sall trevligt att göra en tutorial där vi visar hur vi kan spela HD-video på en netbook exzemplu plus samsung n150

 19. bukett sade han

  Hörde ett e-postmeddelande med användning av ISP: s säker. Någon sa att det använder så i alla fall betala för det och om han använder och om inte. Hur kan det göra?

 20. Du kan göra en personlig e-post handledning om?

 21. adrian sade han

  du kan göra en handledning med hemsidan för webbläsaren 9 win 7 hur du placerar dina favoritsidor .etc ... ..

 22. Gepeto sade han

  Jag äntligen hittat mig Kum jag bort e-postadresser några äldre eftersom jag var barn

 23. Costelina sade han

  ady arbete inte ger mig ett misstag de säger att det inte är rätt lösenord

 24. God morgon, jag har ett problem med ett konto yahoo..cand jag vill skriva på messenger..totul bra, merge..dar lösenord när jag vill skriva på att skriva mail..ma sätta ditt lösenord, skriva på korrekt och omdirigera mig tillbaka till samma sida! Vem skulle vilja ge mig att hjälpa mig tillägga till alin_9328! Tack så mycket.

 25. Addy sade han

  Om någon hackade mitt Facebook-konto och jag tar bort den Yahoo-e-postadressen som jag anger det Facebook-kontot med ... den personen, kan han ändå ange mitt Facebook-konto?

 26. AdrianGudus sade han

  Addy:
  Om någon bröt sig in min Facebook-konto och jag att jag bort min yahoo postadress som kontot intrampe facebook ... att någon kan bryta sig in i konto på min facebook?

  Ja det kontot inte raderas omedelbart men inom en månad dagar. För att inte nämna det faktum att vem som har tillgång till ditt konto kan alltid ändra e-postadress som är kopplad till ditt konto.

 27. gaby sade han

  HELLO ADRIAN Hittills har jag inte lämnat några kommentarer
  MEN vill göra en ASA Videotutorial Om du kan ladda ner en Windows HUR
  XP SP \ 3 AVETII SITE och vacker och MER VIDEOTUTORIALE

  Jag önskar er BAFTA

 28. Tudor - Tudor sade han

  Vi märkte att de signatur 2 streck visas ovanför namnet (signatur). Hur kan jag tas bort kommer inte upprepas någonsin?!
  Hur ansluter jag en logotyp i signatur?
  Att diskutera hur både Google och Yahoo.

  Tack på förhand.

 29. andy_anduletzu sade han

  Hej alla, jag har ett problem, parade jag min e-bas, som är den jag har varit här en pseudonym, det är jobb är att jag inte kan ta bort det smeknamnet att automatiskt generera en annan e-postadress så jag kan skicka ett mail efter båda adresserna, och få samma, jag vill ta bort den e-postadress som är kopplad och förbli en singur.Cand ge klicka på den för att ta bort det första säger mig att radera e-postadress eller en förändring av om jag inte kan ändras för att ta bort när du går till yahoo mail inställningar i en jab tillbaka på den gruva och inledande och inte vill steraga på detta exempel i [e-postskyddad] si [e-postskyddad]På den andra jag vill ta bort allt som finns i den.
  Hur kan någon 4 timmar för att jag slog huvudet och vi inte ge honom huvudvärk.
  Kan du ge mig också vänligen Id? Livstecken från andy_anduletzu som behagar.
  Alex ..

 30. emi sade han

  hur man åter yahoo lösenord svarar inte

 31. Alex sade han

  Kan du hjälpa detta handledning

 32. Jag köpte en htc hd2 och jag kan inte bli av med den gamla ägarens gmail-konto, jag kan inte ladda ner något program eftersom mitt konto alltid visas och ber mig att ange lösenordet jag inte vet ...! Kan jag hjälpa mig själv?

 33. Hur kan jag överföra e-post från Gmail till Yahoo? Jag har två konton, ett i Gmail och Yahoo och en annan i gmail Jag vill ta bort det, men jag vill spara några e-post från det här kontot. Tack.

 34. baya Adrian sade han

  Tack så mycket! I november 2014 steg brukade jag ta bort mitt Yahoo! Mail-konto via länken för att ta bort Yahoo Mail-konto: https://edit.yahoo.com/config/delete_user. I februari 2015, efter över 90 dagar, lyckades jag faktiskt inte ha det. Men jag förstår inte varför min gamla yahoomail-adress alltid dyker upp för mig, vilket jag inte vet hur jag ska få den att sluta visas för mig, när jag öppnar min agenda med den aktuella gmail-adressen. Jag lämnade också den "Facebook" och jag kan fortfarande inte bli av med den gamla adressen, som faktiskt inte längre används av Yahoo. Vad kan jag göra?

 35. cecilia sade han

  Jag förstår nu vad jag behöver göra för att ta bort Yahoo Mail. Någon virused min Yahoo mail och de platser som fungerar.

 36. Alex sade han

  När påsen captcha koden och lösenord ger mig fel och säger att jag hade fel om jag vet att jag har skrivit rätt.

 37. blommor sade han

  Hej, den här handledningen är precis vad vi letar efter, men min fråga är... om flera enheter är anslutna till det här Gmail-kontot, vad händer? Det kan loggas in på mitt konto när jag tar bort det permanent. och när jag skapar den nya alternativen adress och den gamla kommer att raderas, bara jag kan logga in. tack på förhand.

Tala Your Mind

*