Classic Shell, det bästa alternativet för startknappen i Windows 8 - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera Classic Shell, ett program som vi kan ta hem-knappen på Windows 8.
Windows 8 är den första moderna operativsystem som skapats av Microsoft som kommer utan den klassiska menyknappen och hem för många användare är detta ett skäl till att inte rusa till klämma Windows 8.
Den nya moderna UI (tidigare Metro UI) kommer att ersätta den gamla startmenyn, detta är för modern för användare, som i allmänhet är konservativ när det kommer till saker som de har blivit vana vid. Från min synvinkel nya Modern UI gränssnitt är mer intressant än den gamla startmenyn, och är också optimerad för den löpande pekskärmar (pekskärm). Modern UI är ett smart drag och nödvändigt för Windows operativsystem som inte var helt touch och gester vänlig, även om användarna inte uppskattar nu, snart kommer att inse att det är en naturlig gränssnitt, ett genomförande mer intuitivt än Android eller IOS.
Du kommer att fråga mig "vad har vi att göra med Android och IOS?", Det har vi för nu är Windows 8 ett operativsystem för stationär, bärbar dator, surfplatta och telefon, samma gränssnitt som började på Windows Phone 7 Nu finner vi på Windows 8 och Surface tabletter.
Snart lagrar att hitta pekskärmar till samma priser och klassisk, många kommer att köpa dessa monitorer och de kommer att uppskatta den moderna UI.
Under tiden jag inbjuder dig att följa den här guiden med Classic Shell sätter oss tillbaka på Startknappen i Windows 8.
För en tid sedan presenterade jag Start8En kommersiell tillämpning som gör samma sak, men jag tror, ​​Classic Shell är mer attraktiv, särskilt som hennes fria.

Hämta Classic Shell

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Salu du kan göra en tutorial där du säga hur du olåst Customizer

 2. yonut sade han

  trevlig handledning! förvänta sig mer handledning om 8 fönster, om möjligt en handledning om fastställandet av vilken tjänst kan stoppa osv osv

 3. cristi90 sade han

  Bv Tineo så vidare !!!

 4. florin sade han

  Du kan tillfredsställa en handledning om hur man gör dragspel webbplats? I ett nämnt om detta ämne äldsta handledning av Mr Cristi när de genomförs videotutorial.ro

 5. Jag har installerat Windows 8 nästan alla Veriuni kare inträffade även förra, men jag är rädd jag fastnar eller startar om, jag installerade Windows driveru grafikkort 8 avea.Va inte vet vad kunde vänligen hjälpa mig. Tack Nice!

 6. lEU:
  Salu du kan göra en tutorial där du säga hur du olåst Customizer

  Jag vet inte vad du menar, att vara mer exakt.

 7. Cristi-Admin
  Vad sägs om den här versionen? http://www.stardock.com/products/start8/
  Jag använder detta du har en Windows 7 startmeny - men du har också möjlighet att säga mini metro UI

 8. Cosmin sade han

  välkommen
  Jag har en Galaxy Note 10.1 och kan inte flytta hämtade program från SD-kortet på tabletten.
  Kan någon hjälpa?
  tack

 9. Hej cristi du vet på något sätt DC på Windows 8 varje gång jag startar om datorn för att sätta på den på internet fungerar inte jag måste ge den en "diagnos" jag väntar lite och det fungerar

  Mycket bra handledning i dag, hålla upp det goda;))

 10. Dani_ella76 sade han

  Kanske är det möjligt att hjälpa mig också .. Jag vet att min fråga inte svarar eller inte motsvarar din nuvarande videohandledning ... men? Jag kommer fortfarande att vädja till användarna av den här webbplatsen ... om Aminiii inte kommer att betrakta frågan ens mindre ... då astrigency .... Jag kommer att förstå att de har andra prioriteringar och de kommer att anse att min fråga är irrelevant. FRÅGA ... Jag har ett Google-konto och ett relaterat YouTube-konto .... Jag lovade att jag inte skulle göra inlägg på mitt Google Plus-konto så det kommer att förbli så ... men jag vill lägga in inlägg på mitt youtube-konto. Faktum är att när jag ville posta på min youtube-kanal fick jag ett fel ... inte en gång men "n" gånger oavsett när jag ville lägga upp något ? ... Att förstå att >>>>> min google-kanal och min youtube-kanal smälter på något sätt och inte tillåter mig "den ena utan den andra"? Att förstå det genom mitt löfte .. Jag tappade min youtube-kanal två gånger ? och att jag inte kan lägga upp något på YouTube-kanalen längre? Ge mig ett svar ..och jag frågar användarna ... om administratörerna inte anser att min fråga är relevant. Tack på förhand ...

 11. George sade han

  uppriktigt sagt knapp är ganska bra men när du vänjer sig stänga av datorn om du har några tveksamheter i tunnelbanan där att inchizi.si sätt hörde du vad voyo.ro online film webbplats? 12 stängd och kommer att stänga sajten.

 12. adrian Gudus sade han

  Cosmin:
  välkommen
  Jag har en Galaxy Note 10.1 och kan inte flytta tabletape program som laddats ner från SD-kort.
  Kan någon hjälpa?
  tack

  Skriv upp i SÖK-rutan längst upp till höger på vår webbplats: "Flytta alla Android-applikationer till SD-kortet med Darktremor Apps2SD-läget" tryck på enter så hittar du självstudien

 13. adrian Gudus sade han

  Dani_ella76:
  Kanske är det möjligt att hjälpa mig också .. Gilla frågan menar svaret eller motsvarar inte din nuvarande videohandledning ... men? Jag kommer fortfarande att tilltala användare av denna webbplats .... Jag kommer att förstå att de har andra prioriteringar och jag anser att min fråga är irrelevant. FRÅGA ... Jag har ett Google-konto och ett relaterat YouTube-konto .... Jag lovade att jag inte skulle göra inlägg på mitt google plus-konto .... så det kommer att förbli så ... men jag vill lägga in inlägg på mitt youtube-konto. Faktum är att när jag ville posta på min youtube-kanal fick jag ett fel ... inte en gång men "n" gånger oavsett när jag ville lägga upp något. Varför? Jag förstår att >>>>> min google-kanal och min youtube-kanal på något sätt går ihop och inte tillåter mig "den ena utan den andra"? Jag förstår att det genom mitt löfte .. Jag tappade min youtube-kanal två gånger? Och det Jag kan inte lägga upp något på YouTube-kanalen längre? Ge mig ett svar ..och jag frågar användarna ... om administratörerna inte anser att min fråga är relevant. Tack på förhand ...

  Vad är det exakta felmeddelandet emot på YouTube? Vi har inga uppgifter som att hjälpa användarna

 14. Hej. Om du kan berätta för mig mig vad reglaget använder hemsidan (om något wordpress plugin) mer!
  lite åt sidan, är säkerhetskoden mer en plåga förutom Akismet som gör sitt jobb bra även OK, inte längre behöver compeltam en säkerhetskod (irriterande ibland var man tvungen att ge uppdatera sidan som gav ingenting uppdatera bara den kod som jag verkar helt fel som jag sätter). bara ett förslag.

 15. Dorinel Culea sade han

  Cristi Hej! Mycket bra handledning mittemot Shell Classic, men med tiden jag tror användarna kommer att känna 8 Vind och älska den nya Metro-gränssnittet Ui.Eu vill säga att jag är väldigt kär i Metro UI gränssnitt, särskilt som jag upptäckt många hemligheter videotutorialului använder sina hjärnor Adrian.Felicitari Videotutorial.ro

 16. marian sade han

  vad det innebär att bygga 9200 8 vinna i det nedre högra hörnet. och hur är miljarder att använda vinna 8 original från Microsoft med dessa 90 dagar (men jag tror att du har Microsoft Access på u genom laptop till Itzi konstatera dig u där), eller med en aktivator för honom 8 aktivera vinna. vilket är diferentza ?????? vg ajutatzima och mn

 17. marian sade han

  marian:
  vad det innebär att bygga 9200 8 vinna i det nedre högra hörnet. och hur är miljarder att använda vinna 8 original från Microsoft med dessa 90 dagar (men jag tror att du har Microsoft Access på u genom laptop till Itzi konstatera dig u där), eller med en aktivator för honom 8 aktivera vinna. vilket är diferentza ?????? vg ajutatzima och mn

 18. andreea sade han

  Käre Cristi,
  För två år sedan köpte jag en bärbar dator som hade och har installerat Windows 2 ... nu får jag fortfarande ett meddelande där jag uppmanas att uppdatera till Windows 8 ... Berätta om det är gratis eller om jag måste köpa licensen ,,, och vilken skulle var skillnaden mellan de två ... Tack! En bra dag!

  • adrian Gudus sade han

   Uppdatering till Windows 8.1 är gratis. Hur den uppdateras för att få nya Windows 8.1 eller 8.1 det som redan finns tutorials på webbplatsen. Du hittar dem genom att använda sökrutan uppe till höger.

Tala Your Mind

*