om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Sklipy sade han

  Tutorialu mycket användbar, tack Adrian!

 2. Razvan sade han

  Hej, jag ville be dig vilken inställning kan göras för att inträffa när du inte längre skicka från mobiltelefonen.

 3. adrian Gudus sade han

  Razvan:
  Hej, jag ville be dig vilken inställning kan göras för att inträffa när du inte längre skicka från mobiltelefonen.

  Det finns ingen sådan inställning!

 4. gina Sereteanu sade han

  Salut!
  Jag har en sida facebook att de inte kan hitta dig i Google Search ge. Vet du varför?

 5. inget namn sade han

  En uppdatering hittills, kan du sätta? Att det under tiden verkar som om du behöver fnissa så mycket att du tappar din känsla av intimitet, och sökningarna gjordes så att du får problem och ger upp ...: p

Tala Your Mind

*