Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. ASUS sade han

  Adrian, varför inte jag märker från klot kille som säger Facebook och vitt, så jag har bara ingenting även om det själv hade alla aktiviteter som de har gjort och nu bara jag har inget tomt, jag vet bara att jag gick på tel android på facebook och efter att jag avslutat jag arbetar där, gick jag efter 1-2 timmar vi in ​​datorn på facebook och jag göra den anmälan gissa vad det tömma de säger nej anmälan och jag hade nog där i 2011 jag nu bara har ingenting hände? Jag obs. att de har ingått några fiktiva mig lista utan att fråga mig vänförfrågan har poster enkelt och jag gav mig själv en av dem och gissa vad konto har inaktiverats för att så med andra ord de hackare tror att de härjade och fick mig fin och jag SKYDD konto med ett lösenord 100 tecken och maj mellan hackare. Så jag bort tom lista utan något som inte hade något att ta bort!

  • chirila adelina sade han

   Jag har någon jag göra facebooku prblema-ri och jag ger som jag kunde ta reda på vem hon ..nu?

 2. Tarlea loredana sade han

  Jag har problem med facebook när jag logga ge mig aa verkar som säkerhetscertifikatet återkallades denna webbplats. Hur kan jag fixa det?

  • Kontrollera datorns datum och tid.

   • Tarlea loredana sade han

    Jag kollade in tid och datum på datorn, och vi återställer 2 gånger. Problem persista.Se kan göra något?
    Tack. 7 använda Windows Professional, förrän två dagar sedan jag hade detta problem med Facebook. Det måste installera om Windows.

  • Ana sade han

   Jag har en fråga ettusen tog bilder på fb lan rapporterade stänga ft och nu sia gjort ett annat sammanhang alla mina bilder och vet inte vad dess längre göra mia stal några bilder mer personliga dator men Leam bort kan testa vänligen trevligt att hjälpa mig att hitta honom eller göra honom inte längre nöja sig med namn och gör mina bilder ser snarast

 3. marius sade han

  det skulle vara intressant att göra en Videotutorial om hur man installerar en GPS karta över Rumänien.

 4. Andrew sade han

  Mycket bra handledning !!
  Men Adrian, varför du använder en Windows XP virtuell? Varför har du inte använder Win 7 eller 8?

 5. Claudiu sade han

  välkommen
  Du kan göra en handledning för Yahoo Messenger?
  tack

 6. adryano85 sade han

  Adrian, om du kan hjälpa mig med någonting om möjligt, för 2 månader sedan stulades min dator från mitt hus och den som stal min datorenhet tror jag publicerade inlägg på mitt facebookkonto nästa dag när jag inte kunde att skriva in det för att det var stulet och någon annanstans kunde jag inte komma in eftersom jag inte gav kontot till någon. du kan hjälpa mig på något sätt. Jag har all information om min dator kan gå för att skanna MAC på nätverkskortet eller Jag vet ... om du vill ska jag ge dig min messenger-adress eller telefonnummer för att bättre förklara hur det fungerar ms

 7. Petrisor sade han

  för mig visar datum och tid när jag loggade

 8. Petrisor sade han

  För mig är det bara visas den aktuella sessionen men inte den sista. Du måste ställa in något att se och tidigare sessioner?

 9. AdrianGudus sade han

  Petrisor:
  För mig är det visas doarsesiunea aktuella men inte retroaktivt. Du måste ställa in något att se och tidigare sessioner?

  Om det inte visar sessioner och andra medel som inte har andra sessioner. Har du inte har loggat in och från andra datorer eller från andra platser eller att använda andra webbläsare eller ett annat operativsystem.

 10. Catalin sade han

  Yahoo Messenger för du inte vet något sådant?

 11. AdrianGudus sade han

  Catalin:
  Yahoo Messenger för du inte vet något sådant?

  SÖK skriva upp i sidofältet rutan uppe till höger: Hur kan vi ta reda på om och när någon använder ditt Yahoo-konto och Yahoo Messenger-ID, tryck på Enter och du hittar handledning

 12. Viorel sade han

  bra handledning, tack

 13. mihai sade han

  Gmail inte göra? En handledning för Gmail

 14. AdrianGudus sade han

  mihai:
  Gmail inte göra? En handledning för Gmail

  Det finns redan! SÖK sidofältet skriver i rutan uppe till höger: hur Aktivera eller inaktivera Google kontoaktivitet, tryck enter och du hittar handledning.

 15. sorin sade han

  Jag är intresserad av hur de kan klättra en GIF-bild på facebook! Jag försökte facebook ser jpeg, dvs inte flytta! Jag har en viss bild i datorn!

 16. AdrianGudus sade han

  sorin:
  Jag är intresserad av hur de kan klättra en GIF-bild på facebook! Jag försökte facebook ser jpeg, dvs inte flytta! Jag har en viss bild i datorn!

  Tyvärr Facebook inte stödja det. Detta sker endast på Google Plus socialt nätverk från Google. Om presentation Google Plus sociala nätverk vi har också en handledning. SÖK skriva upp i sidofältet rutan uppe till höger: Presentation Google Plus, den hetaste sociala nätverk, tryck enter och du hittar handledning

 17. sorin sade han

  Tack Adrian! Jag misstänkte att jag inte stöder, men jag trodde att det skulle vara ett trick. Ändå tack för svaret!

 18. John Paul sade han

  Hej folks,
  någon ändrat mitt lösenord på Facebok och jag kan inte använda kontot, säger det är tillfälligt.
  Hur kan jag åtgärda detta?
  Tack trevligt!

 19. dragos sade han

  och om personen använt min fb konto har raderat alla tidigare verksamhet? vad?

 20. adriana sade han

  Tack mig med denna chans att du känner dig och jag såg ALTIII PUPICI PAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 21. Jag vill se ditt ALLTID A RASPUNSS INCREC

 22. Sall hur kan jag 2 Sergeant facebook konton som mjau bröts i en vecka?

 23. Vasile Bogdan och Elena sade han

  Någon som vet hur vi kan ta reda på vem såg på facebook genom att söka vår kontonamn? (Inte så om vi åt lösenordet) .multumesc!

 24. Vasile Bogdan och Elena sade han

  Hur kan vi ta reda på om man ser på vår facebook-konto? (alltså inte om den har tillgång till lösenordet) Tack!

 25. Hej Cristi, jag vill hjälpa till med något, jag tror att någon får på min dator, jag gick på Facebooks ok, jag bara visa min stad, men kan du berätta gärna varför min tänds webbkamera ? är det möjligt för den enskilde att komma in i datorn för att komma åt USB-videoenhet och därifrån till mitt rum och börja spionera på mig? Låt mig berätta varför jag ser att plötsligt tänds när mina händer på kameran och tillbaka mot väggen för att säga eller sätta fingret på linsen, inte länge och ljuset släcks, förmodligen på grund av att individen har insett att jag fick någon efter mig? jag scannade med min antivirus..si inte hittat något virus, hjälp mig om du kan berätta för mig och vem är det jag kan stämma dig och ta dig procent av de skador som jag kommer att be dem, jag gissa vem det är, men jag kan inte bevisa, plus göra sval apropouri slå han vet hur jag ser ut, och jag har ett hem elegant och etc :)) Så hjälp mig?

 26. bianca sade han

  Som jag ta reda på vem jag såg Facebook?

 27. adrian Sall Jag har en prob ... vi hade någon på fb från Prieta och nu jag inte kan få dig se vad BRT profilu att göra eller vad som hände när jag får honom ami säger att chestaia
  Sidan du begärde kunde inte hittas ..

  Det kan ha följt en länk löpt ut eller har skrivit fel adress. För vissa punkter behandlar skillnader versaler / gemena.

  ACasa


  Tillbaka till föregående sida
  snälla hjälp mig också ...

 28. adrian Gudus sade han

  Ionut:
  adrian Sall Jag har en prob ... vi hade någon på fb från Prieta och nu jag inte kan få dig se vad BRT profilu att göra eller vad som hände när jag får honom ami säger att chestaia
  Sidan du begärde kunde inte hittas ..

  Det kan ha följt en länk löpt ut eller har skrivit fel adress. För vissa punkter behandlar skillnader versaler / gemena.

  ACasa


  Tillbaka till föregående sida snälla hjälp mig och min- ...

  Den person du blockerat. Inte längre kan titta på ditt konto.

 29. Ionut sade han

  hej ... till exempel visar det mig bara den aktuella inloggningen ... annars ingen äldre inloggning ... Jag anger att en vän till mig loggade in på sin gök några timmar innan och jag ser bara min nuvarande inloggning som Jag sade ...

 30. Det verkar bara IP.ul plats och typ av enheten och inget datum eller olika webbläsare som vi har påbörjat.
  Om någon blockerade min fb.ul vad ska jag göra? hur länge tillbaka?

 31. alexandra sade han

  Hej. För aktiva sessioner verkar det bara för mig så här: ”Den aktuella sessionen
  Plats: Alexandria, TR, RO (ungefär)
  Enhetstyp: Safari på WinXP ”, inte så mycket för dig. Det är normalt? Jag menar, hur vet jag om någon loggade in på min Facebook och vem det var?

 32. Hej!

  Jag har också ett problem som jag ännu inte har hittat en lösning på ...
  Det bara aktiva sessioner visas den aktuella sessionen slutar inte fungerade.
  Plats: Snagov, B, Ro (ungefär)
  Enhetstyp: Chrome på Win7 …… Jag har aldrig varit här !!!, inte heller på andra platser som anges i detta avsnitt. Jag fortsatte att ändra mina lösenord, jag raderade mitt konto, jag skapade ett nytt på egen hand !!
  Vad tror du asi kan göra i denna situation?

  Tack!

 33. Hej, jag har en fråga. 2 dagar jag använde en pinne till RDS-RCS allt gott och väl .. tills jag ville att logga in på facebook inloggningssida uppenbarat mig, även efter telefon .. förmodligen hur jag kunde vrida tillbaka sida normalt tar jag 100 redovisa netto mb och maximal käpp 200 kbs. tack på förhand

 34. adrian Gudus sade han

  Claudiu:
  välkommen
  Du kan göra en handledning för Yahoo Messenger?
  tack

  Det finns redan handledning om detta ämne, skriver sökrutan ovan i "Hur vi ta reda på om och när någon använder ditt Yahoo-konto och Yahoo Messenger ID" tryck på Enter och du hittar handledning.

  • adrian Gudus: Det finns redan handledning om detta ämne, skriver sökrutan ovan i "Hur vi ta reda på om och när någon använder ditt Yahoo-konto och Yahoo Messenger ID" tryck på Enter och du hittar handledning.


   adrian Gudus: Det finns redan handledning om detta ämne, skriver sökrutan ovan i "Hur vi ta reda på om och när någon använder ditt Yahoo-konto och Yahoo Messenger ID" tryck på Enter och du hittar handledning.


   adrian Gudus: Det finns redan handledning om detta ämne, skriver sökrutan ovan i "Hur vi ta reda på om och när någon använder ditt Yahoo-konto och Yahoo Messenger ID" tryck på Enter och du hittar handledning.


 35. Bra. Jag lärde mig att jag kan ladda ner en kopia av min Facebook-konto information, bilder, samtal etc. Någon aning om hur länge emot e-post information ??

 36. mihaela sade han

  Buna.Am kontrollerat inställningarna på fb, och jag ser på den aktuella sessionen, min plats, och sedan jag kollade nästa dag och märkte att även om det var samma operativsystem, samma webbläsare, shcimbase den plats, och ip.ul. , Dc förstår inte eftersom alla jag var på samma dator. M.am ip.ul tanke kan vara dynamisk, har vi internet på cliknet, men när jag arbetar på Yahoo Checker visas ip, och efter 2 3 dagar visas en annan IP,; men om det är dynamisk, inte bör ändras varje gång du startar pc.ul?

 37. Jag vet vem jag kom in i mitt konto på Facebook och Yahoo Messenger på poker?

 38. Hej alla! snälla hjälp mig om du vet, eller om det är möjligt! Jag har ett Facebook-konto och mitt lösenord har ändrats och nu har jag inte längre tillgång till det kontot. Jag skulle vilja om du kan berätta för mig hur jag kan ta reda på varifrån lösenordet senast ändrades ... om det är möjligt att ta reda på något liknande. Tack så mycket, jag hoppas att jag gjorde mig förstådd och jag önskar att jag kunde ta reda på från vilken plats (stad, by, etc.) det ändrades! hälsningar till alla!

 39. Octavianus Gabriel sade han

  någon låtsas vara "jag", han har redan gemensamma vänner med mig (vi pratar om facebook). Jag vet inte vad jag ska göra om jag söker efter personen, han kan inte hitta den, men det verkar för några av mina vänner. Han stal också min profilbild, din jävel! vänta på svar

 40. iulia sade han

  Som jag kan se äldsta aktiva sessioner. Det visar mig bara den nuvarande och några timmar före.

 41. diana Deliu sade han

  Misstänkt aktivitet har upptäckts på ditt Facebook-konto och den har tillfälligt stängts av som en säkerhetsåtgärd. Det är troligt att ditt konto komprometterades till följd av att du angav ditt lösenord på en webbplats utformad för att se ut som Facebook. Denna typ av attack kallas nätfiske ………………. när jag registrerar mig ser detta ut för mig och det står att det för närvarande är avstängt eftersom jag inte vet var jag registrerade mig. kommer det att fixas säg mig snälla ja?

 42. Gabrielle sade han

  HUR RADERAR DU EN PLATS FRÅN "AKTIVA SESSIONER" ???

 43. Gabrielle sade han

  hur tar jag bort en plats från "aktiva sessioner" ??? (dvs från kontoinställningar, avsnitt för aktiva sessioner, där platsen där du anslöt på facebook visas)

 44. anca sade han

  Min vän som hämtade arkiv facebook mig sa att jag åt det sociala nätverket sent. vilket inte skedde i verkligheten, men verkar tvivelaktiga arkiv timmar från min IP. inte bor med någon, ingen vet mitt lösenord ur honom. Så hur är det möjligt. Han bor i Amerika.

 45. ramona sade han

  BUNA.poti rog.mi.a du hjälpa mig på Facebook och någon kom mi.a prieteni..dar raderas några dåliga ek jag in säkerhetsinställningarna för alla aktiva sessioner och torkade mi.a inte se att det har kommit in respectiva.ma person kan hjälpa dig ta reda på vem det är? det något sätt att se vem som kom på min fb? Vänligen ajuta.ma

 46. dana sade han

  Jag har ett Facebook-konto som har gått sönder - lösenordet och e-postmeddelandet jag loggade in med har praktiskt taget inte åtkomst till det här kontot men jag ser att någon använder det eftersom jag gör det permanent att radera det för att skapa ett annat jag vet bara adressen e-postmeddelandet jag var inloggad med?

 47. gabriela sade han

  Du har ingen aning om hur man gör för att komma in på mitt konto på facebook
  30 har fastnat i dagar men skriver bara inte kan skicka förfrågningar till vänner men saken är att de inte kan komma in i stället
  och ändå är sidan ... säger till mig att sätta lösenordsadressen och när jag ger ok visas den här länken https://www.facebook.com/checkpoint/?next snälla hjälp mig ? Jag får tillbaka mitt konto ……: ((

 48. Hej, jag vill att du ska hjälpa mig för ett år sedan eller så vi hade en Facebook-konto och min ex-make ta bort Ändra lösenord, skulle jag vilja veta om du kan hjälpa mig hitta mitt lösenord

 49. Hej, jag har och jag behöver information. Hur kan jag se om någon kontrollerar ditt Facebook-konto? Jag var krossad lösenord och konto ser normalt för mig men för andra modifierade. Jag har tillfälligt stängt av ditt konto, kan jag göra ytterligare för att se vad som ändrats när jag aktivera den igen? Tack på förhand

 50. Jag bara gå där u senaste inloggning
  Jag inte visas alla typer av inloggningar förra wk

  + Jag vill veta om jag kunde hitta lösenordet för ett konto inloggad veta att min pc

  tack på förhand

 51. cristy1110 sade han

  Under en lång tid när du öppnar länkar på Facebook Min datorn låser återstart. som är problemet? nämna att andra webbplatser gör problem uppstår. nyligen jag avinstallerade och installeras de två webbläsarna grundläggande men för andra problem, men problemet kommer från beräkningen.

 52. roberta sade han

  Vid den aktiva sessionen visas bara den aktuella för mig ... Jag läste på andra webbplatser att de senaste loggarna visas därifrån, där du inte loggade ut, inte loggade ut, det är därför jag inte ser en aktiv sessionslista?

 53. Ancuta sade han

  Bra! Ancuta och jag är några kuriosa! Någon in startsidan nämligen min Facebook och förändrat mitt lösenord och från Facebook och Yahoo Messenger nu inte längre kan ändra för att komma till Facebook-konto! Vad kan jag göra? Snälla hjälp mig!

 54. carmen sade han

  OM jag ändrat mitt lösenord, IMI visas där än var är tillgängliga när jag ändra det? Jag gjorde misstaget innan jag såg TUTORIALUL..EXISTA en ersättare och andra större SA KAN JAG FÅ?

 55. Jag har bra och är en fråga, kanske jag kan få en idé att förtydliga mig. Jag loggade många gånger på din personliga FB. För ett par veckors varsel, men min telefon har inget hem, men en annan plats i en annan stad. Jag var i staden eller jag har ingen aning om hur min telefon som visas på den IP loggar konstigt. Jag kom ut och försökte igen med aktiveringskoden för din telefon. I försvars samma plats, om jag inaktiverar telefonen, jag var tvungen att gå se den igen locgez. Jag vet inte vad som händer. Någon idé ?? Tack.

 56. Hej, jag tittade också nu och simulerade lösenordsförlust. Om du klickar på "Jag har glömt mitt lösenord" måste du ange det e-postmeddelande som användes för att logga in på Facebook eller namnet som användes om du angav ditt nr. på facebook har du möjlighet för facebook att skicka en kod för att återställa ditt lösenord. Om du säger att du inte kan ange den här varianten via e-postmeddelandet kommer du att misslyckas. Där med möjlighet att skicka en kod till e-postadressen. Om du inte angav ditt nej. via telefon och du har inte tillgång till e-postmeddelandet, jag tror inte att det finns något annat alternativ

 57. Jag vet inte vad som händer, kan jag inte ansluta till Facebok, jag fortfarande växlingsanordning och lösenord och kan inte logga in, Facebok skickade mig ett lösenord återställningskoden ptr, och infogas det säger mig är felaktig. Vem hjälper mig och mig. tack

 58. alin sade han

  Hej, jag såg på internet men vi hittade. Jag kan skicka meddelandet att du kan hjälpa mig, hur kan jag hitta en IP facebook? Tack för ditt svar!

 59. hej, jag ser att du är väldigt bra på att umgås med konton, jag har problem med fb och mail, har någon ändrat mina lösenord, vad kan jag göra? Har jag fortfarande en chans att få tillbaka dem? snälla hjälp mig att du lämnade mitt ID och du om du vet hur man löser det ... och ge mig ett mail till min fru om du lyckas återställa mina lösenord .ms Jag hoppas att du ser mitt meddelande ms ms så snart som möjligt. gentilu00 id

 60. mitaftyn sade han

  Det är väldigt lätt när du har tillgång till offrets dator.
  Mina tjänster [e-postskyddad]
  The Clock kommer att skicka mig e-post.

 61. på exponeringen av artikeln, ger jag inte en uppgift än en dag, för att se hur man gör arbetet under flera dagar?

 62. cristina sade han

  Någon åt din facebook gav aktien några länkar och skickade en begäran om vänner (cirka 200). Efter att jag ändrade mitt lösenord lärde jag Aktiva sessioner, men nu har jag inte längre visa vem och där jag loggade in på kontot i det förflutna. Hur kan jag återställa listan över tidigare besök? Jag vill se vem som har tillgång till ditt konto!

 63. elena sade han

  Vad som kan hända med en persona som har ingått en annan persons konto på Facebook? jag

 64. Jag har också ett stort problem som jag inte kan lösa. Jag känner faktiskt en person som tidigare var en vän till mig. Låt mig inte ha ett annat Facebook-konto. Det första kontot lyckades bryta det för mig. Jag bryr mig inte alls om denna gest ... för det har inget att göra med det. Men problemet är att om jag skapar ett nytt Facebook-konto senast nästa dag, när han upptäcker det, inaktiverar han det för mig. Jag menar, när jag försöker logga in på mitt nya Facebook-konto, säger det mig att det har inaktiverats. Hur är det möjligt för någon att inaktivera din Facebook. Det är inte ett alternativ att blockera honom och hans vänner eftersom jag försökte förgäves. Sätt någon annan. Jag vill bara veta hur jag kan göra min profil, personer som inte har mig i listan över vänner när de går in på min profil så att de bara visas "Lägg till vän" "Följ" och "Meddelande" utan det alternativet med "Mer" där skriv "blockera" eller "rapportera" även om vi har gemensamma vänner så att rutan "Mer" där de säger "Rapportera" "Blockera" och dessa inte visas. Så han kommer antagligen inte att kunna skräppost eller rapportera mig för att inaktivera mitt konto. Vänligen hjälp mig! SNÄLLA DU! Jag är trött på att avaktivera alla konton jag gör eftersom det betyder en annorlunda e-post och mycket minneslösenord för varje konto. OCH NEJ, JAG INAKTIVERAR INTE FACEBOOKEN MEN HAN. Tack.

 65. lindra sade han

  10 månader morgon jag postat på Facebook en bild av en naken bebis som hade ett budskap nedandu.mi förverkliga någon att ge mig en rapport och så fick jag ett meddelande om att min facebook.ul 72 blockerades i timmar. Problemet är att de 72 timmar har gått, men jag kan fortfarande inte få på facebook. Vad händer? Internet har honom på telefon.

 66. lindra sade han

  Bra! Jag har en fråga. Runt 10 månader jag postat på mitt konto

 67. lindra sade han

  Bra! Jag har en fråga. Runt 10 månader Jag Posat på min facebook konto på Internet en bild av en naken bebis som hade ett budskap. Några minuter jag ville komma tillbaka på facebook men jag fick höra det har fastnat i timmar för dessa 72 som en vän på facebook gjorde rapport publiceras på bilden av mig. 72 timmar har gått, men kan fortfarande inte komma på facebook. Vad händer?

 68. Cris sade han

  Hej. Vad händer när IP på Facebook (sedan den senaste sessionen) inte matchar den på Internet? Vissa Facebook-meddelanden sågs vid en viss tidpunkt, även om min tid när jag såg meddelandet inte var densamma som min bärbara dator, som om någon hade sett meddelandet före mig. Jag ändrade mitt lösenord eftersom jag märkte en konstig rörelse i meddelandefältet, meddelanden, som om någon gav en uppdateringsdör eller blir jag bara galen? :))

 69. Jag har en bra frågor kan någon hjälpa mig? Jag Vb med min flickvän i England och sessionen Spanien Madrid visar mig att jag frågade henne där och hon sa att det är i England och nummer som kallar mig förstå varför England inte visa mig ett annat land

 70. Basilika crapper onisor sade han

  Som Sami'm lösenord da Facebok

 71. Eliza sade han

  Det är inte det bara tycks mig så många läge och enhetstyp och jag inte visas i andra dagar

 72. Catalin sade han

  Bra! någon ändrat min facebook lösenord hänsyn till hur jag kunde lära ditt lösenord?
  finns det någon metod?

 73. Gabrielle sade han

  För 2 veckor sedan bröt någon mitt lösenord på facebook och e-post. Skicka mig och hota alla mina vänner på listan och lämna alla möjliga vulgära inlägg. Jag gjorde ett nytt e-postmeddelande och ett annat facebook-konto. Men snälla berätta för mig hur blockerar jag den gamla ... snälla ber mig snarast att det finns en fara på mitt konto. tack

 74. Tatiana sade han

  Idag skickade någon till mig en vänförfrågan ... Jag accepterade, och just nu tömdes hela min profil ... Jag har inte registrerat något längre ... Jag förlorade alla album med bilder och låtar ... Hur kunde jag återställa dem.

  • säga adjö ... en annan gång acceptera inte alla cocalarii eller människor du inte känner till eller inte känner till dem mi du har en sjukdom med så många människor som möjligt. i vänlistan ... ..Någon gång är dårskap inte bara skadad men kostar

 75. iasensky sade han

  Varför folk i chatten att du inte har vänner?

 76. Andrew sade han

  Hej Jag har ett problem som jag lämnade skolan misstag på info-konto öppet och jag vill ha säkerhet som är att stänga ditt konto eller du Rogge som pote som anger information på min Facebook-konto

 77. maria Armina sade han

  bra några dagar sedan mitt konto var pirateat och märkta alla mina vänner på facebook i vissa video för vuxna människor på facebook mjau sade att ändra mitt lösenord Jag schimbato och nu när jag vill registrera mig verkar annat konto tom namn vänligen sami ajutatima vackra gamla konto recuperz inte vet var annars aelez

 78. Marian ionele sade han

  både Facebook-konto och lösenord är borta och jag kan inte logga in. Vad ska jag göra för att bli erkända och återställa kontot och vänner?

 79. Hej!
  Kan du säga till mig om du kan och i så fall hur gör jag blockera enheter till längre kan ansluta till mitt Google-konto.
  Tack på förhand!

 80. Traian Stanciu sade han

  någon ändrade mitt Facebook-lösenord ... hur kan jag lösa problemet ... multukesc

 81. Dymy sade han

  Jag tror att någon kom på min Facebook-konto, ser jag ip.ul
  Hur kan jag ta reda på ursprunget till denna IP. ?

 82. Adi sade han

  BRÅDSKANDE !!!! En person ges mi.a e-post och lösenord från Facebook-konto. På det kontot gick jag en gång i maj. Den personen hade problem med att logga morse och skickade mi.a skärmdump IP tid och plats och telefonmodell som har åtkomst till ditt konto.
  Den personen är i USA och att HUAWEI
  Jag är i Rumänien och jag tillhör LG SPIRIT
  Problemet är att de senaste 2 månaderna har jag inte åt kontot. I det här fallet till varför jag gick 2 dagar sedan? Snälla hjälp mig med ett klart svar och 100% säker. BRÅDSKANDE!

 83. Beni hurmuzache sade han

  Hej! Någon bröt en vecka sedan facebooku tog skärmdumpar av intim samtala med olika människor och hur man räkna ut platsen bröts från facebook?
  Jag nu återhämtat jag, men jag vill veta plats att räkna ut vem han är, har deoarce mitt hjärta dem.
  Tack!

  • adrian Gudus sade han

   Ja Spela video tutorial och se det head-svans. I video tutorial visar jag hur du se vem som har använt ditt konto. Det finns också visas plats där du gjorde det och enheterna som används och IP

 84. Enache sade han

  Ziua.O bra fråga: hur är det möjligt att ha ett Facebook-konto är stängd (begäran gjordes uttryckligen för Close) som en länk till loggia med Facebook-konto stängt tack?.

  • adrian Gudus sade han

   Vår handledning om "Hur man tillfälligt inaktiverar eller permanent tar bort ditt Facebook-konto" som du hittar med sökrutan uppe till höger, passade du det?
   Jag sade att det att även om du stänger kontot det inte ske omedelbart. För 14 dagar (det var då, på den tiden jag gjorde den här guiden) när du valt att stänga ditt konto, inte behöver logga in dig alls annars blir konto och ta bort det automatiskt.
   Med tanke på detta kan någon nära dig har hittat eller stulet ditt lösenord och loggat in på ditt konto under denna 14 dagar.
   Jag rekommenderar att du loggar in på kontot, nära alla sessioner där du stannade inloggad, vilket visas i den här guiden, ändra lösenordet och sedan ansöka om att ta bort kontot som visas i handledning som jag jag sa ovan att du hittar sökrutan längst upp till höger.

 85. Vasile popan sade han

  kan inte komma facebooc bara vänner kan se inlägg, ???

 86. Hej, jag heter Cristina har ett problem ganska snälla hjälp mig om du har en vän på fb jag ser profil ser jag vänner all data, men kan inte se hans kronologi visar mig 2 kretsar som håller snurrar som att titta men fungerar inte alls , tack

 87. Mihalache Dan sade han

  Dk ge någon en gmailadress som kan hända

 88. Hjälpa mina adresser från Yahoo, Google, flera Facebook-sidor göras av någon som kanske inte har tillgång till, var de begärda handlingarna identitet, ID för att komma in på sidan och jag kunde inte, vad som kan hända hjälpa mig ja inga problem, säkra min facebook sida med ett okänt nummer jag gillar e-post ägare kan inte skriva berätta vad jag ska göra

 89. Se Rebeca Maria sade han

  Bra hur kan jag ta tillbaka min fb

 90. Se Rebeca Maria sade han

  Jag är trasig och jag vet inte hur jag kan ta tillbaka min fb

 91. Adrian Staicu sade han

  Om någon annan ansluter via wifi till en annan telefon som ska visas vid inloggningssessionerna (telefonen från vilken du tar internet eller telefonen som sessionen är aktiv på). Jag har problem med detta eftersom jag gav internet via wifi till någon och de visar honom att jag skulle ha loggat in från min telefon till hans Facebook-konto ... slags anklagar mig för att ha "hackat" hans konto även om detta inte hände.

 92. Ioana Bulgaru sade han

  Hallå
  Igår kopplade jag bort fb. Jag nämner att jag gjorde det på fb på mitt telefonnummer. Jag försökte logga in Jag ändrade lösenordet eftersom jag glömde det andra men när jag loggade in dök ett annat konto upp
  Jag kan inte ansluta till den andra

 93. God kväll! Min man säger att han inte använder sitt Facebook -konto längre, efter att jag fick honom att fuska mot mig, men jag tror inte det. Hur kan jag ta reda på om han har ett Facebook -konto och om han använder det.
  Tack!

 94. Moga dragos sade han

  God kväll, någon kan hjälpa mig. Jag återställer fb -kontot eftersom någon skrev in iel och ändrade mitt lösenord och telefonnummer från e -postmeddelandet

Tala Your Mind

*