om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Mycket intressant och användbar handledning. Tack.

 2. En mycket bra handledning. Förresten, om du kan i framtiden att göra och om "Hur kan vi se vem som var på nätet på facebook från vår lista över vänner när vi loggar ut vi Pc stängd, kan vi se på morgonen som och vid vilken tidpunkt gick och hur var loggas "jag vet att det finns vissa program på facebook. Bara du kan förklara etyl som har vackra kursiv.

  • Marius L. sade han

   Det finns inte. Ansökningar som ska komma ihåg är bara nonsens, nonsens som många godtrogna snabbt sätta nosen.

   • Vet, kanske finns det program för att avgöra vem som var online från listan och vid vilken tidpunkt och hur staten är enkelt i teorin (inte applikationer som som flyttade Mina visade profil av alla utlänningar på facebook) Kan du en totorial.

    • Marius L. sade han

     Jag ser dig envist insisterar och be om vissa program som inte finns, eller om det är bara förfalskningar. Det kan finnas, eftersom det finns "applikationer som som tittade min profil på Facebook från alla utlänningar", som alla vet är nonsens. Sök och du kanske hitta något. Men mer sannolikt är det att när du hämtar ett program som lovar att göra vad du vill, du pricopsesti med ett virus. Framgång!

 3. Robert Dobrescu sade han

  Hi Adrian! Facebook-applikation hudar och Unseen "X typ"?

 4. Jag litar inte på tillägg som arbetar för att om astiuia fb d ela direkt från spelservern och titta på hur man läsa meddelanden kommer inte att gå dessa förlängningar. Det fungerar inte alltid 100% plus tillägg som vi hade dessa utvidgningar ibland gör jag inte.

 5. Du kan göra en tutorial eller ett meddelande i slutet av september microsoft ge fritt utrymme att onedrive 15GB gratis. 30GB dvs totalt.

  PS Mitt budskap kan godkännas eller inte, inget brott. Bafta

 6. Daniel sade han

  Adrian hälsning. vänligen upplysa mig, varför jag inte ser detta Videotutorial i Internet Explorer? är exakt som några andra spelar inte. närmare bestämt de som är laddade spelas på jwplayer youtube.probabil har att göra med detta? och i så fall vad kan jag göra. (jag nämna att Google Chrome är i spel.

 7. zame77 sade han

  Jag hälsar dig! Jag har ett problem och kan inte lösa. Dator kan inte få tillgång till webbplatsen efter att jag installerar om Windows, jag installerade fönster på alla fönster 7 8 32 på bitar och ingenting. Jag försökte utan antivirus och antivirus och ingenting. Vad kan jag göra? Endast denna webbplats kan inte komma åt den annars allt fungerar bra.

  • Marius L. sade han

   Men om du sitter vid datorn kan du få tillgång till webbplatsen? Kanske det är det problem du försöker komma åt "av PC site".

  • Har du ställt in föräldrakontrollen? Jag hänvisar till "Digicare" hade en föräldrakontroll eller någon annanstans där du lägger webbplatsen av misstag, eller om du sätter i ett program (förlängning) i webbläsaren. En annan idé jag har.

 8. zame77 sade han

  Nej, jag hade inga föräldrakontroll installerad. Jag vet inte orsaken.

  • Du försökte flera webbläsare? Vad händer när du försöker komma åt webbplatsen? Vilket budskap får du? Inte laddning förblir en tom sida?

 9. Ja, problemet är alla webbläsare, inte sidan inte laddas, men vi löste det. Jag tog bort routern och allt återgått till det normala. Routern är från RDS. (ZTE)

 10. Tack för din hjälp er alla.

 11. cristian sade han

  Howdy! Först vill jag tacka er för era ansträngningar, lärde jag mig många saker från dig. Jag stött på ett problem som kommer att kräva hjälp: Jag hade ett samtal med någon från min vänlista på Facebook chat, vill jag att återhämta det samtalet. Problemet är att personen inte längre i din kompislista. Det lösa? Tack på förhand!

 12. ViorelR sade han

  Hur kan ta bort Facebook-konto födelseår, månad och dag, jag vill inte vara sist i facebook, jag vill ta bort allt, inte bara vill dölja dem. Tack.

 13. Clau sade han

  Enorma begäran !!! Anklagelser om otrohet par
  Hjälp med svar på frågan: vad motverka Facebook Messenger inspelad aktivitet, logga in på programmet som en Samsung telefon med Android-systemet och internet-anslutning från Telekom, under en period av några timmar som jag använde chatt? Jag menar jag förebrådde status "aktiv nu", med tanke på att sov. Nämn att lösenord facebook är säker och din personliga kod.
  Stort tack!

  • Clau sade han

   För att återgå till frågan ovan, känner du att Facebook Messenger Android gör datatrafik "på egen hand"?

   • Alla ansökningar av detta slag kommer att göra trafiken och kommer att förbruka mer ström.
    Jag märkte bara att nyligen Google Hangout och Skype körs i bakgrunden utan att känna dem. Annars, alla liknande program är som fästingar.

 14. maffia sade han

  Mycket anteresant och till hjälp: "(

 15. turisticus sade han

  Nyare chatt i status visa dem som spelar och spelar ... Du kan inaktivera den här? Jag menar, om jag spelar något inte alla kompisar som om jag ser.
  Tack!

 16. Lucia sade han

  Hej ... Jag har en fråga, men observera att jag inte är bra på datorn helt fast, så jag behöver vägledning. Hittills har jag såg listan över vänner på Facebook, listan till höger, när var sista anslutning till varje. Nu några ser bara den sista inloggning, andra inte. Vad kan jag göra? Finns det en inställning som du behöver göra?

 17. liviu sade han

  Det är möjligt att skicka ett brev till någon och du kommer att visa meddelandet skickats men inte fått som han har något installerat eller det en inställning som gör det möjligt för dem att visa dig knyta som inte fick meddelandet? Det är möjligt att göra det?

 18. cristina sade han

  Bra, kan jag inaktivera det kontot till mig som säger hur länge du är offline? Tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.