om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Mycket intressant och användbar handledning. Tack.

 2. En mycket bra handledning. Förresten, om du i framtiden kan göra om "Hur kan vi se vem som var online på Facebook från vår vänlista när vi är delegerade har vi stängt av datorn, så vi kan se på morgonen vem som kom in och vid vilken tidpunkt inloggad ”Jag vet att det finns några applikationer på facebook. Bara du kan förklara det vackert.

  • Marius L. sade han

   Det finns inte. Ansökningar som ska komma ihåg är bara nonsens, nonsens som många godtrogna snabbt sätta nosen.

   • Vet, kanske finns det program för att avgöra vem som var online från listan och vid vilken tidpunkt och hur staten är enkelt i teorin (inte applikationer som som flyttade Mina visade profil av alla utlänningar på facebook) Kan du en totorial.

    • Marius L. sade han

     Jag ser att du insisterar och är envis att be om vissa applikationer som inte finns, eller om det bara finns några fakturor. Det kan finnas, eftersom det finns "applikationer som Vem såg min profil från alla främlingar på Facebook", som alla vet är nonsens. Sök och du kanske hittar något liknande. Men det är mycket mer möjligt att, när du laddar ner ett program som lovar att göra vad du vill, kommer du att smittas med ett virus. Framgång!

 3. Robert Dobrescu sade han

  Hej Adrian! Gömmer den osynliga Facebook-applikationen och "X-typer"?

 4. Jag litar inte på tillägg som arbetar för att om astiuia fb d ela direkt från spelservern och titta på hur man läsa meddelanden kommer inte att gå dessa förlängningar. Det fungerar inte alltid 100% plus tillägg som vi hade dessa utvidgningar ibland gör jag inte.

 5. Du kan göra en tutorial eller ett meddelande i slutet av september microsoft ge fritt utrymme att onedrive 15GB gratis. 30GB dvs totalt.

  PS Mitt budskap kan godkännas eller inte, inget brott. Bafta

 6. Daniel sade han

  Adrian hälsning. vänligen upplysa mig, varför jag inte ser detta Videotutorial i Internet Explorer? är exakt som några andra spelar inte. närmare bestämt de som är laddade spelas på jwplayer youtube.probabil har att göra med detta? och i så fall vad kan jag göra. (jag nämna att Google Chrome är i spel.

 7. zame77 sade han

  Jag hälsar dig! Jag har ett problem och kan inte lösa. Dator kan inte få tillgång till webbplatsen efter att jag installerar om Windows, jag installerade fönster på alla fönster 7 8 32 på bitar och ingenting. Jag försökte utan antivirus och antivirus och ingenting. Vad kan jag göra? Endast denna webbplats kan inte komma åt den annars allt fungerar bra.

  • Marius L. sade han

   Men om du sitter framför datorn kan du komma åt webbplatsen? Kanske är det problemet att du försöker komma åt webbplatsen "från datorn".

  • Har du ställt in föräldrakontroll? Jag menar också "gräva", det hade en föräldrakontroll, eller någon annanstans, där du av misstag placerade webbplatsen eller placerade den i en applikation (tillägg) i webbläsaren. Jag har ingen annan aning.

 8. zame77 sade han

  Nej, jag hade inga föräldrakontroll installerad. Jag vet inte orsaken.

  • Du försökte flera webbläsare? Vad händer när du försöker komma åt webbplatsen? Vilket budskap får du? Inte laddning förblir en tom sida?

 9. Ja, problemet är alla webbläsare, inte sidan inte laddas, men vi löste det. Jag tog bort routern och allt återgått till det normala. Routern är från RDS. (ZTE)

 10. Tack för din hjälp er alla.

 11. cristian sade han

  Howdy! Först vill jag tacka er för era ansträngningar, lärde jag mig många saker från dig. Jag stött på ett problem som kommer att kräva hjälp: Jag hade ett samtal med någon från min vänlista på Facebook chat, vill jag att återhämta det samtalet. Problemet är att personen inte längre i din kompislista. Det lösa? Tack på förhand!

 12. ViorelR sade han

  Hur kan ta bort Facebook-konto födelseår, månad och dag, jag vill inte vara sist i facebook, jag vill ta bort allt, inte bara vill dölja dem. Tack.

 13. Clau sade han

  Enorma begäran !!! Anklagelser om otrohet par
  Vänligen hjälp med svaret på frågan: varför registrerade facebook messenger meter aktivitet, inloggad på applikationen på en Samsung-telefon med Android-system och internetanslutning från Telekom, under en period av flera timmar där jag inte använde chatten? Det vill säga jag blev tillrättavisad med statusen "aktiv nu", under de förhållanden där jag sov. Jag nämner att lösenordet på Facebook är säkert och telefonen är personlig, med en åtkomstkod.
  Stort tack!

  • Clau sade han

   Återgår du till ovanstående fråga, tror du att Facebook Messenger-applikationen på Android gör datatrafik "på egen hand"?

   • Alla ansökningar av detta slag kommer att göra trafiken och kommer att förbruka mer ström.
    Jag märkte bara att nyligen Google Hangout och Skype körs i bakgrunden utan att känna dem. Annars, alla liknande program är som fästingar.

 14. maffia sade han

  Mycket anteresant och till hjälp: "(

 15. turisticus sade han

  Nyare i chattstatus kan du se vem som spelar och vad som spelar ... Kan detta inaktiveras? Jag menar, om jag spelar något kommer inte alla vänner att se vad jag gör.
  Tack!

 16. Lucia sade han

  Hej, jag har också en fråga, men kom ihåg att jag inte vet mycket om datorer, så jag behöver vägledning. Hittills såg jag på listan över vänner på Facebook, listan till höger, när det var allas senaste anslutning. Nu är det bara vissa som ser den sista anslutningen, andra inte. Vad kan jag göra? Finns det en inställning jag måste göra?

 17. liviu sade han

  Det är möjligt att skicka ett brev till någon och du kommer att visa meddelandet skickats men inte fått som han har något installerat eller det en inställning som gör det möjligt för dem att visa dig knyta som inte fick meddelandet? Det är möjligt att göra det?

 18. cristina sade han

  Bra, kan jag inaktivera det kontot till mig som säger hur länge du är offline? Tack!

Tala Your Mind

*