Hur dölja vem jag blev vänner på Facebook

Hej vänner, i dagens tutorial kommer vi att se hur vi kan dölja vem vi har blivit vänner med på Facebook. Du har antagligen redan lagt märke till att när du accepterar någons vänförfrågan kommer dina vänner automatiskt att meddelas på deras nyhetsflöde. De kommer att se ett meddelande som "X blev vän med Y" eller "X blev vän med Y", "X är nu vän med Y" eller "X blev vän med Y"
Detta meddelande visas i ditt nyhetsflöde du när du ska slå, dina vänner blir vänner och accepterar vänförfrågan en annan.
Anledningar inte vill att alla ska veta vem jag blev vänner kan vara nyare. Kanske du vill acceptera vänförfrågan till tidigare / ex och vill inte veta den aktuella / nuvarande pojkvän eller vill acceptera vänförfrågan till en person som inte är väl ses av din grupp av vänner eller släktingar och exempel kan fortsätta.
Tja, i "Aktivitetslogg" eller "Aktivitetslogg" -knappen på "Omslagsfoto" eller "Omslagsfoto" har vi förmågan att inaktivera dessa aviseringar som våra vänner ser i Nyheter med bara några klick. Deras feed när vi accepterar en persons vänförfrågan.
Tillämpa inställningar nämns och förklaras i videon guiden kommer dina vänner inte vet vem du nyligen blivit vänner med många av er vid detta tillfälle inte längre kan passera genom slagsmål så ofta orsakas av sociala nätverk jätte Facebook[media-id = 1113 bredd = 480 höjd = 223]


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Stefan sade han

  första

 2. Cosmin sade han

  Mycket användbart handledning.

 3. att göra en handledning om kameror och övervakningssystem. montera, sätt ... dvr, nrv ... Jag behöver en trådlös ip-kamera med minneskort och har PTZ. om du känner till en bra, ge mig ett svar.

  • Alex sade han

   Det finns flera handledning om övervakningssystem. Du hittar dem med "sökrutan" högst upp till höger

   • andrei sade han

    da alex. vad jag sa finns inte i rutan ovanför "sök". Jag vet vad jag frågade. om det var ... skulle jag inte skriva längre. om du vill lämna en länk till mig kanske jag inte hittar den. dvr-inställning och montering av videokameror utomhus. Jag har problem att jag inte kan ställa in inspelningen bara för att flytta. det registrerar mig heltid och jag tycker det är lite svårt att leta efter en viss dag / timme. om jag ställer in rörelseinspelning spelar den inte in. Jag hittade videohandledningen på webbplatsen bara en inomhus tplink-kamera.

    • Alex sade han

     Kan du hjälpa det
     Förvärv är bara en guide men kan hjälpa till med något du sa Cristi att handledning. Du sa i början att du behöver några tutorials om hur du installerar och ställer in kameran och jag tror att det hjälper befintliga handledning. Jag hoppas att detta tutorisl även hjälpa dig att hitta en IP-kameror. Exakt vad det handlar om.

 4. Sirbu sade han

  mycket användbar för mig Tineo tot asa

 5. SLUT sade han

  Adrian Du har lovat i det förflutna som du kör guiden på en dator utan att behöva sal vi börjar manuellt när nuvarande stopp.

  • FlorinP. sade han

   Så enkelt! Den är gjord av bios. För att göra detta, använd sökrutan längst upp till höger för att skriva "några korta förklaringar om bios", gå in och välj den första självstudien som pojkarna har gjort. I den handledningen hittar du din lösning!

 6. Serbanescu Danut sade han

  Asi och jag vill ha en handledning om VirtualDJ Home gratis (http://www.virtualdj.com/) Om möjligt.

 7. SLUT sade han

  Jag har inte lösts genom att handledning eftersom jag asus bios

 8. En TRONSMART MK908 ORUGAMINTE AM AM till Mini och MIE IMI PC Tools FLESUIT ACEA, handledning VIDEO IN går ner inte mer, VAR kan ta

  • Alex sade han

   titta här här . Kan det hjälpa. Jag har inte testat jag hörde detta, Cristi sade något i den handledning freaktab.com och orden i texten länken ovan handledning glömma finless rom var 1.5. Jag gav en sökning och fann detta. Jag hoppas att ni är användbara. I framtiden posta i kommentaren till handledning vars ämne du passar. Bara ett tips för att hålla rent och rubricac kommentarer eventualvom har ett problem att hitta en snabbare upplösning. Blanda inte äpplen med päron. Det är bara råd jag hoppas att ni inte har något emot.

 9. milicu sade han

  EU vill FN ASI FL STUDIOU Videotutorial OM eftersom inte gå och gå med katten MED MP3 MIDI ASI Hur kan NEGATIVA BAG MP3

 10. Michael Alexu sade han

  Hej! Jag skulle vilja göra och handledning på datorkonfigurationer (stationära) .Som som om du kan bli nästa handledning om den senaste konfigurationen, senaste processortypen och om du kan berätta för mig och jag på en tallrik den grund på vilken uppriktigt jag tycker det är mycket bra eftersom det har många nya och användbara tekniker och till ett bra pris: Gigabite Z87X-D3H, om det är värt ett köp eller vill du rekommendera en annan placa.Comparatia kan även göra det medan när ni förklara detta system tutorialul.La jag och jag vill upgrade.Sistemul alternativkostnaden för lei.Daca 2000 tills du kan göra en konfiguration av denna var att recunoscator.Va tack!

 11. alin sade han

  Jag vet inte vad som händer med dig, men på ett tag har du inte lagt upp videohandledningar så ofta och dessa sista är triviala, synd ... varje morgon för kaffe Jag kollar den här webbplatsen i 1 och ett halvt år, jag hade något att lära mig och jag uppskattar ditt arbete. Mycket ytterligare tillväxt.

  • Ibland händer det sällan publiceras. Det betyder inte att vi inte gör något, är ämnen som behöver tid.
   Ibland kan vi bli begravd i problem som förbrukar mer tid som vi skulle vilja.
   Lyckligtvis totate inlägg kommer att ha löst rytmen tillbaka till det normala.

  • Costelina sade han

   ja det är rätt Alin men om något går bra eller inte är tillräckligt testade dem för att se hur många lite för många, skulle jag säga att jag hoppar kritik och kommentarer andra områden som ofta inte vettigt (titta på andra tutorials äldre för att se om jag har rätt)

 12. Alex sade han

  Har du problem med webbplatsen på ett tag ,, exakt när jag åker dit:
  Varning: session_start (): Sessions-id är för långt eller innehåller olagliga tecken, giltiga tecken är az, AZ, 0-9 och '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på rad 913
  när den är tom webbläsarens cache och vill komma tillbaka på min Videotutorial detta fel uppstår hemsida

 13. Daniel sade han

  Du kan göra en tutorial där vi inaktiverar bar så när folk ser vad vi ger uppskattning till dig kommentera etc? Och även några nya inte längre visas som utstationering av uppskattning givet x y etc.

 14. florin sade han

  Cristi en handledning om att köpa en TV burk?

 15. Andrew sade han

  Adrian, det finns ingen skick när vi har vänner (ömsesidiga vänner) att inte återkommer person J vi har ömsesidigt vänlista?

 16. Mirel sade han

  Intressant men jag har en fråga, om jag skickar vänförfrågan till någon, och den person som är anledningen till att jag accepterar begäran, då mina vänner som jag ser det här?

 17. Jag vill veta hur man döljer vänner lista min vänlista på min facebook?

  • Se i avsnittet "Liknande artiklar" under handledningen "Hur man döljer listan över Facebook-vänner från nyfikna ögon"

 18. svetlana Tautu sade han

  tack

 19. ana har äpplen sade han

  saru'mana!

 20. dan sade han

  Jag skulle vilja veta hur jag kan ta reda på vem som skickade begäran d vänskap, när två personer från min lista blev vänner

 21. anemon sade han

  Du har varit en stor hjälp med dina instruktioner jag vill fortfarande veta hur man inte kan se mina vänner eller vilka bilder jag uppskattar kommentarer från andra. Tack så mycket.

 22. lindra sade han

  Fråga: Om någon gömmer vänner och jag skulle vilja hitta nya vänner lägga till i listan? hur gör detta?

 23. Jag 2 frågor:
  Hur kan du stänga av tillägget vän knappen för alla? [Inställningen fungerar enda alternativ som jag kan ge mina vänner vänner lägger]
  Du kan göra en tutorial om detta? Jag tittade på nätet och jag hittade några tutorials i Java för krom [inspektera element]
  Hur inaktiverar jag sugest vänner?

 24. timmar sade han

  samtidigt vistas display nyligen lagt vänner på Facebook?

 25. Offf ... vilken underbar artikel ... Om jag visste detta för 3 år sedan, skulle jag ha varit en (mycket) lyckligare man. Jag följdes inte längre av en älskad som polisen, för att se vem jag blev vän med, där jag kommenterade något eller var jag gillade. Den HOP och hon dök upp där för att ge sin åsikt. Och det förstör all min romantiska kul. Och om jag förbjöd henne en gång, visste hon hur man kunde ta hand om sig själv och återkomma som Phoenix-fågeln. Och då kom alla slags tankar till mig ... inklusive konto deaktivering.
  Nu hoppas jag att bli bättre. Jag gjorde precis som läraren lärde mig filmen.
  Miers vackert!

 26. Nu ber jag om ursäkt - både för att jag är på jobbet, jag har inte datorn inställd för att skriva med diakritiker (som min skrivstil), och för att jag stör dig igen med en fråga: hur man slutar ser jag annonser av något slag på min sida? Jag fortsätter att stänga dem från X, och de visas igen efter uppdatering. Jag brinner verkligen inte för politik, religion och mobiltelefoner alls! 🙁

  • Lägg i din webbläsare uBlock eller AdBlock förlängning och kommer inte att sluta bombarderas av reklam.

 27. Laura Elena sade han

  Bra!

 28. pop Denisa sade han

  Hallå. Precis som det finns möjlighet att dölja vem jag blev vän med på Facebook, finns det också möjlighet att dölja vilken sida / person / bild jag gillade? Det vill säga inte att visas på väggen av vänner "X gillade Y". Jag hoppas att du förstår vad jag skrev :))

 29. maya sade han

  Jag klickade på aktivitetsloggen, jag dök Listan ovan, men jag gillar att trycka på vänner, som inte förekommer.

 30. Ovidiu sade han

  Är Facebook fallen eller något med min Firefox-webbläsare?

  • adrian Gudus sade han

   Det har varit problem med Facebook och Instagram, de två tjänsterna har sjunkit någon gång i Amerika, Europa och Storbritannien

 31. Ariadna sade han

  Hur kan jag göra min väns inlägg på min lista eller inlägg i mina grupper inte synliga för mina andra vänner på listan?

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte styra vem eller vem de inlägg som dina vänner har skapat visas. Det skulle vara toppen att kunna.
   Du kan styra vem de är, bara dina inlägg!

   • Ariadna sade han

    När någon postar, är det normalt att posten ses av de på listan, jag är i den listan, jag ser inläggningen. Det handlade om att inte se henne posta människor i min lista som inte finns på hans lista. Jag vet inte om jag förklarade det ganska tydligt.

 32. mihai sade han

  Hur gammal ser inte göra vänner facebook, som firar jon eller har ett år befriending hans ana, inte se att klämma facebook

 33. Druica Stefan Alexandru sade han

  Hur blockerar jag förfrågningar om fordringar på facebook, att den inte kan ge mig matas med en applikation på facebook jag såg att gå även om jag har en person som har flera krav som delas med mig att han inte skulle gå att skicka ansökan åberopar facebook

 34. dan sade han

  om knappen inte är? När du kommer in i din flickvän så kan du bara sätta mig upp?

 35. Hej.
  Jag får inte det alternativet att dölja aviseringar för vänner, hur gör jag det?

Tala Your Mind

*