Vad är läget för PC-komponenter - log viewer

Vad är läget för PC-komponenter
Vad är läget för PC-komponenter
Vi kan se hur komponenterna i datorn och om de möter vissa situationer.
Det är mycket svårt för människor att veta hur det känns PC, eftersom han inte lät oss veta när han "mår dåligt"; Helt enkelt ger och klar.
Men vi kan förhindra förtida fel på komponenter som då och då kastar vi ett öga på driftsparametrar hårdvaran.

Vilka är loggarna?

Posterna skriftliga rapporter i ett dokument rapporter som innehåller driftsparametrar av komponenter.

Var får vi loggarna?

På marknaden finns många program som kan generera loggar, applikationsloggar som kan göra någon parameter hårdvara. Exempelvis hwinfo är ett program som gör de mest detaljerade loggar för processorn, minne, grafik chipset, spänning, temperatur, etc. GPUZ är ett program som genererar loggar relaterade till grafikkort, allt som du har länkat till ditt grafikkort.

Ladda ner länkar:

GenericLogViewer
Ansökan GPUZ
Ansökan hwinfo

Vad jag behövde?

Jag hade en nyfikenhet i samband med de tre huvud webbläsare för Windows. Jag kör Basemark Microsoft Edge, Google Chrome och Mozilla Firefox.
Jag ville se vilken webbläsare du använder mest grafikkort som kommer först att göra mål.
Om du har gjort samma nyfikenhet:
Först i Basemark - Google Chrome
Först den minsta resursförbrukning Microsoft Edge
Nummer 1 videouppspelning på Youtube ([E skyddas] och 8K inte tappa frames) - Microsoft Edge
Den största konsumenten grafiskt - Mozilla Firefox
Den enda webbläsaren som startade grafikkort fan - Mozilla Firefox
Chrome Edge känns som hastighet
Firefox är tveksam på vissa webbplatser
Om du vill ha fler tester, berätta i kommentarerna och jag kommer att göra en fullständig jämförelse mellan webbläsarna.

Video Tutorial - Vad är läget för PC-komponenter

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Viorel sade han

  Vänligen göra en fullständig jämförelse mellan webbläsarna. Tack.

 2. Dragos Ionut sade han

  Det är en bra idé att göra en jämförelse mellan webbläsare, kan du överväga och Vivaldi eller Opera.

 3. Calin sade han

  intressant tutorial. och jag ser för gamla saker, men jag kunde inte nå honom. och webbläsar app vad du sa är sant. Firefox är inte vad det en gång var. gå fel både vinna och på Linux. och EDG är ok, ja mer än krom. opera sa ingenting. att arbetet verkar ok

 4. gabi sade han

  Hej Kristus, vilka tjänster kan inaktiv Windows10 säkert? Windows 10 är den senaste Microsoft operativsystem och som ett resultat av många människor vill installera det på sina datorer eller enheter inte / skulle vara till stor hjälp en Videotutorial om att inaktivera onödiga avancerade funktioner. Precis som med Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, etc. Jag skulle vilja ha en Windows 10? "Clean" utan Cortana och andra funktioner som den genomsnittlige användaren inte använda tack

 5. florin sade han

  Ledsen att jag sätter denna ingripande av min här, men jag behöver akut hjälp från dig om du kan eller någon kan hjälpa mig.
  Jag köpte en Asus bärbar dator som har en SSD 512 GB (system ser 476 GB), Windows 10 Home på 64 bit och jag skulle vilja veta om du kan göra två partition på SSD, varav en är för system och i så fall hur man ska gå, vilka verktyg, etc. för att inte äventyra SSD och data på den. Jag antar att detta påverkar inte garantin.
  Jag skulle vara mycket tacksam om du kunde göra en handledning för detta fall, eftersom vi förstår att partitionera en SSD skiljer sig från hur man gör en hårddisk, och jag är mindre bekant med dessa problem, alltid följa dina tutorials och att det var till stor hjälp.
  Tack på förhand.

  • adrian Gudus sade han

   Programvara som kan partitionera en hårddisk, partition och en SSD kan känna sig för att göra en skillnad och handla i enlighet med i varje enskilt fall. Du kan partition med Windows-verktyg som heter Diskhantering. Vi har handledning om detta, skriver i sökrutan längst upp till höger "Partitionera en hårddisk som innehåller operativsystemet partition bara" tryck enter och du hittar tutorial.

  • misu sade han

   IM-Magic Partition Resizer.

 6. florin sade han

  Tack så mycket.
  Jag har frågat om steg två eller SSD defragmentering är gjort och som jag läste på nätet som inte är bra att defragmentera SSD. Om du kunde svara mig och att min rädsla, jag kunde få göra partitione SSD eftersom jag litar på ditt råd, eftersom jag har alltid varit till hjälp.
  Än en gång tack.

  • SSD defragmenterar inte för att det skulle få onödigt slitage.
   I 8 och 10 av Windows optimering alternativ, som är en speciell underhållsrutin för SSD-enheter.

 7. Nelu sade han

  trevlig tutorial. Tack! Något Mikrotik kommer vidare till Hap Ac? Cristi framgång!

 8. Csabaxb sade han

  Bra handledning användbar. Vad sägs om webbläsaren FlashpeakSlimjet värd "inloggad" som används varje dag?
  Och någon annan kan denna kromderivat.
  Flera tutorials pojkar.

 9. florin sade han

  Jag partitione SSD efter ditt råd igen och jag var mycket hjälpsam. Tack.
  Jag vill fortfarande ha befogenhet att göra så många tutorials som är mycket användbara, särskilt nybörjare som mig.

 10. dyrbar sade han

  Hej Cristi Jag har en fråga vad tycker du cyberattack av "WannaCry" och hur kan vi försvara tala ms

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.