Hårdvarumonitor, realtidsavläsning av PC-komponenters spänning och temperatur - videohandledning

Hej vänner, i denna handledning kommer vi att tala om Hardware Monitor eller HWMonitor, är detta en liten programvara som vi kan följa i realtid temperaturer och spänningar av PC-komponenter (CPU, moderkort, grafikkort, hårddisk, SSD).
Alla vet att en processor behöver svalka sig av processor och andra marker är i behov av kylning pc. Tyvärr i Windows inte har en naturlig mjukvarukomponenter som kan visa temperaturer, för detta måste vi använda tredje parts programvara (producerad av en annan utvecklare) som Hardware Monitor.
Hardware Monitor kan hjälpa entusiaster och överklockare, förutom kan detta vi läsa temperatur och spänningar linjer 3.3, 5 och 12 Volt kan också läsa och visa grafikkort och CPU-spänningen och allt detta i realtid.
Hårdvara övervaka den fria versionen inte erbjuder avancerade inställningar men jag tror inte amatör användare behöver bara alternativet verkligen användbara amatörer återställa Min och Max-värden, så när vi kan återställa min- och maxvärden uppnått övervakning.
Om du är föremål och du vill ha mer av denna typ av programvara tutorials övervakning, överklockning, etc., ge mig nyhets kommentarer.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Hej Cristi, jag har problem med datorn ... den kraschar och den blå skärmen visas med felet: "fullständig fysisk minnesdump. kontakta din systemadministratör ”.. så vitt jag förstår är fysiskt minne RAM-minne .. för mig är det 1 GB .. tycker du att minnet är för litet och jag måste ändra det eller vad är problemet?

 2. Mycket bra program, använda den för mycket länge.

 3. corleone sade han

  Men det fanns ingen ansökan att ta reda på hur vår dator drar ström elctric. Mitt exempel i 4 1 timmar konsumeras kW / h, jag tror att det är mer än bara titta på denna sida på facebook, på sport.ro och prosport.ro. Jag spelar inte, gör video omkodning och fotoredigering / video. Eller hur man använder vår kalkylator för att minska strömmen.

 4. Fast handledning kommer till det. Jag kan fortfarande inte tro att min dator och skriva på den. Även om du har tid för ett svar och råd, skulle jag vara tacksam. Jag har en AMD Athlon Dual Core 64x går ganska bra, men om jag spelar, revs hårt från CPU-kylare och utanför. Jag ändrade kylpasta men göra samma sak. När jag fick kylaren ned kom komplett med processor, som har många böjda ben. Jag försökte räta, med några små verktyg (skruvmejsel), där en av hans ben brutna. Jag satte processorn på plats, men ingenting händer (inte fungera utan en fot?). Jag försökte så flera gånger utan resultat nuciun. Jag sa att du måste byta ut något som fot, men är för tunn och liten, jag började söka på rummet och tur, jag hittade. Jag sitter i uttaget på moderkortet, bröt sig in i sitt säte på CPU, och efter försök 5 vill ha genomförande och göra processorn på moderkortet, överraskning, det fungerar. Vad rekommenderar ni? Jag försökte samma kylpasta men ibland revs hårt och stannar.

 5. adrian Gudus sade han

  andi:
  Fast handledning kommer från asta.Inca kan inte tro att min dator och skriva på den. Även om du har tid för ett svar och råd, skulle jag vara tacksam. Jag har en AMD Athlon Dual Core 64x går ganska bra, men om jag spelar, revs hårt från CPU-kylare och utanför. Jag ändrade kylpasta men göra samma sak. När jag fick kylaren ned kom komplett med processor, som har många böjda ben. Jag försökte räta, med några små verktyg (skruvmejsel), där en av hans ben brutna. Jag satte processorn på plats, men ingenting händer (inte fungera utan en fot?). Jag försökte så flera gånger utan resultat nuciun. Jag sa att du måste byta ut något som fot, men är för tunn och liten, jag började söka på rummet och tur, jag hittade. Jag sitter i uttaget på moderkortet, bröt sig in i sitt säte på CPU, och efter försök 5 vill ha genomförande och göra processorn på moderkortet, överraskning, det fungerar. Vad rekommenderar ni? Jag försökte samma kylpasta men ibland revs hårt och stannar.

  Du har klarats upp om att gå du inte vända honom asta..pana spel sprang utan att starta om systemet.
  Om det gör det, eller om du inte tillämpa klistra på ett sätt som strider (se att vi handledning om hur man ansöker kylpasta på CPU, du hittar Sökning sidofältet överst till höger) eller kontakta protcesorului med uttag (socket ) har länge lidit på grund av att stift brutna / avbruten.
  Även om du sätta dig där ute, det var ungefär densamma som när han var "svetsade" processor. Till exempel, när processorn har att utföra svåra uppgifter, kommer den automatiskt att värma och svalare kommer att försöka kyla högre hastigheter. Vibrationerna av dessa hastigheter kan påverka sambandet mellan att stift och processor.
  En enkel analogi ... en nedskärning finger och hålla sig med silvertejp och återställs genom kirurgi, kommer det aldrig att bli så funktionell, stabil, motståndskraftig

 6. Jag är ledsen att det här omdömet är inte relaterad handledning fönster 8 dök men idag du inte kan gå in på webbplatsen till idag på morgonen 12

 7. Inget spel kördes tillbaka och han inte turnerar ganska ofta. Innan du sätter processorn tillbaka, sprida jag pastan jämnt på det, och nu har jag provat spelet på grund av dem dog innan mig och gick perfekt. Det gör stadier och faser. Före anslutning var perfekt, var stiftet bröts och allt jag startar. Men när jag tittade på det första gången, fanns det många benen böjda. De jag vände mig och nu är på plats och se till att inga fler varv. Är detta en lösning?

  adrian Gudus: Du har klarats upp om att gå du inte vända honom asta..pana spel sprang utan att starta om systemet.
  Om det gör det, eller om du inte tillämpa klistra på ett sätt som strider (se att vi handledning om hur man ansöker kylpasta på CPU, du hittar Sökning sidofältet överst till höger) eller kontakta protcesorului med uttag (socket ) har länge lidit på grund av att stift brutna / avbruten.
  Även om du sätta dig där ute, det var ungefär densamma som när han var "svetsade" processor. Till exempel, när processorn har att utföra svåra uppgifter, kommer den automatiskt att värma och svalare kommer att försöka kyla högre hastigheter. Vibrationerna av dessa hastigheter kan påverka sambandet mellan att stift och processor.
  En enkel analogi ... en nedskärning finger och hålla sig med silvertejp och återställs genom kirurgi, kommer det aldrig att bli så funktionell, stabil, motståndskraftig


 8. Jag känner Paracor och SIW http://www.gtopala.com/siw-download.php Det ser ut som aceleşi information och mycket mer därtill

 9. adrian Gudus: Du har klarats upp om att gå du inte vända honom asta..pana spel sprang utan att starta om systemet.
  Om det gör det, eller om du inte tillämpa klistra på ett sätt som strider (se att vi handledning om hur man ansöker kylpasta på CPU, du hittar Sökning sidofältet överst till höger) eller kontakta protcesorului med uttag (socket ) har länge lidit på grund av att stift brutna / avbruten.
  Även om du sätta dig där ute, det var ungefär densamma som när han var "svetsade" processor. Till exempel, när processorn har att utföra svåra uppgifter, kommer den automatiskt att värma och svalare kommer att försöka kyla högre hastigheter. Vibrationerna av dessa hastigheter kan påverka sambandet mellan att stift och processor.
  En enkel analogi ... en nedskärning finger och hålla sig med silvertejp och återställs genom kirurgi, kommer det aldrig att bli så funktionell, stabil, motståndskraftig


  Innan just gjort. Nu, ben böjda att vi var på väg, så i princip alla är på plats och jag försökte mitt spel på grund av dem dog, och nu ser jag att inga fler varv. Är detta en lösning?

 10. cristi sade han

  corleone:
  Men det fanns ingen ansökan att ta reda på hur vår dator drar ström elctric. Mitt exempel i 4 1 timmar konsumeras kW / h, jag tror att det är mer än bara titta på denna sida på facebook, på sport.ro och prosport.ro. Jag spelar inte, gör video omkodning och fotoredigering / video. Eller hur man använder vår kalkylator för att minska strömmen.

  och jag är intresserad av sådan programvara men tror inte det, jag vet bara att vissa program eftersom det visar bara CPU strömförbrukning

 11. Cristi sade han

  Jag skulle vilja ha överklockningsstudier. Vad är det, hur man gör det, vad man kan "äta" med?

 12. BMarius sade han

  Använd den för länge sedan, och jag fortfarande använda den, jag tror att detta är den första eller andra plats u kommentera det.
  Alla de bästa, hålla upp det goda arbetet!

 13. dessa program är mycket användbara, förutom gamla Everest och nya Aida_64 som är välkända behöver vi också andra ... Jag ser fram emot andra för övervakning och OC, har du använt eller testat Wise Cleaner? här är: http://www.wisecleaner.com/wisecare365.html

 14. Intressant handledning. Jag installerade HWMonitor (jag ville installera ASK verktygsfält + ...).
  Något märkligt sker till moderkortet (ASUS P5K Premium) till temperatiri.La AUXTIN vi värdesätter 119gr C (246 GRF) 119gr C min (246F) och 238 gr Celsius (460 gr f) inte förstå var denna temperatur är enorma.Voltajele normala.
  1 visas på ssd Software gr c.Other visar bara mig allt 1 gr C.
  Det kan klargöra vad är det någon AUXTIN temp?

 15. KodeJust sade han

  När du tar en handledning på sig att visa oss hur man gör överklocka grafikkort och processor ??

 16. När tillgängliga fönster 8 verkar slutligen inte RTM eller BETA? Han säger som dök upp idag och jag var jag hämta Windows 8 slutliga, dvs fönster 7 jag menar som nu. Där jag hitta det överallt win8 säga att försvars

  • ASUS idag syntes endast webbläsare (alla webbläsare) säger att han inte kan vänta tills i morgon för att ansluta Atun det kan descarc.i (inte beta eller RTM)

 17. corleone sade han

  ASUS:
  När tillgängliga fönster 8 verkar slutligen inte RTM eller BETA? Han säger som dök upp idag och jag var jag hämta Windows 8 slutliga, dvs fönster 7 jag menar som nu. Där jag hitta det överallt win8 säga att försvars

  För dessa två bilder som säger: http://tinypic.com/view.php?pic=2a5136w&s=6 si http://tinypic.com/view.php?pic=2i4hj&s=6 . Och det hämtas torrent hämtas till uppgradera Windows Assistant 8. Man måste vara mer fyndiga än en apa.

 18. Cristian se min handledning på youtube skriva i sökrutan på youtube: Hem för det ,, och ,, sequave Säg mig hur man gör för att visa folk vilken webbplats video direkt ange eller sätta länk- nedanstående video och som vill se det vill säga inte nödvändigtvis bara en.

 19. adrian Gudus sade han

  ASUS:
  När tillgängliga fönster 8 verkar slutligen inte RTM eller BETA? Han säger som dök upp idag och jag var jag hämta Windows 8 slutliga, dvs fönster 7 jag menar som nu. Där jag hitta det överallt win8 säga att försvars

  Det kommer att skaka värdelös. 8 Windows är inte gratis! Uppgraderingen kostar pengar, 30-något dollar (jag tror 36)
  Moca finns enda officiella och juridiska 8 Windows Enterprise som inte är sämre än Windows Pro 8 motsatsen. Det är den enda versionen som gör att du kan installera Windows 8 på en extern hårddisk eller USB-minne via Windows To Go som redan är en handledning på vår sida.

  • ja då du inte kan få tillgång till webbplatsen? u plats till Microsoft Windows? och Microsofts webbplats?

 20. Mina bröder. om källan till ett 450W pc (ex) förbrukar det så mycket. Låt dig inte luras av det faktum att det konverterar från 220 till 12 V och sådant! Datorn kommer inte förbrukar mer än 450 W eftersom det har ingenstans att gå!

 21. Kosler sade han

  God kväll,
  Var kan jag veta om är den idealiska temperaturen för de olika komponenterna i datorn?
  (HDD / SSD / CPU / GPU / etc)
  (Inte när vi spelar eller använder vissa program som kräver PC. Normalt / används)

 22. ghiotan sade han

  Om du kan tutorials om överklockning, tack på förhand. Visst, några för nybörjare, ex. hur man kan öka frekvensen processor Core Duo 2 från 8200 från 2,66 E3 GHz, eller du tror att det är bättre.

 23. bogdan sade han

  Everest Ultimate Edition programelul..eu intressant användning och jämfördes läsningar av everest och CPUID HWMonitor, och samma .. Jag rekommenderar både softuri..dar Everest är inte gratis men finner nätet med lätthet serie

 24. Stefan sade han

  Min laptop är lite "kall" och jag skulle vara intresserad av vissa maximalt tillåtna temperaturer.
  Multumsc.

 25. titta vad bra är programmet. 12v visa på 7,14 v

 26. Zeyknw sade han

  Tack! Aktning för allt du gör!

 27. ROsu90 sade han

  Hej, vet du varför jag flikar visas endast med processorn spänning och hårdvara? Hur kan jag göra för att synas och andra? (t.ex. grafikkort)

  • mircea85 sade han

   Du flikar visas endast med CPU, HDD spänning och eftersom dessa komponenter har sensorer läsa temperaturer och resten av grafikkortet inte sensortemperaturavläsning.

 28. mircea85 sade han

  Du flikar visas endast med CPU, HDD spänning och eftersom dessa komponenter har sensorer läsa temperaturer och resten av grafikkortet inte sensortemperaturavläsning.

 29. florin sade han

  8 a4 har en AMD-kärnor och anlände till 107 ° C är mycket glada över att ännu inte gevär =)))

 30. nicu sade han

  Hej Cristi du har en ilska började anlända för oss det bästa sättet att anvata och andra som började anlända dike för att behaga, om vi kan hålla kontakten .Art

 31. Nicu se att grammatik är bättre än ängeln. lura inte skriva till posten i början av deras ord!

 32. Vasile sade han

  hej och Cristi Jag har ett problem med processorn blir för varm när på Internet och sedan titta på en seriell processor värme stiger?

Tala Your Mind

*