Foxit Reader är en mycket snabb pdf-visare och förbrukar få resurser - videohandledning

I den här videon handledning kommer vi att presentera Foxit Reader PDF-läsare en mycket snabb och enkel systemhandlingar i världen Adobe Reader göra lag, men tyvärr Abobe Reader Systemet kräver en hel del och mycket svårt att röra sig och manipulera dokument pdf (Portable Document-formateras).

För många av er är säker på att du njuta av dem så mycket denna ansökan är lätt att använda också ganska hög så Foxit Reader kan vara och tillfredsställa även de mest oerfarna Dinter dig.

ansökan Foxit Reader Det är gratis, men en kommersiell version finns också tillgängliga som är naturligtvis fler erbjudanden och som vi kommer att tala definitivt en av dessa video tutorials som kommer att attackera och hur att skapa och redigera ett pdf-dokument.

Jag inbjuder dig att titta på video tutorial med betraktaren pdf Foxit Reader som är mer än troligt att du kommer att gilla och installera det.

av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Kommentarer

 1. mihai c sade han

  Foxit jämfört med en supermjuka syror och greoiul Adobe .no KOMMENTAR

 2. Ett bra program, jag gillar honom redan installerat och avinstall jag greoiul Adobe.

 3. Du ser!
  Jag sa till mig själv att Foxit Reader är ljus!
  Vi vill uppmärksamma er något bra program som orättvist marginaliseras!
  Vi vill bidra till att göra datorer gå snabbare med färre resurser!
  Visst kommer vi att lyckas tillsammans för att befria oss knä och programvara som gör våra liv en mardröm med lastning och systemkrascher!

 4. sal den starkaste fru mycket för vad du gör för oss presenterade nod32 2,70.39 och nyare v 3…. fru mycket

 5. Radu81 sade han

  Foxit-läsaren förbrukar mycket mindre resurser än Adobe-läsaren men är fortfarande mindre stabil ... du känner antagligen till felet i version 3.0.1222 som lyckligtvis togs bort genom att den senaste versionen släpptes (3.0.1301)

 6. Radu81 sade han

  Jag hänvisade till detta fel: ”Ett dödslingafel visas när du skriver ut sidor eller ett sidintervall genom att ange 1, 3, 7-10 etc. i textrutan Sidor i dialogrutan Skriv ut.
  Symtom: Om du skriver ut sidor eller ett sidintervall genom att ange 1, 3, 7-10, etc. i textrutan Sidor i dialogrutan Skriv ut med Foxit Reader 3.0 Build 1222 slutar inte utskriften. "

 7. bebe_Mykk sade han

  super bv killar alla samma samma ... ..BAFTA ... ..hai k varje dag går jag in för att se vad som händer och jag säger super bafta på kvällen !!!

 8. Madalin sade han

  Foxit använda för ungefär ett år, eftersom Adobe gjort några tusen problem och inte installera förrän det gör dem uppdaterar på internet vi inte behöver, och Foxit rör sig snabbare och är ännu trevligare att utforma min åsikt

 9. corleone sade han

  Dawloand är den lägsta metoden när det gäller lärande, kunskap eller fördjupning av PC-kunskap !!!! för att få det att fungera ,,, stänga PCn snabbare ,,,,, AVI-format. Då invaderar min far inte någon PC, du måste titta tre gånger men åtminstone i den fjärde för att stanna med något i hjärnan. Eller det uppfanns dokumenttext sätt allt som inte passar på ("DET HÅRDA ATT GUD VÄNSTER HAN") skriv på dokumenttexten förklaringarna här och du kommer säkert att lära dig snabbare än att gryda och ta från andras hastighet! Om jag gjorde ett misstag ber jag om ursäkt!

 10. Sergiu sade han


  Så..hämtar fortfarande ... tja, låt mig berätta hur du "laddar ner" utan att påverka webbplatsen 😀
  Dessa handledning skapas med en programvara som heter Camtasia Studio 6 ... om du är så intresserad av att lära dig något av vad dessa människor säger här, kan du mycket väl gå och googla Camtasia Studio 6, ladda ner det, installera den (serail eller crack du får från torrents) 😀 ..och sedan kan du spela in en hel tutorial eller bara en del.
  Och så kommer det att finnas någon förbjudit denna anledning
  Ps: Nej ... att jag löste "mysteriet", och om jag förbjuds för det tar jag ansvar 😀
  Kli var bra !! : D: D: D

 11. shark_of_tornado sade han

  Jag har en fråga! Yo Adobe Adobe Flash Player och aktiv x.dak du avinstallerar Adobe Reader Adobe Flash Player kommer att sluta fungera och Active X? ps: 2 de är spel på nätet. : - /

 12. Adrian sade han

  @shark_of_tornado: kommer att fungera smidigt !!! Du kan avinstallera Adobe Reader tyst !!

 13. En fil öppnas med Foxit Reader och förseningar i stängning ce.poate inte känner någon XPlica mig?
  Tack.

 14. oktav sade han

  [Foxit License]
  SN = FPMFZ1099
  moduler =
  Users = 1
  Licenstagaren = VDOWN 2009
  Licensierad = 2009 / 08 / 27
  Sign=246C44D23FB2BF141D125FCF3AEE2979F1FE4A018F37833942A5BDFD837586C6A0AD0594378C74F8
  Restriktioner = Ver: 1, Keyver: 1

  Om du vill fungera bra på Windows Vista använder du licensen ovan, det är en licens för FOXIT Phantom, så skriv in google skriv foxit phantom enter, ange den första länken och kopiera foxit phantom 30 dagar gratis efter installationen, gå till Verktyg-menyn och registrera kopiera all licens jag skrev ovan och klistra in allt och ge ok och redo kommer du att ha ett licensierat foxit-fantom, för jag installerade Foxit Reder för 2 dagar sedan men det har något en brist som om det inte har ett virus men min bärbara dator fungerar inte bra med denna foxit-reder och titt så hittade jag en licens och om den här videohandledningen är väldigt bra gör mig en bra gest åt dig ... Om du inte får kopiera foxit phantom-installationsprogrammet så skickar jag det via skype

 15. oktav sade han

  Så installeras det Optinet lätt som sagt, du går först LINC klickar högerklicka på den version av 30 dagar ami ner för att skriva en testimonal namn efternamn e-postadress land och kod och de kommer att skicka ett mail där du kommer Foxit fantom ger 32 bit och 64bit och kommer att välja det när datorn har läst och måste vänta stinker om 2-3minute installerat och visas scces!

 16. oktav sade han

  För att sätta licensen, gå till Hjälp och inte till verktygen, jag hade fel, jag trodde också på verktygen ... om något inte tas emot, skriv i kommentaren så löser vi dem alla ....

 17. drshomeboy sade han

  Enligt min mening är Foxit Reader väldigt bra, men jag stötte på några problem några gånger, till exempel: Jag hade den senaste versionen av Foxit Reader och den senaste versionen av Adobe Reader och det hände mig att dokumentet som öppnades i Adobe Reader inte kunde öppnas med Foxit Läsare, därav min slutsats att Adobe Reader har vissa funktioner som Foxit inte hade åtminstone vid den tiden. På senare tid har jag dock inte stött på ett .pdf-dokument som Foxit inte öppnar, men bara om Foxit inte fungerar och ger ett fel som "den här .pdf är korrupt", är det bra att ha Adobe Reader installerad för att testa filen och se till att den är skadad eller inte.

 18. oktav sade han

  drshomeboy men du försökte med FOXIT PHANTOM licensierad, se med detta kommer du fortfarande att ha dessa problem ... licensen är med 2 kommentarer ovan men lite sami läs mina kommentarer ...

 19. Och Foxit problem: inte öppna mina filer på nätet, bara de på hårt. Så jag måste återvända till Acrobat Reader.

  • Alex: Problem med Foxit: inte öppna mina filer på nätet, bara de på hårt. Så jag måste återvända till Acrobat Reader.  

   nedladdning här Firefox Plugins och sedan "Hjälp"> "Installera uppdateringar"> välj det nedladdade paketet och slutligen "Öppna" -knappen. Obs! När du öppnar en pdf-fil i webbläsaren öppnas ingen annan instans av programmet.

   • dan:
    nedladdning här Firefox Plugins och sedan "Hjälp"> "Installera uppdateringar"> välj det nedladdade paketet och slutligen "Öppna" -knappen. Obs! När du öppnar en pdf-fil i webbläsaren öppnas ingen annan instans av programmet.  

    Fortfarande inte fungerar, vänta till NAVSOUTH och öppna en tom sida

    • Alex:
     Fortfarande inte fungerar, vänta till NAVSOUTH och öppna en tom sida  

     Måste göra en setare.Deschide sedan Foxit Reader och Internet-verktyg-Inställningar-tick alternativet "Visa PDF i webbläsare" kommer att bli nödvändigt .Om jag skriver en guide om detta ämne.

     • dan:
      Måste göra en setare.Deschide sedan Foxit Reader och Internet-verktyg-Inställningar-tick alternativet "Visa PDF i webbläsare" kommer att bli nödvändigt .Om jag skriver en guide om detta ämne.  

      Ja, slutligen, plug-in och ställer in det går, jag öppna filer i Firefox

 20. rares sade han

  videotutorial.ro gratulera denna plats och alla som bidrar till det
  I skolan lär du dig något (datavetenskap och IKT) från det du lär dig här, med tanke på att datorn startas från 4 klassen om jag minns rätt och IKT på betyget 9. Grattis !!!

 21. PAVEL sade han

  ok ... jag ska säga så nöjd av två skäl är .. vi har väntat på materialet länge och det är bra att du gjorde det till herr Kristus! Och dessutom .. slutligen sa du den verkliga anledningen till att det är tillrådligt att inte ladda ner handledningarna .. som förra året tyckte jag att det var en förolämpning att svaren var: stöld, upphovsrätt ... osv. Vad var så svårt att säga den verkliga anledningen? Jag förstod personligen hur det är och jag har inte tagit av någonting sedan förra grälet förra året när din kollega "gjorde" mig på alla sätt av de skäl som nämns ovan ... nerver .. osv. Uppenbarligen kommer det att komma en tid då det kommer att vara möjligt ... med andra tekniska förhållanden inte. Det jag uppskattar i din aktivitet är kommentarernas opretentiösa ton, vid den genomsnittliga assimileringsnivån för användare som ger en lite avvikande ton men mycket starkt och assimilerbart innehåll Jag ville presentera några av dem i klassen, det var därför jag bad om ditt godkännande, men jag ber att det är det. På den tiden tog jag självstudier efter Youtube (där blev jag av med avtalet ...!) Och jag bearbetade en undertext i din uttrycksstil ..skriven nedan! Jo jag lämnade det ursprungliga ljudmeddelandet också logotypen för. inte att anklagas av någon men som jag sa tidigare föredrar jag ditt sätt att presentera några misstag, med en återgång till "sammanhang" som återspeglar naturligheten och det faktum att vi är med alla människor och gör misstag är mänskligt eftersom bara de som inte arbetar inte fel.

 22. Constantin sade han

  Jag hälsar dig,
  Vad tror jag? utmärkt och ett stort "gratulationer" för vad du gör, och jag säger verkligen, i framtiden för att gå bättre (det är bara uppenbara utgifter, du kan be om en liten avgift, (vi ger i denna värld mycket pengar på andra och vi får ingenting, tvärtom).) så här !!!
  Och i "beställningen" kan du översätta andra.
  Jag läste tutorialulsi skulle ha velat en förklaring: Jag kopierade flera filer på DVD och svårt att läsa !!! felsida som korrupt och tror att det är en PDF-verktyg
  att hjälpa dig att lösa acasta filer, är det sant? I så fall hur kommer det sig?
  Tack och jag sa: hålla upp det goda arbetet !!!

 23. augustin sade han

  All respekt för videotutorial.Am laget lärt många saker som inte vet hur du har lärt, eller mars har kostat en del pengar till några bra cursuri.Dumnezeu att återvända.

 24. Tack bättre vara trevligt alla är du btavo VUM. Tack så mycket alla platåer

 25. claudiu Săvulescu sade han

  Vem kan ge mig en handledning (på rumänska) om Foxit? tack

 26. paul sade han

  Hallå. Jag ingriper med den här kommentaren för att signalera det kränkande sättet på vilket Microsoft förhindrar standardinställningen för Foxit. Jag kommer att studera problemet eftersom det är relativt nyligen (vid den första installationen beter Windows 10 sig inte så. Efter uppgraderingen verkar det ha dykt upp) men det verkar för mig en riktigt kränkande inställning från Microsoft förresten andra program (Firefox-webbläsare till exempel). Under skenet att föredra att köra testade program som inte saktar ner systemet, sprider Microsoft exklusivitet (troligen betalas med stora pengar). Om någon har hittat lösningen, snälla hjälp.

Returlänkar

 1. [...] Vilket är ganska besvärligt, särskilt för äldre system. För en tid sedan introducerade jag Foxit Reader i en tutorial, tyvärr har det blivit lite besvärligt, det ser mer ut som ett julgran än en [...]

Tala Your Mind

*