Flytta inställningar, lösenord, bokmärken från Firefox till Chrome

Flytta inställningar, lösenord, bokmärken från Firefox till Chrome
Hej vänner, dagens handledning vi får se hur flyttar alla inställningar, lösenord och bokmärken i Firefox webbläsare Chrome.

Om min kollega hade en tutorial Vilken är den bästa webbläsaren - Firefox vs Chrome vs Edge Jag kommer att visa sådant drag alla "catrafuses" från Firefox till Chrome.

Även Edge kom ut totalt bästa webbläsaren Google Chrome fortfarande åtnjuter framgångar med tillägg gjorts för utvecklarna, och är mycket uppskattade av användarna. För vissa praktiska frågor mindre nu bara förlängningar och webbläsar.

Jag bestämde mig för att göra denna tutorial som svar på en användare med namnet Adi berätta i rutan ovan handledning som nämns som skulle göra att byta till Chrome Om du visste hur man flytta alla inställningar, lösenord och bokmärken webbläsaren Firefox i Chrome.

Moving är mycket enkel och kräver ingen extra programvara. Bara besöka webbläsarens inställningar Chrome och sedan gå till Importera bokmärken och inställningar eller importera bokmärken och inställningar.

Även om vi valde att importera data från Firefox till Chrome kan samma procedur importinställningar, lösenord och bokmärken i alla webbläsare Chrome.relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Michael Alexu sade han

  Hej! Du kan göra en handledning om hur man skapar en dold återställningspartition sedvana som som bärbara datorer med Windows förinstallerat? Du vet att varje producent en liten förändring i det operativsystemet fortfarande hitta några av deras verktyg, innehåller en del information om enheten i System propriertes, ändra bakgrunden, och det är allt. Jag har för närvarande endast Windows program och drivrutiner installerade på laptop och jag vill göra en backup system i staten är bakgrunden som jag har nu momeentul flicka, program och drivrutiner från Lenovo som ve nu installerat etc, jag förstår dig. Jag hittade en video som visar jobbet eller vad som helst, något som ser ut.: https://www.youtube.com/watch?v=Pv9taoybxOs. Jag försökte vad finns det oftast bara gå håller jag bakgrunden (vi lägger alla blå från down Windows), och om du säger att jag Annyversary Update och efter att ha fått uppdateringarna Creators Update och jag vill jag ger Återställ datorn inte går, att det är som jag skulle göra ren installation, inte längre står för den backup dold partition återhämtning som jag skapade och jag configuat det så video. Om du känner en annan lösning genom att skapa en säkerhetskopia av systemet sätta den på en dold partition precis som gör tillverkare av bärbara datorer och om du ger Återställ datorn eller systemåterställning för att återgå till den ursprungliga (som det var när jag skapade den partition som) kommer att jag är tacksam! En bra kväll!

 2. adi sade han

  Tack till alla för hjälp och handledning slitage!
  Tack så mycket för snabbhet!
  Jag vet att det inte är komplicerat att flytta information mellan webbläsare, men det verkar som om enkla problem är svåra att lösa. Jag följde stegen i videon och DET FUNGERAR INTE FÖR MIG. Ja ... svårt att tro ... ... men det spelar ingen roll lösenorden eller webbhistoriken eller inställningar / bokmärken. Jag tror att det INGEN VIKTIGT. Jag vet inte vad problemet kan vara eftersom det är en ganska enkel sak, kanske några "konstiga" inställningar som jag gjorde via Firefox, även om jag inte riktigt sticka näsan där inne.
  Vet du som kan vara problemet?
  Hur kan jag hantera detta?

  Varför insisterar jag? Jag har inte en högpresterande dator och Firefox dödar den .... !

 3. Daniel sade han

  Den nuvarande versionen av Chrome är inte längre möjligt att importera direkt från Mozilla.
  Det får bara html-fil.
  Men du kan exportera från Mozilla till html och importera till Chrome. Problemet är att det bara visar dina bokmärken vertikalt i en "Importerad" katalog.

  • adrian Gudus sade han

   Det är också möjligt. Vi använde den senaste versionen av Google Chrome, den här guiden är bara 3 dagar bokförs. Kontrollera att du har den senaste versionen av Google Chrome. Gå till det övre högra menyknappen och klicka på Om Chrome eller om Chrome och se om en ny uppdatering finns tillgänglig eller om du skriver att Google Chrome är uppdaterad

   • Daniel sade han

    Mig att skriva så här:
    version 58.0.3029.110
    Google Chrome uppdateras.
    För "importera bokmärken och inställningar" har jag bara IE- eller html-fil med bokmärken.

    Vad kan skilja sig: Jag har inte med tanke på att Chrome kommer att vara standardwebbläsare. Måste vara det?
    Måste han ha "fullständiga rättigheter"?

    • adrian Gudus sade han

     Jo för att importera något från Firefox måste du ha Firefox installerat och inställd som standardwebbläsare. Logiskt, eller hur? Om du har installerat Firefox, hur och vad man ska importera från Firefox om du har det installerat på datorn?

     • Daniel sade han

      Adrian
      Du har missförstått.
      Jag Fiefox tydligen installerat. Jag har installerat Chrome som standardwebbläsare men förblev Firefox.
      Jag antar att det är därför jag inte "ser" menyn som i videon.
      Eller inte?

 4. ViorelR sade han

  Tack för handledningen. Och för mig samma problem som den ytterligare ovan. Uppdaterad till senaste versionen av Chrome, som standard brawser och jag importera alla bokmärken i en mapp i bokmärkesfältet.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.