XBMC, ett gratis mediacenter med vilket vi kan se olika multimediainnehåll - HD-videohandledning

I den här guiden kommer du att se en presentation av en fri Media Center som ursprungligen skapades för Xbox, är om XBMC (Xbox Media Center).

Vad är ett mediacenter?

Media Center är en svit av program som syftar till att ge användaren en multimediaupplevelse till användaren med hjälp av ett mediecenter kommer inte att behöva använda flera program körs: bilder, filmer, musik, dessa typer av filer kan köras mediacentret för att ge en bättre användarkomfort.

En mediacentret och en dator som på rätt sätt kan även titta på från sin stol på TV-filmer, musik, digitala bilder, för det kräver en VGA-kabel eller HDMI för att transportera videosignalen till TV: n också behöver vi en enhet mediacenter kontroll, kan det vara en multimedia fjärrkontroll eller mus.

XBMC är en fullständig ansökan, vi ge aktuell väderdata och andra, förutom som stöder en hel del plugins och skript som finns på http://www.xbmczone.com/default.asp, vi han säger att det är en typ av multimedia Mozilla firefox.

Ställa denna mediecentret inte presentera särskilda problem, som noga följer handledningen vet ganska väl redan använda programmet.

Jag måste säga att jag använde ett par dagar denna ansökan och jag gillade det så mycket, jag TV (normal TV diagonal 54 cm) som är ansluten till en dator via en VGA-kabel, använde jag fjärrkontrollen mot TV-mottagare (Leadtek PxPVR2200) med alternativet MCE Remote aktiveras, kontrollerade vi XBMC Media Center utan problem direkt från sängen när jag såg filmen jag slutade applikation och dator hela fjärrkontrollen utan att behöva stiga upp ur sängen, inte att jag är lat men jag var tvungen att testa funktioner mediacentret.

Tack vare Rafael för det förslag som ledde till denna tutorial, jag önskar er en trevlig och hoppas att du njuta av denna mediacentret, ärligt gillade mig mycket.

För dem som vill ansluta TV: n till datorn via en HDMI eller VGA uppmana dem att titta på dessa videohandledningar, är den första för Nvidia grafikkort och den andra är för grafikkort från ATI-AMD

https://www.videotutorial.ro/?p=497

https://www.videotutorial.ro/?p=1097

cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Cristi250 sade han

  ja ganska spännande, grattis Meddelande till din nya handledning

 2. Eugen sade han

  Super programu och intressant, men navigera genom IEL är för svårt och alltför många klick speciellt när du sätter en film måste du sätta dig subtitrarae för en nybörjare är alltför svårt hänvisar jag till min vistelse hela vägen att öppna filmer med spelare med ett exempel jag använder (smplayer) göra en spellista med musik och filmer jag har dem alla på ett ställe och är ännu enklare att använda, men greoi.As tutorialu är super och jag vill ha en handledning om Camtasia Studio 6 om du har tid

 3. Adrian sade han

  @Eugen: Camtasia handledning för att hitta på deras officiella hemsida och är gratis !!!

 4. Adrian sade han

  @Eugen: Eller har du förmodligen intrycket att vi föddes med "att veta hur man går med Camtasia" ??? Ta hand om dig och lära dig engelska och titta på deras verktyg, och vi vet också hur man använder det därifrån !!!

 5. dons sade han

  @ Adrian Adrian du har rätt, jag var fortfarande där jag lärt sig att använda programmet och även ger många detaljer som här, utan att behöva känna en hel del engelska som du inser när du använder det, en sak jag inte jag insåg och jag lyckades, som jag gör för att registrera med alla ljud och jag har gått i alla alternativ, eller inte registrerad och ljud än mikrofon?

 6. romeo sade han

  ptr. DONI: att spela in ljud från att komma in i systemet med Camtasia Studio Tools / Options / Device Audio.La ha valt ljuddrivrutin, och ibland Källa väljer Stereo mix CD-spelare

 7. Claudiu sade han

  Ptr Adrian. Mycket nervositet förstör och det rumänska språket lämnar mycket att önska ... (med engelska såg jag att du inte har några problem, tror jag)

 8. Rafael sade han

  Hej Cristi.A ETSI väl, gratulationer och jag är glad att den här guiden handledning Naturligtvis i allmänhet alla voastre.Mersi lång och framgångsrik incontinuare ny !!!

 9. Rafael sade han

  Hej Cristi.A ETSI väl, gratulationer och jag är glad att den här guiden handledning Naturligtvis i allmänhet alla voastre.Mersi lång och framgångsrik incontinuare till dig !!!

 10. Rafael sade han

  Hej Cristi.A ETSI väl, gratulationer och jag är glad att den här guiden handledning Naturligtvis i allmänhet alla voastre.Mersi lång och framgångsrik incontinuare du och nya !!!

 11. Rafael sade han

  Jag ville inte skicka 2x bara det här nätet fungerar ibland ...

 12. corleone sade han

  Jag vet inte varför men jag kan inte se hela filmen presenteras som en server? Hej !! Cristi !!

 13. costelu sade han

  Jag vet inte varför du öppnar din XBMC möts brus hörs kommer från floppar och ljuset är alltid på, stannar buller efter stängning programmet.

 14. dons sade han

  @ Romeo, tack så mycket jag kommer att försöka se, lycka

 15. dons sade han

  @ Romeo, tack så mycket jag kommer att försöka se, lycka ,,

 16. Gelu sade han

  Programul.Il använda med placere.Felicitari sval och tack för allt du gör.

 17. cornel sade han

  Ledsen att bry dig, men jag vill veta om det finns några tekniska problem eftersom jag inte ladda ordentligt https://www.videotutorial.ro .Pina 2 dagar sedan gick perfekt videotutorialul om XBMC och nu har jag sett i någon annan videotutoriale 2 timmar .Nici inte gå bra, jag försökte se om jag går på youtube, om lasten och märkte att allt är okej. jag frågade en vän i en annan stadsdel Cluj men det är inte RDS och Romtelecom berättade att han är bara vila på netto adresser bine.Sa belastning kommer förhoppningsvis fixa det, oavsett var det är grattis för allt du gör och hålla upp det goda arbetet.

 18. Adrian sade han

  @cornel: Det ryktas att på grund av stormarna som var i landet de senaste dagarna föll en "optisk fiber" från RDS ... och anslutningarna i landet och de interna webbplatserna som är värd i Rumänien är svåra att ladda, om du går in på rumänska platser kommer du att se att de är svåra att ladda och de utländska laddas snabbt ... de har problem med nätet även de som inte har RDS eftersom de flesta leverantörer är sammankopplade med RDS och eftersom RDS "gör nätets lag" i Rumänien påverkar deras problem alla leverantörer !!! Jag råder er alla att ringa leverantörerna och göra klagomål, så om de ser många klagomål kommer de kanske att vidta åtgärder och kontrollera infrastrukturen!

 19. francine sade han

  bra, och förbrukar mycket små resurser. Jag kunde ta bort det codecs? någonstans finns det en optin att räcka?

 20. Ionut sade han

  Hej Jag har ett stort problem !! Jag drog mig iam ändrade procesoru och klistra in lam inte öppna 3 år. Istället klistra innan procesoru 40 har grader nu bara bo i 60 mig en kylare från dem från procesor.spunetim till mig på grund av vad är detta tack? Jag tackar er kan svara mig!

 21. Adrian sade han

  @Ionut: Antingen lägger du för mycket pasta eller för lite ... eller så visste du inte hur du applicerar den ... Jag ser ingen annan förklaring !!! Du var tvungen att ta bort den gamla innan du applicerade den nya !!! Jag vet inte vad jag ska säga…

 22. corleone sade han

  @Ionut: Du Stans väl klämmorna svalare jag redan 4 Leam ersättas med metall skruvar med brickor isolerande gummi naturligtvis inte att sätta ombord i en kort baza.Daca vill göra så var inte alltför samla in data som potzi krokig tall? processor!

 23. corleone sade han

  @Ionut: Tyvärr, men det finns möjlighet att redigera postu.Am ville skriva inte alltför hårt som srambi samla stift från processorn!

 24. Romika sade han

  Hej, jag installerade också xbmc men det startar inte, det ger ett fel, nämligen "MS standard Open GL-drivrutiner upptäckta. Vänligen få OPEN GL-drivrutiner från din grafikkortleverantör" om du kan hjälpa mig med ett tips. Stort tack

 25. sorin sade han

  Intressant. Grattis. En fråga - Vilka anslutningar och inställningar görs (om några) för att ansluta en HP-bärbar dator till en vanlig TV? Är fjärrkontrollen till den bärbara datorn kompatibel för XBMC? Vilken kabel behöver jag för anslutningen? Ledsen för dessa svåra frågor !!!!!!!! Tack.

 26. Adrian sade han

  @sorin: Läste du också presentationstexten ovanför självstudien? Naturligtvis, säg inte romanen att läsa, det är bättre att döda den än att få den att läsa. Mot slutet av texten ovanför självstudien finns det två stora och breda länkar. den 2: a

 27. paul sade han

  Super bra videotutorialul och jag göra något liknande vad killarna gör video tutorials om du anger http://fileextra09.wordpress.com och låt kommentera på denna sida eller hur alla i Videotutorial är bättre, tack än att lära denna sida, tack för allt du gör

 28. @paul: Har du skickade denna länk stuffing're noga med att inte spam
  Site-kort och vi är glada över att kommer att vara användbart Videotutorial

 29. Adrian sade han

  @paul: om du vill att någon ska följa dina tutorials tala i dem, som med anteckningsblock vet alla hur man gör dem plus det irriterar dig mycket att bry sig om att läsa vad du skriver i anteckningar ... Som en slutsats: om du vill bli framgångsrik pratar du i självstudier och lämna anteckningsblocket!

 30. adfasdf sade han

  Jag hälsar ni är en passion för det, skulle jag fortfarande älskar honom Idul en av baietzi drog Mr Cristi vill ha råd från ballroom dan men jag föredrar att vbim mai bn röra dekat att lämna här vill jag kommentator 7 kilometer mailu du vet att min kand misstänkt comentu jag lämnade, vänta

 31. Fanibu sade han

  @paul: Kära Paul, det verkar för mig att det är andra gången du dyker upp på den här webbplatsen, med samma misstag som du gjorde förra gången. se dina videohandledning. Det är som att komma till min butik och berätta för mina kunder att du har samma produkter och de kan komma och köpa hos dig. En sådan sak låter respektlöst ... för att inte tala om brist på bra känsla.
  Om, Cristi & Co är med sunt förnuft och tolererar att du är en, men du att fortsätta i misstaget, beteckna något annat. Om jag var på deras plats skulle jag ärligt förbjuda dig för alltid. Jag säger dig detta utan ondska.

 32. Romika sade han

  med all respekt tutorialel ptr.PAUL men vad du gör du är svag och jag tror att du kopierade från andra och ge mer departe.Intentia är bra men du grävde-ceva.I det som ett tips och inte en illvilja

 33. viorelpicu sade han

  @corleone: SalutCorleone,
  Jag fick en Asus MB och CPU montering E5200 men jag märkte att MB valv minst två punkter i den yttre låsplattan svalare netto baza.Pe jag läsa något i stil med:
  “Registreringsdatum: 01/09/05
  Inlägg: 719 inte bort något på undersidan av kylaren. Packa kortplats på moderkortet, se till att du inte böjer något stift på det, montera processor, du kan inte bara på ett sätt tack vare 2 2 slitsar på sidan, säkrade det uttag mekanism. Ovanför kyckling kylbox, noga ange de särskilda hålen i moderkortet. Om någon inte spelade med det, det är tillräckligt för att driva var och en av fästpunkterna 4 tills du hör ett litet klick. Jag rekommenderar att du börjar med interiören. Glöm inte makt förutom CPU-kylare. Och titta på och ledningar är oftast utan försvarare och fläktbladen kan gå sönder eller sluta när sladden faller över när han arbetar.

  LE. På senare tid är klistret på Intel-kylare mer än acceptabelt, även om det är ojämförligt med Arctic Silver ... Som ett resultat kan du använda standardfunktionen utan rädsla. Åh, och var inte rädd om moderkortet böjer sig lite. Det är normalt. Lämna inte någon fot monterad ytligt, tryck in dem tills du hör det lilla klicket. Om du vill skruva loss dem, vrid benen med en skruvmejsel i den inbäddade riktningen ".
  Först var jag frestad att göra som du, jag byter 4 4 blockering med skruvar isolerade men ovan under nötter och 4 att sätta arculete att själv reglera samling.
  Vad tycker du om den typen av kommentarer ovan? S bra eller inte båge MB fästpunkter mellan 2 kylaren?
  Vad fick dig att ge upp på den ursprungliga fixeringslösningen och flytta till 4 skruvar? Skicka tau.Cu känsla.

 34. Dan Dar3 sade han

  @eugen
  Om filmen undertexter i samma mapp eller katalog Anpassade TEXT (http://www.xbmc.org/wiki/?title=Videos_Settings#Subtitles), Och binentels har namn som liknar texta filmen laddas automatiskt.

  XBMC är inte bara en enkel videospelare, om du ställer innehållstypen för en mapp kan ge dig information om filmen från IMDB, såsom tomten, affisch, gjutning etc, information som du kan se dem före eller under prestanda av filmen.

  För navigering finns flera saker du kan göra för att definiera mappar exempluy efter videon hit högerklicka på den och välj Ange som standard nästa gång du går in video direkt kan komma. Om du gör och vad jag sagt ovan, klickar 2-3 du får gå av filmen.

  XBMC körs på Xbox, Windows, Linux, Mac och Apple TV - det är mer för ett hemmediasystem än en persondator, det inkluderar videospelare, ljud, bilder (bildspel), väder (weather.com) och mycket av plugins som utökar dess funktionalitet och låter dig komma åt direkt från internet. Ta en fjärrkontroll, sitt i fåtöljen och släpp den.

  Åh, och sist men inte minst, det ligger i rumänska.

 35. Dan Dar3 sade han

  För tydlighetens skull är XBMCZone.com ett förråd av addons för XBMC är XBMC inte den officiella webbplatsen.

  XBMC officiella hemsida är http://xbmc.orgDär du kan hitta all information du behöver om XBMC som ett forum om du har frågor eller problem.

 36. Adrian sade han

  @Dan Dar3: Tack för den fina kommentaren och kompletteringar som är den anda som vi vill här site.Felicitari och förväntar dig !!!

 37. Gepeto sade han

  Mycket bra folositor.Multumesc denna mjuka och mycket !!!

 38. Det är mycket bra filmer du ser dem i arkiv

 39. Pandelikos sade han

  kyla handledning. tinetio så vidare

 40. saki Dennis sade han

  Ingen vet dak programu detta går på varje xbox, och jag menar den gamla modellen och den nya 360
  någon vet?

 41. saki Dennis sade han

  Hur som helst ii väldigt väldigt cool, tack
  Bravo Cristi

 42. Andrei21 sade han

  Jag har ett växande problem Sall ger mig ett fel, så jag öppnar winamp ljud när du öppnar och stänger den och inte höra vad man ska göra ???
  Pls hjälpa mig !!!!!

 43. saki Dennis sade han

  Du försökte installera winampu?
  kanske sedan åter

 44. saki Dennis sade han

  På mina filmer som jag öppna lås på Helskärm programu
  II på grund av grafikkortet?

 45. drshomeboy sade han

  Häftigt! Jag måste investera i en TV-Tunner: D. För tillfället har jag två tangentbord på datorn, ett på skrivbordet på PS / 2 och ett multimedia-USB-tangentbord med en 2 meter kabel :)). När jag tittar på en film håller jag henne i sängen med mig :)) (slår betalar för batterier). Jag skulle aldrig spendera pengar på en trådlös mus / tangentbord, men tanken på tunern verkar bra för mig och XBMC är också ett bra val, men jag undrar om jag kunde få fjärrkontrollen att fungera med KMPlayer. Det återstår att se och studera.

 46. Albert sade han

  Intressant handledning killar ... väldigt trevligt, om du inte var du vet jag inte vad jag skulle ha gjort

 47. cubdegheata sade han

  en porcarie.nu kan inte tro det finns sådana program som färdiga system operare.desi inte visas använder WMC är mer än Balaram asta.ms för tutoriale.foarte reusite.bafta!

 48. Lucian Gabriel sade han

  Obs 10, går ännu bättre än Windows Media Center i Windows 7 (min åsikt) om du inte tror att du har vi inte lära oss av det här programmet.

 49. utZu sade han

  Hej, jag vill och jag vet var jag kan hitta XML-filer med program för XBMC.Ma intresserade ro pro rumänien tv och Visa gången jag hörde det så ceva.Multumesc

Returlänkar

 1. [...] Det är bara ett vardagsrumssystem. För att få ut det mesta av denna HTPC rekommenderar jag att du använder XBMC, ett mediacenter som hjälper dig att stanna i soffan medan du bläddrar igenom multimediefilerna i [...]

 2. […] För de flesta plattformar. Kodi-applikationen är inte ny, det är bara en utveckling av den gamla XBMC, som jag gjorde en ny handledning om. Kodi-programvaran kan användas på olika sätt. När du tittar på lokala filmer, [...]

Tala Your Mind

*