Nya filmer undertexter på rumänska med KODI-applikation - inga reklamfilmer

Nya filmer textade på rumänska med Kodi ansökan
Nya filmer textade på rumänska med Kodi ansökan

Vad är Kodi?

Kodi är en topp mediacenter applikation som är tillgänglig för alla plattformar. Kodi ansökan är inte ny, men är bara en vidareutveckling av den gamla XBMC, som jag aldrig har gjort en tutorial.
Kodi Media Center programvara kan användas på olika sätt. Titta på filmer lokala, interna nätverk eller till och med Internet, med hjälp av tillägg, som förbättrar kapaciteten hos Kodi mycket.

Som vi ser filmer med undertexter Kodi

Idag kommer jag att presentera en mega addon som tillåter dig att göra en massa saker, bland annat den viktigaste tycker är att titta på filmer på videosajter på nätet texter utan irriterande pop-up annonser.

Adress addon Kodi filmer på nätet sibtitrare

http://fusion.tvaddons.ag
Från denna adress kommer att laddas add-on, som i sin tur ger oss möjlighet att installera olika saker, precis som i tutorial. Jag försökte bara sak filmer på nätet med undertexter, och du kan säga det fungerar mycket bra.

Hur är add-on fusion med Kodi för filmer med undertexter på rumänska?

Jag kan säga det fungerar mycket bra; Jag skulle säga att hittills är det bästa sättet att titta på filmer i november. Jag säger detta eftersom erfarenheten är mycket trevligare än på andra plattformar. Till exempel, ibland när man använder plattform titta på filmer med undertexter popcorn time, Textade på rumänska måste laddas manuellt för saknade inte synkroniserade väl.

Vilka alternativ är att titta på filmer på nätet?

Det första alternativet skulle vara bio, men här kan du inte spola tillbaka och måste ge och pengar
Popcorn Tid, En mycket trevlig, typ av Netflix gjorde Robin Hood för de fattiga
NetflixSom under tiden fått texter sorts Popcorn Tid för rika medlemmar
Skulle också vara HULUMen du måste bli smutsig än VPN för att få honom att gå till Rumänien
torrent deSom under den mycket korta tid jag tror att de kommer att försvinna, jag vet inte varför, fråga mig inte
Film platser på nätet som retar dig mest med de dumma annonser

Oavsett plattform du väljer, Chromecast kan bli den bästa följeslagare till dig, om du vill kasta TV-film.

Där nedladdning Kodi:

1. Microsoft Store (Windows 8, 10)
2. Google Play Store (För Android)
3. Den officiella hemsidan (7 Windows och andra operativsystem)

Videohandledning - Nya filmer textade på rumänska med KODI-applikation

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Iulian sade han

  För Android plaforma att återkalla dessa program om vi hänvisar strikt för. filmer och TV är det bästa:
  Showbox och TV Terrarium

 2. Vasile sade han

  Är det lagligt? Hur säker är addons?

 3. iOnUtz sade han

  Hej, jag har använt Kodi (xbmc) länge, jag har 3 TV-apparater och en Raspberry Pi på var och en .. förutom dessa tillägg, om du också har en NAS ansluten till nätverket är det adel ...

 4. glans sade han

  bästa exodus

 5. alin sade han

  Hur kan eller kan du lägga till webbplatser separat?
  ... .. redigera ....

 6. Adrian Suciu sade han

  Jag tänker inte installera Kodi på Windows 10. Varför? PRÖVA IGEN SENARE säger till mig - något händer i slutet.

 7. Sebastian sade han

  När Android öppnar tillägget "filmeonline2013.biz" visas på Android ett fel där det står att kontrollera loggen. "Kontrollera loggen för mer information". Har någon annan lidit? (Xiaomi Redmi note 3 pro, android 6, beviljade alla nödvändiga rättigheter till applikationen). Om du har någon aning .. Jag glömde att nämna, samma fel inträffar i "filmeHD.net", men pro TV fungerar.

  • Costi sade han

   Jag har samma telefon som du, men jag har inte stött på det här problemet tidigare. Jag titta på film bara utflyttning och Phoenix

 8. necoara sade han

  PC Windows 10 inte installerat plugin. Fel uppstår.

 9. jonisk sade han

  wow väldigt mycket ... tack.

 10. cristian Chendea sade han

  Jag har en fråga: för att titta på filmer med undertexter på rumänska, lönar det något som givet IP-registrering?.
  tack

 11. marian sade han

  fråga för. de som har installerat upplösningen har filmer? även HD?

  • catalinsiria sade han

   Du kan hitta filmer och serier 1080, 720 eller sd. Jag rekommenderar Exodus, Specto, Phoenix. Du hittar de bästa tilläggen och hur du installerar dem på Youtube. Ex. “Topp 10 bästa kodi-tillägg maj 2017”. Om du vill ha rumänska tillägg kan du hitta information på subjectiv.com. Du måste göra inställningar för undertexter, eftersom ett rumänskt tillägg visas i handledningen, som också innehåller undertexter, men inte alla har det. Även på Youtube söker du efter "lägg till undertexter Kodi". Framgång!

 12. marius sade han

  Hej och hur det är ansluten till Chromecast?

 13. Doru sade han

  Hej, inte för mig är det inte fungerar på Windows 10, men det är super android box.

 14. Cipri sade han

  bättre ledighet

 15. zuz sade han

  Ett stort stum med jdemii klick och installation, och slutligen du lyckas gå och se en film, överraskning: du kan ändra textstorleken är lika TVR2, 1 / 5 skärmen. Jo, tack för handledningen, men ligger kvar på Popcorn Time!

 16. CJC sade han

  Förutom de som nämns av Julian för Android kan rekommendera: FreeFlix HQ Nya filmer HD CinemaBox, OneBox HD KokoTime. Och för att ansluta till Chromecast, allt på Android använder jag LocalCast med vilken du kan söka och subtotrare.

 17. Viorel sade han

  Vem som helst kan svara på hur du ansluter till Chromecast?
  Jag märker inte ikonen uppläggnings tv.

 18. marinescu77 sade han

  Brothers vänligen ami mycket att säga till mig om jag får 7 64 bet Windows, ladda ner och inte vill installera

 19. coco sade han

  "Http://wookiespmc.com/wiz/" Jag rekommenderar att du behöver undertextskontot på opensubtitle.org annars har du allt du vill ha lycka till

 20. snögubbe sade han

  Bättre prova [url = https: //www.sodaplayer.com] Soda spelare [/ url]. Du kan se någon film från någon tracker, med undertexter och utan att behöva laddas ned. Och lugn, skämtade Cristi; torrents kommer aldrig att försvinna. Snarare försvinna elände dessa webbplatser med online video.

 21. marius sade han

  Jag vill ha bra program om möjligt ronanesti

  • Razvan sade han

   För Chromecast lyckades jag ENDAST sätta den bärbara datorn på en annan bildskärm ... På den andra skärmen öppnar jag Google Chrome och säger Cast på den andra bildskärmen (INTE på Chrome TAB). Naturligtvis körs filmen som också ses på Chromecast redan på den andra skärmen. Det kan finnas en annan lösning ...

  • catalinsiria sade han

   Rumänska program - hur man installerar om ämnet ...

  • Sök på Google tvron vrei.bafta installationer kom dit allt går på tv / telefon / tableta.sper som ti_am varit till hjälp.

 22. cristi sade han

  I Kodi installeras på Windows 10, bara för att OLDPAIR.COM ber jag CAPTCHA koden verifiera koden. Få ett stort fönster med en bild delas upp i flera rutor och filmer inte köra! PLEASE om någon kan hjälpa mig.

 23. Cosmin sade han

  Salut!
  Jag har ett missförstånd: efter installation av tillägget (minut 2: 56 videon), förstår inte exakt var du gick för initiering och valmöjligheter som jag tar till internationella Addons. Kan ni hjälpa mig? Tack.

 24. Dragos sade han

  bra
  Tack för handboken, men när jag försöker lägga till fusionsadressen efter att ha skrivit in namn och sökväg, säger det mig att det inte går att ansluta. Det gick inte att hämta kataloginformation. Det kan bero på att nätverket inte är anslutet. Vill du lägga till det ändå?
  Mitt försök är Android Connector 4G Orange. Ganska netto prenumeration bekymmersfri.
  Men där fel?

 25. narcissus sade han

  Hej jag fick samma problem som Dragod just mig är att vinna 10

 26. bogdan sade han

  idem och jag hyllar

 27. Marginean Sorin sade han

  mig ger mig följande meddelande:
  Det gick inte att hämta kataloginformation. Det kan bero på att nätverket inte är anslutet.
  Treu Vad göra nu?

 28. ady sade han

  add-on fungerar inte, gick inte att hämta directoryinformation.This kan bero på nätverket inte är ansluten.

 29. Mt. T sade han

  fusion fungerar inte längre. inte heller KINGUL-arkivet. Dessutom fungerar de få rumänska tilläggen för onlinefilmer inte heller, respektive KINGUL-utvecklaren gav upp projektet till en SARSAILA, som blev upprörd över att jag inte vet vem och hela landet . Som härskarna i detta land. "Eftersom vi är rumäner är vi rumäner ..." och det här är nästa generation. För oöversatta filmer finns EXODUS. och andra.

 30. radu sade han

  Hello. Ok, jag försökte N gånger, har samma problem som ovan, vi in ​​och fick reda på att pappa goagea eller mörk om allt det finns något sätt att göra det gå eller helt enkelt bör stoppa mig att försöka. Tack för ett möjligt svar.

 31. Segrare sade han
  • Segrare sade han

   Installera från zip repository.sarsaila och du har tillgång till online-filmer med undertexter. Tackade för Sarsaila.

   • Cristi sade han

    Jag följde anvisningarna i handledningen video, men när jag går till tillägg eller sarsailă är jag inget att installera från zip. Jag gör något fel?

    • Cristi sade han

     Jag glömde att nämna: Jag Kodi en TV-box. Om du klickade på en länk som tillhandahålls av Victor telefon / PC nå förvaret, men TV rutan, nej.

     • Segrare sade han

      Du måste ladda ner addon minne eller kort beror på val av TV-rutan och installera extern lagring.

    • Segrare sade han

     Efter installationen från zip går du till installationen från förvaret, väljer Sarsailas tillägg, videotillägg och väljer de webbplatser som intresserar dig.

 32. Segrare sade han

  Du hämtat addon sarsaila länken?

 33. florin sade han

  går som handledning

 34. claudiu sade han

  Jag går inte Jag laddade ner ny fusion är med co och inte med ag Jag laddade ner och indigo men int / rom addons ger mig ingenting. Lösningar? tack

 35. Constantin sade han

  Går addon sara, installerad just nu. Tack för. honom.

 36. Hjälp! hur installerar jag tack på förhand!

 37. Sebastian sade han

  välkommen
  Jag har en IPTV-prenumeration och jag använder den för nu med en mottagare.
  Hur hittar jag M3U-adressen? Jag gjorde ett uttalande till Telekom för att ta reda på adressen / listan, men det regnade
  Hur fick du reda på det?
  tack

 38. Vasile sade han

  Hej. Jag följde alla steg men jag slutade med zip fusion installation. Varför inte gå vidare. Tack

 39. Cosmin sade han

  Jag tror inte att torrenter kommer att försvinna när som helst eftersom privata spårare klarar sig mycket bra. Särskilt när kvaliteten på en BluRay-rip är oöverträffad.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.