OnePlus Review 3, för fort och billig

OnePlus Review 3, för fort och billig

Från början jag är medveten om att alla fans Samsung, LG, HTC, Sony, Apple, etc., kommer att vara arg på mig och kommer förebrå mig som jag betalat kinesiska från OnePlus, att göra en översyn positivt. Att ge allt tillbaka, jag måste erkänna att OnePlus har aldrig kontaktat mig, och även om det hände, det var fortfarande en balanserad översyn
Ibland kan det tyckas ganska glada, eftersom det är jag, det är min natur; Men det betyder inte att jag inte är rätt.
Började regler:
Programmet innehåller bilder med en stark känslomässig påverkan för dem som anmäler alla märken.
Program genre: Drama för några recensioner till andra.
Ta inte personligen!
OnePlus Vad är det med det?
3 OnePlus OnePlus produceras av det kinesiska företaget, ett dotterbolag till ett större företag, som kallas OPPO. Under samma konglomerat (OPPO) och hitta OPPO och Vivo märken av telefoner som är lika bra som OnePlus 3. I detta konglomerat av varumärken, är helt OnePlus riktad mot prestanda; Kinda gillar Alienware datorer.
Hur bra är OnePlus 3?
För att vara kort, eftersom resultatet är det bästa på marknaden. Naturligtvis, i konsumenternas sinne prestanda mix design, kamera med onödiga funktioner. När jag säger att OnePlus är 3 mest kraftfulla, menar jag hastighet uppladdningar och gå igenom gränssnittet, applikationer, menyer, etc. Om vi ​​tar hänsyn till hela paketet, kan det vara bäst om de från OnePlus medföra vissa förbättringar under de kommande uppdateringar.
Förbättringar av den senaste OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB läge Optic AMOLED skärm. Det var problemet när internet mini Anandtech har publicerat en översyn som nämns som saknar en standard sRGB-färgläge, och att standardfärgerna är ganska ljus. I två veckor OnePlus utvecklare som väcks av en sRGB OTA-uppdatering, och nu folk från Anandtech De säger nu OnePlus skärm 3 i sRGB-läge är ett av de bästa skärmarna som de någonsin har testat: "Skärmen har gått från att vara den mest felaktiga skärmen som jag har sett på år, till att vara bland de mest exakta skärmarna som vi har spelat in" Anandtech.com.
minneshantering utlöste en hög med kontroverser, av det faktum att vissa program inte hölls aktiv i RAM, GB 6 bil till vårt förfogande. Frågan löstes senaste ändring och används nu nästan allt RAM. Naturligtvis måste vi vara realistiska, kan du inte använda alla RAM bara för appar och spel för systemet är i ständigt behov av en påfyllning. I videon visade vi multitasking flera program öppna RAM; 16 7 applikationer inklusive spel.
Audio blockerad (löst). En annan förbättring av OTA 3.2.1 är enkel justering av ljudbearbetning aggressivitet i videofilmning. Innan brusreducering var alltför aggressiv i skytte, är det nu mer avslappnad. I detalj ett föredrag i ett par dagar, särskilt artikel dedikerad rum.
Snabb Spek:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Lagring: UFS GB 64 2.0
Skärm: Optic AMOLED 1080 × 1920
Gorilla Glasskydd 4
Bakre kamera: 1 / 2.8 ″ sensor, f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofocus, OIS, 4k
Framkamera: 1 / 3.2 ″ sensor, f2.0 Sony 8 MP, EIS, 1080P
Fingeravtryckssensor: keramik, 0.2 ms
Nano Dual sim: dubbla standby, dubbla 4G
Cellulär: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, Hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Ja
OTG: Ja
3.5mm Jack: Ja
Plats: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Batteri: 3000 mAh
Laddning: snabb laddning Dash
USB: v2.0, typ C reversibel
Varför jag valde OnePlus 3?
Med tiden jag hade en stapel av smartphones, från HTC HD2 (tappning)Som var den första telefonen med 1 Ghz processor (Windows Mobile Android soppa) till OnePlus One. Under tiden hade jag S2 och Samsung Galaxy Galaxy Note1Efter det gick jag till Nexus 4 (Vintage), där jag hittade enkelhet. Samsung TouchWiz gränssnitt i jämförelse med det var super långsam, klassisk Android gränssnitt om det inte var. Så jag kom att uppskatta enkelheten och att inte stödja komplexa gränssnitt: TouchWiz Samsung, LG eller HTC Sense UI.
Förutom gränssnitt för en smartphone, är det viktigt stöd. Så snart ett problem uppstår kan det lösas. Om jättar Samsung, LG, HTC, etc., mycket svårt att lösa buggar i den första fasen de ignoreras eller nekas av tillverkarna.
OnePlus är ett litet företag och agera snabbt. Inom några veckor bort eventuell 3 uppdateringar som löst de flesta klagomålen kom från samhället.
Installera rom och rot utan garanti.
OnePlus telefoner är den mest flexibla när det gäller utveckling. Inom några sekunder kan du låsa upp bootloader och blinkar en ROM eller göra uiesti rot utan att förlora garantin. Det är din telefon, gör vad du vill med den.
Vi har ingen bloatware på OnePlus 3, 2, en eller X.
OnePlus telefon 3 har ingen bloatware, betyder det inte har onödiga applikationer. Bara kommer med grundläggande program plus några Google-program som kan avinstalleras eller inaktiveras när som helst.
Jag kunde gå upp i morgon med OnePlus 3, men bättre låter dig se översynen.
Varning:
Om du ser det här omdömet OnePlus 3 stationär eller bärbar, kan du använda listan för att navigera kort beskrivning av denna översyn på Youtube.
Var man kan köpa och hur mycket OnePlus 3?
Costa 1800 Lei och kan köpas från den officiella hemsidan. Så jag tog mig.
Om du har bråttom kan du köpa telefonen från amason
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Videohandledning - OnePlus 3 Review, för snabbt och för billigt

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Några punkter som kommer att hjälpa dig att göra en mer fullständig uppfattning om OnePlus 3.
  OnePlus 3 Bend, scrach, Burn, prov etc.

  OnePlus 3 nedkoppling (avlägsnande) (tarmar)

  OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

  OnePlus 3 vs LG G5

  Axon vs ZTE OnePlus 3 7

  OnePlus 3 vs Huawei P9

 2. Sergiu sade han

  Nattläge är specifik 3 plus ett? Cun och jag kan ha samsung?

  • Jag tror inte att det bara är på Oneplus 3. Fler telefoner har det. Jag har intrycket att Nuga kommer att introduceras i Android. Kanske kan du hitta något via Play Store ...

 3. Laviniu sade han

  Om du är root på OnePlus 3 kan göra OTA-uppdatering?

 4. Laurentiu Sirbu sade han

  Hallå. Jag vill köpa en en plus 3-telefon men jag skulle vilja om du kan granska meddelandeprogrammet. Jag vill ha det här för att jag har irriterande problem med min nuvarande telefon, sony z3. Vad händer? Personligen, på grund av mitt jobb, måste jag skicka flera meddelanden samtidigt när jag vill göra ett meddelande. Jag skapade mina grupper och när jag skickar över 30 textmeddelanden får jag ett mycket irriterande meddelande: "applikationen skickar ett stort antal meddelanden, håller du med?" Och i det ögonblicket måste jag säga ok, ok, ok varje gång och sedan kontrollera om meddelandena har skickats eller att jag måste skicka dem igen. Jag har provat andra meddelandeprogram i Play Store, men de flesta har problem. Jag försökte också skicka bara 10 meddelanden åt gången istället för 20-30, men utan ändring. Jag kollade in alla möjliga inställningar, men ingenting i detta avseende. Berätta inte för mig om watsap, viber, etc. som en gentleman från ett välkänt telefonföretag frågade mig ... det finns människor som inte använder dessa applikationer och vissa är inte alltid anslutna till nätet. Med sms är det lättare eftersom klienten får meddelandet i tid oavsett vilken telefon som ägs. Jag hoppas att jag gjorde mig tydlig. Jag vill att du ska skapa en grupp på 20 personer i kontakter och sedan skicka ett SMS till den här gruppen för att se om du stöter på några problem. Det är intressant att på den gamla samsung s4 skickade jag 20 textmeddelanden åt gången utan att stöta på "svårigheter" ... Meddelandetjänsten är den enda där jag är säker på att mottagaren tar emot mitt meddelande i rätt tid. Tack och jag väntar på ett svar på detta sätt.

 5. decebal12345 sade han

  Systemless rot och hur det fungerar? Jag blandar ihop något till alla anpassade rom? Om det har nackdelar, varför det fanns en annan typ av rot? Runt tiden den här guiden?

  A, och kameran.

  • I stället för att ändra systemet, ändra startavbildningen.
   Jag vill kan göra allt på en dag. Tyvärr har jag andra tutorials i kön. Jag lovar att jag snart kommer att göra en systemless Root för OnePlus 3. Metoden kan tillämpas på vilken telefon som helst, med rätt verktyg för varje telefon.

   • decebal12345 sade han

    Tack. Jag beställde telefonen och jag har för avsikt att göra dem rot snart han får eftersom jag läste någonstans att du helt ta bort alla roten på din telefon.

 6. Petre Lascu sade han

  Låter som en super telefon, att behärska friska jag beställde mig en Super UMI efter mer dokumentation på nätet!, Alla specifikationer som motsvarar mindre batteri i stället för mA 4000 har endast 1000.Nu håller mig bara några timmar om dagen!

 7. Joseph sade han

  God kväll! Du kan peka på en länk där vi kan beställa direkt från tillverkaren OnePlus3? På plats fann jag dem. Jag hittade i vårt land, men 2300 lei. Tack!

 8. florin sade han

  Jag fick en UMI och så är batteriet bara är 2500. Tömma batteriet omedelbart.

 9. Calin sade han

  super telefon och jag ska köpa. och jag för min del skulle vilja göra en tutoril kamerans etc. Verkligen värt pennies och verkar billigt jämfört chu Samsung S 6 7. och credca är billigare som inte gör sådan reklam på TV etc. och talar om vad du sa sir vissa säger för mycket förgrening 6 GB minne. det finns alltid Griniga och om det inte var 4 dc gb mer och mer. och även om det är Samsung och OnePlus är seriösa människor så länge det är perfekt. och vet att kineserna gör den bästa utrustningen den senaste credca ingen lika honom. ja vi rumäner känner dem på billiga kinesiska etc. och det är därför jag gör bra men kan göra mycket kvalitativ och luckor. och glöm inte att kineserna arbetar vid stora företag mest. men priset minskar över någon gång i maj. och jag älskar dess fall. Jag tycker inte om glaset som ger det gick bort antingen med skyddskåpa. som vill ta tas med tillförsikt som sagt och kristaller. och Cristi vad han menade tel bunden där bästa som han hänvisade till själva tekniken är inte så svårt credca uppstår i härlighet

 10. BRAVO Cristi, vacker och detaljerad handledning.
  Jag köpte mig den här telefonen, jag blev överraskad av snabb leverans (11 förvärvade juli uppskattning leverans på 19, 15 juli i min hand, men det kan lika ordinerade i Italien).
  Om telefonen och kontroverser gjorde du det bra att ange "Startregler" Jag gillade verkligen 🙂, de flesta av dem tycker jag bara är avundsjuk;
  Bravo igen
  Hej och fler tutorials

 11. Alberto sade han

  TUORIAL KVALITET, bravo Cristi, räknar den om kameran!

 12. Alex sade han

  Hej, kan vara en länk med omslaget?

 13. flo13 sade han

  Trevlig handledning, men jag gillar beskrivningen mest. Något som "på gränsen till det omöjliga" superljudt. Jag släckte ljuset, jag tog min popcorn och tryckte på play. :)) Lycka till

 14. Razvan sade han

  Jag köpte också telefonen för några dagar sedan ... Jag tror fortfarande att OxygenOS-programvaran fortfarande behöver förbättras ... Till exempel finns det ingen möjlighet att krympa skärmen och arbeta med en hand ... Om två applikationer kunde köras samtidigt på skärmen skulle det vara en plus ... Jag köpte den med en iPhone. Vad som fortfarande missnöjer mig är bristen på Facetime eller imessanger eller snarare sammankopplingen med iPhone-enheter ... Hur som helst testade jag tillräckligt med alternativ programvara till Facetime (IOS) och jag såg ingen som matchade den. Google skulle åtminstone ha skapat ett INTEGRERAT system som Facetime och / eller messenger som IOS och lagt det i Apple Play Store…. då var de riktigt starka ....
  Annars kommer det från en iPhone att det är en stor fördel att ha tillgång till telefonens interna minne och att installera det du vill.
  Enligt min mening subjektivt faktum att bortsett från den exceptionellt hårt, kan Android förbättras.

  Handledningen är mycket framgångsrik. Grattis.

  • adrian Gudus sade han

   Ett alternativ till Facetime är Hangouts (du kan hitta i App Store) kan göra med det videosamtal / röst mobil data eller WiFi. På Android kommer förinstallerade Hangouts

 15. Dorin sade han

  Vi har en plus två sedan framkom det är nu ett år och jag svär är den snabbaste telefonen l.am någonsin haft och jag kan säga att jag hade f modeller speciellt guld version samsung.Astept som vet att de kommer att 3 plus en kommer snart och säkert i nästa ögonblick jag skulle köpa Tack för handledning!

 16. Razvan sade han

  Har någon lyckats ansluta Oneplus 3 till en hårddisk? Jag såg en tutorial som är möjlig med Oneplus 2 och jag köpte också en adapter (inte en utan tre typer) och jag kan inte ... Båda med hårddisk och ett USB-minne ... Jag vill bara nämna att alla adaptrar jag köpte har USB 3 hona … Tack

 17. digitalmind sade han

  Jag bry dig med frågor om att köpa en 2 3 OnePlus på den officiella hemsidan:
  1. Du kan betala med kort eller e Musa rikta ett PayPal-konto? Om så är fallet, måste kortet vara i euro eller belopp kan vara lei (RON)?
  2. Vad gör man med säkerhet, om något händer med produkten som hanterar det, etc.?

  • Calin sade han

   Om du har provat du reda på svaret. det kan betalas med kreditkort och paypal. och om man tar hänsyn till mängden 399 lei automatiskt dollar som dagen är på Eura. och med garantin. är ringa kuriren Såvitt jag vet och höjer det kommer hem.

 18. Marian sade han

  Cristi, kan du göra en rekommendation om och ett skyddande fodral / härdat glas? Vad tycker du om att sälja sina hem platser från OP3, särskilt Sandsten yta?
  För att skydda din telefon du använder härdat glas / skyddsfodral?

 19. Greuceanu sade han

  Jag har också vissa farhågor:
  Telefon leverans uppdrag i Rumänien görs uteslutande av DHL?
  Om paketet anländer via DHL, och jag är ut ur landet och komma tillbaka efter 2-3 dagar, vad som händer med den (paket)?
  Tack!

 20. lucian sade han

  Cristi,
  1. Med tanke på alla tester på den här telefonen är att du måste sätta dem täcker och härdat glas skärm för ökad säkerhet? Du tillgripa dessa två skydd? Jag var imponerad av påsen från Ringke Fusion och jag skulle vara nyfiken om det är en möjlig lösning för den här telefonen.
  2. Eftersom telefonen kan enkelt ansluta till en pinne eller hårddisk, med hjälp av några antivirusprogram på din telefon? Eller tror du att vi behöver ett antivirusprogram på en smartphone?
  3. Kan du ge oss mer information om batteriet och det är vad är varaktigheten mellan laddningarna beroende på vilka program som används. Tack!
  PS: Mycket bra handledning. Från vad jag har sett hittills, verkar det vara en imponerande telefon från alla synvinklar. Jag räknar med att räntan på dessa serier OnePlus 3.

 21. caesar sade han

  Salut! Cristi, jag har en fråga. Att betala med PayPal som konverterar från lei i euro? Paypal eller bank? På grund av vad jag hörde på nätet valuta från PayPal skulle inte vara alltför bra.

 22. Sonnik sade han

  Situation: Här -begagnade karta medan du lyssnar på musik från en spelare (vissa) telefon precis vid ingången hjälpmaskinen. Hur gör jag när jag har musik på högsta volym för att minska min musik helt eller att minska intensiteten som under Avstånd att höra på en annan (lägre). Jag menar hur kan jag ställa in volymen ansökningar ATIO två olika medier.

  • Sonnik sade han

   Hej Cristi, skicka ovan var ett utkast och av misstag jag klickade in utan det korrekt, utan att säga snälla hjälp mig, etc. Hoppas att det är för sent nu rätt utelämnanden.
   Så en OP3 med rot, Xposed och viss kunskap blyg om Android (som kommer från WP 10) försöker ge honom huvudet och den första tanken som jag kan ställa på något sätt indicatiilevocale på kartan för att vara beroende av en annan väg Sound ( kön larm eller ring) och inte medierna. Slutsteget göra något bara delvis. Tack.

 23. Marian sade han

  För dem som fortfarande vill köpa OP3 eftersom de inte har i lager Dash billaddare finns i lager nu, jag gjorde språnget och beordrade telefonen och tillbehör (DCC hus Sandsten).

 24. Gabriel sade han

  Kan jag köpa fakturan på webbplatsen OnePlus Europa.

 25. steli sade han

  Sal levereras med härdat glas är fäst till det?

 26. Pamfi sade han

  Hej, någon som vet om det andra kortet kan endast användas 4 eller 3 2g eller (som i de flesta telefoner)? Tack.

 27. Salut! Cristi, jag har en fråga, jag beställde idag och jag OnePlus 3 Soft Gold, jag är intresserad av hur lång tid det tog att komma till ditt hem. Tack.

 28. Pamfi sade han

  Hälsningar, igen. Läs mer åsikter / recensioner, uppstår ett problem. Batteriet! Kan du berätta något om detta, med tanke på under en längre tid att använda telefonen? Tack.

 29. Joseph sade han

  Jag läste en kommentar att telefonen har nått mottagaren inom en vecka från den dag som det beställdes. Idag har jag ville skicka en beställning på min hemsida och det sägs att OnePlus beräknat leveransdatum blir augusti 31. Så mycket sist föras (i Polen, antar jag)?

 30. Andrew sade han

  TenMinus9 kan vara så länge som dessa smällare på Android-telefoner har inbyggt batteri, det är inte värt ett dugg. Vem har råd att ge miljontals varje 12 6 månader bara för att köpa en annan telefon som det nuvarande behovet att kasta det eftersom du inte kan byta batteriet? Självklart skulle en normal person inte ge Rumänien 12 miljoner varje 6 månader. En dum, ja.

  Som ni har sett i ditt liv flyttar ett löstagbart batteri som har 950 Lumia och Windows Mobile 10?
  Definitivt en att säga det, men vi vet säkert inte, och kommer inte att säga ja bara för att verka löjligt. 6 GB RAM. Varför be? Spel? Marknadsföringsstrategi. Petarda Android OS från RAM suga värre än en hungrig bebis.

 31. cristian Mospanciuc sade han

  Jag älskar den här telefonen OnePlus 3 vill köpa det, men alla länder endast situ dubbla SIM telefon finns på webbplatsen med bara ett kort.
  Om aevti möjlighet lämna min adress, länk, där du kan beställa med ett enda kort.
  TACK

 32. cristian sade han

  Jag har en OnePlus tel 3 satte jag låsa märket, men om debliochez trycka på strömbrytaren låsskärmen visas och endast kan avlägsnas genom gest med fingret nerifrån och upp.
  Vad fel inställning genom att blockera tel ampreta?

 33. cristian sade han

  Jag har en OnePlus tel 3 satte jag låsa märket, men om debliochez trycka på strömbrytaren låsskärmen visas och endast kan avlägsnas genom gest med fingret nerifrån och upp.
  Vad fel inställning genom att blockera tel fotavtryck?

 34. cristian sade han

  Jag tackar löst, var aktiv och smarta lås!
  När du gör en handledning om hur man installerar sina förare, och installera låsa super SU, återvinning, för ONE PLUS 3?
  Dina tutorials är super bra, gör en underbar sak, grattis!
  Tack!

 35. Hej. Jag köpte den här telefonen, bara vet inte om min klocka är kompatibel med (Samsung Gear S2). Kan någon hjälpa mig?

 36. bogdan sade han

  När en kamera för att göra en översyn?

 37. Jag har ett problem med OP3: Jag inte ansluta till Facebook Messenger på mobil data, wifi endast. Känner du någon lösning?

 38. Madalin sade han

  Lysande, jag beställer två, vänta och Soft Gold (ptr hustru) men redan under leverans nådde 5 veckor: ((, visas OP4 tills det är dags, särskilt eftersom jag vill beställa när du inträda Gold webbplats i lager.

 39. Hej, jag gjorde för de OP3 förra 5 veckor efter mottagandet jag gillade turorialul och telefon så jag slutade min Lenovo Pro Vibe Z2, oavsett stora företag inte får en uppdatering rätta fel per år

 40. Ovidiu sade han

  Kapitel leverans, lämnade Polen onsdag på 16 via DHL (vi anmäldes av SMS) och måndag morgon (jag fick en annan SMS) på 10 jag fick. Vad tog längre var att sända (om 2 veckor).

 41. Så jag hade många mobila varumärken och tala om dessa kostnader som en liten bil, men något tror inte att vi kan använda och förbli så förvånad, som om det var min första smartphone ett, telefon exceptionellt på alla sätt vy.

 42. OP3 är polska?
  Jag såg nyligen ett varumärke av SSD därifrån, kan man lita på?

 43. ivanescu sade han

  Vad är skillnaden mellan plus en och en put 3M 3? DHL inte ut provision? Jag ser på den officiella webbplatsen som priset har stigit Grattis handledning!

  • adrian Gudus sade han

   Det kan OnePlus 3M du menar 3T
   3T har en ny processor, 16 MP kamera på framsidan och något större batteri. Annars utformning, storlek, som OnePlus är 3.
   Så skillnaden i priset för processorn version nyare 16 MP kamera på framsidan och större kapacitet batteri
   Tyvärr OnePlus 3 kan inte längre köpa från dem, inte längre producera. Endast om du hittar andra butiker lager.

 44. Hej. Var kan jag köpa en display för OnePlus 3?

 45. Florentina sade han

  Hej! Grattis till handledningen! Hur kan jag förbättra batteriet till ett plus ett? Gillar att ändra ... bara helt! Det varar mig bara en dag, och om jag pratar mycket, bara en halv dag. Tack på förhand.

Tala Your Mind

*