Presentation Nexus 4, mest kostnadseffektiva Android smartphone

Hej vänner, efter några dagar jag gjorde ett besök i Emag att köpa mig en ny Android-enhet, jag var från början påslagen 7 Nexus är den bästa tabletten Android marknaden just nu. Jag bestämde att det är bättre att kasta ett öga innan du gör det slutliga beslutet och försökte flera enheter: 7 Nexus, HTC One, Samsung Galaxy Nexus S4 och 4. Av allt jag blev kär i 4 nexus, det är eftersom det rör sig bra och ser nästan bättre (efter HTC One). I min dom vägde tungt pris, prestanda (real) och ytbehandlingar. HTC One skulle ha valt om det var inte så dyrt, nästan dubbla priset. S4 inte imponera på mig alls, vanligtvis de bästa smartphones från Samsung Super AMOLED-skärm drar med mättade färger, men jag hade AMOLED känner sina fördelar och nackdelar. Nu kan jag säga att jag föredrar IPS-skärmar. Vi kommer att diskutera skärmar och teknik som används på annat håll.
Till slut var jag tvungen att välja, jag valde Nexus 4 inte synd alls jag har kvar lite pengar i fickan och även efter en vecka för att använda enheten bara flyger. Inte säga att han 4 kärnor, har parken 44 kärnor. Vanligtvis alla enheter med Android start "hosta" efter flera dagar av intensiva Nexus 4 som ny, precis som jag drog ut, det är fantastiskt hur bra den här telefonen är i rörelse. Naturligtvis prestanda beror och 4.3 Jelly Bean version, som kommer med en hel del förbättringar.
Ett klagomål som jag har handlar om användningen av glas tvärs över rummet härdat glas som inducerar obehagliga reflektioner på bilder av ljuset framåt.
Bortsett från att jag har inga problem med enheten. Jag har problem med kontakten plats mottagning, som vi hört från andra användare. Sanningen är att enheten gör min del av serien Nexus 4 reviderade två kuddar på botten (som ben på plast ram), dessa små ben förhindra täckning högtalare och placering av ryggen (som är glas) direkt på bordet .
Denna presentation är endast en introduktion, jag återkommer testresultaten för processor, grafik och batteri. så långt jag kan säga att du är batteri utan problem hela dagen (kvällen till kväll).
Nexus 4 fördelar inte träffa andra Android smartphones:
1. Android-uppdateringar snabbare, några dagar efter lanseringen.
2. Coil integrerad för QI trådlös laddning.
3. NFC-telefon för snabba betalningar, imperehere och filutbyte.
4. Maximal Kompatibel med alla Android och service.
5. Ren Android erfarenhet utan bloatware eller onödiga saker.
6. Den snabbaste Android-telefon.
7. stöd TRIM att bibehålla prestanda.
8. Slimport, typ av MHL Wireless USB försörjningen.
9. Wireless Display Miracast teknik.
10. Mycket lågt pris, inte Google försöker göra vinst med Nexus.
De som vill ha en smart telefon under denna period, rekommenderar jag Nexus 4 men bör du rusa, det är okänt hur länge kommer att hitta på marknaden redan 8 GB-versionen finns det inte mycket hittar ingenstans.

Mobile Google Nexus 4, 16GB, Black 62476 - eMAG.ro
(Pris i Rumänien)

LG Google Nexus 4 Black Sim gratis smartphone 8GB (Billigast på Amazon.co.uk)relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Administration sade han

  Jag vill tutorials rom och kärnor för den här telefonen!

 2. Tack för handledningen. Jag ska köpa mig en nexus 4

 3. floriner sade han

  Jag äger en Nexus sedan mars 4 dök upp på onlinebutiker från oss och ge uppträtt nu. Tja, kom det med Android 4.2.1 och vad det tyckte om, förutom användning av dagliga uppdateringar kommer mycket snabbt och deras installation är problemfri (4.3 5 dagar efter den officiella utgåvan kom). Batteriet är ok, beror på hur du använder det, jag gjorde jag göra för att bibehålla och 5-6 dagar men använder det bara som en telefon och för lite multimedia till en mer intensiv du om en och en halv dag med att spara tips den energi som vi har hittat här.

 4. Anderson sade han

  Cristi, ger dig pengar för ingenting inte har Galaxy Note som är mycket bättre än det redan LG Nexus 4 har släpar du inte obeservat Meddelande där när du gav svaret svårt att Comenda, så det är inte den bästa telefonen som du säger dig, det finns ingen bra telefon marknad än både Apple och Samsung i topp gånger blir Apple, HTC, Samsung. Cristi och det har inte Nexus 4 FM-radio, vilket är det viktigaste, när du är i bilen på berget du göra ??? Om du inte har 3G på telefon nätet för att lyssna, men vad du äter MB för radio kan inbyggd FM-radio. Telefon som inte gör något med det, det är ditt mål att hålla den hemma, du kan inte flytta den, plus det överskred Snapdragon 800 visade sig att alla lov. Hur du gav pengar på en sådan telefon och du har ingenting på honom, hur gjorde du det? Jag trodde att de och du en LG eller HTC One G2 något något, Nexus: P.

 5. LucianGL sade han

  handledningen är bra, Cristi försökte ha vissa fördelar, men Cristi telefon du se om när du har hittat många program som är installerade kan uppstå om säger att du kan installera någon 300, du verkligen kan se sin hastighet, så vilken telefon som helst under 300 euro flyttas snabbt när nya, och ingenting installerat
  verkligen har en stor nackdel som FM-radio och en kortplats för kortet, passerade jag från 16gb 32gb och nu är jag det snabbaste kortet 64gb från Samsung, kan jag säga att jag känner skillnaden i många avseenden
  Apple relaterade, varför även ge 600 eller 500 euro på en telefon som bara 200 euro värd?

  • Ett stort antal ansökningar men inte kräver lagring processor. Det känns behovet av ordning i filsystemet och allvaret högre chefer lagring. 4 Nexus har en flash-styrenhet som stöder trimma i farten, det betyder kan rengöra bakgrund utan CPU elände kvar.
   Om en titt på hur det fungerar Android, ser vi att lagring är "akilleshäl".
   Ineffektiv ledningssystem filer på ett snabbt och precist leda till igensättning av hela systemet. Då användaren tror att processorn inte är tillräckligt bra, faktiskt har kvalitet lagring.
   Se hur det går alla operativsystem på en snabb SSD jämfört med en hårddisk, som oberoende av processor som används.
   Det finns saker som Samsung, LG, Sony, Asus, etc aldrig kommer att sätta på bordet. De vill sälja, inte att göra saker. TRIM frånvaro hittills har sålt mycket bra ...

   • LucianGL sade han

    "Ett stort antal ansökningar inte kräver processor men lagring." Du har fel Kristus finns många applikationer såsom Yahoo eller Facebook körs i bakgrunden, även om de är stängda, därav de olika konflikter och "avmattning" av operativsystemet (oavsett vara det). ett stort antal applikationer och processer ger mångsidig bakgrund så att du kan se vad och hur det telefon.probabil att eventuella 5 år redan 1000 telefoner som kan köra program samtidigt utan problem.
    Till exempel TuneIn kör trådlöst med andra applikationer såsom 2 göra en kopia av PC i din filhanterare, fil 5gb en usb och samtidigt titta på en film 2gb hålla fast vid det! om du kan köra i bakgrunden och facebook och Yahoo Messenger; Just vid denna tid in i menyn och navigera genom telefonen, märker du?!?
    kan utveckla idén, denna föreställning verkligen betyder, jag vet i alla fall telefon rena löper över 50 och 150 process eller i bakgrunden, är det inte utan att installera något, flyttar han riktigt bra med propiu webbläsare, spelare, etc.
    ändå vad du testa den och se skillnaden sagt, är det möjligt att vissa program misslyckas (tvingad nedstängning) se hur många sådana applikationer kan köras samtidigt och om du gör, låt mig veta eftersom jag vill veta.
    Försök att välja olika domäner, dvs en som använder Internet, andra datakabel, en annan videoprocessor, den andra ... etc

 6. Madalina sade han

  Maximum visas bredvid i 2 månader samma pris.
  Bra val, rekommenderar till andra.

 7. En snabbare processor betyder inte en snabbare telefon.
  Användaren använder inte direkt processor, använder processorn programvara och om programmet är besvärlig att flytta alla dina surt oavsett vilken processor har.
  Den chockerande sanningen är att när det rör sig Nexus 4 bättre än S4 Galaxy eller HTC One. Om de två syntetiska tester poäng bättre mobila användaren men i handen är snabbare Nexus 4. Visst TRIM genomförandet av JB 4.3 har en stor insats.

 8. adrian Gudus sade han

  Anderson och visar en brist på information!
  Telefonen har ingen fördröjning alls så länge du vet hur operativsystemet Android.
  Varför inte har märkt dig (eftersom, jag upprepar, inte vet hur Android) är att Android vet kort kranen (röra kort) eller tryck och håll (håll nedtryckt) funktioner som används i många tillämpningar till få tillgång till olika menyer.
  Christ handledning minst confusa och i stället göra enkla kranen (kort kran eller vidrör korta) Anmälningar där för att "peka och håll" alternativ som är rörd och höll länge på det (som inte bör göras)
  Så snart Cristi och komma ihåg att han faktiskt skulle vara en kort Tap Tap och hålla alternativ och inte operativsystemet har gjort sitt jobb på ett ögonblick visar lämpliga alternativ.
  Hur kan du säga som inte har någon fördröjning när väl inte nått Chrome-ikonen och det öppnar omedelbart för att inte nämna den hisnande hastighet med vilken han lastade vår sida med bara ett streck trådlös signal.
  Ingen kommentar är första gången och visa oss hur du felunderrättad.
  Hur kan du säga att du noterar Galaxy Nexus är bättre än 4? Kanske bra för dig, men när det gäller tekniska specifikationer, är Galaxy Note långt under Nexus 4 man!
  Galaxy Note släpptes i september 2011 och Nexus lanserades i oktober 4 2012. Gizas, Wake Up manen!

 9. Vad tycker du om LG Optimus G E975, 32GB, jag vill köpa Cristi Vad rekommenderar ni? Jag vill skjuta mycket bra telefon och prissättas till 1700 lei. Så ...

 10. Jag läste i en tidning att Google har arrangerat en utförsäljning för Nexus 4 att göra plats för Nexus 5, särskilt i USA, varianten 16 GB säljer och 200 $ (detta innebär 670 lei + 300 lei = EMAG kan sälja 1000 miljoner).
  Säkerligen kommer att släppa priser för Nexus 4.

  • Så är i USA, är EU: s pris något större, tullar etc.
   Jag har lämnat mig en länk till Amazon där Nexus är om 4 1100 lei.
   Betalkort i en vecka och två kommer att komma hem.

 11. Cristi Hej Jag har en fråga som vi precis köpt Sony Xperia J (ST26i) och skulle vilja veta hur du känner honom

 12. Den anordning kom med folie fabriken för att sätta dig sätta en tredjedel?

 13. Anderson sade han

  Adrian nexus av vad du sätta på den första 4 är men har ingen SD-kort och FM-radio, inte ingen telefon inte har det, jag är inte dum att tillbringa min minuter från Vodafone för internetradio. De ger ett öre mer och jag sd kort och radio. Ja eftersläpning Daia har gett båda alternativen helt enkelt peka och tryck och hålls nere daia svarade snabbt. Dessutom nexus 4 skulle jag aldrig ta bättre ta HTC One med Beats hörlurar och FM-radio också built-in.Nu tror att de som samarbetar med Google kunde inte göra radio och laso kort helvete. Bättre göra anteckningar 3 galax och är mycket bättre filmning och 4k. Jag skulle inte kasta pengar på en sådan telefon Nexus är gammal redan 4 2014 gå in och han har gjort 2012.

  • adrian Gudus sade han

   Ointresserad fm-radio, lyssna på radio någon? Jag för en inte har alla favoritmusik på telefonen, gjorde en fin spellista med dina favoritlåtar, jag är inte villig att lyssna på radio och lyssna på flera minuter av reklam bitar som kan inte gillar.
   Jag äger en Galaxy Nexus som också har 16 GB internt minne och inte känner behov av mer trots att vi har installerat en hel del applikationer, gjorde jag ett par skott och några bilder. Jag har kommit så långt att fylla det tomma utrymmet även om jag i slutet av vintern.
   Om du tar din smartphone för att använda den som en stationär dator, för att lagra allt på hårddisken med filmer, musikmappen då alla kommer inte att nå lagring. En smartphone som varje objekt har sin roll. En smartphone ersätter inte surfplattan, du placerar den bärbara datorn ersätter inte TV, datorns skrivbord.
   Vill du ha filmer? Jag tror inte att det är obehagligt att bunchisesti en 5 tums skärm för att titta på en film, öppnar din fina plasma-TV eller bifoga (om du har) på datorn och titta på film. Det är mycket trevligare än att bry sig med en smartphone!
   Vi rumäner har en märklig mentalitet när det gäller apparater, ber vi alltför mycket från en enhet som har en helt annan roll. Vi vill ha en tunning billigt att ge 10 miljoner men inte knäppa en piga gammal som har motor tyst, ABS, luftkonditionering, vingar, om de vill flyga med honom och möjligen ett litet kök i stället för bålen.

   • Anderson sade han

    Ja efter 16gb har lagringsutrymme, och efter att jag har 11gb rätt? efter 4 väska gb musik och jag är kvar med 7gb nog rätt? och efter mer väska och alla applikationer 10, 5 som Papa spel buskiga åtminstone 500MB internt lagringsutrymme och är kvar utan 4 gb så och vad jag gör med 4gb 3 minuter medan skytte HD eller Full HD Iara gick helvete 500MB dintr- eld och så mycket återstår att 2gb och vad jag gör med 2gb vill åka på semester och 2gb vad man ska göra med dem, inte minst så tror vi? Det är inte sant noll 16gb vad man ska göra någonting än att inte lagra bilder. Do not tell me molnlagring som inte ens höra det jag litar inte på det.

    • adrian Gudus sade han

     För mig, filma 1080 från 3: 27 240 handtag MB.
     Jag slår vad om du går på semester och ta din bärbara dator med dig och sedan, efter att ha skjutit en fin bärbar dator nedladdning och radera bilder från smartphone, liksom med foton. Hur som helst du lägger dem i en tid på din dator för att du ville se stora, vackra, kan göra ett bildspel med dem, men de hålla telefonen på din PC eller laptop, liksom med videoklipp.
     Ingenting ursäkter, smartphones ingen radio och ingen SD-kort är inte som du tror, ​​så ont och syndigt. Du upprepar, jag fick aldrig att fylla internminnet även om jag är bra uni.
     Åh, och en annan sak, om du vill spela spel investerar i en konsol! Eller köpa en gaming PC Mini Android (framlagt av oss fler tutorials, det är mycket billig) du använda det för spel med en joystick bluetooth misstänksamma.
     Som jag har sagt tidigare, har varje enhet sin roll.

     • Anderson sade han

      Ja Adriane min bil laptop för mig på semester har hört, har du tänkt att bara kanske jag har bilen och gå med CFR ee eh ... ja jag ladda ner dem när du kommer hem PC och om du är 2 veckor vad jag gör med 16gb? Noll 16gb inte hjälpa något, det är smartphone företag att hålla hemma eller på jobbet, så ... jag vet inte varför du inte förstår mig, om jag talar turkiska och om du vill kan prata i turkiska :)) Om du har åtminstone PFF 32gb åtminstone ge dig gick eller 64gb men 16gb men köper det ändå.

    • Vem säger att du måste använda din smartphone för att ta bilder? Foto aparatre där de så vänliga och stöder minneskort. Enligt min uppfattning är det en smartphone för att surfa på Internet, vissa spel tristess, talade i telefon för att eventuellt GPS, musik och bilder eller filma ibland, kanske om du vill ladda upp dem på facebook eftersom en kamera inte poti.Cum sade Adrian smartphone betyder inte att om du måste ersätta alla andra prylar i hemmet. Som radio verkar inte ett starkt argument eftersom de flesta inte använda om du tar din radio med batterier en ficka.

     • Anderson sade han

      Ja, jag får pocket radio som du vill, låt honom inte prisa dig det är inte den bästa telefonen som jag säger alla, inte längre beröm så nej halm sedan bara ta telefonen och ta en bärbar dator 1kg och det är om du säger att det är en telefon då och då. Ja till att det finns kameror minneskort som jag inte visste haha. Inträffar ett mål från HTC eller om HTC: s tabletter ut och ta en / ett. Om jag inte tar trevligt Apple som går mycket bra med iOS 7 att allt verkade redo. Jag ger aldrig pengar på en sådan anordning Nexus 4 att det inte är en bra investering, det är bara klassiska haha. Bättre ge lite extra pengar och få något från Apple som är mycket bättre än Android. Diskussionen stängd !!!

     • Du behöver inte ta hänsyn till värdet för pengarna ... Jag tror inte att alla har buged för Apple Iphone 5 ... att inte tala om de 5s som nyligen dök upp ... för en telefon 1300-1500 ron ... bäst investerat ... vad min ... .och förutom Apple vi måste 1300 ron ?! ... ?? .. iphone 3gs redan överskridit 4 generationer ...

   • Kallast kommentar :)))) men det är helt sant.

 14. Snälla, om du kan, visa oss hur vi kan göra en egen skiva för varje plattform för smartphones. Jag har en Allview a4all mig och jag skulle vilja hans ersättare och det finns lite android roms för detta berätta.

  PS om någon vet vänligen anuntatima en ROM.

 15. Hej Cristi ... Hur cool som telefon och jag är ägare till en Nexus 4 av 16GB och gå exceptionella ... vi inte kan jämföras med något (kan S4) Jag har inte haft möjlighet att spela för mycket på en S4 ... Jag förväntar dig att göra en granska laddaren Wireless (som vi hört från dig att du fick en) att jag vill och jag får min vackra ... och inte vet vad du ska välja. jag såg de flesta av Nokia fungerar inte med Google Nexus 4. Tack vare kuva honom frisk och telefonu (jag har honom för ungefär en månad)

  • S4 har stunder när varje block en sekund, oacceptabelt, särskilt som kärnor drevs till max, händer detta om du är på några av skit uppfanns av dem. (Smart Stay, scrool luft- skit, smart ass ....)
   Och Samsung och LG är galna bling-bling webbplatser med programvara.
   Nexus One rom 4 har 150MB och senaste officiella anteckningar rom har nästan 600 MB, jag tror att det säger allt. Exakt hur skulle du installerar Windows 7 från 10 2.4 GB i stället.
   En Galaxy S4 IPS-skärm utan så mycket skit programvara skulle vara bra.
   AMOLED-skärmar har några små problem banding, särskilt i mörka scener video, accentueras problemet Exynos SOC platser. Denna teknik är framtiden, men nu måste mogna.

 16. Jag tror inte att det är en bra tid nu 4 förvärvade Nexus. Borrningen förväntas officiellt tillkännage nexus 5 komplett med priser och därmed dess pris kommer att minska kraftigt nexus 4.

 17. andrey Vlad sade han

  Salut! Ledsen att bokföra denna kommentar här eftersom det inte finns mycket om ämnet men jag handledning vänligen en handledning om hur man ändrar bakgrunden av en video. . . med andra ord om jag sitter och pratar framför en kamera och bakom mig kan du se soffan (till exempel) Hur kan jag sätta en annan imigine bakgrund video, som du kan en anpassas efter min belåtenhet ?!
  Tack på förhand !!

 18. mmg1818 sade han

  Jag köpte min HTC One
  men om ZTE var bäst av RCS.

  • HTC One är en vacker och kraftfull telefon, tyvärr Nexus 4 var mer balanserad prestanda och pris och jag blinkade.
   Jämförelsen mellan ZTE och HTC One kan inte göras är i en annan liga. ZTE har inte sagt något ännu att övervinna HTC One. Om du menar priset, visst är ZTE frestande.

   • mmg1818 sade han

    Cristi, jag tänker på ZTE 101. En telefon som jag använder bara prata. Hej, ja bra bye. Vattna dem med HTC One är ett slöseri med tid. Jag sover på natten 2, jag köpte program som inte mycket kan jag göra med dem, etc.

    Hittills som är intressant för mig är en Android-telefon app Splashtop. Söker en jobbansökan på den avlägsna platsen videotutorial.ro jag hittade handledningen som gjorts av Cristi om Splashtop. Jag installerade det, jag köpte den och jag porm spela Windows-versionen som kör bluray film deja vu, VC-1 på 25Mbps. Jag kunde titta på film på din telefon utan att behöva konvertera filen med telefonen och routern 802.11ac. På grund av reklam som du gjorde det till Emag i en tidigare läraren, idag har jag köpt från Emag två SSD-enheter. 840 Raidr PRO Series och Asus Express. Båda SSD till varje 240GB vardera. Jag ville fråga om en remiss forum om SSD-enheter men när jag såg att det finns några motsägelsefullt att du har Nexus 4 prestanda och inte se flickvän och vänner, har jag inte frågat något. Jag använde GIYF och jag valde vad jag tror att jag behöver använda Usenet, QuickPar och Winrar.

    en fråga, hur gör jag inaktiverar Internet Explorer 11 möjlighet att se markerade ord? kommer att ändra uttrycker när jag skriver som en gammal telefon som används för SMS alternativ T9.

 19. varför endast bara Samsung, HTC, LG. Lenovo a820 en quad core vad har 840 ron? En fast och inte kosta om 2000 av roni säkert bra.

  • adrian Gudus sade han

   Inte vad det handlar om. Jag och min kollega är mer tekniska människor brinner det och vi vill ha lite enhetens med en rik utveckling. Tyvärr Lenovo har ett stort område rom och magnifik som njuta av Nexus-enheter inom räckhåll.
   Range Nexus är den mest flexibla plattform för närvarande med Samsung, om du är förtjust i Android anpassning, trick, rom platser då du inte kommer att misslyckas och du kommer inte bli uttråkad mycket snabbt en smartphone Nexus eller Samsung (även och Samsung, men vissa modeller är populära bland utvecklare)
   Om du vill vara först (som vi vill) som tar emot den senaste versionen av Android direkt från Google utan blotware och annan skit betytt för dig knäböja smartphone väljer sedan Nexus kommer alltid att köra Android-Pure (AOSP)
   Det är misstag de gör mycket dumma användare köpa sina impopulära modeller för vilka det finns lite intresse från utvecklare men då de hävdar att de kan göra och vad andra kan göra med din Nexus eller S2, S3 gånger S4. Så man kan inte få vad du köper! Du har en låg slutet enhet med 512 800 MHz RAM och processor? När det suger, kan du inte stanna i takt med "fashion" om de senaste programmen och tweaks som kan göra dem ägare 4 Nexus, Galaxy Nexus, Galaxy S2 eller S3. Du kommer att be till Jungfru Maria för att leverera din Lenovo (vid Saint förväntar) en uppdatering av den senaste versionen av Android, som ofta inte hända!
   Värt att köpa en låg slutet enhet Galaxy Gio eller annat slag noname om du inte är intresserad av att driva "sista Fita" i form av operativsystem, om du inte är intresserad av rot anpassning av anpassade ROM.
   Ta emot hundratals meddelanden till Facebook-användare som har tagit alla typer av tabletter Billiga vars namn jag har hört i hela mitt liv och låtsas att göra vad andra gör med en Galaxy Tab eller Nexus 7. Tyvärr varje enhet är unik och om ett samhälle inte skaka hand för att utveckla eller port "trick" möjliga märken som drar Android sätt, då du hålla fast vid vad du får!

  • mmg1818 sade han

   ADI är Lenovo ett bra företag, men inte få ut sina produkter genom Rumänien. Jag minns år tidigare när jag fick post information om de första smartphones var Motorola, LG och Lenovo. Jag köpte min A730 Lenovo Ideacentre. Skärmen är beröring synd som inte fungerar när HDMI-porten för att ansluta telefonen via telefonen kan användas direkt på skärmen 27inc.

 20. "Bättre ge det lite extra pengar och få något från Apple som är mycket bättre än Android. Diskussion stängd !!! ""

  Ge mig säker, få så har kortplats och radio :)) Jag kan inte se att du motsäger dig själv?

  • Anderson sade han

   Om jag är intresserad eller ta 64gb 128gb DA ahaha vad du säger och någon som talar. Och om du vill veta det tar inte utanför Rumänien, och ta mycket billigare, ja jag vet att inte kortet behöver inte förklara dig att veta bättre vad vi gör. Dastea dikter jag hört en hel del som du inte känner dig för dig. Jag ser att besvara de frågor som du vet, du vet inte och kommer att ge ledande experter.
   PS: Jag frågade mig frågan tidigare en bitter skillnader mellan Quad-Core-A5-A7-A9 och A15 där en tutorial så informativ, men om du inte läser, läser all komm säga att jag inte gör det.

   • Bra och radio du göra?

    • Anderson sade han

     Med radio och lyssna på musik och jag lyssnar på varandra nyheter, skämt, etc. Utan radions som din kyckling för att spela non-stop musik och mig samma tråkar ut mig, och be daia radio och ändå säga, och du vill lyssna till exempel Radio ZU, ProFM något som du lyssnar på? eller ens om du är någonstans på berget och där du behöver inte lyssna på nätet nät som du gör? du tror att du är att fylla dina låtar ... När du vet att ingenting ni verkligen använder netul telefon och lyssna, men där man kan lyssna på radio frekvens varför inte lyssna på bua och inte konsument MB på radion, kanske att och jag använder dem ibland för facebook så att du inte har wi-fi netto. Och jag står inte bag ECO låtar tel mig virrvarr, en historia om där du vill ha dem, ett väder.

     • adrian Gudus sade han

      För din smartphones har kort remsa (jag hoppas du vet vad jag menar när jag säger kort band)
      Jag hade tillräckligt smartphones med FM-radio och du härmed att du kunde höra ett inlägg felfritt endast om du var i ett mycket tätbefolkat område (tätort eller vilket innebär att din på / stad) Väl ute ur staden och du hörlurar lyssna på radio, har du en upplevelse mycket eplacuta så om du planerar att gå i aubergine berg, jag är rädd för din smartphone (vad det nu är) med radio fm låter damm och kommer att visa impotens.
      Har du inte undrat varför många tillverkare börjar sjunka något lättare på radio fm? Det lönar sig inte! Radion är en marknadsföring börjar ta allt mindre till världen.
      Som sagt ovan, är en radio en radio och en smartphone är en smartphone med olika riktningar vardera. Naturligtvis kommer marknaden alltid att finnas "mirakel" som lovar som kan göra allt men alla utlovade endast ett fåtal kommer att förstå mycket väl!

     • Jag hänvisar till det faktum att även om du var mycket förvånad över att det finns ingen radio nexus äpple inte säga något även om han inte gör det. Om det du säger är absurt om du är någonstans i bergen och du har ingen signal / mobilt internet, att få chansen att fånga och fm-radio.
      Jag förnekar inte nyttan av en radio, men i det här fallet verkar inte ett viktigt kriterium vid val av smartphone.

     • Anderson sade han

      Tja jag inte säga något Apple eftersom ja jag vet att det inte har radio fm vad det tel / tab men jag vet att ge extra pengar och vi lagring, även om vi fm-radio, en 32 / 64 / 128gb förtjänar men 16gb och inte fyllt i 3 minuter extra kvalitet gör Apple när det gäller iOS, är iOS jag såg en vän flyttar utomordentligt snabbt till alla program, något spel, några inställningar alls. Nexus när det gäller Android inte är nöjd med resultatet av en flik har en viss poäng, har en annan en annan, och så vidare, och vi har redan börjat om bypass nyligen Android programvara för att man som det gratis men är perfekt integrerad perfekt som iOS, iOS've sett på alla enheter och fungerar perfekt bara nämna Apple MacOS PC dedikerad sett och rör sig utan någon "avhållsamhet", klickade på Facebook till exempel. omedelbart öppnas för iOS, Android monter efter bilden visas svart banderoll visas efter Dabei FB och FB visas helt initierad. Android har att lära en hel del att komma till utförandet av Apple.
      PS: Förresten när du handledning på Hackintosh var redo var dessa tutorials?

 21. Cristi, som studerar du lita på när man frågar "någon lyssnar radio?" Jag ser dig som Cosmo sida du rekommendera oss att separat köpa en radio med batterier. Cosmo du någonsin på berget när han sade "" är absurt om du är någonstans i bergen och du har ingen signal / mobilt internet, några chanser att fånga och FM-radio. " Gud förbjude du gör om du är under rasmassorna i en katastrof (jordbävning)? Lyssna på musik från din telefon eller fråga om de överlevande och räddnings söka blocket där du binds. Du säger "Nexus 4 flyttar bättre än S4 Galaxy eller HTC One". Jag säger att du inte tror på som utgick från Emag aberration för att bli av med lager Nexus 4. Den här telefonen stöder inte utöka lagringskapaciteten via SD-kort. EMAG Jag använder den här telefonen om jag skulle ge honom fri utan hålla sig till det och 100 lei räkningar. Men NAAA "varje råvara har sin dåliga" som min mormor sa 90 år. Jag glömde att säga att den här telefonen bakstycket är gjord av glas och därmed fly från handen av telefonen pooc !!! tanadari är

  • Anderson sade han

   Good "Santa" om du går Nexus 4 blixt på mig en "jag bryr mig inte, inte slösa mina pengar på tel kille som jag inte ger förtroende om det och se hur det börjar visa eftersläpning efter ett par spel yvig installeras och ger sin ande, och efter att jag måste göra fabriksåterställning och så, låt var och en med sin åsikt som vill ta Nexus 4 redan är gamla det finns en liten visas 5 med Snapdragon 600 eller 800 efter ala look det är den äldsta och han kommer med en skärm mycket bättre än Nexus 4 när du ser på det det gamla och det kunde ändra hur P500 och Adrian tog P500 Nexus som var gammal. Bättre få något på iOS krävande och mindre som Android och redo pietenu gruvan har iPAD 4 och har 75% batteri och lyssna på musik, gjort mutitasking och tot75% har batteriet om de tar en flik av Android i 3 timmar redan 30% batteri. Om jag var tvungen att plocka något IPAD ta 5 när den inträffar. Bara ta allt från Android som inte värt att ge pengar, men värt vartenda öre efter.

   • N3xus.bat sade han

    Anderson Zippy schimpansen! Du dereptate perfekt, du får något bättre på iOS för liknande, konsumera mindre, förutsatt att de inte få honom ur lådan, så bara en gång om året, inte under 75% batteri. Vad sägs om din vän med iPAD 4 kan jag berätta att jag såg med egna ögon hur slå spikar med det och har batteriet hela 75%, även om tidigare svällde och två däck, med det, skotern tjänsten medan du lyssnar på musik, titta på ett hologram sexig och skär ved skärm, modell Skogshuggare-Supe-soppor-gorilla glas för elektrisk generator trä av bok, särskilt för batteri från iPAD 4 ... och om något annat på iOS. För det senare är jag inte så säker, har du fortfarande batteri över 500% och minskade nivån av föroreningar fortfarande i full fart läge signalen, medan bogsering två stockar med honom.
    Dessa är Verktygs Man, ni alla en skitsnack folk med Nexus 4, 15, 12, 7, hans mor Nexus. Det vet hur man hugga ved, för att knäcka nötter, göra pannkakor och tvätta. När batteriet?, Inte stanna 500%, inga 200 dagar incarct skala, som er känner oss, är alltid över 75% ... !!!! bönder Sir, jag vet att dessa killar

    • Anderson sade han

     Låt det redan börja prata bara lurar mig henne mig att "inte få det ur lådan än en gång om året" låt oss vara allvarliga, du pratar om du inte kan se dig själv sambandet Din det inte att göra tegel misstag: D, berättade 500% av batteri du inte ser henne som en grusväg, ser du inte att du skriver som du skriver bara dum. Tyvärr jag har sett detta folk, du berätta sanningen eller anledningen till att de försöker säga att kvinnor ser "du vet ingenting, du är inte dokumenterade" så säger de något att lära. Logga alla "1 meter under ratten" och hennes talkshow bort. Daia alla VIP har iPhone och iPad inte bästa bu, gå med Android webbplats som är full av skadliga program du håller antivirus vissa program ser ut som de har virus och alla block smartphone, Daia iOS fungerar mycket bra och är köpt åtminstone 80% av världen av Android och det kinda går runt om i världen. Jag fortfarande iOS Dabei förvänta iPAD 5 som jag och fick varken mig titta Galaxy Note 10.1 2014 att ta vem vill jag gå i händerna på Steve Jobs, gjorde han iOS endast upptäckt läsning och alla Android hemsidan har fortfarande lärt sig mycket.

     • Cosmone sade han

      Halal argument :)) VIP är atehnice och de flesta människor bara väljer att utforma det ändå i amerika majoritets iphone / iDevice platser, det är inte mode köper för hur bra det är.
      Jobs att vara ärlig tror jag inte ens skrev en kodrad till någon version av iOS.

      Håll dig till din iPhone som du dyrka desperat men du inte har det antar jag.

  • Ja, jag var i bergen och jag kan säga att i områden där det inte finns någon signal nuu lyckas fånga FM-radio, särskilt med telefonen, men kanske du inte vet skillnaden mellan AM och FM.
   Om du är fångade i spillrorna för att vara ärlig, tror du verkligen att du har hörlurar du kan ansluta till dem på telefon? Förutom att hjälpa dig ändå bara lyssna om räddnings kommer eller inte ditt kvarter. Helst bör du ringa telefonnumret 112 om allt du geni! Men vad man ska fråga, gör Apple-användare som tycker att det som android knarrig, men inte se att ios android 7 börja kopiera. Som iDevice ställen är naturligt att vara en smula mer stabil eftersom de är få, medan Android finns tusentals / tiotusentals, är det svårt att optimera ett operativsystem för alla.
   Som jämförelse s4 / HTC Nexus One och Cristi hänvisade till det faktum att det rör sig bättre eftersom på ren android nexus kommer inte alla onödiga program från Samsung, och utöver detta är det ännu billigare. Det är naturligt att vara s4 bästa resultatet sedan dök upp efter 4 nexus och är ännu dyrare, tror inte och inte bekräfta ass skit. Bara för att du gillar Apple har 32 och 64 versioner av gb även om det är långt mer begränsad än en Android-enhet och dyrare? väl hålla med äpple

   • Under rasmassorna av ett flertal positioner, det finns en risk för att fånga och lyssna på en radiokanal till en telefon som inte kräver hjälmar (jag har en Nokia dubbla SIM X2) men kan inte fånga 112 grund av bristande signal. Vem är geni?

 22. Roberjumbo sade han

  Och jag skulle blinkningar nexus 4 men jag verkar ha liten skärm, fick jag en anteckning 1 jag tror inte att jag skulle vilja ha en skärm 4,7 om nexus 5 skulle 5 inches kanske jag skulle men jag skulle hellre ta en 5,7 - 6 inches. Grattis handledning, mycket bra gjort.

  • Jag tror att du vet inte vad du säger, innan du köper en telefon med stor skärm så det är bra att se honom och sedan göra förvärv.
   4 kan säga att Nexus är tillräckligt stor även för mig, Galaxy Note ägare till två år.
   Om du inte har mycket stora händer, behöver du inte ens tänka på de större skärmar 4,5 eller 5 tum. Helt enkelt är obekväma.

 23. Jag har en Nexus 4 bara inte hitta det Slimport HDMI. Jag hittade ett företag, men hon har inte det. Han bara "reklam". Var hittar jag här i Rumänien denna Slimport?

 24. marius sade han

  Cristi Hej! Jag är ny på Android och jag confruntcu ägare ett problem: Jag har en LG 4xhd med jelibean 4.1.2 som gör buffring pauser till videor på nätet och även på youtube, praktiskt taget inga videos online .. på ios pausar jag om du kommer .. tacka tinetio och så vidare !!

 25. Eklavya sade han

  Jag tenderar att hålla med dig äger en Galaxy Nexus och tog lam från jegosii Vodafone, och kodas på Vodafone.

 26. nmarius sade han

  Hej, kan du berätta vad du tycker om denna app?
  http://www.youtube.com/watch?v=IPalgXkG4Bw

 27. octavian sade han

  Hej Cristi på 4 NEXUS är möjligt att byta batteri ändå 3ani överta 4 krävande och inte fungerar på rätt sätt som en ny ... för t.ex.. samma period föregående år läsning kommer att vilja sälja det så, då batteriet är viktigt att vara bra ... ???

  • Även om du inte har bakstycket kan batteri nexus 4 allt förändras. Säkrast gå till en tjänst när du låter batteriet och det hedrar pojken där i några minuter 5 har ingen användning.

 28. Eugen.P sade han

  -_- det är billigt. prieteneee får du trött mycket din retur ?; system "billiga" telefoner "billig" är bara en dröm för de flesta besökare här.

 29. Costin sade han

  en handledning om hur du installerar LG Android KitKat 4.4.2 nexus4 inte Cristi? tack så mycket och trevlig helg !!

 30. Äga denna nexus 4 kom 4.4.2 med Android och även mer problem.
  Startar plötsligt, ibland utan att be henne att, och en annan stor missnöje ESE relaterade att använda Skype. Efter 10 min max telefon slocknar, problem med mikrofonen i samtal aaa ......... nästan glömt och batteri (en och en halv på genomsnittlig användning (inte knappen hela dagen och alla möjliga saker dag och vände sig mot honom).
  Jag läste forum .... etc etc, inklusive de från Google bekräftade några orsaks crashuri hitta den mjuka (inte förneka att det i framtiden med vissa uppdateringar för att lösa dessa problem).
  Personligen gillar jag prärien ff bra, jag kommer definitivt tillbaka. Jag nämnde att återställnings faktorer och problemen är desamma
  Jag uppskattar dina tutorials, kan jag säga att min telefon har lämnat ett gott intryck (förutom de som nämns), egna och andra smartphones, så att du inte tror att någon vandring i min kommentar.

 31. octavian sade han

  Cristi vill ha mer handledning om nexus 4 olika batteritester och andra nackdelar med den här mobil ajunsuri

 32. bogdan sade han

  Jag vet inte vad jag ska säga. Vem ska lyssna: Cristi som är i det under en tid och vet vad han talar eller några bönder som hörde henne ,, och ,, aifon från vecinu rik kille som knuffade kabel? Eget val.
  Inte ta hänsyn till Cristi, du är varm!

 33. Dragonu sade han

  Cristi hej ... Jag har en nexus 4 8 version Gb..stii som större internminne.? men utan koppen som Dropbox, G Drive etc. Jag hörde att denna metod är ett konstigt ... om du kan möjligen hjälpa göra en översyn på ämnet.

 34. marcel sade han

  Hej Cristi.Iti söka hjälp med råd. Jag fick en Nexus 4 och plötsligt kapacitiva knapparna längst ner på atelefonului fungerar inte (döda) .Culmea är att om du sätter enheten som ett land omsätta dessa knappar på höger sida av telefonen och det fungerar perfekt. Jag plundrade netul efter en lösning ... Jag är i en dimma. Snälla, vända sig till förståelse och dokumentera din dagliga och ge mig några råd. Tack och jag svarade.

  • adrian Gudus sade han

   Du har rot, vilka program du har installerat senast?
   I ditt ställe skulle jag ge fabriksåterställning eller reflas-ui rom beståndet. Det finns redan handledning om det. Du hittar att använda sökrutan uppe till höger. Du skriver: tillbaka till lager Nexus, tryck på Enter och du hittar handledning

Returlänkar

 1. [...] På mellanslagstangenten (det stora botten). I handledningen använde jag en äldre telefon (HTC Wildfire) och en nyare (nexus 4), bara för att bevisa att BUMP telefon behöver inte alltför stark, gå på alla Android [...]

 2. [...] LG, Samsung, Energizer, Zens, Panasonic, Nokia. I handledningen använde jag Nexus 4 demonstration och en laddningsstation från Samsung som kallas S Charger [...]

 3. [...] Som de säger, gick på saker beprövade. Om telefonen ur väskan Nexus 4, som fortfarande är en Best Buy, som ny, har tiden inte satt sin prägel på honom, är det mycket väl skyddat hölje. [...]

 4. [...] Att OnePlus One. Under tiden jag hade S2 Samsung Galaxy och Galaxy Note1 efter att vi passerat Nexus 4 (tappning), där jag hittade enkelhet. Samsung TouchWiz gränssnitt i jämförelse med det var [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.