OnePlus en översyn, min favorit telefon

Vad betyder "en bra telefon"? Betyder det besvärliga gränssnitt eller onödig programvara som är förinstallerad? Betyder det att telefonen måste komma från företaget (HTC, Samsung, LG, Sony, etc)?
Inget av ovanstående. Är en bra telefon som ser bra ut, rör sig bra, har bra utbud och dessutom är det också billigare.
Jag har beskrivit en OnePlus One, eftersom den här telefonen är mycket snabb, ser bra ut och har ett utmärkt batteri bl a förstås.
Efter ett år OnePlus Företaget grundades, till ett företag som strävar efter att topprodukter till överkomliga priser. Hittills lyckats OnePlus One och alla utan reklam, utan tradition och utan aggressiv marknadsföring. Vad de löfte, en topp telefon anständigt pris.
Därför tycker jag OnePlus ena är bättre än Samsung Galaxy eller LG S5 G3?
Eftersom det är snabbare, billigare och mer tillåtande (Flexible garanti).
om Root en OnePlus One inte förlora garanti
OnePlus En är mycket snabbt på grund av lätta gränssnitt
OnePlus En är extremt snabb internt minne (vilket är ganska viktigt)

2015-03-30_20-23-14
-Bild på den översyn som bokförts på OnePlus One anandtech.com
OnePlus Man har en mycket bra utbud (8.20 timmar skärm i tid)
2015-03-30_20-11-19
OnePlus Man har funktionen Stäng Alarm
OnePlus Man har standardöverklockningsprofiler
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus Man har en mycket bra rum
OnePlus En 4k DCI skytte HDR (ingen gör det)
En OnePlus ta bilder rå (få göra detta)
En OnePlus ta bilder på långa exponeringar (få göra detta)
Lista Rom, kärnor och återhämtning finns på det officiella forumet OnePlus One
Listan skulle kunna gå, men vill inte tråka ut er.
Vad är min åsikt?
OnePlus En är den första telefonen som inte känner behov av att sälja det, är telefonen som ger mig exakt vad jag behövde alltid:
Hastighet
processorkraft
skräddarsy
frihet
Autonomi
Nu bör andra tillverkare tänka två gånger innan kasta telefonen marknaden laddad med bloatware och besvärliga gränssnitt till högre priser.
Vi är inte okunniga, vi kan se det.
Varför betala 2500-3000 lei för en telefon som inte kostar mer än 200 dollar fabriker honom?
Känn dig inte duperad?

Pret - OnePlus ONE 5.5 ″ Android 4G LTE Smartphone 3GB Ram

Dessa är rent personliga åsikter och inte vara medveten om dem om du inte är övertygad om att vi har varit ärlig.
De som redan har investerat i andra telefoner behöver inte känna sig attackerad på något sätt, säkert du är nöjd förvärv och du har inget att oroa.


relaterade Tutorials



Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

  1. vlad sade han

    har du köpt eller känner du någon som köpte telefonen direkt från dem? med eller utan en inbjudan? för jag tror att tredjepartspriset är lite högt ... visst, detta skulle vara den sista lösningen om det inte är möjligt direkt från webbplatsen (visst, totalt sett är priset bra, även från tredje part säljare)

    • Jag vet inte någon personligen som har köpt från dem direkt.
      Jag skulle köpa på Amazon (länk ovan) eller på Geekbuying (Spanien insättning).

      • vlad sade han

        tillbaka: jag beställa nu direkt från min sida och lagt cos.deci martea.oricum gå, inte köpa nu eftersom jag necesar.vroiam budget för att se om det kan leva på site.precizez att jag inte i Rumänien kanske det är därför jag lyckades fånga så snabbt unul.am svart sandsten tas från euro.plus gb.64 350 20 25 standard eller expresstransporter.

      • vlad sade han

        att förstå att data / laddningskabeln är den röda, platta, som finns i recensionerna på nätet? för att den ska köpas separat, och jag skulle inte vilja köpa den förgäves ... jag tänkte ta ett härdat glas , också från dem, och en flip cover ... allt kostar 400 euro, inklusive fraktavgifter. Jag tycker att deras powerbank är perfekt, även om den inte är ute än. Kanske när jag får min telefon, kommer den att finnas tillgänglig. Den kostar 16 euro.

      • Hej Cristian,
        Jag har en fråga: Du har köpt på Geekbuying? Jag är intresserad av Spanien som lager för att undvika tullar.

        Tack för ditt svar.

    • Eduard sade han

      Jag köpte mig inbjudan i augusti 2014, på deras hemsida och priset är bäst, speciellt nu kan direkt transportera i Rumänien för Euro 17. Så 1400 totala lei.

      Varje tisdag kan du köpa den utan en inbjudan.

  2. vlad sade han

    en sak till: det kan köpas på tisdag utan inbjudan. bara på tisdag. men jag ser inte stora chanser att ta det på det här sättet

  3. vlad sade han

    ja, min dåliga: nu såg jag videon, ett tecken på att du har det ... Jag var inte uppmärksam, jag läste bara texten, jag skyndade mig.

  4. Dacian sade han

    1. Cristi, kan du testa eller testa Digi vänligen ett kort för att se om det går bra, samtal, dataanslutning etc?

    efter så många positiva faktablad och ett anständigt pris och jag vill i framtiden att ta den.

    2. geekbuying är snäll EMAG webbutik, Amazon? (Me så det verkar).
    Ebay eller kön?
    3. Sändningsmetoden är flygpost, DHL och EMS. Jag tror att endast "flygpost" är gratis, är det säkert att hantera produkten tills den når mig?

    bra recension, annorlunda än de andra som finns på internet, jag trodde verkligen inte att det skulle finnas en smartphone som skulle öppna om larmet aktiverades. En Huawei-telefon (digi-mobil) i den svarta som inte hade någon SD-kortplats eller minne, kamera, hade inget "smart", när batteriet var urladdat helt på natten och telefonen stängdes av men på morgonen tänds ringde alarmet schemalagda och stängs sedan igen. Android från samsung som jag äger nu (lite äldre modell, ca 3 år och något) om den är avstängd finns det inget larm på morgonen.

    tack och lycka till ytterligare för att avlägsna handledning / faktablad samma kvalitet

    • 1. Jag har inte testat OnePlus One med Digi kort eftersom jag har en. Hur som helst jag inte se varför det inte skulle gå.
      2. Geekbuying är en onlinebutik classic. Amazon är en kombination av klassisk och sändning butik och Ebay är en auktionssida i kombination med sändningen.
      3. Mitt råd är att knyta DHL och köpa lager i Spanien Geekbuying eller du kan köpa den på Amazon.co.uk

      • Marius L. sade han

        På tal om Amazon, Cristi ... Jag har en fråga: vissa produkter på Amazon.co.uk säger "Skickas från Kina / Hong Kong etc.", även om det publiceras på den brittiska webbplatsen. Vad ska jag förstå? Produkten kommer att levereras till mig direkt från Kina / Hong Kong etc. eller leverans förmedlas av Amazon, i den meningen att produkten först skickas från Asien till Amazon, och sedan Amazon.co.uk skickar den till mig. Har du någon aning om det? Måste jag betala tullar om jag köper från Amazon.co.uk, men "Skickas från Kina" fortfarande nämns? Jag skulle verkligen uppskatta det om du kunde upplysa mig om detta. Tack! Med vänliga hälsningar!

        • Amazon är som en sändning, kan vem som helst sätta produkter till försäljning.
          Du gillar att vara säker på att du får produkten snabbt och du kommer inte att betala skatt, kommer att välja Selleri i Europa.

          • Marius L. sade han

            Tack så mycket för ditt svar!

          • präst sade han

            Åh, farbror, vilket rykte och vilken hänvisning till butiken, sändningen, sa du, det är hur länge de har privatiserats

          • Även om du inte har hört begreppet tidigare betyder det inte att den här typen av verksamhet är död. Tvärtom är det mer aktuellt än någonsin. Exempel på "värd":
            skärnings
            cora
            Auchan
            Emag
            amason
            Aliexpress

            Nu kallas säljaren som tar med varorna i "sändning" en partner eller merchandiser, och "värd" tjänar en del av vinsten.

    • Eduard sade han

      Jag använder kortet Digi, Optim Obegränsad prenumeration och Internet 3G har mycket bra fart! Endast ange roaming varuhus, annars gå på Digi

  5. florin sade han

    Hallå
    Jag är ett fan av din webbplats, skulle jag vilja fråga dig, vad tror du Xiaomi telefon MI3?

    • Jag har en mycket god uppfattning om kvaliteten på kinesiska telefoner, nämligen: Meizu, Xiaomi, OnePlus, Oppo, Huawei.
      Men var försiktig, alla företag, och de har ett brett utbud av produkter. Jag menar har telefoner topp, och ingångsnivå telefoner som är svagare.

  6. tibi sade han

    Kan du berätta vad du väder widget på skärmen?

  7. jeancote sade han

    Hej Cristi, tog jag rekommendationerna 4 Nexus och det verkar fungera lika bra som en extra, utan att du köper inflytande hans andra tutoriale.mutumesc vänta.

  8. nick5roo sade han

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ En OnePlus forum
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ förfrågningar om inbjudningar eller erbjuda inbjudningar
    Jag personligen den här telefonen (version 64Gb köpte i december 6 1380 med lei) går mycket bra med digi-kort plus internet.

  9. Catalin sade han

    Det föreföll OnePlus TVÅ 5.5inch Qualcomm Quad Core Smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracast-Black

    • nick5roo sade han

      Två inte visas följer ovanstående ämne, det har detaljer. Vad du såg är läckageställen. Det är planerad att visas i slutet av sommaren.

  10. Alexu sade han

    Jag önskar mig en handledning om hur du installerar Windows 8 eller 8.1 i UEFI-läget, vad är fördelarna och nackdelarna, oavsett förtjänade eller inte installera det på det sätt UEFI, och vilka inställningar behöver göra i UEFI innan du installerar och annan missförstånd som jag vill ska ingå i guiden som också är en del av ämnet, som är affären med hög Boot.Am Secure behöver en handledning av den till mig rakt.

  11. FaqyaK sade han

    Ja, den har en övre hårdvara men jag tycker inte om, eftersom huset är av plast, aluminium eller glas, om det var det var mer intressant för mig, men med huset så att alla billiga plastringen.

    • I motsats till den allmänna opinionen, aluminium eller annan metall är inte vänliga etern för Det gör en hel del uppoffringar som kostar pengar.
      En annan nackdel med metall är inte mycket väl absorbera stötar och repor ganska obehaglig. Förutom aluminium telefoner är mycket kallt på vintern.
      Tro inte att metall telefoner har sina problem eller nackdelar.

  12. Tudor sade han

    Jag har beställt den mars 24 2915 (tisdag när det ingen inbjudan) direkt från sajten http://www.oneplus.net och jag betalade för en 338G € 64, plus en reservkabel temperet plus ett glas, sa jag reserv att vara där. Idag har jag säga 31.03.2015 2-4 når Royal Mail veckor efter att jag köpte när berättade det skulle levereras i 4 dagar. Du har inte möjlighet att välja vad du lägger kan nå i Rumänien, når endast Royal Mail, som jag sade i 2-4 veckor. När du kommer, kommer han berätta mer

    • Jag tror att du får telefonen över 900 år.
      🙂
      Att efter det datum då du har gjort beställningen.

      • Tudor sade han

        Ja Cristian Cismaru, du har rätt, jag har fel datum. Men jag är säker på att du förstod att det var vb från 24 mars 2015! Och just idag, 02 april 2015, fick jag telefonen, vilket är ok, det rör sig super, jag gillar det verkligen. Han kom med GLS-post och jag betalade inget extra, skatter etc. Jag säger att det är värt det, nu ska vi se vad och hur ...

  13. Emil sade han

    Den stora MINUS med den här telefonen (som du, Cristi "glömde att säga"!) Är: batteri (inte avtagbart)
    Så kasta telefonen efter hans död !!!
    D`aia är så billigt.
    Vara rättvisa och även om du är intresserad av reklammaterial.
    Jag bryr mig inte din bisnitzul

    • 3 byta batteriet på några minuter, även utan verktyg.
      Ändå är denna operation görs vart 2 år, så det är inte anledning till oro.

    • Doina sade han

      Du är ond, tuff och full av förakt mot en människa; även om han sagt dessa saker (säga hypotetiskt som gjorde det med flit, som jag inte tror) du kunde säga det i en annan form och andra ord. Det är väldigt lätt att förstöra bilden av en man på en penndrag.
      Längre återspeglar det och se om du gör något fel.
      PS Denna webbplats har lärt tusentals människor att hantera datorer och hädanefter snår problem är hur varje använder information som tas emot .. Vägen förklarar många av de problem som vi står inför varje dag, kan hon förstå och mest idiot man och om det är bara för det är berömvärd gest till alla som lär oss hur man använder datorn, inte att ge dem i huvudet.

      • Det är det!
        Oftast människor mår bättre när de lämnar en kommentar flegmatiska.
        Om det hjälper något i deras mentala eller känslomässiga rehabilitering, offrar jag mig själv. För det goda samhället ...
        🙂
        Under dessa år har jag utvecklat ett sinne för humor som jag inte tror att jag någonsin kommer att få. Dessa saker påverkar inte oss alls.
        Fanboy * är en slags kamikaze-terrorist. Ta inte hans "heliga bok" då den dör i halsen.

        * = Fanboy helt trogen person, redo att börja jihad mot (otrogna) andra märken.

      • Tase sade han

        Grattis att skriva.
        Och jag har samma uppfattning

    • Costi sade han

      hur man kastar telefonen om batteriet inte är bra? Du är en skitstövel.

  14. uf !!! Jag är glad att du också berättade om "Chineseness" och inte samsung, lg, sonny. Hur det rör sig beror också på anpassat rom. Till exempel: Jag har en zte v967s quadcore och jag har en anpassad rom av en rumänsk utvecklare CARLIV. telefonen rör sig super snabbt. de flesta av dem använder play store och det tvingar dig att ha gmail och hela google-sviten. Jag använder en e-postklient där jag har tre demailadresser med en färg för varje adress. Jag vill inte störa någon.
    cristi om du vill göra en handledning och förklara vilka tjänster som kan stoppas på Android, dvs rom "slim" (utan google-suite) för att röra sig bra, för att hålla batteriet som du gjorde vid windows

  15. George sade han

    Intressant handledning men varför inte göra en tutorial på android 5 minus vi har nu, jag vet att du har gjort ett tidigare men har endast visat kvaliteter och brister ingen.

    • Costelina sade han

      frisk igen är ett missförstånd:
      den här telefonen har installerat CyanogenMod (tillval på andra telefoner som sveper dvs du måste installera dem
      Om visas på kompatibla Android avlägsna stok som har en hel del användbara program eller inte)
      så att du inte behöver få dem mjuka transplantation
      och jag säger CyanogenMod är ren och gör att telefonen ringde
      och batteri ja, har jag sagt i en annan handledning om ett-plus-en tycker att det är ett problem
      dvs du måste byta telefonen trevligt och det skulle vara bättre att inte ha huvudvärk
      en över den andra telefonen är bra för pengarna och topp
      Jag tror inte att jag ser perfekt
      Vem vet vad framtiden hologram visas som ljud som de säger Windows 10 pionjär i något

  16. rais sade han

    OnePlus inte förneka att man inte är en bra telefon men det är bättre än iPhone L'6, 4 dem eller Xperia Galaxy Note Z3.Şi som bevis och ger en länk till en översyn göras av CNET http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm vilket tydligt visar att det är en bra telefon men inte lika bra som ovan men vad som är bra om honom är calitate.Deci förhållandet mellan pris är en bra telefon till priset av are.Că av dig och du är nöjd med det eller att du inte menar det är det bästa.

    • Vi måste förstå att starka varumärken påverkar medie litar på.
      Vilket intresse är att främja CNET OnePlus One, de har ingen reklam budget.
      Ofta telefoner presenteras snabbt efter kort test inom en vecka, under vilken det är omöjligt att objektivt utvärdera. Intdeauna resultat är samma, kraftfulla företag tjänar toppositioner strax före recensioner.
      Det kan tyckas att det låter som en konspiration, att det är så.
      Mitt råd!
      Idag kan du köpa en produkt, och om du inte är nöjd, returnera den 30 dagar.
      Prova fler telefoner innan du bestämmer dig. Bo med dem en vecka eller två och se vad du kan.
      Yyyy, och börja med de accestibile topprodukter.

  17. Costi sade han

    salut.daca köpa den här telefonen på amazon.co.uk, jag kommer hem eller tullen?

    • Tudor sade han

      Jag beställde den 24 mars 2015 och idag 02.04.2015 hämtades den hem med GLS-post, jag betalade inte något extra, skatter etc. Jag beställde den direkt från den officiella webbplatsen (tisdag när den är utan inbjudan). Efter cirka 3 dagar skickas den till Royal Mail och därifrån går den till Storbritannien (förstår jag) och sedan till RO. Det är bra eftersom tullen inte längre betalas. Det går bra, jag gillar det. Jag vet åtminstone att jag inte kommer att förlora mycket pengar på ett år när jag kanske vill få något bättre, kanske Oneplus Two…. återstår att se !

  18. Florin C. sade han

    Cristi vänligen om du kan inom en snar framtid att presentera en tutorial tjänster och processer android och vilken roll (dvs du kan stanna säkert, etc) .Jag sökte på nätet men jag upptäckte att jag lärde mig mycket för nicicum.Multumesc av dina tutorials.

  19. Tudor sade han

    Vem vill inbjudan? Jag 2,

  20. Mihnea sade han

    När du gör en tutorial OnePlus två?

  21. Silviu sade han

    I händelse av underlåtenhet att OneplusOne, hur man gör? I Rumänien finns någon tjänst för denna modell?

  22. Tudor sade han

    Batteriet mig om dagen håller mig halv till två. Det är lite bättre än Note 3 hade tidigare. Och betong jämfört med den hastighet med S5 Galaxy snabbare, inklusive netto. Cloncluzie: Jag är glad att jag inte kommer att förlora en massa pengar för att en eventuell uppgradering, nöjd kvalitet / pris

  23. mir68 sade han

    Medan en presentation av OnePlus en verktygslåda, från vad jag såg på nätet verktyg som vet hur man gör allt, och fungerar inte med kommandot Windows linjen (efter upplåsning bootloader till rotuppdatering inklusive rom) .inc något som jag gillade den här telefonen: inom en vecka för att uppdatera 3 gånger från os11-os11s-os12.
    Tack på förhand.

  24. Nelu Hiris sade han

    Jag har en s5 när batteriet är under 10% och spelar en platt batteri snabbare datatrafik startar wifi sua varför? Tack.

    • Inget behov av att ladda batteriet. Det även destruktivt att tömma varje gång batteriet.
      Helst när du sätter på telefonen på laddning sjunker under 20%, och för att ta bort det när de tar ut.
      När det gäller frågan ta..telefoanele har några profiler som kommer i drift i vissa stunder. Dålig batteri är en utlösare av en sådan profil. Profiler kan skapas för ekonomin, för prestanda, för navigering, för användning i yttre, etc.

      • Nelu Hiris sade han

        Många tack Cristi.Deci förstå att teleofonul är ok och har ingen defekt nimic.Am och jag tyckte det var och inte visste mitt svar understiger intrebare.deci när man uttrycka det 20% videotutorialele till incarcat.Urmaresc mycket och så jag lyckats lära mig hur många, något jag verkligen uppskattar de ansträngningar som du gör.

  25. Nelu Hiris sade han

    Jag vill köpa min telefon minneskort för rogfrumos .Vi hjälpa mig med råd .Vad är det bästa kortet, företag, klass och överföringshastighet, tack

  26. Mihnea sade han

    Cristi göra något för att låta högre, gå en liten volym!

  27. Robert sade han

    det är första gången jag köper en ny smartphone, och jag fick själv One Plus One

    Jag har en fråga ... formaterade du först batteriet? eftersom jag inte gjorde det och det håller inte på mig en hel dag som du säger i recensionen, även om jag använder det måttligt skulle jag säga

    • Li-jon-batterier är inte formaterat.
      Livslängden på batteriet beror på användningen av alternativ som används GSM signalstyrka, avstånd router, hur man synkronisera tjänster som används, etc, etc.
      Normalt när en köper telefonen, det tenderar att gnida mer än normalt.
      Ha tålamod att få nog av det och först då kommer du att se hur du.

      • Robert sade han

        Ja, och jag har läst här och där och jag förstod att efter 5-6 kalibrerar längre batteribelastning. Så snart jag fick (30 april) till 2 dag jag var i bergen där jag inte hade någon nätverkssignal, var jag i Digi-nätverk, och ange roaming. Jag äter förmodligen detta mycket batteri eftersom nätverket är ute efter. Det är sant att jag använde ganska mycket som alla ljus kamera och jag inte ställa in den nedre. Jag är nyfiken på hur att hantera vardagslivet i Bukarest och optimera efter honom.
        Bortsett från denna lilla fråga med batteriet, vilket jag hoppas att justera är mycket nöjd med honom. En super telefon, rekommenderar jag!

  28. Alex sade han

    Sal Cristi. Vilken version av CM du gjorde när du hade installerat video?
    App vet förmodligen men kanske du kan ge en uppdatering till artikeln: de från OnePlus sälja och Rumänien del en 2 månader, men ökade priserna med 50 euro och telefon köpt från dem på plats kommer från Storbritannien, så EU och inte betala någon extra avgift eller annan tull såsom

    • I den här guiden I CM11s (Android 4.4 KiKat), en version speciellt framtagen för Cyanogenmod OnePlus One.
      Nu har jag CM12 som bygger på Android Lolipop.
      I fråga om pris i Rumänien, är det normalt att vara högre eftersom en del betala tull och moms.

      • Alex sade han

        ms raspuns.Te undrar version av CM för det och jag är på 44S (jag hitta den bästa och mest stabila) men ändå inte ut 8h SOT
        De höjde priset för hela Europa, så det är mer praktiskt att ta USA om du har någon föra det till dig

  29. mihai sade han

    Hej.
    Du kan säga till mig hur man synkronisera telefonbokskontakter med människor på facebook som förekommer bilden?
    Från inställningar, konton, facebook och jag försökte bara att stoppa synkronisering alternativ eller ta bort kontot.
    Automatisk synkronisering är aktiverad, men det är allt. Problemet är bara facebook.
    Vi android 5.0.2
    tack

  30. mihai sade han

    Jag hade den här telefonen och kan säga att det är super stark för hur mycket. En mycket bra telefon. Jag fann honom 2 minus varav endast en brytt mig mest:
    1) bor i Paris och 4g täckningen är mycket bra men det var lite av OnePlus man alltid 4g eftersom han inte känner till alla band 4g av Frankrike (som brytt mig bäst)!

    2) pekskärm programvara beter sig som ibland bisarra, som om det var lite för känslig (är något ganska känd på XDA och det har talats mycket om det) men jag kan inte säga att det är inte så störande.

    Hur som helst, allt som allt är en super telefon på en mycket acceptabel.

  31. Costi sade han

    Cristi.se förtjänar att utbyta en hälsning xperia z c6603 en OnePlus en? Jag skulle vilja ändra det eftersom du inte kan låsa upp bootloader till mig, och jag vill ha en telefon att vara fri från alla synvinklar

    • adrian Gudus sade han

      Är du galen värld med din starthanterare. Jag sa två gånger vid det här laget att du har lämnat en länk till en tråd på XDA Developers forum där du steg för att låsa upp bootloader Sony Xperia Z. hitta bättre!
      Du hittar länken till Sony Xperia Z uppladdningsguide för bootloader i en kommentar till "Hur man använder TWRP-återställning på Android" -handboken, som du hittar med sökrutan uppe till höger eller genom att gå till startsidan ) och genom att klicka på den 4: e titeln / självstudien

  32. Costi sade han

    För det första har jag inte bett dig, och jag vet inte vad du får när du är om turkiska musca.vad inte förstå Jag kan inte låsa upp bootloader, som du har skrivit där jag har lämnat dig länkarna så låt honom Kristus att svara mig (om man vill, naturligtvis), och du inte sätta dig när någon vill tala endast med Cristi men inte du. och om du får galen så lätt, betyder det att du har några problem

    • Det tusen är omöjligt att tala om för dig hur man låser upp bootloader på Xperia Sony, eftersom jag inte göra den enheten som testar och försök på den.
      Som jag har sagt dig vid andra tillfällen har varje telefonmodell sina särdrag. De från Sony är de svåraste att "bryta", eftersom de låser bootloadern mycket strikt och lämnar inga portar för utvecklare. Saken är att HTC gjorde detsamma, men nu är de bra.
      Det är därför jag tog min OnePlus One, som förutom Nexus är en telefon webbplatser du arbeta enkelt låsa upp bootloader.

    • adrian Gudus sade han

      Om du förstår engelska, kan du. Det är precis vad som sägs i detta forum ämne som jag gav länken. De är listade, uppträdda, exempel alla nödvändiga åtgärder låsa bootloader. Du förstår inte engelska är det andra och tittar på dig. Det är riktigt att bara du inte kan låsa upp bootloader inte i allmänhet inte gå att låsa upp bootloader Sony Xperia Z. dig och YouTube handledning om hur man gör detta, men tyvärr för dig, alla på engelska. Suger!

      • Costi sade han

        Sitt ner, ny 4.Eu jag skrev att du inte kan låsa upp i allmänhet, utan endast för dem som mig som har tillåtit unlock: no.După som säger Cristi, har folk på Sony lämnade inget kryphål för utvecklare att avblockera som låsa tillåtna: no.Însa inte vill fortsätta att utbyta med dig, särskilt när du är den enda som vet engelska. Utanför ser ganska bra skillnaden mellan Cristi dig. Ha en trevlig dag

  33. bogdan sade han

    Hello Cristi,

    Snälla säg att du har haft samma må bra om OnePlus en? Tack!

    • Ja!
      Dessutom kommer de från OnePlus lansera snart OnePlus 2. Det kommer att bli en extremt kraftfull telefon som kommer att utrustas med Snapdragon 810, 4GB RAM, USB typ C, ultrasnabb fingeravtrycksläsare och andra.
      Om du inte har tålamod att starta OnePlus är 2, tyst OnePlus Man kan köpa som är framtidssäker nog för en annan 1-2 år.

  34. bogdan sade han

    Tack så mycket!

  35. bogdan sade han

    hej,
    Efter ditt råd jag tog en OnePlus
    . Hittills är det precis som du sa. Tack så mycket. Du gör en super jobb.
    Berätta gärna om värt att göra senaste uppdateringen av cyan och om din Android är bättre att 5.02 4.44 som medföljer telefonen. Tack.

  36. bogdan sade han

    Och om du kan du ge mig några råd om en optimal utformning skulle vara bra.

  37. bogdan sade han

    Varför du anger 2G hoppar och galaxen s3 höra alla 2G välbefinnande. tack

  38. necdelux sade han

    lera Cristi..Jag behöver lite råd från dig snälla ... vad säger du att det är värt att ge en Nexus 5 på en LG G2 ..? ... Tack på förhand.

  39. laurentiu sade han

    Hello Cristi. Kan du rekommendera mig en länk där de kan köpa OnePlus en inbjudan för två? Eller om man tittar jag hade modet att skicka pengar för att beställa mig och mig :). Jag ses som något ebay.de men jag skulle vilja höra er åsikt hur man ska gå. Jag tillämpa de tror att de tar för lång tid. Geerbest rekommenderar du lagra upp? Den har en mycket bra pris. Med vänliga hälsningar.

  40. Cristi sade han

    Hello Cristi,

    Har du försökt NetHunter Kali Linux version av Offensive Security för OnePlus One?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Det skulle vara intressant om du tar en handledning eller en översyn för denna programversion.

    Tack!

  41. Hej, min dotter beställde en av detta ... efter 2 dagar uppgraderade hon automatiskt, något ... och tappade signalen till nätverket ... ... nu startar hon om, hon har något på usb ... eller kabel laddning ... om du håller den inkopplad i den bärbara datorn fungerar, om du tar ut den stängs den av och startar inte längre Kastade du pengarna ut genom fönstret? Hur kan han berömas så mycket om han har så många problem över hela nätet, världen klagar ... är han lycklig? 🙁

  42. Robert sade han

    Cristi Hej, Kan du ge mig en uppfattning: det är fortfarande värt att köpa en OnePlus One 64 idag? Jag såg ett erbjudande från Ron 1550. Tack Nice.

  43. adrian sade han

    Hej Cristi crontab jag har gjort allt och vi uppdaterar ver android 5.1.1 år 4k UHD rum och jag tycker inte om i början av 4 gånger 2k något sätt veta vad som är ??

  44. adrian sade han

    Jag gjorde uppdateringen ver 5.1.1 och jag inte längre verkar 4k Deea DCI och dc?

  45. lucian sade han

    Hej Cristian,
    Jag köpte en OnePlus One 64 och misslyckas med att ställa in den för att skjuta obegränsat, kan du hjälpa mig? Tack på förhand.

  46. Hej, jag köpte mig ett plus x och jag inte romerska men de säger att det har en meny på rumänska, kan du imibda en hand .ias ändra programvaran men vet inte var att ta och vara .Mulţumesc!

  47. Gabriel sade han

    Hej. Jag köpte också en Oneplus en sh och skulle vilja ha några åsikter om möjligt. På telefonen är cyanogenmod - cyanogen os 12.1 android 5.1.1 lollipop. Innan den här telefonen hade jag Note 1 och Huawei P7. Vad är nyfiken på telefonen är att inga samtal visas, meddelanden förlorade som nummer på ikoner, kan bara tystas från volymknapparna och när jag ansluter hörlurarna visas inte headsetet. Jag ville veta om Kitkat är bättre än lollipop. Detta gränssnitt verkar för mig väldigt färgstark kanske också tack vare gelébönan på Not 1 eller Huawei smulan. Tack

  48. Dorel Ban sade han

    God kväll! När du gör en handledning för en plus2? Jag har den här telefonen och jag skulle vara intresserad av en sådan handledning! Problemet är inte rumänska jag Model A 2003! tack

  49. Cristi Hej! hur man beter sig när du OnePlus en av er ?? du är så lycklig som du gjorde när granskningen ??

  50. Hur OnePlus en skärm jämfört med en SuperAMOLED ??

  51. Adrian sade han

    Hej Crusti,
    Tala om din åsikt om X OnePlus telefon jag vill köpa den.
    Tack!
    hälsningar Adrian

    • OnePlus X är en intressant enhet som värt priset. På marknaden finns det andra spännande erbjudanden som har dykt upp på senare tid. Valet är ditt.

      • Adrian sade han

        Tack för svaret. Jag läste yttranden från många som köpte den här telefonen, antingen på inbjudan när den inte dykt upp i Rumänien eller från Rumänien när den började dyka upp (i slutet av förra året). Många säger att CM-modifierad av OP inte är riktigt ok, vissa säger att den inte känner igen SD-kortet, andra att den inte har en meny på rumänska (detta är inte ett allvarligt problem), andra säger att batteriet inte är särskilt framgångsrikt. Jag vill inte förlänga den mycket, jag vet att du hade (gjorde du?) Har en Oneplus One och det är därför snälla berätta bara för mig, om du skulle köpa en 5 telefon nu (det är optimalt för mig) och ska du välja mellan en 5 xy Samsung Galaxy A2014 (5) och en Oneplus X, som du skulle välja, abstrakt att A5 är lite billigare?
        Tack igen.
        Hälsningar.
        Adrian

  52. Adrian sade han

    Cristi *

  53. Ana-Maria sade han

    Cristi bra! Jag behöver verkligen råd tau..Am förvärvade OnePlus En i december, så att telefonen är relativt ny, köpt från Germania.După 3 veckor jag dog kamera front, vilket innebär att du kan inte använda störning inträffar linii..Problema formen är inte det. .Ieri Phone dog helt har 80% batteri och laddas închis.L har olika laddare men inte laddas, jag kan inte öppna deschide..Ce göras? Tack på förhand !!

  54. marian hallar sade han

    Cristi tror att du förtjänar en OnePlus One i 2016? Jag behandlar Videoupptagning spel som Minecraft, Asfalt och Real Racing 8 3 skulle den andra frågan är: Tror du kan göra det? tack

  55. Marian sade han

    God kväll,

    Söker en påse OnePlus en (den ursprungliga gamla är ganska slitna tecken som har gjort sitt jobb), kom jag på den här artikeln, som har över 1 år gammal.

    Sedan december 2014 äger den här telefonen, trodde jag att lämna några synpunkter från perspektiv som har tillräckligt med vänner som äger den här telefonen.

    - Telefonen ser ut och beter sig som den första dagen (den skyddades med ett flipskydd)
    - Autonomi fortfarande 1, dag med intensiv användning av tio affärer, 2, dagar med måttlig användning. Jag fick aldrig slut på batteri under dagen.
    - Jag kände aldrig behovet av att tömma internminnet (64, Gb)
    - Jag gjorde inte de officiella uppdateringarna till 6.0, de som gjorde detta upplever några buggar
    - Efter 6 månader, när skärmen värms upp efter ett spelspel, visas ett litet område med gult i det övre vänstra hörnet (gul nyans). Efter 1 eller 2 minuter försvinner den.
    - Tappade till fots tiotals gånger (i omslaget), ges till barn att leka med det.
    - Om jag tappade min telefon idag skulle jag fortfarande gå den här vägen

    DET FUNGERAR
    Jag var ett fan av Nexus räckvidd, upp till OnePlus
    Jag hade en hustru och har S6
    Iphone alla arbetskamrater.

    Telrfon en bra, billig, hållbar och topprestanda.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.