OnePlus 3, presentation, fä med 6 GB RAM

OnePlus 3, presentation, fä med 6 GB RAM

Design!
OnePlus är 3 fjärde OnePlus telefon från den kinesiska tillverkaren. Till skillnad från OnePlus 1, 2 och X, Oneplus 3 levereras med väskan helt gjord av metall (rymd aluminium:), med knappar + metall-SIM-hållare, keramisk fingeravtryckssensor, på rumänska kan du inte hitta plast även om du letar efter det.
Eftersom metallhölje, inte gå igenom radiosignaler, användes antenner injiceras i spåren av höljet; Därmed uppnås en liknande design (+ iphone och HTC Huawei) och Bulbucata rum liknar HTC One M9.
Även om de är lånade från alla, är Oneplus 3 mycket snygg och extremt bra utförd. Som en sorts supermodell som tar Angelinas läppar, ... fötter, etc., tills något perfekt kommer ut. Väskan är tillverkad av aluminiumblock, i frässkäran, inte i pressen som andra telefoner på marknaden, så att hela enhetens styvhet bevaras. Den aluminiumlegering som Oneplus 3 är tillverkad av är ganska styv och tål en böjtest.
Skärm!
Skärmen är av AMOLED-typ och kallas "Optic AMOLED", 1920 × 1080-upplösning. AMOLED är täckt med Gorilla Glass 4, vilket innebär att telefonen kommer att vara mer motståndskraftig mot små repor som irriterar oss alla.
Till mina ögon, som fungerar mycket bra, pixlar är osynliga. Jag vet inte vad fan jag ser andra, men för mig 1080 tillräckligt.
Att lämna åsikter från andra IT-journalister som plogar fälten, att använda en 1080-skärm på din telefon är ett mycket bättre val än en skärm från 1440. Tanken är att grafikytan bara har 2 miljoner pixlar att hantera, istället för 3.6 miljoner; detta innebär lägre energiförbrukning, mindre värme och spel som går smidigare. Så bara fördelar; Eller kanske du föredrar VR
Fingeravtrycksläsare!
Under skärmen har vi fingeravtrycksläsaren, som är verkligen snabb; nästan "en sådan sak finns inte!" Till att börja med trodde jag att den här sensorn var en besvärjelse, och att den inte upptäcker fingeravtryck, eftersom det är jävligt snabbt; Men nej, det är verkligt och upptäcker fingeravtryck med stor noggrannhet och hastighet. Förmodligen beror hastigheten på denna sensor också på det keramiska skiktet, som blir svårare att bli smutsig / repad.
Kamera!
Det kommer inte att hålla burken är super last; Och bilder och videoklipp är super kvalitet. Kameran är mycket starkare än OnePlus One Mer fullständigt i översynen där vi talar om rom och ROT.
Batteriet!
I gransknings, hade jag inte tid dag.
Laddare!
Det är som om han är en bror till fingeravtrycksläsaren; Dash kallas teknik och är den snabbaste lastningen på marknaden. Laddaren injicerar 5V med 4 ampere per timme, dvs 20W. Kulminationen är att telefonen förblir kall under laddningsperioden, uppgift att hantera laddningen tas över av laddaren, som värmer sig själv istället för batteriet (en slags hjälte). Det är känt att batteriet inte gillar värme eller kyla - det försämras snabbare vid extrema temperaturer.
laddnings~~POS=TRUNC tider~~POS=HEADCOMP
64 30% i minuter
100 57% i minuter
Snabbare än S7 eller G5 som 3.0 Quick Charge teknik från Quallcomm
Prestanda!
Bryta allt. Samsung Galaxy leken sopar S7, G5 LG, HTC 10 eller något annat, period.
Den här telefonen är otroligt. Vad som saknas är bara vattentät, vem vet, skadar sound och mikrofoner.
Pris!
Euro 399 på den officiella webbplatsen
Specifikationer!
eller i Rumänien:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Videohandledning - Oneplus 3, presentation, odjuret med 6 GB RAM

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. decebal12345 sade han

  Hej.
  För några dagar sedan tänkte jag att du undrar om du ska slå du köper den här telefonen, med tanke på granskningar av första OnePlus.
  Jag ville fråga dig:
  -root (men se till att du passerat)
  -merge 4G båda sinnen? Men 4G från Digi?
  -Batteri (Se följande); Jag såg Print med 9-11 timmar som jag verkar svårt att tro
  -Läsa kosta helt och hållet
  -carcasa du? Jag läste någonstans att du inte kan köpa i Rumänien. Du kan välja den med telefonen och att betala dem visas som otillgänglig

  • Vad menar du att köpa den? - Jag köpte den redan!
   Jag köpte den "på individen", jag fick den inte som en gåva eller för granskning.
   Översynen kommer att tala om allt.
   Bostäder är på väg.
   Dubbla sim 4G (två kortplatser)
   399 euro helt och hållet, förde till dörren.

   • decebal12345 sade han

    Tack för svaret.
    Du missförstod mig ... För ungefär en vecka sedan ville jag fråga dig om du inte vill köpa den (jag hoppades göra en recension för jag tänker också ta den; vald på grund av batteriet), nu såg jag att du tog det.
    -4G Från Digi arbete?

 2. cristian sade han

  Grattis anskaffning och förväntar dina åsikter efter en vecka användare.

 3. cristian sade han

  Hur fick du hastigheten på wifi? Gjorde du något ytterligare inställningar? Jag kan inte bara få max. 100Mb / s, jag 1000Mb från Digi nätet. Note4 vi fick på samma villkor max. 150Mb / s.

 4. Det är ett djur med ett kort

  • Basversionen har 64 GB. Det räcker i minnet plus det är supersnabb läs-450MB / s och skriv 180MB / s. Hitta ett kort med denna hastighet UHS-1; Du behöver snabb skrivhastighet, eftersom du 4K skytte, stora matcher, rusade processor. Slick micro SD UHS-1 har 95MB / s läs och 90MB / s skriv. Inga fler skall I / O CPC svag med små filer. Appar på ett SD-kort laddar svårare än det interna minnet.
   SD-kortet är bra, men 64GB internminnet, inte meningslöst.
   Vi Popcorn Tid, molntjänster, synkroniseringsmetoder, etc; Vad behöver du SD-kort?
   Aaaaa, lämnar du berget och har inget nät; Du kan spilla telefonens interna minne eller på ett lager Extern HDDav OTG.

 5. Mircea Enescu sade han

  Också följande en Videotutorial gjorde du OnePlus jag tog en och inte ångra en secunda.Acum mig sjuk grav.Trageam öga ett tag för att modellera det ännu men det är svårt att skilja mig från att i op1 2ani dagar det fungerade impecabil.Astept fram emot de kommande Videotutorial detaljer, om kanske tehnice.Thx Cristi.

 6. sorin sade han

  Hej, kan du berätta vad är de steg du måste följa dem för att köpa den här telefonen? Jag har aldrig köpt något på platser utanför! Tack och grattis för allt du gör

 7. Razvan sade han

  Trevlig telefon, och jag vill ta det, men jag har en fråga: Om du beställer från deras hemsida med DHL samma sätt som du gjorde, du måste betala skatt / moms / Tull avnd tanke på det är fri frakt?
  Tack, hålla upp det goda arbetet.

  • OnePlus 3 kommandot på den officiella webbplatsen och få den hem av DHL, utan extra avgifter eller transport. Betalning kan göra det direkt med kort eller via PayPal. Jag betalade via PayPal.
   399 euro alla pengar de betalar honom.

   • Cristi jag blev sjuk med 3 OnePlus
    Det finns bara två PayPal- och visumalternativ. Inledningsvis försökte jag VISA, men det fortsatte att berätta för mig att något gick fel och att försöka igen på 2 minuter, försökte jag ungefär fem gånger ... samma fel. Jag gick in på VISA-webbplatsen https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates, men förvånad över att de inte har RON, nedan är en länk som fortfarande ger mig transaktionsräntan. Jag vet inte vad som skulle vara anledningen till att transaktionen med VISA inte kunde göras utan att jag var otålig bytte jag till PayPal ...
    I själva verket om PayPal och deras uppdrag och prata och ville varna potentiella köpare som möjligt.
    Datum 21.09.2016, växelkurs BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON och förutom den enorma skillnaden i växelkurs tog de 57.57RON utan förvarning och som inte ens visas någonstans på fakturan eller på webbplatsen deras betalningar (jag tror att detta är skrivet i små villkor). Hur som helst, det är för sent för mig, men jag hoppas inte för andra och jag hoppas att denna kommentar dyker upp.
    Tack för din bedömning Cristi är övertygade om att de kommer värt pengarna även om det handlar om 120RON mer än om du betalat med VISA :(.

 8. Dragos Touch sade han

  Alltför också muuuulti prisa honom. Du subjektiva 80%.
  Telefonen är inte dålig, speciellt för pengar, men upp till ”nivån på högsta gud” som du ser är den mycket längre.
  Du kan vara mindre subjektivt.

  • nick5roo sade han

   Min vän, har du inte en telefon i handen OnePlus!
   Telefonen är värt vartenda öre! Om du är en fanboy, orientera dig genom aifon eller Sammy.
   Var inte arg på mig, men jag var objektivt ersätta Cristian! Inte subjektiva.

 9. Catalin sade han

  Jag hade OnePlus och jag höll 1 5 dagar när jag återvände eftersom det var blockerad flera gånger. Nu har jag en LG G4 av 8 månader är inte låst någonsin, plus att jag tror att fotots kvalitet.

 10. Gix sade han

  Jag gick från en till 3
  Telefon förtjänar vartenda öre av euron 399. Överlägsen kvalitet.
  Jag har ännu inte testat 4G. WiFi i 2,4 misslyckades jag mer än 72mbs.
  Med måttliga användardata och WiFi påslagen och batteriet går non-stop en halv dag.

  • Nu testade jag Oneplus 3-hastigheten på 4G + Orange-nätverket. Jag var i en butik, som var ganska trångt och jag vet inte hur gratis nätverket var runt klockan 5 på eftermiddagen ...
   Hastighet enligt NETWORK 3G OnePlus 4 + ORANGE

 11. florin73 sade han

  Jag beställde mig ett samtal och vi valde DHL och beklagar att jag betalat första 19,99 $ för DHL på 6 dagar PayPal bad mig att längre betalar fortfarande 35 $ för DHL till mig föra honom hem måste betala 100,80 fortfarande lei plus tullavgifter (betalas av DHL) om du väljer DHL telefon senare nådde med några 3 veckor och bara betala aprox.340 lei.

  • Jag valde inte expressleverans.
   Jag beställde juni 23 kväll på 29 de hade skickat, telefonen kom i Rumänien juli 1, men jag tog honom i juli 4 månader. dag USA
   För OnePlus 3 än priset jag betalade honom, och så 399 euro. Jag ville ta och andra tillbehör, men var inte i lager för tillfället.

 12. Calin sade han

  är en mycket trevlig telefon antagligen att köpa också. hur du betalat transport till honom?

  • Jag ville inte betala transport. Pris 399 euro, inklusive atomen är fortfarande med transportavgifter upp till dig vid dörren.
   Om jag var amerikanska, skulle det ha kostat oss 399 dollar.

   • Calin sade han

    perfekt om du inte behöver betala. Jag tycker att priset är ok om 1800 lei beräknas i euro. och dollarn skulle komma runt 1600 och en smula. Jag är inte mycket dyr med tanke på utseende och prestanda. och rewiu vänta att se detaljerna. Google Play butik etc om hur man sätter burken och andra. Samsung Galaxy jämföra med förra Billigare något eller Apple. ge min åsikt och inte värt pengarna bör åtminstone 3 år 4 im förändring med en annan man. rewiu vara ett mer fullständigt och i detalj.

    • Calin sade han

     Butiken har bett om ursäkt spel.

     • Visst, är OnePlus 3 Play Store (Play Store) eftersom syre ROM OS är certifierad av Google.

     • Calin sade han

      ja Jag specificerade efter. som glömt. synd att syre kan installera på vilken telefon eller surfplatta. varken officiellt eller inofficiellt. särskilt om du Allview eller något mer låg kostnad. även om jag vet vilka mål är chinezarii etc. credca men inte omöjligt att göra universell syre OS för någon tel. men vem vet kanske i framtiden

 13. Karolin sade han

  Vad jag kan säga är att jag äger Samsung S7 Edge Gold och Oneplus 3-telefoner. Och jag säger ärligt sett från alla synpunkter Ett plus 7 kostade mig verkligen 3 euro och S399 edge Gold 7. Ett plus är värt prestanda och pris verkligen fenomenalt men istället detsamma med de uppdaterade uppdateringarna, efter en lång period av Att använda One Plus-telefonen gör det svårt att vila minst 900-1 gånger i veckan för att köra smidigt eftersom S2-kanten är den bästa. Jag är inte ett fan av något märke här, tvärtom är jag och jag kan säga att jag gillar Sony-telefoner, det här är en annan diskussion som jag hade Z7 och jag vill ha Z3 One plus att jag skickar den vidare. Som sagt gör S5 Edge mycket vackrare bilder i svagt ljus, spel laddas snabbare, liksom allt som innehåller> flash-spelare eller stora bilder. Vad kan jag säga med vad som är mer avancerat Ett plus jämfört med s7-kanten, faktiskt fingeravtrycksläsning och metallväska. Och naturligtvis är priset helt värt det. Och S7 Edge ligger före kameran för mycket bättre bilder än One plus 7, särskilt i svagt ljus, högtalaren är starkare och tydligare, vattentålighet, kontrast. Och även om de har samma videochip laddas de flesta spelen snabbare på S3 och är mjukare.
  Tips Om du har pengar värd S7 EDGE S7 inte lätt och om du inte behöver köpa OnePlus Edge 3

  Hälsa och bonus handledning Cristi

  • OnePlus 3 2 släpptes knappt veckor. Jag vet inte när du tog det och när du har haft tid att bilda sig en uppfattning så snabbt.
   Jag OnePlus En av 2 år och inte starta alls.
   I verkligheten OnePlus telefoner och Nexus är mer stabila än någon telefon på marknaden, helt enkelt eftersom det körs lager Android.

   • Greuceanu sade han

    Som en kollega sade ovan, uppenbarligen överdriva beröm till hans adress OP3, låter jag personligen fanboysm billig, men hittills har jag vet att du inte den typen av person.
    OP3 har redan dykt upp en månad, platser profil utrikes redan recensioner detaljerad dess totala smartphone är mycket bra, men med minus inför toppmodeller som HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 , särskilt i värsta kalibrerad display, batteritid, kamera mediokra eller något sämre än de modeller som nämns.
    Ingenting har råstyrka, är det snabbare än någon modell av de uppgifter som anges zilnice.Adica är en telefon som är värt pengarna, men ingenstans inte beter sig som ett djur jämfört med nuvarande flagshipurile från Samsung, HTC, Huawei och LG .
    En oslagbar fördel har rapporterat introduktionskursen.
    Och ja, jag tror att du är mer subjektivt än objektiv, och tro mig att jag vet vad jag talar både berör dig som följer dig i många år, men även när det gäller ämnet för denna artikel.

 14. Marian sade han

  Hej Cristi, handledning uppskattar allt ni gör, och ser fram emot den fullständiga versionen och handledning om den här telefonen.
  Eftersom öppningsdagen väckte min uppmärksamhet, eftersom den nuvarande Nexus telefon 5 tjänat mig med tillförsikt batteri men inte längre uppfyller kraven i det dagliga, och ålder på 2 år Hattrick.
  Att vara en ivrig förespråkare för Android lager, skulle jag vilja beställa OP3, men ett hinder skulle vara att du inte kan resultera i garantin, men måste transportera det om du har problem med honom.
  Vad tycker du om denna aspekt av garantin, jämfört med en produkt som köpts från Rumänien som du enkelt kan bära i garantin.
  Dessutom märkte jag att han dök upp i rumänska marknadspriset på 2.199 2.299 lei lei respektive, men förstår inte varför är så stor prisskillnaden jämfört med säljaren av 399 E.
  Alla de bästa.

  • Prisskillnaden mellan Oneplus webbplats och våra butiker är cirka hundra euro. Om du inte har något emot det….
   Om telefonen bryts ned och gå med honom till garantin, kommer butiken att ta över och det kommer att skicka alla OnePlus.

   • Marian sade han

    Med tanke på att det är en ganska stor skillnad procent euro, och enligt din påstående att de skickar alla OnePlus telefonen kan dra slutsatsen att det är bättre att beställa online,
    Jag ser fram emot total översyn, som kommer att vara avgörande för ditt köp. Det verkar som om vissa användare redan har fått 3.2 Oxygen OS.
    Jag hoppas att hans handledning du fokuserar mindre på operativsystemet.
    Alla de bästa.

    • Jag satte mig syre ben 3.2.0, och jag kan säga att jag gillar den stora volymen och låta rena hörlurar, profil sRGB-färg och låter bättre på video (brusreducering programvara för ljud i filmerna var alltför aggressiv).

 15. adi sade han

  Kamera jämfört med Nokia Nokia 808 1020 sua

 16. allex06 sade han

  Haha. Det är en överdrift att maturatu inte hjälpa någon. Varje paket kommer med sina egna fördelar.
  Kvaliteten-pris förhållandet här op3 verkligen är bäst.

 17. sorin sade han

  kommer med fullständig översyn!

 18. Mihnea sade han

  hej,
  Cristi Jag är ledsen att säga ja det är inte på diagonalen på 5 "inte alla har en stor hand som du ... Jag stannar fortfarande på xiomi ... Jag kommer att vara bra ur alla perspektiv ja tänk mer på andra ... bra pris bra prestanda bra 2016 ...

 19. firefox sade han

  Gå med översynen helt de bakomliggande fingrarna för att äta mig!

 20. ollie sade han

  Jag har ett stort problem. Jag vill ta en Xiaomi MI5. Även jag var övertygad om att ta det från Rumänien med förlängd garanti. Men ser hur glada är författarens genomgång av One Plus 3 är mindre bekymrad. Xiaomi verkade det bästa valet i denna prisklass. Så snälla ge mig några råd

  • adrian Gudus sade han

   Jag skulle gå på OnePlus 3 eftersom:
   - Jag tycker att det är mycket bättre att ha en metallanordning än en fram / bakglas. Glaset gör honom mer sårbar
   - Den främre kameran (den för selfie) är 8 MP för OnePlus 3 och endast 4 MP för Mi5
   - om du är entusiastisk och gillar att leka med anpassade rom, alla typer av programjusteringar, OnePlus 3 stöds mycket bättre och mer populärt i Android-utvecklarsamhället, utvecklingen är och kommer att bli mycket diversifierad för OnePlus 3

 21. bogdan sade han

  Howdy!
  Ända sedan jag fick reda på One Plus har jag varit fascinerad av detta varumärke. Kvaliteten + konfigurationen / prisförhållandet är väldigt bra. Alla kallar det Flagship Killer ... Jag hoppas det blir eller kanske inte, men jag tycker inte att det är ett "BEAST" många recensioner, artiklar, intryck, kommentarer, etc. och jag kom på idén att oavsett hur mycket du lägger i konfigurationen, som oneplus3, även med Android-lager är det fortfarande inte bättre optimerat än IOS.
  Kanske du är ett fan säger att Apple långt, jag använder en Galaxy S6 jag inte gillar alls iphone.
  1 nu för tiden jag var alltför frestas att köpa en plus2 mig, men tills jag kommer till en formell kanal med garanti, med service auktoriserad tror att det kommer achizitionez.Dar då tänkte jag, om alla detta skulle vara möjliga pris skulle vara helt annorlunda än den i dag.

 22. adrian Gudus sade han

  Jag skulle gå på OnePlus 3 eftersom:
  - Jag tycker att det är mycket bättre att ha en metallanordning än en fram / bakglas. Glaset gör honom mer sårbar
  - Den främre kameran (den för selfie) är 8 MP för OnePlus 3 och endast 4 MP för Mi5
  - om du är entusiastisk och gillar att leka med anpassade rom, alla typer av programjusteringar, OnePlus 3 stöds mycket bättre och mer populärt i Android-utvecklarsamhället, utvecklingen är och kommer att bli mycket diversifierad för OnePlus 3

  • Calin sade han

   Adriane håller med dig. glaset som du en gång rymt cement eller keramiska gick i rumänska. Jag komma undan och jag telu antingen oavsiktligt bagage. vasusem även en som slog iphone s6 som det blev överkörd av tåget var fortfarande damm. om du har metallhölje och eventuellt förutom skydd skyddas mycket bättre och även skärmen. captilul Laa bilder och glöm inte att telefoner och tabletter är inte exceptionella bilder oavsett vilket märke det är eller hur många pixlar du har bilder profesionaele osv .. IATI enhet. men det betyder inte att göra dåliga bilder

  • Calin sade han

   Adriane håller med dig. glaset som du en gång rymt cement eller keramiska gick i rumänska. Jag komma undan och jag telu antingen oavsiktligt bagage. vasusem även en som slog iphone s6 som det blev överkörd av tåget var fortfarande damm. om du har metallhölje och eventuellt förutom skydd skyddas mycket bättre och även skärmen. captilul Laa bilder och glöm inte att telefoner och tabletter är inte exceptionella bilder oavsett vilket märke det är eller hur många pixlar du har bilder profesionaele osv .. IATI enhet. men det betyder inte att göra dåliga bilder

 23. florin sade han

  Vad är displayen? 6 5,5 tum eller

 24. florin sade han

  Vad är batteriets livslängd vid normal användning?

 25. dan Marinoiu sade han

  Jag väntar på granskningen, ser fram emot ... när? eventuellt en minigranskning efter några dagars användning

 26. Marian sade han

  Så även en liten bild, ett intro.

 27. Andrew sade han

  Hallå! Har någon kontrollerat om det finns ett samtal som väntar mellan de två SIM-korten? Det ska inte vara dubbelt vänteläge ... Tack.

 28. tnnzy sade han

  Det ryktas att telefonen är en stor marknadsföring.
  Vad behövs 6 gig RAM när topp telefoner som har endast 3 och som skulle ha en tillräckligt stor problem i batteriförbrukning.

 29. tnnzy sade han
  • Ogiltiga jobb med RAM tas upp i den sista OTA 3.2.0.
   Jag ska prata mer i detalj i hela testet, där en patient för att behandla i detalj.
   Dessutom förstår jag inte vad problemet; Det var bättre om jag 3-4 GB RAM?
   Med RAM-minnet där kan du göra förbättringar när som helst, istället om du inte har det ... vad fan gör du?
   När andra tillverkare ger oss den prestanda delen, en tesked per år, OnePlus 3 2 teskedar ger oss på en gång; Och vi gillar skit, vi drunknar.
   Visst handlar det om en räv S7, G5 eller 10, som inte når druvorna.
   framsteg:
   Klicka nu på "knappen" med 6 GB. var säker på att Note7 eller S8 kommer att ha 6 GB RAM-minne. Han var nog tvungen att trycka på Samsung eller LG eller HTC, men det var det, de tryckte på "kinesen", som är mellan oss, han kommer att trycka på knappar allt oftare.

 30. claudia sade han

  Jag läste några nyheter som bör vara gulaktig ecranu skulle ha en gul nyans är sant? och att batteriet är svagt dig än vad du kan berätta?

 31. claudia sade han

  Värm exempel om svårt när man vet att de säger gulfärgning i solen. är det sant?

 32. claudia sade han

  och vill ha en telefon som tar och batteri och kraftfulla men så vad kan du rekommendera 400 euro ??
  Du kan göra en presentation på asus zenfone max?

 33. decebal12345 sade han

  Mitt kort är spelets vrister väntar på granskning. Om det finns, om jag ser att pengarna kommer att gå till bröllopet på söndag.

 34. Segrare sade han

  Hej!
  Jag har en OnePlus One.
  Jag använder telefon, med cirka 1000 kontakt.
  Problemet är att förlora dina telefonkontakter. Särskilt de som används mer sällan.
  Det är omöjligt att arbeta så här. När din värld är dyrare och du behöver ringa någon du inte har talat mycket, erkänna din förlorat kontakten. Och kan inte längre där du får numret.

  Med vänliga hälsningar,
  Segrare

  • Telefonerna hålla kontakter på tre ställen: sim i internminnet och moln. Om du har sparat kontakter på en av dessa platser, och är inte inställd för visning, är kontakten inte sett.
   Om du har kontakter i molnet (på google-konto) och inte av nätet, kommer de inte visas som synkronisering mellan telefon och moln inte längre görs.
   Jag hade inga problem alls med kontakter OnePlus One.

 35. Segrare sade han

  Det har problem med att skicka ett SMS till en kontaktgrupp. Ett meddelande som skickas och 10 vara fattiga människor gå. Och jag måste skicka dem samma meddelande 100 människor.
  Den kan ställas in för att arbeta med SMS skickas till 100 människor, inte fungerar, meddelanden når endast ett fåtal personer problemet.

  med respekt,
  Victor.

 36. Cosmin sade han

  Berätta även när granskningen sker, vi inte hålla dig i ovisshet. :))

 37. Marian sade han

  Jag gav uppdatera sidan videotutorial.ro mer än en Facebook-sida uppdatering, i avvaktan på översyn webbplats :))

 38. mihai sade han

  innehavare av en OnePlus är mycket nöjda one.Sunt el.Ruleaza felfritt utan fördröjning eller annan blockering, jag 6.0.1.Un Android honom palaria.Vin från en samsung s5 och s6 och tro mig, jag är så glad oneplus.Cred att du uppgraderar till OP3

 39. sorin sade han

  Cristian säg OnePlus är 3 meny på Rumänska? Jag hade x och hade ingen tack OnePlus

  • Och n är tydligt handledning som OnePlus är 3 meny i rumänska. Dessutom har Google självkorrigerande tangentbordet i rumänska språket.
   Kort sagt, vi täckt.
   Även jag skrev den här kommentaren på OnePlus 3, Googles självkorrigerande tangentbord.

 40. sorin sade han

  Tack god natt

 41. lucian sade han

  Sal förtjänar att gå från kant till OnePlus s7 3? tack

  • Jag tror inte det. Prestanda är liknande på båda enheterna. S7 Edge har lite extra saker, såsom bättre stabilitet, vattenbeständighet.
   Det finns ingen anledning passage från min synvinkel, om du inte vill göra affärer, förblir dina pengar.

 42. lucian sade han

  Ok tack för råd

 43. sava sade han

  Cristi hello! Jag vill köpa mig och jag op3 kan hjälpa mig med några råd?

 44. glans sade han

  Hej Cristi säg du har något av dessa problem på OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Jag vill ta det och vet inte vad jag ska göra tack

 45. glans sade han

  Tack Cristi

 46. Ff är en bra telefon som pengar. Uppriktigt OnePlus Företaget växte snabbt genom att helt enkelt lyssna på vad folket. Kan jag ändra färgerna på klockan? Nu.mi sånt blå

 47. glans sade han

  Cristi kan du berätta gärna hur du google bandet försvinner från displayen för att tacka op3

  • Så här:

 48. glans sade han

  Och en sak som jag skulle vilja be er att uppdatera sitt 322 och förstår inte varför ge så hårt ner wifi med 100 kb

 49. Silviu sade han

  Hej, jag är intresserad om telefonen är fullt dubbla standby eller aktiv?
  tack

 50. Cristi sade han

  Sal. Idag fick jag till mig och jag såg att telefonen är som syre 3.1.2. Från vad jag har hört olika forum skulle ha problem fotavtryck och några saker. Du kan berätta för mig behaga hur kan uppdatera till den senaste versionen? tack

 51. Cristi sade han

  Vid systemuppdateringar visas "Ditt system är uppdaterat". Senaste kontroll: 06-08-2016. Om jag ger telefoninformation får jag OxygenOS 3.1.3-versionen, så det är den gamla versionen. Från vad jag läste på olika forum ska startladdaren vara upplåst eller rotad för att uppdatera oxygenos? Jag vet verkligen inte hur jag låser upp bootleadern eller dirigerar den.

 52. Adrian sade han

  Käre Cristi,
  Telefon ankomst vänta anledning du rekommendera ett antivirusprogram för det och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 53. Marancea Catalin sade han

  Cristi Hej! Jag upptäckte nyligen din hemsida och jag förklarar mig ett stort fan.
  Jag ville köpa den här telefonen, men jag läste någonstans (kan inte komma ihåg var) de gjorde en uppdatering och nu batteriet sjunker till ungefär 1 4% minut och att tillverkaren skulle ha återkallat stöd acumsunt i Dubi. Kan du hjälpa mig med ett svar och upplysande? Tack på förhand!

  • Jag kunde inte förstå hur man ska bemöta något du inte du kommer ihåg var du läste. Att försöka ändå.
   Problem med batteri är inte OnePlus 3. Eftersom uppdateringen för att uppdatera, har jag inte märkt någon udda beteende när det gäller energiförbrukning från batteriet. I stället har vi alla typer av hjälm (med OnePlus 3 eller utan), som rooteaza telefoner och installera alla typer av elände dessutom Root erbjuder elände och höger. Skitsnack pågår bakgrundsprogram med förhöjda rättigheter, och förbrukar resurser som fan.
   Det finns också det ekonomiska mediekriget i mitten, där de försöker misskreditera de nya aktörerna, som gör bra saker. Bita inte i kakan avsedd "exklusivt" för de stora varumärkena.

 54. George Grosu sade han

  Bra. Jag köpte (används) av 2 veckor här telefonen är superb. Under flera dagar får uppdateringsnotifieringar PTR syre 3.2.4.Descarc uppdateringsplats och ber mig att installera uppdateringen. När du har installerat varnar mig att telefonen kommer att starta när du öppnar vinna tel anger Team Project. med tillhörande boxar (installera, torka, inställning etc). Kan jag fortsätta eller borde på något sätt ta honom en tjänst. Nämn att din telefonmodell är 3003, syre 3.2.1.Poti hjälpa mig? Hälsningar.

 55. Daniel sade han

  Salut! Om du köper telefonen i USA (med bandbredd specifikationer för Nordamerika) kan användas utan problem på din telefonnäten i Rumänien? eller europeisk version behöver jag?

 56. Hej Cristi, är telefonen verkligen mycket attraktiv och de flesta recensioner säga bra om det. Ärligt talat skulle jag vara intresserad och jag men 3 punkter som gör mig lite tveksamma, och att svara på dina krav Jag vill om du kan göra några tester Omfattande kamera (kamera), batteri och display, inklusive ljussensor och närhet. Nu har jag en HTC M8 som är ganska nöjda och jag skulle vara mer nöjda om de gör något mer än de från HTC om fokus för kameran. Ett annat problem som jag träffade och HTC och Samsung display är nästan helt svarar när du tar örat är lite svettig. Ibland ser jag ur fickan och jag en massa knappar trycks, men alltid hålla den låst med PIN-kod.

 57. Med tanke på att jag gillar telefoner med en skärm som är mindre än 5.5 ″, tror du att Xiaomi Mi 5 skulle vara ett bra val? eller gå på oneplus 3?

 58. Jag har ett problem med OP3: Jag inte ansluta till Facebook Messenger på mobil data, wifi endast. Känner du någon lösning?

 59. Det var lösningen, ms mycket merspect för sitt arbete vid flera tutorials !!!!

 60. Hej!
  Jag beställde den 18 september och den 29 september fick jag ett e-postmeddelande om att det skickades. Idag är den 2 oktober och jag fick inte "spårningsnummer" för att spåra leveransen. Hur hittar jag "spårningsnummer"?

 61. Julian sade han

  Hej!
  Jag har inte ett Paypal-konto ännu. Snälla hjälp mig med viss information. Jag vill ta ett telefonbolag. VISA-kort företaget jag gjorde mitt namn. Kan jag byta mitt namn och företagsdata för räkningen trots att jag gör ett Premier-konto, inte en juridisk person?. Juridisk person kan få faktura för köpet?. Vem utfärdar räkningen?. Ett plus Paypal eller?. Några råd välkomnas. Tack!.

 62. Julian sade han

  ion
  Såvitt jag vet är leveransen av DHL. Om du går till "www.dhl.com" på första sidan har du ett fönster (till höger) som heter: ange spårningsnummer. Sätt ditt nummer där, ange så ser du leveransstatusen.

 63. Käre Cristi,
  Jag ringer september skäl för återvändande och tillfredsställa er rekommendera ett antivirus för det och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 64. Käre Cristi,
  Återvända med en begäran om att rekommendera en oneplus3 antivirus och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 65. hello, den har en meny på rumänska? tack

 66. Andrew Gabriel sade han

  Hej, om jag beställer med VISA-kort där kortbetalningar? Och om jag kort i RON har något? tack

 67. Andrew Gabriel sade han

  Och om du kunde ge mig en promo-kod skulle vara super!

 68. hej,
  Vänligen kontakta Oneplus3 mig, och jag obseved som producent av apati modelu OP3T sidan. Skillnaden är bara pocesor? Värt att köpa den här versionen?
  Tack!

  • adrian Gudus sade han

   Skillnaden är processorn, färg, 16 MP kamera på framsidan (jämfört 8 har OP3 MP) och 3400 mAh batteri (jämfört med 3000 mAh jämfört med hur det hade OP3)

 69. Genom att använda den här telefonen? Il rekommendera?

 70. Jag tog min telefon, vad fan gör jag nu med S7? OnePlus är 3 fff riktigt bra.

 71. Madalin sade han

  Cristi Hej! Mycket intressant telefon. Och du kan göra en tutorial på leverans av DHL och allt vad det innebär att använda denna kurir! Jag uppskattar enormt och jag är säker på att andra!

 72. cornel velea sade han

  Jag har haft en 2T oneplus i 3 månader och jag kan inte hitta samtalshistoriken (jag tror att jag raderade den av misstag) ... snälla, om någon kan hjälpa mig att få tillbaka den här historien (låt mig se den på skärmen igen).

 73. gherghisan.nelu sade han

  Vad är din dotter Cristi ökat. Grattis. Att vara frisk och glad.

 74. Ovidiu sade han

  Det är möjligt att göra en återgång till vers 7 android för OnePlus 3 om jag uppgraderar till oreo

Tala Your Mind

*