OnePlus 3, presentation, fä med 6 GB RAM

OnePlus 3, presentation, fä med 6 GB RAM

Design!
OnePlus är 3 fjärde OnePlus telefon från den kinesiska tillverkaren. Till skillnad från OnePlus 1Och x 2, 3 OnePlus kommer hölje helt i metall (aluminium space :) knappar + SIM support metall, keramik fingeravtryckssensor i den rumänska "inte kan hitta plast eller om du letar efter.
Eftersom metallhölje, inte gå igenom radiosignaler, användes antenner injiceras i spåren av höljet; Därmed uppnås en liknande design (+ iphone och HTC Huawei) och Bulbucata rum liknar HTC One M9.
Även lånat från alla OnePlus är 3 mycket personliga och extremt välgjord. Ungefär som en supermodellen tar läppar Angelina fötter från ... .. etc, tills något kommer ut perfekt. Höljet är tillverkat av aluminiumblock, svarvning, inte pressen att andra telefonen på marknaden, så det håller styvhet hela församlingen. Aluminiumlegering från vilken den är gjord OnePlus är 3 ganska stel och kan motstå en böjtest.
Skärm!
Skärmen är AMOLED typ och kallas "Optical AMOLED" x 1920 1080 upplösning. AMOLED är täckt med Gorilla Glass 4, vilket innebär att telefonen kommer att vara mer motståndskraftig mot små repor som retar oss alla.
Till mina ögon, som fungerar mycket bra, pixlar är osynliga. Jag vet inte vad fan jag ser andra, men för mig 1080 tillräckligt.
Bortsett från vad andra journalister IT vandring, är 1080 med hjälp av en skärm på telefonen ett mycket bättre val än en skärm 1440. Tanken är att den grafiska chip har lyckats bara 2 miljoner pixlar, i stället för 3.6 miljoner; Detta innebär mindre energiförbrukning, mindre värme och spel som körs smidigare. Så bara fördelar; Eller kanske du föredrar VR ...
Fingeravtrycksläsare!
Nedanför skärmen vi har fingeravtrycksläsare, vilket är otroligt snabbt, nästan "! så där" Först trodde jag det var skitsnack sensor till det, och det kan inte identifiera fingeravtryck, eftersom det är jävligt snabbt; Men det är verkligt och fingeravtryck upptäckas med stor noggrannhet och snabbhet. Förmodligen den hastighetssensor beror på det keramiska skiktet, som är smutsiga / repad hårdare.
Kamera!
Det kommer inte att hålla burken är super last; Och bilder och videoklipp är super kvalitet. Kameran är mycket starkare än OnePlus One Mer fullständigt i översynen där vi talar om rom och ROT.
Batteriet!
I gransknings, hade jag inte tid dag.
Laddare!
Liksom sin bror fingeravtrycksläsare; Dash kallas teknik och är den snabbaste boot på marknaden. 5 amp laddare injiceras 4V tiden att 20W. Peak toppmöten är att telefonen förblir kallt hela lasten, varvid uppgiften att förvalta lasten tas Charger, som värmer honom i stället för batteri (ett slags hjälte). Vi vet att batteriet inte gillar värme eller kyla - försämras snabbt i extrema temperaturer.
laddnings~~POS=TRUNC tider~~POS=HEADCOMP
64 30% i minuter
100 57% i minuter
Snabbare än S7 eller G5 som 3.0 Quick Charge teknik från Quallcomm
Prestanda!
Bryta allt. Samsung Galaxy leken sopar S7, G5 LG, HTC 10 eller något annat, period.
Den här telefonen är otroligt. Vad som saknas är bara vattentät, vem vet, skadar sound och mikrofoner.
Pris!
Euro 399 på den officiella webbplatsen
Specifikationer!
eller i Rumänien:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - OnePlus 3, presentation, fä med 6 GB RAM

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. decebal12345 sade han

  Hej.
  För några dagar sedan tänkte jag att du undrar om du ska slå du köper den här telefonen, med tanke på granskningar av första OnePlus.
  Jag ville fråga dig:
  -root (men se till att du passerat)
  -merge 4G båda sinnen? Men 4G från Digi?
  -Batteri (Se följande); Jag såg Print med 9-11 timmar som jag verkar svårt att tro
  -Läsa kosta helt och hållet
  -carcasa du? Jag läste någonstans att du inte kan köpa i Rumänien. Du kan välja den med telefonen och att betala dem visas som otillgänglig

  • Dvs hur man köper den? - Jag köpte den redan!
   Jag köpte "individen" Jag har inte fått en gåva eller för granskning.
   Översynen kommer att tala om allt.
   Bostäder är på väg.
   Dubbla sim 4G (två kortplatser)
   399 euro helt och hållet, förde till dörren.

   • decebal12345 sade han

    Tack för svaret.
    Du missförstod ... sedan om den veckan jag ville fråga dig om du vill köpa (förhoppningsvis att göra en översyn för mig också jag av lust att ta honom, jag har en S6 Edge + som är missnöjd maj främst på grund av batteri), nu har jag sett att du tog.
    -4G Från Digi arbete?

 2. cristian sade han

  Grattis anskaffning och förväntar dina åsikter efter en vecka användare.

 3. cristian sade han

  Hur fick du hastigheten på wifi? Gjorde du något ytterligare inställningar? Jag kan inte bara få max. 100Mb / s, jag 1000Mb från Digi nätet. Note4 vi fick på samma villkor max. 150Mb / s.

 4. Det är ett djur med ett kort

  • Basversionen har 64 GB. Det räcker i minnet plus det är supersnabb läs-450MB / s och skriv 180MB / s. Hitta ett kort med denna hastighet UHS-1; Du behöver snabb skrivhastighet, eftersom du 4K skytte, stora matcher, rusade processor. Slick micro SD UHS-1 har 95MB / s läs och 90MB / s skriv. Inga fler skall I / O CPC svag med små filer. Appar på ett SD-kort laddar svårare än det interna minnet.
   SD-kortet är bra, men 64GB internminnet, inte meningslöst.
   Vi Popcorn Tid, molntjänster, synkroniseringsmetoder, etc; Vad behöver du SD-kort?
   Aaaaa, lämnar du berget och har inget nät; Du kan spilla telefonens interna minne eller på ett lager Extern HDDav OTG.

 5. Mircea Enescu sade han

  Också följande en Videotutorial gjorde du OnePlus jag tog en och inte ångra en secunda.Acum mig sjuk grav.Trageam öga ett tag för att modellera det ännu men det är svårt att skilja mig från att i op1 2ani dagar det fungerade impecabil.Astept fram emot de kommande Videotutorial detaljer, om kanske tehnice.Thx Cristi.

 6. sorin sade han

  Hej, kan du berätta vad är de steg du måste följa dem för att köpa den här telefonen? Jag har aldrig köpt något på platser utanför! Tack och grattis för allt du gör

 7. Razvan sade han

  Trevlig telefon, och jag vill ta det, men jag har en fråga: Om du beställer från deras hemsida med DHL samma sätt som du gjorde, du måste betala skatt / moms / Tull avnd tanke på det är fri frakt?
  Tack, hålla upp det goda arbetet.

  • OnePlus 3 kommandot på den officiella webbplatsen och få den hem av DHL, utan extra avgifter eller transport. Betalning kan göra det direkt med kort eller via PayPal. Jag betalade via PayPal.
   399 euro alla pengar de betalar honom.

   • Cristi jag blev sjuk med 3 OnePlus
    2 alternativ är PayPal och endast Visa. Ursprungligen jag försökte VISA, men allt jag sa något gick fel och försök igen i 10 minuter, jag försökte om 5 gånger ... samma misstag. Jag kom in på webbplatsen på VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesMen förvånad över att det fanns RON, nedan är en länk som fortfarande ger mig transaktionstakten. Jag vet inte varför det inte skulle ske med VISA transaktion men är orolig ... Jag gick till PayPal.
    I själva verket om PayPal och deras uppdrag och prata och ville varna potentiella köpare som möjligt.
    Datum 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON och förutom den stora skillnaden naturligtvis har jag tagit 57.57RON utan förvarning och inte ens dyker upp i propositionen eller på deras hemsida för att betala (jag tror att det är lite skriftliga villkor). Hur som helst är det för sent för mig, men jag hoppas inte att visas för andra och jag hoppas den här kommentaren.
    Tack för din bedömning Cristi är övertygade om att de kommer värt pengarna även om det handlar om 120RON mer än om du betalat med VISA :(.

 8. Dragos Touch sade han

  Alltför också muuuulti prisa honom. Du subjektiva 80%.
  Telefonen är inte dåligt, särskilt pengar, men att "den högsta Zeus" som du ser det mycket längre.
  Du kan vara mindre subjektivt.

  • nick5roo sade han

   Min vän, har du inte en telefon i handen OnePlus!
   Telefonen är värt vartenda öre! Om du är en fanboy, orientera dig genom aifon eller Sammy.
   Var inte arg på mig, men jag var objektivt ersätta Cristian! Inte subjektiva.

 9. Catalin sade han

  Jag hade OnePlus och jag höll 1 5 dagar när jag återvände eftersom det var blockerad flera gånger. Nu har jag en LG G4 av 8 månader är inte låst någonsin, plus att jag tror att fotots kvalitet.

 10. Gix sade han

  Jag gick från en till 3
  Telefon förtjänar vartenda öre av euron 399. Överlägsen kvalitet.
  Jag har ännu inte testat 4G. WiFi i 2,4 misslyckades jag mer än 72mbs.
  Med måttliga användardata och WiFi påslagen och batteriet går non-stop en halv dag.

  • Nu testade jag hastigheten OnePlus 3 4G + nätverk Orange. Jag var i en butik som var ganska trångt och vet inte hur nätverket var gratis på 5 eftermiddag ...
   Hastighet enligt NETWORK 3G OnePlus 4 + ORANGE

 11. florin73 sade han

  Jag beställde mig ett samtal och vi valde DHL och beklagar att jag betalat första 19,99 $ för DHL på 6 dagar PayPal bad mig att längre betalar fortfarande 35 $ för DHL till mig föra honom hem måste betala 100,80 fortfarande lei plus tullavgifter (betalas av DHL) om du väljer DHL telefon senare nådde med några 3 veckor och bara betala aprox.340 lei.

  • Jag valde inte expressleverans.
   Jag beställde juni 23 kväll på 29 de hade skickat, telefonen kom i Rumänien juli 1, men jag tog honom i juli 4 månader. dag USA
   För OnePlus 3 än priset jag betalade honom, och så 399 euro. Jag ville ta och andra tillbehör, men var inte i lager för tillfället.

 12. Calin sade han

  är en mycket trevlig telefon antagligen att köpa också. hur du betalat transport till honom?

  • Jag ville inte betala transport. Pris 399 euro, inklusive atomen är fortfarande med transportavgifter upp till dig vid dörren.
   Om jag var amerikanska, skulle det ha kostat oss 399 dollar.

   • Calin sade han

    perfekt om du inte behöver betala. Jag tycker att priset är ok om 1800 lei beräknas i euro. och dollarn skulle komma runt 1600 och en smula. Jag är inte mycket dyr med tanke på utseende och prestanda. och rewiu vänta att se detaljerna. Google Play butik etc om hur man sätter burken och andra. Samsung Galaxy jämföra med förra Billigare något eller Apple. ge min åsikt och inte värt pengarna bör åtminstone 3 år 4 im förändring med en annan man. rewiu vara ett mer fullständigt och i detalj.

    • Calin sade han

     Butiken har bett om ursäkt spel.

     • Visst, är OnePlus 3 Play Store (Play Store) eftersom syre ROM OS är certifierad av Google.

     • Calin sade han

      ja Jag specificerade efter. som glömt. synd att syre kan installera på vilken telefon eller surfplatta. varken officiellt eller inofficiellt. särskilt om du Allview eller något mer låg kostnad. även om jag vet vilka mål är chinezarii etc. credca men inte omöjligt att göra universell syre OS för någon tel. men vem vet kanske i framtiden

 13. Karolin sade han

  Vad kan jag säga hålla S7 Edge Guld och Samsung-telefoner OnePlus 3. S7 är OnePlus personal telefon och auktoriserade fysiska lucrepers. Och ärligt talat från alla synvinklar En riktigt kosta mig plus 3 399 euro och S7 Gold 900 kant. Ett plus värd som prestanda och pris verkligen fenomenal utan som med uppdateringar till dagen efter en lång telefonanvändning ett plus det saktar vara restar minst 1-2 gånger i veckan för att gå flytande som S7 Edge är bäst. Inte ett fan av alla fabrikat av motsatsen är här och jag kan säga att jag gillar Sony aste är en annan fråga och jag önskar att jag hade Z3 Z5 Ett plus ge bort. Som sagt S7 Edge gör mer vackra bilder i svagt ljus, spelen laddas snabbare, och allt innehåller> Flash Player eller stora bilder. Vad kan jag säga vad som är mer avancerad kanten s7 ett tillägg till riktigt avtryck litteratur och metallhölje. Och naturligtvis priset är värt det helt. Kanten S7 förväg och bo i mycket bättre kamera för foton plus 3 En flicka i synnerhet i svagt ljus, högtalare starkare och klarare, vattentät, Kontrast. Och även om de har samma Chip Video animationer ladda snabbare på de flesta S7 och är släta.
  Tips Om du har pengar värd S7 EDGE S7 inte lätt och om du inte behöver köpa OnePlus Edge 3

  Hälsa och bonus handledning Cristi

  • OnePlus 3 2 släpptes knappt veckor. Jag vet inte när du tog det och när du har haft tid att bilda sig en uppfattning så snabbt.
   Jag OnePlus En av 2 år och inte starta alls.
   I verkligheten OnePlus telefoner och Nexus är mer stabila än någon telefon på marknaden, helt enkelt eftersom det körs lager Android.

   • Greuceanu sade han

    Som en kollega sade ovan, uppenbarligen överdriva beröm till hans adress OP3, låter jag personligen fanboysm billig, men hittills har jag vet att du inte den typen av person.
    OP3 har redan dykt upp en månad, platser profil utrikes redan recensioner detaljerad dess totala smartphone är mycket bra, men med minus inför toppmodeller som HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 , särskilt i värsta kalibrerad display, batteritid, kamera mediokra eller något sämre än de modeller som nämns.
    Ingenting har råstyrka, är det snabbare än någon modell av de uppgifter som anges zilnice.Adica är en telefon som är värt pengarna, men ingenstans inte beter sig som ett djur jämfört med nuvarande flagshipurile från Samsung, HTC, Huawei och LG .
    En oslagbar fördel har rapporterat introduktionskursen.
    Och ja, jag tror att du är mer subjektivt än objektiv, och tro mig att jag vet vad jag talar både berör dig som följer dig i många år, men även när det gäller ämnet för denna artikel.

 14. Marian sade han

  Hej Cristi, handledning uppskattar allt ni gör, och ser fram emot den fullständiga versionen och handledning om den här telefonen.
  Eftersom öppningsdagen väckte min uppmärksamhet, eftersom den nuvarande Nexus telefon 5 tjänat mig med tillförsikt batteri men inte längre uppfyller kraven i det dagliga, och ålder på 2 år Hattrick.
  Att vara en ivrig förespråkare för Android lager, skulle jag vilja beställa OP3, men ett hinder skulle vara att du inte kan resultera i garantin, men måste transportera det om du har problem med honom.
  Vad tycker du om denna aspekt av garantin, jämfört med en produkt som köpts från Rumänien som du enkelt kan bära i garantin.
  Dessutom märkte jag att han dök upp i rumänska marknadspriset på 2.199 2.299 lei lei respektive, men förstår inte varför är så stor prisskillnaden jämfört med säljaren av 399 E.
  Alla de bästa.

  • Prisskillnaden mellan OnePlus plats och i våra butiker är ca 100 €. Om du inte har något emot ....
   Om telefonen bryts ned och gå med honom till garantin, kommer butiken att ta över och det kommer att skicka alla OnePlus.

   • Marian sade han

    Med tanke på att det är en ganska stor skillnad procent euro, och enligt din påstående att de skickar alla OnePlus telefonen kan dra slutsatsen att det är bättre att beställa online,
    Jag ser fram emot total översyn, som kommer att vara avgörande för ditt köp. Det verkar som om vissa användare redan har fått 3.2 Oxygen OS.
    Jag hoppas att hans handledning du fokuserar mindre på operativsystemet.
    Alla de bästa.

    • Jag satte mig syre ben 3.2.0, och jag kan säga att jag gillar den stora volymen och låta rena hörlurar, profil sRGB-färg och låter bättre på video (brusreducering programvara för ljud i filmerna var alltför aggressiv).

 15. adi sade han

  Kamera jämfört med Nokia Nokia 808 1020 sua

 16. allex06 sade han

  Haha. Det är en överdrift att maturatu inte hjälpa någon. Varje paket kommer med sina egna fördelar.
  Kvaliteten-pris förhållandet här op3 verkligen är bäst.

 17. sorin sade han

  kommer med fullständig översyn!

 18. Mihnea sade han

  hej,
  Cristi ledsen att säga ja inte på Digon på 5 "inte alla har hand än dig ... Jag förblir fortfarande xiomi mig ... en vara bra utsikt totate ger du tänker och andra ... bra pris bra prestanda 2016 ...

 19. firefox sade han

  Gå med översynen helt de bakomliggande fingrarna för att äta mig!

 20. ollie sade han

  Jag har ett stort problem. Jag vill ta en Xiaomi MI5. Även jag var övertygad om att ta det från Rumänien med förlängd garanti. Men ser hur glada är författarens genomgång av One Plus 3 är mindre bekymrad. Xiaomi verkade det bästa valet i denna prisklass. Så snälla ge mig några råd

  • adrian Gudus sade han

   Jag skulle gå på OnePlus 3 eftersom:
   - Verkar mer okej att ha en metallanordning än ett glas fram / bak. Glas gör den mer sårbar
   - Den främre rummet (selfie) OnePlus är 8 MP till MP 3 4 och endast Mi5
   - Om du är entusiastiska och vill ni spela med rom anpassningsbar, alla typer av tweaks programvara, OnePlus 3 är mer brett stöd och populära gemenskap utvecklare av Android utveckling webbplats är och kommer att vara mycket OnePlus diversifierad 3

 21. bogdan sade han

  Howdy!
  Eftersom vi lärt oss av One Plus Jag var fascinerad av denna brand.Raportul kvalitet + konfiguration / pris är mycket bun.Toata Killer Flagship världen kallar det ... Jag hoppas att det blir eller inte, men jag tror att det är "bäst" .Jag såg många recensioner, artiklar, intryck, kommentarer, etc. och fick idén att oavsett hur mycket du sätter in konfiguration, så oneplus3 även med lager android fortfarande inte optimerad bättre än IOS.
  Kanske du är ett fan säger att Apple långt, jag använder en Galaxy S6 jag inte gillar alls iphone.
  1 nu för tiden jag var alltför frestas att köpa en plus2 mig, men tills jag kommer till en formell kanal med garanti, med service auktoriserad tror att det kommer achizitionez.Dar då tänkte jag, om alla detta skulle vara möjliga pris skulle vara helt annorlunda än den i dag.

 22. adrian Gudus sade han

  Jag skulle gå på OnePlus 3 eftersom:
  - Verkar mer okej att ha en metallanordning än ett glas fram / bak. Glas gör den mer sårbar
  - Den främre rummet (selfie) OnePlus är 8 MP till MP 3 4 och endast Mi5
  - Om du är entusiastiska och vill ni spela med rom anpassningsbar, alla typer av tweaks programvara, OnePlus 3 är mer brett stöd och populära gemenskap utvecklare av Android utveckling webbplats är och kommer att vara mycket OnePlus diversifierad 3

  • Calin sade han

   Adriane håller med dig. glaset som du en gång rymt cement eller keramiska gick i rumänska. Jag komma undan och jag telu antingen oavsiktligt bagage. vasusem även en som slog iphone s6 som det blev överkörd av tåget var fortfarande damm. om du har metallhölje och eventuellt förutom skydd skyddas mycket bättre och även skärmen. captilul Laa bilder och glöm inte att telefoner och tabletter är inte exceptionella bilder oavsett vilket märke det är eller hur många pixlar du har bilder profesionaele osv .. IATI enhet. men det betyder inte att göra dåliga bilder

  • Calin sade han

   Adriane håller med dig. glaset som du en gång rymt cement eller keramiska gick i rumänska. Jag komma undan och jag telu antingen oavsiktligt bagage. vasusem även en som slog iphone s6 som det blev överkörd av tåget var fortfarande damm. om du har metallhölje och eventuellt förutom skydd skyddas mycket bättre och även skärmen. captilul Laa bilder och glöm inte att telefoner och tabletter är inte exceptionella bilder oavsett vilket märke det är eller hur många pixlar du har bilder profesionaele osv .. IATI enhet. men det betyder inte att göra dåliga bilder

 23. florin sade han

  Vad är displayen? 6 5,5 tum eller

 24. florin sade han

  Vad är batteriets livslängd vid normal användning?

 25. dan Marinoiu sade han

  översynen framåt, framåt ... .På när? möjligen en mini översyn, efter några dagars användning

 26. Marian sade han

  Så även en liten bild, ett intro.

 27. Andrew sade han

  Salut! Han kontrolleras om någon stöder samtal väntar mellan de båda sims? Jag menar inte dubbla standby ... Tack.

 28. tnnzy sade han

  Det ryktas att telefonen är en stor bluff av "marknadsföring".
  Vad behövs 6 gig RAM när topp telefoner som har endast 3 och som skulle ha en tillräckligt stor problem i batteriförbrukning.

 29. tnnzy sade han
  • Ogiltiga jobb med RAM tas upp i den sista OTA 3.2.0.
   Jag ska prata mer i detalj i hela testet, där en patient för att behandla i detalj.
   Dessutom förstår jag inte vad problemet; Det var bättre om jag 3-4 GB RAM?
   Med RAM där, kan du alltid göra förbättringar, istället om du har det ... vilka förbättringar fan är du?
   När andra tillverkare ger oss den prestanda delen, en tesked per år, OnePlus 3 2 teskedar ger oss på en gång; Och vi gillar skit, vi drunknar.
   Visst handlar det om en räv S7, G5 eller 10, som inte når druvorna.
   framsteg:
   Nu trycker på "knappen" med 6GB. Kontrollera att du har Note7 eller S8 en 6GB RAM. Förmodligen hade att driva Samsung eller LG eller HTC, men det var de pressade "kinesiska", det vill säga mellan oss, trycker du knapparna allt oftare.

 30. claudia sade han

  Jag läste några nyheter som bör vara gulaktig ecranu skulle ha en gul nyans är sant? och att batteriet är svagt dig än vad du kan berätta?

 31. claudia sade han

  Värm exempel om svårt när man vet att de säger gulfärgning i solen. är det sant?

 32. claudia sade han

  och vill ha en telefon som tar och batteri och kraftfulla men så vad kan du rekommendera 400 euro ??
  Du kan göra en presentation på asus zenfone max?

 33. decebal12345 sade han

  Mitt kort är spelets vrister väntar på granskning. Om det finns, om jag ser att pengarna kommer att gå till bröllopet på söndag.

 34. Segrare sade han

  Hej!
  Jag har en OnePlus One.
  Jag använder telefon, med cirka 1000 kontakt.
  Problemet är att förlora dina telefonkontakter. Särskilt de som används mer sällan.
  Det är omöjligt att arbeta så här. När din värld är dyrare och du behöver ringa någon du inte har talat mycket, erkänna din förlorat kontakten. Och kan inte längre där du får numret.

  Med vänliga hälsningar,
  Segrare

  • Telefonerna hålla kontakter på tre ställen: sim i internminnet och moln. Om du har sparat kontakter på en av dessa platser, och är inte inställd för visning, är kontakten inte sett.
   Om du har kontakter i molnet (på google-konto) och inte av nätet, kommer de inte visas som synkronisering mellan telefon och moln inte längre görs.
   Jag hade inga problem alls med kontakter OnePlus One.

 35. Segrare sade han

  Det har problem med att skicka ett SMS till en kontaktgrupp. Ett meddelande som skickas och 10 vara fattiga människor gå. Och jag måste skicka dem samma meddelande 100 människor.
  Den kan ställas in för att arbeta med SMS skickas till 100 människor, inte fungerar, meddelanden når endast ett fåtal personer problemet.

  med respekt,
  Victor.

 36. Cosmin sade han

  Berätta även när granskningen sker, vi inte hålla dig i ovisshet. :))

 37. Marian sade han

  Jag gav uppdatera sidan videotutorial.ro mer än en Facebook-sida uppdatering, i avvaktan på översyn webbplats :))

 38. mihai sade han

  innehavare av en OnePlus är mycket nöjda one.Sunt el.Ruleaza felfritt utan fördröjning eller annan blockering, jag 6.0.1.Un Android honom palaria.Vin från en samsung s5 och s6 och tro mig, jag är så glad oneplus.Cred att du uppgraderar till OP3

 39. sorin sade han

  Cristian säg OnePlus är 3 meny på Rumänska? Jag hade x och hade ingen tack OnePlus

  • Och n är tydligt handledning som OnePlus är 3 meny i rumänska. Dessutom har Google självkorrigerande tangentbordet i rumänska språket.
   Kort sagt, vi täckt.
   Även jag skrev den här kommentaren på OnePlus 3, Googles självkorrigerande tangentbord.

 40. sorin sade han

  Tack god natt

 41. lucian sade han

  Sal förtjänar att gå från kant till OnePlus s7 3? tack

  • Jag tror inte det. Prestanda är liknande på båda enheterna. S7 Edge har lite extra saker, såsom bättre stabilitet, vattenbeständighet.
   Det finns ingen anledning passage från min synvinkel, om du inte vill göra affärer, förblir dina pengar.

 42. lucian sade han

  Ok tack för råd

 43. sava sade han

  Cristi hello! Jag vill köpa mig och jag op3 kan hjälpa mig med några råd?

 44. glans sade han

  Hej Cristi säg du har något av dessa problem på OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Jag vill ta det och vet inte vad jag ska göra tack

 45. glans sade han

  Tack Cristi

 46. Ff är en bra telefon som pengar. Uppriktigt OnePlus Företaget växte snabbt genom att helt enkelt lyssna på vad folket. Kan jag ändra färgerna på klockan? Nu.mi sånt blå

 47. glans sade han

  Cristi kan du berätta gärna hur du google bandet försvinner från displayen för att tacka op3

  • Så här:

 48. glans sade han

  Och en sak som jag skulle vilja be er att uppdatera sitt 322 och förstår inte varför ge så hårt ner wifi med 100 kb

 49. Silviu sade han

  Hej, jag är intresserad om telefonen är fullt dubbla standby eller aktiv?
  tack

 50. Cristi sade han

  Sal. Idag fick jag till mig och jag såg att telefonen är som syre 3.1.2. Från vad jag har hört olika forum skulle ha problem fotavtryck och några saker. Du kan berätta för mig behaga hur kan uppdatera till den senaste versionen? tack

 51. Cristi sade han

  Uppdaterings Systemet förefaller mig "Ditt system är aktuell". Ultimare kontroll: 06 / 08 / 2016. Om du ger information Oxygen Phone version 3.1.3 tycks mig så det är den gamla versionen. Från vad jag läst på olika forum bör låsas upp bootloader och rotade att ge uppdatering till syre? Jag visste verkligen inte att låsa bootloeaderu eller att dirigera.

 52. Adrian sade han

  Käre Cristi,
  Telefon ankomst vänta anledning du rekommendera ett antivirusprogram för det och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 53. Marancea Catalin sade han

  Cristi Hej! Jag upptäckte nyligen din hemsida och jag förklarar mig ett stort fan.
  Jag ville köpa den här telefonen, men jag läste någonstans (kan inte komma ihåg var) de gjorde en uppdatering och nu batteriet sjunker till ungefär 1 4% minut och att tillverkaren skulle ha återkallat stöd acumsunt i Dubi. Kan du hjälpa mig med ett svar och upplysande? Tack på förhand!

  • Jag kunde inte förstå hur man ska bemöta något du inte du kommer ihåg var du läste. Att försöka ändå.
   Problem med batteri är inte OnePlus 3. Eftersom uppdateringen för att uppdatera, har jag inte märkt någon udda beteende när det gäller energiförbrukning från batteriet. I stället har vi alla typer av hjälm (med OnePlus 3 eller utan), som rooteaza telefoner och installera alla typer av elände dessutom Root erbjuder elände och höger. Skitsnack pågår bakgrundsprogram med förhöjda rättigheter, och förbrukar resurser som fan.
   Det finns också ekonomiska och media krig i mitten, där de försöker misskreditera nya aktörer som gör bra saker. Lest tugga av tårtan utformad "uteslutande" stora varumärken.

 54. George Grosu sade han

  Bra. Jag köpte (används) av 2 veckor här telefonen är superb. Under flera dagar får uppdateringsnotifieringar PTR syre 3.2.4.Descarc uppdateringsplats och ber mig att installera uppdateringen. När du har installerat varnar mig att telefonen kommer att starta när du öppnar vinna tel anger Team Project. med tillhörande boxar (installera, torka, inställning etc). Kan jag fortsätta eller borde på något sätt ta honom en tjänst. Nämn att din telefonmodell är 3003, syre 3.2.1.Poti hjälpa mig? Hälsningar.

 55. Daniel sade han

  Salut! Om du köper telefonen i USA (med bandbredd specifikationer för Nordamerika) kan användas utan problem på din telefonnäten i Rumänien? eller europeisk version behöver jag?

 56. Hej Cristi, är telefonen verkligen mycket attraktiv och de flesta recensioner säga bra om det. Ärligt talat skulle jag vara intresserad och jag men 3 punkter som gör mig lite tveksamma, och att svara på dina krav Jag vill om du kan göra några tester Omfattande kamera (kamera), batteri och display, inklusive ljussensor och närhet. Nu har jag en HTC M8 som är ganska nöjda och jag skulle vara mer nöjda om de gör något mer än de från HTC om fokus för kameran. Ett annat problem som jag träffade och HTC och Samsung display är nästan helt svarar när du tar örat är lite svettig. Ibland ser jag ur fickan och jag en massa knappar trycks, men alltid hålla den låst med PIN-kod.

 57. Med tanke på att jag gillar telefoner med mindre visning av 5.5 "tror att det skulle vara ett bra val Xiaomi Mi 5? eller gå på OnePlus 3?

 58. Jag har ett problem med OP3: Jag inte ansluta till Facebook Messenger på mobil data, wifi endast. Känner du någon lösning?

 59. Det var lösningen, ms mycket merspect för sitt arbete vid flera tutorials !!!!

 60. Hej!
  Jag gav ordern september 18 September 29 och jag fick ett mail som var expediat.Azi är 2 oktober och fick inte "tracking nummer" för att spåra livrarea.Cum hitta "tracking nummer"?

 61. Julian sade han

  Hej!
  Jag har inte ett Paypal-konto ännu. Snälla hjälp mig med viss information. Jag vill ta ett telefonbolag. VISA-kort företaget jag gjorde mitt namn. Kan jag byta mitt namn och företagsdata för räkningen trots att jag gör ett Premier-konto, inte en juridisk person?. Juridisk person kan få faktura för köpet?. Vem utfärdar räkningen?. Ett plus Paypal eller?. Några råd välkomnas. Tack!.

 62. Julian sade han

  ion
  Från vad jag vet är DHL transporten. Om du går på "www.dhl.com" på öppningssidan av ett fönster (till höger) kallas: ange spårningsnummer (s). Sätt ditt nummer där du anger och du kommer att se leveransstatus.

 63. Käre Cristi,
  Jag ringer september skäl för återvändande och tillfredsställa er rekommendera ett antivirus för det och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 64. Käre Cristi,
  Återvända med en begäran om att rekommendera en oneplus3 antivirus och vilket program renare, optimera användningen?
  Tack.

 65. hello, den har en meny på rumänska? tack

 66. Andrew Gabriel sade han

  Hej, om jag beställer med VISA-kort där kortbetalningar? Och om jag kort i RON har något? tack

 67. Andrew Gabriel sade han

  Och om du kunde ge mig en promo-kod skulle vara super!

 68. hej,
  Vänligen kontakta Oneplus3 mig, och jag obseved som producent av apati modelu OP3T sidan. Skillnaden är bara pocesor? Värt att köpa den här versionen?
  Tack!

  • adrian Gudus sade han

   Skillnaden är processorn, färg, 16 MP kamera på framsidan (jämfört 8 har OP3 MP) och 3400 mAh batteri (jämfört med 3000 mAh jämfört med hur det hade OP3)

 69. Genom att använda den här telefonen? Il rekommendera?

 70. Jag tog min telefon, vad fan gör jag nu med S7? OnePlus är 3 fff riktigt bra.

 71. Madalin sade han

  Cristi Hej! Mycket intressant telefon. Och du kan göra en tutorial på leverans av DHL och allt vad det innebär att använda denna kurir! Jag uppskattar enormt och jag är säker på att andra!

 72. cornel velea sade han

  Jag 2luni inte hitta en OnePlus 3T och samtalshistorik (jag tror jag raderade av misstag) .... vänligen om någon kan hjälpa mig återfå denna historiska (och ge mig visas på displayen).

 73. gherghisan.nelu sade han

  Vad är din dotter Cristi ökat. Grattis. Att vara frisk och glad.

 74. Ovidiu sade han

  Det är möjligt att göra en återgång till vers 7 android för OnePlus 3 om jag uppgraderar till oreo

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.