Installation av mjukvara partitionering, Acronis Disk Director Suite

Denna video handledning visar dig hur du installerar Acronis Disk Director partitione programvara, som erbjuder en hel del alternativ när man arbetar med hårddisk.

Skapa partitioner, ändra storlek, kontroll och många andra alternativ blir en barnlek med Acronis Disk Director Suite.

Men låt dig inte luras av det enkla, intuitiva gränssnittet i detta program eftersom det är en ganska prfesional och samtidigt är mycket farlig när den inte används på rätt sätt.

Vårt team tar inget ansvar om Acronis Disk Director Suite används med tålamod, uppmärksamhet och ansvar.

Möjlighet att misstag från användningen av olämpliga program är ganska stora, så var försiktig hur du behandlar denna mjuka och fina vänligen att säkerhetskopiera innan någon större operation.

Vi inbjuder dig att titta på denna video tutorial men de som följer serien Acronis programvara.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. mycket intressant och användbar

 2. administration sade han

  tack

 3. Jag har installerat programmet och visar mig detta: C: Ofördelat 74,52 7.844 gb och mb. Min hårddisk är 80 CICA gb. Hur man ska tolka data som ger mig Acronis?

 4. Jag förstår inte varför seriens 74,52 gb gb om 80 av. Och vad dessa 7,844 mb allokerat?

 5. Adrian sade han

  bl en hårddisk kommer aldrig att visa dig exakt hur mycket det är !! en del av hårddisken är alltid odelad och du har inget att göra med det ... Jag vet inte hur jag ska förklara det för dig ... Jag vet inte så bra ... om du också såg klistermärkena om du får en pinne och den har 3G när du lägger den i datorn, den visar inte 3G i huvudet! en del av hårddisken är låst och krossad ... det finns dess driftsinställningar ... Jag vet inte hur man får dig att förstå ... Jag känner inte villkoren ...

 6. Jag vill inte ens villkoren :)) Jag förstår vad du förklarar för mig, bara att de "stal" mycket utrymme från 80 GB, det vill säga cirka 6 GB.
  En annan fråga: Jag har inte en partition för närvarande endast C-ul.Bineinteles Jag har installerat det Windows-program och flera chestii.Pot jag får arbeta med Acronis partition utan att förlora data på hårddisken eller vad påverka dem på något sätt?

 7. Adrian sade han

  han stal min 3G men jag har en hårddisk på 40 ... ja du kan göra partitioneringen utan att förlora data! bl du har ett öppet sinne Jag gillar hur du tänker och att du inte ville veta att andra ”varför är himlen blå?”. Men om du partitionerar försöker du inte överstiga det lediga utrymmet kvar för att göra partitionen! Adik du har en C på 80 ... 20 är upptagen ... du gör inte en partition större än 60 så mycket ledigt utrymme du har kvar! men mindre än till och med lika skulle jag inte ge dig råd!

 8. Ja jag håller så jag tänkte eu.Numai du måste få upp nerven jag hade för några veckor sedan partitione försök som misslyckades och var tvungen att installera Windows :))

 9. Adrian sade han

  Om det misslyckas gör du partitioneringen när du installerar Windows !! Mod om du är försiktig och gör allt långsamt och du tittade noga på handledningen borde det inte finnas några problem ... Lycka till !!

 10. Det gav mig ett fel, jag studerade också användarhandboken ... Jag gjorde allt steg för steg. Jag tycker att programmet jag laddade ner inte är bra. Jag avinstallerade det, jag måste leta efter ett annat :))

 11. Acronis Disk Director Suite är kompatibel med sp 10 3 för jag såg sade att stödja sp2 ???

 12. Jag lyckades göra partitionering. :)) Det var inte men tjänsten packuri Acronis program som jag tog torrents var inte bra.

 13. Tigrutzu sade han

  Programu och tutorialu mycket bra men kämpade lite mamma att göra vad jag ville göra men vi lyckades Cristi thx

 14. Jag fick cdkey ptr Acronis, men vet inte var att hålla det .PLS hjälp

 15. Adrian sade han

  @gege: Se "Hjälp", du måste ha något som att ange serienummer eller omregistrera den här produkten, eller ange produktnyckel ... så vitt jag vet på acronis true image, frågar den dig under installationen ... om du inte kan engelska vad du ska göra med dina barn? lär dig engelska, du borde äta den på bröd om du vill använda datorn !!! Jag hade inte all Acronis-programvara för att låta alla veta var serien är eller när den sätts in ...

 16. Valy sade han

  Salut!
  Jag har ett problem och jag skulle vilja veta om du kan hjälpa mig
  Jag har inga 2 veckor sedan jag köpte den här datorn:
  "Stationär dator med Intel COre 2 Quad Q8300-processor vid 2,5 GHz, 4 GB RAM, 640 GB hårddisk, Nvidia GeForce GT120-grafikkort med 1 GB dedikerad, dubbelskiktad DVD-brännare, Windows Vista Home Premium förinstallerad" vi lyckades redan få det få det att stoppa 🙁.
  Jag försökte skapa en annan partition eftersom den bara hade en adik bara C på 591 gb som om och 15 gb var för återhämtning och resten upp till 640 har jag ingen aning om var de var ... Jag gick in på skivhanteringsmetoden först ändrade jag namnet dvd- ram att det var D varefter jag reducerade C-partitionen med 100 gb eftersom bara det fick mig att ta från c ..ok ... Jag gjorde en annan D-partition jag formaterade den ... jag försökte krympa igen c men han lät mig inte säga att det inte finns mer utrymme att minska. Jag hittade det här programmet som du gjorde självstudien om, jag sparade det och installerade det varefter det bad mig att starta om, jag startade om och SURPRISE calc öppnade inte, faktiskt öppnades något i det men inte som vanligt och monitorn förblev svart med ett litet streck i det övre vänstra hörnet. Jag tog en Vista x86-återställningsskiva och försökte starta men det låter mig inte. Jag ger det en start men det börjar fungera lite dvd-rom stopp och beepuie i en enhet .... Jag skriver inte längre för jag tror redan att du är uttråkad av hur mycket du har läst hittills.
  Tack!

 17. Tedo sade han

  Jag ger mig ett felmeddelande när jag installerar Acronis!

 18. Misi sade han

  Du noterar 10. Jag lärde mig mycket från dig. Gör något stort hopp att höra mer. Tack så mycket och lycka till!

 19. BILL GATES sade han

  Trevligt program men oanvändbart eftersom det verkligen inte kan användas i TRIAL-läge. Intressant skulle vara en idé ... hur kan det vara
  om det visade serie eftersom det har i det posibiltati HJÄLP.

 20. Adrian sade han

  @BILL GATES: De flesta försök inte får aktiveringsfunktionen, kommer det att vara ess eller ingår endast när det löper ut trialu jag mig för en tid sedan, hade gjort en mjuk rättegång, har serien men kunde inte lägga till showen och fick vänta att upphöra trialu att ha funktionen eller att hitta serie ange din funktion eller aktiveras med seriell nyckel

 21. Alexandru sade han

  Jag har också ett stort problem: Jag försökte med Acronis att "arbeta" två partitioner (en av 2 GB med systemet installerat och en annan på 10 GB) - jag lyckades inte i någon färg; Jag försökte till och med "frigöra utrymme" men det fungerade inte heller för mig. Observera att programmet inte gav mig några fel.
  Snälla hjälp!

 22. Alexandru sade han

  @AlexandruUpp. Kan någon hjälpa mig?
  tack

 23. minu sade han

  Jag ger mina killar tusen Nush c har erroare

  vilket kan hjälpa mig pls ... Jag fixar det som i handledningen ja i början ger det mig fel

 24. Adrian sade han

  @minu: Det finns gåtor i stjärnorna det finns inget sätt att veta vad erroare ger så många detaljer erroare bäddar nämligen vilket budskap du skriver i erroare få?

 25. @l33xX sade han

  Sami Adrian..pot ökning partition som jag installerade operativsystemet sis ?? Adika att ge spelen äger rum år 15gb och c promenad eller BRT formatera om hårt och göra ??? någon annanstans. Ami ursäkt om det uttrycks för MAM bn

 26. Adrian sade han

  @@l33xX: Ja det fungerar, ta ledigt utrymme som D har och fördela det till partition C men var försiktig från D att inte ta mer än du har ledigt utrymme och gör en säkerhetskopia innan du gör det här jobbet för eventuella händelser

 27. @l33xX sade han

  Tack alla så mycket ADRIAN tinetio mycket bra sida som jag anvatat många av er BRAVOO Voua: d

 28. @l33xX sade han

  adrian fungerar inte 🙁 så jag vill ta från partition f 16 GB k för att öka partition c för k Jag har bara 14 GB på ia och jag vill göra det 30 GB i en acronis disk director och jag tar bort 16 GB från spel och när jag vill öka med anca 16gb inga äpplen låt mig inte daka du kan förklara för mig och jag skulle vara tacksam till dig. Jag ber om ursäkt k Jag sitter på "ditt huvud" ja jag har inte plats på c och trb för att öka det ja nej äpplen eller kanske gjorde jag inte det rätt nuj: ((

 29. Petryk sade han

  hej. Jag har en hårddisk på 250 GB. "meseriasu" som installerade windows för mig, gjorde uppdelningen enligt följande: c = 18,5 d = 126 och e = 58,5. min fråga är om jag kan återställa resten av minnet med acronis disk director. tack!

 30. Adrian sade han

  @Petryk: Ja, du kommer att se det som "Ofördelat ledigt utrymme" eller "Opartitionerat utrymme" eller "Opartitionerat ledigt utrymme" klicka på det och skapa partition ... eller ny partition ... det visades i handledningen hur man använder programmet ... du ser bara under titeln på brödernas handledning?

 31. Timothy sade han

  hej. direkt efter jag är klar installerat, starta om datorn, och sedan vill komma in i programmet, jag ger mig ett felmeddelande: Det går inte att hitta de nödvändiga Acronis Disk Director Suite moduler. du vet inte vad som är problemet?

  • Adrian sade han

   Om du har det från strömmarna, leta efter en annan, det är möjligt att den du tog inte är bra eller korrupt! Avinstallera det med revo om du inte vet hur du använder revo, se att vi har en handledning med det, skriv revo upp i sökningen till höger ge enter så hittar du det. När du har blivit av med den skulle du leta efter en annan Acronis ...

 32. Hej.
  Jag gratulerar och osjälviskhet att lära andra och din professionalism.
  Jag försökte installera systemet på en Windows Vista Home Premium Acronis Disk Director till steg installation och registrering ger mig följande felmeddelande:
  Det gick inte att registrera produkt.En Möjlig orsak proxy.please är din brandvägg eller tillfälligt stoppa dem registrering och försök igen.
  Brandvägg Jag vet inte care.It avger scenen med denna proxy.
  Med avseende ajutati.Va tillfreds tack.

 33. vasileburlan sade han

  Jag är en nybörjare! Snälla hjälp mig om du vill att jag förlorar mig i allt astea.am en ny laptop som har en partition för. Jag sparade 3dvd recuperare.dupa förblev en partition (C) .Nu jag vill göra 2 partitioner, C och D.Probabil respekterar dig förklarade någonstans men ärligt jag ganska fångade min näsa för gammal calc.Sunt voi.De att längre hålla jämna steg med att om du upprörd och ber om du kan förklara för mig om de kan utan formatez.Am licenta.multumesc Vista basic för att avancera.

 34. Adrian sade han

  vasileburlan: Jag är en nybörjare Snälla hjälp mig om du vill att jag förlorar mig i allt astea.am en ny laptop som har en partition för!. Jag sparade 3dvd recuperare.dupa förblev en partition (C) .Nu jag vill göra 2 partitioner, C och D.Probabil respekterar dig förklarade någonstans men ärligt jag ganska fångade min näsa för gammal calc.Sunt voi.De att längre hålla jämna steg med att om du upprörd och ber om du kan förklara för mig om de kan utan formatez.Am licenta.multumesc Vista basic för att avancera.

  Det finns redan en tutorial om detta ämne, i själva verket flera, skriv bara längst upp till höger i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." partition eller "Hur man gör en korrekt hårddiskpartition" (utan citat) ange och du kommer hitta självstudien. Var försiktig när du partitionerar att inte ta från C mer än du har ledigt utrymme för att göra partition D. Till exempel har du C på 100G varav 50G är upptagen med fönster och andra, för D tar från C endast 50G håll dig fri, helst ännu mindre, för det är bra att ta hänsyn till en felmarginal! Framgång!! Det är bäst och rekommenderas att partitionera när hårddisken är tom eller att installera om systemet och att installera om partitionerna från Windows-installationen, eftersom det är ett ganska känsligt jobb och glöm inte att säkerhetskopiera innan partitionering!

 35. Cristi Gruita sade han

  Jag får också det här felet "Det gick inte att registrera produkten. En möjlig anledning är din brandvägg eller proxy. Stoppa dem tillfälligt och försök att registrera igen" Hur inaktiverar jag den här proxyen? Jag hittade inget avgörande på nätet.

 36. Adrian sade han

  Cristi GruitaOch för mig är det tycks mig felet "Det gick inte att registrera produkt.En Möjlig orsak proxy.please är din brandvägg eller tillfälligt stoppa dem registrering och försök igen" Hur kan jag göra detta proxy? Jag hittade inget avgörande på nätet.

  Den blockeras av brandvägg inaktivera brandvägg, särskilt om du har windows på grund av dammet ändå och gör inget bra, snarare än blockera dumt att inte vara !!!

 37. Bra! Först vill jag tacka dig att hjälpa oss och du hade en bra idé med den här webbplatsen. Jag ställa en fråga pc min "sitta" ibland runt 20 minuter vid "Windows stängs" och vet inte vad jag ska göra kanske för att inte komma Jag har bara: c och d inte vet jag jag har många gb vezificat tillgänglig på: c jag har 270 och 22,9 nefoloti gb gb användning. luft: alla användas, men vet inte varför? Jag satte cd i många PC. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara att jag inte riktigt med datorn. Jag hoppas att jag kan hjälpa och om det finns ett sätt. bye!

 38. webdan sade han

  eliza:
  Bra! Först vill jag tacka dig att hjälpa oss och du hade en bra idé med den här webbplatsen. Jag ställa en fråga pc min "sitta" ibland runt 20 minuter vid "Windows stängs" och vet inte vad jag ska göra kanske för att inte komma Jag har bara: c och d inte vet jag jag har många gb vezificat tillgänglig på: c jag har 270 och 22,9 nefoloti gb gb användning. luft: alla användas, men vet inte varför? Jag satte cd i många PC. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara att jag inte riktigt med datorn. Jag hoppas att jag kan hjälpa och om det finns ett sätt. bye!

  Hej. Det här problemet uppstår vanligtvis när Windows kontrollerar om det har uppdaterats innan det stängs av. Men den mindre trevliga delen är att den tyngre avstängningen av ett fönster kan påverkas av flera skäl: Jag vet ... felaktiga RAM-moduler [besvärlig uppdatering], felaktig hårddisk [Windows och några enkla applikationer fungerar hårt], felaktigt moderkort [någon komponent ändrar sina elektriska parametrar under drift], du har ett virus som inte vill och stoppa körningen när datorn stängs av, etc. En annan anledning kan bero på för många onödiga program installerade, som startar "start" när operativsystemet startar, och när du stänger av dess fönster behöver det mer tid att stoppa alla Jag råder dig att rengöra din dator, det vill säga att avinstallera de program du inte använder, att avinstallera verktygsfält, flytta dokumenten från c: \ partitionen till D: \ partitionen, och sist men inte minst till du tittar på handboken med ccleaner (pc-rengöringsverktyg) som finns här på webbplatsen. Du kan också göra en ominstallation av operativsystemet så "rent" som möjligt, utan att ha alla typer av skit att manace ”hårdvaruresurser.

 39. Adrian sade han

  eliza: Bra! Först vill jag tacka dig att hjälpa oss och du hade en bra idé med den här webbplatsen. Jag ställa en fråga pc min "sitta" ibland runt 20 minuter vid "Windows stängs" och vet inte vad jag ska göra kanske för att inte komma Jag har bara: c och d inte vet jag jag har många gb vezificat tillgänglig på: c jag har 270 och 22,9 nefoloti gb gb användning. luft: alla användas, men vet inte varför? Jag satte cd i många PC. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara att jag inte riktigt med datorn. Jag hoppas att jag kan hjälpa och om det finns ett sätt. bye!

  Stäng alla program innan du avstängning, skulle jag råda dig att inaktivera automatiska uppdateringar som du gör från kontrollpanelen. Du kan följa den här guiden och det kommer att bidra till att klicka HÄR

 40. alex barbu sade han

  Jag skulle också säga att för mig inte fungerade att öppna programmet efter att jag installerade precis som Mr Cristi och mitt antivirusprogram upptäckt ett virus att vara outplånliga, en mängd WIN32.

 41. Jag ville ha ett program som jag kan ta några spelningar i D och C skjul. kan det?

 42. alla med Acronis aha! merci

 43. hur man gör en partition ?? Jag vill ta 50 GB D och väska i c

 44. alex_steaua sade han

  inte gå till en annan partition 100gb ger mig erroare acrronis Disk Director Suite demo

 45. Adrian sade han

  alex_steaua: Inte gå till en annan partition 100gb ger mig erroare acrronis Disk Director Suite demo

  Du kunde inte eftersom du inte fullständiga versionen av Acronis, du bara prov som har alla de funktioner som finns, det är bara en demoversion, så leta efter den fullständiga versionen.

 46. alex_steaua sade han

  Jag skulle vilja fråga om torrents kan hitta den fullständiga versionen av Acronis ?????? Om så är fallet lägga en länk till torrentu

 47. alex_steaua: Asvrea undrar om torrents kan hitta den fullständiga versionen av Acronis ?????? Om så är fallet lägga en länk till torrentu

  Ledsen men Videotutorial inte uppmuntra piratkopiering, inte heller kan du göra tillgängliga Linck torrent sajter
  Vi visade handledning kan ladda ner torrent så att det kommer att finnas piratkopiering och vidare men om du väljer att göra detta göra det på ditt ansvar
  Jag hoppas att du förstår men jag är säker på att du klarar det. Kom igen, du är en stor pojke ...

 48. alex_steaua sade han

  det vill säga hur på mitt eget ansvar ……… .. du menar att något kan hända jag laddar alltid ner filmer från torrents och ingen fångade mig förrän akum

 49. alex_steaua: Det är mitt ansvar som ......... ..vrei att säga att något händer pote jag alltid hämta film torrents och ingen fångade mig Åkum

  Aldrig säga aldrig !!! Det skulle vara bättre för ditt eget bästa att hålla munnen stängd och inte berätta för andra att jag ladda ner filmer, musik och programvara, eftersom ingen vet vem som kommer att knacka på din dörr klädd i kläder lag

 50. alex_steaua sade han

  redo att jag lyckades separera 249 gb-partitionen från D Jag tog 100 gb och lade dem i J-partitionen ... gör ett mycket bra jobb med bft-självstudierna nedan

 51. bubutza sade han

  trevligt.

 52. förlora något om du ändrar storlek på en partition?

 53. CRISLA sade han

  hej,

  Jag har en begäran. Någon som vet om jag kan 2 partitioner utan att förlora någon information om dem. nämna att en partition är tom och en var en del information och jag vill inte förlora. Tack vacker.

  Jag är en av de anhängare av denna videotutorial.ro
  MER "framgångar"

 54. CRISLAHej, jag har en begäran. Någon som vet om jag kan 2 partitioner utan att förlora någon information om dem. nämna att en partition är tom och en var en del information och jag vill inte förlora. tacka frumos.sunt en av anhängare av denna videotutorial.ro
  MER "framgångar"

  I princpiu kan göra vad som helst, men inte innan du skapar en säkerhetskopia, är enkel förening av två partitioner, men det betyder inte att det inte är farligt, rekommenderar jag Acronis Disk Director och Partition Magic, tålamod och inte avbryta de åtgärder som kommer att deras order kan pågå länge nog.
  Fi med omsorg.
  Framgång.

 55. mario27 sade han

  Jag installerade också denna reservprogramvara men efter att ha avinstallerat den "halit" jag ungefär 14 gigabyte från partition C och skickade dem till "unpartition" och jag vet inte vad i helvete att göra för att sätta tillbaka mina 14 giga hämtad från de 40 giga som jag hade i början i C, jag formaterade också datorn men förgäves förblir de fortfarande i en partition, vad måste jag göra för att sätta dem tillbaka i C eller måste jag omfördela hela PC- och implicit att förlora allt från min dator? Jag väntar på ett svar, snälla

  • vanessa sade han

   mario27: Jag installerade mig denna programvara för säkerhetskopiering, men efter att jag deinstalat mig "Halite" om 14 giga av partition C och jag skickade dem till "unpartition" och vet inte vad fan att göra för att få min rygg de 14 giga tas från 40 spelning som hon hade först i C, formaterade jag och PC, men ingenting alla i unpartion kvar, du måste göra mig sätta tillbaka dem i C och du måste partitionera tillbaka alla PC CPC och därmed förlora hela min dator? förvänta ett svar tack?  

   Här är en metod för ditt problem ...klicka här

 56. blejoiu mihaela sade han

  Du har ett problem i den här guiden: åka dit tio minuter efter det kraschar

 57. Iohann sade han

  är The Pirate Bay version: Acronis Disk Director Suite 10.0.2239.keygen + serier, keygen plats är bra men har 2 trojaner inte använder det (keygen plats) och det är ok och torka program.
  även kommer alla inställningar

 58. blejoiu mihaela sade han

  Var snäll och gör mig en handledning i detaljer i programmet, Acronis Disk Director Suite är super tack

 59. andrei Lucian sade han

  Hej. Jag har ett problem ... kanske lätt, men det irriterar mig lite. Mina piktogram är omgivna av en svart del och jag vet inte hur jag ska bli av med det. Snälla hjälp mig om du kan tack

  a ut här: http://img2.pict.com/ea/30/50/2100891/0/800/print.jpg

  • Adrian sade han

   andrei Lucian: Salut.Am kan litet problem ... men jag ganska enerveaza.pitogramele jag omges av en svart del och hur jag bli av med det. Snälla hjälp mig om puteti.multumescaici en utskrift: http://img2.pict.com/ea/30/50/2100891/0/800/print.jpg  

   Du klargjorde trädet ... från den prinsen förstår jag inte vilka fönster du har ... XP eller Vista ??? Nästa gång du ber oss om hjälp med att ge detaljer och vilket operativsystem du har, gav du den prinsen men det kan också vara en XP med Vista-inspirerad eller Vista-elände som får den att se ut som Vista.

   XP inställningar:

   Högerklicka på Den här datorn 1
   2 Klicka på Egenskaper
   Klicka på fliken Avancerat 3
   4 klicka på Inställningar på prestanda
   5 Rulla ned och markera den näst sista rutan "Använd släppskuggor för ikonetiketter på skrivbordet"
   6 Klicka på Verkställ sedan OK
   Vista inställningar:

   Högerklicka på Den här datorn 1
   2 Klicka på Egenskaper
   Klicka på Avancerade systeminställningar 3
   Klicka på fliken Avancerat 4
   5 klicka på Inställningar på prestanda
   6 Rulla ned och markera den näst sista rutan "Använd släppskuggor för ikonetiketter på skrivbordet"
   7 Klicka på Verkställ sedan OK

 60. CRISLA sade han

  Hej!

  Hur kan jag installera två operativsystem på en bärbar dator? Jag har installerat vista vinna och jag vill installera XP och vinna eftersom jag har program som inte kan installera på Win Vista. Tack.
  Obs 10 för handledning och kan göra det förefaller mig jag kan ge utmärkelser till stjärnorna handledning. Alla de bästa!

  • Adrian sade han

   CRISLA: Hej, hur kan jag installera två operativsystem på en bärbar dator? Jag har installerat vista vinna och jag vill installera XP och vinna eftersom jag har program som inte kan installera på Win Vista. Tack.
   Obs 10 för handledning och kan göra det förefaller mig jag kan ge utmärkelser till stjärnorna handledning. Alla de bästa!  

   Du hittar stjärnorna ovanför titeln på denna handledning !!! I din plats skulle jag använda VirtualBox, som vi har en handledning om. Skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." till höger: virtualbox, ange så hittar du självstudien.

 61. andrei Lucian sade han

  Jag har lyckats
  Jag har Windows XP Professional Service Pack 3 (version 2009) heeeeelllppp: ((

 62. italianu91 sade han

  Jag har ett problem och om du kan hjälpa mig jag har en hårddisk 320gb del C har 49gb har D webbplats 100gb och E-ul 130gb och resten fördelas hur kan jag lägga sptiu fördelas ett parti ??????????????

 63. Razvan sade han

  Jag har också ett dilemma, jag vill skapa en tillfällig partition (vilket innebär att jag bara kommer att använda den en stund) för att sätta windows 7 för några tester. Mitt dilemma är att jag har 2 FoU-partitioner och jag vill ta cirka 15 GB från D och göra partitionen med tanke på att problemet är att efter att jag inte behöver partitionen kunde jag kombinera den igen i D utan några förluster data från D? Jag vill ha ett brådskande svar snälla! Tack

  • Adrian sade han

   Razvan: Jag har också ett dilemma, jag vill göra en tillfällig partition (vilket innebär att jag bara kommer att använda den en stund) för att sätta windows 7 för några tester. Mitt dilemma är att jag har 2 FoU-partitioner och jag vill ta cirka 15 GB från D och göra partitionen med tanke på att problemet är att efter att jag inte längre behöver en partition skulle jag kunna kombinera den igen i D utan några förluster data från D? Jag vill ha ett brådskande svar tack! Tack  

   Ja, kan du hålla sig till 3 utrymme för partitionen tillbaka till där du köpte den utan att förlora data

   • Razvan sade han

    Adrian:
    Ja, kan du hålla sig till 3 utrymme för partitionen tillbaka till där du köpte den utan att förlora data  

    Tack för svar

 64. radu1234 sade han

  var kan jag få full vers eller åtminstone med licens ... .. jag kan inte ens hitta en magisk partition: ((

 65. radu1234 sade han

  pls hjälp ^^^^

 66. radu1234 sade han

  Jag har ett problem partition C i är nästan fullt har 95 G've Del E 270G gratis och jag vill flytta 100G i C du kan iimi ger vänligen en länk där för att ta ligenta detta program eller om du kan partion magic: ) contactatima HDI bulibasar :)

 67. Daniell sade han

  Kristus och att vi kan formatera och partition C

 68. Norel sade han

  hej,
  Jag har en begäran till dig om du kan hjälpa mig, jag har två hårddiskar i vilken en av dem är uppdelad i tre partitioner och den andra med en tre-ala partitie.Pe senaste operativsystem och installera Windows från punkt C systempartitionen operativt förändrats med bokstaven av delningen av den andra hard.Pot att ordna brev till partitioner med det här programmet? Om inte, kan jag berätta en annan mjuk, eller hur man ska lösa problemet. Tack.

 69. elevenM sade han

  Hej, jag har ett problem!
  Jag installerade XP på din dator wondows och när jag försökte att formatera partitionen D, ett fel och jag är inte säker på vad det är. Jag sökte på google några svar, men har fortfarande inte löst det.
  Detta är fel: ". Det går inte att slutföra fönstren format"
  Den är skadad hårddisk? om jag gör pengar ur fickan!
  ms vackert!

  • Adrian sade han

   Hej, jag har ett problem!
   Jag installerade XP på din dator wondows och när jag försökte att formatera partitionen D, ett fel och jag är inte säker på vad det är. Jag sökte på google några svar, men har fortfarande inte löst det.
   Detta är fel: ". Det går inte att slutföra fönstren format"
   Den är skadad hårddisk? om jag gör pengar ur fickan!
   ms vackert!  

   Det verkar som om ja, men försök att formatera med speciell programvara för detta, till exempel Partition Magic, Acronis, EASEUS Partion Master Home eller en startbar disk med Hiren Boot. Ja, mer information ... hur formaterade du i Windows eller Boot och vilken partition formaterade du ??? Du ser att vi har en handledning om Acronis diskkatalog som handlar om partitionering eller formatering av hårddiskar, du kan hitta den genom att skriva upp den i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." uppe till höger: acronis diskdirektör, ange och du hittar

 70. önskar sade han

  Alex, hur kan jag lösa ett problem genom att dela upp en bärbar dator på C: har 400GB och win7 installerad (uppenbarligen en partition C :) Acronis nämna att jag gjort instalat.Partitionarile visas som Acronis men även efter? vidare och vad som inte visas som fysisk som partitii..Efectiv är den enda partition C: //

 71. önskar sade han

  Du kan komma tillbaka uttryckligen en partition dela C za säga att vara och SO (win7) -Med Acronis andra partitioner?

  • Adrian sade han

   Du kan komma tillbaka uttryckligen en partition dela C za säga att vara och SO (win7) -Med Acronis andra partitioner?  

   Försök att partitionera från Windows med diskhantering. Högerklicka på Den här datorn, välj Hantera, gå sedan till diskhantering och om du högerklickar på partition C längst ner där den visar dig grafiskt hur mycket utrymme som är upptaget och hur mycket som är ledigt, och du måste högerklicka på Krymppartition eller Krympvolym

   Uppmärksamhet: Tilldela dem inte till den partition du kommer att göra, mer än det lediga utrymmet som finns tillgängligt på C, det behåller inte ens en felmarginal ... om du fortfarande har C 30G, ge inte den nya 30G-partitionen i ditt huvud ... ge 2-3 G mindre (utrymmet som kommer att tilldelas till den nya partitionen kommer att vara det lediga utrymmet som kommer att brytas från C.

   Vi har redan en handledning om hur man partitionerar med Windows-programvara med diskhantering mer exakt. För att hitta det skriv upp i sökrutan längst upp till höger: partitionering från windows, eller hur man partitionerar från windows, eller partitionering ... ge enter så hittar du tutorialen, även om det exemplifieras på en XP är skillnaderna inte så stora mellan diskhantering från Windows Vista och från Windows XP

 72. vlad sade han

  Jag har också ett problem som kan hjälpa mig tack: Jag använde ett program som heter partition manager 8 .. för att jag ville öka partitionen lite C. När allt var klart där slår jag på datorn och det fungerade inte. Jag installerar Windows 7 och när jag inte ser en partition där. När jag går till Manage och sedan till Diskhantering där visar det mig som ledigt utrymme (86 gb) hur kan jag få partitionen att visas på min dator ... snälla hjälp mig
  [e-postskyddad]

 73. önskar sade han

  För dem som var i min situation! På en bärbar dator på en partition att partitionera C kan med andra partitioner om du har installerat Acronis win7.Am används för att göra andra partitioner från Acronis C.In visar att det kan, men disk förvaltningen ändras ingenting visas i denna sens.Orice försök att sprickor i andra delar av C-esuat.Singura förblev installera sätt Win7 och partitionerar de inceput.Alte idéer uppdelning annan än den som används av några av er här de bar frukt.

 74. Beda Venerabilis sade han

  För dem som använder EASEUS produkter och är nöjd med dem i dag på GAOTD Hämta VÄLBEFINNANDE Partition Master kan Professional Edition 6.0.1.

  http://ro.giveawayoftheday.com/easeus-partition-master-pro-601/

 75. muz1ca sade han

  Bra Soft är en synd k ... men jag kan inte installera Windows 7 p ... dak kan på något sätt vet ??

  • Ylye sade han

   muz1ca: Bra Soft är en synd k ... men jag kan inte installera Windows 7 p ... dak kan på något sätt vet ??  

   Naturligtvis kan den installeras på Windows 7 ... bara prova så ser du att det fungerar !!!

 76. Robert sade han

  Hur svårt att göra en grundläggande dynamik i en partition om du har en som operativsystem? (Win xp sp2)
  Konvertera till enkel disk metod fungerar inte går bort logiska volymer.
  Finns det något annat sätt ?: D
  Jag har för avsikt att begära partition med Acronis Disk Director och fungerar inte än grund hårddisken.

  Tack på förhand!

  • Adrian sade han

   RobertHur svårt att göra en grundläggande dynamik i en partition om du har en som? (Win XP sp2) metod operativsystem att konvertera till enkel disk går som går bort logiska volymer.
   Finns det något annat sätt ?: DIntreb eftersom vi har för avsikt att partitionera med Acronis Disk Director och fungerar inte än grund hårddisken. Tack på förhand!  

   Skriv upp i sökrutan precis vid kanten av den svarta: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning. Du har hittat er som du skrev det: uppdelning av fönster eller bara partitionering.

 77. Robert sade han

  Adrian, det gjorde jag inte ge den här kommentaren slumpmässigt visa att handledning och förstå hur man handledning procedeaza.Un väldigt bra, men min fråga har ingen inverkan på vad du svara mig, att med den handledning.
  Acolyte presenteras som partitioner om du har en BASIC HDDJag är en DYNAMISK HDD. Och varför berätta detta ... eftersom NU alternativ jag Krymp volym HDD dynamisk och därför vill jag göra en konvertera.
  Jag tror att det var ett missförstånd.

  • Adrian sade han

   RobertAdrian, det gjorde jag inte ge den här kommentaren slumpmässigt visa att handledning och förstå hur man handledning procedeaza.Un väldigt bra, men min fråga har ingen inverkan på vad du svara mig, att med den handledning.
   Acolyte presenteras som partitioner om du har en BASIC HDDJag är en DYNAMISK HDD. Och varför berätta detta ... eftersom NU alternativ jag Krymp volym HDD dynamisk och därför vill jag göra en konvertera.
   Jag tror att det var ett missförstånd.  

   Jag ber om ursäkt för misstag, jag läste din kommentar bråttom.

   A: Du kan inte göra annat än ta bort allt och formatera partition eller hela hårddisken fall

 78. Adrian sade han

  Jag rekommenderar att du gör det från en CD startbar partion Magi eller Acronis Disk Director eller Ubuntu Live-CD som innehåller GParted gånger Hiren`s BootCD

 79. Robert sade han

  Ja, jag var rädd för detta svar.
  Tack så mycket för din tid och lycka.

  • Adrian sade han

   RobertJa, jag var rädd för detta svar.
   Tack så mycket för din tid och lycka.  

   DYNAMIC kan inte konvertera från i BASIC men i BASIC i dynamiska. Om du vill gå tillbaka till dynamiskt måste du göra vad jag sagt ovan.

  • Adrian sade han

   RobertJa, jag var rädd för detta svar.
   Tack så mycket för din tid och lycka.  

   Jag hittade något men jag vill berätta för dig nu att du tar fullt ansvar om du implementerar en av de metoder som anges HÄR . Videotutorial tar inget ansvar för eventuella skador som orsakats av en av de metoder som används av dig. Du är på din egen!

 80. Adrian sade han

  Från vad jag har sett på nätet och från vad jag vet kan du ge Shrinck till en Dynamica-partition, som vet vad som verkligen är fel med dig. Ge dig mer information, gör en utskrift med skivhanteringen som du kan högerklicka på den partition du vill krympa k

 81. Adrian sade han

  Tvärtom flera begränsningar och nackdelar med att använda Disk BASIC. Men båda kan ha Shrinck Volym funktion men rekommenderas för BASIC, med hjälp av programvara som utvecklats av tredjepartstillverkare såsom partion Magi och / eller Acrinis Disk Director

  # Justera storlek partition för Vista och senare OS
  Både grundläggande och dynamiska diskar, du kan förlänga och krympa partitionernas (volymer) storlek, men flytta inte dess plats för några partitioner i Vista / 2008 och Windows 7.

  # Konvertera filsystemet FAT till NTFS
  Om dina partitioner (volymer) är ett FAT-filsystem kan du konvertera FAT (FAT32) till NTFS genom att använda "konvertera C: / FS: NTFS" på kommandoraden.

 82. Robert sade han


  Detta visas i min skivhanterare ... Jag har faktiskt två delar, båda dynamiska ... en är väldigt liten (minsta tillåtna). Så jag fick den formaterade hårddisken.
  Både namn visas aceleeasi alternativ.
  för mig det verkar inget alternativ krymper Acronis Disk Director eller partion Magic.
  Jag tror att jag kommer att välja det alternativ:

  Jag rekommenderar att du gör det från en CD startbar partion Magi eller Acronis Disk Director eller Ubuntu Live-CD som innehåller GParted gånger Hiren`s BootCD

  .
  Vad sägs om dessa specifika metoder jag fann mig själv ..och jag 2 är osäker för hårddisk och en finansiell otillgängliga.
  Tack igen för informationen och alla de bästa.

 83. Robert sade han

  Jag hade glömt att sätta skärmdump:
  http://i.imagehost.org/view/0049/Screenshot_19h_18m_46s

 84. Kostia sade han

  salut.eu har två partitioner (C och D) .ASI vill komma från D till C uttryckte det, kan det? Om ja hur? ms vackra

 85. adiloiu sade han

  Jag har en fråga om du kan hjälpa mig det skulle vara jättebra ... Jag installerade acronis true image för. för att skapa en beckup efter att ha startat om datorn hittade jag en intressant sak ... Jag hade en dold partition Jag tror att den skapades av tillverkaren, idén är att nu när jag öppnar min dator är den partitionen synlig ... vet någon vad du gör med den partitionen kan jag ta bort den eller vad är den för?

 86. Aura Radulescu sade han

  God kväll! Snälla hjälp mig att lösa ett problem. Jag har en gammal dator med 256 Mb minne och en 40 Gb hårddisk, med Windows XP. Hittills har jag arbetat bra med det, men under en tid nu, när jag vill ladda ner ett program eller något annat på det, säger ini att det inte finns tillräckligt med utrymme på skivan C. Jag vet fff få saker om själva datorn, jag utnyttjar det bara. -Jag rengjorde skivan och jag kan fortfarande inte göra någonting. Pt. mig är lite konstig för att jag hittills hade filmer, bilder, olika filer på det och det fungerade mycket bra. Jag har en bärbar dator och jag arbetar mer med den, men jag behöver den andra. Kan någon hjälpa mig? Jag tänkte installera om operativsystemet på det (Windows XP Home Edition) ... men jag vet inte hur man gör det heller. Jag väntar på ett svar. Tack så mycket, Aura

 87. hej,
  En vän rekommenderade mig Acron disk server dir.
  -är samma program eller en annan, de förtjänar att få det?
  ms

 88. Jag hämtade acronis.com: 1-11 Acronis Disk Director Home; 2- Acronis True Image Home 2011; Acronis 3-7.0.
  Jag installerade 1 (ADD 11 Home) och inte generera ikoner på skrivbordet. Jag installerade 2 (ATI Home 2011) genererade 2 ikoner på skrivbordet och frågade omstart. Jag försökte installera 3 (AME 7.0) och jag blev ombedd att avinstallera 2 (ATI Home 2011) talar om för mig är att du måste avinstallera den nyare versionen att installera det på den gamla (AME 7.0). Härifrån skulle dra slutsatsen att Acronis True Image Home 2011 innehåller en nyare version av Acronis Migrera IEasy 7.0. Är det sant?
  Hur kan jag få en startbar cd för någon som har lite kunskap om PC och en tillräckligt hög ålder, över 70 år (inte ålder, men saknar föreställningar jag oroar, ålder tyder på att inte riktigt genom kunskap, ungdomar kunskaper i fält)?
  Jag har en Maxtor GB hårddisk med 40 3 3 partitioner och OS: DOS, Win 2000, 2000 Vinn en sekund GB hårddisk Western Digital med 40 2 2 partitioner och OS: Win XP Home och Win XP prof.
  Vid första bröt HDD FAT-partition till andra med Win 2000.
  Jag frågade någon ersätta en större hårddisk, Western Digital 160 GB.
  Han satte ett program med Acronis, försöker kopiera den första hårddisken till den nya.
  Efter ca 5 timmars drift framsteg stoppas, och efter ytterligare 12 timmars kontinuerlig drift utan några framsteg kör programmet stoppades mig från ett missförstånd. Reparatör gått efter de första 3 timmar efter att komma igen nästa dag, men aldrig kom, inte heller aldrig svarade i telefonen. Kan du berätta om:
  - någon av de inblandade hårddiskarna gick sönder (den gamla eller den nya?)
  - kan operationen återupptas?
  - hur kan problemet lösas?
  Tack, Nik.

 89. Handledningen verkar utmärkt men snarare singular landskap.

 90. Atofanei Horatiu sade han

  Säg mig några där jag får ett serienummer för Acronis Disk Director k jag provat en hel del serie och går och går med testversion att slå ihop två partitioner. tack

 91. dorinprime sade han

  på Acronis True imagine.cum kan återställa säkerhetssektionen säga om systemet har misslyckats? möjligheten aparatiei blå eller svart skärm som är nästan omöjligt att återställa .. vad kan vi göra? Vi hjälper i vissa back-ups webbplats?

 92. musiker sade han

  mycket bra "Acronis Disk Director" Jag använde också "split volume" och "go volume" och de gick mycket bra. Vid "go volume" hade jag två partitioner: en på 2 GB med data på den och den andra på 180 GB med data på den. och jag gick med i den 14 gb en jag lade till den i 14 (D). Så 180 gb D resulterade, och data på 194 gb partitionen flyttade till D i -en mapp som heter "go volume".Väldigt cool programvara.

 93. dan sade han

  Hallå. Jag konverterade D-partitionen från primär till logisk med Acronis diskkatalog och nu ser den bara min C i min dator. uppgifterna har inte försvunnit - de syns bara i acronis diskkatalog och i datorhantering. Vet någon hur man tar tillbaka mannen? tack.

 94. AdrianGudus sade han

  dan:
  Hej. Jag konverterade primära logisk partition D med Acronis Disk Director och nu har jag inte längre ser bara C: s på min dator. disparut- uppgifter ses inte bara i Acronis Disk Director och hantera datorn. Någon som vet hur få tillbaka Mr tillbaka? Tack.

  Starta om datorn du gav? Om inte, ge en omstart
  Om fortfarande ingen ser dig, alla Acronis, högerklicka på D märket en partition som logiskt att du eller något.
  Inga inga inga ... nästa gång vågar du inte om du inte vet vad skillnaderna är mellan logiska och primära.
  Har du omvandlade det till vad? Jag bättre ljud logiskt att du öra?

 95. Juliana sade han

  Bra! Hur kan jag installera Lokal disk (D :) igen? Jag formaterat om datorn och ville ta bort alla Lokal disk (D :) och raderas helt och hållet. Kan ni hjälpa mig på något sätt?

 96. AdrianGudus sade han

  Juliana:
  Bra! Hur kan jag installera Lokal disk (D :) igen? Jag formaterat om datorn och ville ta bort alla Lokal disk (D :) och raderas helt och hållet. Kan ni hjälpa mig på något sätt?

  Skriv upp sökrutan i det övre högra sidofältet: Partitionera din hårddisk i Windows, trycker på Enter och du hittar en handledning som hjälper dig att återställa partition D.
  Om du vill använda mer professionell programvara för partitionering, alla sökrutan skriver: Hur man gör en korrekt partitionering av hårddisken, tryck enter och du hittar. Lycka till!

 97. adrian sade han

  BRA
  Hur kan jag ta bort hårddisken och framställningar att ha en enda partition med all diskkapacitet?

 98. Catalin sade han

  Hallå! Jag har också ett litet problem, jag av misstag konverterade den grundläggande hårddisken till en dynamisk ... Hur kan jag göra den grundläggande igen ??? helllp

Returlänkar

 1. […] Idag lär vi oss hur man gör en startbar återställnings-CD som kommer att innehålla: Acronis True Image Acronis Disk Director Acronis Migrate Easy Denna CD låter oss reparera eller spara våra data eller system [...]

 2. […] 3. Jag försökte ändra värdet i registret „WriteProtect = 0 ″ 4. Jag försökte med Acronis Disk Director 5. Jag försökte med Easeus Partition Master 6. Jag försökte med Minitool Partition Wizard Men med vad [...]

Tala Your Mind

*