VÄLBEFINNANDE Delning Master, en fri partition, ett bättre alternativ än Windows Diskhantering - video tutorial

Hej vänner, i denna handledning kommer du att se hur man ändrar en partition, hur man ändra storlek, hur man raderar och mer, med den fria partitione EASEUS Partition Mästare.
Detta är ett mycket bra program partitionering och inte bara vet hur man gör andra saker, till exempel, kan kopiera en disk till en annan disk eller partition till en annan partition kan vi återskapa en borttagen partition eller formateras av misstag.
I denna video tutorial använde jag 3 om uppdelning scenarier är sanna saker som jag har gjort utan EASEUS Partition Mästare skulle inte ha lyckats.
I det första scenariot har vi skapat en 150 MB partition format på en pinne 16 FAT8 GB diskhantering som inte är möjligt, om minnet är mindre än 4 GB.
I det andra scenariot satte jag mig i rollen som en man med en digitalkamera äldre som använder en kort 8 eller 16 GB kameror äldre kan formatera minneskortet i FAT 16 och så vi kvar med ett kort 4 GB i själva verket är en partition av 4 GB och resten är ledigt utrymme, vet många inte vet det och de tror att de köpte butiken där kortet har luras.
Scenario nummer tre beskriver när man köper en bärbar dator med en partition C: GB 200 är 200 GB absurt att använda systemet, det gör ett bra jobb med 50 eller 60 GB, i detta fall måste göra en storleksändring C- regelverk innan vi verkligen behöver göra en defragmentering att samla alla filer i början av partitionen.
Den mest användbara alternativet "ångra" Med den här knappen kan vi alltid ändra dig, naturligtvis kan bara användas för att genomföra förändringar "Apply".
EASEUS Partition Master kan användas för andra uppgifter, oberoende av belastningen den gör sitt jobb mycket snabbt, är det en samvetsgrann arbetstagare och är helt och fritt.
Jag är säker på att du kommer att finna mycket användbar denna programvara jag kan inte hantera mig utan honom.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
Hämta EASEUS

av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Dragos sade han

  Mycket bra handledning. Avertizatile mycket bra, råkade jag henne med liknande program, jag knackade alla data på en hel hårddisk.

  • Jag har svårt 500 GB delas upp i C och D = 30 470 GB GB. Båda är inställda som primär. Eftersom jag var bara gratis C 6gb Jag vill skala om bilden till 60 GB. Jag gick in, men inte låta mig EASEUS Partition ökning C. Hur göra?
   C PS: Jag har installerat OS.
   Jag gjorde en defragmentering av de två partitioner.

   • vanessa sade han

    Titi:
    Jag har svårt 500 GB delas upp i C och D = 30 470 GB GB. Båda är inställda som primär. Eftersom jag var bara gratis C 6gb Jag vill skala om bilden till 60 GB. Jag gick in, men inte låta mig EASEUS Partition ökning C. Hur göra?
    PS På C: OS instalat.Am Jag gjorde en defragmentering av de två partitioner.

    ...................................................
    1. ändra storlek partition D: 470 400 från GB till GB eller katt kommer att tillåta redemensionare, det återstående utrymmet av 70 GB [Hypotetiskt] Det återstår som allokerat utrymme [Det kommer att ses i partitioner]
    2. Först nu kan du göra förstorings saptiu partition C:Omfördela ledigt utrymme, detta utrymme är av någon du kan gå överallt där du vill ha det och även slå den i en annan partition om du gillar den här.

    ...................................................

 2. viorelpicu sade han

  Hello Cristi,
  F.util tutorialul.Cu ner den öppna och för en tid sedan ett försök att ändra storlek på partitioner (även med denna EASEUS) Jag lyckades mibusesc båda systemen på PC (jag hade tur att all data sparas på en extern hårddisk) Nu efter denna tutorial, jag tror jag reusi.Totusi en fråga: i handledning säga (flera gånger) att innan storleksändring för att göra formateringen, och när defragmentare.Personal säga, jag tror att det defragmentering och inte formatering (formatering innebär förlust av data) .Med hälsningar.

 3. TUDOR sade han

  Mycket bra gratis programvara och särskilt jämfört med Acronis Disk Director, gör samma treaba.Cat om aentia att arbeta med honom, de som använde Acronis har ingenting att frukta och det finns liknande åtgärder för handledning Cristi precautie.Felicitari .

 4. hej hur man gör en lästa delar 1tb hdd? vänligen? cin vet hur man lämna här

  • adrian admin sade han

   Tytus: Hej hur man gör en lästa delar 1tb hdd Varogfrumos härifrån cinstiesa?

   Tilldelat till C 50-60G och vad som finns kvar i dig och du 2 2 partitioner ... .eu skulle.

 5. virgil009 sade han

  Jag försökte många gånger att jag satt netul på ubuntu och misslyckas
  Jag försökte med användarnamn och lösenord och har fortfarande inte nätet
  Vem kan hjälpa mig

  • adrian admin sade han

   virgil009Jag försökte många gånger till mig jag ställa netul på ubuntu och misslyckas
   Jag försökte med användarnamn och lösenord och har fortfarande inte nätet
   Vem kan hjälpa mig

   Vår handledning om detta ämne har du sett? Skriv i sökrutan längst upp till höger: Hur man installerar Ubuntu Linux med Wubi utan att ge upp Windows och hur du ställer in PPPoE från RDS, tryck enter och du hittar handledning.

 6. florin sade han

  Cristi Hej!
  Suftel Tack för era handledning.
  Du är bäst ....

 7. Nelutu sade han

  Jag har en fråga; Det kan kopiera partitionen till en annan hdd är systemet och fungera normalt, menar jag att det kommer att kopiera boot inklusive etc?
  Till exempel har jag en sitem en 30 GB hårddisk och vill sätta det på en ny hdd 200gb, bara genom att kopiera din uppstartspartition som den gamla, okomplicerad?

  • adrian admin sade han

   Nelutu: Jag har en fråga; Det kan kopiera partitionen till en annan hdd är systemet och fungera normalt, menar jag att det kommer att kopiera boot inklusive etc? Jag har till exempel en hårddisk i fjärr 30 gbsi vill lägga den på en ny hdd 200gb, bara genom att kopiera din uppstartspartition som den gamla, okomplicerad?

   Nej, eftersom fönstren som du har nu, innehåller installation och konfiguration, drivrutiner och moderkort som är, är den ansluten. Om du sätter ett annat system eller om barnen vad som var på det på en annan hårddisk och kopplade den till en annan moderkort, du sannolikt inte kommer att starta upp Windows. Anledningen till att jag sagt ovan

  • några sade han

   Nelutu: Jag har en fråga; Det kan kopiera partitionen till en annan hdd är systemet och fungera normalt, menar jag att det kommer att kopiera boot inklusive etc? Jag har till exempel en hårddisk i fjärr 30 gbsi vill lägga den på en ny hdd 200gb, bara genom att kopiera din uppstartspartition som den gamla, okomplicerad?

   Se den här: Program för klonade hårddiskar, Acronis handledning video
   Klicka här:https://www.videotutorial.ro/?p=320
   Detta program är följande:
   Acronis är lite mjuk och utan många alternativ men nästan oumbärliga i många situationer.
   Program alternativ vi har i nästa video tutorial är två till antalet, nämligen: klon disk och lägga till nya skivan.
   Med andra ord hjälper dig klona en hårddisk eller lägga till en ny hårddisk i en stöd miljö.
   Kraften i detta program kommer att upptäckas endast i handledningen om Acronis True Image, som vi räknar med att titta på det när du ser honom med Acronis.
   Vi inbjuder dig att titta på denna video tutorial men de som följer serien Acronis programvara.
   Lycka till!

  • webdan sade han

   Nelutu: Jag har en fråga; Det kan kopiera partitionen till en annan hdd är systemet och fungera normalt, menar jag att det kommer att kopiera boot inklusive etc? Jag har till exempel en hårddisk i fjärr 30 gbsi vill lägga den på en ny hdd 200gb, bara genom att kopiera din uppstartspartition som den gamla, okomplicerad?

   Nelutu: Jag har en fråga; Det kan kopiera partitionen till en annan hdd är systemet och fungera normalt, menar jag att det kommer att kopiera boot inklusive etc? Jag har till exempel en hårddisk i fjärr 30 gbsi vill lägga den på en ny hdd 200gb, bara genom att kopiera din uppstartspartition som den gamla, okomplicerad?

   Salut.Da poate.Eu sak att lösa det med "Hiren CD" för att köra "DOS" (ursäkta uttrycket) och varar längre putin.Cum jag gör det för dig:
   1. Jag måste vara säker på hårddisken i 30 Gb är fullt fungerande, inga fel kommer in i operativsystemet, och att se till att operativsystemet har stängts av på rätt sätt (för att undvika vissa frågor under kloning hårddiskar) .Dessutom jag bort temporära filer från operativsystemet att hålla mindre clonarii.Daca behandla alla hdd, eller båda hårddiskar har dåliga platser kommer att uppstå när fel kloning.
   2. Med datorn installerar jag HDD 200 på calculator.Astfel har två hårddiskar på PC: 30 GB HDD ställs in som master (om det är IDE) eller SATA-port kommer att installeras på 1 (om SATA dem) och GB HDD 200 det kommer in som "slav" (om IDE), eller om det då kommer jag installera SATA-port SATA 2.Dupa du har anslutit hårddiskar korrekt moderkort, slå på datorn och ange BIOS -> "boot" -> "hårddisk boot order" .Här kontrollera om Hdd 30 GB "ses" av datorn som start prioritet ( "Master") och 200 GB HDD ses som "slav" Då jag in datorn att starta från cd.Salevez inställningar som gjorts i BIOS och starta om datorn.
   3. Efter omstarten in CD "hirens cd" oavsett vilken version, gå till "start Boot CD" -> "verktyg för säkerhetskopiering" kan välja "Norton Ghost" (oavsett vilken version) -> "Ghost normal" .Om vi ​​väljer "normal ghost" du väljer "nej" windows budskap som jag verkar, då ser jag en grafisk meny.
   4. När jag kom in i diagrammet menyn välj "lokal" -> "Kör" -> "att köra".
   5. När du har valt "att driva" ett nytt fönster visas där du måste försvara "källa" HDD 30 Gb och "mål" HDD 200 av gb.Dupa som du kommer att kunna klona hårddisken i GB på 30 200 gb.O att ha lite "gaffel" av partitionens storlek, detta problem lösas efter kloning "partition Magic", som är ett program lagrat all in "Hiren CD" det måste gå .i så stor jag gå vidare, låt som jag skrev i loppet om du har några frågor inlägg (om du vill) ...

 8. Salu killar gör ett bra jobb att notera 10 all min aktning för dig ..uite på detta program mycket användbart eftersom det kan öka C-partitionen av 7 gb nu har jag och jag vill gå samman med en annan partition av 25 gb jag kunde med det här programmet utan att det påverkar mitt operativsystem?

 9. grattis tutorial.foarte avertizarile.eu jag patit.as god tid om du vill göra en handledning om BIOS moderkort video.multumesc.sarbatori glad.

 10. pc1990 sade han

  En mycket bra program.
  Jag använder lite av 1 år och ärligt talat aldrig svikit mig.

 11. adrian admin sade han

  Nelutu Jag är ledsen, jag missförstod din fråga. Jag trodde att du ville att klona honom och satte honom i en annan enhet för att ansluta den till en annan moderkort. men om du bara vill kopiera ditt system på en annan HDD're ska ansluta allt samma dator där han var och hårdvara som du vill klona, ​​sedan göra vad vår ovan bör inte vara några problem.

  • Nelutu sade han

   adrian admin: Nelutu Jag är ledsen, jag missförstod din fråga. Jag trodde att du ville att klona honom och satte honom i en annan enhet för att ansluta den till en annan moderkort. men om du bara vill kopiera ditt system på en annan HDD're ska ansluta allt samma dator där han var och hårdvara som du vill klona, ​​sedan göra vad vår ovan bör inte vara några problem.

   Tack så mycket
   Så jag menar bara för förändring för samma datorns hårddisk, ersätta den med en för mig Imari eller en SSD till exempel, så jag visste att jag hade frågor som möjligt bara för att kopiera och starta upp en webbplats eller bara specifika filer,
   Jag har ett system för den ursprungliga med ursprungliga och slutliga w7 du senare skulle jag vilja ställa en SSD, för jag i7 processor och notera den högsta eftersom hårddisken är 5.9 platser, vi 2 hdd varje 1tb relaterad i raid0, bra fart ef mellan dem som det skulle bara vara en, och känner till riskerna, men i framtiden skulle jag vilja ställa en SSD som tenn procesoru nästan ingenting.
   Jag ville se till att om vi förlorar honom nimicdin
   Tack så mycket igen

 12. Dragos sade han

  Cristi tror att världen är rätt, vet att det inte är föremål för denna tutorial men du tog något att slipa på en världsbild. Berätta för dem om du kan och hur och vilka risker innebär att ändra grafikkortet BIOS .. och främst av värde. Ledsen om jag hoppade handledningen ämne men känner att han slipar de få på detta område och jag vill lugna ner ... om du kan. Tack.

  • DragosCristi tror att världen är rätt, vet att det inte är föremål för denna tutorial men du tog något att slipa på en världsbild. Berätta för dem om du kan och hur och vilka risker innebär att ändra grafikkortet BIOS .. och främst av värde. Ledsen om jag hoppade handledningen ämne men känner att han slipar de få på detta område och jag vill lugna ner ... om du kan. Tack.

   Grafikkort, liksom moderkortet har BIOS, styr det frekvensen av GPU minnen, osv, denna BIOS styr också och annat som fläkten på kylaren och dess beteende beroende på temperatur eller belastning.
   Om du kan göra ett bättre grafikkort, tystare, starkare men kallt osv osv
   Jag vet inte om jag någonsin göra en sådan handledning vanligtvis inte garanterar någon plattor tillverkare med bios förändrats.

   Ofta marknaden kommer att se X styrelse i flera versioner, vanligtvis en aktie version och en version OC, eftersom de senare har ändrat bios för bättre prestanda.
   Om folk frågar, kommer jag förmodligen att göra en sådan handledning.

 13. marales sade han

  Hej! Jag har ett problem när jag installerar Windows jag satte c: där jag bara 20 gb operativsystem och nu jag bara 1 gb utrymme, hur man kan öka en partition? Jag kör med diskhantering eller EASEUS Partition Mästare

 14. Caplat sade han

  Sal bra handledning men om jag inte misstar start med min 17: 10 "säger nonsens. Hur du formaterar en partition som du även kan vinna upp ?????????????? sa du att du defragmentera hårddisken .Om fel men låt mig veta om du bara låta andra inte göra ännu prostiii.

  • viorelpicuHello Cristi,
   F.util tutorialul.Cu ner den öppna och för en tid sedan ett försök att ändra storlek på partitioner (även med denna EASEUS) Jag lyckades mibusesc båda systemen på PC (jag hade tur att all data sparas på en extern hårddisk) Nu efter denna tutorial, jag tror jag reusi.Totusi en fråga: i handledning säga (flera gånger) att innan storleksändring för att göra formateringen, och när defragmentare.Personal säga, jag tror att det defragmentering och inte formatering (formatering innebär förlust av data) .Med hälsningar.

   CaplatSal bra handledning men om jag inte misstar start med min 17: 10 "säger nonsens. Hur du formaterar en partition som du även kan vinna upp ?????????????? sa du att du defragmentera hårddisken .Om fel men låt mig veta om du bara låta andra inte göra ännu prostiii.

   Ja, jag var fel, för att rensa upp ett misstag, jag sa ju senare ändå handlar det om defragmentering.
   Dessa handledningar bör vara en inspiration, en som följer behöver inte papegoja allt gjort filmskapare.
   Användaren måste använda sitt sinne.
   Tack vänner för försiktighet, att fastställa en enda röra!

 15. F site.Le bra tutorials på denna klocka noggrant och erkänna att jag lärde mig mycket från dem.
  Jag har en fråga: spelar det någon roll till en partitionerar hårt om alla partitioner inte första låg- och mellanstadie och annan logik?
  tack

 16. corveax sade han

  hej Cristi hur du gjorde dig att partitionera ett USB-minne ntfs eller fat32 jag förvirrad en och inte mig Vade än bara en partition I anteles som snarare än Linux kan se 2 del till en USB-fönster vi inte fastnar 8gb och jag gör hans del 2 år fat32 datimi en idé men sal se 2 del tack WinXP

 17. djciupi sade han

  Jag vill veta och jag är en .eu cv ... ... Win Vista. och jag brändes GB hårddisk av 250 80 och AKM har en ... Jag 2 partitioner C & D win där jag installerade i C och D musik, filmer, jag har etc..eu fri i C där är Win cirka 8 gb och jag vill veta dak kan ta cv GB D och överföra dem i C ...

 18. pop ionel sade han

  Jag hålla undrar varför du formaterar öka användningen av hårdvara, det vill säga utan att formatera ami visar att vi använde mindre hård, och när formatet cresre använda halv använt utrymme, verkligen inte korrigera samma data att ockupera mer utrymme bara för att jag gjorde formatering.

 19. costel_ sade han

  Om du ändrar en partition som har uppgifter om det, från lågstadiet till logiska förlora data om det? och om du gör denna förändring med VÄLBEFINNANDE Partition Master och avinstallera programmet efter ett tag partition fortfarande hur jag ändrade det?

  • adrian admin sade han

   costel_: Om du ändrar en partition som har uppgifter om det, från lågstadiet till logiska förlora data om det? och om du gör denna förändring cueaseus Partition Master och avinstallera programmet efter ett tag partition fortfarande hur jag ändrade det?

   Svaren på dina frågor kan du hitta en. VirtualBox använder ungefär en 5 har några handledning. Skriva i sökrutan ovan till höger: VirtualBox, du anger och du hittar. VirtualBox är en virtuell maskin som låter dig installera ett annat operativsystem på din faktiska operativsystemet. Där kan du spela och du misshandla partitioner som du vill (Windows från VirtualBox) du kan fånga ett virus, kan du göra tester med olika program och så vidare. Allt du gör i den virtuella system VirtualBox påverkar inte själva operativsystemet

  • vanessa sade han

   costel_: Om du ändrar en partition som har uppgifter om det, från lågstadiet till logiska förlora data om det? och om du gör denna förändring cueaseus Partition Master och avinstallera programmet efter ett tag partition fortfarande hur jag ändrade det?
   ................................................
   Du kan ändra en partition av Pirmary i Logical utan problem utan att förlora data på den partitionen, så länge du inte försöka att ändra partition(C: \ tillgångar \ Primary)Vilket operativsystem är installerat.
   1. C: \ OS ...NTFS C: \ tillgångar \ Primär
   2. D: \ Filmer, musik, program, Doc ...NTFS D: \ None \ Logical
   För att testa detta kan du göra en partition på en pinne med (EASEUS Partition Master)Cristi kommer en Videotutorial honom ...klicka här... Sedan ladda upp några dokument, programvara, osv ... Nu kan du testa att se vad din partition imtampla med klubban efter en förändring av Logiskt i Primär och vice versa.
   När du avinstallerar dina partitioner VÄLBEFINNANDE förblir evigt som du ställer in själv.
   Spor utformad och uppmärksamhet på vad du gör.

   ................................................

 20. costel_ sade han

  Tack så mycket jag ska försöka.

 21. Eugen sade han

  Hej, Kan jag aldrig förstått hur man förena 2 i videotutorialu med VÄLBEFINNANDE partition, jag ärligt förstod jag mindre och mindre med fackliga partitioner och acrinis W7 fortsätter ....

  • AdrianGudus sade han

   Eugen: Hej, får jag aldrig förstått hur man förena 2 i videotutorialu med VÄLBEFINNANDE partition, gör jag ärligt jag förstod mindre och mindre med fackliga partitioner och acrinis W7 fortsätter ....

   Du kan inte slå samman partitioner utan att förlora data 2 på en av 2 du vill förena dem.
   Du kan gå C med D radering partition D (att göra detta, alla data på D kommer att raderas) sedan gå till C och ge Expandera (expansion) som visas av Cristi i handledning och så ledigt utrymme till följd av att ta bort partitionen D kommer tilldelas eller läggas C: s.
   Genom att göra så kommer du inte att förlora data i C

   • George sade han

    AdrianGudus:
    Du kan inte slå samman partitioner utan att förlora data 2 på en av 2 du vill förena dem.
    Du kan gå C med D radering partition D (att göra detta, alla data på D kommer att raderas) sedan gå till C och ge Expandera (expansion) som visas av Cristi i handledning och så ledigt utrymme till följd av att ta bort partitionen D kommer tilldelas eller läggas C: s.
    Genom att göra så kommer du inte att förlora data i C

    Ja, da.am försökt och inte fungerar, jag förlorat alla data på en partition Jag bort partition jag med C speciellt för det, och ingenting, inte stora C: s!

 22. Costel 2 sade han

  Hej!
  Mycket bra program.
  Jag 3 operativsystem. Jag tog bort två och stannade bara en.
  Jag verkar 3 operativsystem start. Naturligtvis är bara en funktionell.
  Tyvärr, men jag vet inte hur man raderar dem och bios.
  Snälla hjälp mig.
  Tack!

  • AdrianGudus sade han

   Costel 2Hej!
   Mycket bra program.
   Jag 3 operativsystem. Jag tog bort två och stannade bara en.
   Jag verkar 3 operativsystem start. Naturligtvis är bara en funktionell.
   Tyvärr, men jag vet inte hur man raderar dem och bios.
   Snälla hjälp mig.
   Tack!

   Gå till Start (Windows inte du säga vad du vill ... det är vårt jobb eller måste gissa stjärnorna) sedan Kör Kör och skriv: msconfig
   Du anger i fönstret som visas fliken Boot och gå därifrån, om du finns och andra operativsystem, ta bort dem.
   Om du inte använder visas där EasyBCD

   • Costel 2 sade han

    adrian admin:
    Gå till Start (Windows inte du säga vad du vill ... det är vårt jobb eller måste gissa stjärnorna) sedan Kör Kör och skriv: msconfig
    Du anger i fönstret som visas fliken Boot och gå därifrån, om du finns och andra operativsystem, ta bort dem.
    Om du inte använder visas där EasyBCD

    Tack!
    Jag hittade ett annat sätt:
    Den här datorn, Egenskaper, Avancerat, uppstart och återhämtning, seting, systemstart.
    God hälsa!

 23. George sade han

  När jag bort partition Jag fick meddelandet "Låsa partition I" .När vi ville förena utrymme nu tilldelas partitionen D gick, men när jag ville C inte vill att du ska göra? Tack

  • Mihai.m sade han

   George:
   När jag bort partition jag fick meddelandet "Låsa partition I" .När jag ville gå med i utrymmet nu tilldelas partitionen D gick, men när jag ville C inte vill att du ska göra? Tack

   Är du säker på att dessa är alla på samma hårddiskpartition?

 24. präst sade han

  Du kan inte skapa en partition aktiv partition när högerklickat aktiverar det här alternativet för att ställa det står skrivet i dimma och kan inte nås, någon som vet hur jag kan skapa?

 25. claudiusss sade han

  sal, jag har en problema..nu lyckas förena 2 7 partitioner på fönster med VÄLBEFINNANDE Partition Mästare Professional Edition (vs original), du tar bort en delning av den 2 inte låta mig tillägga ledigt utrymme för annan partition Men låt mig tillägga utrymme / öka annan partition (inte 2 med dem som har detta problem), kan jag göra ???? jag missat något? sista gången jag spelade om med partitioner av Windows-Datorhantering och EASEUS och mig tänker att detta skulle kunna kasta bort partitionerna: ((jag skulle uppskatta din hjälp!

 26. tibyarad sade han

  Tack en hel del förklaringar till detta program är verkligen super bra och super jobbet bine.am storlek partition d för jag lämnade misstag hennes 400 GB och har inte sens.merge bra.
  Jag gjorde beckup data från en partition till en annan och jag tror inte det vad bra inte har tillräckligt med utrymme och storlek att intre.super program
  becum jag gjorde med EASEUS Todo Backup Home 2.0

  Det är cool bror!

  Tack för handledningen

  uppriktigt Tibyarad

 27. Laurentiu sade han

  Ge mig ett alternativ hur man ändrar delningen av ubuntu 10.10 filesistem

 28. Mihai.m sade han

  Killar kan någon hjälpa mig, tack! En av mina hårddiskar visas som om jag skulle ha bara en partition på den stora som all hårdvara, även om jag 2 dynamiska partitioner på el.Imi verkar volume.Sa ge den för att konvertera grundläggande skiva? Eller ska jag lämna det? jag har inga problem med det, skriva / radera honom går jag normalt bara förekommer asa.Asta EASEUS jag skulle vara den enda problema.Rulez sp3 xp och ubuntu dual boot till en annan hård 10.10 än vid problema.Multumesc.

 29. Shumi sade han

  Jag har inte utrymme i partitionen c hur lägger jag till program som utrymme ????

 30. Ajutorrrrrr sade han

  Vänligen spunetimi som vet hur man överför minne från en partition till en annan utan att behöva installera winu

 31. constantinpaun sade han

  enorm bra handledning, tack och har tid för annat.
  att leva!

 32. Andr3yu93 sade han

  Hej, kan du berätta hur 4 partitioner göra en själv? tack

 33. gabi sade han

  stor sreptate dig. Jag spelade med Acronis mam och jag förlorade en massa filer

 34. Costel sade han

  Cristi Hej! Jag har en fråga ... Jag 2 HDD i PC 160Gb ena och det andra av 120Gb.
  Den 160Gb är SATA
  ATA är 120Gb
  Jag fick honom på 160 2 partitioner 60Gb uppdelad i C: och D 100Gb i:
  Å 120 har en partition 120Gb F:
  C: (60Gb) är Primär
  Fördelnings D: (100Gb) är logiskt
  Fördelnings F: (120Gb) är logiskt
  Tror du att det skulle vara bättre att göra enheten F: (120Gb) Borgmästare är en annan hård?
  Tycker du att det skulle vara bra att göra paritet F: (120Gb) i 2 del? F: Primär G: Logisk?

  Förväntar ett svar
  Jag försökte att vara så tydlig
  Stort tack!

  • AdrianGudus sade han

   Costel:
   Cristi Hej! Jag har en fråga ... Jag 2 HDD i PC 160Gb ena och det andra av 120Gb.
   Den 160Gb är SATA
   ATA är 120Gb
   Jag fick honom på 160 2 partitioner 60Gb uppdelad i C: och D 100Gb i:
   Å 120 har en partition 120Gb F:
   C: (60Gb) är Primär
   Fördelnings D: (100Gb) är logiskt
   Fördelnings F: (120Gb) är logiskt
   Tror du att det skulle vara bättre att göra enheten F: (120Gb) Borgmästare är en annan hård?
   Tycker du att det skulle vara bra att göra paritet F: (120Gb) i 2 del? F: Primär G: Logisk?

   Förväntar ett svar
   Jag försökte att vara så tydlig
   Stort tack!

   detta är inte nödvändigt, det är bra eftersom de har nu.

 35. TyiBy sade han

  Jag Uncatorized 2gb utrymme, vill jag att vända sig till C-partitionen men det är inte bara D

 36. Kanske här tar kommentaren hänsyn upprepar: Hur man gör en dold partition och även startbar, vilket innebär att vara i hennes fönster 7 setup, det vill säga att installera Windows på hårddisken och inte från USB-minnet, som vissa bärbara datorer vi såg allt och väljer endast start Windows eller Windows-installationen 7 7, hur gör detta?

 37. hi!
  och jag har en begäran ... Jag har en bärbar dator som hade endast C-partitionen eftersom jag köpte den ... ..l har defragmenteras då jag lades med VÄLBEFINNANDE Partition Mästare 5.0.1 PROFESSIONAL EDITION ... min ..problema är nu: Jag verkar i aceset mjuk som vi gjorde och D, men i min comiuter jag kan bara se när du öppnar C ...... vad man ska göra? ... Kanske för att det förefaller mig D som är logiskt, måste det vara primär? .......
  Vänligen om du vet någon hjälpa mig med detta problem ,,, tack så mycket i förväg

 38. Tack! Det fungerade!

 39. Multumess.Foarte tutorialul.Gj bra;)

 40. Mary:
  min hjälpa mig och ge mig en hård partition ett enda år och det är och rörelse syst där partition c e nus system, men hur man gör partition miljoner musik d
  som hjälper mig och att jag NUS min plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 41. Titi det gjorde som sagt och Vanessa och jag inte gå ... Men jag C: primär och E: är logiskt. vet du vad jag gör? Tack på förhand.

 42. hej maria ... om du EASEUS Partition Mästare Professional är enkel ....
  efter att ha installerat progrtamul ... klicka på del C, då du ger där det står risize / flytta och ändra storlek på C atta ... du vill (jag gjorde mina gjorde 60 GB)
  ... Då du kommer att förbli fri återstående utrymme D eller vad you name it u ...
  sedan ii dag Apply och redo ... du ge en omstart och du kommer att visa och partition D ... du kommer inte att se din Windows® partition D ... klicka på D och du ger sedan formas igen Verkställ och sedan startar om och du har säkert D ... jag gick så jag ... jag hoppas att gå och du .salut

 43. Jag är förbryllad något på kortet kameran, fyllning det i kortläsaren visas som e pt gb än 4 i FAT-format, ändra storlek efter att vi ger 8 gb FAT format som är vanligt i 32 vi erkänner aparatu
  ?

 44. Valentin sade han

  Hej, jag har lärt mig många saker genom denna video`ul men jag har en fråga! Jag lämnade inte allokerat utrymme på cirka 50 d GB eftersom jag sa`i i C där vi lägger väldigt lite minne och kan inte göra det här! Hur göra ?? någon hjälpa mig ?? många tack

 45. Hur roligt !!! De lurade människor i butiken !!!

 46. Cristi sade han

  Bra och jag är en hård 1 tb och jag lämnade C: 14 gb misstag och skulle vilja veta om något försvinner i D: om jag ändrar lutningen C:

 47. Cristi
  Nej, men innan du förlorar partition D D defragging enheten för förbättrad säkerhet.

 48. Bravo för tutorial.e mycket bra och alltid fofosesc programul.eu det är super bra men kontrollera tiderna inainte.foarte bra 10 atentionarea.am hänt henne och adjö date.nu riscati.tot Patitul s priceput.faceti säga exakt hur Kristus som han vet varför!.

 49. hej,

  Jag läste tutorial (EASEUS Partition Master) och jag såg videon. Men för att göra något dumt, skriv mig i sin tur alla de kommandon som du måste ge dem.
  Jag vill göra:
  Jag vill öka min C-enheten, som har 10 Gb. Jag 5Gb ledigt utrymme, men jag har fortfarande två hela partitioner D och E, som jag tror har inget jobb på detta.
  Jag skulle kunna öka till ca 15 Gb? Om så är fallet, hur?
  Tack!

 50. hogorth sade han

  Hallå,
  Jag kan inte se eller komma åt denna partition:http://s23.postimg.org/9ri1lvziz/et1334.jpg
  Jag vill inte förlora aktuell information om denna partition!

  Tack på förhand

 51. hogorth:
  Hallå,
  Jag kan inte se eller komma åt denna partition:http://s23.postimg.org/9ri1lvziz/et1334.jpg
  Jag vill inte förlora aktuell information om denna partition!

  Tack på förhand

  Be dem och du ett brev, hur har Windows partition C:, så någon partition måste ha en poäng. Så operativsystemet kan använda.

  • hogorth sade han

   cristian CismaruSätt tillbaka dem ett brev, hur har Windows partition C:, så någon partition måste ha en poäng. Så operativsystemet kan använda.

   cristian CismaruSätt tillbaka dem ett brev, hur har Windows partition C:, så någon partition måste ha en poäng. Så operativsystemet kan använda.

   Jag insåg varför jag inte kan se partition .. Men hur gör jag sätta "brev"?

   • Alex Craigslist sade han

    hogorth: Jag insåg varför jag inte kan se partition .. Men hur gör jag sätta "brev"?

    Högerklicka på datorn, gå till Hantera sedan Diskhantering, högerklicka på den partition du vill ändra sin punkt och sedan Ändra enhetsbeteckning och sökvägar och klicka på Ändra, höger, välj den bokstav du vill tilldela partitionen klicka på OK och redo.

 52. hogorth: Jag insåg varför jag inte kan se partition .. Men hur gör jag sätta "brev"?

  Högerklicka på Den här datorn / Hantera / Diskhantering / Du högerklicka på disken utan brevet och tryck på "tilldela leter" eller "ändra leter".
  Nu ska jag berätta för er ur minnet som inte är PC.
  Om någon från datorn, säg den exakta sökvägen ...

 53. hogorth sade han

  Jag vet vad du säger, men det är inte så, jag försökte deoarce. Jag postat en bild ovan där du kan du inser vad jag menar .. På HDD 3TB hade jag två partitioner en med och den andra med informationen win7 (259.39 GB) och eftersom jag har brutit ner de två partitioner som vi ville återställa partition av information (259.39 GB). Från vad som syns i "Print Screen" partition där, samt information; Men jag kan inte se - jag tror inte visas i Den här datorn ... Och jag har andra alternativ som jag kunde få tillgång till den, från vad jag observerar. Det är därför jag bad om hjälp, kan det finnas någon som kan hjälpa mig, eller jag kan rekommendera ett annat program ...
  Tack på förhand!

 54. sorin sade han

  Han bad och "D" ovan men inte svarat, så jag mig själv samma fråga: om jag vill öka C genom att minska "E" -lui kan? Jag hoppas att jag gjorde mig klar. Tack på förhand!

 55. ion radu sade han

  Hej Jag har Windows XP på den lokala disken c jag: GB kapacitet 9,80 5,35 GB ledigt utrymme på lokal disk D I: GB kapacitet 27,46 27,01 GB ledigt utrymme. Jag vill öka kapaciteten på den lokala disken c, Please d lokal disk berätta hur jag kan göra detta med program som VÄLBEFINNANDE Partition Mästare. Tack.

  • adrian Gudus sade han

   Läs Joe sista svar. Du har det en länk till en YouTube-klipp !!! Läs kommentarer, text ovan och titta på handledning handledning huvud till svans innan du skriver kommentar!

 56. Jag hyllar Windows 8 efter målgång av partitionen gav inte ok och slutligen låt mig bara ge mig en anslag INFO EGENSKAPER. VAD KAN JAG försökte RIO DE 3 varje gång jag hämta en och misslyckas

 57. Andrew sade han

  Hej.
  Jag försökte öka min C-enheten (som jag Systeme) vilket framgår av Cristian video tutorial, men
  Det förefaller mig än det andra alternativet av ändra storlek på partitioner (D och E), och C-partitionen kan bara göra det mindre och att inte öka ..
  Har du någon lösning? Tack.

 58. mihai sade han

  Kan du hjälpa mig och mig pls. Jag kan inte partitionera C och en ökning av allokerat utrymme VÄLBEFINNANDE mästare 50 gb även om vi vet hur man kan lösa detta problem?

 59. inte bra operativsystem partition (C) inte tillåter mig även med en mjuk, inget annat sätt

  • adrian Gudus sade han

   Så du kan ändra storleken på partitionen C kommer antingen att ta bort en annan partition att få ledigt utrymme som sedan mappa C-enheten eller att ändra storlek (för att göra en annan partition som du har redan mindre) en annan partition för få ledigt utrymme som sedan tilldela C-enheten som nämns i andra tutorials som vi har på vår sida

 60. underteckna snabbt sade han

  Hej, jag har ett USB-minne som hade 64 gb alla data de vill hämta. Snälla hjälp mig också eftersom jag inte förstår hur i denna tutorial hämta förlorade data. Jag såg handledningen helt och såg hur man skapar, ändra storlek olika partitioner inklusive Anfallet skapade partitionen och ångra att inte tala om kniven och klandrar inte mig att jag rekommenderade ... Frågan är hur få data tillbaka på stick (partition helt)?
  Story: Jag dual boot vinna + smidigt, jag ominstallera Win XP. Jag ville ta bort alla partitioner, inklusive ext, swap etc. Men jag insåg aldrig att jag sticka i USB-porten jag trodde finns det en partition så jag gav bort (utan och format) installations WinXP när jag kom till steget att skapa partitioner och jag fortsatte med att installera WinXP. Anländer till att installera drivrutiner som inte alla fastnar här är vad man ska se? Jag nämner att jag använde Partition Magic ändra storlek partition skapas innan att jag hade all pinnen. Tack för ditt svar!

  • Costelina sade han

   välkommen
   mycket viktigt att inte göra något för att hålla ala (lämna den i det skick det är)
   inte kopiera något på; Programvara återhämtning är här på plats, men många är testversion
   och de är begränsade till 2 eftersom det gb
   Mitt råd är om du har viktiga filer på det verkligen går till en tjänst även om du betalar något
   än att riskera
   glöm inte om du fortfarande inte lyckas med något program som filer kommer att skrämma Aiva annat namn
   viktigt är att det kan återhämta sig (även efter att de har tagits bort av misstag eller formaterade minne

   • Var inte rädd, jag inte skriva någon programvara Recovery lite, de bara läsa alla medier.
    Om korrekt använda en mjuk återhämtning, får du samma resultat som i ett laboratorium.

 61. underteckna snabbt sade han

  Tack Costelina, tack Cristian Cismaru för svar. Idag andas lättare, lyckades jag återhämta sig under tiden "helt data" med en specialiserad återställningspartition. Visst skulle jag ha vänt sig till en specialiserad bara ville prova det med din hjälp och ansträngning än vad vi gjorde. Tack än en gång, var min arbetslivsprojekt, licens, osv ... Jag hade ett program för tillfrisknande alla pinne ... Slutligen, för dem som är intresserade i programmet som jag lyckades min återupptags data kallas Minitool Power Data Recovery Tekniker v6.8. Jag noterar också att det var 64gb NTFS partition på USB-minne.
  bäst
  SQ

 62. Manole sade han

  Tack för idén Easus, jag har precis köpt en bärbar dator med en enda partition C 500 GB, och med hjälp fo Easus Partition Mästare vi lyckades mycket lätt att göra jag skapa en ny partition D ... Jag måste säga att det är första gången som de gör det vissa är inte en IT-expert. Jag rekommenderar det fullt ut.

 63. Adrian sade han

  God kväll. Jag ser ingen aktiv knapp för. För att titta på tutorial (faktiskt mer saker från din webbplats). Du kan klargöra vad ska jag göra? Tack på förhand.

 64. Gabriel sade han

  Hej, jag använde den bärbara datorn för. att reparera en dålig webbplatser med Hiren`s suite dök upp på en hårddisk som jag använder för gammal. titta på film på TV efter avslutad verksamhet, jag slutade laptop, jag bort hårddisken som jag satte HDD-spelaren ursprungliga laptop när du har angett fönstren jag inte längre "ser" bara C partitionen, kan resten endast ses med VÄLBEFINNANDE Partition där jag visas som * D * E * respektive: F. Jag försökte att tilldela andra bokstäver backar men jag ser den 'Monterings volymer misslyckades "bifoga skärmdump bild av EASEUS. http://i67.tinypic.com/29zdj7t.jpg

 65. Katt uppdelning i sista minuten?

 66. BRA Jag hoppas att få hjälp från dig. Jag köpte en ssd 32gb TRANSCEND och jag monterat en rt4 Peugeot fungerar endast år slav år mästare inte ser som sin installation hade sina dina 4 benen arbetade nu vill jag sal format och kan inte därför att den inställd år slav och PC ser inte hur kan jag formatera sal datimi en lösning. Alla mina hårddiskar är SATA eller IDE-porten jag använder en adapter till SATA IDE SSD mästare null .En nämnts ovan kan sätta att jag skär ben hur man gör för att formatera bort den. HJÄLP

 67. Alexandru Liviu sade han

  Hej om jag rengöring torka partition på minnet och vad de gör när jag har skapat den nya partitionen på minnet efter ren

 68. marcel sade han

  Det är mycket bra handledning, men hänvisar inte till att avhjälpa ett misstag som jag gjorde det själv. Titta: Jag har en ny 500 Gb hårt.
  Jag har installerat Windows 7, då jag tog honom Partition. Jag ville lämna windows (som de ska) på C-partitionen, jag ville ge det en dimension 70 Gb. Det återstående utrymmet skulle ha lämnat honom så, att det som återstår av den 500 Gb.
  MEN!
  Jag såg en annan tutorial (mycket bra, jag har ingenting att förebrå!) På Youtube, där jag lärde mig hur man gör partition.
  Men jag gjorde ett misstag och gav en annan dimension partition C, mycket högre, och den andra partitionen kallas "G" när jag försökte att "fixa" något, jag missade det igen: jag delade det och det , dum!

  Jag tror att jag gjorde mig klar, jag egentligen inte har språkformat på detta område.
  Min fråga är: kan förena de tre partitioner, sedan göra vad jag ville göra från början, det vill säga att göra bara två partitioner, och operativsystemet att stanna kvar i "C"? Nämn att andra partitioner har ingenting på dem så det finns ingen risk att missa något! Återigen, vi bara Windows 7 i C.
  Vad du råda mig, jag känner att mitt huvud exploderar nerver !!! ??

 69. florissant sade han

  Cristi Hej!
  För att undvika misstag i användningen av mjukvara partitione HDD och SSD, låt mig rekommendera ett program som har menyn och det rumänska språket.
  Jag installerade 5 program, men jag vågade att testa tekniska termer och förkortningar som används i deras meny och knapp virtuell.
  Tack på förhand.
  Med vänliga hälsningar,
  florissant

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.