Partitione din hårddisk i Windows - video tutorial

Denna video läraren kommer att introducera hur du partitionerar en hårddisk med Windows-verktyg.

När vi vill partitionera en hårddisk har fler alternativ, nämligen:

-När du vill installera ditt operativsystem vara det Linux, Windows Vista eller Windows XP har vi möjlighet att partitionera en hårddisk anläggningen under drift av operativsystemet (begränsade alternativ).

-kan Partition partitionering med ett särskilt program som Acronis Disk Director Suite, partition magic, etc. (flervalsfrågor).

-Och sista alternativet och en som vi använder idag, är verktyg i Windows (i genomsnitt alternativ)

Om du vill byta eller installera en hårddisk i datorn är bra att PC måste stängas på grund av att hårddisken är och förblir en av de mest känsliga komponenter i datorn (faktiskt mest känsliga) och bör behandlas som sådana.

CPC hårddisk fortfarande den långsammaste komponenten i hela datorn (PC döda) och det är därför du måste ha regelbundet underhåll för att hålla prestanda till ett mer eller mindre anständigt.

VARNING INTE partitionerad hårddisk inte är nödvändigt för dina data kan gå förlorade!

av Bogdan Pelu


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade Tutorials



Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Jag har ett problem som jag försökte sätta 2 hårddiskar men jag inte längre gå längre öppna min dator. Du råda mig?

  • mikhail sade han

   Salut! Jag har en fråga, började en idiot, annars kan jag inte säga min installera Windows och vet inte vad han gjorde det efter installationen inte längre har tre partitioner, men två, kan jag berätta för någon om jag har en chans att hämta all information på den partitionen eller inte. Tack på förhand.

 2. Nicusor sade han

  Jag har en problema.Vreau till jag installera annat OS (Ubuntu) och inte vet hur man gör dem en partition som jag inte visas Unllocated partition..Va kontakta mig på adressen id nike_nicushor_08

 3. Andrée.
  Det kan finnas många problem.
  Om du gränssnitt till två SATA-hårddiskar kan vara enklare.
  Om det ide är lite mer komplicerat.
  Och om du har en IDE och SATA blir mer komplicerat.
  I grund och botten varje moderkort manual för att konfigurera överensstämmelse di instruktioner om du inte anger platsen moderkortstillverkaren manuellt och hämta den.

 4. Adrian sade han

  Andrei ... och jag 2 hårddiskar anslutna och inte så komplicerat bara måste ställa herre och slav ... att ställa hårddiskar att vara herre och slav ... och sedan kopplas till moderkortet ... låt dem foder från källan både ... som en vara master eller slav hårddisk att backa är: först är den nuvarande hylsor där 2 som master eller slav och IDE plug 3 som kommer att leda moderkortet. Mellan hylsan och anslut ide av 2 rader av 5 stift med en liten bygel ty så heter unite jumperu 3 på primu rad med jumperu 3 på 2lea rad och så du ställa in den som master kommer att bära slav . Och den andra som en slav för att göra honom ställa upp enligt följande: Pinu Pinu 2 2 uppifrån och ner med alla hoppare ställa jumper.Dupa dig hur man rättar dem fylla upp sina hårddiskar som är anslutna till moderkortet och jag vet inte om ... att säga att jag var helt parallellt i comp, och jag är inte en hade vänligheten att visa mig eller lära mig! Jag bara lägga näsan och försöka ... ta om jag gjorde det hända? ... Och så vidare, där jag var Frik och jag visste att jag skulle fint på google och leta efter forum, det finns hundratals att diskutera 2 montering hårt peplaca av hitta någon grund ... på Google, kan du använda det som datorn som en valuta, att berätta temperaturen, låt mig översätta ord, att omvandla dina måttenheter till andra måttenheter och mer. Lycka till!

 5. Adrian sade han

  Här Jag gav en uppfattning om handledning! Har du för dem som inte vet en tutorial "hemligheter" Googles ... eller google trick eller hur allt du kommer ... tips & tricks ...

 6. Adrian sade han

  Wow nu när jag skriver det när jag såg handledningen du hård man 1Tera något som ett nav

 7. Adriane bra idé, Google Site, co hai att göra det och jag tror att det kommer att bli intressant att se vilken effekt världen hade gömt under hans näsa hela tiden och visste inte ens.
  Mycket hårt, gör jag det ....

 8. Sal alla

  Vem kan ge mig en hand? Jag visste inte vad jag har svårt 80 GB och systemet visar mig som är 53 gb. Jag gick till uppdelning av Windows och vet inte vad jag klickade på acolo.Va Kan du ge mig några råd vad går fac.Nu eller återställa.

 9. Specifikt Jag hade en F-partition, disk managment jag gick in och jag valt denna partition F och gav det försvann drive.Acum bort logisk partition fann heller ingen C förefaller mig att vi gb hårt 53 av calc .Hardul gruvan har 80 gb. Hur man gör för att åtgärda detta?

 10. Adrian sade han

  bl vet inte om du har något annat val än att installera systemet! En annan sak som jag inte ser vad du kan göra!

 11. Att bl.
  Se dig bort partition och nu detta utrymme tilldelas, måste du göra det igen och att formatera en partition i NTFS.
  Om du går med Windows ser att jag gjorde en tutorial "Acronis Disk Director", och ge dig en sökmotor söka på vår webbplats, är det framför höger.

 12. Tack för. tips men till slut gav jag ett system ominstallation.

 13. VARNING INTE partitionerad hårddisk inte är nödvändigt för dina data kan gå förlorade!

  Om du säkerhetskopiera filer och spara dem på en webbplats eller ladda upp lösenord på en cd / dvd Allt är perfekt

 14. boby_admin sade han

  Jag tror inte att du förlorar några filer, men jag sa till mig själv att defragmentera när behov, dvs. när vi (ladda ner, mutat.copiat, filer, filmer, musik, etc.) på en partition till en annan.

 15. ms ser mycket sådant program

 16. beb3_mykk sade han

  Dessutom ville jag att partitionera och Hardu ke kam bra ..: D

 17. Hej! Min dator har en hård 80gb och installerade operativsystemet Windows XP och har en enda partition C, och har en
  fråga [SEPERATOR inte vara dum] kan 2, 3partii häst utan att påverka data eller operativsystem.
  när partitionering är klar? förmiddag ganska förvirrad om det.
  ps Jag lärde mig mycket av dig noterar 10

 18. @vali:
  Du gör hur många partitioner du vill, men du kommer att förlora all data, är det bäst att spara allt på en extern hårddisk skulle DVD då du gör en säkerhetskopia av operativsystemet med Acronis True Image och spara backup till DVD efter att ha gjort det.
  När du har sparat allt och backup du gjorde till operativsystemet och kan göra ändringar, men tills dess du vet att du är i fara när du gör ändringarna på partitionerna.
  Det finns olika metoder, men inte rekommendera dem bara för användare med högre erfarenhet av att arbeta med partitionering men även de mest erfarna kan göra ett misstag och kan förlora allt i ett enda klick.
  Ju bättre du får svårt för dem en vän och använda honom för denna manöver.

 19. tack för svaret, hoppas jag inte att bry sig, men jag har en fråga jag hade försökt att installera keylogger program
  [Jag inte har tålamod att titta på handledningen till slutet] och vi prostii.programul installerat men jag ihåg, jag försökte installera men överraskningen fungerar inte heller gå ut afara.Am beslutat att installera revo [och jag tålamod], avslutningsvis hur bli av med honom inte hitta honom, visas bara i start bar och öppna datorfönstret som frågar lösenord med revo jag bort bara lägga till eller remuve program men jag raderat spåren kvar av den .Efter jag lärde prog. revo Jag flydde väldigt många frågor [utmärkt program] guidade mig att göra vad jag behöver keylogger men kan inte installera upp till honom att inte bli av med det. Fortsatt framgång!

 20. Adrian sade han

  @vali: Du bör inte få några råd, för det så ni inte titta på handledning och sedan komma hit och vi gråter och svär som hände på grund av oss !! mer än att om du inte svarar och starta och svär att vi vi är att skylla! Om du vill göra något, följ guiden till slutet som det var gjort! Du urmarindul hånat oss alla och vi ber alla ditt fel nytt stöd, gärna titta på detta Videotutorial att bli av med det = >> https://www.videotutorial.ro/?p=817 Och en annan tid till slutet glömt att ingen är skyldig att svara dig dina misstag och ouppmärksamhet eller din brådska!

 21. Adrian sade han

  @vali: Som du själv inte gått och du inte har sett den nya handledning till slutet av vad vi skulle bry sig om ditt problem? eftersom vi varnade i början av handledningen i beskrivningen ovan k inte spela med honom och bör övervakas noga steg inte fel nostra och vi är inte ansvariga om du köper en pistol och göra ett brott inte att skylla som gjorde din pistol och ingen som sålde den till dig att använda!

 22. Hej! Jag såg handledningen rekommenderade jag installerade Spybot och fann 46 frågor som har lösts, men har fortfarande inte blivit av ikonfältet index keylogger program. Jag tror att det är en lösning att tillgripa installera änkor. STÖD FÖR MERCI !!!!!!!!!!!!!

 23. Adrian sade han

  @vali: Det är bara en ikon som gör ingenting utan Restu filer! Det händer till program, inte när du avinstallera och ta bort ikonen start eller skrivbordet kan du manuellt ta bort det, är det viktigt att inte ha Restu filer! i programmet! Högerklicka på den och ge honom bort! När du har kontrollerat skannade Spy och korrigera problem, måste du ge en omstart efter att han avslutat jobbet ... ja ... jag sa ... ta bort den manuellt, det är bara en ikon ... eller använda CCleaner som raderas efter ofullständiga filer, DLL död registret "döda" ikoner överge ... ... CCleaner handledning vi skriver upp sökandet till höger du anger och hitta honom!

 24. badaboum sade han

  att leva! du är att notera 10 !!!!

 25. Cuz om du kan hjälpa mig att se och mn, kan dak göra vad jag vill ... k verksamhet tutorial jag tittat på det men inte hjälpa mig, jag vill ha något annat k ... Jag köpte en bärbar dator med Vista installerat, partitzia C: s den 100giga, och D'plats (återvinning) är 10, väl, inte precis sitta skriver detta oavsett storlek k.
  så, allt gott och väl upp här ... ja ... "vacker" ... Jag gillar inte självklart för k varje gång jag ger att vara som det var när jag köpte l '(formatera återhämtning, som de säger ... NUJ) måste ta bort bilder, musik, kit, och allt det där ... och mi'ar som k dvd'uri av 100 spelning i C (om 80 gratis) för att göra en ännu 50 partitzie av giga (E: \ t.ex. eller vad som helst) som du kan hålla alla personliga saker ... idé vi EK ledigt utrymme i C, om 80 giga, som sagt, men jag ger C för att minska mi'l (k misstänkte är på spanska men det är underförstått Tamano = storlek, ANTES = före, Despues = efter, resten jag förstår k)
  http://img7.imageshack.us/img7/1525/dibujosc.jpg
  Så när jag säger ge den för att minska mi'l k utrymme finns för rabatt: 28709 MB .... (mindre berättade ännu, men jag raderade allt jag redan lagt på dvd, torkade jag k-systemet återställa ändå vill formatera ( återhämta sig efter D) och be, jag kom på dessa killar kommer 28 spelning eller exakt hur ...
  Jag tänkte k mi'l minska utrymmet vi sätter k och k från ledigt utrymme han kan göra en annan partitzie ... NUJ Dak ... gissa sjuk eller inte.

  Cuz jag vet inte ... Och jag förklarade ärligt och ont i huvudet redan, eftersom alla letar efter en lösning ....
  Jag upprepar:
  Jag vill ta det tomma utrymmet i C (mer än 28709 MB dak kan) och göra en annan partition, D'vill förbli intakt
  yyyy när det reducir ge min psykolog 28709mb C'ul med det, jag ger dig:
  http://img7.imageshack.us/img7/1719/dibujosdff.jpg

  Jag hoppas k go link'urile

  NUJ andra detaljer ... Vista Home Basic, service pack 1, 32 bitar (om något influentzeaza k)
  Trial dani: Dani hjälp
  Cuz du inte förstår något och förklara för ametzeala k som jag har ....

 26. aaa och en annan fråga ... Så dak absurda vilja kan göra en partition som jag vill, när jag ger en återhämtning av D eller efter dvd'uri en mi'o ta bort? ... ändå poängen är att jag vill jag ger dessa dagar återhämtning, men jag är partition gjort med några saker på det, se vad som gör en dak ta bort, radera innehållet dak, dak ... NUJ ... .K att veta vad jag måste göra för nästa återhämta (NUJ ärlig som de säger, berätta jag formatera suggestiva :)))

  Jag hoppas att jag träffar någon ... att berätta dak gå eller inte att veta vilken bransch ... k Jag känner mig så stressad k är dator med "butt naked" k've aldrig lämnat än winamp, Mozilla och Y! Messenger ... döda uttråkad :))

 27. @Liv:

  Ärligt och jag tog mig lite huvudvärk.
  Och jag köpte en bärbar dator och jag partition c 100 giga och för att undvika alla problem som vi alla formaterade hårddisk och jag partitione hur jag ville
  Jag tror att det är det enklaste

 28. Så inget enkelt sätt, eller hur? ((K inte vill missa vista som jag har ... är att licentza de dem som använder uppdateringar ... Adik stanna 1pic, dak det formastez allt, väska Vista Ultimate Gör varje partitzii vill, sedan ge det återhämta sig efter D gå? Du idé?

  Mera k ms respons mi'ai

 29. Kan du ta en vista torrents och sätta serien på baksidan av den bärbara datorn

 30. @Liv: Se en vista att vara ren, har ingen spricka i det eftersom din inte har spricka (aktivator) om du liceenta.
  Om den bärbara datorn du fick och vissa DVD-skivor bland dem måste vara en och återhämtning.

 31. @LivOm du inte du gav dvd återhämtning Du kan göra en sådan vista disk även att använda den då för att återställa partitionen.
  Men vi bara ge oss sin åsikt, det är svårt att säga så i flera lager, vi vill ge dig fel.
  Säkrare skulle vara att göra din punkt och en vista i fall att alla liceenta, om det inte fungerar med systemet återhämtning från den partitionen måste installera Windows Vista från början inte får modifierade varianter, försök att hitta en "ren".

 32. Liv sade han

  nej, med tanke på mi'au dvd'uri, är återhämtningen på partitzia D har 10 spelning, och jag tog vad jag hade på dvd, Recover Adik ... .Min du förstå vad jag menar, k vet mer än mig - j

  Så dak ta en Vista Home Basic, sp1, hur är det att jag har, och bakre väska efter ala kod: .merge produktnyckel ...? bhu väl k ... existatzi dig och oss och öppna nya ögon, några k ... vi slags ... blomkål ... vänta ... .aaaa annan sak, vi har inte förare vid honom, k dessa killar inte ge förare inte ger något ... Jag ger Comp systemet installerat, du gör din DVD restaurering, du har revovery och annan partitzie och far hälsning och lycka ... .as kan ta förare av plats, men så ... .nu..kam hade en dålig experientza med en annan bärbar dator ....

  Så dak ... .Min vänligen ...

  Tack så mycket, kom tillbaka efter jag hantera detta berätta vad jag gjorde (k vet att du inte sova förrän jag berätta vad jag gjorde ... Dada: j skämt (dåligt)) väl, jag introrc tack igen

 33. @Liv:
  Vista-drivrutiner har redan något i det, du resten på tillverkarens webbplats, se till att du först installera chipset drivrutinen (inf verktyg)
  LYCKA TILL!
  Att komma tillbaka, ge oss nio nyheter du har gjort.

 34. RETEX sade han

  välkommen
  Jag försökte att partitionera en hårddisk ger 80 att handledning men jag behöver inte partition.Am gjorde den första primära partitionen men när jag vill skapa på 2 de primära krafter mig att göra. Jag menar inte låta mig markera alla förlängas. Jag sedan starta den andra hårddisk och jag vill inte sätta min talet 2 av alla operativsystem. Jag försökte Acronis Disk Director men det står fel på hårddisken något liknande: kan inte läsa hårddisken sektorn 288 ...... nämna att jag formaterade det men Calum har detta fel och har att göra med Windows-partition. Vad kan jag göra för att bli och 2 den utökade partitionen?

 35. k1k1 sade han

  Salut!
  Tutorialu verkade mycket intressant för mig länge sökt en i vilken partitzionez av HDD-enheter, men jag 2 partitzii och båda tilldelas som gör sami gör en - ?? ?
  Tack på förhand!

 36. k1k1 sade han

  "Partitzionez diskar till Windows scuzatzima: D"

 37. Adrian sade han

  @k1k1: Väl inte bror du tittat på handledning hur man gör? Jag förstår inte ... så småningom vad du vill göra ???

 38. sorin sade han

  Jag har 8o Gb hårddisk installerat OS Win. xp dvs C = 80 Gb.Am försökte skapa partitioner fortfarande 2

 39. Adrian sade han

  @sorin: Gå inte till "break" C Deac mer ledigt utrymme !! eftersom överallt upptagen! Du måste göra precis som du partitionerar ledigt utrymme!

 40. nelutzu sade han

  hej. Jag har ett minne laeptop 250G och är uppdelad i C och D. Skicka mig veta om jag kan göra en eller två av D-partition utan honom vi förlorar, vi 200 utrymme och en G och jag vill att dela upp i två eller tre delar. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag är intresserad av att veta om det något program för det och om du kan göra detta utan att behöva formatera min dator. tack

 41. nelutzu sade han

  hej. Jag har en bärbar dator med 250G minne och är uppdelad i C och D. Skicka mig veta om jag kan göra en eller två av D-partition utan honom vi förlorar, vi 200 utrymme och en G och jag vill att dela upp i två eller tre delar. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag är intresserad av att veta om det något program för det och om du kan göra detta utan att behöva formatera min dator. tack

 42. Adrian sade han

  @nelutzu: Det kan partitionera utan att vara tvungen att installera om systemet, vi Abem fler tutorials anknytning till detta tema, som gör en partition med Disk Manager från Windows UI, hur gör man med en speciell verktyg som heter Acronis Disk Director, nu ser du ... du kan inte att bryta sig ur det utan att förlora vad du har på att D om du partitionerar utrymmet är att det har gratis ... du till exempel D 200G och du vill dela det i 3 du sa ... ja om han är upptagen 100G kan inte bryta sig ur den för annan partition än 100G Restu att göra en annan partition, om du går över 100G redan upptagen med något ... automatiskt förlora allt på partition D !!! Nu kan du 2 möjligheter, eller göra en partition tar D bara tomt utrymme som du har kvar, eller ta bort partitioner på mer intelesu din ett format och sedan göra D platsen ala hur många partitioner du vill ... Skriv upp sökandet: partitionering hårt, ja 3 anger och du hittar tutorials på detta ... du klickar på en av dem p titel och ser ... lycka till!

 43. nelutzu sade han

  Tack så mycket för ditt svar. Jag ska försöka se vad det ut precis som jag är rädd för att förlora D.Sa jag kommer att förklara vad jag vill göra en partition: Jag installerar avast efter handledning, jag avg innan och jag hittade några Win 32 pri virus och systemvolymer vet inte varför, torkade jag ala systemvolymen och andra bara att jag inte vann 32 vad jag torkade sters.dupa jag kunde inte komma in i D eller C genom att dubbelklicka, mappar bara genom tur som hade skapat en bakup efter handledning med Acronis. Jag gav bakup och allt tillbaka som inainte.Calculatorul går mycket bra men jag visste inte att jag var tyst virus. Jag formaterade C-talet när jag ville komma in i D för att få kit för att installera drivrutiner och program föreföll mig samma fråga jag kunde inte komma in i D, C gick in. Jag gick igenom mappar jag installerade Acronis och gav bakup. Nu vill jag göra en partition att flytta från D E D-format och formatera och C. Vänligen berätta för mig om jag gör bra eller jag lämnar så då. Jag sa datorn fungerar perfekt precis som jag har om 5 virus i den. Förmodligen inte så farligt. Tack igen.

 44. Adrian sade han

  @nelutzu: Skanna med Kaspersky, ladda ner test och ställ in den på hög och sedan scanna!

 45. nelutzu sade han

  Jag försökte dela med Acronis Disk D platschef licensierade omstart men när jag ger min skiva inträffar. Är det för att det har D-UL har virus i honom?

 46. Jag har redan som c-partitionen och jag vill göra en annan .. bara misslyckas, vad ska jag göra?

 47. Adrian sade han

  par: Jag har redan som c-partitionen och jag vill göra en annan .. bara misslyckas, vad ska jag göra?

  Du behöver en mer professionell programvara för att ha funktionen "Split Partition" partition skiljer dvs vi har en handledning om Acronis Disk Director du kan titta på genom att klicka på HÄR, Du kan bara få i ledigt utrymme kvar på C för att göra en annan partition, jag föreslår att du läser alla kommentarer och att läraren!

 48. sumomanu sade han

  Jag har redan partitionerad hårddisk. Om du vill skapa, redigera befintliga partitioner med hjälp av verktyget Windows, betyder inte skapa ny partition alternativet visas när jag högerklicka. så att säga, kan inte aktivera skapa en partition om vi ledigt utrymme. korrigera?

 49. Adrian sade han

  sumomanu: Jag har redan partitionerad hårddisk. Om du vill skapa, redigera befintliga partitioner med hjälp av verktyget Windows, betyder inte skapa ny partition alternativet visas när jag högerklicka. så att säga, kan inte aktivera skapa en partition om vi ledigt utrymme. korrigera?

  Väl Iao logik om du inte har ledigt utrymme, hur man gör en partition? eller varför du har möjlighet om du har något ledigt utrymme på sig att göra det?

 50. något ofullständig, förväntat att lära sig om olika typer av partitioner, filtyper, måste du veta, nu ser jag att gå någonstans

 51. Gigel:
  något ofullständig, förväntat att lära sig om olika typer av partitioner, filtyper, måste du veta, nu ser jag att gå någonstans

  Om du vill veta mer du sätta din egen ben att arbeta ... du ger en sökning på google kan inte prata i en handledning om allt detta skulle hålla 6 timmar, kommer vi att öppna vår aptit för det om du vill ha mer du Mause internet tangentbord att skriva fingrar som man kan ta på nätet och du doscumentezi informations bakvatten det är att vilja och att älska

 52. mus

 53. Jag upptäckte denna webbplats Salutare.Tocmai minunat.Am partitonare följt den här guiden för hårddisken, men för mig jag kan inte opera.Am installerat vista black edition med en partitie.As bara vill göra en nu, men misslyckas. snälla hjälp mig vacker?

 54. Viorel sade han

  mycket bra handledning. Tack.

 55. mario27 sade han

  Hej vänner, jag har ett problem med mjukvaran Partition Magic 8, när du har installerat det och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive inte kan identifieras" Im iputeti säga vad detta innebär och hur jag kan lösa detta IMIS program, eller sätta en annan mjuk partitione hdd annan förutom Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"

  • Adrian sade han

   mario27Hej vänner, jag har ett problem med programvaran Partition Magic 8, efter installationen och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive kan inte identifieras" im iputeti säga vad det betyder och hur de kan lösa IMIS program eller sätta en annan mjuk partitione hdd annan utanför Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"

   EASEUS Partition Manager Home Försök att ha en fri version, är programvaran enkel att använda. Ingen mjukvara förstöra något, Acronis jobb men du bröt med handen eftersom du inte vet hur man går med honom! Du har förmodligen samma enhetsbeteckning som du vill göra eller vem vet vad du ville göra, programvaran inte tro att han var fel, utan dig!

 56. mario27 sade han

  Hej vänner, jag har ett problem med mjukvaran Partition Magic 8, när du har installerat det och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive inte kan identifieras," kan du berätta vad det innebär och hur jag kan lösa detta program eller berätta en annan mjuk partitione hdd annan förutom Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"

  • Adrian sade han

   mario27Hej vänner, jag har ett problem med mjukvaran partition magic 8, efter installationen och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive inte kan identifieras," kan du berätta vad det innebär och hur de kan lösa program eller berätta en annan mjuk partitione hdd annan utanför Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"

   Och ska du inte lägga samma fråga om 8 gånger! Vänta på att någon till måttlig din kommentar och att acceptera det och att komma, utstationering kommentar 3 gånger inte få ett svar snart !!!

 57. salut.cate partitioner bör göra en hård 640 ok.2 gb allt att gå lika bra eller drifts multe..sistem jag vinner ... ast åsikter 7

  • Adrian sade han

   georg: Salut.cate partitioner bör göra en hård 640 ok.2 gb allt att gå lika bra eller drifts multe..sistem jag vinner ... ast åsikter 7

   se DETTA Video tutorial mycket noggrant och utan scroll (klicka på ordet "DETTA" för att komma till här)

 58. Jag har en partition D 115.39 och en C 32.10 och vill göra mer prtitia C att vara 115.39 och prtitia d vara 32.10 hur man gör detta låt mig förklara om det är möjligt eller kontakta mig på budbärare för att bättre förklara mitt id marco.nistoran

 59. Grasutz sade han

  Hej ... Jag har nyligen köpt en bärbar dator med minne 500 500 + ek och ett av mina problem Jag ser inte en av hdd i mycopm ... .I drog mig everest och ser dem båda, det kan fac.A andra problem är k jag försökte att partitionera, jag följde exakt k steg i handledningen, men du måste ge clik att ge mig uppdelning sker handledning visas altrceva än vad jag kunde tack på förhand fac.va

 60. n Razvan sade han

  Hej!
  blog.interesant.intru grattis till honom varje dag när jag upptäckte.
  säg hur du kan lösa följande problem: Jag köpte ett USB-minne gb maxell satsning 4 och 2 fabriken har partitioner på den, en av 1 mb och en 3,7gb.
  reusec inte att utplåna den lilla pinnen och kan göra både du någonsin träffat en singura.daca något och vet åtgärden, säg att du.
  i alla fall jag inte rekommendera detta märke av USB-minne, även för problem jag skrev för att från början har endast 3,7-3,8 4 gb istället.
  Tack.

  • Adrian sade han

   n Razvan: Hej!
   blog.interesant.intru grattis till honom varje dag när jag upptäckte.
   säg hur du kan lösa följande problem: Jag köpte ett USB-minne gb maxell satsning 4 och 2 fabriken har partitioner på den, en av 1 mb och en 3,7gb.
   reusec inte att utplåna den lilla pinnen och kan göra både du någonsin träffat en singura.daca något och vet åtgärden, säg att du.
   i alla fall jag inte rekommendera detta märke av USB-minne, även för problem jag skrev för att från början har endast 3,7-3,8 4 gb istället.
   Tack.

   Alla minnen eller hårddiskar är så delvis av hur många G har, och jag fick en hårddisk, men har 500 400 och 500 decum något inget huvud. Det är en fråga om marcheting är avrundning belopp. Om du sitter och beräkna du kommer att se att den korrekta mängden ger dig. Men hennes fönster och på produktetiketten ge dig en rundad!

   Som liten partition som är MBR USB-minne, en liten fil som håller uppgifter fastnar kluster och vad har det, eftersom den lilla partitionen operativsystem visar du håller när du anger, men hon var inte vara synlig.

   Jag formaterade stick misstag när jag installerar om Windows, jag glömde hålla ansluten till datorn och när jag fick spela partitione iam givet format och USB-minne och sedan efter installation av Windows, överraskning, stick inte längre i Den här datorn, ser du nästan inget system. Den visar bara högerklicka på Den här datorn sedan hantera och det vi byggt synlig.

 61. mario sorin sade han

  hej är ok

 62. marius sade han

  Jag försvarar inte min video! Vad är problemet? Alla de bästa och en välsignad år!

  • Adrian sade han

   mariusJag försvarar inte min video! Vad är problemet? Alla de bästa och en välsignad år!

   Vara tydligare eftersom ingen av oss gissa stjärnorna!
   Vilka bilder ni verkar? Där man inte bilderna visas i webbläsaren eller PC? Vad menar du exakt? Om du menar att du inte visas handledning innebär att du inte har Flash Player installerat! Du skriver i google: Flash Player ladda ner den och installera det och du kan titta på videotutorialele.

 63. iuli sade han

  salut.eu jag formaterat hårddisken (en 80 gb) Jag installerade operativsystemet i C, jag formaterade D och E partition hade lämnat henne så något så pierd.Dupa Vi vill ha skiftat från D och E jag formaterade och e-ul.Problema är att inte längre visar mig mappnamn .imi showen mappen men som han inte hade beskrivning? Eller satt arata.ce Klicka på mappen jag har gjort? raspuns.cu förvänta respekt.

 64. marius sade han

  Tack så mycket! Om du visste hur jag kämpade när jag först lades hårt! Stort tack!

 65. IULY;) sade han

  Hi guys! gör ett utmärkt arbete och jag vill gratulera dig för. alla tutorialelele men dc inte göra en handledning och hur du partitionerar direkt i MS-DOS startbar CD förefaller mig uppriktigt sagt mycket lättare ...;)
  Hur som helst .. Jag måste erkänna att även jag är riktigt bra på felsökning datorer Jag lärde mig mycket från dig och jag vill tacka dig !!! Håll upp det goda arbetet !!!

  uppriktigt IULY

 66. Vasile sade han

  Jag har en bärbar dator med en hård problema.am de 400 och 7 fönster giga.am något en partition C. instalat.cu hur kunde jag göra ännu 2 Part D eller E utan att behöva ta bort vad vi i C? och utan att behöva installera om Windows-ul.daca kan hjälpa mig att förklara några men amanuntit.as som kan vara tacksam för att jag kan ajuta.multumesc de förutsedda.

  • Adrian sade han

   Jag har en bärbar dator med en hård problema.am de 400 och 7 fönster giga.am något en partition C. instalat.cu hur kunde jag göra ännu 2 Part D respektive utan att behöva ta bort vad jag har i C ? och utan att behöva installera om Windows-ul.daca kan hjälpa mig att förklara några men amanuntit.as som kan vara tacksam för att jag kan ajuta.multumesc de förutsedda.

   Dessa dagar jag göra en tutorial om detta ämne, bo nära videotutorial.ro eller du kan prenumerera via e-post till handledning och när du lägger en ny handledning kommer du att meddelas via e-post. upp till höger i rutan "Prenumerera via e-post för att ta emot handledning
   och andra intressanta nyheter i IT-området "i fältet nedan anger din e-postadress och klicka på GO. Du kommer att få per post en länk som du måste klicka på för att bekräfta din prenumeration (prenumeration) och det är allt.

 67. Vasile sade han

  Jag såg några tutorials hur man kan arbeta med partitionera en hård acronis.pt gjord av cristi.dar inte ange om att göra nya partitioner torka allt du redan har installerat Windows-partitionen primara.eu den 7 och vissa frågor som stic.dar kan sätta på om jag är intresserad av att göra 2 partitioner eller mulkte beror hard.caci everest- fortfarande inte har hämtat programmet från en tutorial.nu vet allt kan fortfarande göra en partition som corecta.dar jag är intresserad av är detta lucru.se bort Windows till en ny uppdelning hardului.ceea vad jag säger är att vi i Amerika laptop nyligen var det honom cumparat.si fönster-ul.l jag fick utan cd den instalare.fara CD för att installera drivrutiner och så departe.si uppriktigt min fasa jag var inte en fråga ... dc rezolv.si passivitet kan inte skriva chatta ??? jag VB med Toshiba chatta med ratzoiu men nu inte kan komma in i chat.dc? adrian're en herre som jag har rsp.multa hälsa ...

 68. Geo sade han

  Antag att vi har tre partitioner och vill ansluta två av dem ....
  Hur man ska gå? Tack!

 69. Razvan sade han

  Jag har ett problem med hardu !!! Så jag C: partitionen jag har gjort, och nu har ett komplett system 4 Fed och ännu inte en som kallas CIK partition återhämtning !! jag gör att jag stannade en 100gb utan 450gb ... och när jag säger ge nått maximal partition Nej !!! vad man ska göra?

 70. sasha-097 sade han

  Jag har en fråga om vi har en andra hårt som du ansluter bara kabel som har en utgång cela som du ansluter till SATA och grundläggande och Hard PLCA ELLER ANNAT OCH MUST MA

 71. Catalin sade han

  Jag hälsar dig!
  Jag har ett problem lite mer speciell. Jag köpte en bärbar dator Medion i Tyskland med Windows Home Edition instalat.hardul 7 320 giga delas sålunda: 266 29,9 C och D boot återhämta sig. I pc 8 år och är inte en nybörjare; så jag försökte göra en ordentlig avskärmning. med hjälp av Windows-verktyg som vi gjorde. då jag installerade Acronis, jag gjorde 60 C giga, men resten kommer inte låta mig göra det logisk partition, dvs giga 207. Då märkte jag att det finns virtuella partitioner små 2 100 en giga 1 mb och en som viktiga filer från Windows-partitioner INTE OEM.ACESTE TILLÅTET i min dator VAD. Jag försökte ta in C med hjälp av MERGE kommandot. Men min chef över WINDOSUL DAT, behöver reparation i Windows med DVD-ROM DVD. Restaurerade c INITIAL OCH HUR VAR M / jag lämnade PAGUBAS.cu hoppas du kan hjälpa mig ursäkta mig om jag lägger det här problemet 2 platser.

 72. constantin sade han

  Boby Jag tror inte att du vet inte betyder inte 30.000 30 mb gb
  explci bra för människor som inte är lika med gb 1 1000 mb

  • adrian admin sade han

   constantin: Boby Jag tror inte att du inte vet betyder inte 30.000 30 mb gb
   explci bra för människor som inte är lika med gb 1 1000 mb

   Det var en rundad form agitatule! Lättare att förstå än mannen, så att har att berätta 1024 står computing lättare att förstå och lättare Omu som förklaras Boby.

 73. costelpescar sade han

  Interesant.Mulţumesc.

 74. mada91lin sade han

  Hej. Jag har också ett stort problem och en hårt !!!! jag köpte från en vän (80gb) Jag har anslutit allt bra här uppe ...... ...... u .il igen PC-ins kan inte komma i el.mentionez k jag försökte sal format och inte gå att ge mig dessa fel. AM försökte med partion magic ... .och med Acronis Disk Director med dem resesc sal format min windows men när jag kommer in i tomrummet kan få tillgång till. PLEASE HJÄLP MIG MER D ALL !!!!!!

  http://img94.imageshack.us/img94/5439/mada.jpg

  http://img6.imageshack.us/img6/6484/mada1u.jpg

  MER IGEN PLEASE HJÄLP MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 75. Catalin sade han

  30.000Mb är 30Gb för dig :))))) 30Gb = 30.720Mb
  Du gjorde en partition 29.296Gb

  Hur som helst är det bra film. Bravo

  Stor omsorg med XP och "a" Vista :)))

 76. tica sade han

  Jag fick en metall stöd för HDD bärbar dator med två hdd en 120 gb-en 250 hdd är bra säker och USB-kabel densamma, men när du väska usb inte känner igen ljus beculetu röd hdd är anvarte men ingenting sett något år jag kan göra disk~~POS=TRUNC för att känna igen dem tack

  • AdrianGudus sade han

   tica:
   Jag fick en metall stöd för HDD bärbar dator med två hdd en 120 gb-en 250 hdd är bra säker och USB-kabel densamma, men när du väska usb inte känner igen ljus beculetu röd hdd är anvarte men ingenting sett något år jag kan göra disk~~POS=TRUNC för att känna igen dem tack

   Har du installerat alla drivrutiner för ditt operativsystem? Speciellt bör inte missa moderkort förare när det gäller USB-enheter. Specifika chipset drivrutin installera operativsystemet och din grundläggande moderkort?

 77. tica sade han

  med 120 gb jag beslöt att erkänna, men 250 inte som jag försökt cuHiren boot cd och lam kvar en dag och hela natten men skannade 4456mb och fann 1500 av Badur och alla 1500 repareras och lam av hästar tror slut år -tro vecka att Apple kan göra hårt ancet annan hdd men vi lämnade på kvällen och morgonen gjordes men detta är svårt äpple tack ancet
  Det installerade moderkort ursprungliga Comp CD och installerat alla

 78. mirela sade han

  Jag partitionera c 10 gb maresc.am vill läsa på andra forum att man bör framför datorn management.in C-enheten ledigt utrymme att existera nealocat.mi jag bort andra partitioner, men förblev f partition som varken kan ge delelte varken ge mig hjälp shrink.nu

 79. AdrianGudus sade han

  mirela:
  Jag partitionera c 10 gb maresc.am vill läsa på andra forum att man bör framför datorn management.in C-enheten ledigt utrymme att existera nealocat.mi jag bort andra partitioner, men förblev f partition som varken kan ge delelte varken ge shrink.nu hjälpa mig tack och jag hoppas att jag var tydlig nog att förstå vad jag ville förklara.

  Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

  • mirela sade han

   AdrianGudus: Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

   AdrianGudus: Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

   Jag har redan 2 partitii.nu vet om du förstår vad jag ville zic.am 2 del f c och f vill ta bort partitionen kan öka c.nu att veta hur man tar bort f tillåter inte mig varken ge eller ge radera krympa .

 80. hej,
  Jag gjorde en partition på en bärbar dator hdd 320 (initial en partition) men nu vill jag ändra ... möjligen för att radera och ta det från början ... är det möjligt?
  tack

 81. cristi sade han

  man hur man gör för att få min mer GB C (för att ta D och sätta i C) utan mig installera Windows® pls Säg dak burk till den e-postadress vi precizato inom ovan och jag har en fråga:
  En vän till mig udda Snap knappen "m" på den bärbara datorn har VRO 5
  , 6 år och har ingen garanti för att han tog i Italien pls Säg mig vad jag ska göra
  Tack för att du tog dig tid att läsa detta meddelande
  Med all respekt CRISTI

 82. Catalin sade han

  Hej vänner, jag har ett problem inte mycket jag installera Windows 7 entreprise när man gör inställningar för att installera Windows jag oavsiktligt raderade partitioner D webbplats och e-plats och stannade med C: s och hela rymden D och E gick i C och Åkum alla program och spel eller installeras i C (zik'm inte expert på pc) och sedan datorn jag går dåligt även mina omstarter ibland ensam, pls ajutatima kum att göra min rygg partitioner jag försökte göra ut windows men mia det är partitioner med KB 999 och 968 KB D plats med mer går, ASTP åsikter.

 83. Tack så mycket producaorului Tineo denna handledning och så vidare !!!
  PS.Aviz amatörer som alltid har något att kommentera "Vänner om du inte kan uppskatta andras arbete och hjälpa dem att bättre säga I> !!! tyst !!! <
  Jag ber om ursäkt om jag talade till ägaren av webbplatsen hade mer än.

 84. bra
  Jag upptäckte din webbplats och och är glada. Bobi förklarar mycket väl. Jag är en nybörjare och jag kommer definitivt har mycket att lära från din tutoriatele.
  GRATTIS!

 85. DJ starkid sade han

  [B] Hej, jag för min del är i 2 information så jag borde veta något om en dator, men med uppdelning hårddiskar hälsar alltid varje problem

 86. mersii man du mest tareeee

 87. vet hur martitionez med Windows och andra program ja jag har en annan fråga! Jag har en hdd 40 GB och jag Facu två partitioner c och d, men verkade allokerat utrymme 7,84mb! ändå Jag vill partitionera alla allokerat utrymme som visas jag är tillbaka till en partition som det var ursprungligen och överraskning allokerat utrymme di igen! så det hände med en stik! jag gjorde åter Windows® och nu har 15,6gb istället för 16gb som har en första kurs stresantul och vejnicul allokerat utrymme! väl det är bara ett fåtal mega mig mig ganska stressade till max! Var snäll och gör dig själv en tutorial probems detta har lagt dem och jag slutar en gång för jag försökte en hel del program och Ofördelat utrymme så jag inte har lyckats partition sal infördes igen!

 88. Kan du hjälpa till?

  • AdrianGudus sade han

   mihai:
   Kan du hjälpa till?

   Unalocated utrymme som är helt normalt och naturligt att vara och förbli så. Eftersom pinne som säger att du har 16 15,6 och nu har ... .cred du har fel. Aldrig hålla eller hårddisken kommer inte 20, 500, 250 eller det belopp som deklarerats på etiketten. Det är en marknadsföringsstrategi som tillämpas av tillverkarna att runda summan kapacitet hårddiskar eller sticka urilior

 89. mihai sade han

  Jag frågade om allokerat utrymme eftersom vi installerat windowsuri och annan dator även leptop, hade två partitioner och saknade allokerat utrymme! Dc säger att det är ok du tror att du vet i alla fall många fler som mig men sticu även VB på allvar! har 16gb något är TAKEMS köpt på EMAG, ja säga att det inte ser 16 fast, kan 15si vissa ger mer än 15,6 och hade inget utrymme ala allokerat utrymme som jag inte kan använda någon integrerad i partition! i l -Jag formaterad för att få virus på det och jag formaterade när jag satte Windows på ritpapper! jag faktiskt inte formaterad som Windows® säger att han inte kan göra denna operation så jag installerade Windows på spåra dinou och när du får i Windows och frågar vilken partition installera Windows måste först ta bort dem och sedan skapa dem igen och jag torkade Stik jag skapat och en partition och sedan visade sig att allokerat utrymme och då inte bli av med honom så upp inte ta bort partitionen stik allt var ok och hade mer än 15-6 gb utan allokerat utrymme! Windows XP jag torkas! ärligt jag har ingen förklaring, har du?

 90. iulia sade han

  bra! hjälp handledning, men jag leta efter något annat, nämligen hur förena två parter utan något program ... ..l leptop köpte andra handen och började uppdatera den och nu säger jag att jag inte har tillräckligt med utrymme på det, ja nej jag bara program och uppdateringar från windows.As vill förena de två parterna, eftersom det kan vara? måste jag nämna att de tyska fönstren så att de förstår ingenting, men jag kan hantera det.

 91. AdrianGudus sade han

  iulia:
  bra! hjälp handledning, men jag leta efter något annat, nämligen hur förena två parter utan något program ... ..l leptop köpte andra handen och började uppdatera den och nu säger jag att jag inte har tillräckligt med utrymme på det, ja nej jag bara program och uppdateringar från windows.As vill förena de två parterna, eftersom det kan vara? måste jag nämna att de tyska fönstren så att de förstår ingenting, men jag kan hantera det.

  Vi har om den här guiden. Skriv upp i rutan till höger sidofältet SÖK: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, tryck enter och du hittar handledning

 92. Phoenix sade han

  Super handledning. tack

 93. Hej Jag har ett problem ... .. För en tid och jag vill installera Windows 7 och jag kan inte installera det! Jag säger att hårddisken inte är kompatibel. lära mig jag göra det jag vill arbeta med fler faciliteter 7 I ...... Vänligen trevligt!

 94. Moor sade han

  Yes! Klar, koncis, till den punkt! En av tutorials "komma ihåg". Grattis! Alla lyckönskningar för. Klar. Tack så mycket!

 95. cali sade han

  Bra, jag har svårt 7 jag installerade Windows Ultimate, två lika partitioner och partition med Windows Jag skulle vilja göra mindre Sanu maj ea.se kan installera något utan problem? Tack

 96. Tack för informationen. Jag har verkligen varit till stor hjälp. Jag har en extern hårddisk Fujitsu 500 GB (3 register och 6 mätspetsar) hade vi upp för att upptäcka denna webbplats en partition och du vill kopiera något på det på lokal hårddisk jag skrev med maximal 30 mb / s. Jag delade sex verkliga volym och gjorde samma antal partitioner av samma storlek. Jag skriver detta hdd med 60-70 Mb / s. Tack igen för information. Alla de bästa, har du en stor plats, hålla upp det goda arbetet.

 97. Ciprian sade han

  hej,

  Om du inte vill ha installerat två operativsystem det är ok att göra samma partitione nämligen:

  C - operativsystem - XP
  D - installera programvara, spel, filmer
  E - videospel butik

  Hur skulle partitionerar för flera stift att läsa?

  För Xp förstod jag att det inte är nödvändigt att avsätta mer än 30-40GB. Handledning dras från den korrekta partitionen är ett fast värde. halv / kvartal storleken på hårddisken.

 98. Adiana onet sade han

  Hej, jag har en bärbar dator med fönster 8 och har bara en partition 938gb, hur kan jag göra en partition och tala om för mig dak förlora något av partition vid delad hårdvara? Väntar på ett svar, tack

 99. mihai sade han

  Hej, jag har en bärbar dator med fönster har endast en 8 och 500 gb partition .Hur kan jag göra partition och tala om för mig om något försvinner när den partition som delar hårdvaran? Vänta ditt svar tack.

 100. mihai:
  Hej, jag har en bärbar dator med fönster har endast en 8 och 500 gb partition .Hur kan jag göra partition och tala om för mig om något försvinner när den partition som delar hårdvaran? Vänta ditt svar tack.

  Det är inte rekommenderat att du partitionerar en hårddisk som ges.

  • Dogaru sade han

   Hallå

   Jag har en extern hårddisk med en databas ..initial han erkändes av bärbar dator utan problem tills en gång när jag introducerade honom i några filmer DVR för räddningskammare perspektiv av en arbetsgrupp ... det senare när jag återförs till den bärbara datorn har inte redovisats ..nu öppnar på något sätt ... hur kan återställa filer efter hdd?

   tack

 101. hej ... Jag har precis köpt en Seagate hårddisk 2T ... Jag såg honom inte heller hantera ... Jag förstår att det är något begränsningar? ... .vi vill dela det ... Jag vill ha det ... så en partition 2t? ... hur man procedez.Ms förväg

 102. Detsamma kan göras med Windows Disk Manager ännu enklare och mindre farlig utan risk för att förlora viktiga data.

 103. mikhail sade han

  Salut! Jag har en fråga, började en idiot, annars kan jag inte säga min installera Windows och vet inte vad han gjorde det efter installationen inte längre har tre partitioner, men två, kan jag berätta för någon om jag har en chans att hämta all information på den partitionen eller inte. Tack på förhand!

 104. Petrica sade han

  Jag har en fråga jag lägger lösenordet på hårddisken och jag glömmer att jag kan återställa det på något sätt eller jag behöver byta hårddisken, jag kommer att fråga hjälpen

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.