Windows hårddiskpartitionering - videohandledning

Denna video läraren kommer att introducera hur du partitionerar en hårddisk med Windows-verktyg.

När vi vill partitionera en hårddisk har fler alternativ, nämligen:

-När du vill installera ditt operativsystem vara det Linux, Windows Vista eller Windows XP har vi möjlighet att partitionera en hårddisk anläggningen under drift av operativsystemet (begränsade alternativ).

-kan Partition partitionering med ett särskilt program som Acronis Disk Director Suite, partition magic, etc. (flervalsfrågor).

-Och sista alternativet och en som vi använder idag, är verktyg i Windows (i genomsnitt alternativ)

Om du vill byta eller installera en hårddisk i datorn är bra att PC måste stängas på grund av att hårddisken är och förblir en av de mest känsliga komponenter i datorn (faktiskt mest känsliga) och bör behandlas som sådana.

CPC hårddisk fortfarande den långsammaste komponenten i hela datorn (PC döda) och det är därför du måste ha regelbundet underhåll för att hålla prestanda till ett mer eller mindre anständigt.

VARNING INTE partitionerad hårddisk inte är nödvändigt för dina data kan gå förlorade!

av Bogdan Pelu


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Jag har ett problem som jag försökte sätta 2 hårddiskar men jag inte längre gå längre öppna min dator. Du råda mig?

  • mikhail sade han

   Salut! Jag har en fråga, började en idiot, annars kan jag inte säga min installera Windows och vet inte vad han gjorde det efter installationen inte längre har tre partitioner, men två, kan jag berätta för någon om jag har en chans att hämta all information på den partitionen eller inte. Tack på förhand.

 2. Nicusor sade han

  Jag har en problema.Vreau till jag installera annat OS (Ubuntu) och inte vet hur man gör dem en partition som jag inte visas Unllocated partition..Va kontakta mig på adressen id nike_nicushor_08

 3. Andrée.
  Det kan finnas många problem.
  Om du gränssnitt till två SATA-hårddiskar kan vara enklare.
  Om det ide är lite mer komplicerat.
  Och om du har en IDE och SATA blir mer komplicerat.
  I grund och botten varje moderkort manual för att konfigurera överensstämmelse di instruktioner om du inte anger platsen moderkortstillverkaren manuellt och hämta den.

 4. Adrian sade han

  Andrei ... och jag har två hårddiskar och det är inte så komplicerat bara du måste ställa in master och slav ... ställa in hårddiskar och slavhårddiskar ... och ansluta dem till moderkortet ... för att driva dem från källan båda ... för att man ska vara master eller slave på hårddiskens baksida är: den första är den aktuella kontakten på 2 stift där du ställer in master eller slave och den 2 idékontakten som går till moderkortet. Mellan den nuvarande och idéuttaget har du två rader med 3 stift vardera, med en liten bygel eftersom det är vad den heter. Du ansluter bygel 2 på första raden med bygel 5 på andra raden och så ställer du in den som en mästare som stöder slavar. . Och till den andra för att göra det härligt ställer du in det så här: stift 3 från botten med stift 3 uppifrån också med en bygel. När du har ställt in byglarna ordentligt fixar du hårddiskarna, drar dem, ansluter dem till moderkortet och du är klar ... Jag vet inte att jag vill låt mig berätta att jag var en komplett parallell i datorn, och ingen hade vänligheten att visa mig eller lära mig! Jag lade in näsan i det och jag försökte ... och om jag gör detta, vad händer? ... och så vidare, där jag blev freaked och jag visste inte att jag gjorde det bra på google och letade efter forum, det finns hundratals som diskuterar ämnet 2 hårda monteringar bas ... På Google kan du hitta vad som helst, du kan också använda den som en dator, som en växelkurs, för att berätta din temperatur, för att översätta dina ord, för att omvandla dina måttenheter till andra måttenheter och mycket mer. Framgång!

 5. Adrian sade han

  Här gav jag en handledning idé! Gör en handledning för dem som inte känner till Googles "hemligheter" eller google-tricks eller vad du vill ... tips & tricks ...

 6. Adrian sade han

  Wow, vad jag skriver nu är efter att jag såg handledningen, du är en jättebra man, du har 1Tera och något liknande ett nav 😀 självstudien är väldigt stark, jag har 2 hårddiskar, en av 20 som jag lämnade till Windows, jag partitionerade den fortfarande inte och en av 40 där jag håller min information densamma delade jag den inte! För två hårddiskar, normalt måste du se 2 partitioner, ja, jag ser bara 4 partitioner för hela hårddisken på 2 och hela hårddisken på 20, tro inte att jag gjorde något fel, men det var vad jag ville, jag ville inte separera den och dela den.

 7. Adriane bra idé, Google Site, co hai att göra det och jag tror att det kommer att bli intressant att se vilken effekt världen hade gömt under hans näsa hela tiden och visste inte ens.
  Mycket svårt, jag ska göra det ....

 8. Sal alla

  Vem kan ge mig en hand? Jag visste inte vad jag har svårt 80 GB och systemet visar mig som är 53 gb. Jag gick till uppdelning av Windows och vet inte vad jag klickade på acolo.Va Kan du ge mig några råd vad går fac.Nu eller återställa.

 9. Specifikt Jag hade en F-partition, disk managment jag gick in och jag valt denna partition F och gav det försvann drive.Acum bort logisk partition fann heller ingen C förefaller mig att vi gb hårt 53 av calc .Hardul gruvan har 80 gb. Hur man gör för att åtgärda detta?

 10. Adrian sade han

  bl vet inte om du har något annat val än att installera systemet! En annan sak som jag inte ser vad du kan göra!

 11. Att bl.
  Se dig bort partition och nu detta utrymme tilldelas, måste du göra det igen och att formatera en partition i NTFS.
  Om du inte arbetar med Windows ser du att jag gjorde en handledning med "acronis disk directory", ge mig en sökning med sökmotorn på vår webbplats, den är uppe till höger.

 12. Tack för. tips men till slut gav jag ett system ominstallation.

 13. VARNING INTE partitionerad hårddisk inte är nödvändigt för dina data kan gå förlorade!

  Om du säkerhetskopiera filer och spara dem på en webbplats eller ladda upp lösenord på en cd / dvd Allt är perfekt

 14. boby_admin sade han

  Jag tror inte att du förlorar några filer, men jag sa till mig själv att defragmentera när behov, dvs. när vi (ladda ner, mutat.copiat, filer, filmer, musik, etc.) på en partition till en annan.

 15. ms ser mycket sådant program

 16. beb3_mykk sade han

  Dessutom ville jag att partitionera och Hardu ke kam bra ..: D

 17. Hej! Min dator har en hård 80gb och installerade operativsystemet Windows XP och har en enda partition C, och har en
  fråga [SEPERATOR inte vara dum] kan 2, 3partii häst utan att påverka data eller operativsystem.
  när partitionering är klar? förmiddag ganska förvirrad om det.
  ps Jag lärde mig mycket av dig noterar 10

 18. @vali:
  Du gör hur många partitioner du vill, men du kommer att förlora all data, är det bäst att spara allt på en extern hårddisk skulle DVD då du gör en säkerhetskopia av operativsystemet med Acronis True Image och spara backup till DVD efter att ha gjort det.
  När du har sparat allt och backup du gjorde till operativsystemet och kan göra ändringar, men tills dess du vet att du är i fara när du gör ändringarna på partitionerna.
  Det finns olika metoder, men inte rekommendera dem bara för användare med högre erfarenhet av att arbeta med partitionering men även de mest erfarna kan göra ett misstag och kan förlora allt i ett enda klick.
  Ju bättre du får svårt för dem en vän och använda honom för denna manöver.

 19. tack för svaret, hoppas jag inte att bry sig, men jag har en fråga jag hade försökt att installera keylogger program
  [Jag inte har tålamod att titta på handledningen till slutet] och vi prostii.programul installerat men jag ihåg, jag försökte installera men överraskningen fungerar inte heller gå ut afara.Am beslutat att installera revo [och jag tålamod], avslutningsvis hur bli av med honom inte hitta honom, visas bara i start bar och öppna datorfönstret som frågar lösenord med revo jag bort bara lägga till eller remuve program men jag raderat spåren kvar av den .Efter jag lärde prog. revo Jag flydde väldigt många frågor [utmärkt program] guidade mig att göra vad jag behöver keylogger men kan inte installera upp till honom att inte bli av med det. Fortsatt framgång!

 20. Adrian sade han

  @vali: du borde inte få några råd, för det är vad ni alla gör, följ inte handledningen och kom sedan och gråta här och svär på oss att det hände på grund av oss !! dessutom om vi inte svarar dig igen och börjar svära, att vi är skyldiga! Om du vill göra något, följ instruktionen till slutet för det är det den gjordes av! Du gjorde narr av att vi tittade på oss om och om igen på grund av ditt fel ber du oss om ny hjälp. Titta på denna videohandledning för att bli av med den = >> https://www.videotutorial.ro/?p=817 Och en annan tid till slutet glömt att ingen är skyldig att svara dig dina misstag och ouppmärksamhet eller din brådska!

 21. Adrian sade han

  @vali: Som du själv inte gått och du inte har sett den nya handledning till slutet av vad vi skulle bry sig om ditt problem? eftersom vi varnade i början av handledningen i beskrivningen ovan k inte spela med honom och bör övervakas noga steg inte fel nostra och vi är inte ansvariga om du köper en pistol och göra ett brott inte att skylla som gjorde din pistol och ingen som sålde den till dig att använda!

 22. Hej! Jag såg handledningen rekommenderade jag installerade Spybot och fann 46 frågor som har lösts, men har fortfarande inte blivit av ikonfältet index keylogger program. Jag tror att det är en lösning att tillgripa installera änkor. STÖD FÖR MERCI !!!!!!!!!!!!!

 23. Adrian sade han

  @vali: Det är bara en ikon som inte gör något utan resten av filerna! Det händer också med program, när du avinstallerar dem raderas ikonen i starten eller på skrivbordet, du kan radera den manuellt, det är viktigt att inte ha resten av filerna! från det programmet! Högerklicka på den och ta bort den! Efter att du skannat med Spy och kontrollerat att rätta till problemen, var du tvungen att starta om efter det att jobbet var slut ... snälla ... Jag sa till dig ... ta bort det manuellt, det är bara en ikon ... Eller använd CCleaner som ta bort ofullständiga filer, döda dll-filer, "döda" register, föräldralösa ikoner ... vi har en tutorial om CCleaner ... skriv upp sökningen till höger, skriv in och hitta den!

 24. badaboum sade han

  att leva! du är att notera 10 !!!!

 25. för att se dak kan du också hjälpa mig, dak du kan göra vad jag vill göra affärer ... k Jag tittade på den här handledningen men det hjälper mig inte, k jag vill ha något annat ... jag har en bärbar dator köpt med vista redan installerad, partition C e av 100giga, och D'ul (återhämtning) är av 10, snälla, jag skriver inte exakt de dimensioner k som inte spelar någon roll.
  så, hittills allt bra och vackert ... snälla ... "vackert" Jag tycker självklart inte ... för k varje gång jag ger det för att vara som det var när jag köpte det (formatering, återställning, som de säger ... nuj), Jag måste ta bilder, musik, kit och alla saker på DVD-skivor ... och jag skulle vilja k av de 100 spelningarna i C, (cirka 80 gratis) för att göra en partition på minst 50 spelningar (E: \ till exempel , eller vad det än är) att jag kan behålla alla mina personliga saker ... tanken är att jag har ledigt utrymme i C, cirka 80 gigabyte, som sagt, men när jag ger det till C för att minska det (det är på spanska men jag antar att det betyder TAMAÑO = storlek, FÖRE = före, EFTER = efter, resten tror jag k är förstått)
  http://img7.imageshack.us/img7/1525/dibujosc.jpg
  så när jag minskar det berättar det för mig att k ledigt utrymme för minskning är: 28709 MB .... (det berättade för mig ännu mindre, men jag raderade allt jag redan tog ut på DVD-skivor, jag raderade återställningssystemet k ändå vill jag formatera det ( Jag återhämtar mig efter D) och snälla, jag kom till dessa 28 gigabyte eller exakt vad som kommer ...
  Jag tänkte k det utrymme det minskar sätter k odelat utrymme och k från det kan jag göra en annan partition ... nuj dak antar jag dåligt eller inte ....

  Jag vet inte om jag förklarade mig själv ... ärligt talat gör mitt huvud redan ont eftersom jag letat efter en lösning ...
  Jag upprepar:
  Jag vill ta från det lediga utrymmet i C (mer än 28709 MB dak kan) och göra en annan partition, jag vill att den ska förbli intakt
  aaaa och när jag ger det RABATT för att minska min C'ul med den 28709 MB, det ger mig:
  http://img7.imageshack.us/img7/1719/dibujosdff.jpg

  Jag hoppas att länkarna fungerar

  andra detaljer nuj ... vista home basic, servicepack 1, 32 bitar (om k påverkar något)
  Trial dani: Dani hjälp
  dak du förstod inte något jag ska förklara igen k för yrsel jag har ....

 26. aaa och en fråga till .... så dak av absurditet kommer jag att kunna göra en partition som jag vill, när jag ger den återhämtning från D eller efter DVD, kommer den att radera för mig? ... hur som helst tanken är att jag vill Jag ger det återhämtning idag, men jag vill ha partitionen klar, med några saker på den, för att se vad den gör, dak ta bort den, dak ta bort innehållet, dak ... nuj ... .k för att veta vad jag måste göra för nästa återhämtning som de säger, jag föreslår suggestiv formatering :)))

  Jag hoppas att någon svarar mig ... att berätta för mig att dak fungerar eller inte, att veta vad jag ska göra ... k Jag känner mig så stressad k Jag sitter med datorn med "tom röv" k jag lämnade bara winamp, mozilla och Y! Messenger ... Jag är uttråkad till döds :))

 27. @Liv:

  Ärligt och jag tog mig lite huvudvärk.
  Och jag köpte en bärbar dator och jag partition c 100 giga och för att undvika alla problem som vi alla formaterade hårddisk och jag partitione hur jag ville
  Jag tror att det är det enklaste

 28. så enkelt sätt existerar inte, eller hur? : ((k Jag vill inte förlora den vista jag har ... det är med de licenserna jag använder uppdateringarna ... adik vänta 1 bild, dak Jag formaterar allt, jag lägger vista ultimata, jag gör så många partitioner som jag vill, sedan ger jag dem att återhämta sig efter D, gå? aning?

  ms mycket k du svarade mig 😀

 29. Kan du ta en vista torrents och sätta serien på baksidan av den bärbara datorn

 30. @Liv: Se en vista att vara ren, har ingen spricka i det eftersom din inte har spricka (aktivator) om du liceenta.
  Om den bärbara datorn du fick och vissa DVD-skivor bland dem måste vara en och återhämtning.

 31. @LivOm du inte du gav dvd återhämtning Du kan göra en sådan vista disk även att använda den då för att återställa partitionen.
  Men vi bara ge oss sin åsikt, det är svårt att säga så i flera lager, vi vill ge dig fel.
  Det skulle vara säkrare att få en vista för eventuella händelser eftersom du fortfarande har en licens, om det inte fungerar med att återställa systemet från den partitionen måste du installera Windows Vista från början, inte för att ta modifierade varianter, försök för att hitta en "ren".

 32. Liv sade han

  nej, de gav mig inte DVD-skivor, återhämtningen är på partition D som har 10 spelningar, och jag tog ut vad som behövdes på DVD-skivan, adik återställningen ... snälla förstår vad du säger, du vet mer än jag: j

  så dak jag tar en vista home basic, sp1, som den här jag har, och jag lägger den koden på baksidan: produktnyckel ... .merge? bhu ... ja k du existerar och du öppnar våra ögon, k några ... vi är lite ... blomkål .... installerad, du gör dina restaurerings-DVD-skivor, du har granskning på en annan partition och hej pappa och lycka till ... Jag kunde ta med drivrutinerna efter sajten, men så ... .no..kam hade en obehaglig upplevelse med en annan bärbar dator ....

  så snälla…

  tack så mycket, jag kommer tillbaka efter att jag har löst mitt problem för att berätta vad jag gjorde (jag vet att du inte kommer att kunna sova förrän jag berättar vad jag gjorde ... dada: -j, skämt (dåligt)) snälla, jag kommer tillbaka tack igen 😀 håll nävarna :))

 33. @Liv:
  Vista-drivrutiner har redan något i det, du resten på tillverkarens webbplats, se till att du först installera chipset drivrutinen (inf verktyg)
  LYCKA TILL!
  Att komma tillbaka, ge oss nio nyheter du har gjort.

 34. RETEX sade han

  välkommen
  Jag försökte partitionera en HD på 80 som i handledningen men jag behöver inte en primär partition.Jag gjorde den första partitionen men när jag vill skapa den andra tvingar jag mig att göra den primär. Jag menar, låt mig inte kryssa för allt. Jag har en annan hårddisk efter vilken jag startar och jag vill inte sätta något operativsystem på den andra. Jag försökte acronis-skivkatalog men det berättar för mig ett fel på den hårddisken något som: kan inte läsa sektor 2 ... ... Jag nämner att jag formaterade hårddisken men den har detta fel och jag måste partitionera med windows. Vad kan jag göra för att bli den andra utökade partitionen?

 35. k1k1 sade han

  Salut!
  Tutorialu verkade mycket intressant för mig länge sökt en i vilken partitzionez av HDD-enheter, men jag 2 partitzii och båda tilldelas som gör sami gör en - ?? ?
  Tack på förhand!

 36. k1k1 sade han

  "För att partitionera diskar i Windows sorry: D"

 37. Adrian sade han

  @k1k1: Tja, tittade du inte på handledningen, hur görs det? Jag förstår inte ... trots allt vad vill du göra ???

 38. sorin sade han

  Jag har 8o Gb hårddisk installerat OS Win. xp dvs C = 80 Gb.Am försökte skapa partitioner fortfarande 2

 39. Adrian sade han

  @sorin: Det fungerar inte att "bryta" från C mer än du har ledigt utrymme !! för att du går in över ockuperat utrymme! Du måste göra partitionen precis som du har ledigt utrymme!

 40. nelutzu sade han

  hej. Jag har ett minne laeptop 250G och är uppdelad i C och D. Skicka mig veta om jag kan göra en eller två av D-partition utan honom vi förlorar, vi 200 utrymme och en G och jag vill att dela upp i två eller tre delar. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag är intresserad av att veta om det något program för det och om du kan göra detta utan att behöva formatera min dator. tack

 41. nelutzu sade han

  hej. Jag har en bärbar dator med 250G minne och är uppdelad i C och D. Skicka mig veta om jag kan göra en eller två av D-partition utan honom vi förlorar, vi 200 utrymme och en G och jag vill att dela upp i två eller tre delar. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag är intresserad av att veta om det något program för det och om du kan göra detta utan att behöva formatera min dator. tack

 42. Adrian sade han

  @nelutzu: Det kan distribueras utan att du behöver installera om systemet, vi har flera handledning relaterade till detta ämne, hur man partitionerar med diskhanteraren i Windows-gränssnittet, hur man gör det med ett speciellt verktyg som heter acronis diskkatalog, nu ser du ... du kan inte att bryta sig från det utan att förlora vad du har på den D såvida du inte gör en partition med det utrymme som han fortfarande har gratis ... Till exempel har du en D på 200G och du vill dela den i 3 du sa bine bra om han har ockuperat 100G du kan inte bryta från den för en annan partition än resten av 100G för att skapa en annan partition, om du går över 100G redan upptagen med något ... kommer du automatiskt att förlora allt på partition D !!! Nu har du två möjligheter, antingen gör du en partition genom att från D bara ta det tomma utrymmet du har kvar, eller så raderar du partitionen tydligare och formaterar den och sedan gör du från den D så många partitioner du vill ... Skriv upp i sökningen: hårt, ja skriv in och du hittar 2 handledning om detta ämne ... klicka på titeln på en av dem och titta på ... Framgång!

 43. nelutzu sade han

  Tack så mycket för ditt svar. Jag ska försöka se vad det ut precis som jag är rädd för att förlora D.Sa jag kommer att förklara vad jag vill göra en partition: Jag installerar avast efter handledning, jag avg innan och jag hittade några Win 32 pri virus och systemvolymer vet inte varför, torkade jag ala systemvolymen och andra bara att jag inte vann 32 vad jag torkade sters.dupa jag kunde inte komma in i D eller C genom att dubbelklicka, mappar bara genom tur som hade skapat en bakup efter handledning med Acronis. Jag gav bakup och allt tillbaka som inainte.Calculatorul går mycket bra men jag visste inte att jag var tyst virus. Jag formaterade C-talet när jag ville komma in i D för att få kit för att installera drivrutiner och program föreföll mig samma fråga jag kunde inte komma in i D, C gick in. Jag gick igenom mappar jag installerade Acronis och gav bakup. Nu vill jag göra en partition att flytta från D E D-format och formatera och C. Vänligen berätta för mig om jag gör bra eller jag lämnar så då. Jag sa datorn fungerar perfekt precis som jag har om 5 virus i den. Förmodligen inte så farligt. Tack igen.

 44. Adrian sade han

  @nelutzu: Skanna med Kaspersky, ladda ner test och ställ in den på hög och sedan scanna!

 45. nelutzu sade han

  Jag försökte dela med Acronis Disk D platschef licensierade omstart men när jag ger min skiva inträffar. Är det för att det har D-UL har virus i honom?

 46. Jag har redan som c-partitionen och jag vill göra en annan .. bara misslyckas, vad ska jag göra?

 47. Adrian sade han

  par: Jag har redan som c-partitionen och jag vill göra en annan .. bara misslyckas, vad ska jag göra?

  Du behöver en mer professionell programvara för att ha funktionen "Split Partition" vilket betyder att den skiljer partitionen, vi har en tutorial om Acronis Disk Director du kan följa den genom att klicka HÄR, Du kan bara få i ledigt utrymme kvar på C för att göra en annan partition, jag föreslår att du läser alla kommentarer och att läraren!

 48. sumomanu sade han

  Jag har redan partitionerad hårddisk. Om du vill skapa, redigera befintliga partitioner med hjälp av verktyget Windows, betyder inte skapa ny partition alternativet visas när jag högerklicka. så att säga, kan inte aktivera skapa en partition om vi ledigt utrymme. korrigera?

 49. Adrian sade han

  sumomanu: Jag har redan partitionerad hårddisk. Om du vill skapa, redigera befintliga partitioner med hjälp av verktyget Windows, betyder inte skapa ny partition alternativet visas när jag högerklicka. så att säga, kan inte aktivera skapa en partition om vi ledigt utrymme. korrigera?

  Väl Iao logik om du inte har ledigt utrymme, hur man gör en partition? eller varför du har möjlighet om du har något ledigt utrymme på sig att göra det?

 50. något ofullständig, förväntat att lära sig om olika typer av partitioner, filtyper, måste du veta, nu ser jag att gå någonstans

 51. Gigel:
  något ofullständig, förväntat att lära sig om olika typer av partitioner, filtyper, måste du veta, nu ser jag att gå någonstans

  Om du vill ta reda på mer, sätter du benet på jobbet ... gör en ny google-sökning, du kan inte prata i en tutorial om allt detta, det skulle ha varat i 6 timmar, vi kommer att göra din aptit på det om du vill ha mer du har internet-tangentbordet, fingrarna du kan skriva med, du tar och dokumenterar dig själv på nätet är garla-information, det handlar om att vilja och gilla

 52. mus

 53. Jag upptäckte denna webbplats Salutare.Tocmai minunat.Am partitonare följt den här guiden för hårddisken, men för mig jag kan inte opera.Am installerat vista black edition med en partitie.As bara vill göra en nu, men misslyckas. snälla hjälp mig vacker?

 54. Viorel sade han

  mycket bra handledning. Tack.

 55. mario27 sade han

  Hej vänner, jag har också ett problem med den magiska partitionen 8-programvaran, efter att jag har installerat den och när jag vill gå in i programmet får jag följande: "brevdrivning kan inte identifieras", du kan berätta vad det betyder och hur jag kan lösa det med detta program eller imis satte en annan HDD-partitioneringsprogramvara än acronis för på grund av detta program fick jag 14 G från partition C i "unpartition" 🙁

  • Adrian sade han

   mario27Hej vänner, jag har ett problem med programvaran Partition Magic 8, efter installationen och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive kan inte identifieras" im iputeti säga vad det betyder och hur de kan lösa IMIS program eller sätta en annan mjuk partitione hdd annan utanför Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"   

   EASEUS Partition Manager Home Försök att ha en fri version, är programvaran enkel att använda. Ingen mjukvara förstöra något, Acronis jobb men du bröt med handen eftersom du inte vet hur man går med honom! Du har förmodligen samma enhetsbeteckning som du vill göra eller vem vet vad du ville göra, programvaran inte tro att han var fel, utan dig!

 56. mario27 sade han

  Hej vänner, jag har också ett problem med den magiska partitionen 8-programvaran, efter att jag har installerat den och när jag vill gå in i programmet får jag följande: "brevdrivning kan inte identifieras", du kan berätta vad det betyder och hur jag kan lösa det med detta programmera eller berätta för mig en annan HDD-partitioneringsprogramvara än akronis på grund av detta program fick jag 14 G från partition C i "unpartition" 🙁

  • Adrian sade han

   mario27Hej vänner, jag har ett problem med mjukvaran partition magic 8, efter installationen och du vill komma in i programmet förefaller mig följande sak: "brev Drive inte kan identifieras," kan du berätta vad det innebär och hur de kan lösa program eller berätta en annan mjuk partitione hdd annan utanför Acronis för det här programmet eftersom jag gick 14 G partition C "unpartition"   

   Och ska du inte lägga samma fråga om 8 gånger! Vänta på att någon till måttlig din kommentar och att acceptera det och att komma, utstationering kommentar 3 gånger inte få ett svar snart !!!

 57. hej hur många partitioner ska jag göra på en 640 GB hårddisk så att allt fungerar ok.2 det skulle vara bra eller mer..operativt system jag vinner 7 ... de här åsikterna

  • Adrian sade han

   georg: Salut.cate partitioner bör göra en hård 640 ok.2 gb allt att gå lika bra eller drifts multe..sistem jag vinner ... ast åsikter 7  

   se DETTA videohandledning mycket noggrant och utan att rulla (klicka på ordet "DETTA" för att komma till handledningen)

 58. Jag har en partition D 115.39 och en C 32.10 och vill göra mer prtitia C att vara 115.39 och prtitia d vara 32.10 hur man gör detta låt mig förklara om det är möjligt eller kontakta mig på budbärare för att bättre förklara mitt id marco.nistoran

 59. Grasutz sade han

  Hej ... Jag köpte nyligen en bärbar dator med ett minne på 500 + 500 och ett av mina problem ek. Jag kan inte se någon av hårddiskarna i mycopm ... Jag sköt någonsin och han ser dem båda, vad kan jag göra. Det andra problemet är k Jag försökte partitionera, jag följde exakt k steg i självstudien men när jag måste klicka för att partitionera ser jag något annat än det visas i självstudien vad jag kunde göra. Tack på förhand

 60. n Razvan sade han

  Hej!
  blog.interesant.intru grattis till honom varje dag när jag upptäckte.
  säg hur du kan lösa följande problem: Jag köpte ett USB-minne gb maxell satsning 4 och 2 fabriken har partitioner på den, en av 1 mb och en 3,7gb.
  reusec inte att utplåna den lilla pinnen och kan göra både du någonsin träffat en singura.daca något och vet åtgärden, säg att du.
  i alla fall jag inte rekommendera detta märke av USB-minne, även för problem jag skrev för att från början har endast 3,7-3,8 4 gb istället.
  Tack.

  • Adrian sade han

   n Razvan: Hej!
   blog.interesant.intru grattis till honom varje dag när jag upptäckte.
   säg hur du kan lösa följande problem: Jag köpte ett USB-minne gb maxell satsning 4 och 2 fabriken har partitioner på den, en av 1 mb och en 3,7gb.
   reusec inte att utplåna den lilla pinnen och kan göra både du någonsin träffat en singura.daca något och vet åtgärden, säg att du.
   i alla fall jag inte rekommendera detta märke av USB-minne, även för problem jag skrev för att från början har endast 3,7-3,8 4 gb istället.
   Tack.  

   Alla minnen eller hårddiskar är så delvis av hur många G har, och jag fick en hårddisk, men har 500 400 och 500 decum något inget huvud. Det är en fråga om marcheting är avrundning belopp. Om du sitter och beräkna du kommer att se att den korrekta mängden ger dig. Men hennes fönster och på produktetiketten ge dig en rundad!

   Som liten partition som är MBR USB-minne, en liten fil som håller uppgifter fastnar kluster och vad har det, eftersom den lilla partitionen operativsystem visar du håller när du anger, men hon var inte vara synlig.

   Jag formaterade stick misstag när jag installerar om Windows, jag glömde hålla ansluten till datorn och när jag fick spela partitione iam givet format och USB-minne och sedan efter installation av Windows, överraskning, stick inte längre i Den här datorn, ser du nästan inget system. Den visar bara högerklicka på Den här datorn sedan hantera och det vi byggt synlig.

 61. mario sorin sade han

  hej är ok

 62. marius sade han

  Jag försvarar inte min video! Vad är problemet? Alla de bästa och en välsignad år!

  • Adrian sade han

   mariusJag försvarar inte min video! Vad är problemet? Alla de bästa och en välsignad år!  

   Vara tydligare eftersom ingen av oss gissa stjärnorna!
   Vilka bilder ni verkar? Där man inte bilderna visas i webbläsaren eller PC? Vad menar du exakt? Om du menar att du inte visas handledning innebär att du inte har Flash Player installerat! Du skriver i google: Flash Player ladda ner den och installera det och du kan titta på videotutorialele.

 63. iuli sade han

  salut.eu jag formaterat hårddisken (en 80 gb) Jag installerade operativsystemet i C, jag formaterade D och E partition hade lämnat henne så något så pierd.Dupa Vi vill ha skiftat från D och E jag formaterade och e-ul.Problema är att inte längre visar mig mappnamn .imi showen mappen men som han inte hade beskrivning? Eller satt arata.ce Klicka på mappen jag har gjort? raspuns.cu förvänta respekt.

 64. marius sade han

  Tack så mycket! Om du visste hur jag kämpade när jag först lades hårt! Stort tack!

 65. IULY;) sade han

  Hej grabbar! gör ett utmärkt jobb och jag vill gratulera dig för alla tutorials, men DC gör inte en tutorial och om hur man partitionerar direkt med startbar CD i MS DOS verkar det ärligt mycket enklare för mig ...;)
  Hur som helst .. Jag måste erkänna att även jag är riktigt bra på felsökning datorer Jag lärde mig mycket från dig och jag vill tacka dig !!! Håll upp det goda arbetet !!!

  uppriktigt IULY

 66. Vasile sade han

  Jag har en bärbar dator med en hård problema.am de 400 och 7 fönster giga.am något en partition C. instalat.cu hur kunde jag göra ännu 2 Part D eller E utan att behöva ta bort vad vi i C? och utan att behöva installera om Windows-ul.daca kan hjälpa mig att förklara några men amanuntit.as som kan vara tacksam för att jag kan ajuta.multumesc de förutsedda.

  • Adrian sade han

   Jag har en bärbar dator med en hård problema.am de 400 och 7 fönster giga.am något en partition C. instalat.cu hur kunde jag göra ännu 2 Part D respektive utan att behöva ta bort vad jag har i C ? och utan att behöva installera om Windows-ul.daca kan hjälpa mig att förklara några men amanuntit.as som kan vara tacksam för att jag kan ajuta.multumesc de förutsedda.  

   Dessa dagar kommer jag att göra en handledning relaterad till det här ämnet, hålla mig nära videotutorial.ro eller så kan du prenumerera på e-postmeddelandena till tutorials och när en ny tutorial läggs ut kommer du att få ett e-postmeddelande. högst upp till höger har du rutan ”Prenumerera via e-post för att få handledning
   och andra intressanta nyheter från IT-sfären! ” i fältet nedan anger du din e-postadress och klickar på GO. Du får via e-post en länk som du måste klicka för att bekräfta prenumerationen och det är det.

 67. Vasile sade han

  Jag såg några handledning om hur man arbetar med acronis.pt för att partitionera en hårddisk gjord av cristi. Men det anges inte om att göra nya partitioner raderar allt du har i den primära partitionen. Jag har redan installerat Windows 7 och några saker som Jag kan lägga den på pinnen. Men jag är intresserad av att göra två partitioner eller mer beror på hårddisken. Eftersom jag inte har laddat ner någonsin än - ett program jag vet allt om från en tutorial. Jag kan fortfarande inte göra en korrekt partitionering. Men vad Jag är intresserad av detta. Det raderar fönstren på en ny partitionering av hårddisken. Vad jag vill nämna är det faktum att jag nyligen köpte den bärbara datorn från Amerika. Och den hade fönstren på den. Jag fick den utan CD. installation. ingen drivrutinsinstallations-cd och så vidare. och för att vara ärlig är jag rädd att jag inte kommer att lösa det. och jag ställer en fråga ... DC jag kan inte skriva på chatt ??? Jag har vb med toshiba på chatt och med ratzoiu men nu kan jag inte komma in i chatten.dc? adrian är du en gentleman som du svarade på mig. god hälsa ...

 68. Geo sade han

  Anta att vi har tre partitioner och vi vill gå med i två av dem ....
  Hur man ska gå? Tack!

 69. Razvan sade han

  Jag har problem med hårddisken !!! så jag har C: Jag skapade en annan partition I: och nu har jag totalt 4 säkerhetskopieringssystem och en annan som inte kallas cik recovery partition !! Jag vill göra en till för att jag har lämnat 100 GB gratis från 450 GB ... och när jag gör det säger det mig att det har nått maximalt antal partitioner !!! vad ska jag göra?

 70. sasha-097 sade han

  Jag har en fråga om vi har en andra hårt som du ansluter bara kabel som har en utgång cela som du ansluter till SATA och grundläggande och Hard PLCA ELLER ANNAT OCH MUST MA

 71. Catalin sade han

  Jag hälsar dig!
  Jag har ett problem lite mer speciell. Jag köpte en bärbar dator Medion i Tyskland med Windows Home Edition instalat.hardul 7 320 giga delas sålunda: 266 29,9 C och D boot återhämta sig. I pc 8 år och är inte en nybörjare; så jag försökte göra en ordentlig avskärmning. med hjälp av Windows-verktyg som vi gjorde. då jag installerade Acronis, jag gjorde 60 C giga, men resten kommer inte låta mig göra det logisk partition, dvs giga 207. Då märkte jag att det finns virtuella partitioner små 2 100 en giga 1 mb och en som viktiga filer från Windows-partitioner INTE OEM.ACESTE TILLÅTET i min dator VAD. Jag försökte ta in C med hjälp av MERGE kommandot. Men min chef över WINDOSUL DAT, behöver reparation i Windows med DVD-ROM DVD. Restaurerade c INITIAL OCH HUR VAR M / jag lämnade PAGUBAS.cu hoppas du kan hjälpa mig ursäkta mig om jag lägger det här problemet 2 platser.

 72. constantin sade han

  Boby Jag tror inte att du vet inte betyder inte 30.000 30 mb gb
  explci bra för människor som inte är lika med gb 1 1000 mb

  • adrian admin sade han

   constantin: Boby Jag tror inte att du inte vet betyder inte 30.000 30 mb gb
   explci bra för människor som inte är lika med gb 1 1000 mb  

   Det var en rundad form agitatule! Lättare att förstå än mannen, så att har att berätta 1024 står computing lättare att förstå och lättare Omu som förklaras Boby.

 73. costelpescar sade han

  Interesant.Mulţumesc.

 74. mada91lin sade han

  Hallå. Jag har också ett stort problem !!!! Jag köpte en hårddisk från en vän (80gb) Jag anslöt den hela vägen hit ... PC. PC känner igen det ... men jag kan inte komma in i det. Jag nämner k Jag försökte formatera det och det fungerar inte, det ger mig följande fel. Jag försökte också med magisk partition .... och med acronis disk director med dem kan jag formatera om men när jag går in i windows kan jag inte komma åt det. Vänligen hjälp mig mycket !!!!!!

  http://img94.imageshack.us/img94/5439/mada.jpg

  http://img6.imageshack.us/img6/6484/mada1u.jpg

  MER IGEN PLEASE HJÄLP MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 75. Catalin sade han

  30.000Mb är 30Gb för dig :))))) 30Gb = 30.720Mb
  Du gjorde en partition 29.296Gb

  Hur som helst är det bra film. Bravo

  Stor omsorg med XP och "a" Vista :)))

 76. tica sade han

  Jag fick en metall stöd för HDD bärbar dator med två hdd en 120 gb-en 250 hdd är bra säker och USB-kabel densamma, men när du väska usb inte känner igen ljus beculetu röd hdd är anvarte men ingenting sett något år jag kan göra disk~~POS=TRUNC för att känna igen dem tack

  • AdrianGudus sade han

   tica:
   Jag fick en metall stöd för HDD bärbar dator med två hdd en 120 gb-en 250 hdd är bra säker och USB-kabel densamma, men när du väska usb inte känner igen ljus beculetu röd hdd är anvarte men ingenting sett något år jag kan göra disk~~POS=TRUNC för att känna igen dem tack

   Har du installerat alla drivrutiner för ditt operativsystem? Speciellt bör inte missa moderkort förare när det gäller USB-enheter. Specifika chipset drivrutin installera operativsystemet och din grundläggande moderkort?

 77. tica sade han

  med 120 GB löste jag det men 250 vill inte jag försökte med Hirens boot-cd och jag lämnade den en dag och hela natten men den skannade 4456 MB och hittade 1500 fel och även 1500 reparerade och jag stoppade hästar Jag tror att det slutar året -en vecka vad kan jag göra som ett hårt äpple på andra hårddiskar jag gjorde tidigare men jag åker på kvällen och på morgonen var det gjort men det här äpplet är väldigt bra tack
  Det installerade moderkort ursprungliga Comp CD och installerat alla

 78. mirela sade han

  Jag partitionera c 10 gb maresc.am vill läsa på andra forum att man bör framför datorn management.in C-enheten ledigt utrymme att existera nealocat.mi jag bort andra partitioner, men förblev f partition som varken kan ge delelte varken ge mig hjälp shrink.nu

 79. AdrianGudus sade han

  mirela:
  Jag partitionera c 10 gb maresc.am vill läsa på andra forum att man bör framför datorn management.in C-enheten ledigt utrymme att existera nealocat.mi jag bort andra partitioner, men förblev f partition som varken kan ge delelte varken ge shrink.nu hjälpa mig tack och jag hoppas att jag var tydlig nog att förstå vad jag ville förklara.

  Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

  • mirela sade han

   AdrianGudus: Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

   AdrianGudus: Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, ange ja och du hittar handledning.

   Jag har redan 2 partitii.nu vet om du förstår vad jag ville zic.am 2 del f c och f vill ta bort partitionen kan öka c.nu att veta hur man tar bort f tillåter inte mig varken ge eller ge radera krympa .

 80. hej,
  Jag gjorde en partition på en bärbar dator hdd 320 (initial en partition) men nu vill jag ändra ... möjligen för att radera och ta det från början ... är det möjligt?
  tack

 81. cristi sade han

  man hur man gör för att få min mer GB C (för att ta D och sätta i C) utan mig installera Windows® pls Säg dak burk till den e-postadress vi precizato inom ovan och jag har en fråga:
  En av mina vänner fungerar inte längre, "m" -tangenten på sin bärbara dator är ungefär 5
  , 6 år och har ingen garanti för att han tog i Italien pls Säg mig vad jag ska göra
  Tack för att du tog dig tid att läsa detta meddelande
  Med all respekt CRISTI

 82. Catalin sade han

  Hej vänner, jag har ett problem inte mycket jag installera Windows 7 entreprise när man gör inställningar för att installera Windows jag oavsiktligt raderade partitioner D webbplats och e-plats och stannade med C: s och hela rymden D och E gick i C och Åkum alla program och spel eller installeras i C (zik'm inte expert på pc) och sedan datorn jag går dåligt även mina omstarter ibland ensam, pls ajutatima kum att göra min rygg partitioner jag försökte göra ut windows men mia det är partitioner med KB 999 och 968 KB D plats med mer går, ASTP åsikter.

 83. Tack så mycket producaorului Tineo denna handledning och så vidare !!!
  PS. Råd till amatörer som alltid har något att kommentera “Vänner, om ni inte vet hur man uppskattar andras arbete och deras hjälp, skulle jag hellre säga> !!!
  Jag ber om ursäkt om jag talade till ägaren av webbplatsen hade mer än.

 84. bra
  Jag upptäckte din webbplats och och är glada. Bobi förklarar mycket väl. Jag är en nybörjare och jag kommer definitivt har mycket att lära från din tutoriatele.
  GRATTIS!

 85. DJ starkid sade han

  [b] hej, jag är datavetare år 2, så jag borde veta något om en dator, men med hårddiskpartitionering stöter jag alltid på ett problem 😀 hur som helst var frågan, på Windows 7 Ultimate (antar jag som på andra versioner) Jag såg att det gör alla dina "Primära" partitioner. Är det OK? [/ B]

 86. mersii man du mest tareeee

 87. vet hur martitionez med Windows och andra program ja jag har en annan fråga! Jag har en hdd 40 GB och jag Facu två partitioner c och d, men verkade allokerat utrymme 7,84mb! ändå Jag vill partitionera alla allokerat utrymme som visas jag är tillbaka till en partition som det var ursprungligen och överraskning allokerat utrymme di igen! så det hände med en stik! jag gjorde åter Windows® och nu har 15,6gb istället för 16gb som har en första kurs stresantul och vejnicul allokerat utrymme! väl det är bara ett fåtal mega mig mig ganska stressade till max! Var snäll och gör dig själv en tutorial probems detta har lagt dem och jag slutar en gång för jag försökte en hel del program och Ofördelat utrymme så jag inte har lyckats partition sal infördes igen!

 88. Kan du hjälpa till?

  • AdrianGudus sade han

   mihai:
   Kan du hjälpa till?

   Det outplacerade utrymmet är helt normalt och naturligt att vara och förbli så. När det gäller pinnen som du säger var 16 och har nu 15,6 ... Jag tror att du har fel. En pinne eller hårddisk kommer aldrig att ha 20, 500, 250 eller det belopp som anges på etiketten. Detta är en marknadsföringsstrategi som tillämpas av tillverkare för att avrunda kapaciteten på hårddiskar eller pinnar

 89. mihai sade han

  Jag frågade om allokerat utrymme eftersom vi installerat windowsuri och annan dator även leptop, hade två partitioner och saknade allokerat utrymme! Dc säger att det är ok du tror att du vet i alla fall många fler som mig men sticu även VB på allvar! har 16gb något är TAKEMS köpt på EMAG, ja säga att det inte ser 16 fast, kan 15si vissa ger mer än 15,6 och hade inget utrymme ala allokerat utrymme som jag inte kan använda någon integrerad i partition! i l -Jag formaterad för att få virus på det och jag formaterade när jag satte Windows på ritpapper! jag faktiskt inte formaterad som Windows® säger att han inte kan göra denna operation så jag installerade Windows på spåra dinou och när du får i Windows och frågar vilken partition installera Windows måste först ta bort dem och sedan skapa dem igen och jag torkade Stik jag skapat och en partition och sedan visade sig att allokerat utrymme och då inte bli av med honom så upp inte ta bort partitionen stik allt var ok och hade mer än 15-6 gb utan allokerat utrymme! Windows XP jag torkas! ärligt jag har ingen förklaring, har du?

 90. iulia sade han

  bra! hjälp handledning, men jag leta efter något annat, nämligen hur förena två parter utan något program ... ..l leptop köpte andra handen och började uppdatera den och nu säger jag att jag inte har tillräckligt med utrymme på det, ja nej jag bara program och uppdateringar från windows.As vill förena de två parterna, eftersom det kan vara? måste jag nämna att de tyska fönstren så att de förstår ingenting, men jag kan hantera det.

 91. AdrianGudus sade han

  iulia:
  bra! hjälp handledning, men jag leta efter något annat, nämligen hur förena två parter utan något program ... ..l leptop köpte andra handen och började uppdatera den och nu säger jag att jag inte har tillräckligt med utrymme på det, ja nej jag bara program och uppdateringar från windows.As vill förena de två parterna, eftersom det kan vara? måste jag nämna att de tyska fönstren så att de förstår ingenting, men jag kan hantera det.

  Vi har om den här guiden. Skriv upp i rutan till höger sidofältet SÖK: Partitionera en hårddisk som innehåller endast operativsystemet partition, tryck enter och du hittar handledning

 92. Phoenix sade han

  Super handledning. tack

 93. Hej, jag har också ett problem ... .. Under en tid vill jag också installera Windows 7 och jag kan inte installera det! Det säger mig att HDD inte är kompatibel. lär mig vad jag ska göra för att jag vill jobba med 7 eftersom jag har fler faciliteter ...… Snälla!

 94. Moor sade han

  Ja! Tydlig, kortfattad, till punkten! En av "kom ihåg" -handledningarna. Uppriktiga gratulationer! Allt det bästa för direktör. Tack så mycket !

 95. cali sade han

  Bra, jag har svårt 7 jag installerade Windows Ultimate, två lika partitioner och partition med Windows Jag skulle vilja göra mindre Sanu maj ea.se kan installera något utan problem? Tack

 96. Tack för informationen. Jag har verkligen varit till stor hjälp. Jag har en extern hårddisk Fujitsu 500 GB (3 register och 6 mätspetsar) hade vi upp för att upptäcka denna webbplats en partition och du vill kopiera något på det på lokal hårddisk jag skrev med maximal 30 mb / s. Jag delade sex verkliga volym och gjorde samma antal partitioner av samma storlek. Jag skriver detta hdd med 60-70 Mb / s. Tack igen för information. Alla de bästa, har du en stor plats, hålla upp det goda arbetet.

 97. Ciprian sade han

  hej,

  Om du inte vill ha installerat två operativsystem det är ok att göra samma partitione nämligen:

  C - operativsystem - xp
  D - installation av program, spel, filmer
  E - lagra filmspel

  Hur skulle partitionerar för flera stift att läsa?

  För Xp förstod jag att det inte är nödvändigt att avsätta mer än 30-40GB. Handledning dras från den korrekta partitionen är ett fast värde. halv / kvartal storleken på hårddisken.

 98. Adiana onet sade han

  Hej, jag har en bärbar dator med fönster 8 och har bara en partition 938gb, hur kan jag göra en partition och tala om för mig dak förlora något av partition vid delad hårdvara? Väntar på ett svar, tack

 99. mihai sade han

  Hej, jag har en bärbar dator med fönster har endast en 8 och 500 gb partition .Hur kan jag göra partition och tala om för mig om något försvinner när den partition som delar hårdvaran? Vänta ditt svar tack.

 100. mihai:
  Hej, jag har en bärbar dator med fönster har endast en 8 och 500 gb partition .Hur kan jag göra partition och tala om för mig om något försvinner när den partition som delar hårdvaran? Vänta ditt svar tack.

  Det är inte rekommenderat att du partitionerar en hårddisk som ges.

  • Dogaru sade han

   Hallå

   Jag har en extern hårddisk med en databas på den ... ursprungligen kändes den igen av den bärbara datorn utan problem tills jag en gång lade den i en dvr för att spara några videoklipp av visningskamerorna på en arbetsplats ... senare när jag har det återinsatt i den bärbara datorn känns inte igen ... öppnas inte i någon form ... hur kan jag återställa filer efter HDD?

   tack

 101. hej ... Jag har precis köpt en 2T-hårddisk ... Jag ser inte ens den i hantera ... Jag förstår att det är något med en begränsning? ... .Jag vill inte dela den ... Jag vill ha den så ... en 2t-partition? ... hur man fortsätt. Ms i förväg

 102. Detsamma kan göras med Windows Disk Manager ännu enklare och mindre farlig utan risk för att förlora viktiga data.

 103. mikhail sade han

  Salut! Jag har en fråga, började en idiot, annars kan jag inte säga min installera Windows och vet inte vad han gjorde det efter installationen inte längre har tre partitioner, men två, kan jag berätta för någon om jag har en chans att hämta all information på den partitionen eller inte. Tack på förhand!

 104. Petrica sade han

  Jag har en fråga jag lägger lösenordet på hårddisken och jag glömmer att jag kan återställa det på något sätt eller jag behöver byta hårddisken, jag kommer att fråga hjälpen

Tala Your Mind

*