Installation och konfiguration handledning video codec paket

I följande videofilm visar vi hur du installerar och hur man ställer in ett paket med codecs men främst som nedladdning in den och där.

K-Lite Codec Pack fullständiga namn codec paket som vi kommer att installera tillsammans.

Innan dess ska du veta att du har avinstallerat den gamla codec (i förekommande fall) och alla spelare måste ha installerat favoriter.

Inrätta ett paket med codecs under installationen är det till skillnad från vanliga program där inställningen görs efter installationen.

Men bättre att följa den här guiden som är en del av en längre serie av multimediaprogram som även innefattar installation och konfiguration av spelare, installation av TV-tuner och ta bilder på TV med nästan lui.Stati för mer information .

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. du är stark

 2. marius sade han

  Jag har en fråga: Finns det inget ljud när man kör en DVD-spelare, vad kan jag göra här codec pack jag kunde hjälpa eller om det finns någon codec för ljud? Tack så mycket.

 3. administration sade han

  Du försöker och codecs, men om du kan prova och en annan DVD-spelare

 4. du är en stark chef ... .bv

 5. intressanta nedladdningar hoppa tills 5 Det tog mig år

 6. radu77 sade han

  Du är codec.Multi bästa sätt rätt ACMCodec men för mig verkar föråldrade nu jag gav det VRO 3ani.

 7. consolatorul_de_inimi sade han

  DU ÄR DEN STARKASTE. FÖR ALLA TUTORIER HAR DU GRAD 12. MINDRE PÅ DEN MED INSTALLATIONEN AV WINDOWS SP3 LJUDSKYDD ÄR LITT VÄNSTER TILL ATT VILL MEN ... ..Jag har inga ord, SÅ GÖR EN EXTRAORDINÄR JOBB! SSSUUUPPPEEERRR !!!

 8. @consolatorul_de_inimi:
  Så är Windows XP-installationen höra om kanalen, som vi ber om ursäkt och lovar i framtiden för att återställa den.
  Om du gillar video tutorials som vi gör och vi är glada att vi väntar på oss.

 9. danezu sade han

  Trevlig handledning men codecs paketet är f bra för mig, jag ibland användning av användaren helt enkelt att någon installera det, men jag vet nu sal uppskattar.

 10. Georgel sade han

  Bravo för saker som gör mig hjälpt mig mycket, och om du vill göra en handledning för amp2 jag skulle vara vänner, tack inte för mig (jag), jag tror att det är bättre än andra spelare bortsett från winamp men fff ta ännu en gång att winamp.inca gratulationer.

 11. haosss sade han

  bv cristi ... Jag använde en annan codec .... men jag försökte det här och jag ser att äpplen är bättre.

  ms att jag ansåg den saken med ARKIVET ... ..
  ptr mn cel putuin e super ...
  är du stark bv ... ..

 12. Andrew sade han

  ja du gjorde inga codec-inställningar ... det är bara en installation ... nästa nästa nästa next ... Jag är ledsen bror men den här videon är inte riktigt vem som vet vad 🙂

 13. gabriela Drăgănescu sade han

  Jag har problem med att öppna filmerna, det kraschar och återställs, med musik fungerar någon spelare perfekt men jag kan inte titta på filmer. Berätta för mig vad är den desperata anledningen till 10 dagar sedan jag sköt Windows XP igen som jag inte kan se en film .... ett e-postmeddelande med en bra förklaring eller ett inlägg till mitt svar hjälper mig mycket ... snälla [e-postskyddad]

 14. Armeanu sade han

  Jag försökte titta på den här handledningen men jag lyckades bara fram till minut 2,53 ″, jag var tvungen att ladda ner, jag hoppas att jag kan se det, varför fungerar inte allt?

 15. Adrian sade han

  ArmeanuJag försöker att titta på den här guiden men bara lyckas 2,53 minuter, "jag hade att göra nedladdning, jag hoppas du kan se det, varför inte gå alla ut?

  Handledningen går till slutet. Det är inte vårt fel att du har en svag netto, byta leverantör! Det är förbjudet nedladdning handledning, som inte respekterar denna regel kommer att begränsad tillgång till webbplatsen på obestämd tid!

 16. Vänligen trevligt att göra en tutorial på KLite 5.44 fullständiga codec version som har många codecs och vet inte hur man ställer min plizzzzzzzzzzzz tack?

 17. mycket bra paket här just nu använder jag XP codeck pack och jag hade inga problem

 18. Hej. Jag försökte titta på "Installera och ställa in codec pack-video tutorial", men ett varningsfönster visas som säger mig "nära att spela". Vad jag ska göra, jag avslutar det, detta har hänt någon annanstans och jag avslutade och valde också viruset. Med det nödvändiga tacket

  • ioana: Buna.Eu Jag försökte titta på "Installation och inställning handledning video codec paket" men fereastracu vaapare en varning som säger "nära att spela." Vad man ska göra, ge det nära, det hände någon annanstans och gav mig också nära att välja viruset. Med tack stringens  


   "Stäng att spela" betyder nära att köra, den knappen stänger bannerannonsen och kör självstudien.
   Ingenting händer annars.
   Hos oss får du aldrig kommer att kontakta skadlig kod, här vi spelar, vi respekterar besökare.

 19. Hej! Jag har ett problem. Jag har en film 3 verkade mycket nytt och jag kan inte titta på dem. i KMPlayer codec och ger mig fel säger att använda Windows Media plyer.cand ge nya filmer i W mediaspelare berättar mig och jag bara sätta på en nedladdningssida som ger mig ett fel och säger åt mig att försöka senare. du hjälpa mig och mig snälla?

 20. Har filmerna WMV-förlängningen? Öppna dem i så fall inte med Windows Media Player under några omständigheter. Det är möjligt att dessa filmer faktiskt är falska filmer som uppmanar dig att installera vissa "codecs", som i själva verket bara codecs inte är ... Jag rekommenderar att du tar bort filmerna. Om de här filmerna inte startar i KMP, var noga med att det är en trollformel och att filmerna inte är bra. Sluta ladda ner WMV-filmer från torrents.

  • sorin sade han

   Hantering film på något sätt har tillägget WMV? Om ja, under inga omständigheter öppna dem med Windows Media Player. Det är möjligt att dessa filmer faktiskt rade falska filmer som uppmanar dig att installera några "codecs" som faktiskt i verkligheten bara codecs är inte ... Jag rekommenderar att du tar bort dessa filmer. Om i KMP, de filmer du inte startar, då vara säker på att hype, och filmer är inte bra. Inte ladda ner filmer i WMV format torrents.  

   hej är Sorin Jag fick samma problem med filmer som tagits torrents och är helt axxo förlängning avi och är nya filmer 2010 och bara starta filmen och säger att jag behöver en codec och filmen kan bara titta på med Windows mediaspelare vad man ska göra

 21. En är .AVI .WMV finns andra 2. Hur som helst tack för din hjälp!

 22. George sade han

  Hej, vänligen ajutor.Prind med en handfull Samsung LCD digitala stationer och försöka att spela in analog TV-tuner med WinFast PVR2 textade film som visas på LCD-skärmen, men fånga (CVBS eller S-video) visas subtitrarea.Se kan inte lösa mpeg4 codec på datorn? Tack.

 23. Valeriu Pacurar sade han

  som presenterade totoralu Jag vet att detta är Cristi dumidru

 24. drshomeboy sade han

  En vanlig användare har installerat i sin dator cirka 300-1000 kodningsavkodningsfilter (codecs). Det finns en cool programvara som du kan hålla reda på dem. Det heter Filmerit. När en videofil inte fungerar kan du använda GSpot för att berätta exakt vad videofilen kräver (rekommenderas för de mest erfarna). Gspot är verkligen gratis. Pt. de flesta "hemanvändare" idag skulle dock rekommendera antingen K-Lite och BSplayer (om du är van vid det) eller installera KMPlayer, Xvid och AC3. KMPlayer har tillräckligt med filter för de flesta format. Det gör inte ont att ha en MPlayer eller en Media Player Classic eller MPCStar Player som backup. Här är en länk med några detaljer om vissa spelare / codecs (det är på engelska, men för dem som vill att det fungerar):
  http://www.neowin.net/forum/topic/470275-zero-codec-pack/
  (Denna länk innehåller inget skitsnack platser)

 25. LUFTHANSA sade han

  Som vanligt, intressant och användbart!

 26. costy sade han

  Jag hälsar dig med respekt! Jag tittade på din handledning, jag installerade också en k-lite codec, men inte 4.3.4 eftersom jag inte kunde hitta den och jag tog 6.0.4. Jag installerade den och gick in för att se en film med separata undertexter men ett fönster dök upp där det står "Syntaxfel vid rad 36!". Jag nämner att jag har haft den här filmen under en tid och det störde mig inte, men efter att jag byggde om Windows 7 installerade jag codec-paketet och det felet visas. Om jag ger det ok, börjar det äntligen, men jag tycker inte att det är normalt. Samma fel inträffar med någon spelare jag försöker. Om du kan upplysa mig, tack så mycket från mitt hjärta.Jag förstår inte varför med samma fönster, samma codec-paket fungerade och nu efter att jag gjort om fönstren vill det inte. Med all respekt!

 27. Serban sade han

  K-Lite Codec Pack Full 4.3.4 Jag hittar det inte. På deras hemsida är det [K-Lite Codec Pack 6.4.0 FULL - Mirror]. Detta är annorlunda vid installationen.

 28. mostwanted sade han

  En gång installerat, ingen mer spela upp ljud från någon video, vad ska jag ställa in codec installation för att spela och ljud?

  • adrian admin sade han

   mostwanted: En gång installerat, ingen mer spela upp ljud från någon video, vad ska jag ställa in codec installation för att spela och ljud?  

   Vi bör inte ställa något. Vilken version av Ubuntu du? du säker på att inte låta spelare och ger inte sakta återställs och problemet är bara att du måste höja volymen igen? absolut inte ge chefen att flytta upp i ljudikonen ljud? checka in ljudspelare och manager ikonen bredvid klockan (vilket visar att difuzoras små) volym som ska maximal

   • mostwanted sade han

    adrian admin:
    Vi bör inte ställa något. Vilken version av Ubuntu du? du säker på att inte låta spelare och ger inte sakta återställs och problemet är bara att du måste höja volymen igen? absolut inte ge chefen att flytta upp i ljudikonen ljud? checka in ljudspelare och manager ikonen bredvid klockan (vilket visar att difuzoras små) volym som ska maximal  

    Jag har Windows XP och ljudet är inställd på max. gratis video-codec kan inte se, jag spelar bara ljud, och efter installation paket med codecs, bildspelet, men har inget ljud. Vad att göra?

    • adrian admin sade han

     mostwanted:
       

     Är du säker på att du ljud drivrutin, som måste för ditt operativsystem och exakt bild / ljud kortet installerat på datorn?

     • mostwanted sade han

      adrian admin:
      Är du säker på att du ljud drivrutin, som måste för ditt operativsystem och exakt bild / ljud kortet installerat på datorn?  

      ja, jag har alla drivrutiner installerade.

 29. mostwanted sade han

  redo, jag löst, videon var att skylla, nu ser jag, det fungerar perfekt, ms.

 30. bogdangelu sade han

  @Serban
  @Costi
  Du har inte sett (läs) som görs i handledningen 2009 tills 2010 är normala versioner av K-Lite Codec Pack till totalt den (senaste) 6.6.0.Pentru en normal här användaren inte ange något mer, låt Default.Mult framgång.

  • bogdangelu sade han

   bogdangelu: @Serban@costiDu har inte sett (läs) som görs i handledningen 2009 tills 2010 är normala versioner av K-Lite Codec Pack till totalt den (senaste) 6.6.0.Pentru en normal här användaren inte ange något mer, låt Default.Mult framgång.  cite mig

   Jag stavat fel: ,, handledning är din2008 av 2 år ,,
   PS alltid rösta men inte visas?

 31. när du gör en handledning med detaljerade förklaringar om ljud och video förlängningar utvecklingen och deras förlängningar även om kameran.
  Jag tror att det skulle vara perfekt. Sådan användbar handledning.
  ms.

 32. Ninel sade han

  Bidrar inte BE STYU att installera för att visa videoklipp överfördes bilder på TEL PC MOBIL.ASTEPT ett svar tack.

 33. Hej Cristi, jag har också en fråga: d Vad är Volume Normalizaton ?? 😀

 34. claudiu Iulian:
  Cristi bra ... Jag har ett missförstånd: Vad är Volym Normalizaton d ?? :D

  Det handlar om att eliminera den stora skillnaden i volym mellan olika moment i filmen, detta alternativ "plattar" denna skillnad lite, du vet att det finns ögonblick i en film som är mycket bullriga och minnen där du knappt kan höra vad de säger.

 35. Adrian sade han

  Hej alla! Jag har ett problem med BSPlayer pro. Innan jag öppnade en video mp4 och ffdshow ljudavkodare öppnas och ffdshow videoavkodare, var det helt friskt och video var perfekt. E, vid en tidpunkt då jag märkte att min BSPlayer har inget ljud. Så jag öppnar en video mp4 öppnar bara ffdshow videoavkodare, audio decoder och ffdshow öppnas inte, och jag låter mp4 videoklipp, men avi-filer med DivX codec ffdshow gå både öppen ri, kan han höra allt; Jag försökte se om ffdshow öppnas i Windows Media Player, denna spelare ffdshow audio-video med ljud - videoavkodare är perfekt, men i BSPlayer inte öppna ffdshow ljudavkodare och jag mp4 ljudfiler. Jag försökte avinstallera och installera ffdshow är en nyare version förgäves. Jag gick igenom ffdshowlui ljudavkodare inställningar men ändå inte öppna något i BSPlayer. Vad är problemet? Cristi / Admin vänligen kan jag hjälpa mig? Tack.

 36. Adrian:
  Hej alla! Jag har ett problem med BSPlayer pro. Innan jag öppnade en video mp4 och ffdshow ljudavkodare öppnas och ffdshow videoavkodare, var det helt friskt och video var perfekt. E, vid en tidpunkt då jag märkte att min BSPlayer har inget ljud. Så jag öppnar en video mp4 öppnar bara ffdshow videoavkodare, audio decoder och ffdshow öppnas inte, och jag låter mp4 videoklipp, men avi-filer med DivX codec ffdshow gå både öppen ri, kan han höra allt; Jag försökte se om ffdshow öppnas i Windows Media Player, denna spelare ffdshow audio-video med ljud - videoavkodare är perfekt, men i BSPlayer inte öppna ffdshow ljudavkodare och jag mp4 ljudfiler. Jag försökte avinstallera och installera ffdshow är en nyare version förgäves. Jag gick igenom ffdshowlui ljudavkodare inställningar men ändå inte öppna något i BSPlayer. Vad är problemet? Cristi / Admin vänligen kan jag hjälpa mig? Tack.

  Försök att installera en codec pack som Codec Pack KLite innan avinstallera alla codecs.
  Det betyder väldigt mycket och komponenter du har, om du har en svagare processor och grafikkort har ingen hårdvaruacceleration, kan du inte öppna h264 förpackade i mp4, mov, MKV.
  Jag hade en bekant som bara pate, tills han bytte PC, inte kunde se.
  Dessa nya codecs är ganska komplicerat och kräver resurser.
  Vi på videotutorial.ro alla H264 men vi använder en mild kompression och en lägre bitrate, precis som alla kan njuta av en ordentlig handledning.

  • Adrian sade han

   Jag besvärar inte de komponenter du har.
   Jag gillar det här:
   - Operativsystem: Microsoft Windows XP SP2 Professional
   - Processor: AMD Athlon (tm) 64 x2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow! (2CPU)
   - RAM-minne: 2048 MB (2 GB)
   - Videokort: Ati Radeon x1150 pci-e 250 mb
   Ljudkort (ombord): Realtek HD Audio
   - Direkt X: 9.0

   Jag förstår inte vad problemet är med det här, men okej, jag ska försöka som du sa till mig. Tack.

 37. AlexM sade han

  Hallå ! Grattis för ditt hårda arbete! Din webbplats som du besöker regelbundet gör också IT-kultur och kan lära människor att arbeta (åtminstone) på datorn utan att säga: "Jag kan inte", "Jag vet inte", "Jag är för klumpig", "Jag är för slurva "
  Med andra ord ber jag dig - om möjligt - göra en handledning med den "nya" k lite codec ver 9 ++
  De komplicerade frågor mycket där och jag fångade öronen försöker räkna fästing. Jag använder åtminstone 5 år det är det bästa, men nu också de komplicerade! Tack och hälsningar VideoTutorial.ro

 38. Adryan sade han

  Hej Cristi admin, jag använder fler codecs för kodning, dvs videoredigering, filmer, videor (dvs för att konvertera en mp4-fil till avi divx etc). Berätta för mig vilket alternativ jag ska använda för videoredigering? “Uppspelning bara utan spelare eller standard eller väsentliga saker? Vilket alternativ ska jag välja? Snälla hjälp mig.

 39. Adryan sade han

  Bai Cristi / Adrian och mig att svara på min fråga ovan? Eller om du inte vet?
  PLEASE EU Frumos svara mig.

 40. Joseph Stefan sade han

  Hej!
  Jag 7 Ulttimate.Am Windows PC ladda ner filmer från mobiltelefonen Samsung GT E2600 på calculator.La spela dessa klipp från datorn, bilderna spelas upp utan hjälp SONOR.Solicit Mr Kristus. Tack på förhand.
  PS: När du spelar video via Samsung Kies proggramul, och de låter.

  • Problemet med videoformat har alla mobila enheter, helt enkelt inte stödja någon video eller ljudformat.
   I play videospelare hitta en butik att öppna alla format.
   Android är inte som Windows, där ett paket med codecs och installera redo.

   • Alex sade han

    Cristi från vad jag förstår Joseph försöker spela upp videoklipp från telefonen till datorn och de lät inte. Inte på pc på Android. Om jag förstått det rätt inte svara på frågan eller ledsen.

 41. Stancu John Nicholas sade han

  Jag behöver ett program för att "klippa ut" en ljud- / videodel av en fil.
  Kan någon hjälpa?

 42. dan sade han

  Hej! Visningstiden stannar efter fem minuter, i själva verket bara den här tiden visar den på displayen, så videon stannar exakt när du behöver följa installationsstegen. Är det så du ställer in det? Tack!

Returlänkar

 1. […] Kanske finns det en annan tjej som lyckas först. Ralu kommer in för att titta på en video. kan hjälpa dig att installera och konfigurera codec-paket Videotutorial.ro Svara med offert + [...]

 2. […] Byt ut spelaren mot VLC Media Player eller Media Player Classic. Om det inte fungerar kan du installera ett codec-paket. Om du inte kan köra .mkv-filer efter att du har installerat codecs betyder det att maskinvaran måste [...]

Tala Your Mind

*