Ladda ner installation och konfigurera Mozilla Firefox och tillägg för den - videohandledning

Mozilla Firefox är den mest populära och bästa webbläsaren för närvarande, besegra alla webbläsarfönster användare har det installerat (Internet Explorer)

Kraften i detta ligger i de många moderna webbläsartillägg (extensions) tillgängliga för gratis nedladdning och lätthet med vilken de är installerade i Firefox.

De kategorier av förlängningar är den mest varierade, från multimedia och ladda upp till säkerhet och webbutveckling, vilket uppfyller de mest krävande användarna.

Men bättre att titta på denna video tutorial om den bästa webbläsaren för närvarande, nämligen Mozilla Firefox.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. bogdan sade han

  .Cred Felictari mycket bra handledning som den enda platsen i Rumänien där du kan hitta video tutorials. Bravo killar

 2. administration sade han

  Jag tror inte att det är det enda webbplats med video tutorials, men det är verkligen den enda platsen med gratis video tutorials och riktade för alla.
  Tack och förväntar dig.

 3. Ni var stor. Jag lärde mig mycket från dig, Tinetio alla asa.VA VILL !!!!! Happy Holidays

 4. Irinel sade han

  Mycket bra handledning om Mozilla Firefox. Jag hoppas att du gör en om Opera. Vilken tycker du är bättre mellan de två?

 5. Adrian sade han

  Irinel enkel: sätta ditt arbete så Firefox och försöka gå med både den här webbplatsen och du ser denna sida k firefox belastning snabbare så Firefox bättre än Opera!

 6. Väldigt cool handledning !!! Ännu ett problem, jag installerade Mozilla Firefox enligt videotutorialului gränssnittsspråk är rumänska, finns det en inställning för engelska? En förlängning eller något måste installeras igen? ärligt jag kan inte vänja traducerea.va k tack

 7. Adrian sade han

  @cata: du går till Firefox-sidan och längst upp till höger har du några kategorier under texten "Produkter / Firefox" Produkter är skrivna i svart och Firefox i vitt ... under det skrivet har du den sista kategorin som heter "Andra system och språk" klicka på den ... och du låter dig ladda ner Firefox på vilket språk du vill för vilket operativsystem du vill ha! Framgång!

 8. Traian sade han

  kinui mycket för mig och jag kan inte ta bort mozilla

 9. Adrian sade han

  @Traian: var mer tydlig vad menar du? kan du inte ladda ner den från nätet? avinstallera den från din dator? Se k vi har en handledning om revo uninstaller en mycket bra avinstallerare, som jag är säker på att hjälper dig mycket! I revohandledningen lär du dig också hur du avinstallerar ett program. Kom igen, det är inte svårt, du måste bara vara försiktig! För att hitta handledningen med revo, skriv upp i rutan till höger för att söka "revo" och gå in så hittar du handledningen!

 10. George sade han

  handledning coolaste killar! ärligt jag har inte riktigt gått med calc men jag lärde mig en hel del här lucruri.la någon först installera dina följare

 11. Adrian sade han

  @George: Du kan inte sätta den cirkel, det är en effekt av programvara fånga, som gjordes handledning för att markera mauseul och kan betraktaren inte undgå mauseul markören mauseului ögon ... resonemang förblir aktivt och aktiveras endast när när du fånga ... det är inte en permanent effekt !!!

 12. Viorel sade han

  Det är bra, för många!, Vi lär oss och hur vacker är några saker som jag inte visste, inte heller vi föreställa oss. Mycket, mycket användbar. Tack för handledningen. Det lilla program du använde när markören när du klickar på musen visas en röd cirkel, såg jag och jag kunde inte hitta honom, jag vill uttrycka det också. Än en gång tack.

 13. Adrian sade han

  @Viorel: Är du blind? eller helt enkelt inte intresserad av texten på den här sidan? Precis ovanför din kommentar jag lämnade och jag sa vad har hänt med denna cirkel, svara på George, stirrade bättre, hur kan du ställa frågor om du inte har läst andra kommentarer?

 14. Viorel sade han

  Du har rätt, jag är blind, vad ska jag göra mot dem, jag har inte uppmärksammat de två kommentarerna om "den röda cirkeln", och när jag tror att de var under näsan innan jag ställde den frågan ber jag om ursäkt en annan gång blir jag mer försiktig när jag lägger upp frågor, jag tackar dig fortfarande för att du svarade mig. En sak som jag vill att du ska veta är att dessa handledning är bra, du gör ett underbart jobb. Ärligt talat, tack, jag väntar på mer. Jag tittar på dig.

 15. marian sade han

  Jag har installerat Mozilla och när jag letar efter något som han visar mig popcorn grönt eller rött? AVG varnar mig att du har ditt svar?

 16. Adrian sade han

  @marian: De är små stjärnor, ingen popcorn !!! Och inte du visa dem att firefoxu där har ni det in som webbläsarens standard (grundläggande) För att göra det eller komma i Firefox till Verktyg sedan Alternativ och sedan gå till fliken Avancerat och på fliken Allmänt klicka på Kontrollera nu, antingen du gå in på kontrollpanelen och klicka sedan på set program tillgång och standard i fönstret som öppnas till höger om och kommer tickade anpassad och i hans högra sed vissa sagetele flytta ner, klicka på dem för att expandera alternativet och valde standardwebbläsare Mozilla Firefox och du kryssa ok !!! Båda metoderna gör samma sak!

 17. marian sade han

  tack

 18. liviu sade han

  Vänligen gör dig själv en handledning om nod 32

 19. Adela sade han

  😀 Jag har norton ... .. och nyligen installerade jag Mozilla Firefox. hur får jag den nortonstången att se ut?

 20. iulian20 sade han

  Min gissning är att Opera är den mest stabila och rapid.Momentan användning Opera Beta 10 2 och är mycket stabil.

 21. Hej!
  Jag använder Revo Uninstaller att ta bort Mozilla Firefox. Jag tror att jag trasslat till i ite
  med respekt!

 22. Adrian sade han

  remus: Hej!
  Jag använder Revo Uninstaller att ta bort Mozilla Firefox. Jag tror att jag trasslat till knivarna eftersom de inte är professionella. Jag torkade itemurille (förmodligen). Jag försökte nå dem och misslyckas. Jag försökte installera Firefox och inte låta mig. Jag säger att jag måste stänga Firefox och vet inte var att ta den. Du kan reda ut?
  med respekt!

  Ja starta om datorn och sedan försöka installera Firefox

 23. Razvan sade han

  Du borde inte vara ledsen att du gjorde den här guiden så länge, det är mycket nödvändigt och ju större förklaringar, desto mer omfattande och mycket mer komplett användaren eller den som vill installera, olika prog. eller. vad du presenterar här i form av videohandledning, är mer dokumenterat och lär sig många fler bra saker och användningsmetoder ,,, håll det detsamma för. som den använder, !!! och jag kan vara bland hundratals beundrare av den här webbplatsen, jag är inte avancerad när det gäller datorer, nätdatorer, program etc. etc. men jag gillar att titta med nöje på allt du exponerar ... i sin stora majoritet. pt. att jag har mycket att lära (och jag känner igen den här aspekten) av dig. och jag ville också nämna att om det finns videohandledning med datorinställningar eller min dator ,,, skulle jag titta på dem med nöje, (kanske har du till och med dem och jag har inte sett dem.) TACK I FÖREGÅNG. !!!
  Răzvan.

 24. Adrian sade han

  Razvan: Det måste vara ledsen du gjorde den här guiden så länge, är det mycket nödvändigt och förklaringar är högre som bredare och mer omfattande och användarvänlig båda eller en som vill installera ett annat prog. eller. Jag kommer att avslöja vilken form videotutoriale här, dokumenteras och lära sig mycket mer bra saker och metoder för att använda ,,, hålla upp det goda arbetet för. som använder !!! och jag kan räkna mig bland de hundratals fans av denna plats av er, jag är inte vad du avancerad datornetto datorer, program osv .... men jag gillar att titta gärna avslöja allt ... mestadels. pt. Jag lärde mig en hel del (och jag erkänna detta) till dig. även om vroiammentionez förs videotutoriale med min dator eller datorinställningar ,,, skulle vi gärna titta (kanske du har och jag har aldrig sett dem.) Tack. !!!
  Răzvan.

  Jag rekommenderar att du titta på denna video tutorial, klicka HÄR att titta på!

 25. Zavaidoc sade han

  Grattis! Jag installerade XP SP3, då Mozilla. Men jag kan inte sätta någon add-on! Fel ger mig även om jag ändrade versioner av Mozilla (2, 3, 2.oo, etc).
  Jag antar att det beror på att XP: s! Men jag är inte rätt, och tvingas att installera igen. Vad tror du? Tack Lv

 26. Zavaidoc:
  Grattis! Jag installerade XP SP3, då Mozilla. Men jag kan inte sätta någon add-on! Det ger mig fel, även om jag har ändrat versioner av Mozilla (2, 3, 2.oo, etc).
  Jag antar att det beror på att XP: s! Men jag är rätt, och tvingas att installera igen. Vad tror du? Tack Lv

  Manuta ont om du gav oss en kopia pasta meddelande errorii? annars har vi ingen möjlighet att hjälpa dig ... inte gissa stjärnorna ... Jag har aldrig hört talas om något ... du kanske har ett virus eller någon spyware ... ja du läste rätt, jag fortfarande uppmärksammats att inte använda alla slags windowsuri modifierad programvara medföljer drivrutiner för som kan injiceras i det helt enkelt en keylogger eller spionprogram eller ett virus eller Radmin server, båge Ardamax etc ...

 27. zvaidoc sade han

  Firefox kan inte installera filen på

  https://addons.mozilla.org/ro/firefox/downloads/latest/

  av följande skäl: Oväntad installation
  Se fel konsol för mer information.
  -203
  Tack för ditt intresse, jag har aldrig hört något sådant, och aceleşi xp arbetade ok på en annan dator.

 28. Zavaidoc sade han

  Adrian:
  Manuta ont om du gav oss en kopia pasta meddelande errorii? annars har vi ingen möjlighet att hjälpa dig ... inte gissa stjärnorna ... Jag har aldrig hört talas om något ... du kanske har ett virus eller någon spyware ... ja du läste rätt, jag fortfarande uppmärksammats att inte använda alla slags windowsuri modifierad programvara medföljer drivrutiner för som kan injiceras i det helt enkelt en keylogger eller spionprogram eller ett virus eller Radmin server, båge Ardamax etc ...

  Jag uppskattar din information. Jag läser med intresse synpunkter Adrian, men jag förstår inte varför det är syra i vissa efterskalv. Som ni vet, det var ungefär oförenlighet, inte virus (en sekund, om något går fel, är virus)! Och vad xp, licensierad eller inte, är allt viruseaza. Tack för era ansträngningar och framgång! Min slogan: lära av andras misstag, eftersom du inte har tid till er alla!

 29. Jag FIB optisk nät av hur stor dawnlod vit om du kan tack

 30. förresten jag 280kb / sek

 31. Jag har problem med Firefox när jag surfar på sajterna och skriver till exempel på okazii.ro en lista över produkter jag går längst ner eller i mitten ser jag den och när de har tillbaka förblir den inte objektet och sidan visas fortfarande go förblir den sida där jag bodde när jag gav tillbaka?

 32. Adrian sade han

  AdiJag har ett problem med Firefox när du surfar webbplatser och gå till exempel på en lista över produkter okazii.ro att komma till botten eller mitten och när de ser honom tillbaka dit och fortfarande objektet visas på sidan ovanför ... explorer förblir där jag tänkte när jag ge tillbaka?

  Klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ" och sedan på fliken "Avancerat" och vid surfning markerar du kryssrutan "Använd autoscrolling"

 33. Adrian sade han

  sko: Förresten jag 280kb / sek

  Nettohastigheten kan inte vara något stort, en nettohastighet på så mycket som ger dig ditt nät leverantör! Om du vill ha bättre bandbredd och hastighet du bättre få en högre abonnemang.

 34. Det är på rumänska och fann ytterligare avancerade men kan inte hitta vad du sa.

  Det kan vara en handledning om hur man startar en dator tangentbord? tack.

 35. Adrian sade han

  AdiE på rumänska och fann ytterligare avancerad men inte vad du sa .Det kan hitta en handledning om hur man startar en dator tangentbord? tack.

  Inget brott, men ta och lära sig engelska !! Det är mycket viktigt att veta åtminstone ett främmande språk, inte be någon att känna engelsk grammatik eller prata perfekt men åtminstone något enkelt och grundläggande ord. Var och en av oss borde veta åtminstone ett internationellt språk och engelska är ett av dem!

  Gå upp till "Verktyg" och sedan "Alternativ" och gå sedan till fliken "Avancerat" på fliken "Avancerat" i de andra tre undertabellerna: Allmänt, Nätverk, Krypteringsuppdatering. Klicka på "Allmänt" och i "Navigation" typ "Använd automatisk rullning" klicka på "OK" och starta om webbläsaren! om du inte kan tala engelska här är en handledning som hjälper dig mycket att översätta eller lära dig engelska: KLICKA HÄR

 36. -I många år har jag försökt att lära mig engelska men det kommer inte in i mitt huvud som stör mig att det inte läser hur man skriver ...

  Det är möjligt att utgå från en PC-tangentbord?

 37. sailorriver sade han

  zvaidocFirefox kan inte installera filen på
  https://addons.mozilla.org/ro/firefox/downloads/latest/av följande skäl: Oväntad installation
  Se fel konsol för mer information.
  -203
  Tack för ditt intresse, jag har aldrig hört något sådant, och aceleşi xp arbetade ok på en annan dator.

  För att lösa problemet på följande sätt:
  firefox -inchizi
  -i AppData \ Mozilla leta reda på mappen "Profil"
  Öppna mappen och ta bort följande: extensios.ini, extensions.cache; extensiona.rdf
  Öppna Firefox add-ons och installeras för Firefox.

 38. Bulgac sade han

  Gör en Videotutorial om firefox, eftersom det är den bästa webbläsaren i världen.

 39. Du kan ladda ner dessa filmer (tutorials) på datorn kan ses för senare?

  • vodaDu kan ladda ner dessa filmer (tutorials) på datorn kan ses för senare?  

   Du ber att ni misslyckades med att hämta Yorkers handledning eller du trodde att fråga först?
   Det håller vi alla att kopiera innehåll från denna webbplats
   Och om du vill se dem och senare kan du komma när som helst vi stänger inte denna plats som är öppen dygnet runt

   • Boby-admin:
    Du ber att ni misslyckades med att hämta Yorkers handledning eller du trodde att fråga först?
    Det håller vi alla att kopiera innehåll från denna webbplats
    Och om du vill se dem och senare kan du komma när som helst vi stänger inte denna plats som är öppen dygnet runt  

    Jag kunde inte leechar eftersom jag vet som kanske eller kanske findca bara kan inte. Detta har inte mycket relevans. För att vara mer explicit, jag lärare på en skola i en by där vi signalerar till telefonen. (Vad kan jag säga Internet?). I och valfria timmar och trodde att presentera dessa tutorials mycket intressanta och begripliga för studenter, men om du inte kan - och kan inte göras. Hur som helst jag lyckades berätta något, men som en co stiiti bra bild säger mer än tusen ord ... Hur som helst tack på uppdrag av mig själv och mina elever för denna underbara. Uppriktigt Voda.

    • Adrian sade han

     voda:
     Jag kunde inte leechar eftersom jag vet som kanske eller kanske findca bara kan inte. Detta har inte mycket relevans. För att vara mer explicit, jag lärare på en skola i en by där vi signalerar till telefonen. (Vad kan jag säga Internet?). I och valfria timmar och trodde att presentera dessa tutorials mycket intressanta och begripliga för studenter, men om du inte kan - och kan inte göras. Hur som helst jag lyckades berätta något, men som en co stiiti bra bild säger mer än tusen ord ... Hur som helst tack på uppdrag av mig själv och mina elever för denna underbara. Uppriktigt Voda.  

     för sådana "problem" och önskningar eller samarbeten / förfrågningar eller som du vill säga att de kontaktar mig snyggt eller cristi 🙂 eller boby, vår e-post är ovanför varje handledning längst upp till vänster precis ovanför klippet skriv liten i rött som gjorde det till exempel för att det står "av Adrian Burlugeanu" till de som gjorts av Cristi det står "av Cismaru Cristian" och så vidare, högerklicka på skrivningen och välj kopiera e-postadress

 40. vacker sade han

  bra
  någon vill svara på min fråga och 1000-1?
  Jag skulle vara tacksam
  Mozilla Firefox och jag och jag har ett problem. Tja, inte säker på om din webbläsare. Jag går på en webbplats och det fungerar inte, det ger mig säkerhetsfel, säger googleads och vet inte hur man inte acceptera innehåll från den webbplatsen. innan, men när jag var ett virus på denna webbplats inte fungerar. Det finns ingen inställning? Vänligen mycket.

 41. Bugman sade han

  Hej, jag kan svara på ditt problem lite sent, kanske under tiden har du löst det men du kan berätta att du redan har räknat ut vad du hade på mozilla, nämligen att det är en varning från google att du gick in på en skadlig webbplats som angrep din dator Normalt och naturligtvis kan du inte komma in eftersom det finns en onlinevarning (googleads) om den webbplatsen. Lösningen? ... Gå inte in på den webbplatsen längre ... eller så kan du försöka avinstallera mozilla och installera om de senaste vrs 3.6 men jag tror att det kommer du lider på samma sätt genom att gå in på den här webbplatsen. Installera förebyggande en användbar ad_on som heter WOT (du hittar den på mozilla-webbplatsen) som varnar dig för de misstänkta webbplatserna. 🙂

 42. G.Alexandra sade han

  beloved
  Tack så mycket för den här webbplatsen om jag var tvungen att 40 år var osannolik lätt match men i min ålder var som en fläkt av syre .Om du någonsin FRÅGA kan du kontakta mig.
  Jag önskar er en underbar dag

 43. florin sade han

  ju mer detaljerad handledning, desto bättre, de avancerade vet vad de ska leta efter och var, de som jag behöver "björnbär i munnen" så grattis och tack för jobbet du gör här

 44. florin sade han

  mycket tydlig handledning, tack för vad du gör här, jag har en fråga, jag har Internet Explorer som är min oumbärlig (för soptcast) Jag installerade Mozilla, men jag inte längre gå soptcast plats (med hjälp av alla Internet Explorer) Jag gör ett misstag eller går varandra? tack

 45. sorin sade han

  välkommen
  Det är verkligen en mycket bra handledning där jag hittade svar på många problem jag hade och du vet ordet "mannen som bor lär sig men ändå dör dåligt" men här har du åtminstone var du ska lära dig :)

 46. sorin sade han

  Sorin röstade ser ut !!!

 47. cornel sade han

  Bortom alla funktioner, tillägg och de goda delarna, har Firefox tillräckligt med problem att utvecklarna på Mozilla försöker hårt för att lösa. En är minnesförbrukningen. Tyvärr hittills inte hittat någon officiell och allmän rättsmedel. Det finns ett antal knep som minnesförbrukning kan optimeras.

  Nästa trick leder till en drastisk minskning av mängden minne som förbrukas av Firefox. Tyvärr för dem som har gått över till Windows Vista, är dess effekter ses endast på Windows XP. Kort sagt kommer detta trick minska RAM förbrukas genom att helt enkelt minimera fönstret.

  Detta trick är att 4 enkla steg:

  * Skriv about: config i adressfältet och ge Enter
  * Högerklicka någonstans på sidan och välj Nytt - Boolean
  * Skriv i rutan och ge Enter config.trim_on_minimize
  * Sann och du väljer Enter

  Om du följt stegen 4 de i kommandofönstret bör ha en ny post som kallas config.trim_on_minimize, boolean, till true.

  Effekten av detta trick du kommer att kunna se efter omstart av webbläsaren. Även om Firefox får konsumera några hundra mega (eller mer) RAM-minne vid en tidpunkt då du kommer att minimera denna nedgång kraftigt från endast ett tiotal i vissa fall även få under 10 MB. DETAB platser beror på antalet och typen av öppna poster på platser öppna. Ännu mer glädjande är att när du kommer att maximera platsen, kommer inte mycket minne växa tillbaka. Kommer att öka något, men kommer inte att få på något sätt minimera mängden förskott.

  Detta trick är ett snabbt och effektivt sätt att optimera Firefox minnesförbrukning, utan att starta programmet. Dessutom samma trick gäller för andra program som Mozilla Thunderbird eller SeaMonkey.

 48. mihai sade han

  Jag föreslår en handledning om Flock webbläsare: D: D om det är fördelaktigt eller inte? Om du konsumerar för mycket resurser: D

 49. atlanticus sade han

  Burna
  Han ville göra mer utrymme på skärmen och jag bort alla barer från Mozilla ex navigeringsfältet, bokmärkesraden etc.
  Nu vill jag lägga staplarna tillbaka och kan inte på grund varhelst jag klickar med musen direkt att jag inte längre visas menyraden aktivering och avaktivering.
  Mozilla har avinstallerat och installerat igen förgäves, barer som nämns ovan förekommer inte
  Vem vet att berätta vad jag kan göra, tack?

  • Adrian sade han

   atlanticus: Burna
   Han ville göra mer utrymme på skärmen och jag bort alla barer från Mozilla ex navigeringsfältet, bokmärkesraden etc.
   Nu vill jag lägga staplarna tillbaka och kan inte på grund varhelst jag klickar med musen direkt att jag inte längre visas menyraden aktivering och avaktivering.
   Mozilla har avinstallerat och installerat igen förgäves, barer som nämns ovan förekommer inte
   Vem vet att berätta vad jag kan göra, tack?  

   Tja vän ... hur tar man bort navigeringsfältet, varför tror ni inte? om du tar bort den, är det inte tuppens sinne att du inte har någonstans att placera webbadressen för att komma in på en webbplats? Vem fick dig att ta ut det?

   Klicka på Visa och håll sedan musen på verktygsfältet och kontrollera vilket fält du vill ska visas ...

   Nästa gång vara mer logiskt och kommer inte hutuchiti hjärnan och annorstädes för att ställa in något om du inte vet vad du gör och göra det där set

 50. delia sade han

  Detta meddelande dyker upp när jag vill se en handledning: "Skaffa Flash Player för att se wordTube Media Player" ... Jag installerade Adobe Flash Player. Skulle du kunna hjälpa mig?

  • adrian admin sade han

   deliaJag verkar fortfarande det när jag ser en tutorial: "Get Flash Player för att se wordtube Media Player" ... Adobe Flash Player Jag har installerat. Kan du hjälpa mig?  

   Töm webbläsarens cache. Om du inte vet hur, säger vilken webbläsare du använder och vad du ska göra

 51. delia sade han

  Jag använder Mozilla Firefox ..

 52. adrian admin sade han

  Klicka på Verktyg och sedan Rensa historik ... (rensa webbläsarhistorik)
  I fönstret som visas väljer Tidsintervall att ta bort allt (allt)
  Klicka på pilen framför Detaljer (Detaljer) kommer att expandera och du kommer att få en tabell där avmarkera allt utom Cookies och Cache (detta 2 lämna dem kontrolleras) och nu du klickar på Rensa nu knappen (nu ren)
  Jag föreslår innan du gör dessa steg, se till att du inte är med en flik plats videotutorial.ro Stäng alla flikar innan du gör det och hålla med bara en flik där att vara på Google eller någon annan adress ( om dessa flikar är viktigt för dig, skriva dem i ett textdokument eller bokmärkes soffor)

 53. delia sade han

  Jag gjorde vad du sa till mig men det här meddelandet visas fortfarande, men bara i vissa självstudier ... Jag har haft det här problemet i några dagar. Med Internet Explorer fungerar handledningarna bra men jag använder bara mozilla ... Tack så mycket.

  • adrian admin sade han

   delia: Jag gjorde vad du sa, men fortfarande ser detta meddelande, men bara till en viss tutoriale..problema att jag har några dagar. Med Internet Explorer tutorials går bra men jag använder bara mozilla ... Tack så mycket.  

   Installera Flash Player, men innan du installerar det, förutsatt att du inte har startat alla webbläsare. Visa Internet Explorer och har en Flash Player för Firefox och andra webbläsare annan. Det är bara annorlunda version av samma paket.

   • Alexandru sade han

    Inte gå att ladda ner Firefox och ge mig några råd mig att ladda ner programmet och för terog och mig Berätta varför inte gå och skriva Google.ro videoklipp på webbplatsen och beskriver inte nimik pls ajutama

 54. delia sade han

  Jag installerade om det men det fungerar fortfarande inte ...

 55. donisan sade han

  Det är lång men mycket bun.multumesc.

 56. donisan sade han

  Bun.multumesc.Nu är mycket lång, men jag vet hur man röstar, men har den högsta klass.

 57. ALEXANDRU sade han

  För smidig rullning, skriv mozilla -> Verktyg -> Alternativ -> Avancerat -> kontrollera använd smidig rullning.

 58. bröder-bad hjälpa mig ut ur hemmet jag bort toppen med verktyg, bokmärken, filer, redigera, pilar framåt, bakåt eftersom de ger tillbaka?

  • adrian admin sade han

   parBad bröderna hjälpa mig och att jag torkade hemsidan topp med verktyg, bokmärken, filer, redigera, pilar framåt, bakåt eftersom de ger tillbaka?  

   Mycket enkelt, gör som HÄR (Klicka på cuvanrul här i rött)

 59. Tack så mycket jag äntligen efter 3 dagar :)))

 60. ion moisin sade han

  tack jag var i samma situation ...

 61. Stelian sade han

  Min respekt för alla dem som hjälper andra!
  Jag har problem: det händer mig ibland att Firefox inte kan öppna videor som publiceras på nätet. Chrome gör det alltid, så gör IE det också. Men Firefox är den "grundläggande" webbläsaren, uppdaterad till 3. Som spelare använder jag KMPlayer, det är standard, men jag har också MediaPlayerClasic och WindowsMediaPlayer installerat. I APPLIKATIONER, i Firefox, är KMP också inställt på att öppna. Vad ska jag göra? Det är inte slutet på landet, men ...
  Tack för. Hjälp!

 62. Viorel sade han

  Hej, jag har också ett litet problem, jag installerade Firefox 4, och i den här versionen finns ikonen som en gul ruta bredvid "framåt" och "bakåt" pilar till höger om fönstret. Kan denna ikon (ruta) flyttas tillbaka till Firefox 3, bredvid pilarna "framåt" och "bakåt"? Hur?, Att jag försökte och jag lyckades inte alls. Tack för svaret.

 63. Viorel sade han

  Jag löste problemet genom att göra så här: vi klickade direkt från adressfältet och klicka sedan på Anpassa Mozilla. Att öppna ett fönster med flera tecken, gick jag med musen upp på den skylt gul ruta men Mozilla 4 svart, så jag tog det med att klicka på vänster och drog ett fönster anpassning, då här tog jag den och lägga den på plats som i Mozilla 3

 64. ..more hej vänligen kan hjälpa till att lindra partition, c, där jag har just installerat Vista windows..specific 32..ca Jag har inget utrymme alls och nästan inte vet var annars jag bort något, rengöra utsidan av skivan utgåvor mycket lite

  • AdrianGudus sade han

   par:
   ..more hej vänligen kan hjälpa till att lindra partition, c, där jag har just installerat Vista windows..specific 32..ca Jag har inget utrymme alls och nästan inte vet var annars jag bort något, rengöra utsidan av skivan utgåvor mycket lite

   Om du inte har för mycket viktiga data, formatera hela hårddisken och fördela den, men fördela minst 40-50 GB till partition C. Du kan bara göra för mycket för att avinstallera onödig programvara, uppdateringar, minska utrymmet reserverat för papperskorgen, för byte, för att stoppa viloläge som tar upp så mycket RAM, för att radera och stoppa systemåterställning ... om du inte vet hur du gör allt detta, lämna ett meddelande så gör jag en handledning om det ...

  • Gelu sade han

   par:
   ..more hej vänligen kan hjälpa till att lindra partition, c, där jag har just installerat Vista windows..specific 32..ca Jag har inget utrymme alls och nästan inte vet var annars jag bort något, rengöra utsidan av skivan utgåvor mycket lite

   Dvs kan du göra för att öka din C-partitionen där Windows bekostnad av andra partitioner med en skiljevägg meneger (t.ex. Acronis Disk Director säkert gå utan att påverka data)

 65. alin sade han

  AdrianGudus: Om du inte har alltför viktiga dataformat och alla hårddisk Repartition men anslå minst 40-50 GB partition C. Alltför många inte kan göra decat.Daca att avinstallera onödiga program, uppdateringar, för att minska den reserverade för återanvändning utrymme bin för swap, hur man kan stoppa viloläge ockuperar RAM, och sluta att ta bort systemåterställning ... om du inte kan göra allt detta, lämna ett meddelande och jag ska göra en handledning om det .... Ja, jag vet inte hur jag gör det och jag skulle vara tacksam om du kan hjälpa tack igen

 66. Gelu sade han

  Alin vet du inte?, Du kan inte lära dig någonting, du måste bara och du vill lära dig. Till exempel kan du leta efter handledning på den här webbplatsen. Det finns många program som rengör fönster (Ccliner, Revouninstaler, TuneUp, Glary Utilities, etc. ...) , du kan också söka i Google-genre: hur man stoppar viloläge i Windows och mycket mer. Du kommer säkert att hitta lösningar på ditt problem. FRAMGÅNG !!!

 67. tack för hjälpen jag kunde hitta på nätet ..daca tilltala denna sait..am inte tro att du kan hjälpa mig men jag ser att efter allt jag måste ta en hög kapacitet hårt

 68. sutea sade han

  -Snälla Hjälpa mig, jag raderade av misstag Adobe Flash Player med och kan inte installera det på nätet som jag CD. (Dvs. fri) hämta installationsikonen plugin men jag kan NU.nu racing simulator spel men spel
  -Snälla Löser inte mycket som pappa vet ... att jag gräla.
  -Kommer multumesc.dati ett e-postmeddelande.

  • AdrianGudus sade han

   sutea:
   -Snälla Hjälpa mig, jag raderade av misstag Adobe Flash Player med och kan inte installera det på nätet som jag CD. (Dvs. fri) hämta installationsikonen plugin men jag kan NU.nu racing simulator spel men spel
   -Snälla Löser inte mycket som pappa vet ... att jag gräla.
   -Kommer multumesc.dati ett e-postmeddelande.

   Jag vet inte vad gratis CD och Flash Player har att göra med det. Flash Player är ett gratis plugin-program som kan laddas ner och installeras när som helst från nätet. Skriv in Google: flash-spelare, ange det första resultatet, ladda ner och installera

 69. Viorel sade han

  Kan ett annat "bokmärkesfält" läggas till? På vilket sätt? Att jag inte gillar de pilarna till höger som döljer mina bokmärken.

 70. Lory sade han

  Hej. Kan du berätta för mig hur behåller jag adresserna som jag tidigare använt utan att behöva skriva dem igen? När jag ger den nya fliken kan jag inte klicka på pilen för att ange en av de tidigare adresserna, varje gång den måste skrivas igen. Hur gör man det? Och jag har inte heller historiken kvar. Snälla hjälp mig mycket. Jag installerade om Firefox men förgäves ... :(
  Tack!]

 71. andrey sade han

  Jag lägger till - >> Extantion och inget visas här men jag har installerat tillägg. Vad gör jag?

 72. gaya sade han

  Super! Anmärkningar 10

 73. marius sade han

  hej varför kan inte ladda ner på nätet
  Jag kan gå var som helst på nätet, men kan inte ladda ner
  Jag kan inte ens ladda ner Adobe Flash Player
  vad kan jag göra? Jag har installerat Windows fortfarande inte vet hur många och gå

 74. Alex sade han

  Hej! Jag har en fråga: varför fungerar Mozilla Firefox 21.0 perfekt, medan 16.0 fungerar bra för mig? Jag fortsätter att få uppdateringar till Firefox ...

 75. Michael IL Fenomeno sade han

  Jag hälsar dig, förvandla dig hade en handledning som Mozilla Firefox i IE och Firefox kommer att förändras och i IE. Och nu kan du inte hitta på webbplatsen. Jag behöver ala tutorialu för TV-program går bara på IE och IE ger mig ett fel. Jag WIndows 7. Snälla ge mig och snäll mot mig lincku få tutorialu ala. tack

 76. Liviu sade han

  Videotutorial på något sätt kan hämta någon av er, någon registrering av Youtube?

  • adrian Gudus sade han

   Nej, våra tutorials är inte för nedladdning. Du kan komma in på sajten och du kan titta på när som helst.

 77. Hallå! Finns det en möjlighet att öppna flikarna som ie? det vill säga när du klickar på en länk öppnas den i en ny flik bredvid den tidigare, från vilken du klickade. När du stänger den här fliken återgår den automatiskt till den föregående som du klickade på, dvs. i den här är i färg. Och det händer oavsett om du lämnade den fliken - det vill säga om du går tillbaka till den och stänger den, går den tillbaka till fliken den slutade - eller om du klickade. Jag tror att du förstår vad jag menar.
  Tack.

 78. Jag har installerat Firefox på min laptop och inte ens öppna en pagina.imi ser ut som något saknas
  om jag gav dig kan ladda ner och installera lipseasca.nu förstå att när problema.chrome inte gå firefox
  Jag försökte förgäves äldsta och sist.

 79. STEFAN ALDEA sade han

  Jag 11 installera Yahoo! Messenger och om du skriver ett kort meddelande visas inte skriva eller om min partner skriva ett kort meddelande visas inte. Jag installerade budbärare webbplatser VIDEOTUTORIAL.RO säger det direkt via internet. Spunetimi vad kan jag göra för att åtgärda detta problem
  Tack så mycket

 80. marian sade han

  När det gäller kan avlägsnas från Mozilla Firefox (gws_rd = SSL), till exempel förefaller mig " https://www.google.ro/?gws_rd=ssl

Tala Your Mind

*