Installera och ställa in svarta väsentligheter - handledning för video

Nero är en programsvit för att bränna cd dvd mycket populär i Rumänien och utanför.

Det verkar som nyligen det tyska mjukvarubolaget började att introducera allt fler applikationer i denna suita.Cu Men inscriptiomare modul optiska medier förblev spetsen bolagets andra program inom sviten kvar i dess skugga utan glöd på något sätt.

Nero är bra betalt för sin huvuduppgift, nämligen att bränna DVD-skivor och CD-skivor, men vi har föreslagit i denna video tutorial för att presentera alla applikationer utan programvara eller andra fördelar.

Otvivelaktigt Nero Express Nero Burning och är den obestridda stjärnorna i sviten, men vi försöker att göra kända och otvivelaktigt andra program som har något att säga.

I följande videofilm du se hur man installerar och hur man ställer Nero väsentligheter, men alla alternativ och vilken roll de gånger de förbise eller inte vet hur man använder dem.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Bra, men kanske mer noggrant om

 2. Jag försökte bränna nero typ Axxo filer som laddas ner från nätet och vi gjorde, kan du hjälpa mig med några råd?

 3. Bra killar är fantastiska, inte en mamma växte genom att spåra .och nej jag inte arbeta inom området. Men jag vill lära mig så mycket så för mig liksom för pojken meu.Nu Jag kan inte fatta att jag kom över jag förstår så väl och även om vi grunderna .En FRÅGA: AM NERO 7ULTRA E.SI MERGE.CIND inte öppna NERO START SMART säger att jag inte kan hitta en flik advrentr2.dll server och installera nero.NU SE kan inte göra något och sen ta bort den för att installera? Och vad gör? Tack på förhand

 4. Adrian sade han

  @mary: Fru, snälla var inte arg på mig, förlåt mig, men jag dör när jag ser människor lika bekväma som du och som andra, jag dör trots dig ... vad vill du att en programvara ska installeras med ett klick på ett finger? vad är det så svårt med att avinstallera programvara? så svårt att vara? aaa vet du inte hur man avinstallerar programvara? inget enklare, vi har en handledning om “revo uninstaler” skriv längst upp till höger på sidan i den rutan för att söka “revo uninstaler” och du hittar din tutorial som lär dig hur du avinstallerar en programvara korrekt och hur du använder revo uninstaler !! Jag garanterar dig att det är lättare att avinstallera och installera om än att leta efter den saknade dll! Förlåt mig än en gång men ärligt talat ... du är så bekväm ... som om datorn är en människa och måste spela på din plats! Det är inte alls så!

 5. marina Fondos sade han

  10 + super pojkar, alla hittills :)

 6. Tack för din hjälp .I beslutade i slutet men jag avmarkerat allt detta och vet nu öppna alla nero.Pot att göra något en gång installerat nu eller ta det igen?

 7. Adrian sade han

  @mary: såg du självstudien head to tail? det visade till och med alternativen ... leta efter inställningarna för nu om inte ... det är det, installera det en gång till och gör som i handledningen !!

 8. beb3_mykk sade han

  Jag rekommenderar för alla och jag Nero Nero och är nöjda med det;)

 9. @mary:
  Du måste göra om hur du öppnar med vissa applikationer, till exempel: högerklicka på filmen / öppna med / här går du ner på "välj program .." / från listan väljer du den spelare du vill öppna från och med nu / kolla saken den nedan “Använd alltid programmet för att öppna ...…… ..” ge “OK” och du har redan ändrat öppningsvägen och från och med nu öppnas den bara med den spelaren.
  Denna process gäller för alla filer, naturligtvis inte öppna dem alla med spelaren varje öppna sina program som stöder denna typ av fil eller ett dokument.

 10. Tack för den tid du är kål för mig men jag gör mitt bästa för att lösa NERO invat.APROPO AM .I vet inte om AF bra gjort men nu MERGE.LA avinstallera är för fotograferingen sedan igen på vägen var ett alternativ om jag ser för min saknade filer och installera dem .Jag gav mitt ok och sätta allt på plats, inklusive filen på grund av bristande som mergea.Acum ännu inte .merge.FARA DIN HJÄLP jag kunde inte göra någonting

 11. Du sa att någon uttråkad efter 8 minuter: Jag tror att om du blir uttråkad, aldrig att leta efter att om du gör mindre att klaga över att det inte förstod !!!! Jag tacka handledning där vi lär oss och jag vill att så många bra handledning och detaljerad ciao är alltför stark !!

 12. cornel sade han

  Hej! gratulationskort, gör ett bra jobb, Herre hjälpa dig att göra härnäst, samma eller ännu bättre. och jag tror att det måste ha en tutorial exakt hur mycket du behöver för att fånga alla aspekter av problemet, vad de säger: vad är mycket mindre ont och vad som inte når, så gå vidare när du började det är bra. hälsa och förmåga att arbeta!

 13. Vasile sade han

  Hej! Jag Nero premium 7, efter ominstallation windoswului Kan inte installera nero.apare förbereda instalatiion bar och sitta som två timmar, men inget jag provat andra 2 register och göra samma sak, vad man ska göra [andra program är ok]

 14. Vasile sade han

  förresten hur upptar utrymme efter installationen

 15. Adrian sade han

  @Vasile: Det tar mer och mer utrymme Nero ... ju nyare versionen, desto mer tar den ... till exempel Nero9 vill ha 2G ... nero 7 Jag vet inte ärligt ... det beror på vad du installerar ... vilken svit ... tar upp ungefär lika mycket Microsoft-kontor ... någon o 300-500M ... Jag vet inte exakt ... om det faktum att k kraschar under installationen Jag vet inte vad jag ska säga ... prova en annan version ... installera en annan version ...

 16. Adrian sade han

  Det finns så många vackra och gratis programvara som framgångsrikt ersätter nero professionalism ... du kan inte ens föreställa dig !! ImgBurn, Burn Aware, CD Burner XP och mer och mer ... skriv på google, brännarfritt och du hittar med obevekliga alternativ Om ImgBurn har vi också en tutorial ... skriv upp sökningen till höger ImgBurn ange och hitta den ...

 17. Vasile sade han

  Hej! Du hade rätt, jag installerade version presenterats ovan och gå perfect.PA!

 18. makavely sade han

  Jag har en fråga om att radera DVD-skivor ... Jag har nyligen fått en DVD + R DL RW traxdata. Jag skulle vilja ta bort den och kopiera något annat på den men låt mig inte ... Jag kan inte ... nush hur .... Jag försökte med nero si cd burnerxp plz hjälp ... tack så mycket

 19. Adrian sade han

  @makavely: I princip, om du skrev cd-rw som en cd-r (multisession eller inte) och stängde cd-skivan kan du inte längre ta bort någonting från cd-skivans innehåll. Om du skrev det multisession och lämnade skivan öppen kan du radera vad du vill, men fysiskt finns det du raderade fortfarande på cd-skivan och kapaciteten minskar inte. Du har följande alternativ: att kopiera cd-rw till hdd, ta bort (radera) cd-rw, skriv om den med de data du vill ha. Tanken är att så länge cd-rw inte är formaterad för. paketskrivning har du bara ovanstående alternativ. Nu ... som det är med paketskrivning: cd-rw är formaterad (tar cirka 45 minuter) som ett DirectCD- eller MtRainier-format (eller något liknande) och vid den här tiden kommer du att kunna använda cd-rw som en diskett eller hårddisk. Det vill säga skriv-radera-skriv-radera ....

 20. makavely sade han

  tack så mycket. Jag lyckades ta bort det och kopiera det igen .:)… fortsätt det kommer ...

 21. Costel sade han

  Du är super! Tack! Berätta var att göra en donation, värt det! Gud välsigne dig!

 22. Vera sade han

  det är super

 23. KUST- sade han

  Jag vill ha något mer om nero fråga särskilt om hur man hur man gör en egen CD från ett bröllop aj mig och band mig till en handledning sak .eu vad jag ska säga handledning om BRA och bra gjort E FRT TACK

 24. Andrada sade han

  Jag har en mycket stort missförstånd. Jag installerade Nero 9 och befinner sig i en fullständig dimma. Det ville vara mer komplex, men det är mycket svårt att använda. Jag kommer förmodligen att avinstallera och installera en äldre version, men kan fortfarande mig och upplyst mig om var jag kunde fly uppdateringar och filer där de kan avmarkera den inställningen nero.In asocieaza inte existerade. Uppdateringarna, så att du bara inte väljer uppdateringar att sluta uppdateringar. Under installationen eller pomenela av dessa alternativ. Jag installerade den första tidstypiskt och se till att jag inte lyckades sedan jag installerade anpassad version kan kanske vara olika, men resultatet blev acelasi.Poate har tid att svara mig, om jag inte kommer att avinstallera och vi jag installerar det gamla. Poae kan du berätta och vad tycker du om nero 9. Multumessc går vidare.

 25. lindra sade han

  ... Ffff ok, för allas förståelse! Jag är som den blinda mannen som upptäcker Braila ... Jag har just lärt mig att dessa videohandledning finns, men även nu är det inte för sent att skjuta något. Bravo domne '!!!!!!

 26. diana sade han

  Bra, jag har ett problem med datorn. vid en tidpunkt då jag inte längre gör det möjligt att se mina bilder för spårning och vet inte vad jag ska göra jag vet bara ke grund nero jag tror k kan även raderade filer för bilder DAK vet hur man IMI RAZOLV problemet PLEASE hjälpa mig

 27. michel sade han

  Jag tittade noga, jag gillade det, men jag förstod inte [om jag laddat ner en film DVD-format som jag använder för att ses av datum dvd-spelare och göra meu.am försökte reusesc.ma inte hjälpa andra? du har tålamod?

 28. dany sade han

  som ni sade i handledningen är på dvd gör dvd !! Jag faqut en DVD-film och jag känner inte igen alla filmer när du väska DVD-spelare! som kan vara ?? och undertexter råkar bara mig !! Jag ville inte ta dem !! Jag måste göra på ett visst sätt dvd ??

 29. bebe sade han

  God kväll.

  en fråga?

  för ökad användning nero ??

 30. isilve sade han

  Det är första gången som en nybörjare kommer urmăresc.Sunt 76 år. Jag förstod något för framtiden, men jag kommer att obişnui.Fiţi frisk och Gud välsigne dig.

 31. Adrian sade han

  @isilve: Tack så mycket och komma tillbaka snart!

 32. Oana sade han

  Snälla hjälp mig och mig !!!! Jag kan inte bränna på DVD bara en gång! Vad att göra? PS. Jag har hållit på DVD. Jag har Windows Vista

 33. Adrian sade han

  @Oana: Du kan inte skriva på den DVD-skivan längre !!! När du bränner en iso-bild eller ett fönster stängs CD eller DVD i ditt fall !!! Du kan skapa en CD- eller DVD-multisession adik för att skriva den flera gånger om du inte fyller den bara om du gör det eller skriver den med Data, t.ex. Datum CD / DVD eller om du lägger in låtar, bilder ... om du Du kan inte skriva någonting på din DVD med den där Windows Vista DVD: n, eftersom jag sa ovan, "stängde" brännaren din DVD, köp en annan ... en tom DVD kostar inte en förmögenhet !!!

 34. Så här kopierar CLC på CD / DVD.

 35. Adrian sade han

  @Adi: Det beror på vad du vill kopiera honom, om du vill bränna blandade (Muzik, filmer, bilder) i Nero Express och välj Data CD om du vill bränna mp3 platser bara välja Data-CD om du vill bränna ett spår webbplatser, för stereo som inte kan läsa mp3 platser än du bränner ljud-CD-spår, handledning vi med flera program inskrift !!! skriva upp Sök rätt CDBurnerXP tryck enter och du hittar en handledning, så vi fortfarande 3 handledning i samband med nero, du hittar samma sätt, skriva till Sök övre högra som att bränna en CD eller bara Nero, du anger och hittar tutorials !!!

 36. Jag försökte att redigera en film, men bly nero dvd som jag satte den på ljud än en liten bit av film .Min Kan någon hjälpa? Tack

 37. ELENA_OKNA sade han

  Hej, jag använde den här handledningen men jag skulle vara lite mer intresserad av bara "Date" .... Tack

 38. Cristi sade han

  ii super ok ... ..

 39. Iordache sade han

  inget serienummer visas Jag vet inte vad väska och kan inte gå vidare i handledning visas

 40. Cornelus sade han

  Hälsningar till er alla. Nero 7 och nero 9 fungerar delvis på Windows 7 Ultimate, vilket innebär att den inte bränner DVD-skivor, jag förstörde dussintals DVD-skivor för att bränna och till slut gav jag upp den, jag skulle vilja veta om det finns någon variant av nero som passar helt på nero 7 eller 9 eller om det kräver vissa inställningar från systemet för en normal drift. Jag använde windos registreringsprogram och det fungerar perfekt, men det är ofullständigt. Tack till sajtadministratörerna, du är fantastisk. Låt oss höra det… ..

  • Adrian sade han

   CornelusJag hälsar toţi.Nero nero 7 9 och 7 ultimata fönster delvis fungerar, det vill säga inte ardedvd platser, jag förstörde dussintals DVD-skivor för att bränna och så småningom jag gav upp, jag vill veta om någon variant nero nero som passar helt 7 eller 9 eller om du behöver några inställningar i operativsystemet för bränningsprogram används normala.Am windosului och går perfekt, men incomplet.Mii tack för administratörer, är starka. Adjö ... ..  

   Jag använder Nero version och fungerar perfekt på Windows 8.3.13.0 7, jag har inga problem, lika bra jag gå med 6 version av Nero eller den fria versionen 9. Kanske du har en Windows RC Bygg 7100 eller ha någon version av torrents, och vi vet bättre vad som är torrents, alla typer av falska webbplatser, uppdateringar, paket look, crack-look. Jag använder Enterprise-versionen av Microsofts officiella hemsida gratis 90 dagar som vi har en tutorial, och verkligen har inte stött på några problem när du använder den.

 41. irinel sade han

  hej allihopa, jag har problem med nero, jag testade vilken variant av nero som helst och det fungerar inte att skapa en cd och jag vet inte vad problemet är varje gång jag försöker skapa en cd det visar mig en pionjär ... och något liknande även efter dig ta ut cd-bulit tack

  • irinel sade han

   irinelHej alla, jag har ett problem med nero, jag försökte varje version av Nero och kommer inte att göra cd och vet inte vad problemet är när jag försöker göra en cd jag visa pionjär ... och så efter att du jag kastade ut bulit cd tack  

   • Adrian sade han

    irinel:
      

    Installera om windows och om det fortfarande inte fungerar, köp en annan CD-RW eller DVD-RW. Vi kan inte gissa i stjärnorna och tror inte att om du kommer med detaljer som denna i två hårstrån som "det ser ut som en pionjär för mig" och så vidare, kommer vi att lösa dig på nolltid. Om du som har problemet inte vet exakt vad som visas för dig och vad som är felmeddelandet är det tydligt hur mycket du var intresserad av att lösa problemet eller hur mycket du är intresserad av att bli av med det.

    • irinel sade han

     Hej, jag installerade Windows ungefär tre gånger och det fungerar inte ... Nu har jag en Nero 7 och jag börjar skapa en CD med musik och första gången ger det mig ett fel och sedan tar den ut och jag lägger den på samma sätt igen och den kopieras men den fungerar inte att göra en DVD

     • Adrian sade han

      irinel: Hej Jag har installerat ungefär tre gånger Windows och fungerar inte ... .Nu jag har en påse nero 7 och göra en cd med Muzik första gången ger mig fel och sedan få ut honom och sätta honom maj när samma och kopiera men inte gå göra och dvd  

      Läs läsa DVD-skivor som redan är skrivna när du sätter en DVD medger att det talar om vad som är på det? Om inte betyda att du inte har DVD-RW och CD-RW, vilket innebär att du kan bara skriva och se CD

 42. alexei sade han

  Hej Cristi, Berätta gärna hur skrivs originalfilmerna
  Jag vill skriva några filmer på DVD som du inte kan kopiera någon annans
  Jag förväntar ett positivt svar, tack på förhand

 43. irinel sade han

  Sall gjorde inte fungerar DVD och CD-skivor, men nu kan jag inte göra DVD-skivor har gått före fel i BIOS och jag tror därifrån det koka och vet inte exakt sal jag ställa in bios kan vara i bios?

 44. Jag vill ta reda på hur jag kan skapa en cd (mp3, låt, dvd) utan att kunna kopieras senare ... ???

 45. Och Bill Gates vill göra en cd med fönster som inte kan kopieras och alla misslyckats.
  Kanske du reuseti
  Jag vet inte, men du kan hjälpa någon

 46. irinel sade han

  Hej, någon säger till mig om du behöver ställa in något i bios så att du kan skapa CD-skivor, och om du ger vad du borde, ………. efter det sätter jag på det och ger det till barn och gör det men dvd kan jag inte göra det ... .ms

 47. DUMITRESCU ALEXANDRU sade han

  Jag kan inte skriva ut NERO .imi DA OFEREASTRA berätta något litet och hanterbart, SI Burnrights, och jag är CAM nybörjare och PLEASE hjälpa mig i någon.

 48. Milu sade han

  Gör en Windows XP incriptionarea totorial

  • Adrian sade han

   Milu: Gör en Windows XP incriptionarea totorial  

   Det är redan, skriv upp i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." till höger: startbar cd eller hur man skapar en startbar cd, gå in och du hittar videohandledningen

 49. drshomeboy sade han

  Mycket bra och gratis alternativ till Nero Burning ROM är ImgBurn.

  • Adrian sade han

   Mycket bra och gratis alternativ till Nero Burning ROM är ImgBurn.  

   vi har om ImgBurn handledning, hittar du rutan "Sök videotutorial.ro ..." uppe till höger, skriver du: ImgBurn du anger och du hittar handledning, vi har om andra fri programvara för bränna CD-skivor, såsom CDBurnerXP

   • drshomeboy sade han

    vi har om ImgBurn handledning, hittar du rutan "Sök videotutorial.ro ..." uppe till höger, skriver du: ImgBurn du anger och du hittar handledning, vi har om andra fri programvara för bränna CD-skivor, såsom CDBurnerXP  

    Vi har redan sett en om CDBurnerXP, tack för råd ändå, jag uppskattar stödet. Jag visste inte att du har om ImgBurn. Jag använder ImgBurn för ett år / 2 och verkar mycket bra, jag rekommenderar det med stor värme till alla intresserade av en brännare som inte förbrukar mycket resurser (Nero 7.0 / 8.0 konsumera mer resurser än vad som behövs för att bränna DVD, enligt min mening). Den enda nackdelen är att det har ImgBurn stöder multisession (Nero stödjer), men inte använda multisession ändå.

 50. KhnumDC sade han

  CDBurnerXP, Burn4Free är mycket bra och gratis

 51. paul sade han

  där kan jag få det här programmet ???

  • Andrew sade han

   Paul käre anger utorrent! och göra inställningar! om du inte kan! köpa en ny dvd rom eller dvd riwter! och skriver sökandet nero!

 52. florin sade han

  ljud till allvarlig annars handledning är mycket grundlig dvs. ok.Multumesc

 53. FLORIN sade han

  Salutari.Am och jag har en begäran, jag Nero version 9 9.o.9.4 och är trial.I någon kan berätta för mig, eller kan någon ge mig koden för en permanent lösning? .med Respekt Florin.

  • Adrian sade han

   FLORIN: Salutari.Am och jag har en begäran, jag Nero version 9 9.o.9.4 och är trial.I någon kan berätta för mig, eller kan någon ge mig koden för en permanent lösning .Med Respekt FLORIN?.  

   Videotutorial.ro inte erbjuda seriella eller sprickor, inte stödja eller uppmuntra piratkopiering! Du gör vad du vet och vad du kan.

 54. geani versace sade han

  Jag vill säga att programmet Recuva är mycket bra och jag tackar den person som lagt upp videoklippet som hjälpte mig tillbaka en del filer inportant ft. med respet ,,,,,

 55. mycket bra handledning! Jag gratulerar dig och tackar dig för att du har svarat på frågor !! och här har jag också ett problem, nämligen: Jag köpte också den här nero 7-väsentligheten, jag försöker skapa en ljud-cd, ladda musiken, det säger mig att brännprocessen har börjat men i princip skriver det ingenting, låt mig förstå det för det här alternativet behöver ytterligare en licens ?? eller behöver du ställa in något annat ?? annars gör det alla operationer. Obs ... den optiska enheten är inte defekt för de andra alternativen, jag skriver också med den. Tack för förståelsen! gigel

  • adrian admin sade han

   Gigli: Mycket bra tutorial! och jag gratulerar er och tack och ge svar på frågor !! och här jag har ett problem, nämligen: Jag köpte mig denna 7 Nero Essentials, försöker göra ljud-CD, ladda upp musik och berätta förbränningsprocessen började men i huvudsak inte säga något ,, förstår att för det här alternativet vara annan licens ?? eller har några inställningar annars göra något ?? ... alla operatiile.mentiune optiska enheten inte är skadad att hålla alla hennes andra scrtiu .Multumesc alternativ för att förstå! Gigel  

   Du kan använda andra fri programvara som vi handledning: ImgBurn, CDBurnerXP. Vi har också en handledning om hur man gör en ljud-CD. Alla dessa 3 tutorials du sökrutan uppe till höger

  • aurelia sade han

   Tack för det här inlägget! Jag är en äldre person som bara just upptäcker datorn. Jag har det här programmet, men jag visste inte ens var jag skulle "få det och vad jag skulle äta." Gentleman som installerade det för mig vet att det är användbart för mig, men han låter mig slå mitt huvud ensam. Jag snubblade på dig och jag är så upphetsad. Jag känner inte många termer (t.ex. bränning, säkerhetskopiering osv. Jag visste inte ens var jag skulle starta en dator). Men jag kommer att bli stor ...! Jag har gjort stora framsteg på några månader, och med din hjälp kommer jag att utvecklas. Jag vet inte hur jag ska rösta på den här handledningen, men anser att jag gjorde det! Tack igen för informationen så följer jag dig så många gånger jag behöver!

   • AdrianGudus sade han

    aureliaTack för att exponera detta! Jag är en äldre person som upptäcker datorn just nu. Jag har det här programmet, men jag visste inte ens var att "ta tag i det och vad de äter." Herren vet att jag installerade det bra för mig, men låt mig bry sig. Jag kom över din chans och är f.incantata. Jag vet inte många ord (ex Burning, backup, etc... Inte ens vet var de kan vända på en PC). Men du växer upp ...! Jag har gjort större framsteg i några månader, och med din hjälp jag kommer att utvecklas. Jag vet inte hur man röstar för denna tutorial, men känner att jag gjorde! Tack igen för info och jag kommer att titta på när du behöver!  

    Tack så mycket för din recension. På denna sida kan du över 400 tutorials i rumänska väl förklaras. Förbränning innebär den process genom vilken skiva / skriva data / filer på en CD / DVD
    I korthet innebär en säkerhetskopia av viktiga filer på en annan hård / CD eller DVD

 56. madalina sade han

  bra grattis! Jag gillade tutorialul.explici mycket väl så att de förstår alla omul.merci mer!

 57. doinita sade han

  Hur! Jag har haft problem med Nero ett tag (Nero 7). När jag gör CD-skivor visar det inte min hastighet längre, det är i dimman så att säga. Hittills fungerade det för mig utan problem! Vad har det, från vad ska det vara? På DVD-skivor, inga problem ...

  • adrian admin sade han

   doinita: Hej! Jag har en fråga för en tid Nero (Nero 7). När cd-skivor visar inte mig hastigheten, det är "dimma" så att säga. Det gick så långt utan problem! Vad har det att vara? DVD, inga problem ...  

   Troligtvis använder låg kvalitet CD-skivor. CD skriver vanligtvis 16X detta betyder den hastighet med vilken kan brännas, skriver du din?

 58. doinita sade han

  Använd samma CD som jag har använt tidigare, annars kända företag. Skriv och 16X och 52x och inte vill ingen. Hittills har jag inte har problem? Vad är märkligt att dessa skivor går till en annan dator.

 59. laurentiu sade han

  Jag Nero 6 datorn hur hans sal jag göra en kopia och installera Nero cd.Copiez endast katalog där eller hur procedez.Ma snälla hjälp tack

 60. MARYUS sade han

  där jag kan Communicatio med nero?

 61. LINC där du ringer en nedladdning Sall sökte och kan inte hitta den här versionen som du väntar Tack hjälpa mig svara terog

 62. aurelia sade han

  Jag glömde att kontrollera alternativet med annonsen via e-post ...

 63. aurelia sade han

  Många tack för. svar och klargörande!

  Beträffande föregående meddelande som jag skickade till dig: (Jag glömde att kolla OPTION ...), ursäkta oförlåtligt stavfel! ALTERNATIVET kommer definitivt från ÅTTANDE!

  Alla de bästa!

 64. jägare sade han

  Så jag säger att handledningen borde vara mer förståelig ... ..sila nOObi att det finns många som inte vet vad Backup betyder inte jag menar inte Aurelia Jag menar andra som nush att göra någonting

 65. som gör en CD så att du kan kopiera skivor inte längre rescpectiv ..

 66. Andrew sade han

  Bra Grattis! GE-u tutorial.Am har en fråga, Ashampoo Burning Studio gratis 6 kan ersätta nero?

 67. jupanu sade han

  super..tinetio så vidare

 68. alexandra sade han

  men mycket bra tutorial förklara mig hur kan jag spela po cd

 69. andrei sade han

  när en handledning om Realplayer

 70. tudoroiu virginica sade han

  Jag gav nero bra hem och nu har jag kvar på skärmen och vet inte hur man gör för att vara som det var innan någon kunde hjälpa mig

 71. Hur kan jag lägga till i paketet 7 Nero Ultra Edition (titel och kapitelmenyer) och gjort DVD-menyn? Tack på förhand!

 72. LEDSEN

  Hur kan jag lägga till i paketet Nero Ultra Edition 7 mer (Titel och kapitelmenyer) till gjort DVD-menyn. Tack på förhand!

 73. c-tenn Cristea sade han

  Hej pt. nero.de än att bränna en CD-skiva med na-na-m utbredda prog.adica cd m gjort, tills den andra dagen jag ville göra en CD och gick stupor procedur bränning som han gick, visade sig då till mig en msg.DISC INTE nuvarande FACK STÄNGT. Varför? där du måste gå till mitt arbete som anainte. tutotialele tack för alltid tittar på. den anvata så mycket, mysterier anger pc.va tack, hoppas att få stöd, upplyst mig.

 74. c-tenn Cristea sade han

  Bra ziua.unde måste gå att prog.nero inte försvara mig msg.
  Tack PRESENT-FACK rabatt CLOSED.va

 75. alexandra sade han

  Hur aktiverar du "Nero hope"? Det verkade inte heller för mig och jag startade om två gånger!

 76. Jag gta san andreas kopia till en DVD och vet inte hur man gör

 77. cristi sade han

  Mycket bra handledning och explicit. GRATTIS! Jag har en fråga: hur kan hämta calc. en videoinspelning gjord med mini DV-kamera i AVI-format som upptar mer utrymme (om 13G), multi DVD-film utan att skära i delar? Jag hänvisar till en inställning som tillåter nedladdning av Nero på DVD tills den fyller sedan tas bort och registreringen att gå på en annan dvd igen från där den slutade. Vad inställningen ska hämtas filmer på DVD att läsas och DVD-spelaren? Tack på förhand.

 78. Daniel sade han

  Jag har ett problem med Nero Burning vissa filer när jag vill jag inte läsa CD- eller DVD ISO bild, men måste jag göra?

 79. Salut! Jag hade en version av Nero 6.3.11.7, som jag avinstallerade det och förmodligen har bleknat och annat för att efter avinstallation. Jag ser tomma dvd-skivor som har 0 0 bits och bytes ledigt utrymme ocupati..Am försökte använda Ashampoo men kan inte lägga till filer i listan över brinnande ... kan någon hjälpa mig ... Det ser ut som Starburn kan användas, men bara om vi och Asampoo installerat ...?!

 80. adrian Gudus sade han

  Tinel:
  Salut! Jag hade en version av Nero 6.3.11.7, som jag avinstallerade det och förmodligen har bleknat och annat för att efter avinstallation. Jag ser tomma dvd-skivor som har 0 0 bits och bytes ledigt utrymme ocupati..Am försökte använda Ashampoo men kan inte lägga till filer i listan över brinnande ... kan någon hjälpa mig ... Det ser ut som Starburn kan användas, men bara om vi och Asampoo installerat ...?!

  CD / DVD-skivor som har bränts en gång kan inte brännas igen om du ringer CD + RW eller DVD + RW som är skrivbar.
  Återstående ledigt utrymme ockuperade visas i Den här datorn eller den optiska enheten är inte alltid relevant. Ta inte efter det. När du bränner en CD / DVD, pennor skriva något på den för att känna som bränns och innehåller data och inte tar sig själv efter den optiska enheten i datorn visar återstående ledigt utrymme och utrymme som.

 81. Adrian sade han

  Tack så mycket för utmärkt handledning gjort. Fortsatt framgång! En handledning om att skapa en butik på nätet, skulle du extremt användbar. Tack,

 82. Ionela sade han

  bra, vänligen om du kan visa oss hur man gör en DVD-film så att du kan söka till DVD på TV. Tack !!!

 83. Jag har också problem med nero .. Jag lägger en cd i datorn .. han läser den han ser att allt är tomt allt är vackert och bra .. då vill jag bränna den med lite musik. Jag väljer datum cd jag sätter låtar bla bla bla .. du skulle bränna den. och efter att det brinner ut vackert från dvd-rom ger jag ett meddelande om att brännprocessen slutförts med eventuella fel i ingen stu vilken hastighet .. bla bla bla.. allt bra och vackert tills jag lägger in cd: n i datorn och inte läser den bror så det verkar som om jag inte har någon cd in i datorn, det finns inget där .. det är vad windows säger till mig, så jag tror att jag har brutit med cirka 10 cd-skivor hittills har jag också provat nero 7 och 11 och 12 .. deras mamma .. alla gör samma sak .. har du en lösning? Snälla hjälp lite, jag skulle verkligen uppskatta det! Förresten försökte jag bränna dem vid lägre hastigheter, även på minsta 16X .. på samma sätt som jag inte förstår ...
  Tack på förhand!

 84. samsungboys sade han

  Jag vill veta hur man laddar ner nero 8

 85. Var är dawnloadul inte se det?

 86. VACKER VIDEOLEDNING ... FÖR ATT HA FRAMGÅNG I BEHÅLLAREN

 87. Vasile sade han

  Jag kan inte installera NERO 7 10 segern. Snälla hjälp ett förslag !!!

Tala Your Mind

*