CustoPack, det bästa programmet för att anpassa Windows 7, Vista och XP - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om en formidabel programvara anpassning (anpassning) om de använder Windows ner Windows XP, Vista eller Windows 7. Jag trodde inte det hur bra detta program fungerar och hur perfekt och vacker görs teman, ikoner, bildinloggnings ikoner till mappar på enheter i datorn, du installera den. En mjuk mycket väl organiserad med ett galleri av intressanta ämnen och mycket väl färdig. Jag är säker på anpassnings entusiaster kommer att bli spännande med det här programmet. Om hittills var tvungen att använda verktyg och program eller olika teman för varje operativsystem delvis med CustoPack du inte behöver göra det. Samma anpassning körs på alla Windows versiue vara 32 64 bit eller bitar i samma galleri hittar du teman för varje version av Windows. Om du är bra på design, genom det här programmet kan du få i CustoPack samhället och bli en skapare av teman. Min åsikt är den mest professionell programvara anpassning och en stege från 1 10 10 ge it lapp. Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. AbdreiPaciurca sade han

  Adrian löst treba vad du sa på Facebok, pls gå på facebook att läsa att jag skrev ett meddelande

 2. radu sade han

  Mycket bra och intressant tutorialul.BRAVo Fortsätt med det goda arbetet!

 3. Ovidiu sade han

  Pleaaca varje gång datorn vid start?

 4. Ionut sade han

  mycket bra verkligen är intresserad av detta, men jag har en fråga om du avinstallerar programvara installerad tema kommer att finnas kvar eller kommer återgå till normal?

 5. Gabriel sade han

  Bara fungerar på Windows 32 7 lite jag 64 och går vidare ....

  • cristian sade han

   Gabriel:
   Bara fungerar på Windows 32 7 lite jag 64 och går vidare ....

   Jag vet inte varför du inte har lyckats installera det? Me fungerade perfekt utan problem. Jag gillar Windows Ultimate servicepack 7 1 64 på Biti.

 6. Ovidiu sade han

  Min bärbara dator vände upp och ner ... den hade blivit galen

 7. Costea sade han

  Tack så mycket! Mycket bra handledning, programvaran är verkligen klass 10 ...

 8. sklipy sade han

  Hej alla, jag har ett problem och jag behöver din hjälp. Jag började idag och jag pc som alla Omu och pausa: ingen videoingång! Ja ovanpå PC (arbete) Jag slutade jag kontrollerat allt jag kunde kontrollera kallas en kompis .I ge något att se honom och ge ström emot konstigt att inte starta, så jag gick till honom och började från en överraskning först kom jag hem och bara PAUSE. så kom tillbaka :)) öppnas och kontrolleras vad och hur man källan ge första gången var ok, processor, rami .. i slutet jag bort batteriet från moderkortet och började igen men processorn som AMD: s 1.50ghz 1800 + i stället för 2ghz och 2400 + som det var innan. Varför? Jag vet inte. Jag hoppas att ni förstår vad jag skrev så kort som ont i huvudet mig redan som jag betonade till honom idag. om någon vet hur dum jag gjorde och om du kan lösa något som du svara på mig (jag ber om ursäkt att jag postat här) Tack

  • Seby sade han

   sklipy:
   Hej alla, jag har ett problem och jag behöver din hjälp. Jag började idag och jag pc som alla Omu och pausa: ingen videoingång! Ja ovanpå PC (arbete) Jag slutade jag kontrollerat allt jag kunde kontrollera kallas en kompis .I ge något att se honom och ge ström emot konstigt att inte starta, så jag gick till honom och började från en överraskning först kom jag hem och bara PAUSE. så låt tillbaka) öppnas och kontrolleras vad och hur första källa ja det var ok, processor, rami .. i slutet jag bort batteriet från moderkortet och kör som nya men processorns 1.50ghz amd 1800 + istället den 2ghz och 2400 + som det var innan. Varför? Jag vet inte. Jag hoppas att ni förstår vad jag skrev så kort som ont i huvudet mig redan som jag betonade till honom idag. om någon vet hur dum jag gjorde och om du kan lösa något som du svara på mig (jag ber om ursäkt att jag postat här) Tack

   Jag fick det också..vanligtvis när strömmen slås på ... den har ett skydd i bios som är aktiverad ... avaktiverar det och du har inte längre pb..Jag vet inte att berätta exakt vad det är..och Jag fumlade (i bios) tills jag kom över den

  • romeo sade han

   sklipy:
   Hej alla, jag har ett problem och jag behöver din hjälp. Jag började idag och jag pc som alla Omu och pausa: ingen videoingång! Ja ovanpå PC (arbete) Jag slutade jag kontrollerat allt jag kunde kontrollera kallas en kompis .I ge något att se honom och ge ström emot konstigt att inte starta, så jag gick till honom och började från en överraskning först kom jag hem och bara PAUSE. så låt tillbaka) öppnas och kontrolleras vad och hur första källa ja det var ok, processor, rami .. i slutet jag bort batteriet från moderkortet och kör som nya men processorns 1.50ghz amd 1800 + istället den 2ghz och 2400 + som det var innan. Varför? Jag vet inte. Jag hoppas att ni förstår vad jag skrev så kort som ont i huvudet mig redan som jag betonade till honom idag. om någon vet hur dum jag gjorde och om du kan lösa något som du svara på mig (jag ber om ursäkt att jag postat här) Tack

   gå in i BIOS och ge DEFAULT inställningar => starta om och jag tror att det kommer att vara ok

 9. lek sade han

  för det finns inget tema xp ....

 10. Cosmin sade han

  Varför inte använda temat blogg och hemsida? Jag tycker mest framgångsrik blogg.

 11. George sade han

  Ni handledning programvara Cleave iz3d att spela i 3d

 12. marcel sade han

  Inte Laddar handledning, säger "Server not found: RTMPTE: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /"

  I samband med detta program ... slump eller inte ens går gav jag honom peneru fönster hade hittat ett tema som förvandlar honom till 7 8 fönster och du kan bete super zic..se ens skapa en själv om jag hade tid så min smak: d

  Thx Videotutorial kommer att följa handledning för nästan ett år.

  • AdrianGudus sade han

   marcel:
   Inte Laddar handledning, säger "Server not found: RTMPTE: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: /"

   I samband med detta program ... slump eller inte ens går gav jag honom peneru fönster hade hittat ett tema som förvandlar honom till 7 8 fönster och du kan bete super zic..se ens skapa en själv om jag hade tid så min smak: d

   Thx Videotutorial kommer att följa handledning för nästan ett år.

   Handledningen går utan problem. Kanske har du inte länge varit på plats från oss och du har kvar din gamla webbläsarens cache. November tiden jag har gjort ändringar i koden och har därför problem. Töm cache och coockie i webbläsaren och gå

 13. Zott sade han

  Hej, jag installerade det här programmet och jag, det är verkligen trevligt, men jag fann mig själv med några utländska datafiler som: instal maskiner, dll, arkiv Red hytten och flera andra filer! Vad ska jag göra med dem: Jag håller en mapp eller radera dem alla? Tack och förväntar sig ett tips!

  • AdrianGudus sade han

   marcel:
   Zott så det visade sig för dig?
   Har det något du tar bort

   Zott:
   Hej, jag installerade det här programmet och jag, det är verkligen trevligt, men jag fann mig själv med några utländska datafiler som: instal maskiner, dll, arkiv Red hytten och flera andra filer! Vad ska jag göra med dem: Jag håller en mapp eller radera dem alla? Tack och förväntar sig ett tips!

   Du kan radera dem tyst, det är bara några filer kvar efter att extrahera satsen när du installerade programmet ...

 14. marcel sade han

  Zott så det visade sig för dig?
  Har det något du tar bort

  • Zott sade han

   marcel:
   Zott så det visade sig för dig?
   Har det något du tar bort

   I själva verket, så utseende och filer som jag har dykt upp för mig, men det är märkligt att jag dök upp i partition ,, D ,, och ,, C ,, inte så jag tror att det skulle vara normalt!

 15. roobert74 sade han

  sklipy sal
  för att när du har tagit bort batteriet från moderkortet du startar bios efter omstarten inte tagit inställningar ordentligt, måste du ange BIOS och satte multiplikator större än att ha samma frekvens som du hade innan, att om du har ingen aning om hur hur, om du ringer från någon som vet ändå måste ge mig mer information om du vill bli hjälpt, såsom moderkort modell, BIOS: s är för diferite.sper du förstår.

 16. sklipy sade han

  Tack för råd jag gav alla standard seting men så är FSBul kan inte ändra är 100 tror att det är frågan, är längre än mig jag är inte bra på det och kan förstöra bios dock. Adrian du är bra att du bättre hjälpa mig TR vänligt, vad är everest nu visar mig här:
  CPU Typ AMD Athlon XP, 1500 MHz (x 15 100) 1700 +
  Moderkort Namn Syntax SV266A (5 PCI, AGP 1, 2 SDR DIMM DDR DIMM 2 Audio)
  Moderkort VIA Apollo VT8366A KT266A
  1024 MB systemminne (DDR SDRAM)
  så det är en stor konfiguration, men processorn är högre som jag känner igen honom nu.

 17. marinescu77 sade han

  Adriane bra jobb hälsning och högljudda ja till mig inte vill ladda ner det ber mig att logga in för att få ett konto, jag har inte sett något han bad.

  • Doru sade han

   marinescu77:
   Adriane bra jobb hälsning och högljudda ja till mig inte vill ladda ner det ber mig att logga in för att få ett konto, jag har inte sett något han bad.

   Det händer bara för mig och jag kan inte ladda ner

 18. costy sade han

  Adrian mycket bra program tack så mycket!

 19. rares sade han

  Obs 10 för denna tutorial och för https://www.videotutorial.ro notera 20
  inte hoppa på denna webbplats kan göra det på är dock fortfarande den webbläsare för att komma in på sajten och OS?
  det kan vara trevligt!

 20. radu sade han

  Jag har ett problem med CustoPack, precis som du installera programvara, installera det tema som återställer Windows och när det är att komma in på skrivbordet jag få en svart skärm och ger mig felet:
  Det gick inte att uppdatera BITMAP 6801: 24
  Det gick inte att uppdatera BITMAP 6805: 24
  Det gick inte att uppdatera bitmap 6809: 24

  Först efter de ger Ok låt mig komma in i Windows!
  Cunva veta vad man ska göra ??

 21. vlad sade han

  installeras snabbt om du lägger på paus

 22. DAN sade han

  MYCKET BRA handledning som vanligt! Jag ser fram emot att göra som jag förstår en handledning om Photoshop eftersom det skulle vara till stor hjälp! ANYWAY tack igen för läraren!

  • poison sade han

   DAN:
   MYCKET BRA handledning som vanligt! Jag ser fram emot att göra som jag förstår en handledning om Photoshop eftersom det skulle vara till stor hjälp! ANYWAY tack igen för läraren!

   Det finns redan handledning om Photoshop, bara för att se, så han gjorde det sökmotor men många vet inte hur man använder den!

 23. cristi026 sade han

  hello World
  du säger att göra en handledning om hur du köper en tablett profisonaleDet som vi såg det (jag sökte men hittade inte)

 24. Stefan sade han

  Jag har ett problem! Efter att ha installerat det valde jag det temat med fåglar och dubbelklickade på det öppnade ett felfönster "Din installation av CustoPack Tools är skadad, vill du reparera det nu?" Jag sa ja och så kom det till mig. Snälla, om du kan hjälpa mig blir jag tacksam.

 25. Costel sade han

  Tack så mycket för sådana övningar är bra på vad du gör och räknar med att göra så många och vackra, jag tycker är bn ett år från dig prenumererar faktiskt hur jag lärde mig att göra och jag något till datorn. Tack så mycket

 26. robert sade han

  Jag har Windows XP-dator och jag vill visa ledigt diskutrymme på Windows k 7
  dak Zvete någon lösning eller råd messenger program datimi
  och förresten soooooper webbplatsen

 27. polferis sade han

  Hej alla! Jag talar särskilt om Adrian Gudus eftersom han gjorde Videotutorial. Det finns en mer komplex paket med extrem anpassning är superb! Om att om du gör en Videotutorial skulle vara bra! Av någon annan anledning, men för de mest erfarna och skulle vara synd att inte en nybörjare kan förstå. Paketet har en användare vill något, från markörer, ikoner, till applikationer STARORBZ STUDIO. Med ett ord har allt! Den kan laddas ner här:
  http://www.kat.ph/extreme-windows-7-customization-pack-alphar11-t4164444.html
  Jag insisterar, och lämna ett Videotutorial med denna förpackning!
  Tack.

 28. Alex sade han

  Super detta program !!!

 29. Hej, du ändra allt för mig, förutom botten, vad ska jag göra? http://imageshack.us/photo/my-images/15/24092011234454.png/

 30. Det verkar som om Windows 98.

 31. AdrianGudus sade han

  edi:
  Det verkar som om Windows 98.

  Detta är temat, ingenting hände (fel) eftersom det inte borde ... installera ett annat tema ...

 32. Någon som vet vad problemet är? Tack!

 33. Av alla de teman som installerats bara gå 1 visas 98 fönster restuol

 34. adrian sade han

  Nyligen installerade WIND AM och gäller 30 DAGAR kan inte installera CUSTOPACK II ............ .. SAD INSTALLATION och verkar inte är förenligt med verktyg CUSTOPACK Din kan kontrollera listan över OS.YOU kompatibla OS AT HTTP.WWW.CUSTOPACK.COM
  Är det LINDA 7 startet N SIKT
  Jag hade CUSTO PACK installeras innan jag ändra 7 ULTIMATE WIND
  Vänta på ett svar från dig.

  • polferis sade han

   adrian:
   Nyligen installerade WIND AM och gäller 30 DAGAR kan inte installera CUSTOPACK II ............ .. SAD INSTALLATION och verkar inte är förenligt med verktyg CUSTOPACK Din kan kontrollera listan över OS.YOU kompatibla OS AT HTTP.WWW.CUSTOPACK.COM
   Är det LINDA 7 startet N SIKT
   Jag hade CUSTO PACK installeras innan jag ändra 7 ULTIMATE WIND
   Vänta på ett svar från dig.
   STARTER- och HOMEBASIC-versionerna har inte samma funktioner som ULTIMATE. För deras anpassning måste vissa speciella tweaks göras som inte är giltiga för ULTIMATE, etc. Du kan inte använda anpassning i STARTER, den här funktionen är ganska begränsad. Sök på GOOGLE så hittar du, men inte "extrem anpassning"

 35. Jag gillar det arbete du gör i vissa självstudier, men du slutar med skit som anpassningar, transformationer, spoilers och banalitet, de är några skit som inte kommer att vara helt kompatibla med ett operativsystem, särskilt dessa typer av program Var och en av dessa anpassningar "gnuggar" åtminstone ett register så att något inte fungerar ordentligt: ​​antingen internetavbrott eller messenger eller webbläsare öppnas inte eller så går det inte längre ett annat program.
  Inget brott, men dessa saker är för barn ivriga Avent.

 36. alin sade han

  Howdy!
  Super grattis handledning kommer aprecizez mycket för vad du gör.
  Jag har en fråga om hur du installerar dessa frågor, vissa ämnen dexemplu: MacOSLion krav och förändrade DLL.
  Jag kan peturba datorns prestanda dessa DLL?
  Tack hälsar och respekt

 37. marius Stanciu sade han

  Med vilket program kan ändra temat till Windows XP-installation?

 38. Jag kunde ändra född och inloggning platsen för en Windows vi img Iso och göra det startbart, nah Jag vill göra min egen Windows, vet hur man gör det med nLite bara nustiu Hur kan jag ändra född hud och Inloggning

 39. Vet du varför sajten fungerar inte längre på Custopack?

  • Jag vet inte varför webbplatsen inte fungerar längre. Kanske övergav utvecklarna programvaran. Men om du verkligen vill ha programmet, skriv på google: "custopack tools 1.0.0.40".

 40. Simeona sade han

  Tack och tillväxt i alla de bästa!

Tala Your Mind

*