Det bästa professionella rengöringsprogrammet för underhåll för Windows Tuneup Utility 2008 - videohandledning

I den här guiden kan du spåra video som ska installeras och hur man använder det bästa programmet för rengöring, underhåll och defragmentering TuneUp Utilities 2008.

Det har alla typer av användbara moduler och alternativ som Windows användare som vill flytta mycket väl.

Tuneup-verktyg 2008 innehåller också ett mycket intressant och användbart alternativ, nämligen "TuneUp 1-Click Maintenance" som hjälper dig att rengöra fönster, underhålla och defragmentera det med ett enda klick.

Modulerna som ingår i denna underhållsprogramfönster är särskilt användbara för användare som vill prestanda och register defragmentering, registret rengöring, optimera RAM, Windows anpassning, stoppa startprogram, defragmentera hårddiskar och många andra.

Jag skulle säga att TuneUp Utilities 2008 som presenteras i följande handledning är den bästa optimering och underhållsprogram för operativsystemet Windows XP eller Vista.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  Hur subtil du gav mig Cristi !! :)) Jag skickade ett e-postmeddelande och berätta för mig konfigurationen av ditt konto, och titta vid det här tillfället såg jag vad du har på kontot tack så mycket, profram jag vet att jag har arbetat med honom länge. Han slags "lurar" dig där med ett klick underhåll, för k verkar det absurt för mig, att sitta och skanna 1 minuter, att hitta tusentals "problem" cik :)) och när du ger rätt problem korrigerar han på en sekund de 6 som han hittade dem, och toppen har aldrig sagt till mig sedan jag använder den att den inte kan rätta till eller göra ett misstag, det är en stor "ånga" med den saken 1000 klick underhållsunderhåll tror det! Annars gör det sitt jobb mycket bra. ofta och mycket av det! Jag har det fullt! :))

 2. marius sade han

  Jag har också ett litet problem, jag installerade det här programmet och nu ser jag Windows XP skärmsläckare med ett litet fönster som säger "Lås upp dator, när jag inte rör musen på några sekunder, och nu måste jag alltid klicka ok. kan jag få det att sluta visas för mig? Tack så mycket

 3. marcel sade han

  Hej!
  Jag använder TuneUP 2009-versionen, den fullständiga versionen fungerar utmärkt enligt min mening, direkt efter installationen informerar den dig om vilka problem du har, den kräver defragmentering från början, den försöker konfigurera systemet enligt resurser, optimering av internetanslutning ... etc.
  1clik underhåll - varar max 30 sekunder - tidsinställd på mitt system

 4. administration sade han

  Marius inte vet vad jag ska säga, eftersom jag inte har stött på ett sådant problem när du använder programmet TuneUp Utilities 2008.
  Det kan vara i operativsystemet (fel).

 5. perjaru_alexandra är min Idul cn kontakta mig och skicka Sami som bilder Mew program buuuuuuuuuuuun

 6. super bra program, kommer jag definitivt använda det

 7. kreatoru sade han

  Tack vare den videotutorial.ro

  Det finns också människor som fortfarande lära från dig tack igen !!!!

 8. cristi sade han

  sazlut killar! dak du kan hjälpa mig med op probl …… När jag laddar ner beräkningen ,,, laddar den fönstren ,,,, blah-blah ... det beter sig normalt tills ett ögonblick direkt efter det känner igen mina mappar ,,, etc I ett fönster visas direkt i systemet. Det fungerar som ett start-up. Hur kan jag inaktivera det? Det bör nämnas att jag inte lade något i startfältet vid uppstart, och det öppnas alltid med samma fönster även efter omstart ,,, TACK!

 9. Adrian sade han

  @cristi: För att vara ärlig förstod jag inget om ditt problem !!! "Öppnar ett fönster beter sig som en start, ja jag har ingenting vid start, när det öppnas ser det mina mappar" man uttryckligen uttryckligen ge mer information, vad står i det fönstret? det här är viktigt! vad han vill? ...

 10. cristi sade han

  för att vara ärlig vet jag inte heller hur jag ska uttrycka mig tydligare. Jag frågar scz dak att jag var mindre tydlig eller kanske var jag för mycket si. Och jag överdrev med förklaringarna. 🙂 SO; När jag öppnar datorn omedelbart efter Windows-ljudsignalen visas automatiskt ett fönster från C (Windows) / Programfiler / Vanliga filer / System på skärmen. Jag kan också berätta att mapparna i systemet (fönstret som visas) är: ado ,,, MSMAPI ,,, oleDB ,,, msadc. vilket kan vara orsaken till att det visas automatiskt för mig. snälla ... och återigen scz ... .. 🙂

 11. Adrian sade han

  @cristi: det här har jag intrycket att det verkar för dig eftersom du inte avinstallerade en programvara ordentligt, och när du startar systemet vill programmet köras men det kan inte för att det saknar vissa filer som borde ha varit där i vanliga filer ... du har mycket var försiktig med hur du avinstallerar! Du kan se hur du gör en korrekt avinstallation här på webbplatsen, skriv i rutan längst upp till höger revo och ange den! Om jag har fel kommer en av administratörerna att hjälpa mig eller korrigera mig, men jag tror att det är misstaget, du avinstallerade något och avinstallerade det inte ordentligt ... Jag vet inte vad jag ska säga ... kom ihåg vad du gjorde med strax innan detta fel börjar visas, vad du avinstallerade eller installerade på ditt system

 12. cristi sade han

  Ja, det är nog det. men om jag inte kommer ihåg det eller inte vet exakt ,,, vad kunde jag göra? hur kan jag åtgärda det här felet? Tack Adriane för svaret ... och tack igen!

 13. Iustin sade han

  Jag har ett problem nam gasito i videosjälvstudier så att inte öppna partition efter installationen den enda med sistēmu tack

 14. Iustin sade han

  ETSI en webbplats mycket bra och citera dem ge dig ett virus på vila och bra torrent

 15. ioan sorin sade han

  Hej jag hittade på nätet idag videotutorialul och jag är glad att jag kan titta på och lära sig systemet gick på nätet eftersom annars vad som händer om du gör det här eller så testa allt på min dator.
  Grattis filmskapare Jag gick som favorit

 16. Adrian sade han

  @Iustin: Du formaterade inte bra när du installerade datorn! båda partitionerna måste vara NTFS, du kan fortfarande öppna dem genom att högerklicka på partitionen och från snabbmenyn du väljer utforska, antagligen inte öppna din partition eftersom den inte är formaterad ... du gav inte detaljer, vilket meddelande ger det dig när du försöker öppna den andra partitionen? kom med detaljer och jag kommer att vägleda dig med nöje!

 17. Olimpiu sade han

  Hej alla speciellt år tie kristall som hjälpt mycket med dessa tutorials men jag har ett stort missförstånd nyligen Jag gjorde en installation av fönster stort problem som jag höll driver det som ett förändrat brev till delningen av C nu D levereras med Windows-partitionen från vad jag lärt mig kan vara med partition Magic stort problem är att de inte använder det kan du göra en tutotorial och många tror att detta missförstånd tack

 18. beb3_mykk sade han

  Jag rekommenderar det och det är super bra och ren väl: D BRA JOBB;)

 19. Tune Up 2008 bästa verktyget för underhåll, använda under en längre tid och är nöjda med honom FFFFF, uppmärksamhet på inställningar.
  Annars lycka till dem som arbetar för andra.
  JAG

 20. Chronos sade han

  Tack för handledningen, Kristus! Jag lärde mig mycket! Hur många inställningar tuneup webbplats inte har verkade f.lung tutorialul.Chiar jag trodde att rengöringsprogram jag installerar min installationen igen. .Tutorialele Fönster görs f.bine, jag verkligen önskar jag en del att vara mer detaljerad, särskilt delen om setari.MERSI och vet att vi är många som uppskattar ditt arbete !!!

 21. traffy sade han

  Stort tack! Han verkligen fångade binee

 22. Denys sade han

  har du några handledning för formatering av bärbara datorer ...

 23. Adrian sade han

  @Denys: Det beror på vad du menar med "formatera bärbara datorer" för så vitt jag vet är bara hårddisken formaterad och inte den bärbara datorn !! Jag frågar dig vad du menar med "formatera bärbara datorer" eftersom många av er förvirrar ... och istället för att säga "domle installerar jag om systemet eller Windows" säger jag "domle formaterar jag min dator" ... formatering kan du göra på flera sätt, när du installerar om Windows eller helt enkelt går in i min dator högerklickar du på partitionen och väljer från snabbmenyn "Format". Så vad vill du installera om Windows eller helt enkelt formatera en partition?

 24. gessy_70 sade han

  Tack för allt du gör att du är här.
  hjälpa mig en hel del

 25. Tack så mycket hjälpsam tusen

 26. Alecs sade han

  bröder du är de starkaste>: D

 27. gaby sade han

  10 för webbplats ... mycket användbart 🙂

 28. cristi sade han

  super

 29. bogdan sade han

  och låt oss snabbt uttråkad som tutorialu

 30. bogdan sade han

  deunde du vet hur man gör så bra som en handledning, och jag skulle vilja göra en om torrents

 31. bogdan sade han

  och hur man installerar en Windows

 32. bogdan sade han

  Tack för allt du gör att du är här.
  hjälpa mig en hel del

 33. @bogdan:
  Vi har en handledning för att installera Windows XP, är denna handledning om hur du installerar en Windows XP virtuell maskin utan att veta att denna process är identisk med en normal installation, valde jag att installera VirtualBox att få en kvalitets capture.
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Njut framtiden att använda sökmotorn (höger sida upp) eftersom vi har gott om tutorials på denna webbplats.

 34. emanuel sade han

  Jag vill om du kan göra det tillfredsställa en tutorial installera om Windows XP.
  Tack!

 35. Adrian sade han

  @emanuel: Det finns redan en tutorial om detta ämne ... använd sökmotorn, skriv upp sökningen till höger "installera Windows XP" utan citaten ja ange så hittar du det!

 36. happyday sade han

  Jag använder för närvarande tuneup-verktyg 2009 och det är riktigt bra. men jag tyckte att fix-it-verktyg 9 professional från avanquest var mycket effektivare, vars testversion jag använde och som jag kommer att "licensiera" så snart som möjligt.

 37. marian sade han

  Jag såg detta tutoriaal TuneUp Utilities 2009 och dåliga nyheter som vi klickade efter det drog började defragmentera automatiskt och jag såg medan handledningen och gav klicka medan Mr Ady och plötsligt gjordes övervaka svartvitt gick Windows jag stannade en vecka tills jag hittade någon att mil reparation, ville jag att skicka enheten till Bukarest för det är under garanti, men som inte tycker att det repareras för sågen att Windows delas men tekniskt boken säger om inte skicka reparerade stövlar och ser ut som något annat än problem med den här guiden för fyllningen och ingen startdiskett, helvete

 38. marian sade han

  DNU Adrian och jag något dumt när jag reparerade fönster avsnitt hemma för hälsan att ställa upp verktyg jag sa att jag 17 problem, jag gav detaljerna och vi fast men en av dem oroade över att vi inte start på fönster och jag gav till rätta och började start tills jag nyktrade mig vad jag gjorde, slutade jag snabbt för vi Windows Vista pirat och nu mia dök upp i det nedre högra ikonen som nya datum är aviable inte längre bli av med det och av-knapp skriver instal uppdatering och sedan stängs, och när du öppnar ett program visar meddelandet av programmet måste du permision att fortsätta, fortsätta eller avbryta, och ska jag ringa ala reparation och upprörd Spunta mig tillfredsställa några ord hur man rättar till dumhet, förväntar ett svar i dag, tack

 39. marian sade han

  DNU ADRIAN've funktionshindrade UAC gav och flydde därför förbli enda problemet med Windows Update mig streseasza ikon som ända ner nya uppdateringar har tillgängliga, jag tror att jag fångade och jag klippa mitt Windows rätt? Som vänligen lösa mycket

 40. Adrian sade han

  @marian: LOL nene Go i Kontrollpanelen och du stänga av den automatiska uppdateringar! Så om du använder Vista kommer att bli värre !!! =))

 41. marian sade han

  har fyra kategorier; instal uppdateringsautomat, ladda ner uppdateringsautomat men låt mig välja om jag vill installera, leta efter uppdatering men .... och kolla aldrig. som? att det inte har en tur och på det ger jag och sedan startar jag om för att applikationen ska fungera? tack

 42. marian sade han

  Jag gav kontrollen och aldrig gick, hittade jag ursäkter

 43. marian sade han

  tills vi lär oss att dra torrents som inte matchar sedan knäcka serie sedan jävla använda försök att citera en månad till varje program, dvs vid 2006 1 månad på 2007 1 månad etc. Och så använder vi ett program prov mer måndag, rätt Mr.

 44. COSTEL sade han

  Tack! Någon att få tillgång till vårt album, måste vi ha öppet dator? Du kan publicera och filmer? Tack! Costel

 45. PalamariuTudorita sade han

  Du vet att dessa program är mycket användbara Lite senare började jag använda dator en äldre även om jag tror att när du åldras det men jag tror att det är en stor hjälp för mig dessa program.

 46. cosmin sade han

  hej jag är Cosmin jag har ett problem om du kan hjälpa till. Jag har bara en partition för att spåra och jag ville göra en med Partition Magic chiestia är att det tog för lång tid att göra och jag startas Spåra Nu öppnar jag Tracing min Säger (intrerupted drift insats återhämtning cd) och jag inte låt öppen calc

 47. cosmin sade han

  hej jag är Cosmin jag har ett problem som jag har en partition för att spåra och jag ville göra en annan med Partition Magic chiestia är vi avvecklad verksamhet och nu öppnar jag mina calc visar att införa recocery cd .I gotta sätta min CD de gav det konto som inte sker nimik.ce gotta do?

 48. Adrian sade han

  @cosmin: Installera om ditt operativsystem eller starta från den CD-skivan de gav dig ... en annan gång starta inte om datorn medan du gör något !! Du letar efter en CD med Windows Vista eller XP, du bränner den startbar på en CD du placerar den i enheten du startar om och startar från den! Vi har en handledning om hur du installerar Windows XP och hur man skapar en startbar cd. När det gäller dessa två självstudier hoppas jag att ni tycker det är användbart:
  1 https://www.videotutorial.ro/?p=333
  2 https://www.videotutorial.ro/?p=425

 49. mary sade han

  Meltumim ptr.tutorial :)

 50. Mycket bra program mutlumim

 51. Chriss-T sade han

  hej killar ... .Jag har också problem med installationen av windows ... när jag sätter in cd-skivan med windows och startar om den startar inte från cd-skivan, den läser inte den eller nush vad som händer ... vad ska jag göra för att lyckas att installera i slutändan?
  Tack .... om ... ni är den coolaste .... den mest användbara webbplatsen möjligt! Bv killar

 52. Grattis!

 53. in i BIOS att starta upp och du kan starta från DVD-ROM, rom dc, du rädda kommer att starta och installera den, eller det kan vara möjligt att u inte bootbail cd!

 54. ÖVERSIKT sade han

  Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

 55. florin sade han

  merchandise tutorial, jag gillade det, jag gick igenom stegen och gataaa ... en bättre dator. Tack så mycket.

  Jag menar, med din hjälp lyckades jag skapa en webbplats ... på ingen plats. Jag har fortfarande lite arbete att göra på den. Jag har också några problem men om jag inte löser dem säkert kommer jag att ringa till din hjälp. tack

 56. ÖVERSIKT: Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

  inst xp backup eller om du vill veta om DVDRW

 57. webdan sade han

  ÖVERSIKT:
  Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

  Ja, defekt DVDROM-ul.Sincersa vara: köpa en ny.

 58. Jag hade detta problem och jag gick till huvud DVDRW torkas läshuvud och läsa / skriva och DVD.

 59. tu2010 är bäst

 60. Hej, den här guiden kan inte spåras till capat.Merge tid och sedan återvänder och ta det från inceput.Se kan göra något? Tack.

 61. andrei sade han

  Jag har också ett problem ... Ett program som letar efter nödvändiga drivrutiner för datorkomponenterna finns inte .. eftersom jag förlorade det och jag inte längre har drivrutiner på moderkortet

  • Diablo sade han

   Driver Scanner ... skannar din dator och visar alla nödvändiga drivrutiner för din PC: !!!

 62. dragonuroshu sade han

  Letar efter drivrutiner på nätet om din moderkortstillverkaren baserad webbplats. Att om du har ingen aning om vilka komponenter i datorn.

 63. Bulgac sade han

  Mycket högt, du är den bästa, tinetio så vidare !!!!!!!!!!!!!!

 64. Colombo sade han

  stämma upp 2009 7 Windwos inte gå på?

 65. Colombo sade han

  halm förefaller mig att detta program inte stöds av Windwos 7?
  Varför?

  • Francisc sade han

   Colombo: Jo jag tycks mig att detta program inte stöds av Windwos 7 Varför?  cite mig

   Och även om det inte fungerar? Det enda? Du har så många andra alternativ och även gratis. exempel:
   - WunUtilities
   - CCleaner + Deffragler
   - Glary Utilities
   - Avancerad systemvård
   Och mer.

 66. Radu sade han

  Howdy.
  Jag har ett problem. Jag installerade 2010 ställa upp.
  Allt gott och väl, men jag gav en helt falska kommando och jag tror att jag annulleras alla USB-portar.
  Om jag kan någon hjälpa mig, nämligen att sätta att avbryta eller göra mina USB-portar fungerar igen.
  Jag försökte alla metoder och inte gå.
  Och jag 7 Windows laptop och mus och använda separat USB-port och nu är jag i en stor dilema.Va ber AJUTOOOORRRR.

 67. cristi sade han

  Försök att avinstallera ett program med Revo kan uninstaler var inte säker på att annullera ordern. Försök ing död.

 68. cristi sade han

  Jag ställa upp sina 2008 hämta uppdateringar men inte installera ger mig vad de kan göra för att abdateze? är ett registrerat version installerades och införde en viktig rättegång.
  Tack så mycket. cristi

 69. LUFTHANSA sade han

  Jag använder ett par år och är mycket nöjd med honom.

 70. ploe sade han

  F bra handledning! Du kan göra en tutorial och stämma upp verktyg 2010 (som är kompatibel med Windows 7)!

 71. Catalin sade han

  Cristi super hard're bäst !!!!!!!!!!!!!

  Ta mitt id röran: catalin.hiphop prata med dig ..
  vänligen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 72. cristi sade han

  hej kan du göra en tutorial med tuneup utilities 2010 is king ...…… nr.1

 73. maryus sade han

  Cristi en tutorial på 2010 man skulle vara bra .. du är den bästa i Rumänien bvvv handledning. tino så vidare

 74. tudoralex11 sade han

  Dacta kalla mig att gå varje gång jag klickar på ett kommando är ovidkommande och kan inte komma in i det alternativet. Även när jag inte kan få ut vad man ska göra! Jag hade programmet innan och gick mia!

 75. Daniel sade han

  Intressant handledning men är för långa (i Generell) som är att sitta över 30 minuter vi översätter för dig i rumänska allt (alla vet hur hur engelska) mai bn du väljer potions snabbare du argumentera kort val och redo och en annan sak rar.Oricum tala alltför bra! jag hyllar

 76. gheorghe Preda sade han

  Infoblox program är avsett för Compaq Presario bärbar dator som har Windows XP installerat?

 77. Mycket bra och mycket användbar handledning. Grattis och tack.

Returlänkar

 1. [...] Vet hur man gör vad som helst, denna programvara kan framgångsrikt tävla med mer titeln kommersiella program som: Tuneup Utilities eller Ashampoo Win Optimizer Glary Utilities underhållssvit har också en kommersiell version men [...]

Tala Your Mind

*