Bästa professionell rengöring schema underhållsfönster TuneUp Utilities 2008 - video tutorial

I den här guiden kan du spåra video som ska installeras och hur man använder det bästa programmet för rengöring, underhåll och defragmentering TuneUp Utilities 2008.

Det har alla typer av användbara moduler och alternativ som Windows användare som vill flytta mycket väl.

TuneUp Utilities 2008 innehåller en mycket intressant och användbar funktion som är "TuneUp 1-Click Maintenance" som hjälper till att rensa Windows honom levande, och att defragmentera med ett klick.

Modulerna som ingår i denna underhållsprogramfönster är särskilt användbara för användare som vill prestanda och register defragmentering, registret rengöring, optimera RAM, Windows anpassning, stoppa startprogram, defragmentera hårddiskar och många andra.

Jag skulle säga att TuneUp Utilities 2008 som presenteras i följande handledning är den bästa optimering och underhållsprogram för operativsystemet Windows XP eller Vista.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Adrian sade han

  Vad gjorde du subtilt gav Cristi !! :)) Jag hade skickat ett e-post och tala om för mig din Comp konfiguration och titta på vad jag såg dig på comp du tack så mycket, jag vet fungerar profram fot lång med el.Te om "lurar" han där vid 1 klicka MENTENANCE för k verkar absurt, 6 sitta scan morgon för att hitta dina tusentals "problem" CIK :)) när du korrigera problem i ett hjärtslag så det korrigerar 1000 som de fann, topp och jag har aldrig sagt att du inte kan använda den som korrekt eller fel att ge något, ett stort "bullshit" den där saken 1 klicka MENTENANCE Tro! Annars gör jobbet mycket bine.Ma användning ofta och mycket av det! Jag har det fullt! :))

 2. marius sade han

  Jag har ett litet problem, jag installerade det och nu min skärmsläckare visas Windows XP med ett litet fönster som säger "Lås datorn när de inte flytta musen ett par sekunder och nu måste ge alltid klicka på ok.Cum jag kan inte med mig visas? Tack så mycket

 3. marcel sade han

  Hej!
  2009 version med TuneUp fullständiga versionen gör bra i min mening, även efter installationen så att du vet vilka problem du frågar defragmentering från början försöker konfigurera systemet bygger på optimering internetuppkoppling resurs ... etc.
  1clik MENTENANCE - varar max 30 sek - tt på mitt system

 4. administration sade han

  Marius inte vet vad jag ska säga, eftersom jag inte har stött på ett sådant problem när du använder programmet TuneUp Utilities 2008.
  Det kan vara i operativsystemet (fel).

 5. perjaru_alexandra är min Idul cn kontakta mig och skicka Sami som bilder Mew program buuuuuuuuuuuun

 6. super bra program, kommer jag definitivt använda det

 7. kreatoru sade han

  Tack vare den videotutorial.ro

  Det finns också människor som fortfarande lära från dig tack igen !!!!

 8. cristi sade han

  Sazlı killar! dak op kan hjälpa mig med problem ...... När fallande konto när Windows laddas ,,, ,,,, bla bla ... uppträda normalt tills en tid när snart efter att jag känner igen mina mappar etc ,,, ,, det finns ett fönstersystem direkt. Det fungerar som en start-up ,, Hur kan jag avaktivera det? tillade att posten hem till nystartade företag har ingenting fastnat, och jag öppnar alltid med samma fönster även efter omstart ,,, TACK!

 9. Adrian sade han

  @cristi: Ärligt jag inte förstår någon av dina problem !!! "Öppnar ett fönster fungerar som en start, ja jag har ingenting vid start, när jag öppnar mappar ser" man ... att ge explicit mer i detalj vad som skrivits i fönstret? Detta är viktigt! han vill? ...

 10. cristi sade han

  ärligt talat vet jag inte hur man uttrycka mig tydligare. Jag ber SCZ dak jag var mindre uttalad eller kanske jag var för mycket ... och jag överdrivna förklaringar.

 11. Adrian sade han

  @cristi: Det är därför jag tror att du visas för du inte deznstalat lämplig programvara, och du när du startar systemprogramvaran vill köra, men kan inte för att det saknar vissa filer som skulle behöva vara där i vanliga filer ... du har mycket hög se hur avinstallera! Du kan titta på hur man gör en avinstallation rätt här på platsen, skriver i rutan uppe till höger revo och ge honom komma in! Om jag har fel vänligen en av administratörerna för att hjälpa eller rätta mig, men jag tror att det är erroare, avinstall något du har avinstallerat väl ... En annan sak jag vet inte vad jag ska säga ... kom ihåg vad du gjorde med strax innan du börjar att försvara detta misstag, har du avinstallerat eller installerat på datorn

 12. cristi sade han

  ja ,,, förmodligen vara det. men om du inte kommer ihåg eller inte vet exakt ,,, vad kan jag göra? Hur kan jag fixa detta fel? Adriane tack för svar ... och än en gång tack!

 13. Iustin sade han

  Jag har ett problem nam gasito i videosjälvstudier så att inte öppna partition efter installationen den enda med sistēmu tack

 14. Iustin sade han

  ETSI en webbplats mycket bra och citera dem ge dig ett virus på vila och bra torrent

 15. ioan sorin sade han

  Hej jag hittade på nätet idag videotutorialul och jag är glad att jag kan titta på och lära sig systemet gick på nätet eftersom annars vad som händer om du gör det här eller så testa allt på min dator.
  Grattis filmskapare Jag gick som favorit

 16. Adrian sade han

  @Iustin: Inget bättre formatering när du installerar PC! både patitii måste vara NTFS, kan du öppna men med högerklicka på partitionen och på snabbmenyn väljer utforskas axemeni inte öppna sannolikt partition för att inte formaterad ... du inte i detalj vilket budskap man ger när du försöker öppna den andra partitionen? Kom med detaljer och guida dig med kärlek!

 17. Olimpiu sade han

  Hej alla speciellt år tie kristall som hjälpt mycket med dessa tutorials men jag har ett stort missförstånd nyligen Jag gjorde en installation av fönster stort problem som jag höll driver det som ett förändrat brev till delningen av C nu D levereras med Windows-partitionen från vad jag lärt mig kan vara med partition Magic stort problem är att de inte använder det kan du göra en tutotorial och många tror att detta missförstånd tack

 18. beb3_mykk sade han

  Jag rekommenderar det och det är super bra och ren väl: D BRA JOBB;)

 19. Tune Up 2008 bästa verktyget för underhåll, använda under en längre tid och är nöjda med honom FFFFF, uppmärksamhet på inställningar.
  Annars lycka till dem som arbetar för andra.
  JAG

 20. Chronos sade han

  Tack för handledningen, Kristus! Jag lärde mig mycket! Hur många inställningar tuneup webbplats inte har verkade f.lung tutorialul.Chiar jag trodde att rengöringsprogram jag installerar min installationen igen. .Tutorialele Fönster görs f.bine, jag verkligen önskar jag en del att vara mer detaljerad, särskilt delen om setari.MERSI och vet att vi är många som uppskattar ditt arbete !!!

 21. traffy sade han

  Stort tack! Han verkligen fångade binee

 22. Denys sade han

  formatering du har någon handledning för bärbara datorer ...

 23. Adrian sade han

  @Denys: Beror på vad du menar med "formaterings laptops" så vitt jag vet, forma bara hårddisken är inte den bärbara datorn !! Jag undrar vad du menar med "formaterings laptops" för många av er förvirrade ... och istället säga "Domle jag installera om systemet eller Windows" säger "Domle jag formatera min dator" ... formatering du kan göra på många sätt, när du installerar om Windows eller bara gå in i min dator, högerklicka på partitionen och välja från menyn sammanhang "Format". Så vad du installerar om Windows eller bara formatera en partition?

 24. gessy_70 sade han

  Tack för allt du gör att du är här.
  hjälpa mig en hel del

 25. Tack så mycket hjälpsam tusen

 26. Alecs sade han

  bröder är de hetaste>: D <

 27. gaby sade han

  10 mycket användbar för platsen ...

 28. cristi sade han

  super

 29. bogdan sade han

  och låt oss snabbt uttråkad som tutorialu

 30. bogdan sade han

  deunde du vet hur man gör så bra som en handledning, och jag skulle vilja göra en om torrents

 31. bogdan sade han

  och hur man installerar en Windows

 32. bogdan sade han

  Tack för allt du gör att du är här.
  hjälpa mig en hel del

 33. @bogdan:
  Vi har en handledning för att installera Windows XP, är denna handledning om hur du installerar en Windows XP virtuell maskin utan att veta att denna process är identisk med en normal installation, valde jag att installera VirtualBox att få en kvalitets capture.
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Njut framtiden att använda sökmotorn (höger sida upp) eftersom vi har gott om tutorials på denna webbplats.

 34. emanuel sade han

  Jag vill om du kan göra det tillfredsställa en tutorial installera om Windows XP.
  Tack!

 35. Adrian sade han

  @emanuel: Det finns redan handledning om detta ... please använda sökmotorn, skriva upp sökandet till höger "Windows XP" utan citationstecken och tryck enter hittar du!

 36. happyday sade han

  Använda närvarande TuneUp Utilities 2009 och är ännu Bunut. men det verkade mer effektiv fast It Utilities från Avanquest 9 professionell vars testversion vi använt och att det var "licensierade" snart.

 37. marian sade han

  Jag såg detta tutoriaal TuneUp Utilities 2009 och dåliga nyheter som vi klickade efter det drog började defragmentera automatiskt och jag såg medan handledningen och gav klicka medan Mr Ady och plötsligt gjordes övervaka svartvitt gick Windows jag stannade en vecka tills jag hittade någon att mil reparation, ville jag att skicka enheten till Bukarest för det är under garanti, men som inte tycker att det repareras för sågen att Windows delas men tekniskt boken säger om inte skicka reparerade stövlar och ser ut som något annat än problem med den här guiden för fyllningen och ingen startdiskett, helvete

 38. marian sade han

  DNU Adrian och jag något dumt när jag reparerade fönster avsnitt hemma för hälsan att ställa upp verktyg jag sa att jag 17 problem, jag gav detaljerna och vi fast men en av dem oroade över att vi inte start på fönster och jag gav till rätta och började start tills jag nyktrade mig vad jag gjorde, slutade jag snabbt för vi Windows Vista pirat och nu mia dök upp i det nedre högra ikonen som nya datum är aviable inte längre bli av med det och av-knapp skriver instal uppdatering och sedan stängs, och när du öppnar ett program visar meddelandet av programmet måste du permision att fortsätta, fortsätta eller avbryta, och ska jag ringa ala reparation och upprörd Spunta mig tillfredsställa några ord hur man rättar till dumhet, förväntar ett svar i dag, tack

 39. marian sade han

  DNU ADRIAN've funktionshindrade UAC gav och flydde därför förbli enda problemet med Windows Update mig streseasza ikon som ända ner nya uppdateringar har tillgängliga, jag tror att jag fångade och jag klippa mitt Windows rätt? Som vänligen lösa mycket

 40. Adrian sade han

  @marian: LOL nene Go i Kontrollpanelen och du stänga av den automatiska uppdateringar! Så om du använder Vista kommer att bli värre !!! =))

 41. marian sade han

  4 har kategorisering; installera automatiska uppdateringar automatiskt hämta uppdateringar men låt mig välja vädret att installera, söka efter uppdateringar men .... Och aldrig kontrollera. Vilka? Det går inte att slå av och på givande och ger sedan starta om programmet för att gå? merci

 42. marian sade han

  Jag gav kontrollen och aldrig gick, hittade jag ursäkter

 43. marian sade han

  tills vi lär oss att dra torrents som inte matchar sedan knäcka serie sedan jävla använda försök att citera en månad till varje program, dvs vid 2006 1 månad på 2007 1 månad etc. Och så använder vi ett program prov mer måndag, rätt Mr.

 44. COSTEL sade han

  Tack! Någon att få tillgång till vårt album, måste vi ha öppet dator? Du kan publicera och filmer? Tack! Costel

 45. PalamariuTudorita sade han

  Du vet att dessa program är mycket användbara Lite senare började jag använda dator en äldre även om jag tror att när du åldras det men jag tror att det är en stor hjälp för mig dessa program.

 46. cosmin sade han

  hej jag är Cosmin jag har ett problem om du kan hjälpa till. Jag har bara en partition för att spåra och jag ville göra en med Partition Magic chiestia är att det tog för lång tid att göra och jag startas Spåra Nu öppnar jag Tracing min Säger (intrerupted drift insats återhämtning cd) och jag inte låt öppen calc

 47. cosmin sade han

  hej jag är Cosmin jag har ett problem som jag har en partition för att spåra och jag ville göra en annan med Partition Magic chiestia är vi avvecklad verksamhet och nu öppnar jag mina calc visar att införa recocery cd .I gotta sätta min CD de gav det konto som inte sker nimik.ce gotta do?

 48. Adrian sade han

  @cosmin: Installera om operativsystemet eller startas från den CD som du har gett dem ... en annan tid inte längre ge starta om datorn medan du gör något !! Letar du efter en CD med Windows Vista eller XP startbar bränna den på en CD du sätter honom i enhets omstart och starta från det! Vi har en handledning om hur man installerar Windows XP och hur man gör en cd 2 bootabil.Priveste dessa tutorials, jag hoppas jag vara till hjälp:
  1 https://www.videotutorial.ro/?p=333
  2 https://www.videotutorial.ro/?p=425

 49. mary sade han

  Meltumim ptr.tutorial :)

 50. Mycket bra program mutlumim

 51. Chriss-T sade han

  Hej killar ... .I mig ett problem med att installera Windows ... när du håller med Windows-CD och starta om siffran kommer inte starta från CD, inte läsa eller Nush vad som händer ... vad ska jag göra för att lyckas att installera ändå?
  Tack ... .apropo ... ni rock ... Det mest användbar webbplats möjliga Bv pojkar!

 52. Grattis!

 53. in i BIOS att starta upp och du kan starta från DVD-ROM, rom dc, du rädda kommer att starta och installera den, eller det kan vara möjligt att u inte bootbail cd!

 54. ÖVERSIKT sade han

  Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

 55. florin sade han

  merchandise handledning, jag gillade det, jag gick igenom stegen, och gataaa ... en bättre dator. Tack så mycket.

  Jag menar, med din hjälp jag lyckades göra min webbplats ... if jag inte har avslutat la.m än att arbeta på det. Jag har också vissa problem, men om inte en resol säker på att vädja till din hjälp. tack

 56. ÖVERSIKT: Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

  inst xp backup eller om du vill veta om DVDRW

 57. webdan sade han

  ÖVERSIKT:
  Jag har ett problem med dvd-rom jag inte längre bara läsa DVD-skivor
  kan någon hjälpa mig

  Ja, defekt DVDROM-ul.Sincersa vara: köpa en ny.

 58. Jag hade detta problem och jag gick till huvud DVDRW torkas läshuvud och läsa / skriva och DVD.

 59. tu2010 är den bästa ...

 60. Hej, den här guiden kan inte spåras till capat.Merge tid och sedan återvänder och ta det från inceput.Se kan göra något? Tack.

 61. andrei sade han

  Jag har ett problem ... pls. Ett program ser drivre dem nödvändiga komponenter i datorn som Leam det .. Jag har inte förlorat moderkort drivrutiner

  • Diablo sade han

   Driver Scanner skannar din dator ... och visa alla nödvändiga drivrutiner för datorn u: !!!

 62. dragonuroshu sade han

  Letar efter drivrutiner på nätet om din moderkortstillverkaren baserad webbplats. Att om du har ingen aning om vilka komponenter i datorn.

 63. Bulgac sade han

  Mycket högt, du är den bästa, tinetio så vidare !!!!!!!!!!!!!!

 64. Colombo sade han

  stämma upp 2009 7 Windwos inte gå på?

 65. Colombo sade han

  halm förefaller mig att detta program inte stöds av Windwos 7?
  Varför?

  • Francisc sade han

   Colombo: Jo jag tycks mig att detta program inte stöds av Windwos 7 Varför? cite mig

   Och även om det inte fungerar? Det enda? Du har så många andra alternativ och även gratis. exempel:
   - WunUtilities
   - CCleaner + Deffragler
   - Glary Utilities
   - Advanced System
   Och mer.

 66. Radu sade han

  Howdy.
  Jag har ett problem. Jag installerade 2010 ställa upp.
  Allt gott och väl, men jag gav en helt falska kommando och jag tror att jag annulleras alla USB-portar.
  Om jag kan någon hjälpa mig, nämligen att sätta att avbryta eller göra mina USB-portar fungerar igen.
  Jag försökte alla metoder och inte gå.
  Och jag 7 Windows laptop och mus och använda separat USB-port och nu är jag i en stor dilema.Va ber AJUTOOOORRRR.

 67. cristi sade han

  Försök att avinstallera ett program med Revo kan uninstaler var inte säker på att annullera ordern. Försök ing död.

 68. cristi sade han

  Jag ställa upp sina 2008 hämta uppdateringar men inte installera ger mig vad de kan göra för att abdateze? är ett registrerat version installerades och införde en viktig rättegång.
  Tack så mycket. cristi

 69. LUFTHANSA sade han

  Jag använder ett par år och är mycket nöjd med honom.

 70. ploe sade han

  F bra handledning! Du kan göra en tutorial och stämma upp verktyg 2010 (som är kompatibel med Windows 7)!

 71. Catalin sade han

  Cristi super hard're bäst !!!!!!!!!!!!!

  Ta mitt id röran: catalin.hiphop prata med dig ..
  vänligen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 72. cristi sade han

  hej kan göra en tutorial med TuneUp Utilities är kung ......... 2010 nr.1

 73. maryus sade han

  Cristi en tutorial på 2010 man skulle vara bra .. du är den bästa i Rumänien bvvv handledning. tino så vidare

 74. tudoralex11 sade han

  Dacta kalla mig att gå varje gång jag klickar på ett kommando är ovidkommande och kan inte komma in i det alternativet. Även när jag inte kan få ut vad man ska göra! Jag hade programmet innan och gick mia!

 75. Daniel sade han

  Intressant handledning men är för långa (i Generell) som är att sitta över 30 minuter vi översätter för dig i rumänska allt (alla vet hur hur engelska) mai bn du väljer potions snabbare du argumentera kort val och redo och en annan sak rar.Oricum tala alltför bra! jag hyllar

 76. gheorghe Preda sade han

  Infoblox program är avsett för Compaq Presario bärbar dator som har Windows XP installerat?

 77. Mycket bra och mycket användbar handledning. Grattis och tack.

Returlänkar

 1. [...] Vet hur man gör något, har detta program kan konkurrera framgångsrikt med de flesta tilldelas kommersiella program som Ashampoo Win TuneUp Utilities och Glary Utilities underhåll Optimizer svit en kommersiell version, men [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.