Camtasia Studio 8 bästa programmet för skrivbordet videoinspelning - video tutorial

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att presentera 8 Camtasia Studio, en stationär video capture program mycket kompetent och uppskattad över hela världen.
Idag kommer jag att visa dig hur man gör en videoinspelning, hur man förbereder programmet, hur man redigerar, hur man skär och många andra saker som du behöver för att använda Camtasia Studio 8 och därefter.
Det är ingen hemlighet att vi på videotutorial.ro använda Camtasia Studio är ett program utan som jag tror inte att vi kunde erbjuda video och ljudkvalitet som du är van vid.
Techsmith har Camtasia Studio programvarutillverkare investerat betydande resurser på att utveckla 8 version och tro mig det känns. De viktigaste förändringarna gjordes i tidslinjen, där det verkligen behövs allvarliga redigeringsalternativ. Tech Smith gjorde dessa förändringar för att hålla sina kunder nära, var ofta människor som använder Camtasia Studio tvingas exportera projektet till en annan redaktör att göra några enkla förändringar, nu har vi tillgång till elasticiteten som vi behövde och arbetsflöde är bättre.
Tidslinje kan arbeta med flera ljudspår och även videobilder, kan detta göras innan men inte så lätt.
Den viktigaste funktionen introduceras är duken som vi kan ange flera videofönster som körs samtidigt video, kan de ändra storlek eller roteras jämnt.
På ljudsidan förblev det mycket samma, känns behovet av förändring här, kanske 9 version och denna förändring kommer, vem vet ...
Bravo Techsmith, Camtasia Studio version Rate 9.5 8, 10 var om liten promenad och ljud.
Om du använder Camtasia Studio 7, har vi en tutorial med detEller kanske bara ett enkelt program som Dorota Snagit, som också har en tutorial.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. jagare sade han

  du handledning crossover eller något intressant att du har gjort allvarliga Camtasia handledning med honom

 2. Cristi, du har rätt det är mycket lätt, bara behöver inte stressa. Men programmet är inte fri, om det var, var det bättre, men gå med pengar inte besvära 30 dagar. Jag ska försöka att spela med den här maskinen och jag såg och vad jag kan göra

 3. Ja, mycket bra softu fånga och lätt Foose. Du kan göra en tutorial hur man synkronisera ljud med video från olika källor. eg. göras med en DSLR video och ljud telefonu etc.

 4. corleone sade han

  Cristi, sa att du gör en handledning på de mest kostnadseffektiva bärbara datorer, när du svarar på en användare på rutan 2 vänta några dagar, så är det väl mer än 2 dagar. Hur som helst mycket bra handledning, även om jag har sett för denna översyn jag skrev på Nokia C3-00, men jag inser när du gör en tutorial ser HD-video, ljud hd nyligen mer BÄSTA pojkar i Rumänien. Att tala med Adrian hänt att jag inte har hört på denna webbplats. Jag tror inte att någon i det här landet att leva upp till våra förväntningar om dig, inte ens prata med slå. Få upp och som jag är, jag lien, om det går den här telefonen och video och ljud skulle överträffa alla låt av Guta, min favorit tills jag hittade dig. Hur som helst eftersom jag upptäckte att du inte ens lyssna, bara för att höra dig och om jag har smort soullåtar som 1000 en lu gikt. Ceau. Och väcka det är nästan 6: 30.

 5. Hatman Alexander-Stefan sade han

  Ge oss visa!

 6. corleone sade han

  Vänligen om du kan introducera nio nya WINDOWS oss 8 RTM.

 7. claudiu sade han

  När du gör en handledning om hur vi sätter texter eller skrivas över video?

 8. Gabriel sade han

  Hatman Alexandru-stefan allvar nu inget brott srialul ge oss, ge oss serien!
  Då är du för vad du netto !? Att se och bror på nätet är de inte tvingade henne att ge dig allt rätt!
  Den är full netto TV-program och alla möjliga hantera det!
  Lycka till och de längre från videotutorial.ro!

 9. Gabriel sade han

  NPC! Bafta

 10. Det är inte den bästa mjuk fångst, det är den mest komplexa.
  Bästa fånga programvara som heter "Faststone Screen Capture" -> har bättre kvalitet och upptar ungefär 7MB program kit.
  Efterföljande ändringar kan du göra med andra program.

 11. Cristi, där bakgrundsmusik och jag får sätta mig i Camtasia, såg jag några klipp som är, men jag undrar om människor tar dessa killar? Till exempel YouTube-kanal PC Garage TV om du känner till och har negativa webbplatser och jag vill veta var att ta dessa negativa webbplatser? att sätta i videoklipp? Eller om det finns negativa webbplatser för att fråga mig?

 12. adrian sade han

  Adrian Gudus del av Videotutorial lag?

 13. adrian:
  Adrian Gudus del av Videotutorial lag?

  Vilken typ av fråga är det?

 14. Cristi, säg mig och ta mig var negativa och jag att sätta mig i mina videoklipp? Var får jag? Var hittar jag?

 15. Cristi, fick jag mig en fiberoptisk kabel ljudet, och inte gå Jag ansluter datorskärm jag ansluter optik som lyser rött. Och jag försökte inte höra på alla sätt functioeaza inte alls. Vad ska jag göra? Hjälp mig med den här kabeln? Hur göra för att höras? Vad att göra? Samt 50lei gav honom endast om det inte fungerar och inte hört. Vart ska jag åka? Jag vill lyssna på 2.0 övervaka optiskt jack men varför vi inte hör, som när du lägger bara en fungerade inte. Vad måste göras för att optiskt ljud?

 16. Andrew sade han

  mycket bra tutorial ... .. Jag gillade .... men så tidigt låt som heter ??

 17. Jag vill ha en handledning för att veta hur man gör en coloj videon. Jag behöver akut hjälp !!!

 18. adrian Gudus sade han

  Nico:
  Jag vill ha en handledning för att veta hur man gör en coloj videon. Jag behöver akut hjälp !!!

  Det finns redan använder sökrutan i det övre högra sidofält. Skriva det "Windows Movie Maker" tryck enter och du hittar handledning. Windows Movie Maker kommer installeras på Windows XP och om du använder Vista eller Windows Live 7 kan ladda ner som innehåller Windows Live Movie Maker. Om båda handledning här på sajten.

 19. adriana sade han

  Hej.
  Videotutorial utmärkt, och jag använde Camtasia, jag tycker mycket om.

  Men jag har ett problem: när videon fördubblades jag sista ljud (till exempel, om vi skär filmen efter jag talade Camtasia, fördubblar han den sista bokstaven du säger och ut: CAMTASIASIA). Varför detta?

  Tack,
  adriana

 20. silviu sade han

  Vänligen om du kan hjälpa mig med namnet på en programvara som kan markera filmen med en cirkel en person eller flera, och medan de rör sig cirkeln kvar på den person som markerats som gör dem som publicerar filmer uppgifter på TV.
  Jag har provat Google men tydligen ännu inte vet vad man ska fråga, eftersom jag inte kunde hitta något.

 21. soryn sade han

  Cristi, salut.vad som inte är här bara Catas frågor och jag vill sätta mig una.deci, gjorde jag en del tester med extra Camtasia och gå men jag har ett stort problem på fångsten: den utsökta ljudet bra tills skärmdump gå joc.in ett spel fånga det ögonblick du säga gå till en upplösning mycket mindre än så eftersom jag gör spelet öppnas i ett separat fönster mindre skulle precis som 800 slut 600.in jag försökte att sätta mitt spel till resolution 800 600 tro att en sådan ful att göra min skärmbild degeaba.poate men jag kan lamurii

 22. soryn sade han

  Under tiden jag löst problemet med helskärm men nu har jag en annan problema.la Camtasia 5 fångar ljudkort och mikrofon samtidigt Camtasia 8 säger att jag kan inte vara perfekt och trots anfall med 8 att möta 50fps jag clpeste mous eller skrift.

 23. En fråga jag vill själv, kan jag göra en tutorial i HD, och satte den på yutube allt i HD?
  Tack så mycket.

  • adrian Gudus sade han

   Om du gjorde fångar HD-upplösning, ja normalt att du kan klättra på YouTube med samma upplösning. Förlåtas mig men eftersom du inte har härledas något så enkelt och självklart, vilken typ av handledning på YouTube ska du göra om det?

 24. Paul Ionita sade han

  Salut! Handledningen är mycket bra, men i samband med skärm utförda Camtasia Studio 8, jag har ett problem. När jag spela in en video som det inte kan ladda ner ez, saktar Camtasia video ner, vilket leder honom att ha vissa avbrott. Ibland kvalitet försämras så mycket att bilden och ljudet är helt ur synk ljud för att motsvara bilden innan du tar en bild. Jag sätter bilder per sekund 30 ibland mer, och färre ramar ...! Vad kan jag göra?

 25. Försök att sänka videokvalitet på youtube. Jag antar att försöka fånga en video på denna plattform. Jag gjorde ett test. Camtasia förbrukar ungefär 35% av processorn. Det är normalt för en video att gå illa när skanningsprogrammet startas. Jo, det gick bra på 480p på youtube med en PC med GB RAM och 1 1,9 Ghz processor.

 26. Bra te`as sa`mi fråga om du kan ge mig en länk där du kan ladda ner: /

  • Skriv till google "Camtasia Studio 8". Gå till första resultatet. I det övre högra av platsen för "Free Trial". I rutan på sidan som öppnas anger du din e-post och klicka sedan på "download rättegång"

Returlänkar

 1. […] Camtasia Studio 8, det bästa programmet för videoinspelning för datorer […]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.