Hur man återställer data med återställningsprogramvara från företagets o & o - HD-videohandledning

I denna videohandledning presenterar vi två återställningsprogram från det tyska företaget O&O, dessa programvaror är: O&O Format Recovery och O&O Media Recovery.

O&O Mediaåterställning kan bara återställa vissa filer på begäran, till exempel tar vi bort flera filer och vi vill bara återställa vissa filer från de raderade, Media Recovery kan göra detta med multimediafiler (filmer, bilder, musik).

O&O Format Recovery hjälper oss att hitta och återställa hela partitioner, det här är bra om vi av misstag formaterar en partition eller i händelse av en misslyckad storleksändring.

Dessa två programvaror hjälper oss att återställa data var och en på sitt eget sätt, var och en är bra för en uppgift, snart kommer vi att presentera en tredje återställningsprogramvara från O&O, detta är O&O Data Recovery och en handledning kommer att ägnas åt det helhet, men det här blir en annan handledning.

Vi önskar dig ett framgångsrikt och hålla dig informaz att vi har på plats en handledning programvara Recuva är också en data återvinning programvara misstag förlorade, detta görs genom att vår kollega Boby.

Tutorial Recuva (fri mjuk återhämtning) utförs av Bogdan Pelu

cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. jemavi sade han

  Cristi Hej, grattis till handledningen igen du har visat inspirerad.

  @Cristi Innan du frågar jag sökte på google men skickade mig alla typer av länkar och inte förstår någonting.

  om du vill och det finns ingen bry sig om att tala om för mig ett program för att ta bort data från harweder (vet inte om jag stavade) inte återställas även en gång.

 2. Gyony sade han

  Hej Jag har en fråga Cristi, du nämnde i tutorial eller inte jag var ganska försiktig när du säga något om det jag ber om ursäkt om hårddisken är defekt kan återskapa data från den med detta program ? Låt oss säga att jag har två hårddisk, en promenad och har installerat denna programvara kan återskapa data från defekten ?, jag kan inte riktigt föreställa mig att R kan vara men du vet kan bine.Multumesc

 3. Adrian sade han

  @jemavi: Det kan, det finns många program som gör jobbet, och en av dem är gratis och är Eraser, och det finns många mjukvaror som att det helt gratis, och TuneUp Utilities har denna möjlighet (File Shreder)!

 4. Andrew sade han

  Du kan återställa filer om du försökte efter raderade filer sedan rullade Evidence Eliminator ???

 5. Andrew sade han

  PS: du var lite ..misted lite med den här presentationen ...: D..efter du körde återställningen efter format, PRESENTERADE programvaran DIG partitionen med 322 filer som hittades ... men det slapp dig..och du gav upp att tro att det inte gjorde återhämtade sig ingenting..det var FÖRSTA;) ... granska lite i slutet av presentationen

 6. @GyonyOm en hård fel du inte kan återskapa något från honom, om du har extremt viktiga data du kan fortfarande återhämta sig men kostar så mycket, det är där stora företag som har mycket viktiga data för hemanvändare inte värt det.

 7. @AndrewJa det var ett litet misstag, är denna märkliga men i framtiden kommer vi att försöka vara mer vaksamma.
  Tack för varningen, fann jag mig ut men det var för sent redan postat handledningen.

 8. @Andrew: Så småningom och misstag har sin charm.
  Det är svårt att fungera perfekt hela tiden.

 9. @Andrew: Jag har inte provat men jag tror att vi kommer att göra en handledning om effektiviteten i "file shreader" -programvaran.
  Du gav mig en bra idé.

 10. Gyony sade han

  @Cristi-admin: Tack för svar, lycka fortfarande.

 11. jemavi sade han

  1. Nödsamtal är 112 allt i lume.Acest nummer kan anropas och om du har nycklarna låst. Prova!
  2. Har du låst nycklarna i bilen och du är borta från hemmet, där du håller reservnycklar? Om någon är hemma med mobiltelefon, ringa honom och be honom att hålla hans telefon nära till nycklar. Du stänger telefonen till bildörren 20 cm. Person tryck hemknappen på fjärrkontrollen och din bok kommer att öppna dörrar.
  Det fungerar med start dörren. Prova!
  3. Ner till din mobil? Varje telefon har en reserv laddning i batteriet, vilket aktiverar kombinationen * # 3370 och ger dig en massa reserv 50%. När du sätter på telefonen på laddning, belastning och standby för att använda det en annan gång.
  4. Vad kan du göra om din mobiltelefon är stulen? Köpmän telefoner hålla denna information hemlig, kan tjuven använda telefonen stulen och konsumera tjänster, och en där stulna att köpa ny telefon.
  Du måste känna telefonen serien. För denna typ i * # # 06, utan att trycka på andra tangenter och displayen automatiskt serien. Denna kod är unik i världen och är telefonen serie. Betygsätta denna kod och lägg den på ett säkert ställe. Om telefonen blir stulen, meddela din teleoperatör och delger denna kod. Det gör att du kan låsa telefonen (själva enheten) och tjuven kommer inte att kunna använda telefonen, även om du byter SIM-kort.

  • marius sade han

   Jag försökte öppna dörren på bilen enligt stegen ovan, vilket resulterar ZERO, försökte man att göra med mobil fas ?! Det är inte riktigt

 12. dons sade han

  hej Cristi, grattis till den här guiden som jag tycker en av de bästa någonsin, jag menar för k hjälpte mig, förlorade jag nu någon gång några bilder från bröllopet på ritpapper och jag har inte lyckats men nu försöker jag att rädda dem ut ur rummet och jag ko Cardu att gå för k programu vi testade på en pinne, och jag tycker det är mycket bra, fortsätter lycka

 13. radu32 sade han

  Ett bra sätt att ta reda på vilken hårdvara du köpte. Jag köpte en 500G (ny) WD-hårddisk från butiken, efter att jag installerade den och skannade med OO FormatRecovery-överraskning, hittade den några dussin filer. Traim i Rumänien

 14. haosss sade han

  väldigt väldigt inspirerad ...
  snälla dejta igen

 15. Andrew sade han

  Cristi-admin @. Jag använder en stund Evidence Eliminator och jag tycker rent ULTRA smeker; vara säker och sätta lite mer försiktig men resultaten är spektakulära

 16. crystu sade han

  hej Kristus.
  Jag var inte låta dig själv och spara dokument, Numa även se dem, säger jag i testversion kan inte.
  Du sätter en registreringskoden?

 17. haosss sade han

  @cristu:
  Tja, pojke, om du rullar ut det är det normalt att du inte förstår ditt CV.
  mannen sa att om du inte har versionen med den fullständiga adik-serien, kan du inte spara dem ...
  och mer än det sagt och var du kan få
  men som en hjälp om du inte vet hur man laddar ner från torrent ... kan du ge> sök <högst upp till höger och skriva "utorrent" och itzi-självstudier om hur man laddar ner
  bft shi rullar inte längre ...

 18. roger sade han

  @ Gyony.daca HDD har inte brutit fysiskt bruten i bitar eller spruckna adiq du kan fortfarande återställa datele.stiu jag lyckats hämta data från en laptop.laptopul någon hade smällde ett par gånger, inte deloc.nu fortsatte OS kan ange antingen en live cD med absolut nimic.intr äntligen vet att jag hittat ett program som lyckades tillfälligt reparera hårddisken för någon 2 utitlizari.nu ul.dar bara frågade mig inte jag minns hur en person programul.doar ringa någon bad mig att hjälpa honom med någonting, till den bärbara datorn var fast och hade viktiga dokument i det, annars skulle jag inte vara trött några 4-5 dagar.

 19. Dragos sade han

  GRATTIS Cristi du är den häftigaste .... tack för de självstudier du gör .. BRAVO

 20. TurocK sade han

  Om du vill se när du gör film under fånga, registrera och spela det. Ange inställningarna på spelaren i fråga och välj utgång VMR9 (renderless) (standard är overlay), tillämpa inställningen startar spelaren och slöja., Som spelas upp i film fångar och fånga mjukvaran, vad det än är.

 21. TurocK sade han

  Gör dubbla jobb eftersom jag inte kunde redigera första.
  I samband med dataåterställning efter formatering. Fungerar återställningsprogramvara som fungerar bara efter ett snabbt format? Jag menar om jag formaterade en HDD till exempel, men jag formaterade inte den snabbt men normalt och jag ändrade dess filsystem, det var så det var ntfs formaterade jag det (inte snabbt) i ext3 eller jag vet ... fat32 de exempel.
  Jag menar efter min logik efter normal formaterar en diskett behöver inte vara något på hårddisken, men bara när hårddisken dataformat förblir snabbt, för det är praktiskt taget inte formaterat hdd i egentlig mening när det formateras snabbt.

 22. Adrian sade han

  @TurocK: Fel !!! Även om den normala format och inte quic format, kommer du fortfarande att kunna återställa något på den hårt !!! Jag minns i ett försök för mig att återhämta sig från en hård återställa filer mycket gamla, och fram till återhämtning av formaterade svårt att göra 2 gånger (inte quic format !!)

 23. paul sade han

  miam Jag gjorde en blogg med video tutorials som gjorts av min vänligen datim och kommentera här om du gillar mig, är inecepator, och jag lärde mig enormt från video tutorial video tutorial tacka enorm.

 24. andrei lucian sade han

  bra handledning ... men jag har en fråga ... Vad heter programmet du får? 😀

 25. Martzy sade han

  Camtasia Studio 6, I

 26. dj.ade sade han

  crysty kan återvinna Windows® daka Jag installerade och den kan tas bort bror Rekuper

 27. Drai Radu sade han

  CEAU har ett problem med mig låt mig inte installerat MojoPac IMI krasch varför jag har Vista Basic inte låta mig.

 28. dumitru32 sade han

  Tack för lektionen, men jag har en fråga. Om en HD-format och sedan satte jag honom olika filer, kommer detta inte vara tom, kan jag återställa någonting efter att HD?

 29. paul sade han

  Jag videotutorialele med Camtasia Studio 6.
  Jag är en nybörjare

 30. Catalin sade han

  Hej, jag förstod inte riktigt 100% hur jag kan återställa filer eller till och med partitioner med O & O-programvara, det är därför jag ställer den här frågan här. Jag har från O&O: Formatåterställning, mediaåterställning, diskåterställning ... allt fullt. ul och jag skrev vinsten kan jag återhämta mig senare vad jag hade på den gamla C? Med vilken? Med Formatåterställning eller mediaåterställning? Jag menar om jag vill återställa hela partitionen kan jag med återställningsformat?

 31. Adrian sade han

  @Catalin: Inte alltför ... av två skäl:
  1 När du vill göra en återhämtning från en hård är att föredra att inte använda den längre tills du återhämta sig från det, som inte är tillgänglig för dig, har du formaterat värre du och skrivas du skrev andra data C (eller skrivs automatiskt när du installerar Windows)
  2 Det ger inte mycket resultat att använda programvaran ... för att få den att återhämta sig från den partition som den är installerad på !!! Försök att sätta hårddisken i en annan dator för att lägga den till slav- och återställningsprogramvara för att installera den på en annan hårddisk, och fortfarande dåliga chanser att återställa något eftersom jag sa till dig ovan, du formaterade hårddisken och vad mer allvarligt att du också skrev om det ... om du bara formaterade det och inte skrev något på det skulle du ha fler chanser ...

 32. Catalin sade han

  @Adrian
  Tack igen. Så jag förstår att den här programvaran används utan att installera något omedelbart på hårddisken. Att förbli formaterad eller med förlorade data och sedan återställa? Och det fungerar inte att återställa om den är installerad på samma hårddisk (dvs. O & O-programvara), måste jag sätta hårddisken i en annan dator och programvaran installerad på en annan hårddisk? Och om jag raderade vissa filer eller bilder som jag inte kan återställa som med Recuva, det är då programvaran är installerad på samma hårddisk? Jag tror att jag frågade om din förståelse.

 33. Catalin sade han

  Jag glömde att säga att jag 2 bärbara datorer så det kinda suger att ta bort hårddisken och hålla den i en annan dator, .E annan metod menar jag kan fästa en bärbar dator till en annan Kan du förklara vänligen Tack??.

 34. danutz sade han

  där får jag mitt serienummer enheten måste jag har förlorat familjefoton

 35. Adrian sade han

  danutz: Var får jag mitt serienummer enheten måste vi har förlorat familjefoton

  med serialu vi inte kan hjälpa dig, inte uppmuntrar piratkopiering, vi ber om ursäkt och du inte har något emot, men jag rekommendera något annat, lära sig att använda ODC torrents. se här , här si här vissa video tutorials som hjälper dig att hitta show! Lycka till!

 36. Jag är en nybörjare och jag behöver råd please help me
  Jag av misstag installerat Windows och nu 2 jag 2 partitioner spåra och jag vill göra det igen och inte bara en stu hur kan du hjälpa mig?

 37. och fortfarande något jag gör med det utrymme som visas unalocat?

 38. Ge mig beskriver hur man installerar

 39. vanessa sade han

  Elisa: Nu 2 jag partitioner att spåra och jag vill göra det bara en gång och vet inte hur. Kan du hjälpa till? ... Och en annan sak ... Vad jag gör med det utrymme som visas unalocat?

  klicka här

 40. Adrian sade han

  vanessa:
  klicka här

  Hats off, vet du hur trevligt din handledning med rösten på den och publicerad här skulle ha låtit? Synd att du är "utmattad" så när du kunde göra mer än så tackar vi dig ändå. Jag hittade också en titel för din handledning "Hur man jonglerar partitionerna eller hur man spelar med partitionerna på en hårddisk" Gör åtminstone handledningen med förklaringarna och jag behandlar presentationstexten, taggar etc etc ... Kanske tror du synd!

  Kramar!

 41. webdan sade han

  vanessa: klicka här

  En mer kortfattad att den andra: länken inte fungerar, och ingen fråga inte tillräckligt tydliga:
  "2 fönster" betyder att du har två alternativ att välja fönster innan "välkomst" visas på skärmen?
  "2 windows" har du windows på de två partitionerna och nustii vilken är den funktionella? ... Eller har du tomt utrymme kvar och vad är fel med det?
  "2 fönster" betyder mer och mer ... Service pack2?

 42. Sal Cristi tack så mycket att du finns, gör ett bra jobb och ärligt jag lärde mig många frågor från dig, men jag har ett problem, jag har en cd-rw och jag hade något på det och jag raderade av misstag, kan befria honom vad jag hade?

 43. thx för tutorial ... är bra för stövlar som jag :),

  fråga: kan jag återställa data (partition) utan att behöva en annan hdd? ... som jag sa ovan, när jag startade, åt den mig där den inte borde och jag gjorde en "go partition" med partition magi 8 och jag förstörde en hdd av 1 TB nästan full av data, inget system installerat på den. windows ser det inte på min dator men i comp management ser det det som hälsosamt och med en enda partition på cirka 1 TB (ursprungligen fanns det 2 partitioner).
  avslutningsvis: hur man återställer hårddisken till dess ursprungliga tillstånd utan en annan hårt jag behöver det för att rädda min data?
  thx! .. skyldig dig

  • Adrian sade han

   raz: Thx för handledning ... är bra känga som mig, fråga: kan återställa data (partition) utan jag behöver en annan hdd ... Som sagt ovan, boot, jag åt fel ställe och gjorde en "promenad? partition "med partition Magic 8 och jag förstörde en nästan fullständig 1TB hdd data utan installerat på den. Windows inte se i min dator men ledningen ser så frisk comp med en enda partition på ca 1TB (ursprungligen var 2 partitioner).
   avslutningsvis: hur man återställer hårddisken till dess ursprungliga tillstånd utan en annan hårt jag behöver det för att rädda min data?
   thx! .. skyldig dig  

   Som en del av en återhämtning för att få bästa möjliga du behöver en 2 talet så svårt att spara c återhämta sig. När du rengör ett rum, inte kasta skräp? lägga den under mattan? Och återhämtningen är så hårt. Hur skulle ni tänka er att återhämta sig och rädda alla återhämtat sig från var?

   • Adrian: Som en del av en återhämtning för att få bästa möjliga du behöver en 2 talet så svårt att spara c återhämta sig. När du rengör ett rum, inte kasta skräp? lägga den under mattan? Och återhämtningen är så hårt. Hur skulle ni tänka er att återhämta sig och rädda alla återhämtat sig från var?  (Cite mig)

    tack för svaret,
    Jag försökte en återställnings datum ... förresten, har du nonstop tillgång till "en soptunna" farfars? ... Eller måste köpa varje gång du rengör en korg så stor?

    • Adrian sade han

     raz:
     tack för svaret,
     Jag försökte en återställnings datum ... förresten, har du nonstop tillgång till "en soptunna" farfars? ... Eller måste köpa varje gång du rengör en korg så stor?  

     Jag är alltid redo, och jag är MYCKET försiktig när jag rengör så jag behöver inte en så STOR KORG 🙂 Nästa gång google mer och ta reda på vad det innebär att gå ner eller vad du vill göra för att rädda dig själv från att köpa " en stor stor korg ”. Det är allt ditt fel ... de tycker alla är en ursäkt när de gör ett misstag som "Jag visste inte" men varför visste du inte det? var du intresserad innan du tog steget? Letade du efter information för att läsa, för att dokumentera dig själv? uppenbarligen nej, då till och med "du visste inte" kommer inte att befria dig från skuld !!

 44. sonyzau sade han

  Jag köpte en HP Pavilion med Vista Home Premium dv9500, nu med Windows XP profesional.nu högtalarsystem hörs endast vid casti.nu veta vad man ska göra snälla hjälp

 45. Amon sade han

  Jag har en fråga, i 2003 jag köpte en Windows XP Professional-versionen medföljer sp2 2002 lam mam används endast en gång och sedan flyttade till en annan stad och bulit år pc och nu fick jag en annan dator. men entre förlorad tid eller låda och jag inte noterat någon serie från fönstren och kan inte installera den nödvändiga ami serie, vad kan jag göra eller hur jag skulle återhämta sig från sal cd.firma där vi köpte programvaran, ultra pro inte längre existerar

 46. Daniell sade han

  bror som är bättre eller att Recuva

 47. Fiorello sade han

  God kväll! Jag stick 4GB som ber mig att formatera tyvärr kan inte göras! Jag använde handledning program men vi inte recuperet någonting. Kan du hjälpa mig med en annan lösning för att återskapa data från formaterade stikuri som kräver att det ska vara?

 48. Hostina sade han

  Jag såg videon och jag kan inte gå utan och berätta att du gjorde en presentation ok; Grattis till initiativet.

 49. uzzy.bacau sade han

  där jag får en serie ?? Har någon ett nummer?

 50. alinas sade han

  Jag älskar typ röst! :))

 51. Armeanu sade han

  Hur Papperskorgen transparent?

 52. Hi guys! Enligt de flesta och jag gratulerar er på fantastiskt jobb ni gör med denna webbplats och dessa videotutoriale. Även om det inte en expert på PC, men ingen nybörjare jag lärde mig mycket från videoturorialele gjort av dig. Mitt problem är detta: en morgon efter 24h arbete jag kom hem och jag började installera Win plats, vi 2 hårddiskar 500 GB i min dator, har en en partition 100 GB och Restu och den andra har en total partition. Blunder är att trötthet och ouppmärksamhet, istället för att radera partitionen 100 GB som jag vinner jag bort partition hårt 500 GB, formaterade jag hårt, men jag utgår dessa parametrar genom vilken din Win jag upptäcker på den andra hårddisken. Nu stanna med 1 500 GB hårddisk i mina armar, utan partition och Inte vad jag ska göra dig att hämta information om detFylldes med en hastighet av 90% med bilder, musik, filmer, dokument / FF viktiga dokument, program osv så om hela utbudet av dokumentformat. Jag var inte drabbats av sådana problem eftersom jag har alltid varit mycket noga, men orden och Cristi "det händer…"!

 53. Jag raderade av misstag en mapp mycket viktigt att vi arbetade 6 månader becycle bin och sedan utan att veta jag gav emty papperskorgen mapp kan återhämta sig?

  hjälpa

 54. Jag försökte installera oo genomsnittliga återhämtning men inte gå på w7.

 55. Salut!

  Jag testade i 2 dagar den fria versionen av O&O Format Recovery, liksom 3 andra verktyg (Recuva Free, Get Data Back, Mini Power Data Recovery Tool).
  Från mina tester kom O&O Format Recovery ut på den sista positionen bland de fyra verktygen, jag använde inte O&O Media Recovery, jag var främst intresserad av att återställa Office-dokument.
  Jag använde ett flashminne på 2 GB (GB 1,92), som handledningen.
  Vi skapade separata mappar med säkerhetskopior från varje verktyg återhämtning.

  Slutsats: om vi för mer än 6 år sedan litade på GetDataBAck som ett av de bästa verktygen i genren, den här gången på den första positionen hittade vi det lilla gratisverktyget från Recuva, tätt följt av MiniToolPowerData (även gratis) och samma GetDataBack (för NTFS / FAT) - den senare är en kommersiell programvara, så det krävs köp (licens).

  Senare, som ett test, körde jag två olika återställningsverktyg för samma enhet samtidigt (eftersom jag märkte att några av de återställda data skilde sig från ett verktyg till ett annat, trodde jag att förutom de vanliga data som hittades med två olika programvaror är det bra att hitta ALLA den information som kan återställas från det lagringsmediet, i mitt fall 2-giga-pinnen. Därför lanserade jag samtidigt Recuva (i djupt skanningsläge) och MiniToolPowerDataRecovery (är med de bästa resultaten av de 2 testade (kom ihåg de andra två verktygen: GetDataBack och O&O FormatRecovery). De två programvarorna som nämns ovan sprang samtidigt utan problem, ur 4-giga på pinnen, båda programvarorna återhämtade sig dubbelt så mycket (2 - 2 giga) Självklart hittade jag en hel del korrupta filer, jag förväntade mig inte att allt skulle fungera efter dussintals format och många fler överskrivningar av information på det mediet, men jag blev positivt överraskad att hitta Många filer från 1,92 har återställts till fullo.
  I morgon förväntar besöka någon som förlorat arbete 3 års partition 30giga (databaser, företagsdokument, etc.). Därför har vi testat för 2 dagar denna programvara för att kunna återhämta sig eftersom fler och fler dokument förlorade mitt medvetande.
  Jag önskar er alla Glad helg! Videotutorial.ro laget och speciellt så många kvalitet tutorials på denna webbplats, så det faktum vant oss så långt!

  Grattis på födelsedagen!

 56. Jag lyckades inte återhämta mig någonting från RB, bara nonsens eller återhämta mig. Jag vet inte ens var de kom ifrån vad som återhämtades för jag vet inte om jag raderade något sådant och jag försökte 5-6 berömda program för att återhämta sig ...

 57. virgil_srl sade han

  Jag har formaterat hårddisken dubbelt så ersättningsgilla filer innan ???????
  datimi mig ett program som kan söka efter filer genom att formatera 5

  tacka MMULT

  respekt

 58. det fungerar inte ens efter att du har tagit bort dem från papperskorgen utan efter ...

 59. marius sade han

  Som hämta raderade bilder från recicle bin ??? Jag ??? misslyckas

  • virgil_srl sade han

   mariusHur återställa raderade bilder på bin recicle jag inte ??? ???

   med “pandora recover” kan du återställa raderade foton, musik och dokument ...

 60. Ciprian sade han

  Jag följde stegen exakt som i handledningen, men jag behöver en registreringsnyckel för att kunna återställa data ... Jag tappade alla mina minnen från de senaste 10 åren (bilder, videor, etc), hjälp mig på något sätt ... kanske ge mig en nyckel för att gå eller kontakta mig via e-post och ange min dator med teamvisaren, eller någon annan lösning om du har ... snälla hjälp mig!
  post som du kan kontakta mig är: [e-postskyddad]

  Tack!

Returlänkar

 1. [...] Hur man återställer data med o & o-återställningsprogram - HD-videohandledning [...]

Tala Your Mind

*