PC Inspector File Recovery, återställning av oavsiktligt raderade data eller från formaterade enheter - videohandledning

Hej vänner, innan man lägger fram handledningen idag vill jag berätta för er att videotutorial.ro vände 500 tutorials, lugn inte panik, kommer jag att hålla kontakten, vi vill att du gör 1000.
Idag kommer jag att presentera ett program med en återskapa förlorade data efter oavsiktlig radering eller formatering enheten.
Återställningsprogramvaran kallas PC Inspector File Recovery och som alla "inspektörer" är det ganska svårt att förstå av en nybörjare, oroa dig inte, efter att du har tittat på den här videotutorialen kommer du att se saker mycket tydligare.
PC Inspector File Recovery är en mycket bra programvara, återvinner data från fast, hans problem är i gränssnittet, det är inte bara användarvänligt, men om du har lite tålamod kommer du att se att det är inte så svårt.
Vår programvara Recovery gör sitt jobb mycket bra, jag kan säga super bra när det kommer oavsiktligt raderade filer (ta bort + Töm papperskorgen) från återhämtning efter formatering sitta så bra här har lite tålamod dessutom eftersom djup skanning, förresten, är mycket snabb scanning motor.
Bortsett från vad vi presenterade i handledning, PC Inspector File Recovery vet att återvinna partitioner som inte visas i Den här datorn på grund av hårdvarufel eller på grund av manövrar fel de gjorde användarnamn (partitione operationer görs dålig) .
En stor fördel med detta program data recovery är att det kostar ingenting, det är gratis program av denna kaliber är alltid kommersiellt.
Återställning kan göras från vilken typ av enhet som helst: minneskort, USB-minne, hårddisk, extern hårddisk, SSD, SD, MS, CF, du heter det ....
Det kan återställa filer, skulle en liten deavantaj återhämta sig efter formatering, är filnamnen ändras här.
Sammantaget är det en mycket bra programvara, du kan skriva ett vänligare gränssnitt, men det är det, det är bra och så, låt oss inte göra näsor, presenthästen ......., särskilt eftersom de är tyska.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

 

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Bulgac sade han

  Jag tror inte att det skulle vara, men du säger Grattis på födelsedagen och suuces ytterligare.
  En användbar handledning för alla.

 2. Ms, en användbar handledning.

  • demon sade han

   Bulgac:
   För mig går jag inte mjuk!
   Jag har ett problem som jag bort av misstag en stor fråga en förare misstag och inte vet hur man formaterar det!

 3. Cosmin sade han

  super .. men jag tror inte att han kan föra tillbaka de gamla drivrutiner efter en tidigare fönster i en anteckningsbok.
  gg ändå för ansträngning

 4. Du är väldigt stark, och det bästa är att det är gratis ... Bravo, fortsätt så! Lycka till!

 5. Al3xutzu sade han

  mycket användbar handledning ytterligare bft

 6. Dragos sade han

  Bra tutorial, jag tror det är programmet finns som är lätt att använda. Mycket bra varning på slutet, många även används hårddisk eller media raderade data, kommer de att skriva och är sannolikt inte längre återställas om fortfarande använder media.

 7. huma Roma sade han

  Från ersättnings Windows XP i september 2010 jag förlorade Messenger arkiv som för mig var något mycket värdefullt. Tala om för mig om det finns en handledning speciellt för sådana situationer eller om något kan göras för att återställa arkivet. Tack för allt du gör för oss dig och grattis.

  • huma Roma: Efter installera om Windows XP i september 2010 jag förlorade Messenger arkiv som för mig var något mycket värdefullt. Tala om för mig om det finns en handledning speciellt för sådana situationer eller om något kan göras för att återställa arkivet. Tack för allt du gör för oss dig och grattis.  

   Du var tvungen att vara försiktig och att spara arkivet på flera ställen. Kan inte tro mig om jag säger allt i datorn sparas på vissa ställen 7 netto på olika platser, plus två andra datorer. Saken är jag som vet vilka nyckeldata.
   Det gamla rumänska ordspråket säger: ”Bättre säker än dålig "
   Gooogalitzi, gooogalitzi, gooogalitzi och lämna dem dreaq budbärare och spel Cocoa.
   Dessa killar har gett mura-n mun. Deras ära.

 8. octavian sade han

  Mycket användbart! Och programmets super mocka!
  Grattis handledning!
  Och talar om "500", Gud hjälp! Må Gud ge dig makten att kryssa 5000, 50000 ...
  Lycka till! Håller ögonen på dig!

 9. Jijel sade han

  Fråga: Hur kan radera data så att de inte återställas med någon metod? Tack för svaret.

  • Jijel: Fråga: Hur kan radera data så att de inte återställas med någon metod? Tack för svaret.  

   Win98 Bootdisk och kan med vissa kommandoraden och HDD blir jungfru, helt ren.

   • Gelu:
    Win98 Bootdisk och kan med vissa kommandoraden och HDD blir jungfru, helt ren.  

   • Darkfun sade han

    Gelu:
    Win98 Bootdisk och kan med vissa kommandoraden och HDD blir jungfru, helt ren.  

    Sök på google "File Shredder". Det finns massor av gratisalternativ.

 10. Super, super, super handledning, är du ett team av högsta klass, jag åtminstone har jag lärt mig mycket av dig, och tack på denna cale.Multa lycka och hälsa till hela strängen familjen.

 11. Hur som helst, jag misstänker att de återställda filerna bara är att de ursprungliga är förstörda, hur kan jag uttrycka mig, deras tillstånd är inte utmärkt, det är värre ... uppenbarligen rätt?

 12. Bravo tot.meritati länder är mycket mer än tack

 13. Grattis på födelsedagen och många handledning!

 14. Bra, ställer jag arkivering röran, kan återställa samtal?

 15. cuibaru sade han

  Bästa gratulationer videotutoriale plats i Rumänien!

  • cuibaru: Grattis videotutoriale den bästa platsen i Rumänien!  

   Jag känner till är den enda platsen VIDEOhandledning !!
   Jag vill tacka dig från mitt hjärta Cristi k du gjorde tutorials med dataåterställning Min svoger hade spelat på datorn och installerat ett dual boot-operativsystem med mitt och lyckades installera det i en partition där jag hade alla bilder och videoklippen, många bilder skannas från gamla bilder (fotopapper) och originalen ... Gud vet var de är. Jag tog alla återställningsprogrammen i tur och ordning och försökte dem och så återhämtade jag nästan allt. och gamla filer som jag inte visste fanns tidigare, till exempel en mapp med licenser och serier från omkring 2007 som jag raderade när jag försökte Deep Freeze. Förresten vågar jag föreslå att du gör en tutorial om Deep Freeze (om inte redan gjort), det är ett program för att "bevara" data, så att säga, eller snarare hela datorn. Det är en kommersiell programvara men jag vet att den också har en testversion eller gratisversion för hemanvändare. Jag är inte säker, men det är en mycket praktiskt taget, åtminstone i mitt fall var det perfekt. Uppriktig m tack igen och bara bra!

 16. ett problem jag inte visas partitioner
  2 partitioner och jag kände inte igen dem undrar dc?
  om du kan hjälpa mig vänligen gör det

 17. till dig att nå 5000 hälsa och mer. Tack och PTR denna handledning.

 18. gino Corelli sade han

  Cristi hur gör jag eller som läses från kortet telefonen från kartor brutto som jag kontrollerat andra frågan läsa och spara mig när jag letar efter någon slut plats innebär konstant går spinning cirkel ala och så säger få vägbeskriving så och snurrar incontinu och data~~POS=TRUNC försöka igen nedan säga varför?

 19. pc1990 sade han

  om du gav honom ingen snabb formatering eller nyår inte återskapa data från minnet

 20. Jag hade själv en fråga, du kan installera Microsoft .NET Framework 3.0 dator utan internet eftersom de vill installera det jag vänligt möjlighet internet.Va vi behöver omgående ett svar.
  Jag behöver ett program Sony Vegas Pro 9.PLEASE!

  • AdrianGudus sade han

   simi: Jag skulle ha en fråga, kan du installera Microsoft .NET Framework 3.0 dator utan internet eftersom de vill installera det jag vänligt möjlighet internet.Va vi behöver omgående ett svar.
   Jag behöver ett program Sony Vegas Pro 9.PLEASE!  

   Du går från en dator till Internet och ladda ner .Net Framework 3.0 (Skriv i Google: Net Framework 3.0, du anger och du hittar) ladda ner det, satte den på en CD eller hålla du gå till datorn som inte har någon netto och installera den.

   • AdrianGudus:
    Du går från en dator till Internet och ladda ner .Net Framework 3.0 (Skriv i Google: Net Framework 3.0, du anger och du hittar) ladda ner det, satte den på en CD eller hålla du gå till datorn som inte har någon netto och installera den.  

    Ja, jag gjorde det bara hålla och när jag gav den till mig och frågade mig installera net.Adica tar componentele.De varför jag vill installera komponenter utan att behöva installera (direkt installation) .En försöka CD MS odata.Astept ännu en gång raspuns.pls

    • AdrianGudus sade han

     simi:
     Ja amfacut så bara hålla och när jag gav den till mig och frågade mig installera net.Adica tar componentele.De varför jag vill installera komponenter utan att behöva installera (direkt installation) .En försöka CD. ms odata.Astept ännu en gång raspuns.pls  

     Titta Offline installationsprogram för .NET Framework 3.0 HÄR 32 bitarsversion (inte netto du behöver installera det, klicka på ordet här i rött)

     • AdrianGudus:
      Titta Offline installationsprogram för .NET Framework 3.0 HÄR 32 bitarsversion (inte netto du behöver installera det, klicka på ordet här i rött)  

      Jag tackar slutligen reusit.Tineti upp det goda arbetet!

 21. Feticu Valeriu sade han

  Vet att jag verkligen är användbara tutorials som. (Men Gif Yahoo Mess allt vi har misslyckats med att få. Ingen flyttar Sinner)

 22. bpm_22 sade han

  Cristi komplimanger för allt som du gör.

 23. kikileon sade han

  Jag skrev, DIG lysande! GRATTIS! med all respekt, kikileon

 24. cornel Palade sade han

  Din mycket bra initiativ. För oss och oss lekmän lära sig att gå med dessa moderna program och verktyg. ändå du är starka och helhjärtat gratulera dig för vad du gör med dessa tutorials. Vänligen mycket, hur kan installera Android på en Fly Touch 2.2 2 2.1 Android ARM 11GMHZ 1 10.1-tums Tablet. mycket tur och Gud ge er god hälsa!

 25. Darkfun sade han

  Självstudien är trevlig ... men för de med allvarliga problem rekommenderar jag getdataback för ntfs. Även efter formatet + ny installation ... återställer det nästan allt.

 26. Sergiu sade han

  Hej!
  Varför förekommer inte när föraren slår på PC Inspector?
  Jag verkar bara #1 Fasta skivan (149 GB), så det samlar alla mina partitioner ...

 27. Hercules sade han

  Försökt att installera min bror Inspector File Recovery och går frate.mam ledde till din e-dawnload antradevar är deskide RUN när du ger filen för att installera ami inte gå dit och säga att den här filen är eroare.aveam behov av att återhämta sig Leam några bilder som jag satte raderas när jag formateras partitioner med windows och formateras NTFS.am partitii.am kan 4 easeux Försökte ett år, men det är en annan variant demo.daca Dami bror ett annat program där jag kan återhämta sig de eau sal fotografii.sa vet att jag följde dina tutorials tutorials dike där vi anvatat PC.ami att använda en konstruktiv saker som gör saker bune.recunosc om dina tutorials fortfarande inte vet att sätta en Windows men tack vare dina tutorials jag anvatat och arbetar asta.ati CRISTI.O tacka bra dag.

  • Hercules:
   Försökt att installera min bror Inspector File Recovery och går frate.mam ledde till din e-dawnload antradevar är deskide RUN när du ger filen för att installera ami inte gå dit och säga att den här filen är eroare.aveam behov av att återhämta sig Leam några bilder som jag satte raderas när jag formateras partitioner med windows och formateras NTFS.am partitii.am kan 4 easeux Försökte ett år, men det är en annan variant demo.daca Dami bror ett annat program där jag kan återhämta sig de eau sal fotografii.sa vet att jag följde dina tutorials tutorials dike där vi anvatat PC.ami att använda en konstruktiv saker som gör saker bune.recunosc om dina tutorials fortfarande inte vet att sätta en Windows men tack vare dina tutorials jag anvatat och arbetar asta.ati CRISTI.O tacka bra dag.

   Recuva försöker att se att vi har också en handledning med honom, ge honom en sökning och du hittar handledning.

 28. Hercules sade han

  Tack du har installerat Recuva och går bra programul.ati multumesc.am återvinns vad vi hade raderas efter formatering partitiilor.o bra och lyckad dag.

 29. rivelinio sade han

  salutare.am och jag kopierade en problema.am 7gb olika program på en stick.dupa ett tag jag satte pinnen i spåra och märkte att alla program, inklusive mappar blev INK.aceste program vi hade att spåra dem, men jag har acolo.intrebarea torkade min fråga är: kan återställa vad vi förlorat kan bläck som filer på minnet att återgå till normal astep svar dvs.multumesc?

  • rivelinio sade han

   rivelinio:
   salutare.am och jag kopierade en problema.am 7gb olika program på en stick.dupa ett tag jag satte pinnen i spåra och märkte att alla program, inklusive mappar blev INK.aceste program vi hade att spåra dem, men jag har acolo.intrebarea torkade min fråga är: kan återställa vad vi förlorat kan bläck som filer på minnet att återgå till normal astep svar dvs.multumesc?

   Jag glömde att specifikt: Jag har Windows 7

 30. Emil sade han

  Programvara besvikelse jag inte återhämta sig några fil bilder kan ses halva världen, gick inte att öppna Doc-filer, och listan kan göras lång!

 31. tack för ajutor.m du hjälpte föräldrarna inte döda mig och inte låna mig till alla jag visste att få tag i lei.iti 400 tack.

  me-gick mycket bra !!! (jag säger detta eftersom jag såg att det finns människor som klagar!)

 32. Hej Jag vill fråga om PC Inspector kan återskapa data efter formatering windows xp tack så mycket tinetio coolaste webbplats!

 33. Marian sade han

  Hej, jag har en LG plasma 42 1 rr PC med inbyggd GB hårddisk 80, inspelad vi framträdanden på TV och barn kan inte / vet hur man sparar dem (skyddas från LG och Samsung Plasma). Tack på förhand !!!

 34. supermjuk, återhämtade jag alla data på ett USB-minne.
  Grattis och tack för tips, du är proffs, och genom vägledning, men också uppdateras uppdaterad med ny programvara.

 35. Grattis på födelsedagen! Jag behöver hjälp! Jag raderade några videor från papperskorgen och nu behöver jag dem. Jag såg handledningen ovan, jag laddade ner PC-inspektörens återställning, jag öppnade den, jag valde Återställ raderade filer, men i fönstret Välj enheter, i Lokal enhet ser jag inget drivrutinsnamn (det är helt tomt), och om jag på den fysiska enheten får jag "fast disk nr 1" (149,05 GB). Jag klickar på den och två knappar är markerade - Hitta logiska enheter och återställ - Jag vet inte hur jag längre ser.Jag ser ingen fil, ingenting. Vad händer? Jag har Vista på min bärbara dator. Tack .

 36. Andrew sade han

  Jag använde programmet själv, jag återhämtade jag var intresserad av exakt vad ett operativsystem raderas efter formatering, är problemet att alla filer har ett annat namn. Kan jag göra något för att använda det nya operativsystemet? Jag tror att det skulle behöva vara ett program för decodatul filer. tack

 37. ioana sade han

  om jag installerat om Windows och innan jag C, D och nu har jag bara C kan återhämta bilder från D? Vänligen snäll mot mig rasp eftersom bilderna som vi har förlorat är de första 2 månaderna i livet av pojke tacka meu.va

  • AdrianGudus sade han

   ioana:
   om jag installerat om Windows och innan aveamC, D och nu har jag bara C kan återhämta bilder från D? Vänligen snäll mot mig rasp eftersom bilderna som vi har förlorat är de första 2 månaderna i livet av min lilla pojke tacka .va

   Ingen kan berätta exakt om du kommer att återhämta allt eller inget. Allt hänger på dig. Det är mycket viktigt, som nämnts i handledningen, att när du raderar något, skriver du inte om den platsen genom att sätta andra filer på plats eftersom du kommer att göra återställningen svår eller till och med göra det omöjligt. Med andra ord, om det du har nu i C har skrivits över "platsen" där D-partitionen en gång var, har du alla chanser att återställa allt. Den dåliga delen är att du inte har något sätt att veta eller hur du styr vilken del av hårddisken data kommer att skrivas till eller installationen kommer att göras (eftersom du sa att du installerade om systemet)
   Du kan prova programmet handledning, att du inte förlorar något. Vi har fortfarande på plats och andra video tutorials med annan avancerad programvara återhämtning. För att hitta handledning, skriva upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Pandora Recovery och Icare Data Recovery program för dataåterställning, tryck på Enter och du hittar handledning (första resultat)
   Vi har också en handledning om Recuva eller O&O Recovery. För att hitta recuva-självstudien, skriv i sökrutan: recuva och tryck på enter. För att hitta O&O Recovery-självstudien, skriv i sökrutan: Hur du återställer data med o & o-återställningsprogram, tryck på Enter-tangenten så hittar du den.
   du måste prova allt du kan inte förvänta någon att ge dig ett enda svar att något är omöjligt när det gäller reuperare. Du kommer att ta reda på om du inte kan återhämta sig bara om du försöker de metoder som vi eller andra presentera dem.
   Om du fortfarande försöker alla dessa metoder och du inte kommer att återställa något. Det finns en annan lösning men den är väldigt dyr. Gå med hårddisken till ett dataåterställningsföretag och de här företagen kommer att starta återställningen på mer professionella sätt, men jag upprepar att den här saken kostar mycket eftersom den tar full nytta av "emotionell och mental koppling av användare till bilder, filmer och dokument viktigt och om du verkligen bryr dig om dem kommer du att vara villig att betala något pris - om du verkligen brydde dig om dessa bilder och du verkligen vill ha dem tillbaka "

 38. Catalin sade han

  snälla berätta för mig att det vid "Local Driver" inte ger mig någonting och på "Pshycal Drive" har jag en formaterad hdd ... .. den måste visas på den lokala drivrutinen .... kan någon hjälpa mig snälla?
  Jag hade en hårddisk på 300 GB och formaterade den av misstag ...………. Snälla myckettttttt

 39. Catalin sade han

  Hallå ! Jag har också ett problem för några dagar sedan jag raderade några filer från windows på skrivbordet, jag vet inte hur jag gav "visa dolda filer" och jag visste inte vad de är, det var 2-3 filer mer "raderade i färg" så Jag gav dem shift + delete och nu kraschar min dator var 5: e minut och stannar i cirka 5 minuter där jag inte kan röra musen eller göra något annat. Snälla hjälp

 40. cornelia sade han

  Bra fråga kommer rog.Am ess har utplånat Yahoo Messenger konversationer, och vill inte längre vara recuperate.Cum kan göra detta? Tack

 41. yomisam sade han

  Jag hade problem med datorn (jag lade den i vila och den vaknade inte) och en drivrutin raderades. Jag försökte använda detta program men hittade det inte ....

 42. För några dagar sedan raderade jag två bilder från destop. Shift + Delete. Jag testade det här programmet och två till från tutorials ... han hittar andra bilder åt mig men inte på dessa två, kan någon hjälpa mig med ett råd tack ... Tack.

 43. demon sade han

  Hej Jag vill fråga dig något om du kan göra en djup Mills handledning om hur man installerar programmet och hur det fungerar Jag sökte på nätet och jag hittade en tutorial om detta program.Va tack fortsatt framgång.

 44. cristian Simescu sade han

  Det är möjligt att återvinna större storlekar filmer? EX 1GB? Vänligen svara så snart som möjligt.

 45. cristian SimescuDet är möjligt att återvinna större storlekar filmer? EX 1GB? Vänligen svara så snart som möjligt.

  Med denna programvara kan du återställa något men kan inte garanteras resultatet. Data Recovery sak du sammanhang, till exempel om raderas data har skrivits över något, är det osannolikt att återställa alla filer du kan också.

 46. cristian sade han

  Hej Cristi hjälpte toturialul mig återhämta bilder och minnen som du har tagit bort av misstag, arbetade programmet perfekt, data återvinnas.
  Du är hantverkare, tur och prestationer.

 47. sorin Marinescu sade han

  välkommen

  Jag tror att jag raderade av misstag eller okunnighet foton på en BlackBerry Playbook. Vänligen än alla ajutama att hämta dem är bilder av mina flickor och jag inte känner för att gå galet resuit ner dem, försökte jag att dp Uppdatera playbook och jag sprang dem. Det kan göra någonting. Jag ber ajutama

  sorin Marinescu

 48. Bra. Jag installerade Windows och inte se min en enhet. Hur gör jag?

 49. Försöker för lite tid att hämta en mapp med bilder som raderats av misstag nu 2 månader så jag använde de flesta program alla ge mig bilder från Internet eller något annat bilder på andra ställen på datorn tas inte bort, kan ni låta mig förklara mer i detalj hur man använder PC INSPECTOR Efient ÅTERHÄMTNING ?! skulle jag vara mycket tacksam, ms!

 50. andrei sade han

  hej säg till mig att lösa mitt problem:
  Jag 8 fönster och onsdag jag installerat om Windows, och av misstag har två partitioner formaterat min hela hårddisken och installera om Windows. Jag skulle vilja recuperet allt jag hade i den partitionen

  Jag drog pc ispector men jag ser inte helt logisk enhet och psyhical nimik ser min fasta skivan 300 GB
  vad kan jag göra ???

 51. andreea Marilena sade han

  Bra, jag har ett litet stort problem. Jag fick nyligen en ny enhet, och drog alla gamla bilder av stik. när bag dem i den nya, framträdde jag med olika namn, ett slags kinesiska tecken, och jag kunde inte öppna dem. Jag satte den gamla enheten och klistermärken, och vi återhämtat sig bara mb 700 4 från totalt gb bilder. Den installerade ovan är inte heller att gå mycket illa att enheten måste jag nämna att under cirka 8-9 år. Finns det något sätt att fixa dessa bilder?

 52. andreea Marilena sade han

  Jag tänker inte programmet, mina lås

 53. vem kan hjälpa mig och jag formaterade om min dator och jag har inte bilderna längre och resten är hur återställer jag dem ...? vänligen stanna i skuld .. 🙁

 54. Hej, här är vad jag led: Jag formaterade om datorn, det vill säga, jag återställde den ... och jag glömde att spara bilderna på en pinne och nu kan jag inte lyckas återställa dem, snälla, jag behöver dem verkligen och några mappar ...

 55. Jokero sade han

  Jag kommer att säga vad som hade hänt mig och som tycktes mig att detta händer, är till exempel en pinne FAT32 och patritiile alla PC är i NTFS när ett fel uppstår och vad är stick mappar namn med kinesiska tecken och kan inte nås automatiskt formateras och installerat ett program för att återhämta sig men kan förena vet bättre, jag patito en stik vit 32 28 gb som faktiskt tillverkas i philiphine.

 56. Jokero sade han

  men det finns ett program för att få allt tillbaka som det var stik inte att det Asai särskilt om det har formate.

 57. Florina-jasmin Niculescu sade han

  När du arbetar i Word-dokument, kom laptop ur uttaget och mörka, inget batteri, bara fungerar inkopplad, inte får spara dokumentet. L = har åter men dokumentet ser ut innan jag fullständiga uppgifter i den. Kan jag återställa jag arbetade i det, men jag har sparat?

 58. Pls jag behöver hjälp plsss sade han

  Hej, Kan du hjälpa mig med ett problem?

  En pojke som jag inte berättar för honom att hans namn gav mig en fil på skype, och han skrev målarfärg. Bläck slog jag .. att jag sa till honom att jag behövde måla osv ... och han gav den till mig när jag ges för att infoga det ingenting skulle öppna..och plötsligt ser jag att i alla program skriver det i slutet Bläck. Ett Ex: skype.lnk - google.lnk - yahoo messenger.lnk Etc .. Jag kom över ett program och det skrev till mig. –Färg kan inte läsa den här filen.
  Detta är inte en giltig bitmappsfil, eller dess format stöds för närvarande inte—

  Jag vet inte vad jag kan göra någon hjälpa mig? Jag skrev detta på en annan plats som att allt i det som ditt, men ingen svarade.

  Snälla hjälp mig. tack

 59. God dag,
  Jag vill använda data återvinning programvara, PC Inspector, men tyvärr,
  Jag kan inte se min hårddisk.
  Vad är orsaken?
  Med förväntade monster,
  Rose

Tala Your Mind

*