Så här går du in i Yahoo Messenger-nätverket med din mobiltelefon - HD-videohandledning

I den här guiden kommer jag att visa hur vi kan ansluta till en dator med hjälp av Yahoo Messenger till orange WAP-anslutning via en telefon som fungerar som ett modem.

Vi måste vara aktiverat datatjänst på din telefon, 7 versionen av Yahoo Messenger och lite uppmärksamhet för spår läraren nedan.

Samtidigt kan vi ansluta telefonen direkt med budbäraren genom olika sätt, av vilka några kommer att anges i handledningen.

Om du brinner för mobiltelefoner och vill sätta dessa enheter blir smartare på jobbet, jag inbjuder dig att titta på hela serien av video tutorials om mobiltelefoner som jag har uppnått det videotuorial.ro eller ge oss dina synpunkter på kommentarfältet, väntar vi med ditt förslag i samband med mobiltelefoner och mer.

Jag önskar er trevlig visning….

lucian basilika


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Dragos sade han

  Hej, jag har också en fråga: Jag installerade om mina fönster och jag kan inte titta på videohandledningarna du rekommenderar mig att göra e. Är det ett problem med codec-paketet? Ms moolt

 2. Adrian sade han

  @Dragos: Installera din flash-spelare ... skriv i google flash-spelare ladda ner den stäng alla webbläsare och installera den så kommer du att kunna se handledningarna. Flah-spelare är en av de mest använda pluginsna för alla webbläsare och utan den kan du inte titta på videon på olika webbplatser! Alla videofiler på webbplatserna är i FLV = Flash Video-format. Framgång!

 3. LucianGL sade han

  Dragos - om du har nya Windows installerar du K-Lite codec-paketet. Gå in på den här länken och installera hela K-Lite codec-paketet:
  http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5075&s=775
  Också det behöver en Flash Player och säger Adrian

 4. LucianGL sade han

  Kan jag få en förfrågan, inte vill säga skicka dig att lägga till messenger ID tutorials presenteras (dvs. videotutorial10 eller videotutorial20) eftersom de inte är mina budbärare konton som går varje dag. Dessa två konton använder dem bara när de gör en tutorial där du behöver en Yahoo-konto.
  Om du har frågor om en missuppfattning av vad vi presenterade, posta det här för dig raspunde.E sannolikt problemet och någon annan, och på så sätt kan vi hjälpa fler människor.
  Tack för att förstå

 5. ov1d1u sade han

  Det bör nämnas att shMessenger uttalas "Şmessenger"

 6. irinel sade han

  hej kan någon berätta för mig hur man gör en DVD med undertexter för all min dvd-spelare? Trial dani: Dani förväntar aaaaaaaaaaa svar var att ta en titt treba ffff goda hålla upp det goda arbetet och många handledning så vacker som förut

 7. irinel sade han

  Jag försökte tala Xilisoft DVD Creator men vi gjorde undertext

 8. LucianGL sade han

  ov1d1u - välkommen till webbplatsen, om du är den jag tror du är. Och om du är snälla, fråga författaren till shmessenger om han har något att lägga till i den framtida handledningen om shmessenger

  irinel - detta ämne har diskuterats tidigare

 9. corleone sade han

  irinelSearch och du kommer att hitta VSOConvertE supercool, ge skivfärg namn till undertexter och mycket mer, bara vet att använda xilisoft det är LITTLE CHILD, om du lär dig detta är du cool och du behöver inte andra förtydliganden (se att du kan sätta 2 filmer på en DVD-skiva, i DVD-format, eller beroende på vilket DVD-stöd du använder, har den också en brännbild ... ..

 10. Alex sade han

  Sooper tutorialul.Bv baietzi! : *

 11. LucianGL sade han

  Tack!

 12. Madalin sade han

  Jag använder ett års hårt sooper SH webbplats och även super hårt handledning

 13. irinel sade han

  tack corleone Jag vill att du ska försöka och det är bra att vi som en familj tillsammans och hjälpa varandra att göra ett bra jobb
  Kristus och tack så mycket och alla team Videotutorial

 14. corleone sade han

  IrinelSa och berätta om det fungerar för vem behöver något (något) tveka inte, Bästa hälsningar admin, var jag ganska upptagen natur mitt jobb! Lycka till i framtiden!

 15. irinel sade han

  corleone program är precis vad jag behövde tack Markiser jag såg ut som du sa ja vi funnit och fann ConvertXtoDVD tror att det är samma för funktioner på stort tack a lot

 16. par sade han

  ursäkta mig för att jag avviker från ämnet men jag har också en fråga ... hur ändrar jag ikonerna på mapparna i vinden med några tagna för hand från nätet som där för att anpassa endast de från vinden visas ... tack på förhand ...

 17. Adrian sade han

  @par: Ack hur svårt det !!! Hur kom du att anpassa och du inte har sett på knappen Bläddra? som är i det övre högra hörnet i fönstret? Så här:
  Högerklicka på filen 1
  Välj Egenskaper på snabbmenyn 2
  3 Välj fliken Anpassa i fönstret som öppnas
  4 Klicka på Ändra ikon ... längst ner i fönstret
  5 I fönstret som öppnas har du Bläddra sus uppe till höger
  6 Klicka på det och du bläddra igenom Pc av november ikoner !!!

 18. LucianGL sade han

  Jag lyckades komma i kontakt med ägaren -fondatorul shMessenger ansökan (tack Ov1d1u detta sätt), jag diskuterade vissa aspekter av en Videotutorial som vill ägna den helt denna aplicatii.sunt aspekter av det förflutna, nutid och framtid som är värda lumea.va alla säker på att det kommer att bli intressant och användbar för alla

 19. Jag försökte bläddra men när jag går till mappen där jag har dem väljer jag filerna som ska visas där och när jag tillämpar den säger det mig "music folder.png innehåller inga ikoner" även om de är ikoner. Jag vet hur man gör. Tack så mycket

 20. dany sade han

  Jag har en fråga som jag kan hjälpa någon Adrian u eller kristaller men bara veta: Hur man lägger spel på torrents PSP vill veta eftersom taicamiu tar att fratemiu en k pengar på spel originalet måste ge mycket jag kan hjälpa någon vänligen?
  vacker?

 21. dany sade han

  Snälla hjälp mig som någon sätta spel på PSP 3000 torrents?
  Du kanske känner någon snälla?

 22. PNP76 sade han

  Grattis till självstudien, jag lärde mig något ... tack

 23. Ionut sade han

  Jag skulle vilja fråga dig något, jag såg också en video hur en del data förändrades från [regedit> i startkörning] till t.ex. startlu fördröjning> meny shoulai de sätts med vissa data såsom en bra svarstid . Jag har ändrat några data från den och jag är bättre om du vill titta på den och videon du lämnade sajten ["http://www.youtube.com/watch?v=y4wJrgJTxjA"] titta och se vad det badrummet gör där . och berätta för mig om jag mår bra [det finns många knep i windows]: P: P: P: P :: X: X: X: Jag väntar på ett svar ms [du borde ta reda på det från videon.]

 24. danezu sade han

  Intressant handledning
  Ionut: trevlig film att veta att jag lärt sig något från det

 25. Ciprian sade han

  Jag är överlycklig att vi har upptäckt vänligen om möjligt och hur många ansökningar om Nokia med simbyan tack!
  Med avseende Ciprian!

 26. @Ciprian:
  Fråga Luci eftersom han är med möbler.

 27. Daniel sade han

  @LucianGl:
  lysa om du kunde göra en tutorial på att ändra programmet på mobilen (Nokia).

 28. Daniel sade han

  och en annan sak, nästan glömde SCZ du har installerat ett datorgränssnitt eller vad? ft drog mig din vackra gränssnitt.

 29. LucianGL sade han

  Kom med information om vad du vill titta på, verkar för närvarande har problem med ljud och vet inte i vilken utsträckning den tiden och jag kommer att lösa kvalitet.
  relaterad mjukvara vad menar du? kasta en mjuk nyare programvara återanställning med samma programversion eller nedgradera?
  Men du gör lätt med phoenix
  Daniel om du menar skrivbordsbild, tas det från vista

 30. Daniel sade han

  Återställa en ny programvara

 31. LucianGL sade han

  Daniel - görs via nokia pc suite och programuppdatering också från nokia, datakabel, utan kort i telefonen, med sim och laddat batteri, eventuellt innan du sparar dina kontakter och vad mer du har där

 32. laura sade han

  Hej! Jag lyckades ... Jag kan inte tro det ... Jag hade wap-tjänsten på min telefon länge men jag visste inte att den kunde användas till något liknande. Tack igen.

 33. LucianGL sade han

  laura - vad har du gjort hittills med den här tjänsten aktiverad?

 34. laura sade han

  Jag gav lite extra pengar för klockorna ... Detta hände för ungefär 3 år sedan när jag inte hade internet. (Child's mind ...)

 35. haosss sade han

  BV luciane TARE TUTORIAL ……. tineo tot asha …… ..

 36. haosss sade han

  vet någon hur man kan öka statusen för budbärare ……?
  ms tidigare

 37. Radu sade han

  Så killar ta hand om rumänska post. =))

 38. saki Dennis sade han

  Ii häftiga numa ta mig tills jag skriver på tel kväll
  bv ändå för tailer

 39. silviu sade han

  Jag tog Yahoo Messenger 7 nu måste du maj Fak ???

 40. LucianGL sade han

  silviu - följ handledningen, det är ganska enkelt

 41. silviu sade han

  Jag kan ge människan: ((kn ge mig ?? hjälp plzzz svar här

 42. silviu sade han

  (Ingen hjälper mig

 43. xxxxx sade han

  sal, Lucian kan inte titta på handledningen tyvärr (ansluts via mobiltelefon) tror du att du kan ge mig lite tips om kopplingen? (Presuspun att efter att ha installerat Yahoo 7, går vi till anslutningsinställningarna, och sätta ip http prxi från orange port 8799 inte?)

 44. LucianGL sade han

  xxxxx - exakt

 45. silviu sade han

  Jag installerade mes.ul 7 Jag satte ip.ul och port men jag inte gå i dag ytterligare instruktioner

 46. silviu sade han

  Lucian ajutama man som jag kan

 47. xxxxx sade han

  lucian jag märkte att han ansluter (åtminstone så känner jag mig) uppdateringsfasen dyker upp för mig och han dör och ansluter igen (jag försökte än en gång jag har alla röra från 3.0 till 9 och något är fel säger jag) == > silviu exakt Lucian försöker ge en hjälpande hand åtminstone jag har ingenstans att ansluta för att söka längre det är redan ett stressande jobb

 48. xxxxx sade han

  ledsen för det dubbla inlägget, jag fick reda på vad som misslyckades på HttpSendRequest, starta om. Felkoden är 12002 ==> Jag menar brandvägg men härifrån stannade jag verkligen vid mig själv just nu jag kör så xp sp3 brandvägg av, nod32 nära och jag ser att det ger mig detta fel i loggen var kan det komma ifrån?

 49. silviu sade han

  n bror badrum kan nic :(
  j n nim hjälpa mig :(

 50. @silviu: Översätt och nio trevligt för oss om vi ibland tilldela en timme en tutorial och jag tror att du kan tilldela dig några extra sekunder att skriva vackert.
  Och så går röran, men vi är inte här för att röra, kan din kommentar läsas av andra besökare som inte förstår något, kommer slutsatsen att vara en värdelös kommentar.
  Innan skolan sades skada din penna att skriva så händer idag med budbäraren.
  Kom som du inte frågar för mycket, om du inte vill göra det för oss, gör det för dig!

 51. silviu sade han

  cristi ok

  • TheKing sade han

   När jag ansluter från datorn hur Yahoo wap fungerar .. När jag kommer i telefon använder jag WIFI ... JAG KOMMER TILL YAHOO WAP-SIDAN MEN NÄR jag anger samma ID och LÖSENORD DET SÄGER MIG ATT DET ÄR PROBLEM OCH ATT DET INTE KAN ANSLUTA MIG. Vad ska man göra?

 52. marius sade han

  ajutatima och mig snälla, jag kommer inte att placera k adress yahoo! vad kan jag göra? vg

 53. marius sade han

  De är anslutna till mobiltelefonen och misslyckas med att få röran !! snälla hjälp mig!

 54. prefences behövs budbärare version?

 55. cristi välkomna
  CMF?
  QM är du?
  inte jag röra prata med dig
  [e-postskyddad]
  eller om du inte har lagt id vi kan prata

 56. [W / e] sade han

  Anslutningen görs med hjälp av telefonen som ett trådlöst modem>?

  Antingen filmen har inget ljud eller inte gå till mig

 57. Ghost K sade han

  Salut! Grattis till mycket bra tutorial! Luciane fortfarande något jag gillar gränssnitt där du kan ladda ner? Jag menar inte det med stil tema bild. Det liknar mycket vacker vista aero. Om jag kan säga var dowload Tack!

 58. Cristi bv för vad du gör

 59. anonimu` sade han

  Nush ..men om pls gör en handledning om Nokia PC Suite

 60. Papp Romulus sade han

  Hej! Om någon kan hjälpa mig och mig att damer ledsen att jag ami kämpar talang jag vill! Ansluta till nätet tel Nokia navigator6110 via bluetooth till din laptop! Om jag kan hjälpa någon med inställningar som jag kallar t kål Hulk! En handledning för att polera skulle vara super! merci!

 61. Papp Romulus sade han

  och en e-post kan vara vem som helst och kommer att uthärda mig tack och Gud välsigne dig!

 62. Sall Jag gjorde som du sa, men kan inte komma in i röran och jag laddat ner och gjorde Mesu ala 7 inställningar för att ge det hela går. rasp vänta.

 63. överlevande sade han

  Jag har en LG GT S MED WI FI 505 SHI KAN OM DU VILL STYU Flos wirless telefonen som ett modem

 64. överlevande sade han

  Jag har en LG GT 505 en shi shi jag honom jag vill vara wi styu om du kan använda som modem wirles som jag ansluter till en router

 65. LucianGL sade han

  helt enkelt in i nätverket eller chatt Yahoo Mail http://m.yahoo.com direkt i webbläsaren

 66. Julian sade han

  Jag vill känna mig själv varför jag inte kan ansluta till meddelande på telefonen, jag ändrat lösenordet på datorn och jag kunde inte få på telefon istället för din dator kan komma med samma ID och lösenord, skicka dina Vänligen e-postadress:[e-postskyddad]tack

  • AdrianGudus sade han

   JulianJag vill känna mig själv varför jag inte kan ansluta till meddelande på telefonen, jag ändrat lösenordet till datorn och jag kunde inte få på telefon istället för din dator kan komma med samma ID och lösenord, skicka dina Vänligen e-postadress:[e-postskyddad]tack  

   Töm webbläsarens cache telefon, ren historia.

 67. bogdan sade han

  Jag har samma problem som Adrian Gudus. Jag rensade historien och det passar fortfarande inte mig. säger till mig att det finns några problem sedan senaste inloggningen ... 😐 pls hjälp !!!

 68. Iasmina sade han

  Det är trevligt men jag ser inte så

 69. Jag förstod ingenting

Tala Your Mind

*