Yahoo Messenger videosamtal, chatt och e-post på Android-mobiltelefoner - videohandledning

Hej vänner, vi idag inviger ett nytt format handledning, filma med videokamera, är dagens ämne av stort intresse, nämligen gratis samtal till telefonen som använder Yahoo Messenger eller andra tillämpningar av röstsamtal / videosamtal, presenterar jag Yahoo Messenger för mobiltelefoner med Android, är detta inte en enkel chattklient mobil programvara är ett kraftfullt som gör det möjligt för oss att inleda videosamtal, skicka e-post för att skicka filer, vilket innebär att allt du kan för Yahoo Messenger på skrivbordet det är nu möjligt på mobiler utrustade med operativsystemet Android.
Jag kan säga att jag blev förvånad över att se hur väl videosamtal, kommer denna nya funktion som en plugin för att installeras utöver klient chat Yahoo Messenger och e-postklient Yahoo Mail, men det finns gratis på Android Market.
För att göra det enklare att hitta Yahoo-applikationer i Android Market måste vi skriva in Market-sökrutan "yahoo inc". De tre första resultaten är de applikationer som jag använde i handledningen.
Efter installationen kommer de att vara mycket väl integrerade i varandra, i princip du inte känner du passerar på e-post och chatt på videosamtal chattfönstret.
Två dagar med hjälp av appen, talade vi i timmar om videosamtal, menar jag att det är extremt stabila funktion videosamtal, de från Yahoo kom med ett svar på Facetime mjukvara på iphone 4, ett program som göra en stor ljud när den lägger fram Iphone 4.
Även om det är i beta, fungerar modulen videosamtal väl med den version av Yahoo Messenger 10 skrivbord med tidigare versioner fungerar delvis, att videosamtal inte bara kan använda ljudfunktionen i chatt och filöverföringar fungerar bra med alla versioner Yahoo Messenger, när det kan övertyga vänner att göra upgarde den senaste Yahoo Messenger skrivbordet inte förlora ens kan också använda mer modern videosamtal (röst och video samtidigt), är det endast tillgänglig i version Yahoo Messenger 10.
Vad är videosamtal?
Videosamtal är en modernare metoder för kommunikation, det gör att initiera samtidig strömmande video och ljud, gamla versioner av Yahoo Messenger har röst separat från videon, är det ofta obehagligt att se att rösten fungerar bra och strömmande video går för långsamt eller vice versa, det finns skillnader mellan vad du ser och vad du hör, kan det bli mycket frustrerande.
Med det nya alternativet videosamtal röst- och videosignal kommer samtidigt, det finns skillnader i korta videosamtal är modernare och mer bekväm att använda, bortsett från allt detta är att inte äta så många resurser som den gamla metoden , en extra fördel för oss.
Yahoo Messenger med videosamtal timplu kan hålla kontakten alla våra vänner, dessutom kan vi göra betydande besparingar och telefonräkning, som naturligtvis om vi har en dataanslutning eller vet var är osäkra trådlösa nätverk.
Njut av friheten att röra sig, inte sitta på stolen framför ridit dator, ta telefonen med dig budbärare.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru
Varning:
Inaungurat handledning format är nytt idag är inte skärmdumpen skjuter HD-videokamera, vill vi berätta omedelbart om du stöter på ett problem visning.relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Hej vänner, berätta för oss din åsikt om det nya formatet:

  Ser bättre?
  Upplösningen är ok?
  Ljudet är bra?
  Det kommer artefakter?
  Bitrate är ok?

  Tack!

  God dag,
  Cristi

  • HOPPA sade han

   Jag har ett problem ... Jag installerade bordet och tillhörande anslutning från gugal play på en s3mini och när jag vill inleda ett videosamtal berättar det för mig att videoanslutningen har stoppat. Det fungerar bara på ljud ... videosamtal det vill bara på hoppar

 2. TzyTzy sade han

  Han ser bra låter bra contecstul är mycket intressant, hålla upp det goda arbetet, lycka

 3. Basil vet vad sade han

  Cristi, är mycket bra, är ljudet bilden ledsen

 4. Vilken telefon är det ?? att du har? Och internet du? från vodafone ??
  app: fin handledning handledning för 10 not.

 5. inte höra samt PC. Det finns inte mycket hört högt och unpic sett prasslande .. ok .. och samma bithastighet.

 6. cristian sade han

  Det visar ganska bra precis som tyngre belastning

 7. Mycket användbart !!!
  På telefoner med simbian (SE Vivaz) inte fungerar?
  PS
  Se och hör f bra!
  TACK

 8. Basil vet vad sade han

  ... Utan sval nytt ljud beså röst Nastase

  • Basil vet vad: ... Utan sval nytt ljud beså röst Nastase  

   Titta på alla kommentarer ovan, varje försök att hjälpa är att ge oss ett svar på mina frågor som beskrivs i 1 kommentar.
   Vi tackar alla för deras feedback snabbt att förbättra de tjänster vi lägger alla dessa frågor, som jag är på jobbet.
   Vasile kommer och träffar dammen, hans lilla muskel har ingenting med det att göra, det är bara på larven, vi är (nördar) suger, han är en pojke, listig, för att inte tala om cocalar.
   Neneeee:
   Antingen avstå eller flyga rutan (första fasen)? Du väljer!
   Du vet jobbet med din nonsens.

 9. butterfly Catalin sade han

  Vi hyllar.

  Ser det bra ut? ... Ja, det kommer till nytta, skrivningen är tydlig, den är väl förstådd
  Upplösningen är ok? ... Är bra
  Är ljudet bra? ... Ja det låter bra, inga avbrott utan andra problem
  Det kommer artefakter? ... Ja, jag kan se
  Bithastigheten är ok? ... Är ok, men ärligt talat kan det bli ännu bättre (ingen upprörd)

  Och tanken på det här nya formatet är fff bra, jag förväntade mig verkligen inget sådant, jag blev förvånad när jag såg det. Jag skulle verkligen vilja att så många videoutbildningar som möjligt skulle göras om den här Android-plattformen som jag också äger på en Wildfire, även om jag inte tror att jag kommer att äga den längre så att jag vill ge upp den av den enkla anledningen att löpeld inte längre får en gång Android 2.2 Froyo-uppdateringen, men för de andra som har Android kommer de att fånga dem bra: P

  Grattis till den nya idén.

  • butterfly CatalinKommer salut.Se se bra? ... Ja, det ser bra ut, skrivandet tydligt betyder väl f
   Upplösningen är ok? ... Är bra
   Ljudet är bra? ... Dase låter bra, utan avbrott utan problem
   Det kommer artefakter? ... Ja, jag kan se
   Bitrate är ok? ... Är ok, men ärligt kan bättre (inget brott) och idén om det nya formatet är bra fff verkligen inte asptetam att så jag blev förvånad när jag såg. Jag ber verkligen att de gör så många videotutoriale om Android-plattformen och de håller en Wildfire, även om jag tror inte att det har mycket som jag vill ge upp bara för att wildfire'u inte erhåller när uppdateringen Froyo Android 2.2, men Restu att Android kommer att fånga dem väl: PFelicitari för den nya idén.  

   Ge inte upp Wildfire, kan du hålla din egen Froyo, är min telefon faktiskt Windows Phone infödda, men nu jag Android på det, finns det några utvecklare på XDA som förändrade en rom porslin Froyo, men det verkade rom på kinesiska föreställa sig att visas på engelska.
   Froyo ROM är redan tillräckligt förnuft och utan den, du hittar XDA forum.
   Om du gör lite grävande för att hitta en för Wildfire Froyo med Sense rotade och vissa förbättringar i klockfrekvens 768 etc, om du har tålamod jag ska göra en tutorial på att ändra Android ROM.

   • butterfly Catalin sade han

    Cristi-admin:
    Ge inte upp Wildfire, kan du hålla din egen Froyo, är min telefon faktiskt Windows Phone infödda, men nu jag Android på det, finns det några utvecklare på XDA som förändrade en rom porslin Froyo, men det verkade rom på kinesiska föreställa sig att visas på engelska.
    Froyo ROM är redan tillräckligt förnuft och utan den, du hittar XDA forum.
    Om du gör lite grävande för att hitta en för Wildfire Froyo med Sense rotade och vissa förbättringar i klockfrekvens 768 etc, om du har tålamod jag ska göra en tutorial på att ändra Android ROM.  

    Jag är fortfarande inte 100% beslutad om jag ska ge upp det eller inte, jag är verkligen nöjd med det, men jag har fortfarande tålamod att vänta och se om vi kommer att få de med löpeldsuppdatering på froyo. Ja, jag vet att det finns många froyo-rom på xda, jag blev verkligen maskerad när jag såg en video med en löpeld som hade WildPuzzle ROM v8.0.11 och Android Froyo 2.2 på, så den har lite mer och den "flyger ur hand" på hur man rör sig, http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Jag ber om ursäkt om jag upprörd att jag postat den här videon, jag ville bara se det), nu bara kommer till mig frågor som hur en rom så jag skulle fortfarande hålla batteriet ?? tusen och garanti är inte rädd för att gå om mjukvara och hårdvara problem inte sedan från begär. However'll vänta och handledning som jag ska göra om att ändra ROM Utöver detta du försöker promun några läxor för några tutorials anknytning till olika ansöka om Android.

    • LiviuFlorin sade han

     butterfly Catalin:
     100% fortfarande inte beslutat om att avstå från det eller ej, jag f en är verkligen nöjd med det, men ändå ha tålamod att vänta på en vade vi om vi får uppdateringen Froyo med löpeld. Ja, jag vet existape XDA många skivor Froyo jag stannade även mask när jag såg en film med en löpeld som hade honom WildPuzzle ROM v8.0.11 och Android Froyo 2.2, så har mindre och hon "flugor i hand" på hur man ska gå , http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Jag ber om ursäkt om jag upprörd att jag postat den här videon, jag ville bara se det), nu bara kommer till mig frågor som hur en rom så jag skulle fortfarande hålla batteriet ?? tusen och garanti är inte rädd för att gå om mjukvara och hårdvara problem inte sedan från begär. However'll vänta och handledning som jag ska göra om att ändra ROM Utöver detta du försöker promun några läxor för några tutorials anknytning till olika ansöka om Android.  

     Denna video på youtube är även bune.Eu jag installerat på min WildPuzzle Wildfire v8.0.11 ROM, och rör sig otroligt bine.Se kan sägas om detta ämne, men vad jag gillar mest är att nu kan jag göra smartphone-sammanlänkning och annan viktig sak är att de kan spåra videotutorialele direkt från Wildfire. (WildPuzzle ROM stöder flashplayer 10).

     • butterfly Catalin sade han

      LiviuFlorin:
      Denna video på youtube är även bune.Eu jag installerat på min WildPuzzle Wildfire v8.0.11 ROM, och rör sig otroligt bine.Se kan sägas om detta ämne, men vad jag gillar mest är att nu kan jag facetethering smartphone, och annan viktig sak är att de kan spåra videotutorialele direkt från Wildfire. (WildPuzzle ROM stöder flashplayer 10).  

      Och jag skulle vilja sätta på den men jag är fortfarande inte säker på om jag inte kunde förstöra den också. Hur som helst, jag väntar på att Cristi ska göra en handledning för att se vad och hur jag inte är säker på hans huvud.

 10. florin sade han

  Ja handledning ser bra, låter bra! är Ok

 11. överlevande sade han

  ser bn men ljudet kommer lite långsammare och du ser ramarna skrev resten är mycket bn app med kameran du fånga

 12. Dumitrel sade han

  Mycket trevligt nytt format. Det ser och hör mycket väl. Cristi Bravo!

 13. bogdan sade han

  Hej! Mycket bra handledning och upplösning och ljud är mycket ok.Exista någon snabbmeddelandeprogram för Ubuntu Linux som stöder Yahoo-konto och har ljud och videosamtal?

  • adrian admin sade han

   bogdanHej! Mycket bra handledning och upplösning och ljud är mycket ok.Exista någon snabbmeddelandeprogram för Ubuntu Linux som stöder Yahoo-konto och har ljud och videosamtal?  cite mig

   Nej, bara prata så att du kan göra Ubuntu. Video- och röstsamtal med Google Talk kan göra på Ubuntu. Tutorial redan har Google Talk, du hittar genom att skriva i sökrutan längst upp till höger: Hur kan vi göra video och röstsamtal på alla operativsystem och webbläsare med ditt Gmail-konto, du anger och du kommer Gais handledning. Även om läraren är för Windows, får du ladda ner plug-in, om du använder Ubuntu, kommer du att erbjudas att hämta .deb paket som jag hoppas du vet hur man installerar det (om du inte vet vad som är fel med .deb-filer, skriver i sökrutan till höger: tre metoder för att installera programvara på ubuntu, du anger och du hittar) Annars efter installation av plug-in Google Talk, vad vi har visat i handledningen för Windows gäller för Ubunt skiljer sig bara plug-in installation. Du kan även använda Skype för att göra video- och röstsamtal.

   • bogdan sade han

    adrian admin:
    Nej, bara prata så att du kan göra Ubuntu. Video- och röstsamtal med Google Talk kan göra på Ubuntu. Tutorial redan har Google Talk, du hittar genom att skriva i sökrutan längst upp till höger: Hur kan vi göra video och röstsamtal på alla operativsystem och webbläsare med ditt Gmail-konto, du anger och du kommer Gais handledning. Även om läraren är för Windows, får du ladda ner plug-in, om du använder Ubuntu, kommer du att erbjudas att hämta .deb paket som jag hoppas du vet hur man installerar det (om du inte vet vad som är fel med .deb-filer, skriver i sökrutan till höger: tre metoder för att installera programvara på ubuntu, du anger och du hittar) Annars efter installation av plug-in Google Talk, vad vi har visat i handledningen för Windows gäller för Ubunt skiljer sig bara plug-in installation. Du kan även använda Skype för att göra video- och röstsamtal.  

    Ok! Tack så mycket! Jag hade hittat gyache förbättrats men som har ljud och videochatt men inte gå någon SI OCH SÅ.

 14. ALEXANDRU sade han

  Mycket bra handledning.
  Cristi jag såg på en mobiltelefon, och jag Säg till om det är bra och värt pengarna om:

 15. Basil vet vad sade han

  Cristi, var när jag var student jag bodde i musik ... tids Majak platser, Kashtan platser och Rostoff platser ... vilket innebär att vissa föreställningar jag ... förstår inte varför du inte tror vad jag publicera, är ljudet tio procent av kvalitet andra tutorials ... en bra kväll!

  • axelluny sade han

   Basil vet vad: Cristi, var när jag var student jag bodde i musik ... tids Majak platser, Kashtan platser och Rostoff platser ... vilket innebär att vissa föreställningar jag ... förstår inte varför du inte tror vad jag publicera, är ljudet tio procent av kvalitet andra tutorials ... en bra kväll!  

   Basilika, och jag är hela tiden men när jag ser att inlägget du redan tror att du inte kan låta bli att vara RAU.Cand säga att ljudet är 10% minti.Ori har du någonsin en gammal calc inte klara de solicitatri och du måste sätta vet inte hur många stckuri i honom att tillfredsställa dig.
   Cristii försäkra er om att videography är tillräckligt bra för visning och sa att jag valde det som om du inte har gjort det i en hast, men du valde som dina krav på vad gäller kvaliteten på video och ljud behöver en tutorial.Poti videotutoriale stillbildskamera som egentligen inte någon problema.Esti i årlig semester nu? Jag säger detta eftersom jag ser att nyligen du har gjort f handledning.

   • Basil vet vad sade han

    axellunyVasile, och jag är hela tiden men när jag ser att inlägget du redan tror att du inte kan låta bli att vara RAU.Cand säga att ljudet är 10% minti.Ori du fick alla gamla som inte är en calc jämfört med solicitatri och du måste sätta vet inte hur många stckuri i honom för att försäkra dig om att du satisfaca.Cristii videography är tillräckligt bra för visning och sa att jag valde det som om du inte har gjort det i en hast, men du speciellt något som dina krav på vad gäller kvaliteten på video och ljud krävs en tutorial.Poti göra härnäst videotutoriale kamera som verkligen inte någon problema.Esti i årlig semester nu? Jag säger detta eftersom jag ser att nyligen du har gjort f handledning.  cite mig

    Vän, ljudkvaliteten kommer inte att uppfattas i högtalarna på en bärbar dator eller i ljudsystemen med plasthögtalare som nu huvudsakligen används ... vilket betyder att ljud som tillbehör till en dator är ett trick från förförstärkaren till högtalarna, tror jag- mamma! ... Aaa, först och främst måste du ha ett "musikaliskt öra"

 16. stenig sade han

  Jag har ett förslag kommer salut.Eu kurs om poate.As föreslår en Videotutorial med speedfan.Sa förstå och vi gillar honom som vi satt av att göra ett jobb buna.Multumesc

 17. önskar sade han

  ser och hör mycket väl vara videotutorialu stannar och startar vid 3 Secunia

 18. Basil vet vad sade han

  roky, SpeedFan på en bärbar dator med förinstallerat operativsystem kan skapa stora problem i startsektorn

 19. iCristi sade han

  Bravo Cristi.Super handledning!
  Allt gick så smidigt. (Resolution, ljud, bitrare)
  Många direkt väg till Android och jag tror verkligen använda handledning som denna.

 20. Sergiu sade han

  Det ser och hör mycket väl

 21. Cristi, jag vill och jag får min mobiltelefon HTC Wildfire PTR inte har tillräckligt med pengar så det är vad vi gör, men vi har poäng nog även mina återstår att ge mer 4 miljoner men jag vill be er förtjänar det jag tar det vill säga som tog en vän från Vodafone och sa iam miljoner för att ge mig att se hur det är att få min eu.Si och jag såg att flyttas snabbt att ta order värda sal JA eller NEJ ?? ? och inte alltför dyr !!!

  • adrian admin sade han

   ASUSCristi, och jag skulle vilja ta min mobiltelefon HTC Wildfire PTR inte har tillräckligt med pengar för att göra det är att tillräckligt många punkter men jag jag även återstår att ge 4 miljoner men jag vill be er förtjänar il jag vill ta honom säga det tog en vän från Vodafone och sa iam miljoner för att ge mig att se hur det är att få min eu.Si och jag såg att flyttas snabbt att ta order värda sal ja eller nej? ?? och inte alltför dyr !!!   

   Jag vill också ta upp några dollar för Wildfire har en liten liten skärm. Du kommer att ha problem med vissa applikationer på grund av det. Men om du inte vill vänta och du är inte alltför picky och otålig och du kan köpa. Vi har en handledning om hur du köper en smartphone som du hittar sökrutan längst upp till höger, du skriver det: Några saker som du bör veta innan du köper en smartphone, du anger och du hittar handledning video

 22. Crissti sade han

  Hör mycket väl och ser fel.Toate är mer än bra och mycket trevlig handledning ..eu en vänta och se handledning liknar detta.

 23. Men på en enkel telefon utan operativsystem kan du använda yahoo-samtalsvideo? Jag har en S5230….

 24. DA ser och FFFFFFF AUDE bra Bra ALLT ÄR .. .. .. Tack SIR ADRIAN 10 +

 25. CRISTI PARDON >> 😀

 26. Dragos sade han

  Tyvärr är det inte min plats nu, men varför kan inte kontakta den kontakt du?

 27. cristian sade han

  Jag har inga affärer med tel. telefon (gruvan inte ens har utrymme :)) men jag såg handledningen och kvaliteten var fortfarande buna.Va tack för allt du gör och jag önskar er bara bine.Bafta pojkar!

 28. 1. Ser det bra ut? - Acceptabelt.
  2.Rezolutia är ok? - Om så inte är 1280 720 × åtminstone, inte bra.
  3. Är ljudet bra? - Det är okej.
  4.Se kommer artefakter? - Ja jag sett, särskilt på bordet.
  5.Bitrate plats är ok - Nej, och det beror förutom upplösning och codec är parametern ger en bildkvalitet. Ju större desto bättre.
  Och om du tillåter mig ett förslag, inaktivera alternativet "Auto exponering" på videokameran och byt det till manuell justering, för med varje förändring i telefonens ljusstyrka visas en irriterande mörk bild (det är en specifik tröghet, tills när membranet hittar sitt rätta värde). Om det är en webbkamera, skjut på en ljus bakgrund.
  Tack.

 29. Vilken telefon är det? Internet och på vilket nätverk du?

  • adrian admin sade han

   FufyVilken telefon är det? Internet och på vilket nätverk du?  

   HD2 HTC telefonen är eller hur hon säger några HTC Leo och internet är från Orange.

 30. adrian sade han

  Hej Cristi! Jag har en samsung galaxy spica i5700 med Android och SOCUPCAKE 2.1, jag installerade alla 3 programmen i videohandledningen men när jag öppnar budbäraren får jag ett meddelande som meddelar att ... Messenger Video Add-on-applikation (com.yahoo.mobile.client.android process .imvideo) stannade oväntat. Försök igen ... men varje gång jag försöker får jag samma meddelande !!! Om du kan hjälpa mig ta reda på orsaken till att videotillägget inte fungerar !!! Tack så mycket !!!

 31. cuibaru sade han

  Hej! Cristi ser ut och låter väldigt bra! Grattis! ... Slutligen fick du din videokamera ... Det betyder att du nu kan göra videoutbildningen efterlängtad av alla om att montera en dator (om du fortfarande gjorde om att köpa komponenter)
  bravo! videotutoriale den coolaste platsen i Rumänien! förvänta handledning lovade vid datorn, andfådd!

 32. romeo: 1.Se se bra - Godtagbart?.
  2.Rezolutia är ok? - Om så inte är 1280 720 × åtminstone, inte bra.
  3.Sunetul är bra? - Det är okej.
  4.Se kommer artefakter? - Ja jag sett, särskilt på bordet.
  5.Bitrate plats är ok - Nej, och det beror förutom upplösning och codec är conferacalitate en bild parameter. Ju mer större bine.Si, om du tillåter mig ett förslag ,, Disable Auto Exposure "på videokameran och slå på den manuellt justerbar, är detta eftersom varje förändring i ljusstyrka på telefonen, det finns en Twilight besvär fil (det är en specifik tröghet tills membranet hittar rätt värde). Om webbkamera, filma på en blek bakgrund.
  Tack.  

  Tack för dina idéer kommer vi anpassa sig väl till kameran kommer att passera inom kort, vi måste hitta den perfekta balansen mellan kvalitet och filstorlek.
  Jag kunde lägga upp filmen med en upplösning på 1920 × 1080, den ser kristallklar ut men filen kommer ut för stor, till och med komprimerad, användaren måste ha en bandbredd på 2 MB / s bara för att titta på filmen, vi försöker och så småningom kommer vi att hitta mest bra inställningar.
  Jag ska försöka att skjuta på en ljus bakgrund för att gå ut, men jag tror att en större fil, jag stött på ett problem som fångar.
  Mer behöver göras, vi kommer snart att börja filma handledning och hårdvara.
  Vi har en kamera med bred objektiv, inte skilda linser hittas.

 33. Ja, jag väntar och så jag ville att han skulle få det för min födelsedag och jag kan vänta kanske en pop-up och andra telefoane.Dar tack ändå, jag vet hur man använder den här webbplatsen, men det är bra att du berättade för mig . Lycka till och kanske dyka upp andra HTC-telefoner

 34. Valentin sade han

  Hej mycket bra handledning bild och ljud är mycket bra.
  Förresten vill jag köpa ett nytt grafikkort och jag vill veta om jag måste göra flera än att köpa och sätta i en PCI Express-port.
  Och såg att de flesta kort som har inletts eller hur många 2 0 DVI-portar och VGA-portar. Jag har nu en ATI Radeon X-serien 1550 512 Mega och har VGA-port. Att ifrågasätta mig är hur jag ansluta bildskärmen till den nya video paca om den har ingen port vga.A och jag glömde att nämna att bildskärmen har en DVI-port. Jag måste köpa en vga-dvi-adapter?

 35. elevenM sade han

  Hej. Jag har ett problem med datorn av en kusin till mig. Den har en AMD Sempron 2,7GHz
  DDR2-1024MB hårt 150. Problemet är att han inte kan läsa Windows 7. efter att ha provat med alla DVD för att installera Windows 3 7, gick jag och stick versionen och ändå inte ladda. Installation stannade vid 7% ba ba att 15% .I bytt till Windows XP och som fungerade men problemet var när du försöker köra program, och även gick svåra tider inte ladda. Jag ville att utvinna något som vi inte! RAM-minne problemet vara? Det är trasig? säger att innan du installerar virus och Windows PC var ett fel inträffar något som 0x0000000 minne och sa något men vet inte säkert. Pc tas 1 år och allt gick ganska bra i början och även var instlat Windows 7 honom. tack

  • Zotank sade han

   elevenMHej. Jag har ett problem med datorn av en kusin till mig. Den har en AMD Sempron 2,7GHz
   DDR2-1024MB hårt 150. Problemet är att han inte kan läsa Windows 7. efter att ha provat med alla DVD för att installera Windows 3 7, gick jag och stick versionen och ändå inte ladda. Installation stannade vid 7% ba ba att 15% .I bytt till Windows XP och som fungerade men problemet var när du försöker köra program, och även gick svåra tider inte ladda. Jag ville att utvinna något som vi inte! RAM-minne problemet vara? Det är trasig? säger att innan du installerar virus och Windows PC var ett fel inträffar något och säga något 0 0000000 × minne men bara veta säkert. Pc tas 1 år och allt gick ganska bra i början och även var instlat Windows 7 honom. tack  

   Pai problem kan vara från hårddisken inte har Badura, moderkort, temperaturen minnesvärd grafikkort, grenade, och processor eller dåligt kodade DVD-skivor genom att driva stordatorsystem, försökte du formatera min dator helt hdd?

 36. Catalin81.Rm-S. sade han

  Cristi hello!
  Jag äger en Galaxy Spica (I5700) köpte Android 1.6 och jag resoftare med 2.1 och gå OK.
  Jag installerade också YM på marknaden men det tillägget för videosamtal fungerar inte. närmare bestämt hämtas den från marknaden, installationen startar och den slutar och visar "Installationsfel - Otillräcklig lagring tillgänglig" även om jag avinstallerade många applikationer för att göra plats, gör det fortfarande ... vad är problemet?
  Jag märkte på marknaden att "krav" är skrivet "Android OS 2.2"
  Du specificerade ingenting om det ... fungerar det bara med Froyo?
  Jag har väntat på en uppdatering till Froyo för min terminal men det verkar inte visas längre ... Jag trodde att jag skulle göra det också men det jag hittade på nätet varnar för att vissa saker inte fungerar (kamera och andra ...) så det gör det inte Jag menar om det inte är 100% funktionellt.
  Vi skulle ha stark perfekt om du kunde hjälpa oss i detta avseende för det förtroende ni och metoder presenteras för dig (jag är rädd för vad de hittar på nätet)
  så kom gärna med en handledning om den eftertraktade Froyo uppdatering

  handledningen är perfekt och kvaliteten på filmningen och ljudet räcker för dem som kommer hit för att lära sig. men vem vill höra dig 7.1 dolby digital surroundpro ...… .etc. eller jag vet hur man väntar !!!
  TACK för allt du gör för oss!

 37. Zotank sade han

  Eder ser inreluare deoare filmen är gjord i 1080p, att köra en film på en sådan kvalitet grafikkort måste ha minst 256, och en proc över 2.0ghz! Mig gå och låter bra

 38. trevlig mycket trevlig ser hör särskilt nu att ha en hand och installerar komponenter i en dator och många Altel
  Jag läste en kommentar om programmering börjar med början av en idé är inte dåligt

 39. elevenM sade han

  Hej Zotank. Jag formaterade helt hdd. Jag började med cirka 4 olika typer av DVD-skivor att installera och alla skrivna med minsta hastighet. När jag installerade Windows 7 och nådde "kopieringsfilen" laddade den lite (max 15% kom jag) och sedan kraschade den. Jag läste någonstans att detta problem också kan komma från RAM-minnet, men på den här datorn installerades Windows 7 och nu tänker jag att jag inte fick något RAM-minne. nu vet jag inte vad jag ska säga ... jag vet inte hur jag ska kontrollera! men det största problemet med pc är att den rör sig hårt och jag kan inte ens installera några triviala program. Alla råd kan hjälpa mig. Tack för svaret!

 40. luciangl sade han

  på symbian-telefoner fungerar videosamtal inte i yahoo, men ljudsamtal i yahoo fungerar bra, video och videosamtal fungerar bra i skype eller andra chattklienter ... tyvärr har nokia dragit tillbaka stöd för yahoo på symbian-sidan ... vem vet exakt varför . bra cristi-handledning ... speciellt bilden från videosamtalet 🙂 😉

 41. George sade han

  kan du berätta varifrån jag får den här programvaran? om jag inte har en MARKNAD på min telefon har jag en nokia N 97 mini .... Jag försökte på alla sätt ladda ner den från internet men jag lyckades inte ... .. och enligt min åsikt tror jag att du misslyckades med att säga att videosamtalet inte fungerar om du är ansluten till en wifi-router och att du måste ha ett internetabonnemang på telefonen och att du använder 3g .. hur utelämnade du det här själv? ... du kan skicka ett mejl till mig och kanske kan du bifoga programvaran ... tack på förhand .. med respekt george

  • adrian admin sade han

   George: Ami berättade där ami ta denna mjuka Tel på om jag inte har en Nokia N 97 MARKNAD mini ....? Jag försökte alla metoder för att ladda ner från internet, men vi gjorde ... ..och min åsikt caai jag underlåtit att säga cavideo samtalet går om du är ansluten till en router wifisi du måste nödvändigtvis via telefon eller Internet abonnenter som använder 3g .. hur du lämnade dig själv? ... du kan skicka ett e-post och kan ami ami ataseji och programvara ... tack på förhand .. Hälsningar george  

   Programvara handledning går inte på Symbian (operativsystem som används av Nokia, är Symbian operativsystem nästan död, som kommer att sätta dig att ta Nokia? Varför inte informera dig innan du ger pengar på sådana enheter, varför inte söka att se hur många program finns tillgängliga, vad som kan göras med en Symbian? Väder Symbian solnedgång lite lång!)

   • cristian sade han

    hej,
    Adrian Hombres varför din mans entusiasm som har en visp maj vechi.Am N82 av Nokia och tro mig jag är ledsen att jag köpte den fyra år sedan. Skärmen är liten men det stör mig att ansökningarna inte se någon olägenhet. Sanningen är att ingen längre talar i dag än grön lilla människan. Så ser goda vänner med n97 platser på nätet för din Symbian och njuta av din egen telefon som androistii
    Lycka till!

 42. Cristi och jag hälsar er som en påse tutotrial Android på Samsung Omnia Windows Mobile 2 6,5 nu jag [du frågar]

 43. Jag tror inte att det var nödvändigt med en handledning för det. Fortfarande, bra tutorial

 44. anton Ionut sade han

  Baeta Hej! Vänligen mycket att göra en tutorial, hur man sätter Android på en mobil W. 6.5 .Vi kraftigt. Det finns många frågor htc klubb i denna fråga. Tack så mycket. Du är den hetaste, alla sjätte tinetio!

 45. Hej, snälla gör en handledning, hur man sätter Android-operativsystemet på en W. mobil 6.5. Snälla väldigt mycket ... .tel, min är samsung omnia2 ..!

 46. dannutz sade han

  och göra några tutorials på iphone om möjligt :) :) :) :) :)

 47. John sade han

  Samsung i5500 fortsätta att göra videocall på Facebook för att se ert eget parti och han dig eller inte? Eller måste Musa och sekundär videokamera och så fortsätter det bara på vilken typ av telefon?

 48. adrian sade han

  Du misslyckades med att säga och även android går videocall alternativ än 2.2 Froyo OS-version, å andra OS och OS 1.6 2.1 inte gå !!!

 49. mgogu11 sade han

  HTC Wildfire men jag kan inte röra .Jag försökte använda cameraweb hemtelefon och min dator men fungerar inte i början när jag hämtade Yahoo Messenger visas video.Se inv jag kan inte tala, men ingen video
  Eller jag förstår rätt och du kan inte använda nätet för att Wildfire?

 50. monica sade han

  MB eller hur många kB används och hur? Tack.

 51. Liviu sade han

  bra
  Du kan hjälpa mig en telefon för Samsun Galaxy mini, och 5570. Jag har installerat Yahoo Messenger, men inte gå röstsamtal.
  Marknaden inte dök upp på min tre-Yahoo Mail, Messenger och video, bara det första försöket att göra röstsamtal doua.cind säger att jag har plug-in, och när jag ger im installera det står "Den begärda objektet kunde inte hittas "(?).

  • Liviu:
   bra
   Du kan hjälpa mig en telefon för Samsun Galaxy mini, och 5570. Jag har installerat Yahoo Messenger, men inte gå röstsamtal.
   Marknaden inte dök upp på min tre-Yahoo Mail, Messenger och video, bara det första försöket att göra röstsamtal doua.cind säger att jag har plug-in, och när jag ger im installera det står "Den begärda objektet kunde inte hittas "(?).

 52. Stefan Radu sade han

  God kväll. Jag har en Galaxy Mini S5570 och jag installerade messengeru. Jag loggade in på två konton men på ett av kontona var jag tvungen att byta lösenord. Jag satte ett lösenord så komplicerat att jag glömde det :)): )) :)) istället visas kontona och lösenordet på mina konton men det är under asterisker ... skulle jag kunna hitta det därifrån?: D ... tack

 53. Har du någon lösning ??? Sammanfoga röstsamtal på Galaxy Mini ??

 54. Lavinia sade han

  muuuuuuuuult.mi Tack var mycket hjälpsam handledning!

 55. cata sade han

  Hej. Jag har en tablett EvoTab 2 kamera; Jag försökte använda min bild videocall budbärare och ser upp och ned både mig och partiet. Interlocutorlui bild är väl ses. Jag använde skype och ser inga problem. Kan någon berätta för mig vad som händer?

  • AdrianGudus sade han

   cata:
   Hej. Jag har en tablett EvoTab 2 kamera; Jag försökte använda min bild videocall budbärare och ser cucapul ner både mig och partiet. Interlocutorlui bild är väl ses. Jag använde skype och ser inga problem. Kan någon berätta för mig vad som händer?

   Jag tycker det är snarare en bugg i plugin, gå till Play Store eller spela Shop (eller kanske du fortfarande kallas marknaden) och sök Yahoo! Messenger Plug-in och under den del av ansökan och få dig dit Skicka DEVELOPER e-post, getter och om du vet engelska alls, skicka ett e-postmeddelande med information om tablett operativsystemet och att bug du märkt

 56. cata sade han

  Tack. Från vad jag såg i kommentarerna från plugin-programmet finns det andra som har samma problem .... Det är helt klart ett programfel.

 57. adi sade han

  Hej! vänligen kan du berätta hur man gör en videocall kamera i framsidan av telefonen?

 58. marius sade han

  cata:
  Hej. Jag har en tablett EvoTab 2 kamera; Jag försökte använda min bild videocall budbärare och ser cucapul ner både mig och partiet. Interlocutorlui bild är väl ses. Jag använde skype och ser inga problem. Kan någon berätta för mig vad som händer?

  Kan du berätta för mig hur du installerade plugin för video och röst för mess? Det verkar för mig att det inte är kompatibelt med fliken ... Jag har fortfarande evotab2 med min kamera. tack

 59. Jag har en tablett och har det bort i sin helhet och nu är jag inte Yahoo! Messenger visas som någon säger att jag kan installera det ??

 60. Adrian sade han

  Hej!
  dels tack för era ansträngningar för att hjälpa oss och dela i din vetskap.
  Istället jag har ett annat problem. Jag har nyligen köpt en S3 Galaxy med Android OS. 4.0
  Jag har installerat plugin imrepuna messeneger Yahoo video och bild Comecon videosamtal mottagaren får ett e roteras 180 grader.
  Samma sak händer med och tablett Galaxy Tab 10.1, notera att denna bild förändras men aldrig får en brunn.
  Jag skulle känna igen om du ger mig en idé eller en lösning.
  tack

 61. mycket användbar handledning
  Jag har en liten fråga: hur Internettrafiken (mb) förbrukas när vb videosamtal med någon?

 62. Catalin sade han

  Jag välkomnar en android tablett 2.2 inte hitta Yahoo! Messenger och Yahoo Messenger video hur man ser?

 63. Costel sade han

  det på något sätt kunna utföra videosamtal på Android, men vi gör via GSM? Jag 1000 min videosamtal till Cosmote ingår, och kan inte använda dem

 64. maumarius sade han

  Hej.
  Jag har en Vodafone Smart 2. För video och röstsamtal och frågar mig en plug-in som när jag installerar det när jag säger att enheten inte är kompatibel med denna versiune.Poate lyckas mig och upplysa mig. Tack på förhand.

 65. Hej! Jag har Galaxy Tab 10.1 ... Jag installerade yahoo messenger men plugin-programmet fungerar inte installerat ,,, det säger att det inte är kompatibelt med min enhet ... vet du något om det här?

 66. Simina emil sade han

  Hej! Är intro dilemma bra! Jag har en tablett, jag installerade Messenger och plugin allt är ok, men när cun med videocall, se personen, ser mig och hon i sin tur hör mig när jag pratar men jag inte höra dig prata,? vad händer varför?

 67. adrian Gudus sade han

  Simina emil:
  Hej! Är intro dilemma bra! Jag har en tablett, jag installerade Messenger och plugin allt är ok, men när cun med videocall, se personen, ser mig och hon i sin tur hör mig när jag pratar men jag inte höra dig prata,? vad händer varför?

  Kanske satte han den lilla på språng utan att inse det. I Messenger har du en knapp som låter dig stänga av mikrofonen. Ha samtal med andra användare, problemet kanske inte nödvändigtvis är ditt. Vet att det finns surfplattor utan mikrofon. En skulle vara den 7-tums EBODA ... kanske den respektive inte har en inbyggd mikrofon.

 68. bianca sade han

  Jag har en mini s3 Ciao.eu galax, men när jag går att ringa messengeru video eller röst säger att jag har plug-ins, installera dem och försök sedan samtalet KND ger mig fel och inchide.l jag hämtat 2 eller 3 samma saker och så jag patit.merg alla voce.stie någon förutom video och varför?

 69. bianca sade han

  ställen ursäkt *

 70. oana sade han

  bianca:
  Jag har en mini s3 Ciao.eu galax, men när jag går att ringa messengeru video eller röst säger att jag har plug-ins, installera dem och försök sedan samtalet KND ger mig fel och inchide.l jag hämtat 2 eller 3 samma saker och så jag patit.merg alla voce.stie någon förutom video och varför?

 71. förutsättningar sade han

  Hallå. Jag har en asus memo pad. Han upptäckte att kameran inte är en webbkamera. Hur aktiverar jag det för yahoo.messenger videosamtal? Kanske med en "gratis" applikation ... tack,

 72. RADUBURISUC sade han

  Jag har en leptop inte kommer att kalla meseenger fönster visas vitt till kameran och mikrofonen

 73. Vlad jer sade han

  Hej, hur man ger Sänk volymen videosamtal Yahoo Messenger?

 74. super och mycket explicit

 75. Hej, bra ny version Yahoo Messenger kan skicka något på det, är singuru k jag kan inte se när någon finns här nästa kontakt jag inte att verka punkt galbeba, som den gamla versionen, dak vet några hur kan jag göra, säg. Tack Elena

Returlänkar

 1. [...] Detta inlägg nämndes på Twitter av Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO sa: Yahoo Messenger videosamtal, chatt och e-post på Android-mobiltelefoner Videotutorial.ro http://t.co/SDUlV1w [...]

Tala Your Mind

*