Hur man spionerar eller styr en dator med en mobiltelefon - HD-videohandledning

Hej, i videotutorialul nästa kommer att visa hur vi kan göra en anslutning som fjärrkontroll eller fjärr asistance mellan en telefon och en dator.

Som du vet att du kan styra en dator enkelt från en annan dator via program som måste installeras på båda datorerna eller bara på ena och det andra som ska installeras java körs Enviroment förutsatt att Internet-anslutningen vara aktiv på både PC växter, men nu går igenom en enkel mobiltelefon som har java.

Vi behöver en Bluetooth-anslutning eller Internet för att framgångsrikt driva ett program som jag presenterar. Vi kan använda denna typ av avstånd från varje telefon tillgänglig telefonsupport Java MIDP2.0 i handledning visar ett exempel för att kontrollera denna möjlighet.

Denna handledning kan hjälpa någon som behöver att spionera på en dator för att ta reda på vilka program som körs på den eller helt enkelt för att hjälpa föräldrar som vill se sina barn i framför datorn.

lucian basilika


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. crystache sade han

  Jag hoppas att presentera något av denna programvara för telefoner utan simbian [Nokia 6288] som är mycket intressant, om du är.

  • danyelutzu sade han

   Jag har ett problem eftersom jag gjorde samma sak som i handledningen och när jag försöker ansluta till wifi säger det till mig: "IOException: java.io.IoException: Fel uppstod när anslutningen öppnades:

   LA buetooth Jag Zie: Nej tjänsten korrekt hittades Se till att bluetooth fjärrkontroll x (vet inte vad som Deki är Bluetooth och började programu nimik

 2. PNP76 sade han

  Mycket intressant handledning ... grattis

 3. Andrew sade han

  Jag har ett problem. Han säger till mig "Telefon utanför räckvidden!" Vad kan vara orsaken och vad är lösningen?

 4. LucianGL sade han

  crystache - vad vill du exakt att jag ska presentera?

  Andrei - vad säger du beror på att telefonen inte befinner sig i täckningsområdet för Bluetooth- eller internetsignalen. Det här är vad du sa. Ge mig mer information eftersom jag inte förstod vad och när det händer

 5. Andrew sade han

  När jag säger ge att ansluta Väntar på PC och Telefonsamtal mig efter några sekunder av sortiment! Det är när jag försöker ansluta via Bluetooth. Om jag vill ansluta via Internet I äpplen smidigt .. Jag har en Nokia E50. Men dc vill och bluetooth?

 6. LucianGL sade han

  Andrei - Jag tror att problemet i ditt fall är att koppla telefonen till datorn. Försök från Bluetooth-programvaran i datorn för att skapa en anslutning till telefonen för att se om den upptäcker den. Mer exakt ser din telefon inte datorns Bluetooth-adapter. med sökning och koppling + tillägg till listan som behörig att sluta be om tillstånd varje gång

 7. Andrew sade han

  Föreningen är bra. Men jag förstår inte att det fungerar via internet och det vill inte fungera via Bluetooth. Pt k dock ... över nettokostnaderna via Bluetooth nej!

 8. LucianGL sade han

  måste arbeta, fortsätta att försöka

 9. peterutz sade han

  Varog säga hej till andra telefoner (Samsung) eller andra inte eller bara Nokia övervakar alla tack!

 10. LucianGL sade han

  handledningen jag sa gå på någon telefon och visade hur man kan och kontrollera detta

 11. joker sade han

  och jag vill lägga till ett kapitel invändningar mot det sätt du gör en tutorial. lalaiala retar mig med att presentera en handledning, en handledning som skulle ta 10 minuter du gör av 30 min (blir tråkigt och irriterande).

  De är mycket fördelaktigt, men gör dem kort och rakt på sak

  du inte bli upprörd, men accepterar kritik

  tack

 12. @joker:
  Ok, vi ska försöka vara mer fokuserad, men vi alltid framträder.
  Ibland lyckas vi, ibland inte, jag (Cristi) eftersom jag ibland lögn eftersom jag behöver eller hur många minns en sak.
  Du har rätt ska vara snabbare.
  Ärligt ett försök, men inte alltid vet om vi kommer att lyckas.
  Tack för observation och själv väntade på oss.

 13. Catalin sade han

  Faktiskt ner på hatten, super tutorial, bravo killar!

 14. LucianGL sade han

  det innebär att göras i redigerings läraren skulle ta för lång tid och skulle förmodligen inte få vara

 15. Daniel sade han

  Lucian mina gratulationer, jag gillade tutorial jag har inte frågor till er mycket väl presenterade program och alla.

 16. unbray sade han

  välkommen
  Jag har också en fråga io
  som det kallas ala det program du använder för att telefonen på skrivbordet meny

 17. unbray sade han

  Jag har ett problem som jag inte connecteaza telefonen till min pc säga nej rätt tjänst hittas! Nät se till Bluetooth-funktioner, är fjärrkontroll körs vad man ska göra ?? (Io inte vet engelska)

 18. Adrian sade han

  @unbray: Du måste ha startat alla processer av Bluetooth-kapacitet, har du installerat, Bluetooth kapacitet, fjärrkontroll startar

 19. unbray sade han
 20. LucianGL sade han

  unbray - du måste slå på telefonens fjärrkontroll på både datorn och telefonen, öppna den i telefonen och söka via Bluetooth, sedan på datorn har du också en sökning och du kan ansluta den därifrån. stänger även pc-sviter och annan programvara som kan uppta blutooth-porten som används av telefonens fjärrkontroll
  När det gäller "det" -programmet kan du använda mobiola-fjärrkontroll

 21. unbray sade han

  io inte använder PC Suite och använda BlueSoleils ala alltid står öppnade jag ska försöka i morgon: Jag hoppas d gå sami

  muntumesc mer

 22. unbray sade han

  tack så mycket

 23. Cosmin sade han

  Jag tror att jag inte förstod ...
  min telefon är kompatibel med applikationen men jag vet inte hur jag installerar den i telefonen eftersom jag skickade den via Bluetooth och den läser för mig som en okänd fil

 24. Cosmin sade han

  Efter vet att jag inte har en fil jade

 25. Wolfyz sade han

  Vilken typ av telefoner gå?

 26. kosmyn sade han

  hälsar mig och hjälpa mig med ett problem för en tid sedan någon kom in i min telefon och raderade bilder mia, melodiii etc. hur kunde jag göra och jag får ett program som det här
  tack

 27. @kosmyn: Om du angav tidigare maj inte mycket chans att återhämta något, måste återvinning ske omedelbart och bör undvikas skriva denna plats.

 28. Liviu Voloaga sade han

  Och yo jag vill fånga programmet via telefon (virtuella) där jag kan hämta?

 29. saki Dennis sade han

  Fungerar på alla telefonmodell?

 30. saki Dennis sade han

  II programu icke-metalliska jag såg en vän !!!!!!!!!
  likaledes

 31. Ionut sade han

  Andrei sal du lyckats med: Telefon utom räckhåll ???

 32. LucianGL sade han

  Programmet går på vilken telefon som helst, jag anges på plattformen är funktionell och du behöver för att jag personligen har använts med framgång N70 och N95 8GB, säger du telefon utom räckhåll innebär att anslutningen mellan telefonen och datorn var frånkopplad, måste du återansluta eller att se vad du orsakar detta koppling, där Bluetooth check fler körningar i PC som du inte blockera portar för anslutning till programmet eller de saktar farten och i slutändan leda till frånkoppling

 33. George sade han

  Som jag lyssna på radio rumänska på nätet på telefonen Samsung Omnia?

 34. Adrian sade han

  @George: Det är redan en handledning om något klick och titta på denna handledning: https://www.videotutorial.ro/?p=1173

 35. Vicentiu sade han

  BRA. En Q Hur tar jag bort eller avinstallera ett program helt enkelt inte kan ta bort eller SAL SAL avinstalle finns det ett program ANUME.MERCI FAIN

 36. @Vicentiu:
  Du har gett många detaljer om ditt problem, men du kan prova med Revo Uninstaler och vi har en handledning på webbplatsen om hur du kan använda den

  https://www.videotutorial.ro/?p=267

 37. bogdan554 sade han

  sal .... min telefon fungerar inte med remontekontroll när jag går in i applikationen visar mig obehandlat undantag ... ... vilket kan hjälpa mig?

 38. magnificentboy sade han

  Hej, jag har en nokia 6151, den är kompatibel med java 2.0, den har också bluetooth, jag har bluetooth och jag lägger de två filerna på datorn (prc.jar och prc.jad i telefonen) Jag har också programmen ”Telefon fjärrkontroll” och Smart Remote installerad på komp. v1.0 ”Jag öppnade prc.jar-applikationen på telefonen..Jag sökte efter Bluetotth jag hittade det..och när jag ger det säger det mig applikationsfelet..eller det säger till mig att se till att applikationen körs ... Jag vet inte vad jag ska göra ... Jag förstod inte riktigt någonting från handledningen ... det är inte så tydligt ... hur man gör det? hjälp mig ... tack

 39. bogdan554 sade han

  hej jag har en nokia 3250 den är kompatibel med java 2.o men när jag vill ansluta till telefon remonte internetkontroll ser det ut simbianos fel 34 .... generellt systemfel

 40. Hej, jag har en fråga voi..cum kan göra för att se om vi monteras i mobila mjukvara och hur kan du lyssna på dem sterg..mentionez jag har en Sony Ericsson och en LG
  tack på förhand

 41. Geluct sade han

  Känner du till ett program som liknar "Bluetooth Remote Control" som också gör det möjligt att lyssna på ljudet som körs på datorn, på mobiltelefonen?
  Tack på förhand!

 42. salut..eu ha en w350i och misslyckas med att installera i telefonen programul..ce att göra?

 43. Precis som Andrei ger han mig felet "Telefon utanför räckhåll". Jag förstår inte vad som kan blockera honom. Telefonen kör inte något annat, datorn gör detsamma. Programmet visar mig att den ansluter tillfälligt (pilarna på fackikonen blir gula) men sedan faller den av. Med tanke på att jag är 15 cm från min bärbara dator, vad kan det vara? Vet någon eller inte?

 44. Hej!

  Jag testade det och fungerar mycket bra. Internet anslutningsproblem som vi lyckats ge huvudet
  1. Det fungerar inte om wap-protokollet används i telefonen (det skulle vara jättebra om någon kunde lösa detta problem på något sätt ...). Så tänk på wap obegränsat (3,5 euro / månad)
  2. Den ansluter endast via Internet Protocol. Om du vill ha obegränsad internet version 3 gånger dyrare än den tidigare nämnda.
  3. Om du vill se hur realtid hur vad som händer på datorskärmen rekommenderar att du använder din telefonanslutning 3G / 3G +

  Spor att fortsätta arbeta.
  PS - effekten det har på offrens datorer är otänkbar 😉

 45. VALYYYY sade han

  Jobbar inte! Han hittar min dator och när jag ansluter står det: "Ingen korrekt tjänst hittades". Även när jag försöker ansluta den från datorn hittar den min telefon och när jag ansluter står det "Anslutningen misslyckades".
  Jag testade också applikationer som Gnubox och jag kan inte "para ihop" telefonen med datorn. Aaa, kan du göra en handledning om Gnubox? Låt det gå på s60v3!
  En annan sak, jag köpte bluetooth inte gav mig ingen CD för att installera drivrutinerna automatiskt. Jag hörde att det finns andra förare Bluesoleil separat kön eller Widcomm. Vilket är bäst?
  Detta är min bluetooth: http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0909/24/[e-postskyddad]

 46. Hej! Jag har ett problem med wi-fi-anslutning via telefon fjärrkontroll.
  Jag installerade och inställningarna är precis som du beskrev i Videotutorial med
  ett datakonto aktiveras Vodafone mobilt Internet när jag vill ansluta
  Wi-Fi tycks mig: IlegallArgumentException: java.lang: Ogiltigt värdnamn.
  Sony Ericsson-telefon är en W910i 3G +
  Väntar på en raspuns.Multumesc!

 47. ionutz sade han

  hej, förstod jag perfekt handledningen, men jag har ett problem: Jag har en LG ku 990, jag gjorde allt du sa i handledning, installerade jag båda programmen. 1 datorn och den andra på telefon jag kom in i datorprogrammet och det skrev bluetooth lösning: Bluesoleil, vilket innebär att jag hittade Bluetooth-enheten, och sedan vi gick in i appen på din telefon, där jag kom in i inställningarna för Bluesoleil uppmanas att ändra metoden för direkt anslutning i port.dupa jag gjorde com Men jag lämnade inställningarna och jag gav bluetooth.mi sökning har funnit pc, jag valt och sedan skrev jag att det conecteaza.tocmai som är det problem som vi alla väntat om 10 min.si aldrig ansluten. vem vet berätta vad problemet är och mie.trebuie att säga att både datorn och tel.sunt när det är synliga och överföra musik eller andra filer.

 48. vasy sade han

  Jag har också problem med WI-FI-anslutningen via fjärrkontroll ...
  IOEexception: java.io.IOEexception:
  Symbian error = -33:
  Totalt: tid överskridits

 49. Petryk sade han

  via Bluetooth, behöver jag också nokia pc suite-applikationen? Jag får meddelandet "telefon utanför räckvidden!"

 50. Petryk sade han

  Nu när jag vrider bluetooth på min dator visas failed.ce tjänst upptäckt kan jag göra?

 51. Andrew sade han

  Hej!
  Jag har ett problem och jag sa att du är min enda chans Cristi.
  Jag sökte men hittade inte någon från porblema lösa detta.
  Kan jag men du lägga till Andu.2010 \
  plz
  Jag trodde att du kunde hjälpa mig Plzz
  Glöm inte att ADD id Andu.2010
  ZIP
  ! TACK!

 52. För fjärrskrivbord kan du också använda ett gratis program från

 53. Robert sade han

  I PC Internet via routern och routern och telefonkort och vill veta om jag vill ansluta till internet via routern är både ett problem och behöver komma i telefon netul?

 54. Jag visste ip sett under förutsättning att fjärrkontroller hur datorn kan hämta handledning som för mig går DownloadHelper

 55. lucian sade han

  Hej Luci. Jag har också problem med min telefon, när jag ansluter till Bluetooth får jag ett felmeddelande "Ingen korrekt tjänst hittades! Se till att Bluethooth-fjärrkontrollen körs!" ansökan startas. Tack

 56. LucianGL sade han

  du måste ha rätt drivrutin installerad bluetooth normalt att vara aktiv om något program på telefonen säger att han inte upptäcker Bluetooth PC sedan något är fel med adapter bluetooth eller programvara eller, om ansökan på telefonen säger att han inte hittar PC remote Service behöver ansluta och ger dig tillåtelse att gå till datorn, stäng sedan och starta om datorn

 57. lucian sade han

  Jag löste problemet Tack så mycket !!

 58. dragosq sade han

  de skickar dem att ansluta via bluetooth jag säga ,, ingen rätt tjänst found! Se till att Bluetooth Remote Control är running.Dar Jag hittade bluetooth till datorn. Ajutati.ma.ms

 59. dragosq sade han

  nu verkar det utom räckhåll ... även om jag håller telefonen ganska nära Bluetooth

 60. Lebocow sade han

  sal när jag ansluter med mausu mig och ge mig en licens säger vad fak: ((

 61. Shelby. sade han

  Jag har ett litet-stort problem ...
  Jag installerar programmet på telefonen (5730) nimic och ingenting ... vill inte ange det ... någon lösning?
  Det ger mig inget fel ... men när jag installerar om det säger det mig att programmet körs ...

 62. Marian sade han

  Salve, är du bra att göra en tutorial Unified Remote. Jag skulle vara mycket mer användbar än den här guiden. Tack på förhand !!

 63. Jag java 2.1 och jag inte gå, du verkligen 2.0? Tack.

 64. Hej hur mår du anslutit telefonen till datorn som du kommer att visa knappar och du kan gå i meniuu

Tala Your Mind

*