Avinstallera Windows komponenter eller program handledning video

Alla vet hur du avinstallerar ett program i Windows, men när det gäller att avinstallera eller installera en komponent i Windows såsom Internet Explorer, ett spel, Windows Messenger, kan Outlook Express har problem och vet inte hur man får dem ur fönstren.
I den här videon handledning kan vi visa vägen genom vilken vi kan öppna vissa filtyper såsom webbläsare, e-postprogram, mediaspelare, instant messanging program som vi vill vara (före utspädning).

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Madalin sade han

  ms

 2. adrian sade han

  sal cristi..Jag har också ett problem dak kan du snälla hjälpa mig också ... ..Jag har två hårddiskar varefter bara en jag har windowsu (C) i allmänhet och dak jag lägger ytterligare fönster på den andra hårddisken som jag gör det svårt att vara den huvudsakliga adikaen att lämna den andra hård med fönster från början och inte lämna den normala .... Jag tror att jag förstår vad jag menar dak Jag kommer inte att göra en ny kommentar för att förklara mig bättre .... tack så mycket och jag väntar på svar ... ..

 3. @adrian:
  Ange bios och välj vilken hårddisk du vill prioritera, vanligtvis hitta på (avancera bios hard bot-prioritet) och välj med + eller - eller så kan du med F6 eller F5 se vad som fungerar

 4. adrian sade han

  cristi snälla snälla dak kan du berätta för mig vart jag ska gå i bios där vid munstycket eller i förväg .... snälla från mitt hjärta förklara mer konkret .... var inte upprörd ... steg för steg

 5. dragosh sade han

  crysty varför aty gått till en annan server samt Lok inte gå tillbaka innan tutorials ser nu kan inte se dem som inte har ajutama styu

 6. @dragosh:
  Webbplatsen går bättre nu, jag vet inte varför inte gå dig väl eftersom normalt du var tvungen att läsa mycket väl.

 7. Adrian sade han

  @Cristi-admin: dragosh har nästan rätt igår kväll klockan 3 på natten. Jag spelade din sista handledning och det snodde lite, så trafiken var inte riktigt klockan 3 på natten ... Jag tycker att det finns för liten bandbredd för att se på självstudierna ... speciellt eftersom jag också är i hd ...

 8. Alex sade han

  Jag går mig bättre handledning som min server, men handledning som kan öppnas i en annan sidan laddas mycket tyngre spelare (tutorialu inte bara spelare). Varför?

 9. danezu sade han

  Mycket trevlig handledning boby.Vad att denna tutorial du gav allt mura mun :)).

 10. danezu sade han

  Det är bäst att sätta det tillbaka för att redigera eftersom det är mycket dåligt att säga romaneste.Scriu något, och sedan lägga på webbplatsen om du vill redigera, cancer :(. Vänligen sätta tillbaka för att redigera meddelanden

 11. @Alex:
  Öppnar så eftersom det skapar en annan tråd, decentraliserad jag uppspelning av innehåll.

 12. lucian sade han

  Jag fick på internet antivirus avast expimenul sikt och nu kan jag inte avinstallera sjal kan och snälla hjälp

 13. Adrian sade han

  @lucian: AVG Remover skriver i Google och klicka på det första resultatet !! Ladda ner AVG Remover (32bit) du dubbelklickar när du har hämtat, följ instruktionerna och du blev av med honom!

 14. lucian sade han

  Jag försökte installera avg remuver men lät inte mig installera sal inte vet vad de ska göra och dike dike orolig gratis antivirus dator

 15. Adrian sade han

  @lucian: Tyvärr sir, jag vet inte varför i kommentaren jag förstår att det är Avast, faktiskt var du tvungen att söka efter denna programvara Avast Remover som du kan ladda ner här http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe

 16. Adrian sade han

  Avinstallera det måste gå in felsäkert läge, så ladda ner filen ovan, lämna den på skrivbordet, ge starta om datorn och håller nyckeln som F8 i felsäkert läge, kommer du att se ett meddelande som det
  1 Starta Windows i felsäkert läge
  2 starta Windows i felsäkert läge med internet conection
  3 starta fönster normalt

  Du måste välja Starta Windows i säkert läge, välj alternativet med uppåt- eller nedåtpilen beroende på var den ligger, ange, du kommer till Windows-gränssnittet men var inte rädd, det kommer att vara högupplöst och windows98-tema, kör den körbara på ladda ner den och följ stegen, starta om din dator så kommer du att fråga dig igen hur du vill starta windows i säkert läge i säkert läge med internet eller starta windows normalt, välj start windows normalt och det var det! Än en gång ber jag om ursäkt, jag trodde att det var AVG, jag hade läst fel ...

 17. lucian sade han

  adrian Jag fick Avast-antivirusprogrammet från internet. Utgångsdatumet har gått ut och nu kan jag inte avinstallera det så att jag kan ta ett annat från nätet. Det är mer komplicerat som du sa att göra det. Det är lite lättare men jag ser att det är lite svårt om du inte vet hur

 18. lucian sade han

  Adrian Tack så mycket för ditt råd Jag ska försöka göra det med du sa ledsen att bry

 19. niko sade han

  Jag har en bra problem för mig vänligen om du kan jag avinstallera Messenger ajuti.nu jag inte längre gick förra veckan och sedan jag avinstallerat det, tog jag den nya versionen av röran och jag gav installation och jag var inte installerat och nu jag inte kan avinstallera hur avinstallerar jag det? AAAAAAA och jag har ett problem alla ikoner på skrivbordssökning du ser när du väljer hur de kan få det att se ut innan? skicka dina MS

 20. Adrian sade han

  @niko: skriv upp sökningen Revo ge enter och titta på handledningen, försök med att avinstallera !!! När det gäller Iconite, högerklicka på min dator, välj egenskaper, gå till fliken Avancerat, sedan på Performance har du en "knapp" Inställningar ..., klicka på den, och i fönstret som öppnas letar du efter rutan "Använd släppskuggor för ikon etiketter på skrivbordet ”eller markera Apply och OK

 21. laurentiu sade han

  Sal. Jag har en Dell Inspiron laptop 1501. Jag ville uppdatera bios och nu när jag inte längre startar Windows u visa något på skärmen. Hur får jag tillbaka till den gamla BIOS-uppdatering? tack

  • Adrian sade han

   vem fick dig att uppdatera bios och varför gjorde du det? det sades tydligt att det inte är att leka med biosuppdateringen och det görs bara i undantagsfall !!! Jag vet inte om du har en ny chans att rätta till något !!! ge honom tjänsten !!! förresten ... vi har också en handledning om biosuppdatering !!! försök att göra ominstallering av Windows för att formatera partitionerna, vi har handledning om hur man installerar Windows XP på bärbar dator, skriver upp sökning AHCI och går in, sedan för att se hur man installerar Windows XP Skriv upp Sök Sök Windows XP SP3 !! ! En annan gång, var försiktig med rådet att vi inte ger det till dig för att ljuga för dig, vi ger inte bort det !!!

  • webdan sade han

   Laurentiu, som du skrev, förstår jag inte riktigt: din bärbara dator tänds och du ser att namnet på operativsystemet är skrivet på skärmen och när du går in i det visas inget på skärmen? [i det här fallet om du har Windows som operativsystem, efter att ha startat den bärbara datorn, tryck på F8-tangenten flera gånger och en meny ska visas med "säkert läge" etc. Och från den här menyn väljer du "felsökning" mode ". Om inget fortfarande visas på skärmen, starta om den bärbara datorn, gå in i" f8 "-menyn igen och välj" aktivera vga-läge "- något som exakt nustiu]. Om inget fortfarande visas då kontrollera ljusstyrkan, och om inte ens "ljusstyrka" visas ska du sätta den bärbara datorn på en bildskärm, ansluta VGA-kabeln till VGA-uttaget i den bärbara datorn och genom att kombinera tangenterna "fn" och den nyckel som har två bildskärmar på sig (den finns på tangenterna med siffror, snälla ...) kontrollera om en bild visas på bildskärmen, inte på den bärbara datorns skärm, missförstå mig inte, du måste se om du har en bild på bildskärmen. Om du har en bild betyder det att skärmen från alptopen är trasig

 22. Avinstallera Microsoft Genuine Software! Hjälp mig plaz

 23. alexandra43 sade han

  kommer blyg hjälpa mig på min cnv ??: P: D..Jag har nyligen installerat ett spel men nu gillar jag inte blyg längre Jag vill avinstallera det men det fungerar inte dc ??: P kan blyga berätta för mig cnv: Mer i förväg: *

 24. alexandra43:
  sal hjälpa mig ?? blyg på CNV min: P: D..de Jag har nyligen installerat ett spel, men nu har jag inte längre vill avinstallera det som blyg men jag går inte dc ??: P Jag kan säga att jag är blyg CNV ... ms förutses: *

  Skriv längst upp till höger i rutan "sök på videotutorial.ro ..." Revo, ange så hittar du självstudien. Det är en programvara att avinstallera.

 25. adina sade han

  hur du avinstallerar Microsoft Genua? berätta några vänligen

  • Francisc sade han

   adina:
   hur du avinstallerar Microsoft Genua? berätta några vänligen

   Väl dag och vilket operativsystem du har.
   Äntligen!
   - för XP / Vista-sökning efter WGA Remover / WGA Remover för Vista
   - för vinst 7 Ta bort WAT eller Windows loader

 26. Avinstallationen av autocad från Add / remove-programmet visas inte längre: Internt fel 2753 _ 116ADF ... cirka 100 siffror och bokstäver. Jag avinstallerade det med din unistaler med revo unistaler men det tas inte bort från lägg till / ta bort och det kan inte heller installeras om. Vad kan det vara, tack?

 27. TEMPEL sade han

  LAS VÄN Jag har ett problem gav en uppdatering till Windows Media Player (senaste) - Jag hade Medya tror 8 spelare och nu bara kan titta på mina filmer. När jag startar visas en ruta där det står Windows Media Player 11 och när hon berättar att köpa en licens för WINDOWS äkta programvara för jag kan använda (jag inte vill köpa, om du kan berätta för mig hur raderar Uppdateringen och retur den normalt) måste ta bort den uppdateringen till den gamla som jag kunde se även då filmele.VA mer kan du hjälpa mig med några råd !! TACK

  • Adrian sade han

   TEMPEL: SAL VÄN Jag har ett problem gav en uppdatering till Windows Media Player (senaste) - Jag hade Medya tror 8 spelare och nu bara kan titta på mina filmer. När jag startar visas en ruta där det står Windows Media Player 11 och när hon berättar att köpa en licens för WINDOWS äkta programvara för jag kan använda (jag inte vill köpa, om du kan berätta för mig hur raderar Uppdateringen och retur den normalt) måste ta bort den uppdateringen till den gamla som jag kunde se även då filmele.VA mer kan du hjälpa mig med några råd !! TACK  

   Ja jag nu på Windows Media Player ändå inte bra för något, jag vet inte jag aldrig använt mitt råd till dig är att installera programvara till filmer exakt en videospelare. Det finns en hel del spelare som gör sitt jobb utan 100 gånger bättre än Windows Media Player.

   Jag nämna några spelare att välja mellan:

   kmplayer

   BSPlayer som vi handledning och du kan titta på genom att klicka på HÄR

   GOM Player som vi handledning och du kan titta på genom att klicka på HÄR

   VLC Player

   Även efter att ha installerat en av dessa spelare och codecs du behöver för att kunna titta på vissa videofiler.
   Vi har också en videokurs om hur du installerar codecs som du kan titta genom att klicka HÄR

 28. augustin sade han

  Jag har en fråga hur kan avinstallera komponenterna i Windows Vista?

 29. augustin sade han

  Varför jag inte svara mig nimeni.Am Windows Vista och vet inte hur man ska avinstallera eller något liknande komponenter såsom Windows Media Player.

  • Adrian sade han

   augustin: Varför jag inte svara mig nimeni.Am Windows Vista och vet inte hur man ska avinstallera eller något liknande komponenter såsom Windows Media Player.  

   I Windows Vista eller Windows 7 kan inte göra det.

 30. augustin sade han

  adrian merci synd att inte fungerar eftersom det finns många som inte använder dem.

 31. Eugen sade han

  Jag frågar mig om när en tutorial installation och dezistalarea program i felsäkert läge, eftersom det finns fall där ett program krascha din Windows och det kan avinstallera i felsäkert läge (jag tror det är samma i både Windows 7cit och XP ). Och även installera drivrutinen i felsäkert läge (för windows7 ser och installera det och du kanske vill installera en annan drivrutin) Vänta på svar tack.

  • OvidiuZeicu sade han

   @Eugen
   Avinstallera i felsäkert läge är densamma som i normalläge, det är en teknik speciellt. Så alla i Lägg till / ta bort program eller program avinstallerare, Revo kön.

   @adiloiu
   Jag hoppas att du med "explorer" menade Internet Explorer, inte explorer.exe.
   Men varken Internet Explorer rekommenderas inte att avinstallera, eftersom det finns många program som är beroende av det, särskilt den del i samband med anslutning av Internet-program.

 32. adiloiu sade han

  7 som görs i Windows för att ta bort de program ??? ex.explorer, etc. Finns det en handledning och pt. w.7?

  • Ylye sade han

   7 som görs i Windows för att ta bort de program ??? ex.explorer, etc. Finns det en handledning och pt. w.7?  

   Om du enbart hänvisar till att avinstallera program från Windows är det på samma sätt som i Windows XP: Kontrollpanelen - lägg till / ta bort programaktivera eller inaktivera Windows-funktioner - avmarkera vad som intresserar dig och ok ... lycka till!

 33. Ireen sade han

  Sal, har jag en pb, jag installerade ett tema i Comp, och nu kan jag inte avinstalleras, kan någon hjälpa mig? Ms

 34. lucian sade han

  Jag har också ett problem som visas i mitt nedre högra hörn hela tiden. Det finns en IP-adresskonflikt med ett annat system i nätverket. Vad kan jag göra för att bli av med det?

  • adrian admin sade han

   lucian: Jag har en problemaimi sal visas i det nedre högra hörnet av alla timpul'there är en IP-adresskonflikt på nätverkssystemet med en annan "vad man gör hur man bli av med det  

   Ge mer information om vad leverantör (företag) av nätet? Jag rekommenderar att du titta på våra tutorials på RDS i start (det vill säga om du RDS) Du är i sökrutan till höger på den svarta kanten: hur man sätter rds i start i Windows XP (om du har Windows XP) eller hur man gör anslutningen rds inloggning på Windows Vista (om du har Vista) du anger och du hittar handledningar. Titta tutorials utan att head-svans för om du frågar något som redan anges i handledningen, du kommer inte att besvaras.

 35. Diana Popescu sade han

  min dator har Windows 7, försöker nu bara installera ett 392-uttalande, jag installerade Windows Media Center och jag kan inte skriva in något program, allt blir blått och det visar mig den här saken: filmer ... och andra aktiviteter. Hur kan jag fly av den här mardrömmen. Kan jag inte komma in i något program? Jag är desperat.

 36. Ale7Fracadadisck sade han

  Hej. Jag visste detta länge, jag gick inte in på den här webbplatsen för att se hur den avinstalleras men ... Jag har ett litet problem programmet heter Game Ranger ... det låter mig spela många spel online ... en dag bad det mig att ge upp, men jag ville inte och nästa dag ville jag avinstallera det eftersom det inte började längre. När jag ville ta bort det bara inte händer, kan någon berätta för mig vad det har eller hur man löser detta problem? ( inte ens att installera igen)!

 37. Hej, jag har ytterligare ett problem med två spel .... de avinstalleras, tas bort från datorn. men jag visas fortfarande i lägg till eller ta bort program. Vad kan jag göra? tack

 38. adrian sade han

  om jag kan hjälpa mig och någon
  Jag vill ta bort ikonen med Windows Messenger från bottenfältet och jag vet inte hur - jag menar ikonen med två silhuetter av människor

 39. killer89 sade han

  Jag har ett stort problem. Jag installerade antivirus avast.i har angett licensnyckel något så vackert det rätt och licens att 38 år så det var bra. Jag bara skriver så yor avast antivirus är inaktuell. men topp nu kan jag inte avinstallera (ta bort) och inte tala om för mig att använda den. http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe

  för att inte arbeta, inte fungerar etc. Jag förstod att min enda lösningen är att installera om Windows, som verkar galen. så om du kan hjälpa mig och att jag skulle vara tacksam!

  • Francisc sade han

   killer89:
   Jag har ett stort problem. Jag installerade antivirus avast.i jag in licensnyckel något så vackert det rätt och licens att anideci 38 var bra. Jag bara skriver så yor avast antivirus är inaktuell. men topp nu jag inte kan avinstallera (ta bort) och säg inte att använda den. http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe

   för att inte arbeta, inte fungerar etc. Jag förstod att min enda lösningen är att installera om Windows, som verkar galen. så om du kan hjälpa mig och att jag skulle vara tacksam!

   "... Allt är bra och vackert licens i 38 år så det var bra ..." - ja det är inte så bra eftersom det handlar om piratkopiering. Det är därför du är i trubbel.
   OK!
   Nu gör följande:
   - gå in i säkert läge och försök att avinstallera med: proceduren från kontrollpanelen, RevoUninstal eller med verktyget från Avast (jag förstår inte riktigt varför det inte fungerade för dig om du försökte i felsäkert läge).
   Lycka till!

  • killer89 sade han

   killer89: Jag har ett stort problem. Jag installerade antivirus avast.i jag in licensnyckel något så vackert det rätt och licens att 38 år så det var bra. Jag bara skriver så yor avast antivirus är inaktuell. men topp nu jag inte kan avinstallera (ta bort) och säg inte att använda den. http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exeför att inte arbeta, inte fungerar etc. Jag förstod att min enda lösningen är att installera om Windows, som verkar galen. så om du kan hjälpa mig och att jag skulle vara tacksam!

   bravo, jag har varit AID INFORMATION lyckades vi BORT AVASTU !!!! Precis som du sa CU felsäkert läge, lyckades jag komma in felsäkert läge ser ut, men jag försökte och jag lyckades, jag utgår Fuckin 'avast! BRAVO, PT TIPS GRATTIS !!! många hälsa

 40. killer89 sade han

  Bravo, var jag AID INFORMATION, vi lyckats BORT AVASTU !!!! Precis som du sa CU felsäkert läge, lyckades jag komma in felsäkert läge ser ut, men jag försökte och jag lyckades, jag utgår Fuckin 'avast! BRAVO, PT TIPS GRATTIS !!! många hälsa

 41. killer89 sade han

  SORRY FOR GRAMMAR FEL, JAG VAR I EN HURRY (DET VAR HJÄLPFULL FÖR MIG) "INFORMATIONEN VAR HJÄLPFULL FÖR MIG"

 42. Jag tog bort Windows Messenger i kontroll painel, men i maj upptäcker Tune upp och jag rekommenderar att avinstallera, eftersom det användes aldrig.

 43. bogdan sade han

  Jag har problem med datorn. Jag vet inte vad jag gjorde när jag ville avinstallera metin2 (låt mig inte avinstallera det, det var något med administratören, jag vet inte ...) och jag högerklickade och sedan startade Windows Media för att göra siffror. För närvarande såg det ut för mig på ikonerna från uTorrent, Mozilla, YahooMessenger och några fler ikoner från windows media och sedan dess kan jag inte öppna mozilla och resten för när jag försöker öppna dem från sidan Windows Media Center och jag kan inte göra någonting. Jag raderade dem och sa att jag installerar dem igen, ja, se var de inte tillåter mig. Omedelbart efter att jag kört öppnas sidan från Windows Media Center och jag kan inte göra någonting. när jag startar datorn öppnas sidan från Windows Media Center automatiskt och jag måste stänga den cirka sju gånger tills den inte öppnas längre. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Om du kan hjälpa mig, snälla! Tack på förhand.

 44. AdrianGudus sade han

  bogdan:
  Jag har ett problem med PC-ul.Nu vet vad jag ville när jag tillverkade sadezinstalez metin2 (låt mig inte avinstallera det, var något administratör jag vet inte ...) och jag gav ett högerklick och sedan började Windows Media jag figuri.Atunci dök tillfälligt på uTorrent ikoner, Mozilla, YahooMessenger och några ikoner från Windows media och sedan kan inte öppna Mozilla och resten av dem eftersom när jag försöker öppna mina fönster öppna sidan mediacenter och nimic.Le jag kan inte radera och installera dem Iara jag sa ja se vart det lämnar mig ingen .Imediat efter att ha gett mig Kör öppnas i Windows media Center och du kan inte göra nimic.Si jag slår på datorn öppnas automatiskt i Windows Media Center sida och du måste stänga den för omkring 7 gånger tills ingen längre deschide.Habar jag har ingenting att göra. Om du kan hjälpa mig, tack! Tack på förhand.

  Din information är mycket vag. Om du inte vet vad du "arbetade där" vet vi inte. Jag rekommenderar att du installerar om Windows och nästa gång går det inte dit du inte vet. Ta reda på det innan du gör det ....

 45. Men hur WINDOWS 7 ??

 46. Tudor är bra och kan inte avinstallera Skype säger att de saknade fil ..msi .. och om jag vill installera en annan Skye 1603 5.5 kraschar kan inte avinstalleras
  Tack anticitat Tudor

 47. hej några dagar har försökt att avinstallera drivrutinen från en USB-DVR EasyCAP USB 4.Channel 2.0
  och inte någon sådan
  Jag försökte en hel del avinstallerat programmet, men fungerade inte för någon
  Jag försökte i felsäkert läge, men även detta inte fungerar jag avinstallerade och USB-styrenheter men fungerade inte
  Vad kan jag försöka igen?
  min OS -Windows 7 64 bet ultimat
  att när jag fick DVR inte har drivrutin för Windows 7 var bara för Windows XP
  men ser på nätet lyckades jag få det att fungera på Windows 7

 48. costy Irinel sade han

  Jag har installerat ett program biograf 2.4cV31.05 Dessutom IMI SAD TA BORT och verkar UNINST ALT PROGRAM OCH OM MIN SAD UNINST installerar ett annat program, misslyckas S-AL avinstallera, vad ska jag göra?

 49. Viorel sade han

  God kväll vänligen som kan hjälpa mig att bli av med oursurfing, oavsett om du öppna webbläsaren Internet Explorer eller Google Chrome jag öppnade denna searc oursurfing istället för Google som set, då jag installerade Malware bytes lam skannas och nu jag bara arbete google Chrome, förblev internet explorer nustiu alla smittade och hur man kan bli av denna oursurfing av dator

Tala Your Mind

*